Kontormøbler

11
Wilkhahn kantinestol

Wilkhahn kantinestol

618.75 DKK

Denne brugte Wilkhahn kantinestol er en god stol, når du skal sidde behageligt i frokostpausen i kantinen. Selvom vi her kalder den en kantinestol, så kan den også fint bruges som mødestol rundt om et konferencebord eller som spisebordsstol derhjemme. Stolene kan stables, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Mærke: Wilkhahn Aline Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg af sort plast med sort mesh polster, forkromet stel med meder Mål: H:78 x B:46 x D:58 cm. Sædehøjde:46 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Icf office kantinestol, sort

Icf office kantinestol, sort

1118.75 DKK

Den brugte ICF Office kantinestol er en god stol, når du skal sidde behageligt i frokostpausen i kantinen. Selvom vi her kalder den en kantinestol, så kan den også fint bruges som mødestol rundt om et konferencebord eller som spisebordsstol ved spisebordet derhjemme. Stolene kan stables, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Vejledende nypris: 2.856,53 kr. ekskl. moms. Mærke: ICF Office Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg af sort aluminium med sort mesh polster, forkromet stel med meder. Mål: H:82,5 x B:55 x D:58 cm. Sædehøjde:46 cm. OBS: Små brugsspor bagpå stolenes ryg - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Icf office kantinestol med armlæn, sort

Icf office kantinestol med armlæn, sort

1368.75 DKK

Den brugte ICF Office kantinestol er en god stol, når du skal sidde behageligt i frokostpausen i kantinen. Armlænene bidrager ekstra til stolens komfort. Selvom vi her kalder den en kantinestol, så kan den også fint bruges som mødestol rundt om et konferencebord eller som spisebordsstol ved spisebordet derhjemme. Stolene kan stables, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Vejledende nypris: 3.347,50 kr. ekskl. moms. Mærke: ICF Office Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg af sort aluminium med sort mesh polster, armlæn af sort aluminium/plast, forkromet stel med meder. Mål: H:82,5 x B:59,5 x D:58 cm. Sædehøjde:46 cm. OBS: Små brugsspor bagpå stolenes ryg kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Kantinebord med grå plade og 4 kantinestole i ahorn.

Kantinebord med grå plade og 4 kantinest...

5368.75 DKK

Randers Radius kvadratisk kantinebord med grå plade og på krom stel med stoleophæng. Sættet vil især egne sig til kantinebrug, men kan også bruges i mødelokalet. Kantinestolene er med sæde og ryg i ahorn på stel i krom. Mærke: Randers Radius Stand: Brugt Udførelse: Bordet er med grå plade med trækant og stel i krom, med stoleophæng. Stolene er med sæde og ryg i ahorn og ligeledes på krom stel. Mål: Bord: H 72 L 120 x B 120cm  Stol: H:79 B:47 D:49 Sæde: H:45 B:42 D:37 cm. Prisen er for et sæt med 1 bord og 4 stole. Der kan forekomme brugsspor.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Kantinebord med grå plade og 7 kantinestole i ahorn.

Kantinebord med grå plade og 7 kantinest...

6243.75 DKK

Randers Radius kantinebord med grå plade og på alu farvet stel med stoleophæng til 6 stole. Sættet vil især egne sig til kantinebrug, men kan også bruges i mødelokalet. Kantinestolene (7 stk.) er med sæde og ryg i ahorn på stel i alufarvet. Mærke: Randers Radius Stand: Brugt Udførelse: Bordet er med grå plade med trækant og stel i alufarvet, med stoleophæng i sort. Stolene er med sæde og ryg i ahorn og ligeledes på alufarvet stel. Mål: Bord: H 72 L 180 x B 80 Stol: H:79 B:47 D:49 Sæde: H:45 B:42 D:37 Prisen er for et sæt med 1 bord og 7 stole. Der er stoleophæng til 6 stole, men der er en ekstra stol med i prisen. Der kan forekomme brugsspor.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Sæt med 2 stk. ac3 kantinestole i hvid

2493.75 DKK

Disse to AC3 stole har sæde med armlæn i hvid plast, og et hvidt metalstel  Stolene har en god sidde komfort og er nemme at vedligeholde. Det er to demostole fra et showroom, så de står i god stand. OBS: Stolene sælges samlet som et sæt med to stole. Mærke: Andersen Furniture Stand: Demo Udførelse: Skal i hvid plast på hvidt metal stel. Mål: H:80 x B:59 x D:55 cm. Sædehøjde 46 cm. OBS: Få brugsspor kan forekomme - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Duba b8 kantinestol i sort med lysegrå p...

743.75 DKK

Denne brugte Duba B8 kantinestol model Molo, er en skalstol med sort skal, med lysegrå polster på sædet, og med krom stel. Stolen er i et flot design og har en god siddekomfort. Brug den i kantinen eller i konferencerummet. Stolene kan stables. Mærke:Duba B8, model Molo Stand: Brugt Udførelse: Sort skal med lysegrå polster på sædet, på stel i krom. Mål: H:79 x B:53 x D:48 cm. Sædehøjde: 48 cm.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS

Kantinebord med grå plade og 4 kantinest...

5368.75 DKK

Randers Radius kvadratisk kantinebord med grå plade og på krom stel med stoleophæng.I dette sæt er stoleophæng placeret med en stol på hver side af bordet. Sættet vil især egne sig til kantinebrug, men kan også bruges i mødelokalet. Kantinestolene er med sæde og ryg i ahorn på stel i krom. Mærke: Randers Radius Stand: Brugt Udførelse: Bordet er med grå plade med trækant og stel i krom, med stoleophæng. Stolene er med sæde og ryg i ahorn og ligeledes på krom stel. Mål: Bord: H 72 L 120 x B 120cm  Stol: H:79 B:47 D:49 Sæde: H:45 B:42 D:37 cm. Prisen er for et sæt med 1 bord og 4 stole. Der kan forekomme brugsspor.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Skalstol i rød plast med krom stel

368.75 DKK

Denne brugte Fondo kantinestol er en skalstol med rød skal i polypropylene og med krom stel. Stolen er i et flot design og har en god siddekomfort. Brug den i kantinen eller i køkkenet. Stolene kan stables. Mærke: Fondo Stand: Brugt Udførelse: Rød plast skal, på stel i krom. Mål: H:83 x B:50 x D:48 cm. Sædehøjde: 48 cm. OBS: Der kan forekomme ridser - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
man.
Bop Scan Office ApS

Rundt cafébord med bøgeplade og krom ste...

1618.75 DKK

Det runde brugte cafébord med bordplade med bøgefiner og krom søjlefod er et bord, der kan bruges sammen med et par fine caféstole eller kantinestole. Brug det i loungeområdet, i kantinen eller til det uformelle møde. Det er et stilrent bord, der ikke gør meget væsen af sig, men alligevel giver det god mulighed for eksempelvis at sidde sammen med en kollega i pausen, eller hvis I lige skal have et hurtigt møde om detaljerne i en arbejdsopgave. Stand: BrugtUdførelse: Cafébord med rund plade med bøgefiner og forkromet søjlestel med rund fod. Mål: H:73 x Ø:80 cm. OBS: Der er små brugsspor på bordpladen -  se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Alias highframe konferencestol

618.75 DKK

Denne brugte Alias Highframe konferencestol er en god stol, når du skal sidde behageligt til møder og andre samtaler. Stolen kan også fint bruges som kantinestol eller som spisebordsstol derhjemme. Alias Highframe stolen vil også kunne bruges i et venteværelse, så klienter og besøgende kan sidde behageligt. Stolene kan stables, så de ikke optager plads, når de ikke er i brug. Mærke: Alias Highframe Stand: Brugt Udførelse: Sæde og ryg har gråt mesh polster, forkromet stel, ben og armlæn Mål: H:82,5 x B:55 x D:55 cm. Sædehøjde:46 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS