Kontorstol

7
Magnus olesen sea bænk, gul

Magnus olesen sea bænk, gul

3.618,75 kr.

Denne brugte Magnus Olesen Sea bænk har sæde med gult Fame polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. Den gule farve kan lyse godt op i rummet og sætte prikken over i'et på indretningen. Vejledende nypris: 8.791,26 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8602 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Sæde med gult Fame polster. Stel af blank forkromede stålrør med sorte fødder. Mål: L:112 x D:46 x H:48 cm. Sædehøjde:43 cm. OBS: Brugsspor på sædet i form af pletter og mindre huller - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen loungestol med grånistret polster og bøgestel

Magnus olesen loungestol med grånistret ...

1.868,75 kr.

Den brugte Magnus Olsen lounge-/lænestol i bøg med grånistret polster på sæde og ryg er en helt klassisk stol til loungeområdet, eller i venteværelset. Mærke: Magnus Olesen Stand: BrugtUdførelse: Grånistret polster på sæde og ryg, med stel i bøg  Mål: H:78 x B:68 x D:67 cm. Sædehøjde: 39 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen sea bænk med ryglæn, grå

Magnus olesen sea bænk med ryglæn, grå

4.868,75 kr.

Den brugte Magnus Olesen Sea bænk har ryglæn af bøg, der ligesom sædet er med gråt Comfort polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet og ryggen gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. Vejledende nypris: 11.246,44 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8614 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Ryglæn af lamineret bøg med klar lak og sæde/ryglæn med gråt Comfort polster. Stel af blank forkromede stålrør med sorte fødder. Mål: L:112 x D:51 x H:80 cm. Sædehøjde:43 cm.  OBS: Bænkene har brugsspor i form af pletter, slitage og et lille hul på polsteret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen loungestol med vinrød alcantara polster.

Magnus olesen loungestol med vinrød alca...

1.618,75 kr.

Denne brugte lounge-/lænestol fra Magnus Olsen har vinrød alcantara på den indvendige side af sæde og ryg, og udvendig har den en skal i ahorn. Det er en behagelig og komfortabel stol til loungeområdet. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Skal i ahorn, med vinrød alcantara og stel i stål. Mål: H:78 x B:78 x D:57 cm. Siddehøjde 46 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen sea bænk med ryglæn og bord, grå

Magnus olesen sea bænk med ryglæn og bor...

7.118,75 kr.

Den brugte Magnus Olesen Sea bænk har ryglæn af bøg, der ligesom sædet er med gråt Comfort polster. Sea bænken er beregnet til to personer, og den buede form på sædet og ryggen gør, at man ikke kommer til at sidde helt tæt. Det kan for eksempel være praktisk, hvis bænken skal stå i en reception eller et venteværelse, hvor man ikke nødvendigvis kender den person, der sidder ved siden af. I den ene ende af bænken er der monteret et lille rundt bord med hvid laminat på bordpladen. Vejledende nypris: 16.992,97 kr. ekskl. moms. Mærke: Magnus Olesen, Sea, Model 8614 + bord Model 8632 | Design: Johnny Sørensen Stand: Brugt Udførelse: Ryglæn af bøg med klar lak og sæde/ryglæn med gråt Comfort polster. Stel af blank forkromede stålrør med sorte fødder. Bord af MDF-plade med hvid laminat, ben af forkromede stålrør med fødder i sort plast. Mål: L:158 x D:51 x H:80 cm. Sædehøjde:43 cm. Bord Ø:47 cm. OBS: Bænken har små brugsspor på polsteret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Magnus olesen loungesæt i eg med sofa og stol

Magnus olesen loungesæt i eg med sofa og...

9.993,75 kr.

Det brugte Magnus Olesen loungesæt i eg består af en to personers sofa og en lænestol. Sofa og stol er betrukket med gråt polster. Brug for eksempel sofaen og stolen sammen med et bord, så dine gæster, kunder eller forretningsforbindelser har et hyggeligt sted at sidde. Det er et fint sæt til loungeområdet, venteværelset eller derhjemme. Mærke: Magnus Olesen Stand: Brugt Udførelse: Sofa og stol er betrukket med gråt polster, mens stellet er af eg. Mål: H:74 x L:76/132 x D:75 cm. Sædehøjde:41 cm. OBS: Mindre brugsspor i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i går
Bop Scan Office ApS
Konference stol

Konference stol

350 kr.

Fra Four Design (Magnus Olesen) i bøgetræ med grønt stofbetræk. Stabelbare. 1 stk. haves. Stolen er helt fast i stellet og har ingen skader. Se også mine andre annoncer tak :-)

5700 Svendborg
12. jan.