Arbejdsbord

99
Bondo aura serie 900 hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

Bondo aura serie 900 hæve-/sænkebord med...

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med ahornfiner, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have mulighed for skiftende arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Bordpladen er med mavebue, så du lettere kan komme helt ind til bordet og nå alle dine ting. Mærke: Bondo, Aura Serie 900 Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med ahornfiner, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:180 x D:75/90 x H min./max.:63/129,5 cm. OBS: Bordet har brugsspor i form af ridser på bordpladen og en skade på det ene hjørne, der er blevet repareret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160 cm.

Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160...

3.743,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er med mavebue i bordpladen. Pladen er med egefiner og faset lakeret kant. Bordet står på et mørkegråt stel. Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er designet med et tidløst og elegant udtryk, som kan være med til at give de afsluttende detaljer til indretningen på kontoret eller hjemmekontoret. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne fra bordet har et sted at være, så de ikke fylder på gulvet. Et hæve-/sænkebord som dette giver dig mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen, og du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol. Vejledende nypris: 5.716,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt   Udførelse: MDF bordplade med egefiner, faset lakeret kant og mavebue. Bordet har mørkegråt stel med sort kabelbakke. Mål: L:160 x B:90/80 x H min./max.:64/130 cm. OBS: Bordet har brugsspor i form af ridser på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort søjleben

Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort sø...

2.493,75 kr.

Det brugte hjørne hæve-/sænkebord i bøg er ideelt til dig, der ønsker et mindre hæve-/sænke bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Dette hjørne hæve-/sænkebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørne hæve-/sænkebord med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan have mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: Brugt Udførelse: Hjørne hæve-/sænkebord med MDF bordplade med bøgefiner på sort søjleben. Mål: B:140 x D:75 x H min./max.:68/119,5 cm. OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid plade og hvidt stel, 160 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid pla...

3.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid bordplade med bred mavebue, og det står på et hvidt stel. Bordpladen har fasede hvidmalede kanter, og der er monteret en hvid kabelbakke under bordet. Det hvide hæve-/sænkebord har et let og stilrent look, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen. Du får her et godt stort bord, hvor der er god plads til alle de ting, du bruger i hverdagen. Mavebuen gør det lettere for dig at komme helt ind til bordet, så du kan nå alle dine ting. Mærke: Scan Office Stand: Brugt  Udførelse: Hvid bordplade med fasede hvidmalede kanter og bred mavebue. Står på et hvidt stel. Mål: L:160 x D:90/75 x H min./max.:64/129,5 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade og mavebue, 160 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade og mavebu...

3.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid bordplade med mavebue, og det står på et alugråt stel. Bordpladen har fasede hvidmalede kanter. Det hvide hæve-/sænkebord har et let og stilrent look, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen, uanset om det er derhjemme eller på arbejdspladsen. Du får her et godt stort bord, hvor der er god plads til alle de ting, du bruger i hverdagen. Mavebuen gør det lettere for dig at komme helt ind til bordet, så du kan nå alle dine ting. Stand: Brugt  Udførelse: Hvid bordplade med fasede hvidmalede kanter og mavebue. Står på et alugråt stel. Mål: L:160 x D:90/80 x H min./max.:62/128,5 cm. OBS: Brugsspor på stellet og på pladen i form af lette skygger og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid plade og hvidt stel, 180 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid pla...

4.368,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid bordplade med bred mavebue, og det står på et hvidt stel. Bordpladen har fasede hvidmalede kanter, og der er monteret en hvid kabelbakke under bordet. Det hvide hæve-/sænkebord har et let og stilrent look, der kan være med til at sætte prikken over i'et på indretningen. Du får her et godt stort bord, hvor der er god plads til alle de ting, du bruger i hverdagen. Mavebuen gør det lettere for dig at komme helt ind til bordet, så du kan nå alle dine ting. Mærke: Scan Office Stand: Brugt  Udførelse: Hvid bordplade med fasede hvidmalede kanter og bred mavebue. Står på et hvidt stel. Mål: L:180 x D:90/75 x H min./max.:64/129,5 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160 cm.

Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160...

4.368,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er med mavebue i bordpladen. Pladen er med egefiner og faset lakeret kant. Bordet står på et mørkegråt stel. Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er designet med et tidløst og elegant udtryk, som kan være med til at give de afsluttende detaljer til indretningen på kontoret eller hjemmekontoret. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne fra bordet har et sted at være, så de ikke fylder på gulvet. Et hæve-/sænkebord som dette giver dig mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen, og du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol. Vejledende nypris: 5.716,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt   Udførelse: MDF bordplade med egefiner, faset lakeret kant og mavebue. Bordet har mørkegråt stel med sort kabelbakke. Mål: L:160 x B:90/80 x H min./max.:64/130 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Væghængt hæve-/sænkebord med sort plade og gråt stel

Væghængt hæve-/sænkebord med sort plade ...

2.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er til at hænge på væggen. Derfor kan du selv være med til at styre, hvor højt og lavt bordet skal kunne være. Et pladsbesparende lille hæve-/sænkebord til hjemmekontoret eller det lille kontor, hvor man gerne vil have mest muligt ud af pladsen. Det sorte hæve-/sænkebord har et let og stilrent look. Brugt for eksempel bordet sammen med en kontorstol eller en stå støtte stol. Stand: Brugt  Udførelse: Sort bordplade med faset kant, på gråt/alufarvet stel. Mål: L:82,5 x D:46,5 x Højde vandring min./max.:59/123 cm. OBS: Mindre brugsspor på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Fumac hæve-/sænkebord med hvid plade og switch stel, 225 cm.

Fumac hæve-/sænkebord med hvid plade og ...

6.243,75 kr.

Dette Fumac hæve-/sænkebord er med en hvid plade med afrundede organiske former. Bordet står på et sort og krom SWITCH stel. Det er et stort bord med god bordplads, så der er plads til alle de ting, der hører sig til på et arbejds-/skrivebord. Du kan let have computerskærm, tastatur, mus, mapper, skriveredskaber osv. lige ved hånden. Brug for eksempel bordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at opnå helt optimale arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Fumac Stand: Brugt Udførelse: Hvid plade med organiske former og affaset hvidmalet kant. Bordet står på et sort SWITCH stel med krom fødder. Mål: L:225 x D:110/90 x H min./max.:69/119 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat og kabelbakke, 140 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat ...

3.743,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med grå laminat, og det står på et sort stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et mindre kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Det kan også være et fint bord til den studerende, da det ikke fylder ret meget, men alligevel har plads til alle de nødvendige ting såsom computer, bøger osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Bordets plade kan åbnes, så der bliver adgang til den kabelbakke, der er monteret under bordet. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat, sort stel. Aflang gennemgang i pladen til sort kabelbakke. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjlestel, 100 cm.

Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjles...

2.993,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har plade med birkefiner og fasede kanter. Bordet står på et sort hæve/sænke søjlestel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Hvis du vil have endnu mere ud af pladsen på kontoret, kan du kombinere bordet med en skuffekassette, der giver god opbevaringsplads til mapper, papirer osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Idet der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan pladens struktur variere en smule fra de viste billeder. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med MDF-plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Sort søjlestel. Mål: B:100 x D:80 x H min./max.:69,5/121 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stel og bordplade i form af mærker, ridser og nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade og stel med hjul, 120 cm.

Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade o...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel med hjul. Alle fire hjul kan låses, så bordet bliver, hvor det skal. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordets hæve-/sænkefunktion er manuel. Du bruger en fodpedal til at hæve bordet, og så skal du lægge vægt på bordpladen for at sænke den igen med pedalen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel med sorte/grå hjul. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:74/105,5 cm. OBS: Bordet har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkefiner, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkefin...

2.868,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og slagskade på kanten - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade, 150 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade, 150 cm.

3.118,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og alugråt stel. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Det er lavet to huller til kabelgennemføring på bordpladens bagerste kant. Så kan du let føre kablerne ned under bordet, uden de kommer til at hænge ud over bordkanten. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og hvid ABS kant og to lysegrå huller til kabelgennemføring. Bordet står på et alufarvet stel. Mål: L:150 x D:80 x H min./max.:62/128,5 cm. OBS: Små brugsspor på stel og plade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med ny plade i birk, med sving til venstre.

Hæve-/sænkebord med ny plade i birk, med...

4.368,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord med ny plade i birk har bue til venstre og er på et stel i alugrå. Pladen er 71 cm. dyb på det smalleste sted, og dybden i venstre side er 118 cm. Længden på det brugte hæve-/sænkebord er 168 cm. på det længste sted. Bordpladen har afrundede hjørner forrest, og til højre, hvilket giver bordet et lettere udtryk. Stand: Ny plade på brugt stel Udførelse: Ny plade i birk på brugt alugrå stel Mål:  L:168 x D:71/118 cm. Højde: min./max: 61/126 cm. OBS: Der er lille skade på bordpladens hjørne - se billede

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænke skrivebord med hvid plade efg

Hæve-/sænke skrivebord med hvid plade ef...

3.493,75 kr.

Det brugte EFG hæve- sænke skrivebord med hvid plade, har et gråt stabilt stel. Bordet har et klassisk look og passer til mange kontorer. Mærke: EFG Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid og gråt stel.  Mål: L:160 x B:80 cm. Højde: Min./max: 61/126 cm. OBS: Der er et "hak" ved bagkant på en bordplade - se billede.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Kinnarps skrivebord med hvid plade på grå ben

Kinnarps skrivebord med hvid plade på gr...

1.118,75 kr.

Det brugte Kinnarps skrivebord er ideelt til undervisningslokaler, workshops eller som skrivebord derhjemme. Det brugte Kinnarps skrivebord er designet med bordplade i hvid laminat og grå metal ben. Det er et enkelt bord med et neutralt design, der kan passe ind i de fleste lokaler. Mærke: Kinnarps Serie[e] One Stand: Brugt Udførelse: Bordplade i hvid laminat og med grå ben. Mål:  L:140 x B:60 x H:73 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat og kabelbakke, 120 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med grå laminat ...

3.368,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med grå laminat, og det står på et sort stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et mindre kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Det kan også være et fint bord til den studerende, da det ikke fylder ret meget, men alligevel har plads til alle de nødvendige ting såsom computer, bøger osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Bordets plade kan åbnes, så der bliver adgang til den kabelbakke, der er monteret under bordet. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i grå laminat, sort stel. Aflang gennemgang i pladen til sort kabelbakke. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS

Få beskedNår der er nye resultater i Arbejdsbord

Lup med søgeord i
Efg hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

Efg hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel en god kontorstol eller en stå støtte stol sammen med bordet. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Bordpladen har mavebue, så du lettere kan komme helt ind til bordet og nå alle dine ting. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:180 x D:82/90 x H min./max.:64,5/124 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra bondo i grå, 200 cm.

Hæve-/sænkebord fra bondo i grå, 200 cm.

4.118,75 kr.

Det brugte Bondo hæve-/sænkebord har bordplade med mørkegrå laminat og faset mørkegrå kant. Bordets størrelse gør, at der er rigtig god plads til computer, mus, bøger og mapper, eller hvad du ellers har brug for i løbet af dagen. Bordets mavebue gør, at du let kan nå rundt på hele bordet, selvom det er stort. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Mærke: EFG Bondo Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med mavebue, mørkegrå laminat og faset mørkegrå kant. Bordet står på et alugråt stel. Mål: L:200 x D:100/85 x H min./max.:63/130 cm. OBS: Bordet har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med plade i birkelaminat, 120 cm.

Hæve-/sænkebord med plade i birkelaminat...

2.868,75 kr.

Det brugte EFG hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Det lille hæve-/sænkebord passer ind på det lille kontor eller på hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat, alugråt stel. Lille kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/125 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
lør.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade, med mavebue og penneskuffe

Hæve-/sænkebord med hvid plade, med mave...

3.493,75 kr.

Brugt hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue og antracit stel. Bordet har kabelbakke, så du undgår løse ledninger under bordet. Under bordpladen er der en lille skuffe til skriveartikler m.v. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue, antracit stel med firkantede ben. Mål: L:160 x D:90/80 cm. Højde: Min./max: 64/129 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra duba b8 med hvid plade og antracit stel

Hæve-/sænkebord fra duba b8 med hvid pla...

3.118,75 kr.

Dette brugte Duba B8 hæve/sænkebord er med hvid plade med affaset trækant og to kabel huller og alufarvet kabelbakke. Bordet er monteret på et antracit grå stel, med smalle fødder. Mærke: Duba B8 Stand: Brugt Udførelse: Hvid plade med affaset trækant og 2 kabelhuller, alufarvet kabelbakke, monteret på et antrasit grå stel, med smalle fødder Mål: L:160 x D:80 cm Højde: Min./max: 64,5/129,5 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med bøgelaminat og kabelbakke på lysegråt stel, 100 cm.

Hæve-/sænkebord med bøgelaminat og kabel...

2.868,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat med affasede kanter, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og faset kant, lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:100 x D:70 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med lysegrå plade og sort stel, 140 cm.

Hæve-/sænkebord med lysegrå plade og sor...

3.368,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med lysegrå laminat, og det står på et sort stel. Bordet er ideelt til dig, der ønsker et flot og stilrent hæve-/sænkebord til kontoret. Med dette bord får du mulighed for at indstille op til fire højder, så du kan ramme den samme højde på bordet hver gang. Det kan for eksempel være smart, hvis I er flere, der bruger bordet på skift. Du kan kombinere hæve-/sænkebordet med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan få mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: DemoUdførelse: Hæve-/sænkebord med bordplade med lysegråt laminat. Bordet har sort stel. Mål: B:140 x D:80 x H min./max.:63/128,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra kinnarps i bøg, med penneskuffe og kabelhuller

Hæve-/sænkebord fra kinnarps i bøg, med ...

3.368,75 kr.

Det brugte Kinnarps hæve-/sænkebord har bordplade i bøg, og er på grå stel. Der er penneskuffe til opbevaring af skriveartikler m.v. under bordpladen. I bordpladen er der kabelhuller. Mærke: Kinnarps Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg med kabelhuller og pennebakke, grå stel. Mål: L:160 x D:90 cm. Højde: Min./max: 64/128 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, gråt stel og kabelbakke, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

2.993,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Der er monteret en kabelbakke under bordet, så ledningerne ikke kommer til at ligge på gulvet under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i hvid laminat med fasede, lakerede kanter, alugråt stel. Der er monteret en kabelbakke. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor forekommer og bordet mangler en prop på den ene fod - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Standup minidesk by matting, mobilt hæve-/sænkebord

Standup minidesk by matting, mobilt hæve...

1.368,75 kr.

Den brugte StandUp Minidesk by Matting er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Det mobile hæve-/sænkebord har god plads på bordpladen til en bærbarkomputer, en skærm, papirer og skriveredskaber eller noget helt andet. Efter brug kan StandUp Minidesk by Matting foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. StandUp Minidesk by Matting kan også bruges som et lavt klapbord for eksempel sammen med en sofa. Vejledende nypris: 2.290,89 kr. ekskl. moms. Mærke: StandUp Minidesk by Matting | Design: Dan Ihreborn Stand: Brugt  Udførelse: Sort HPL spånplade med kantliste, stel af sort lakerede stålrør med fødder af plast. Syv højder. Mål: B:75 x D:60 x H min./max.:6,5/48,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade og sort stel, 120 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade og sort s...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65,5/120,5 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme på plade og stel - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede kanter, alugråt stel. Mål: L:140 x D:100 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der er nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, 150 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.743,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og bordet står på et lysegråt stel. Bordets størrelse giver mulighed for at bruge det som møde- eller konferencebord, da der let kan sidde fire personer rundt om bordet. Da det er et hæve-/sænkebord, giver det mulighed for både længerevarende siddende møder og kortere møder, hvor man hellere vil stå op og snakke. Med andre ord så er et hæve-/sænkebord som dette til dig, der ønsker at have mulighed for både at sidde og stå i løbet af dagen. Du kan med fordel benytte kontorstole eller stå støtte stole sammen med bordet, så du og dine kolleger kan opnå den bedste komfort, mens I arbejder og holder møder. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så der let kan blive styr på ledningerne under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Mål: L:150 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade

Hæve-/sænkebord med hvid plade

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid plade med kabellem med ekstra strømstik, og kabelbakke under bordet, således at man undgår løse ledninger. Bordet har hvidt stel med sorte fødder. Den hvide bordplade giver et let og stilrent look. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid og stel i hvid med sorte fødder. Mål: 160x80 cm Højde: Min./max: 60/125 cm. OBS: Der kan forekomme brugspor i forskellig udformning. (Se billedeksempel)

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue på alugrå stel

Hæve-/sænkebord med hvid plade med maveb...

3.493,75 kr.

Brugt Actiforce hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue og på alugrå stel. Bordet har kabelbakke, så du undgår løse ledninger, og betjeningspanelet kan skubbes ind under bordpladen efter brug. Mærke: Actiforce Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med hvid plade med mavebue og fasede kanter, på alugrå stel. Mål: L:160 x D:90/80 cm. Højde: Min./max: 63/126 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160 cm.

Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160...

7.493,75 kr.

Dette Fumac hæve/sænkebord er med plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Du får her et demo bord, der ikke har været brugt ret meget tidligere. Det er et stort bord med god bordplads, så der er plads til alle de ting, der hører sig til på et arbejds-/skrivebord. Du kan let have computerskærm, tastatur, mus, mapper, skriveredskaber osv. lige ved hånden. Brug for eksempel bordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at opnå helt optimale arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet har et kabelhul i bordpladen, der fører ned under bordet. Så kan du let få ledninger og kabler væk fra bordpladen, så de ikke kommer til at ligge i vejen. Vejledende nypris: 6.808 kr. ekskl. moms. Mærke: Fumac Stand: Demo Udførelse: Plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Mål: L:160 x D:90 x H min./max.:72/121,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord efg med plade i bøg og grå stel.

Hæve-/sænkebord efg med plade i bøg og g...

2.993,75 kr.

Det brugte EFG hæve-/sænkebord med bordplade i bøg er et klassisk hæve-/sænkebord til kontoret. I bordpladen er der 2 kabelhuller,  og under bordet er der kabelbakke - så du undgår løse ledninger. Det brugte hæve-/sænkebord er på grå stel. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, og grå stel. Mål: L:160 x B:90 cm. Højde: Min./max: 64/130 cm. OBS: Små brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve/sænkebord med boomerang formet plade i birk

Hæve/sænkebord med boomerang formet plad...

4.368,75 kr.

Dette brugte hæve/sænkebord er med ny bordplade i birk og med gråt stel. Pladen på det brugte hæve/sænkebord har en flot boomerang form, alle kanter er faset og der er kabelhul. Stand: Brugt Udførelse: Ny plade i birk på grå stel Mål: L:199/120 x D:80/96 cm. Højde: Min./max: 63/130 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med hvid laminat, 120 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med hvid laminat...

2.868,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og det står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Hvis du for eksempel bruger bordet i kombination med en stå støtte stol eller en god kontorstol, så kan du opnå de bedste arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i hvid laminat og alugråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:61/125,5 cm. OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra kinnarps i bøg, med penneskuffe og grå stel

Hæve-/sænkebord fra kinnarps i bøg, med ...

3.368,75 kr.

Det brugte Kinnarps hæve-/sænkebord har bordplade i bøg, og er på grå stel. Der er penneskuffe til opbevaring af skriveartikler m.v. under bordpladen. Mærke: Kinnarps Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, grå stel med runde ben. Mål: L:160 x D:90 cm. Højde: Min./max: 63,5/127 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med bøgelaminat, 150 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

3.743,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et mørkegråt stel. Bordets størrelse giver mulighed for at bruge det som møde- eller konferencebord, da der let kan sidde fire personer rundt om bordet. Da det er et hæve-/sænkebord, giver det mulighed for både længerevarende siddende møder og kortere møder, hvor man hellere vil stå op og snakke. Med andre ord så er et hæve-/sænkebord som dette til dig, der ønsker at have mulighed for både at sidde og stå i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: L:150 x D:107 cm. Højde: min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer f.eks. i form af ridser og mærker på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med ny hvid plade og på mørkegrå stel

Hæve-/sænkebord med ny hvid plade og på ...

4.368,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord har ny hvid plade med lille mavebue og affaset sort lakeret kant. Pladen har kabelhul. Stellet er et brugt stel i mørkegrå. Stand: Brugt stel, med ny plade Udførelse: Ny hvid plade med mavebue og sort faset kant, på brugt stel i mørkegrå Mål: L:160 x D:90/75 cm. Højde: Min./max: 65/130 cm. Obs: Der kan forekomme brugsspor på fødderne - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160 cm.

Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160...

6.243,75 kr.

Dette Fumac hæve/sænkebord er med plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Du får her et demo bord, der ikke har været brugt ret meget tidligere. Det er et stort bord med god bordplads, så der er plads til alle de ting, der hører sig til på et arbejds-/skrivebord. Du kan let have computerskærm, tastatur, mus, mapper, skriveredskaber osv. lige ved hånden. Brug for eksempel bordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at opnå helt optimale arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet har et kabelhul i bordpladen, der fører ned under bordet. Så kan du let få ledninger og kabler væk fra bordpladen, så de ikke kommer til at ligge i vejen. Vejledende nypris: 6.808 kr. ekskl. moms. Mærke: Fumac Stand: Demo Udførelse: Plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Mål: L:160 x D:90 x H min./max.:72/121,5 cm. OBS: Der er et hak på pladens ene hjørne, der er blevet repareret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med mavebue og kabelbakke, 200 cm.

Hæve-/sænkebord med mavebue og kabelbakk...

4.618,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er et godt stort bord, hvor der er plads til alle de ting, der er nødvendige at have på sit skrivebord. Bordpladen er med mavebue, der gør det let at nå alle tingene på bordet. Udover mavebuen har bordpladen også en kabelbakke monteret, så ledninger og kabler ikke behøver at ligge på gulvet. Du får her et helt enkelt og flot hæve-/sænkebord med hvid laminat på bordpladen, fasede sortmalede kanter og alugråt stel. Bordet her er til dig, der sætter pris på flot design i kombination med funktionalitet. Stand: Brugt Udførsel: Bordplade med mavebue og hvis laminat samt fasede, sortmalede kanter. Alugråt stel med tværgående afstiver mellem søjlebenene. Alugrå kabelbakke. Mål: L:200 x D:91,5/110 x H min./max:65,5/121,5 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stellet og kanten af bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade på grå stel

Hæve-/sænkebord med hvid plade på grå st...

3.493,75 kr.

Det brugte Hæve-/sænkebord med hvid demo plade, er et lille hæve-/sænkebord, der ikke behøver megen plads. Brug hæve-/sænkebordet på det lille kontor, eller måske på hjemmekontoret.            Bordet er samlet og klar til at sætte på plads. Stand: Brugt med demo plade. Udførelse: Hvid demo plade, på grå stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max: 65/130 cm. OBS: Brugsspor på stellet - se billedeksempel

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og bordet står på et mørkegråt stel.  Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet passer ind på det lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Holmris b8 hæve-/sænkebord med mavebue, 120 cm.

Holmris b8 hæve-/sænkebord med mavebue, ...

3.118,75 kr.

Det brugte Holmris B8 hæve-/sænkebord er med bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter. Bordpladen har mavebue, så det er ekstra let at nå tingene på bordet. Der er monteret en lysegrå kabelbakke under bordpladen, og bordet står på et lysegråt stel. Det er et hæve-/sænkebord med god plads på bordpladen til både computerskærm, mus, tastatur og andre kontorartikler. Samtidig er det et mindre bord, så det vil være godt til et kontor eller hjemmekontor, hvor det er sparsomt med pladsen. Kabelbakken under bordet gør, at dine ledninger ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Idet der er anvendt naturmateriale til bordpladen, kan strukturen variere en smule fra de viste billeder. Mærke: Holmris B8 Stand: Brugt Udførsel: Bordplade med bøgelaminat og fasede lakerede kanter og mavebue. Lysegråt stel og kabelbakke. Mål: L:120 x D:70/58 x H min./max.:61/126 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra kinnarps med plade i bøg, og på grå stel med kabelhuller

Hæve-/sænkebord fra kinnarps med plade i...

3.118,75 kr.

Det brugte Kinnarps hæve-/sænkebord har bordplade i bøg, og er på grå stel. Bordet har 2 kabelhuller, så du undgår løse ledninger på bordet. Hvis bordets originale fjernbetjening er beskadiget, så skifter vi den, inden bordet sendes afsted til dig. Du skal dog være opmærksom på, at den originale fjernbetjening efterlader en lidt mørkere skygge på bordpladen (se billedeksempel). Mærke: Kinnarps Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i bøg, grå stel med runde ben. Mål: L:160 x D:90 cm. Højde: Min./max: 63/127 cm. Obs: Brugsspor kan forekomme (se billedeksempel)

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord

Manuelt hæve-/sænkebord

1.868,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid bordplade og står på et alufarvet stel med sort hjul. Bordpladen kan hæves og sænkes manuelt ved at løsne skruerne under pladen og flytte den op eller ned. Bordet er på hjul og kan derfor flyttes efter behov. Det manuelle hæve-/sænkebord kan f.eks. bruges som arbejdsbord på kontoret eller som skrivebord hos den studerende. Stand: Brugt  Udførelse: Hvid bordplade med alu-kant og stel i lysegrå aluminium Mål:  L:140 x D:80 cm. Højde: min./max. 72/78 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med ny hvid plade på alugrå stel

Hæve-/sænkebord med ny hvid plade på alu...

3.743,75 kr.

Brugt hæve-/sænkestel i alugrå med ny hvid plade med sort kant. Det er et fint bord til et mindre kontor eller til hjemmearbejdspladsen. Stand: Brugt stel, ny hvid plade. Udførelse: Hæve-/sænkestel i alugrå med ny hvid plade med sort kant. Bordpladen er FSC-mærket Mål: L:140 x D:80 cm. Højde: Min./max: 67/134 cm. OBS: Bordet er samlet og klar til at sætte på plads.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Efg hæve-/sænkebord med plade i birkelaminat, 120 cm.

Efg hæve-/sænkebord med plade i birkelam...

3.118,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Det lille hæve-/sænkebord passer ind på det lille kontor eller på hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Der er en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:65/124,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Bordplade i lysgrå laminat med lysegrå abs kant 120x80 cm

Bordplade i lysgrå laminat med lysegrå a...

1.618,75 kr.

Denne Bordplade i lysgrå laminat er en "Demo" plade med lige ABS kant, pladen har været monteret på et kantine bord i 4 uger. Mærke: RBM Stand: Demo/brugt Udførsel: 24 mm Laminat bordplade i lysgrå med lysgrå ABS kant. Mål: L120 x D80 cm

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med lysegrå laminat og kabelbakke, 160 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med lysegrå ...

3.243,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med lysegrå laminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordets størrelse gør, at der er god plads til alle de nødvendige ting såsom computer, tastatur, skriveredskaber, mapper osv. Hvis du gerne vil udnytte pladsen på kontoret, kan du have en skuffekassette under bordet til opbevaring af diverse kontorartikler. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke så let kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i lysegrå laminat med fasede, lakerede kanter. Bordet har lysegråt stel. Mål: L:160 x D:80 x H min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat og mørkegråt stel, 160 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.618,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har en bordplade med hvid laminat, og bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Hvis du vil udnytte pladsen endnu mere, så kan en skuffekassette under bordet være en mulighed. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet ved dine fødder. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Mørkegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:160 x D:80 x H min./max.:64,5/129,5 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:140 x D:100 cm. Højde: min./max.:65/130 cm.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med bøgelaminat og kabelbakke, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med bøgelami...

3.243,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med bøgelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Der er en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med bøgelaminat og fasede kanter, lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Små brugsspor i form af ridser/mærker på den ene fod. Der er en ridse på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med plade i birkefiner og antracit stel

Hæve-/sænkebord med plade i birkefiner o...

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er et klassisk klart lakeret bord med plade i birkefiner med fasede kanter. Bordet står på er mørkegråt antracit stel. Bordpladens lyse farve overfor stellets mørkegrå farve giver et stilrent udtryk, så hæve-/sænkebordet kan passe ind på de fleste kontorer og arbejdspladser. hvis du gerne vil have mulighed for forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen, så er et hæve-/sænkebord lige noget for dig. Stand: Brugt Udførelse: Klart lakeret MDF-plade med birkefiner og fasede kanter. Mørkegråt antracit stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde min./max.: 65/130 cm. OBS: Brugsspor forekommer - se billedeksempel.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

2.493,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord er med plade med grå laminat og lysegråt stel med hjul. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker et mobilt hæve-/sænkebord, som du kan tage med dig rundt på arbejdspladsen. Bordet har ikke batteri, så det skal sidde i stikkontakten for at kunne hæves og sænkes. Det lille bord passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man har brug for et bord, der ikke fylder ret meget. Det kan også være et godt bord at have, hvis du ikke bruger hele dagen ved bordet, men bare har brug for et sted til mapper, papirer og noter. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorstole eller støtte stå stole, som kan være gode at have sammen med et bord som dette. Stand: Brugt Udførelse: Plade med grå laminat. Lysegråt stel med hjul. Der er en alufarvet CPU-holder under bordpladen med plads til en computer. Mål: L:65 x D:65 x H min./max.:80/129 cm. OBS: Brugsspor forekommer på både stel og bordplade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Bordplade i bøg, sæt à 3 stk.

Bordplade i bøg, sæt à 3 stk.

3.743,75 kr.

Disse bordplader er brugte, men i meget god stand, og de har kun ganske få brugsspor. Pladerne, der er af bøg, kan passe ind i langt de fleste kontormiljøer. Alle tre bordplader har mavebue og to mindre buer på pladens bagkanter, der er beregnet til kabelføring. Brug for eksempel bordpladerne i et åbent kontormiljø, hvor man gerne vil have mulighed for at sidde flere sammen, men alligevel ved hvert sit bord. Bordpladerne sælges som et samlet sæt uden stel. Stand: Brugt Udførelse: Bordplader af bøg Mål: B:183 x D:100 cm.* *Målene er hver enkelt plade for sig. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid linoleum, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lin...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid linoleum, og bordet står på et lysegråt stel. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner i løbet af dagen. Du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Hæve-/sænkebordet passer ind på det lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid linoleum og fasede kanter, lysegråt stel. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Hjørnebord med lysegrå laminat

Hjørnebord med lysegrå laminat

993,75 kr.

Det brugte hjørnebord med lysegrå laminat er ideelt til dig, der ønsker et mindre bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Dette hjørnebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørnebord med en god kontorstol, så du kan få ekstra komfort ved bordet. Det lille bord har et enkelt hjul, så det er let at flytte rundt med. Stand: Brugt Udførelse: Hjørnebord med bordplade med lysegrå laminat. Bordet har gråt stel og et enkelt rødt hjul. Mål: H:71 x B:82 x D:82 cm. (se billede med mål på bordets plade) OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 120x110 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.368,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et lysegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:120 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
fre.
Bop Scan Office ApS
Side:af 2