Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Arbejdsbord

31
Hjørnebord med lysegrå laminat og et hjul

Hjørnebord med lysegrå laminat og et hju...

993,75 kr.

Det brugte hjørnebord med lysegrå laminat er ideelt til dig, der ønsker et mindre bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Hjørnebordet kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørnebord med en god kontorstol, så du kan få ekstra komfort ved bordet. Det lille bord har et enkelt hjul, så det er let at flytte rundt med. Stand: Brugt Udførelse: Hjørnebord med bordplade med lysegrå laminat. Bordet har gråt stel og et enkelt sort og gråt hjul. Mål: H:71 x B:82 x D:82 cm. (se billede med mål på bordets plade) OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug Scan Office hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så det bliver lettere at holde styr på ledningerne under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede kanter, mørkegråt stel og kabelbakke. Mål: L:140 x D:100 x H min./max.:64,5/129,5 cm. OBS: Der er nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Mobilt hæve-/sænkebord

Mobilt hæve-/sænkebord

2.493,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord er med plade med hvid laminat og lysegråt stel med hjul. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker et mobilt hæve-/sænkebord, som du kan tage med dig rundt på arbejdspladsen. Bordet har ikke batteri, så det skal sidde i stikkontakten for at kunne hæves og sænkes. Et bord som dette kan være praktisk at have, hvid du for eksempel skal have din bærbare computer, værktøj, papirer eller andet med rundt på arbejdspladsen. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorstole eller støtte stå stole, som kan være gode at have sammen med et bord som dette. Stand: Brugt Udførelse: Plade med hvid laminat. Lysegråt stel med hjul, to af hjulene kan låses. Mål: L:70 x D:44 x H min./max.:68,5/134,5 cm. OBS: Meget små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 120 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

2.868,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat og fasede, lakerede kanter. Bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Da der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan der forekomme variationer af birkelaminatens udseende i forhold til det viste billede af bordpladen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat med fasede, lakerede kanter, mørkegråt stel. Mål: B:120 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Brugsspor på bordpladen i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med birkefiner, 150 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkefin...

3.743,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et mørkegråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug Scan Office hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så det bliver lettere at holde styr på ledningerne under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner og fasede kanter, mørkegråt stel og kabelbakke. Mål: L:150 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der er flere steder med nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Højt bord til at stå ved

Højt bord til at stå ved

400 kr.

Gammelt bord, oprindelig et stykke inventar fra Aalborg Privatbanegård (Hadsund-Peter) med meget dyb skuffe til billetter (b:50, d:64). Beregnet til at stå op ved eller evt kan man sidde ved det på en ekstra høj kontorstol. Oprindelig malet, men afsyret først i 1980'erne. Tappet sammen med dybler, ingen skruer eller søm. skuffen muligvis undtaget. Et meget originalt møbel, der trænger til at blive malet igen.

9000 Aalborg
i går
Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160 cm.

Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160...

3.743,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er med mavebue i bordpladen. Pladen er med egefiner og faset lakeret kant. Bordet står på et mørkegråt stel. Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er designet med et tidløst og elegant udtryk, som kan være med til at give de afsluttende detaljer til indretningen på kontoret eller hjemmekontoret. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne fra bordet har et sted at være, så de ikke fylder på gulvet. Et hæve-/sænkebord som dette giver dig mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen, og du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol. Vejledende nypris: 5.716,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt   Udførelse: MDF bordplade med egefiner, faset lakeret kant og mavebue. Bordet har mørkegråt stel med sort kabelbakke. Mål: L:160 x B:90/80 x H min./max.:64/130 cm. OBS: Bordet har brugsspor i form af ridser på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort søjleben

Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort sø...

2.493,75 kr.

Det brugte hjørne hæve-/sænkebord i bøg er ideelt til dig, der ønsker et mindre hæve-/sænke bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Dette hjørne hæve-/sænkebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørne hæve-/sænkebord med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan have mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: Brugt Udførelse: Hjørne hæve-/sænkebord med MDF bordplade med bøgefiner på sort søjleben. Mål: B:140 x D:75 x H min./max.:68/119,5 cm. OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160 cm.

Dencon hæve-/sænkebord med egefiner, 160...

4.368,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er med mavebue i bordpladen. Pladen er med egefiner og faset lakeret kant. Bordet står på et mørkegråt stel. Det brugte Dencon hæve-/sænkebord er designet med et tidløst og elegant udtryk, som kan være med til at give de afsluttende detaljer til indretningen på kontoret eller hjemmekontoret. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne fra bordet har et sted at være, så de ikke fylder på gulvet. Et hæve-/sænkebord som dette giver dig mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen, og du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol. Vejledende nypris: 5.716,00 kr. ekskl. moms. Mærke: Dencon Stand: Brugt   Udførelse: MDF bordplade med egefiner, faset lakeret kant og mavebue. Bordet har mørkegråt stel med sort kabelbakke. Mål: L:160 x B:90/80 x H min./max.:64/130 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Væghængt hæve-/sænkebord med sort plade og gråt stel

Væghængt hæve-/sænkebord med sort plade ...

2.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord er til at hænge på væggen. Derfor kan du selv være med til at styre, hvor højt og lavt bordet skal kunne være. Et pladsbesparende lille hæve-/sænkebord til hjemmekontoret eller det lille kontor, hvor man gerne vil have mest muligt ud af pladsen. Det sorte hæve-/sænkebord har et let og stilrent look. Brugt for eksempel bordet sammen med en kontorstol eller en stå støtte stol. Stand: Brugt  Udførelse: Sort bordplade med faset kant, på gråt/alufarvet stel. Mål: L:82,5 x D:46,5 x Højde vandring min./max.:59/123 cm. OBS: Mindre brugsspor på bordpladen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Fumac hæve-/sænkebord med hvid plade og switch stel, 225 cm.

Fumac hæve-/sænkebord med hvid plade og ...

6.243,75 kr.

Dette Fumac hæve-/sænkebord er med en hvid plade med afrundede organiske former. Bordet står på et sort og krom SWITCH stel. Det er et stort bord med god bordplads, så der er plads til alle de ting, der hører sig til på et arbejds-/skrivebord. Du kan let have computerskærm, tastatur, mus, mapper, skriveredskaber osv. lige ved hånden. Brug for eksempel bordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at opnå helt optimale arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Fumac Stand: Brugt Udførelse: Hvid plade med organiske former og affaset hvidmalet kant. Bordet står på et sort SWITCH stel med krom fødder. Mål: L:225 x D:110/90 x H min./max.:69/119 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Dencon hæve-/sænkebord med fire separate bordplader

Dencon hæve-/sænkebord med fire separate...

8.743,75 kr.

Det brugte Dencon hæve-/sænkebord har fire bordplader med grå linoleum og fasede kanter. Bordet står på et lysegråt hæve-/sænkestel med fire søjler, der kan køre uafhængigt af hinanden. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor, hvor man man er flere personer, der sidder sammen. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Mærke: Dencon Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med fire bordplader med grå linoleum og fasede, gråmalede kanter. Lysegråt stel med fire søjler. Mål: B:192 x D:192 x H min./max.:56,5/122,5 cm. (Hver bordplade er 110x80 cm.) OBS: Brugsspor forekommer i form af ridser og mærker - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjlestel, 100 cm.

Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjles...

2.993,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har plade med birkefiner og fasede kanter. Bordet står på et sort hæve/sænke søjlestel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Hvis du vil have endnu mere ud af pladsen på kontoret, kan du kombinere bordet med en skuffekassette, der giver god opbevaringsplads til mapper, papirer osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Idet der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan pladens struktur variere en smule fra de viste billeder. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med MDF-plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Sort søjlestel. Mål: B:100 x D:80 x H min./max.:69,5/121 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stel og bordplade i form af mærker, ridser og nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade og stel med hjul, 120 cm.

Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade o...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel med hjul. Alle fire hjul kan låses, så bordet bliver, hvor det skal. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordets hæve-/sænkefunktion er manuel. Du bruger en fodpedal til at hæve bordet, og så skal du lægge vægt på bordpladen for at sænke den igen med pedalen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel med sorte/grå hjul. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:74/105,5 cm. OBS: Bordet har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med hvid plade, 150 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade, 150 cm.

3.118,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og alugråt stel. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Det er lavet to huller til kabelgennemføring på bordpladens bagerste kant. Så kan du let føre kablerne ned under bordet, uden de kommer til at hænge ud over bordkanten. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og hvid ABS kant og to lysegrå huller til kabelgennemføring. Bordet står på et alufarvet stel. Mål: L:150 x D:80 x H min./max.:62/128,5 cm. OBS: Små brugsspor på stel og plade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord fra bondo i grå, 200 cm.

Hæve-/sænkebord fra bondo i grå, 200 cm.

4.118,75 kr.

Det brugte Bondo hæve-/sænkebord har bordplade med mørkegrå laminat og faset mørkegrå kant. Bordets størrelse gør, at der er rigtig god plads til computer, mus, bøger og mapper, eller hvad du ellers har brug for i løbet af dagen. Bordets mavebue gør, at du let kan nå rundt på hele bordet, selvom det er stort. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Mærke: EFG Bondo Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med mavebue, mørkegrå laminat og faset mørkegrå kant. Bordet står på et alugråt stel. Mål: L:200 x D:100/85 x H min./max.:63/130 cm. OBS: Bordet har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Efg hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

Efg hæve-/sænkebord med mavebue, 180 cm.

3.493,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har plade med birkefiner, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have mulighed for vekslende arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel en god kontorstol eller en stå støtte stol sammen med bordet. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så ledningerne ikke kommer til at ligge og fylde på gulvet under bordet. Bordpladen har mavebue, så du lettere kan komme helt ind til bordet og nå alle dine ting. Mærke: EFG Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkefiner, alugråt stel. Kabelbakke under bordet. Mål: L:180 x D:82/90 x H min./max.:64,5/124 cm. OBS: Brugsspor i form af ridser og nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med lysegrå plade og sort stel, 140 cm.

Hæve-/sænkebord med lysegrå plade og sor...

3.368,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med lysegrå laminat, og det står på et sort stel. Bordet er ideelt til dig, der ønsker et flot og stilrent hæve-/sænkebord til kontoret. Med dette bord får du mulighed for at indstille op til fire højder, så du kan ramme den samme højde på bordet hver gang. Det kan for eksempel være smart, hvis I er flere, der bruger bordet på skift. Du kan kombinere hæve-/sænkebordet med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan få mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: DemoUdførelse: Hæve-/sænkebord med bordplade med lysegråt laminat. Bordet har sort stel. Mål: B:140 x D:80 x H min./max.:63/128,5 cm.

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS

Få beskedNår der er nye resultater i Arbejdsbord

Lup med søgeord i
Scan office hæve-/sænkebord med birkelaminat, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med birkelam...

3.493,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med birkelaminat, og bordet står på et alugråt stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på kontoret eller hjemmekontoret, hvor man gerne vil udnytte pladsen så meget som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug hæve-/sænkebordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at få den bedste komfort gennem hele arbejdsdagen. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med birkelaminat og fasede kanter, alugråt stel. Mål: L:140 x D:100 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Der er nuanceforskelle på bordpladen pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid laminat, 150 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lam...

3.743,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og bordet står på et lysegråt stel. Bordets størrelse giver mulighed for at bruge det som møde- eller konferencebord, da der let kan sidde fire personer rundt om bordet. Da det er et hæve-/sænkebord, giver det mulighed for både længerevarende siddende møder og kortere møder, hvor man hellere vil stå op og snakke. Med andre ord så er et hæve-/sænkebord som dette til dig, der ønsker at have mulighed for både at sidde og stå i løbet af dagen. Du kan med fordel benytte kontorstole eller stå støtte stole sammen med bordet, så du og dine kolleger kan opnå den bedste komfort, mens I arbejder og holder møder. Der er monteret en kabelbakke under bordpladen, så der let kan blive styr på ledningerne under bordet. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid laminat og fasede, lakerede kanter. Lysegråt stel. Mål: L:150 x D:110 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Små brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160 cm.

Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160...

7.493,75 kr.

Dette Fumac hæve/sænkebord er med plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Du får her et demo bord, der ikke har været brugt ret meget tidligere. Det er et stort bord med god bordplads, så der er plads til alle de ting, der hører sig til på et arbejds-/skrivebord. Du kan let have computerskærm, tastatur, mus, mapper, skriveredskaber osv. lige ved hånden. Brug for eksempel bordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at opnå helt optimale arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet har et kabelhul i bordpladen, der fører ned under bordet. Så kan du let få ledninger og kabler væk fra bordpladen, så de ikke kommer til at ligge i vejen. Vejledende nypris: 6.808 kr. ekskl. moms. Mærke: Fumac Stand: Demo Udførelse: Plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Mål: L:160 x D:90 x H min./max.:72/121,5 cm.

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

2.493,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord er med plade med grå laminat og lysegråt stel med hjul. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker et mobilt hæve-/sænkebord, som du kan tage med dig rundt på arbejdspladsen. Bordet har ikke batteri, så det skal sidde i stikkontakten for at kunne hæves og sænkes. Det lille bord passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man har brug for et bord, der ikke fylder ret meget. Det kan også være et godt bord at have, hvis du ikke bruger hele dagen ved bordet, men bare har brug for et sted til mapper, papirer og noter. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorstole eller støtte stå stole, som kan være gode at have sammen med et bord som dette. Stand: Brugt Udførelse: Plade med grå laminat. Lysegråt stel med hjul. Der er en alufarvet CPU-holder under bordpladen med plads til en computer. Mål: L:65 x D:65 x H min./max.:80/129 cm. OBS: Brugsspor forekommer på både stel og bordplade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Scan office hæve-/sænkebord med hvid linoleum, 140 cm.

Scan office hæve-/sænkebord med hvid lin...

3.118,75 kr.

Dette Scan Office hæve-/sænkebord har plade med hvid linoleum, og bordet står på et lysegråt stel. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der gerne vil have mulighed for både stående og siddende arbejdspositioner i løbet af dagen. Du kan med fordel bruge bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Hæve-/sænkebordet passer ind på det lille kontor eller hjemmekontor, hvor man gerne vil have så meget ud af pladsen som muligt. Mærke: Scan Office Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade med hvid linoleum og fasede kanter, lysegråt stel. Mål: L:140 x D:80 x H min./max.:65/130 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
19. maj.
Bop Scan Office ApS
Hjørnebord med lysegrå laminat

Hjørnebord med lysegrå laminat

993,75 kr.

Det brugte hjørnebord med lysegrå laminat er ideelt til dig, der ønsker et mindre bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Dette hjørnebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørnebord med en god kontorstol, så du kan få ekstra komfort ved bordet. Det lille bord har et enkelt hjul, så det er let at flytte rundt med. Stand: Brugt Udførelse: Hjørnebord med bordplade med lysegrå laminat. Bordet har gråt stel og et enkelt rødt hjul. Mål: H:71 x B:82 x D:82 cm. (se billede med mål på bordets plade) OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
19. maj.
Bop Scan Office ApS
Højbord med kontorstol

Højbord med kontorstol

400 kr.

Højt arbejds/computerbord med tilhørende høj kontorstol sælges. Man kan arbejde stående ved bordet eller sidde med den tilhørende stol.

9000 Aalborg
14. maj.
Hæve-/sænkebord med hvid plade og sort stel, 120 cm.

Hæve-/sænkebord med hvid plade og sort s...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:65,5/120,5 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme på plade og stel - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
11. maj.
Bop Scan Office ApS
Holmris hæve-/sænkebord med hvid laminat, 120 cm.

Holmris hæve-/sænkebord med hvid laminat...

2.868,75 kr.

Dette Holmris hæve-/sænkebord har plade med hvid laminat, og det står på et alufarvet stel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Hvis du for eksempel bruger bordet i kombination med en stå støtte stol eller en god kontorstol, så kan du opnå de bedste arbejdspositioner i løbet af dagen. Mærke: Holmris Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med plade i hvid laminat og alugråt stel. Mål: L:120 x D:80 cm. Højde: min./max.:61/125,5 cm. OBS: Bordet har brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
11. maj.
Bop Scan Office ApS
Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160 cm.

Fumac hæve-/sænkebord med bøgefiner, 160...

6.243,75 kr.

Dette Fumac hæve/sænkebord er med plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Du får her et demo bord, der ikke har været brugt ret meget tidligere. Det er et stort bord med god bordplads, så der er plads til alle de ting, der hører sig til på et arbejds-/skrivebord. Du kan let have computerskærm, tastatur, mus, mapper, skriveredskaber osv. lige ved hånden. Brug for eksempel bordet sammen med en stå støtte stol eller en god kontorstol for at opnå helt optimale arbejdspositioner i løbet af dagen. Hæve-/sænkebordet har et kabelhul i bordpladen, der fører ned under bordet. Så kan du let få ledninger og kabler væk fra bordpladen, så de ikke kommer til at ligge i vejen. Vejledende nypris: 6.808 kr. ekskl. moms. Mærke: Fumac Stand: Demo Udførelse: Plade med bøgefiner og affasede lakerede kanter. Bordet står på et lysegråt stel. Mål: L:160 x D:90 x H min./max.:72/121,5 cm. OBS: Der er et hak på pladens ene hjørne, der er blevet repareret - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
11. maj.
Bop Scan Office ApS
Kontorstol sort

Kontorstol sort

400 kr.

SKRUVSTA Kontorstol fra IKEA sort Står som ny

5800 Nyborg
19. apr.
Skrivebord, reol og kontorstol

Skrivebord, reol og kontorstol

700 kr.

Skrivebord med side bord og skuffer. Skrivebord 175 x 83 cm. sidebord 43 x op til 140 cm. Reoler med 13 hylder 250 x 180 cm Kontor stol med rødt stof overtræk. Sælges samlet for kr. 700,00

5230 Odense M
1. jan.
2 sæt skriveborde m.stole. manuel hæve/sænke

2 sæt skriveborde m.stole. manuel hæve/s...

1.500 kr.

IKEA Bekant skriveborde. Langfjäll kontorstole. Sælges samlet til 1500kr. Pris kan ikke forhandles. Afhentning Kbh NV. senest d.30/11.

2900 Hellerup
23. nov. 2022