Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Arbejdsbord

18
Mobilt hæve-/sænkebord

Mobilt hæve-/sænkebord

2.493,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord er med plade med hvid laminat og lysegråt stel med hjul. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker et mobilt hæve-/sænkebord, som du kan tage med dig rundt på arbejdspladsen. Bordet har ikke batteri, så det skal sidde i stikkontakten for at kunne hæves og sænkes. Et bord som dette kan være praktisk at have, hvid du for eksempel skal have din bærbare computer, værktøj, papirer eller andet med rundt på arbejdspladsen. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorstole eller støtte stå stole, som kan være gode at have sammen med et bord som dette. Stand: Brugt Udførelse: Plade med hvid laminat. Lysegråt stel med hjul, to af hjulene kan låses. Mål: L:70 x D:44 x H min./max.:68,5/134,5 cm. OBS: Meget små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Sit-stand desk riser, mobilt hæve-/sænkebord

Sit-stand desk riser, mobilt hæve-/sænke...

993,75 kr.

Den brugte Sit-Stand Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Der medfølger en skrue til montering af en skærmholder/monitorarm samt strips og velcro til at holde sammen på ledninger fra computerskærm og andet elektronik, du har på bordet. Efter brug kan Sit-Stand Desk Riser foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41,5 x H min./max.:12/50,5 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H min./max.:2/40,5 cm.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
Sit-stand desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Sit-stand desk riser - omdan dit bord ti...

868,75 kr.

Den brugte Sit-Stand Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Efter brug kan Sit-Stand Desk Riser foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41,5 x H min./max.:12/50,5 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H min./max.:2/40,5 cm. OBS: Der er en ridse på arbejdsplatformen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
i dag
Bop Scan Office ApS
BS hæve sænke bord

BS hæve sænke bord

200 kr.

arbejdsbord/ skrivebord, højde 70-120 cm solblegning i den ene side men ellers ok. Ikke mobil pay.

8970 Havndal
ons.
Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort søjleben

Hjørne hæve-/sænkebord i bøg med sort sø...

2.493,75 kr.

Det brugte hjørne hæve-/sænkebord i bøg er ideelt til dig, der ønsker et mindre hæve-/sænke bord. Bordet passer i et hjørne, så det ikke optager for meget plads i rummet. Dette hjørne hæve-/sænkebord kan være godt til dig, der ikke bruger hele dagen ved skrivebordet, men som alligevel har brug for at have computeren eller dine papirer lige ved hånden. Du kan kombinere det lille hjørne hæve-/sænkebord med en kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan have mulighed for både at stå og sidde ved bordet. Stand: Brugt Udførelse: Hjørne hæve-/sænkebord med MDF bordplade med bøgefiner på sort søjleben. Mål: B:140 x D:75 x H min./max.:68/119,5 cm. OBS: Mindre brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjlestel, 100 cm.

Hæve-/sænkebord med birkefiner og søjles...

2.993,75 kr.

Dette hæve-/sænkebord har plade med birkefiner og fasede kanter. Bordet står på et sort hæve/sænke søjlestel. Hæve-/sænkebordet passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man gerne vil udnytte pladsen så godt som muligt. Hvis du vil have endnu mere ud af pladsen på kontoret, kan du kombinere bordet med en skuffekassette, der giver god opbevaringsplads til mapper, papirer osv. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker at have mulighed for flere forskellige arbejdspositioner i løbet af dagen. Brug for eksempel bordet sammen med en god kontorstol eller en stå støtte stol for ekstra komfort. Idet der er brugt naturmateriale til bordpladen, kan pladens struktur variere en smule fra de viste billeder. Stand: Brugt Udførelse: Hæve-/sænkebord med MDF-plade med birkefiner og fasede, lakerede kanter. Sort søjlestel. Mål: B:100 x D:80 x H min./max.:69,5/121 cm. OBS: Brugsspor forekommer på stel og bordplade i form af mærker, ridser og nuanceforskelle pga. sollys - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade og stel med hjul, 120 cm.

Manuelt hæve-/sænkebord med hvid plade o...

2.743,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har bordplade med hvid laminat og sort stel med hjul. Alle fire hjul kan låses, så bordet bliver, hvor det skal. Bordets størrelse gør, at det kan passe ind på et kontor, et hjemmekontor, et hobbyrum eller hvilket som helst andet sted, hvor pladsen måske er lidt trang. Hvis du skal bruge meget tid ved bordet, kan det være en god idé at have en god kontorstol eller en stå støtte stol, så du kan opnå den bedste komfort i løbet af dagen. Bordets hæve-/sænkefunktion er manuel. Du bruger en fodpedal til at hæve bordet, og så skal du lægge vægt på bordpladen for at sænke den igen med pedalen. Bordpladen har ABS kant, hvilket gør den ekstra modstandsdygtig overfor stød- og slagskader. Det er eksempelvis praktisk, hvis din stol har armlæn. Stand: BrugtUdførelse: Bordplade med hvid laminat og ABS kant. Bordet står på et sort stel med sorte/grå hjul. Mål: L:120 x D:80 x H min./max.:74/105,5 cm. OBS: Bordet har små brugsspor - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Hæve-/sænke skrivebord med hvid plade efg

Hæve-/sænke skrivebord med hvid plade ef...

3.493,75 kr.

Det brugte EFG hæve- sænke skrivebord med hvid plade, har et gråt stabilt stel. Bordet har et klassisk look og passer til mange kontorer. Mærke: EFG Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid og gråt stel.  Mål: L:160 x B:80 cm. Højde: Min./max: 61/126 cm. OBS: Der er et "hak" ved bagkant på en bordplade - se billede.

9690 Fjerritslev
ons.
Bop Scan Office ApS
Desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Desk riser - omdan dit bord til et hæve-...

993,75 kr.

Den brugte Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen. Den omdanner dit spisebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtig. Efter brug kan den foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:83 x D:46 x H:max 48 cm. Tastaturplatform: L:83 x D:33 x H:max 37 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Desk riser - omdan dit bord til et hæve-...

868,75 kr.

Den brugte Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen. Den omdanner dit spisebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtig. Efter brug kan den foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arbejdsplade L:83 x D:46 x H:max 48 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

Mobilt hæve-/sænkebord i grå, 65 cm.

2.493,75 kr.

Dette brugte hæve-/sænkebord er med plade med grå laminat og lysegråt stel med hjul. Et hæve-/sænkebord som dette er til dig, der ønsker et mobilt hæve-/sænkebord, som du kan tage med dig rundt på arbejdspladsen. Bordet har ikke batteri, så det skal sidde i stikkontakten for at kunne hæves og sænkes. Det lille bord passer ind på et lille kontor eller et hjemmekontor, hvor man har brug for et bord, der ikke fylder ret meget. Det kan også være et godt bord at have, hvis du ikke bruger hele dagen ved bordet, men bare har brug for et sted til mapper, papirer og noter. Du kan med fordel tage et kig på vores udvalg af kontorstole eller støtte stå stole, som kan være gode at have sammen med et bord som dette. Stand: Brugt Udførelse: Plade med grå laminat. Lysegråt stel med hjul. Der er en alufarvet CPU-holder under bordpladen med plads til en computer. Mål: L:65 x D:65 x H min./max.:80/129 cm. OBS: Brugsspor forekommer på både stel og bordplade - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
27. maj.
Bop Scan Office ApS
Sit-stand desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Sit-stand desk riser - omdan dit bord ti...

743,75 kr.

Den brugte Sit-Stand Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen eller kontoret, hvor man ikke har et hæve-/sænkebord. Den omdanner nemlig dit spisebord eller skrivebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Efter brug kan Sit-Stand Desk Riser let foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. På den måde optager den ikke plads, når du ikke skal bruge den. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41,5 x H min./max.:12/50,5 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H min./max.:2/40,5 cm. OBS: Der er en ridse på arbejdsplatformen og misfarvning på tastaturplatformen - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
26. maj.
Bop Scan Office ApS
Manuelt hæve-/sænkebord

Manuelt hæve-/sænkebord

1.868,75 kr.

Det brugte hæve-/sænkebord har hvid bordplade og står på et alufarvet stel med sort hjul. Bordpladen kan hæves og sænkes manuelt ved at løsne skruerne under pladen og flytte den op eller ned. Bordet er på hjul og kan derfor flyttes efter behov. Det manuelle hæve-/sænkebord kan f.eks. bruges som arbejdsbord på kontoret eller som skrivebord hos den studerende. Stand: Brugt  Udførelse: Hvid bordplade med alu-kant og stel i lysegrå aluminium Mål:  L:140 x D:80 cm. Højde: min./max. 72/78 cm. OBS: Mindre brugsspor forekommer - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
19. maj.
Bop Scan Office ApS
Victor desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Victor desk riser - omdan dit bord til e...

993,75 kr.

Den brugte Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen. Den omdanner dit spisebord eller almindelige skrivebordtil et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtigt. Efter brug kan den foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør eller i et skab. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:83 x D:46 x H:min./max. 12/48 cm. Tastaturplatform L:83 x D:32 x H:min./max. 2/38 cm. Total L:83 x D:63 x H min./max.:12/48 cm. OBS: Mindre brugsspor kan forekomme - se billedeksempler.

9690 Fjerritslev
18. maj.
Bop Scan Office ApS
Desk riser - omdan dit bord til et hæve-/sænkebord

Desk riser - omdan dit bord til et hæve-...

993,75 kr.

Den brugte Desk Riser er perfekt til hjemmearbejdspladsen. Den omdanner dit spisebord til et hæve-sænkebord, så du altid sidder eller står ergonomisk rigtig. Efter brug kan den foldes sammen og gemmes væk f.eks bag en dør. Stand: Brugt  Udførelse: Bordplade i hvid, på alufarvet hæve-/sænke stel. Mål: Arb.platform L:88 x D:41 x H:max 51 cm. Tastaturplatform: L:88 x D:30 x H:max 40 cm. OBS: Brugsspor kan forekomme - se billedeksempler

9690 Fjerritslev
11. maj.
Bop Scan Office ApS
Hæve Sænke bord

Hæve Sænke bord

1.500 kr.

Jeg sælger dette Linak hæve sænkebord som er fin stand, med en enkelt hak i bordpladen. Hæve sænke funktion fungere lige som den skal afhentes i Aarhus centrum. Hæve sænkebord

8000 Aarhus C
18. dec. 2022
Hæve sænke bord

Hæve sænke bord

1.950 kr.

Linak kvalitets hæve-sænkebord sælges, da det er i overskud. Jeg fik ikke lige taget billede af det, da det stod på kontoret. Derfor er billederne taget under transport fra A til B. Bordpladen er lys trælaminat (og tungt)

5500 Middelfart
3. dec. 2022
Stort bord med hæve/sænke funktion

Stort bord med hæve/sænke funktion

800 kr.

Stort arbejdsbord/skrivebord i lyst træ. Med hæve/sænke funktion. Perfekt til f.eks. sy-/klippebord. Sælges til højeste bud over 800 kr

5450 Otterup
25. nov. 2022

Få beskedNår der er nye resultater i Arbejdsbord

Lup med søgeord i