Kaffe- og tedåser

4
Cloer elektrisk espressokande

Sponsoreret

Cloer elektrisk espressokande

569,00 kr.

Elektrisk espressokande fra Cloer Bryg 3 (150 ml) eller 6 (300 ml) kopper espresso med denne elektriske espressokande fra Cloer. Fyld vand og kaffepulver i kanden, tryk på én enkelt knap, og du har en perfekt espresso. Kanden er holdt i et enkelt design med et kabinet i rustfrit stål og greb i sort plast. Nem betjening Når du vil brygge din espresso, skal du bare skrue kandens øverste del af og fylde vand i den nederste del. Derefter sætter du den rette indsats i (afhængigt af om du vil brygge 3 eller 6 kopper) og fylder den med kaffepulver. Når du har gjort det, skruer du igen kandens øverste del på og trykker på startknappen ved den lysende kontrollampe. Kontrollampen slukker automatisk, når din espresso er klar. Specifikationer: Mål: H 23 x B 14,5 x L 17 cm Vægt: 1,1 kg

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Stelton - te-termokande - Emma - Sort

  Sponsoreret

  Stelton - te-termokande - Emma - Sort

  799,00 kr.

  Termokande fra Stelton Den længe ventede krimi er lige landet i postkassen - sådan! Nu står den bare på læsehygge med uldne tæpper og en god kop te. Rummer 1 liter Holder kaffen eller teen varm Har et elegant nordisk design Elegant design Traditionel og nytænkende. Det er essensen af den Emma termokanden fra Stelton. Kandens harmoniske udformning i rustfrit stål har en flot, sort højglanslakering. Hanken i bøgetræ tilføjer kanden et nordisk twist og et moderne, autentisk udtryk. Det enkle og minimalistiske design giver ro til bordet og øjet. Bryg te direkte i kanden Kanden har en stålindsats med indbygget tefilter. Hæld din favorit-te i og lad den trække. Med et enkelt twist på låget lukker du tefiltret, så teen ikke trækker for længe. Mål: Ø 14 x H 19,5 cm Designerne bag Emma Sebastian Holmbäck (1971) og Ulrik Nordentoft (1974) mødte hinanden på Danmarks Designskole, hvor de begge er uddannet og næsten 10 år senere etablerede de tegnestuen HolmbäckNordentoft. Deres fællesskab og bærende arbejdsgrundlag er æstetikken. Tegnestuen arbejder med en bred vifte af design indenfor indretning, møbler, belysning, industrielt design og produktdesign, som er deres primære område.

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Krukke til kaffe eller andet

   Krukke til kaffe eller andet

   75 kr.

   flot 8-kantet hvid krukke med korkprop med teksten KAFFE. Krukken kan f.eks. også bruges til bestik eller andet. Højden er 14 cm, og diameteren er 10 cm. Den er fuldstændig ny, idet den blot har stået til pynt. Pris 75 kr. Sendes gerne.

   5330 Munkebo
   26. nov.
   6 Søholm Keramik krukker

   6 Søholm Keramik krukker

   800 kr.

   Fine keramik krukker 6 stk sælges samlet.

   8920 Randers NV
   26. jul.
   Krukke til te

   Krukke til te

   100 kr.

   Villa Collection

   9230 Svenstrup J
   4. jan.
   Kaffe te og kakao krukker

   Kaffe te og kakao krukker

   100 kr.

   Sælges samlet

   9000 Aalborg
   30. nov. 2022