Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Kaffe- og tedåser

4
WMF Termokande - Impulse 1,0 L - Sort

Sponsoreret

WMF Termokande - Impulse 1,0 L - Sort

299,00 kr.

Termokande fra WMF Kold kaffe hører fortiden til! Holder varmt eller koldt i op til 12 timer Vinder af international designaward 2017 Isoleringskerne af kvalitetsglas Førsteklasses isolering Termokanderne fra WMF-kollektionen Impulse sørger for, at du altid kan nyde din varme eller kolde drikke - uanset om du er til kaffe eller the eller iskold vand eller juice. Ligegyldigt hvor varmt eller koldt det er udenfor, så opfylder isoleringskernen af kvalitetsglas altid sin funktion. Smart i brug Den automatiske drejelukning sørger for, at kanden lukker 100% tæt. Med ét klik i midten af låget, åbnes og lukkes kandens låg - og derved sikres også en drypfri hældning. Smart! Da den lukker helt tæt, skal du aldrig mere bekymre dig om kold kaffe. Efter 12 timer vil varme drikke, der har været kogende, stadig have en temperatur på over 70 grader. International designvinder Det prisbelønnede design er designet af Jan Christian Delfs og er i høj grad noget, man lægger mærke til: Et moderne design i moderne stil gør hele kollektionen til en fryd for øjet. Designet har vundet flere internationale designpriser, herunder RedDot Award, som er en international designaward, i 2017 i kategorien "Best of the Best". Kanden er fremstillet i WMF's eget Cromargan rustfrit stål 18/10. Termokanden leveres i flot gaveæske.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Alfi termokande - Kugle - Frost sort

  Sponsoreret

  Alfi termokande - Kugle - Frost sort

  199,00 kr.

  Kugleformet termokande fra Alfi Den klassiske kuglekande er designet af Ole Palsby i 1985 og er verdens mest solgte termokandedesign. Den har vundet adskillige priser og er udstillet på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. I dag fremstår den runde klassiker ligeså elegant, tidssvarende og æstetisk betagende, som da den kom frem for mere end 30 år siden. Til både varme og kolde drikke Med praktisk skruelåg Holder væske varmt i op til 12 timer Til kold og varm væske Kuglekanden er med dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas, der holder væsken varm i op til 12 timer. Vil du bruge kanden til kolde drikkevarer, holder kanden væsken kold i op til 24 timer. Kanden har praktisk skruelåg. Om Alfi Alfi har i mere end hundrede år været den ukronede konge af termokander takket være gedigent håndværk, fremsynet teknologi og en sans for design, der har skabt flere af morgendagens designikoner til kaffeborde verden over. De ikoniske former er skabt i samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte designere.

  Webshop
  Coop.dk

   Sponsoreret produkt

   Alfi termokande - Kugle - Mørkeblå

   Sponsoreret

   Alfi termokande - Kugle - Mørkeblå

   199,00 kr.

   Kugleformet termokande fra Alfi Den klassiske kuglekande er designet af Ole Palsby i 1985 og er verdens mest solgte termokandedesign. Den har vundet adskillige priser og er udstillet på Museum of Modern Art (MOMA) i New York. I dag fremstår den runde klassiker ligeså elegant, tidssvarende og æstetisk betagende, som da den kom frem for mere end 30 år siden. Til både kolde og varme drikke Med praktisk skruelåg Holder væske varmt i op til 12 timer Til kold og varm væske Kuglekanden er med dobbeltvægget AlfiDur-indsats i isolerende og hærdet vakuum-glas, der holder væsken varm i op til 12 timer. Vil du bruge kanden til kolde drikkevarer, holder kanden væsken kold i op til 24 timer. Kanden har praktisk skruelåg. Om Alfi Alfi har i mere end hundrede år været den ukronede konge af termokander takket være gedigent håndværk, fremsynet teknologi og en sans for design, der har skabt flere af morgendagens designikoner til kaffeborde verden over. De ikoniske former er skabt i samarbejde med nogle af verdens mest anerkendte designere.

   Webshop
   Coop.dk

    Sponsoreret produkt

    Kaffedåse

    Kaffedåse

    40 kr.

    Mrk Erik Kold 6015 Har en lille skade i bunden som billedet viser

    7080 Børkop
    15. maj.
    Erik Kold bøtte

    Erik Kold bøtte

    100 kr.

    Erik Kold kaffebøtte i rød. Højde: 15,5 cm. Diameter: 11 cm.

    5220 Odense SØ
    30. apr.
    Te-dåser - Erik Kold plast.

    Te-dåser - Erik Kold plast.

    25 kr.

    2 flotte tedåser - Designet af Kold Plast - Made in Denmark. A: Tedåse - højde: 15 cm og dia.: 10 cm - super stand! - Pris: 25 kr. B: Tedåse - højde: 12,3 cm og dia.: 10 cm Har et lille afslag! - Pris: 10 kr.

    9000 Aalborg
    28. jan.
    Erik Kold kaffebøtte

    Erik Kold kaffebøtte

    125 kr.

    2 gamle retro kaffebøtter/kaffedåser i plast sælges helst samlet. Der er en gammel kaffeske med. Den brune er fra Erik Kold er i tvivl med den hvide. Låg til den brune er intakt. Dreje låg på den hvide. Den brune måler til den øverste kant 17cm og diameter 11,5cm Den hvide måler til den øverste kant 15cm og diameter 11,2cm. Køber betaler porto

    7361 Ejstrupholm
    4. dec. 2022