Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Køkkenmaskine

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Bosch MUM8 tilbehør
  I dag 400,-
  Ballerup Mastermixer
  I går 1.000,-
  Cook&Baker elektrisk bordgrill
  I går 175,-
  Bosch
  I går 100,-
  Tassimo T40
  I går 300,-
  Mini ovn evt. Til camping
  I går 325,-
  OBH Minihakker
  I går 75,-
  Krups toastmaskine - Sort
  I går 299,-
  Mini vaskemaskine med 4,5 kg centrifugering 3,5 kg
  I går 995,-
  OBH NORDICA riskoger
  I går 100,-
  Hot dog maskine
  d. 17.01 150,-
  One Touch # SLICER # Skæremaskine
  d. 17.01 68,-
  Braun foodprocessor m 2 beholdere
  d. 17.01 1.200,-
  Kitchenaid tilbehør
  d. 17.01 350,-
  Kenwood
  d. 17.01 250,-
  MultiGourmet plus FS20 elektrisk dampk
  d. 17.01 200,-
  Krups køkkenmaskine 900W
  d. 16.01 1.100,-
  OBH Nordica smart Double waffle iron
  d. 16.01 300,-
  Braun køkkenmaskine
  d. 16.01 500,-
  BRAUN køkkenmaskine
  d. 16.01 1.000,-
  Clatronic EWB 3281 isterningmaskine
  d. 16.01 500,-
  Tilbehør Bosch MUMXL eller MUM8
  d. 16.01 150,-
  Køkkenmaskine med kødhakker, Bosch MUM4
  d. 16.01 1.100,-
  BRAUN damp booster
  d. 16.01 250,-
  Royal 1200 køkkenmaskine - Blank sort
  d. 16.01 1.199,-
  Mandolinjern
  d. 15.01 100,-
  Ballerup mixer Junior.
  d. 15.01 1.350,-
  Kenwood chef Excel
  d. 15.01 300,-
  Electrolux Assistent
  d. 15.01 1.500,-
  OBH Nordica "Hercules"
  d. 15.01 1.595,-
  Kenwood multipro FP 910/920 serien
  d. 15.01 1.000,-
  Bosch Concept 7200 køkkenmaskine
  d. 15.01 325,-
  Kenwood Chef køkkenmaskine d. 15.01 475,-
  Combiovn
  d. 15.01 1.000,-
  Ny kithen Aid Køkkenmaskine
  d. 15.01 2.900,-
  Chefon Køkkenmaskine
  d. 15.01 1.000,-
  køkkenmaskine d. 15.01 50,-
  Moulinex. Elektrisk rivejern
  d. 15.01 150,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Medalion silver
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Medalion silver, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  d. 15.01 3.999,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Rød
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Rød, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  d. 15.01 3.999,-
  Coop køkkenmaskine
  d. 15.01 1.039,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Hvid
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Hvid, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  d. 15.01 3.999,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Creme
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Creme, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter glasskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  d. 15.01 3.999,-
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Sort
  KitchenAid Artisan køkkenmaskine - Sort, KitchenAid Artisan køkkenmaskine Her får du en af markedets mest populære køkkenmaskiner. Den er kraftfuld med markedets bedste sejtræk for en 5 liters maskine. Køkkenmaskinen er håndbygget i USA. Unikt planetarisk røresystem 10 hastigheder 5 års garanti Multifunktionel køkkenmaskine KitchenAid Artisan er en multifunktionel køkkenmaskine i et glat og afrundet design med vippehoved, der gør den nem at betjene og rengøre. Den har en 4,83 liter stålskål, der gør det nemt at røre, ælte og blende med de 10 forskellige hastigheder. Det medfølgende ekstra tilbehør gør maskinen til køkkenets kulinariske centrum. Lydløs med stærk motor Den højtydende motor arbejder med direkte transmission i form af tandhjul i stedet for kilerem, hvilket gør motoren mere støjsvag, robust og effektiv. Den er udelukkende fremstillet i metal for at give en bedre holdbarhed og mere stabilitet. Motoren er særdeles energieffektiv og sikrer, at maskinen kan klare de hårde opgaver uden at bruge unødig strøm. Til en almindelig dej bruger den typisk kun mellem 60 og 70 watt, så de 300 watt maskinen kan yde ved maksimal belastning er mere end rigeligt til de hårdeste opgaver. Nem at anvende og lang levetid Det unikke planetariske røresystem sikrer, at de stærke mixerblade blander ingredienserne hurtigt, grundigt og helt op til skålens kant. Og så har maskinen kun ét koblingsled til tilbehør, hvilket gør det meget nemt at anvende de mere end 15 forskellige former for tilbehør. Dn håndbyggede teknik giver en gennemsnitlig levetid på 30 år. Du kan også vælge mellem mange forskellige farver, der passer til enhver stil og køkkendesign. Der er 5 års garanti. Standardtilbehør (medfølger ved køb af maskine): Røreskål på 4,83 liter med ergonomiske håndtag Ballon-piskeris i rustfrit stål, der er ideelt til piskning af lette og luftige blandinger Fladt piskeris, der er velegnet til lette gærdeje, kagedej samt kartoffelmos Dejkrog til at ælte/røre kraftigere gærdeje f.eks. til brød og pizza Kogebog på dansk (bestillingsseddel følger med maskine)
  d. 15.01 3.999,-
  Knivrenser
  d. 14.01 600,-
  Kenwood Chef
  d. 14.01 1.500,-
  Kenwood
  d. 14.01 200,-
  Kenwood saftcentrifuge. d. 14.01 300,-
  Bosch håndmixer
  d. 14.01 348,-
  Kenwood chef excel KM210
  d. 14.01 500,-
  Tupperware Quick chef 
  d. 14.01 250,-
  OBH Køkkenmaskine ny
  d. 14.01 1.200,-
  Bosch køkkenmaskine
  d. 14.01 605,-
  itc kitchen
  d. 14.01 350,-
  Grøntsagssnitter
  d. 14.01 495,-
  Bosch foodprocessor
  d. 14.01 521,-
  Tilbehør til Tefal Snack Collection
  d. 14.01 120,-
  Kaffekværn Bodum
  d. 13.01 200,-
  Gefu Spiralfix
  d. 13.01 200,-
  Kenwood køkkenmaskine
  d. 13.01 800,-