TIELSA køkken elementer

TIELSA køkken elementer

1.475 kr.

Er nedtaget..Sælges meget billigt.Har et Tysk Tielsa køkken med alukanter/greb i et..Prisen er den samme med eller uden bordplader..Kan bruges til bryggers eller køkken mm..Jeg har lige sat en ny bund i vaskeskabet så man kan nu selv vælge hvilken side man vil montere udtræks skraldespandene i som medfølger ..Det hele står skilt ad i enkelte skabe lige til at læsse på trailer...hylderne har jeg ikke sat ind i skabene efter afmonteringen. Så er skabene også lettere at bære.. sælges kun samlet til

Uldum·i dag

Væghængt glasskab 80x31x60 cm konstrueret træ hvid

Væghængt glasskab 80x31x60 cm konstrueret træ hvid

486 kr.

Dette væghængte glasskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dit køkkenudstyr! Opbevaringsskabet er slidstærkt og funktionelt, og det holder dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, som tilbyder tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder samt andet køkkengrej. Det har også to låger, som hjælper med at holde indholdet rent. Dette skab er let at rengøre med en fugtig klud. - Hvid - Materiale: Konstrueret træ og glas - Produktmål: 80 x 31 x 60 cm (B x D x H) - Montering/samling påkrævet: Ja - Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til væggen medfølger ikke. Find og anvend skruer og rawlplugs, der passer til væggen. Få råd af en professionel, hvis du er i tvivl. Læs og følg hvert trin i brugermanualen omhyggeligt.

man.·Boligcenter.dk

Vægskab 49x22x59 cm konstrueret træ hvid

Vægskab 49x22x59 cm konstrueret træ hvid

664 kr.

Dette multifunktionelle vægskab i fransk stil kan bruges i køkkenet til opbevaring af krydderier, konserves og meget andet, på badeværelset til pæn opbevaring af badehåndklæder, eller i stuen til fremvisning af dine bøger, samleobjekter, pyntegenstande mv. Vægskabet i landlig stil er fremstillet af konstrueret træ, der har fået en malet finish, som giver det et raffineret look. Det er let at rengøre med en fugtig klud. Vægskabet har to skuffer for at give ekstra opbevaringsplads, samt to akryllåger, der nemt kan åbnes. De klassiske dørgreb bidrager til opbevaringsskabets vintagestil. Det væghængte skab kan nemt monteres på væggen ved hjælp af monteringssystemet. Produktet er nemt at samle. - Farve: Brun og hvid - Materiale: Konstrueret træ og akryl - Mål: 49 x 22 x 59 cm (B x D x H) - Med 2 låger og 2 skuffer - Fransk stil - Maks. bæreevne (i alt): 10 kg - Maks. bæreevne per hylde: 3 kg - Maks. bæreevne, per skuffe: 2 kg - Legal Documents: Flere detaljer om, hvordan du forhindrer, at dine møbler tipper, kan findes Undgå, at dine møbler tipper [/undgå_at_dine_møbler_tipper.pdf]

man.·Boligcenter.dk

Vægskab 60x31x60 cm spånplade hvid

Vægskab 60x31x60 cm spånplade hvid

476 kr.

Dette vægskab har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dine personlige ejendele. Opbevaringsskabet er holdbart og funktionelt og vil holde dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, hvilket giver tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder og andet køkkenudstyr. Det har to låger, som holder tingene i skabet rene og støvfri. Dette skab er desuden nemt at rengøre med en fugtig klud. - Farve: Hvid - Materiale: Spånplade - Produktmål: 60 x 31 x 60 cm (B x D x H) - Montering/samling påkrævet: Ja - Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt.

man.·Boligcenter.dk

Få beskedNår der er nye resultater i Køkkenelementer

Lup med søgeord i
Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade hvid

Vægskab med glaslåger 60x31x60 cm spånplade hvid

384 kr.

Dette vægskab med glaslåger har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dine personlige ejendele. Opbevaringsskabet er holdbart og funktionelt og vil holde dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, hvilket giver tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder og andet køkkenudstyr. Det har to låger, som holder tingene i skabet rene og støvfri. Dette skab er desuden nemt at rengøre med en fugtig klud. - Farve: Hvid - Materiale: Spånplade, glas - Produktmål: 60 x 31 x 60 cm (B x D x H) - Montering/samling påkrævet: Ja - Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt.

lør.·Boligcenter.dk

Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid højglans

Vægskab med glaslåger 80x31x60 cm spånplade hvid højglans

526 kr.

Dette vægskab med glaslåger har et enkelt design, og det optimerer din køkkenplads og giver rigelig med opbevaringsplads til dine personlige ejendele. Opbevaringsskabet er holdbart og funktionelt og vil holde dit køkken mere organiseret. Skabet har to hylder, hvilket giver tilstrækkelig med plads til opbevaring af skåle, tallerkener, gryder og andet køkkenudstyr. Det har to låger, som holder tingene i skabet rene og støvfri. Dette skab er desuden nemt at rengøre med en fugtig klud. - Farve: Hvid højglans - Materiale: Spånplade, glas - Produktmål: 80 x 31 x 60 cm (B x D x H) - Montering/samling påkrævet: Ja - Bemærk venligst: Skruer og rawlplugs til brug i væggen er ikke inkluderet. Brug kun skruer og rawlplugs, der passer til dine vægge. Hvis du er usikker, så søg professionel rådgivning. Læs og følg hvert trin i instruktionen omhyggeligt.

12. apr.·Boligcenter.dk

Side:
af 3