Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Strygebræt

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Strygebræt I går 150,-
  Meget fint strygebræt og ærmebræt.
  I går 100,-
  Strygebræt
  I går 254,-
  Bordstrygebræt
  d. 19.02 35,-
  Elektrisk strygerulle fra Vølund
  d. 19.02 300,-
  Strygebræt 110x30 cm
  d. 19.02 255,-
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover, Hurtig strygning med Leifheit AirSteam Premium strygebræt - str. M Hurtig strygning med Leifheit AirSteam Premium strygebræt - str. M. Strygebræt i topkvalitet fra Leifheit som er specielt udviklet til aktive dampstationer. Ekstra hurtig strygning Dette strygebræt har et specielt strygebetræk, som er specielt udviklet til aktive dampstationer. Strygebetrækket er perforeret for at det store damptryk kan komme igennem tøjet og gøre strygning mest effektiv. Strygebrættet er desuden lavet i et specielt varmeisolerende materiale, der optager varmen - i modsætning til normale metalstrygebrætter. Dette bidrager ligeledes til en hurtigere strygning. Justerbart letvægtsstrygebræt Strygebrættet er både fleksibelt, da det kan justeres så det passer til flere personer (fra 75-88 cm), og let at flytte rundt på, da kun vejer 4,9 kg. Understellet er lavet af ekstra robust metal, og det er utroligt nemt at slå op og i. Gennemtænkt funktionalitet Strygebrættet kommer med en speciel "skulder-udformning", der gør det muligt at stryge bluser og skjorter med et bedre resultat. Der er desuden en holder, der passer til dampstation (36,5 x 27 cm) samt en ledningsholder på strygebrættet for bedre kontrol og sikkerhed når du stryger. Strygebrættet er velegnet til alle dampstationer, der kan købes på Coop.dk Shopping. Specifikationer 5 års garanti Mål: 120 x 38 cm Vægt: 4,9 kg Se videoen om teknologien bag Leifheit strygebrætter:
  d. 18.02 599,-
  Brabantia strygebetræk A
  d. 18.02 90,-
  Brabantis strygefilt - Filt E
  d. 17.02 90,-
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover, Hurtig strygning med Leifheit AirBoard Premium strygebræt - str. L Strygebræt i topkvalitet fra Leifheit med thermoreflect cover, der gør, at din strygning kan klares op til 33% hurtigere. Ekstra hurtig strygning AirBoard strygebrættets thermoreflect cover har en speciel coating på indersiden, som sender dampen tilbage igennem tøjet, hvilket gør at der kommer mere damp igennem tøjet, som resulterer i hurtigere strygning. Strygebrættet er desuden lavet i et specielt varmeisolerende materiale, der optager varmen - i modsætning til normale metalstrygebrætter. Dette bidrager ligeledes til en hurtigere strygning. Justerbart letvægtsstrygebræt Strygebrættet er både fleksibelt, da det kan justeres så det passer til flere personer (fra 80-88 cm), og let at flytte rundt på, da kun vejer 5,3 kg. Understellet er lavet af ekstra robust metal, og det er utroligt nemt at slå op og i. Gennemtænkt funktionalitet Strygebrættet kommer med en speciel "skulder-udformning", der gør det muligt at stryge bluser og skjorter med et bedre resultat. AirBoard Premium modellen gør dig desuden uafhængig af længden på strygejernets ledning, da der er et el-stik på strygebrættet som strygejernets ledning kan sættes i. Strygebrættet tilsluttes herefter til en stikkontakt med en ledning der sidder herpå. Der er desuden ledningsholder på strygebrættet for bedre kontrol og sikkerhed når du stryger. Læs mere om Leifheit AirBoard . Specifikationer: 5 års garanti Mål: 130 x 38 cm Vægt: 5,3 kg Se videoen om teknologien bag Leifheit AirBoard serien: OBS! Strygebrættet der vises i videoen er ikke identisk med dette strygebræt. Det viser blot teknologien bag AirBoard serien.
  d. 17.02 599,-
  Leifheit ærmebræt
  d. 17.02 100,-
  Leifheit bordstrygebræt med thermoreflect cover
  d. 17.02 250,-
  Brabantia strygebetræk A
  Brabantia strygebetræk A, Strygebetræk fra Brabantia - Str. A Med dette betræk for du høj strygekomfort og optimal udglattende effekt med optimeret dampgennemtrængning. Mål: 110 x 30 cm Materiale: varme-reflekterende silicone Garanti: 2 år Høj kvalitet med Brabantia Med dette strygebetræk fra Brabantia får du høj strygekomfort og optimal glatte effekt med optimeret dampgennemtrængning. Det er fremstillet i varme-reflekterende silicone med skumunderlag, der gør, at din strygning bliver behagelig, hurtig og med et perfekt resultat. Perfekt pasform til dit Brabantia strygebræt i størrelse A. Silicone betrækket er især velegnet til dig, der stryger mest ved lave temperaturer og på sarte tekstiler. Strygebetræk og underlag giver en fast strygeflade - også når der skal presses. Det giver en jævn dampgennemstrømning, så dampen kan trænge helt igennem tekstilet, og giver optimal glatning. Der medfølger en snorbinder og en opstramnings elastik, som sikrer, at dit betræk bliver ved med at sidde stramt, glat og rigtigt på dit strygebræt. Det Hollandske familieejede Brabantia har lavet strygebrætter de sidste 70 år, og har altid stået for en høj og kompromiløs kvalitet. Gode råd om strygning Hav altid godt lys der hvor du stryger, det gør alt lettere. Sørg for, at der ikke er noget, som ledningen til dit strygejern, kan hænge fast i. Juster arbejdshøjden korrekt på dit strygebræt. Sørg for, at din overarm og underarm er i en vinkel på lidt over 90 grader, når du har strygejernet i hånden på strygefladen, og du slapper af i skulderne. Stryg gerne dine tekstiler, mens der stadig er en smule fugt i dem - du vil opleve en meget bedre glatning. Se vores øvrige udvalg af Brabantia .
  d. 17.02 90,-
  Leifheit strygbetræk - 1 stk assorteret
  d. 17.02 150,-
  Brabantia strygebetræk B
  d. 17.02 100,-
  Brabantia strygebetræk A
  d. 17.02 90,-
  Brabantia strygebetræk B
  Brabantia strygebetræk B, Strygebetræk fra Brabantia - Str. B Med dette betræk for du høj strygekomfort og optimal udglattende effekt med optimeret dampgennemtrængning. Mål: 124 x 38 cm Materiale: varme-reflekterende silicone Garanti: 2 år Høj kvalitet med Brabantia Med dette strygebetræk fra Brabantia får du høj strygekomfort og optimal glatte effekt med optimeret dampgennemtrængning. Det er fremstillet i varme-reflekterende silicone med skumunderlag, der gør, at din strygning bliver behagelig, hurtig og med et perfekt resultat. Perfekt pasform til dit Brabantia strygebræt i størrelse B. Silicone betrækket er især velegnet til dig, der stryger mest ved lave temperaturer og på sarte tekstiler. Strygebetræk og underlag giver en fast strygeflade - også når der skal presses. Det giver en jævn dampgennemstrømning, så dampen kan trænge helt igennem tekstilet, og giver optimal glatning. Der medfølger en snorbinder og en opstramnings elastik, som sikrer, at dit betræk bliver ved med at sidde stramt, glat og rigtigt på dit strygebræt. Det Hollandske familieejede Brabantia har lavet strygebrætter de sidste 70 år, og har altid stået for en høj og kompromiløs kvalitet. Gode råd om strygning Hav altid godt lys der hvor du stryger, det gør alt lettere. Sørg for, at der ikke er noget, som ledningen til dit strygejern, kan hænge fast i. Juster arbejdshøjden korrekt på dit strygebræt. Sørg for, at din overarm og underarm er i en vinkel på lidt over 90 grader, når du har strygejernet i hånden på strygefladen, og du slapper af i skulderne. Stryg gerne dine tekstiler, mens der stadig er en smule fugt i dem - du vil opleve en meget bedre glatning. Se vores øvrige udvalg af Brabantia .
  d. 17.02 100,-
  Brabantia strygebetræk C
  Brabantia strygebetræk C, Strygebetræk fra Brabantia - Str. C Med dette betræk for du høj strygekomfort og optimal udglattende effekt med optimeret dampgennemtrængning. Mål: 124 x 45 cm Materiale: varme-reflekterende silicone Garanti: 2 år Høj kvalitet med Brabantia Med dette strygebetræk fra Brabantia får du høj strygekomfort og optimal glatte effekt med optimeret dampgennemtrængning. Det er fremstillet i varme-reflekterende silicone med skumunderlag, der gør, at din strygning bliver behagelig, hurtig og med et perfekt resultat. Perfekt pasform til dit Brabantia strygebræt i størrelse C. Silicone betrækket er især velegnet til dig, der stryger mest ved lave temperaturer og på sarte tekstiler. Strygebetræk og underlag giver en fast strygeflade - også når der skal presses. Det giver en jævn dampgennemstrømning, så dampen kan trænge helt igennem tekstilet, og giver optimal glatning. Der medfølger en snorbinder og en opstramnings elastik, som sikrer, at dit betræk bliver ved med at sidde stramt, glat og rigtigt på dit strygebræt. Det Hollandske familieejede Brabantia har lavet strygebrætter de sidste 70 år, og har altid stået for en høj og kompromiløs kvalitet. Gode råd om strygning Hav altid godt lys der hvor du stryger, det gør alt lettere. Sørg for, at der ikke er noget, som ledningen til dit strygejern, kan hænge fast i. Juster arbejdshøjden korrekt på dit strygebræt. Sørg for, at din overarm og underarm er i en vinkel på lidt over 90 grader, når du har strygejernet i hånden på strygefladen, og du slapper af i skulderne. Stryg gerne dine tekstiler, mens der stadig er en smule fugt i dem - du vil opleve en meget bedre glatning. Se vores øvrige udvalg af Brabantia .
  d. 17.02 130,-
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover
  d. 17.02 699,-
  Strygebræt
  d. 17.02 300,-
  Leifheit strygebetræk designet af Södahl - 1 stk assorteret
  d. 17.02 140,-
  Leifheit strygebetræk
  d. 17.02 180,-
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover
  d. 17.02 599,-
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover
  d. 17.02 799,-
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover
  Leifheit strygebræt med thermoreflect cover, Hurtig strygning med Leifheit AirSteam Premium strygebræt - str. M Hurtig strygning med Leifheit AirSteam Premium strygebræt - str. M. Strygebræt i topkvalitet fra Leifheit som er specielt udviklet til aktive dampstationer. Ekstra hurtig strygning Dette strygebræt har et specielt strygebetræk, som er specielt udviklet til aktive dampstationer. Strygebetrækket er perforeret for at det store damptryk kan komme igennem tøjet og gøre strygning mest effektiv. Strygebrættet er desuden lavet i et specielt varmeisolerende materiale, der optager varmen - i modsætning til normale metalstrygebrætter. Dette bidrager ligeledes til en hurtigere strygning. Justerbart letvægtsstrygebræt Strygebrættet er både fleksibelt, da det kan justeres så det passer til flere personer (fra 75-88 cm), og let at flytte rundt på, da kun vejer 4,9 kg. Understellet er lavet af ekstra robust metal, og det er utroligt nemt at slå op og i. Gennemtænkt funktionalitet Strygebrættet kommer med en speciel "skulder-udformning", der gør det muligt at stryge bluser og skjorter med et bedre resultat. Der er desuden en holder, der passer til dampstation (36,5 x 27 cm) samt en ledningsholder på strygebrættet for bedre kontrol og sikkerhed når du stryger. Strygebrættet er velegnet til alle dampstationer, der kan købes på Coop.dk Shopping. Specifikationer 5 års garanti Mål: 120 x 38 cm Vægt: 4,9 kg Se videoen om teknologien bag Leifheit strygebrætter:
  d. 17.02 799,-
  Leifheit strygebetræk designet af Södahl - 1 stk assorteret
  d. 17.02 150,-
  Brabantia strygebetræk C
  d. 17.02 120,-
  Tefal strygebræt med plads til dampgenerator
  d. 17.02 599,-
  Leifheit strygebetræk designet af Södahl - 1 stk assorteret
  d. 17.02 170,-
  Leifheit strygebræt
  d. 17.02 679,-
  Leifheit strygebræt med SuperGlide
  d. 17.02 1.999,-
  Gammelt strygebræt i træ
  d. 16.02 200,-
  Strygebræt med specielt betræk
  d. 14.02 70,-
  Strygebræt 110x30 cm
  d. 02.02 255,-
  billig strygebræt med lang længde
  d. 30.01 100,-
  Stryge bræt
  d. 28.01 50,-
  Strygebræt
  d. 22.01 40,-
  Strygebræt
  d. 14.01 75,-
  Strygebræt d. 11.01 125,-
  Brabantia strygebræt
  d. 04.01 150,-
  Philips Dampstrygejern
  d. 29.12 100,-