Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Isenkram

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Barometer på teak plade
  I dag 100,-
  Vin udstyr - aldrig pakket ud
  I dag 400,-
  Forskærersæt (ALDENTE).
  I dag 99,-
  Knivsliber Zwilling
  I dag 150,-
  Saks m. "Guldskaft".
  I dag 75,-
  Drejeskive til TV
  I dag 250,-
  Karaffel, Holmegaard
  I dag 400,-
  Vejrstationer fra Georg Jensen
  I dag 1.200,-
  Syltetøjsglas
  I dag 50,-
  Dråbefanger
  I dag 60,-
  Isterningbeholder
  I dag 50,-
  Ostesæt
  I dag 100,-
  Spaghetti Sæt
  I dag 50,-
  Kaffesæt
  I dag 50,-
  Krukke, med låg, Karrygul, retro
  I dag 25,-
  Mixed Double Holmegård
  I dag 100,-
  Vinkøler
  I dag 200,-
  Stegetermometer
  I dag 238,-
  Tørrestativ m vinger
  I dag 302,-
  Tårnventilator
  d. 01.12 199,-
  Schou cafesæt nyt
  I dag 100,-
  Georg Jensen termometer
  I dag 300,-
  Forskellige ventilat
  I dag 1.000,-
  Tørrestativ
  I dag 232,-
  Bord ventilator
  d. 01.12 249,-
  Tørrestativ
  I dag 256,-
  Bordventilator
  I dag 69,-
  Brabantia strygebetræk A
  I dag 90,-
  Stegetermometer
  d. 01.12 72,-
  Kärcher tæpperens - 1 liter
  I dag 70,-
  Stegetermometer
  d. 01.12 72,-
  Tørrestativ
  I dag 54,-
  Digitalt termometer
  I dag 104,-
  Leifheit tørrestativ - Pegasus 180 MAXX
  I dag 500,-
  Hailo pedalspand - TOPdesign 26 - Mat grå
  I dag 419,-
  KHAPP ventilator - Kirsebærrød
  d. 03.12 449,-
  Kärcher patronfilter til våd/tør støvsuger
  I dag 130,-
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Hvid
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Hvid, Affaldsspand med tætsluttende låg til genbrug og affaldssortering Dette smarte system fra Brabantia gør det nemt, hygiejnisk og pænt at sortere sit affald. Skraldespandene fås i 6, 12 og 16 liter samt 4 farver - grå, mint, gul og hvid. Del af et smart affaldssystem Med tætsluttene låg og vægophæng Holder skaldeposen på plads Praktisk affaldssortering til hjemmet Brabantia har lavet koncept affaldsløsninger i over 60 år og har skabt dette smarte Sort & Go system. Affaldsspandene i flere størrelser gør det nemt at sortere affald som aviser, dåser, glas, organisk materiale og alt hvad du ellers har brug for. Smart opbevaring i hjemmet De kan også bruges til opbevaring og strukturering overalt i hjemmet, garagen, sommerhuset, bryggerset, køkkenet og viktualierummet. Det medfølgende vægophæng gør det muligt at placere beholderne lige der, hvor det passer dig bedst. Vælg den af de fire flotte farver som passer bedst ind i dit hjem eller kombiner farverne og brug dem til at sortere efter, så kan både børn og voksne være med. Hygiejnisk affaldssortering i køkkenet Affaldsspandene fra Brabantia har en topramme, der sørger for at skraldeposen bliver skjult og at den ikke falder ned i beholderen. Toprammen holder desuden det tætsluttende låg fast, så du undgår lugtgener fra skraldeposen. Skraldespanden er designet, så den er nem at holde ren og transportere til genbrugspladsen eller jeres fælles affaldsområde ved hjælp af den solide hank. Indret din affaldssortering efter din kommunes regler, så bliver det nemmere i sidste ende. Du får 10 års garanti på hele Sort & Go konceptet.
  I dag 200,-
  Hailo affaldspose B
  I dag 40,-
  Kärcher forlængerslange
  I dag 160,-
  Kärcher støvsugerposer - 5 stk.
  I dag 100,-
  Hoover Steam Capsule dampmoppe - CA2IN1D - Grå/Turkis
  I dag 1.049,-
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Mint
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Mint, Affaldsspand med låg til genbrug, opbevaring og affaldssortering Brabantia har udviklet et smart system, som gør det nemt, hygiejnisk og pænt at sortere sit affald. Skraldespandene fås i 6, 12 og 16 liter samt 4 farver - grå, mint, gul og hvid. Del af et smart affaldssystem Med tætsluttene låg og vægophæng Holder skaldeposen på plads Praktisk og struktureret affaldssortering til hjemmet Brabantia har lavet koncept affaldsløsninger i over 60 år og har skabt dette smarte Sort & Go system. Affaldsspandene i flere størrelser gør det nemt at sortere affald som aviser, dåser, glas, organisk materiale og alt hvad du ellers har brug for. Opbevaring i hjemmet De kan også bruges til opbevaring og strukturering overalt i hjemmet, garagen, sommerhuset, bryggerset, køkkenet og viktualierummet. Det medfølgende vægophæng gør det muligt at placere beholderne lige der, hvor det passer dig bedst. Vælg den af de fire flotte farver som passer bedst ind i dit hjem eller kombiner farverne og brug dem til at sortere efter, så kan både børn og voksne være med. Hygiejnisk affaldssortering i køkkenet Affaldsspandene fra Brabantia har en topramme, der sørger for at skraldeposen bliver skjult og at den ikke falder ned i beholderen. Toprammen holder desuden det tætsluttende låg fast, så du undgår lugtgener fra skraldeposen. Skraldespanden er designet, så den er nem at holde ren og transportere til genbrugspladsen eller jeres fælles affaldsområde ved hjælp af den solide hank. Indret din affaldssortering efter din kommunes regler, så bliver det nemmere i sidste ende. Du får 10 års garanti på hele Sort & Go konceptet.
  I dag 170,-
  Leifheit tørrestativ - Siena 180
  I dag 300,-
  Kleenair støvsugerposer - 4 stk.
  I dag 60,-
  Tørrestativ
  I dag 111,-
  Vinduestermometer
  I går 24,-
  Kärcher tæpperens - 1 liter
  I dag 70,-
  Kärcher vinduesvasker WV2 Plus inkl. glasrens koncentrat 4 x 20 ml
  I dag 479,-
  Hailo pedalspand - TOPdesign 16 - Sort
  I dag 359,-
  Simplehuman opvaskestativ
  I dag 350,-
  Tørrestativ
  I dag 113,-
  Leifheit rengøringssæt
  I dag 262,-
  Leifheit bordstrygebræt med thermoreflect cover
  I dag 250,-
  Brabantia pedalspand - Sort/Stål
  I dag 250,-
  Leifheit microfiber cover
  I dag 80,-
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Grå og Mint
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Grå og Mint, Affalssortering til indbygning i køkkenskabet Her får du to 2 x 12 liter affaldsspande, som kan indbygges i skabe. Brabantia har udviklet systemet Sort & Go, som gør det praktisk og nemt at sortere og systematisere sit affald. Affaldsspandene monteres direkte på selve skabet, således at skabslågen ikke belastes af vægten. 2 x 12 liter affaldsspande Til montering på køkkenskabet Monteringsbeslag medfølger Praktisk og struktureret affaldssortering til hjemmet Brabantia har i over 60 år lavet koncept affaldsløsninger og har nu skabt dette smarte Sort & Go system. Systemet består af affaldsspande i flere størrelser, der gør det nemt at sortere affald som aviser, dåser, glas, organisk materiale og alt hvad du ellers har brug for. Affaldsspande til køkkenskabet Dette beslag er designet så hele vægten af systemet bæres af selve skabselementet og ikke af lågen, men med montering af en styreskrue på lågen følger din affaldsløsning med ud når du åbner lågen. Indbygningsdelen passer til både højre- og venstre hængte skabe. Der er nemt at tage spandene af og på beslaget. Opbevaring i hjemmet De kan også bruges til opbevaring og strukturering overalt i hjemmet, garagen, sommerhuset, bryggerset, køkkenet og viktualierummet. Den medfølgende indbygningsdel er designet, så den passer til både højre og venstre hængte skabe, og derfor kan du placere beholderne lige der, hvor den passer bedst i dit køkken. Sættet består af to spande en i grå og en i mint. Sættet fåes også med spande på 16 liter. Hygiejnisk affaldssortering i køkkenet Affaldsspandene fra Brabantia har en topramme, der sørger for at skraldeposen bliver skjult, og at den ikke falder ned i beholderen. Toprammen holder desuden det tætsluttende låg fast, så du undgår lugtgener fra skraldeposen. Skraldespanden er designet, så den er nem at holde ren og transportere til genbrugspladsen eller jeres fælles affaldsområde ved hjælp af den solide hank. Indret din affaldssortering efter din kommunes regler, så bliver det nemmere for dig når du skal aflevere skraldet på genbrugsstationen. Du får 10 års garanti på hele Sort & Go konceptet. Minimums pladsmål til indbygningsbeslag og spande: H 43 x D 34 x B 53 cm.
  I dag 460,-
  Tristar håndsteamer 3 bar
  I dag 400,-
  GIMI tørrestativ - Dinamik 30
  GIMI tørrestativ - Dinamik 30, Udtrækstørrestativ med hjul og 27 meter tørreplads GIMI Dinamik 30 tørrestativet kan skydes ind og ud alt efter hvor meget tørreplads du har behov for. Tørrestativet tilbyder hele 27 m tørreplads, svarende til ca. 3 vaske. Rammen kan blive hele 258 cm lang og er derfor optimal til tørring af duge, sengetøj og lagner. Kan skydes ind og ud efter behov Med praktiske hjul - Let at flytte Ideelt til tørring af stort vasketøj Stabilt tørrestativ til ude og inde Dinamik 30 tørrestativet er udført i aluminium og stål, hvilket gør stativet meget let. De paralelle ben gør stativet mere stabilt end tørrestativer med krydsede ben. De ekstra tykke wirer er et ekstra plus, idet de gør stativet mere stabilt samt minimerer folder i dit rene tøj. Du kan bruge tørrestativet både inde og ude. GS-certificeret tørrestativ En GS-mærkning signalerer at produktet er gennemprøvet i forhold til sikkerhed, kvalitet og egenskab. Din sikkerhed for et holdbart produkt. Let opbevaring Dinamik 30 er et patenteret udtrækstørrestativ, hvor du har mulighed for at skyde det ind og ud alt efter hvor meget tørreplads du skal bruge. Denne mulighed gør også, at det er nemt at opbevare, da tørrestativet blot kan skydes sammen, når det ikke er i brug. Medfølgende tilbehør til Dinamik 30: - Hjul, så du nemt kan flytte stativet - Beslag, der beskytter både stativ, gulve og vægge mod ridser Mål sammenklappet: H 116 x B 57 x L 11 cm Mål udslået: H 100 x B 57 x L 257 cm
  I dag 450,-
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Grå
  Brabantia affaldsspand - Sort & Go - Grå, Affaldsspand med tætsluttende låg til genbrug og affaldssortering Dette smarte system fra Brabantia gør det nemt, hygiejnisk og pænt at sortere sit affald. Skraldespandene fås i 6, 12 og 16 liter samt 4 farver - grå, mint, gul og hvid. Del af et smart affaldssystem Med tætsluttene låg og vægophæng Holder skaldeposen på plads Praktisk affaldssortering til hjemmet Brabantia har lavet koncept affaldsløsninger i over 60 år og har skabt dette smarte Sort & Go system. Affaldsspandene i flere størrelser gør det nemt at sortere affald som aviser, dåser, glas, organisk materiale og alt hvad du ellers har brug for. Smart opbevaring i hjemmet De kan også bruges til opbevaring og strukturering overalt i hjemmet, garagen, sommerhuset, bryggerset, køkkenet og viktualierummet. Det medfølgende vægophæng gør det muligt at placere beholderne lige der, hvor det passer dig bedst. Vælg den af de fire flotte farver som passer bedst ind i dit hjem eller kombiner farverne og brug dem til at sortere efter, så kan både børn og voksne være med. Hygiejnisk affaldssortering i køkkenet Affaldsspandene fra Brabantia har en topramme, der sørger for at skraldeposen bliver skjult og at den ikke falder ned i beholderen. Toprammen holder desuden det tætsluttende låg fast, så du undgår lugtgener fra skraldeposen. Skraldespanden er designet, så den er nem at holde ren og transportere til genbrugspladsen eller jeres fælles affaldsområde ved hjælp af den solide hank. Indret din affaldssortering efter din kommunes regler, så bliver det nemmere i sidste ende. Du får 10 års garanti på hele Sort & Go konceptet.
  I dag 200,-