Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Loftslampe

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Ukendt ( Metal, mørke grøn)
  I dag 500,-
  Loftlampe Fog Mørup
  I dag 400,-
  Retro lampe
  I dag 500,-
  Lysekrone. Ukendt producent.
  I dag 1.450,-
  Holmegaard pendel model Jutlandia I dag 2.500,-
  XL SEMI-lampe i guld-finish
  I dag 2.250,-
  Dyberg Larsen pendel - Illumin DripDrop - Hvid
  I dag 599,-
  Loftpendel - Fog og Mørup
  I dag 400,-
  Halo Tech Design fatningssæt - Kobber
  I dag 219,-
  Halo Tech Design fatningssæt - Krom
  I dag 219,-
  Halo Tech Design pendel - Kobber
  I dag 499,-
  VITA Carmina Mini pendel - Hvid
  VITA Carmina Mini pendel - Hvid, Bølgende hvid elegance fra VITA Carmina Mini er en smuk pendel fra danske VITA. Lampen kan fx hænge i gangen eller soveværelset. Du kan også hænge den i klynger i forskellige højder i et hjørne i stuen eller i en række over spisebordet. Mål: Ø 32 x H 22 cm Materiale: polykarbonat og miljøvenligt propylenplast Inspireret af de danske kyster og bølgebrus Loftlampen har hvide blade sat på et gennemsigtigt polycarbonat-stel, der giver et flot og behageligt lys, hvilket skaber en rolig stemning. Ved at montere Carmina Mini på en stander (lav eller høj), kan den også bruges som bordlampe. Lampen passer til E27-lampeophæng, som kan købes her . Bemærk venligst El-pære, ledning og fatning medfølger ikke. Om VITA VITA er en dansk virksomhed bosat i København. Her designer og fremstiller VITA eksklusive lamper og tilbehør til hverdagspriser. De har fokus på lækre kvalitetsmaterialer og bæredygtighed, da de leverer deres lamper i flade kasser. VITA tænker det smukke, skandinaviske lys ind i deres designs, hvilket bl.a. udfolder sig i Silvia, Carmina, Facetta og Disca pendlerne (kan købes på coop.dk). Bæredygtig logistik for en lysere fremtid Alle VITAs lamper bliver pakket komprimeret og placeret i flade emballager. Dette er et bevidst valg, da VITA ønsker at optimere måden at sende pakker på og dermed være med til at reducere CO2-udledningen, via den pladsbesparende indpakning. VITA har fingeren på pulsen, når det handler om simple og ærlige ideer til en lysere fremtid.
  I dag 300,-
  Selene Pendel Ø46
  I dag 1.000,-
  Halo Tech Design pendel - Hvid
  I dag 999,-
  Glaspendel
  I dag 500,-
  Retrolampe
  I dag 450,-
  Halo Tech Design pendel - Hvid/klar
  I dag 449,-
  Lysekrone
  I dag 250,-
  Pendel i hvidt opalglas: Holmegård ca 1960
  I dag 695,-
  Georg Jensen Damask pendel - Sort
  I dag 699,-
  EGLO pendel
  I dag 225,-
  Pendel: Kay Kørbing for Lyfa 1960'erne
  I dag 1.895,-
  Kirkekrone
  I dag 475,-
  Lysekrone
  I dag 1.200,-
  Dyberg Larsen pendelsæt - PineApple DripDrop XS
  I dag 899,-
  Halo Tech Design lysekrone - Opalglas/stål
  I dag 599,-
  Original Brutalist pendel
  I dag 750,-
  Halo Design pendel - Defacto - Hvid/krom
  I dag 1.119,-
  Halo Design pendel - Tahoe - Opal
  I dag 449,-
  Halo Tech Design pendel - Sort/træ
  I dag 299,-
  Halo Design pendel - Denver - Opal/krom
  I dag 299,-
  EGLO Cocoon loftlampe
  I dag 899,-
  Kuglelampe i mørk lilla
  I dag 100,-
  Halo Tech Design pendel - Sort
  I dag 999,-
  Halo Tech Design pendel - Sort
  I dag 411,-
  Pendel, Mira S
  I dag 1.000,-
  Glas pendel.
  I dag 175,-
  Ib Fabiansen:Retro lamper
  I dag 2.500,-
  Halo Tech Design pendelsæt - Polar
  I dag 370,-
  Karim Rashid Lampe.
  I dag 2.000,-
  Poul Henningsen: "Kuglen"
  I dag 12.000,-
  Carl Fagerlund-pendel i messing og glas
  I dag 2.150,-
  Optima pendel Fog og Mørup
  I dag Kontakt sælger
  Klassisk dansk loftslampe
  I dag 950,-
  Hvid skomager lampe
  I dag 75,-
  50'er pendel i glas og messing: Wilhelm Wagenfeld
  I dag 3.495,-
  Par Jo Hammerborg "Slihuetter" i messing: ca 1970
  I dag 3.495,-
  VITA Silvia pendel - Steel
  VITA Silvia pendel - Steel, Moderne klassiker i tidløst dansk design Silvia i børstet stål look giver et blødt og behageligt lys og er velegnet til at hænge over køkken- eller spisebordet eller i entreen. Mål: Ø 45 x H 45 cm Materiale: polykarbonat og miljøvenligt propylenplast Leveres usamlet - tager kun 15 min at samle Lampen giver et behageligt lys og er fremstillet i materialer, der ikke kan gå i stykker. I denne steel version får Silvia en flot glød og et eksklusivt udseende. De karakteristiske trekantede blade giver et smukt lysspil i ethvert rum. Ved at montere Silvia på en stander (lav eller høj), kan den også bruges som bordlampe. Du samler lampen uden brug af hjælpemidler på ca. 10-20 minutter. Lampen passer til E27-lampeophæng, som kan købes her . Bemærk venligst El-pære, ledning og fatning medfølger ikke. Om VITA VITA er en dansk virksomhed bosat i København. Her designer og fremstiller VITA eksklusive lamper og tilbehør til hverdagspriser. De har fokus på lækre kvalitetsmaterialer og bæredygtighed, da de leverer deres lamper i flade kasser. VITA tænker det smukke, skandinaviske lys ind i deres designs, hvilket bl.a. udfolder sig i Silvia, Carmina, Facetta og Disca pendlerne (kan købes på coop.dk). Bæredygtig logistik for en lysere fremtid Alle VITAs lamper bliver pakket komprimeret og placeret i flade emballager. Dette er et bevidst valg, da VITA ønsker at optimere måden at sende pakker på og dermed være med til at reducere CO2-udledningen, via den pladsbesparende indpakning. VITA har fingeren på pulsen, når det handler om simple og ærlige ideer til en lysere fremtid.
  I dag 449,-
  Pendel Mira S
  I dag 1.000,-
  Jo Hammerborg pendel
  I dag 995,-
  Retro teaterspot
  I dag 1.500,-
  Svend Aage Holm Sørensen pendler
  I dag 1.900,-
  Pendel, Milan Iluminacion
  I dag 900,-
  Et sæt Astoria pendler i facetslebet krystal og teak: Swedish modern ca 1960
  I dag 1.295,-
  Loftlampe i børstet messing: svensk design 1970'erne
  I dag 550,-
  Tiffany inspireret loftslampe
  I dag 600,-
  Jørgen Gammelgård, Tip Top pendeller.
  I dag 900,-
  VITA Carmina Mini pendel - Sahara
  VITA Carmina Mini pendel - Sahara, Bølgende gylden elegance fra VITA Carmina Mini Sahara er en smuk pendel fra danske VITA. Lampen kan fx hænge i gangen eller soveværelset. Du kan også hænge den i klynger i forskellige højder i et hjørne i stuen eller i en række over spisebordet. Mål: Ø 32 x H 22 cm Materiale: polykarbonat og miljøvenligt propylenplast Inspireret af de danske kyster og bølgebrus Loftlampen har farvegraduerede blade i gyldne nuancer til hvid sat på et gennemsigtigt polycarbonat-stel, der giver et flot og behageligt lys, hvilket skaber en rolig stemning. Ved at montere Carmina Mini på en stander (lav eller høj), kan den også bruges som bordlampe. Lampen passer til E27-lampeophæng, som kan købes her . Bemærk venligst El-pære, ledning og fatning medfølger ikke. Om VITA VITA er en dansk virksomhed bosat i København. Her designer og fremstiller VITA eksklusive lamper og tilbehør til hverdagspriser. De har fokus på lækre kvalitetsmaterialer og bæredygtighed, da de leverer deres lamper i flade kasser. VITA tænker det smukke, skandinaviske lys ind i deres designs, hvilket bl.a. udfolder sig i Silvia, Carmina, Facetta og Disca pendlerne (kan købes på coop.dk). Bæredygtig logistik for en lysere fremtid Alle VITAs lamper bliver pakket komprimeret og placeret i flade emballager. Dette er et bevidst valg, da VITA ønsker at optimere måden at sende pakker på og dermed være med til at reducere CO2-udledningen, via den pladsbesparende indpakning. VITA har fingeren på pulsen, når det handler om simple og ærlige ideer til en lysere fremtid.
  I dag 374,-
  Vintage lampeskærm
  I dag 90,-
  Industriel fabriks / garage pendel: Tyskland ca 1950
  I dag 895,-