Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Fritid

2.386
Sommerhus Gilleleje til 8 personer

Sommerhus Gilleleje til 8 personer

Fra kr. 6.090

Feriehus til 8 personer tæt på havet. Huset ligger på en stor grund 50 m fra havet og 150 m fra stranden. Der er stor terrasse, separat anneks, grill samt internet. Beliggenhed:Feriehuset ligger i Gilleleje ved Munkerup. Fra huset er der gå afstand til nærmeste restaurant. Såvel Dronningmølle som Gilleleje er der 2,5 km til, og til nærmeste golfbane er der ligeledes en kort køretur. Indendørs:Huset består af to bygninger der er forbundet via en stor træterrasse.Hovedhuset består af et fuldt udstyret køkken der er i åben forbindelse med den kombinerede opholds-/spisestue.Det er et badeværelse med bruser, samt to soveværelser. Det ene soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, og det andet af to køjesenge. Der er kun beregnet benyttelse af den nederste køjeseng, som har en normal stor senge bredde og længde. Hovedhuset er på 76 kvm. Annekset er tilbygget i 2015 og består af to soveværelser med et badeværelse i midten. Annekset er på 33 kvm.Det ene soveværelse er udstyret med en dobbelt seng og det andet med en køjeseng, som i lighed med køjesengen i hovedhuset kun er beregnet benyttelse af den nederste køje. I den nederste køjeseng har en normal stor senge bredde og længde. Udendørs:Huset ligger på en 1.600 kvm stor grund som er anlagt med græsplæne.Der er en stor terrasse, hvoraf en del er overdækket. Grill og have møbler er til rådighed. NB: der forefindes 4 cykler som lejere kan benytte. Hertil skal bemærkes, at der ikke tages ansvar for om cyklerne er punkterede eller af andre lejere har efterladt med andre defekter. Husdyr er ikke tilladt.

3250 Gilleleje
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Harboøre til 6 personer

Sommerhus Harboøre til 6 personer

Fra kr. 2.490

Rummelig træferiehus beliggende kun 200 m. fra Vesterhavet. Veludstyret med sauna, vaskemaskine og tørretumler. Tæppebelagt. Trævægge og lofter. Parabol kun med tyske kanaler. Gratis intenetadgang. I forbindelse med en åbent sydvendt terrasse findes en flot udestue,der kan forlænge de lange sommernætter. 2 soveværelser: (DB) + (2 Køjesenge/2 Køjesenge). - Husdyr ikke tilladt -. Adgang til Harboøre-Centeret. Se venligst www.harboørecenteret.dk

7673 Harboøre
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Brovst til 6 personer

Sommerhus Brovst til 6 personer

Fra kr. 3.274

Hyggeligt sommerhus i første række med direkte adgang til stranden. Huset er møbleret i moderne skandinavisk stil med plads til hygge og afslapning. Udenfor er der mulighed for at nyde både morgen-, eftermiddags- og aftensolen på den delvist overdækkede terrasse. Køkkenet er i direkte forbindelse med den lyse opholdsstue. Her er brændeovn, TV, hyggeligt sofahjørne og en rummelig spisekrog med plads til 6 personer. Huset har i alt tre soveværelser: et værelse med dobbeltseng og to værelser med køjesenge. Køjeseng i begge værelser er 120 x 200 i nederste køje og øverste 70 x 200.

9460 Brovst
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Fra kr. 3.945

Godt indrettet feriehus beliggende direkte i klitterne. I huset er der klinkegulve og gulvvarme overalt, væggene er holdt i lyse farver, feriehuset er godt udstyret med skabe. Feriehusets str.: 69 m2. Grund: 2200 m2 klitgrund. Sovepladser: 6. Indretning: Gang med skabe. Køkken og op­holdsstue med indbygget brændeovn i skorsten, hvilket giver en god varme i rummet. I stuens vinkel er der køjesenge, hvilket kan lukkes af med skydedøre, så det bliver et værelse. Lille mellemgang. Badeværelse med bruser. Værelse med køjesenge. Værelse med dobbeltsenge. Fryser ca. 34 lt. Dansk TV: DR + TV2

6990 Ulfborg
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Ørsted til 35 personer

Sommerhus Ørsted til 35 personer

Fra kr. 9.120

Lodshuset ? ferie, fest og fritidsaktivitet eller teambuilding og firmaarrangementer. Denne store feriebolig på 340 m2 byder på helt særlige muligheder, for her er plads til hele 33 personer. Som navnet antyder, har huset oprindelig fungeret som bolig for en lods og hans familie. Her kan I holde familiefester, fødselsdage eller bare en anderledes ferie, for der er plads til flere familier og/eller venner samtidig. I kan også medbringe 2 kæledyr. Der er gratis internet og også PC/spilkonsol. Huset opvarmes ved en kombination af el-opvarmning og varmepumpe. Køkkenet er indrettet til, at man kan lave mad til mange og har gaskomfur, industriovn og opvaskemaskine. Køkkenet ligger i åben forbindelse med alrummet, som er indrettet med mindre spisebordsarrangementer. Der er også en barnestol. Der er en dejlig stue med flere sofagrupper og plads til at spille brætspil. Der er aktivitetsrum med bordfodbold m.v., og i 2019 er der etableret en ekstra, kæmpestor stue/undervisnings-/kursuslokale på husets førstesal, hvor soveværelse 7 også ligger. Husets værelsesfordeling ser sådan ud: Værelse 1: 2 køjesenge + 2 enkelt-/1 dobbeltseng = 6 sovepladser Værelse 2: 2 køjesenge = 4 sovepladser Værelse 3: 2 køjesenge = 4 sovepladser Værelse 4: 3 køjesenge + 2 enkelt-/1 dobbeltseng = 8 sovepladser Værelse 5: Aktivitetsrum/stue Værelse 6: 2 køjesenge + 2 enkelt-/1 dobbeltseng = 6 sovepladser Værelse 7: 5 enkelt-/2 dobbeltsenge + 1 enkeltseng = 5 sovepladser (ny-indrettet i 2019) + en gæsteseng til fri placering Der er et almindeligt badeværelse med toilet og brusebad. Derudover er der 2 store badeværelser med hver to toiletter, et brusebad og 7 håndvaske, så her er der lidt lejrskolestemning. Der er også vaskemaskine til rådighed. Huset har en skøn beliggenhed på en 7.740 m2 stor grund med både bålplads og boldbane. Der er en skøn, stor terrasse på 50 m2 med havemøbler, grill og liggestole. I de stormfri perioder (fra påske til medio september) er der opstillet et telt hen over terrassen, som så fungerer som en hyggelig udestue og ekstra spisesal. Der er p-pladser på grunden. Huset ligger på Djursland i Udbyhøj Syd ved udmundingen af Randers Fjord i Kattegat. Landsbyen er omringet af dejlige strande og er et attraktivt sommerhusområde. Flere gange dagligt sejler færgen den fire minutter lange tur over fjorden mellem Udbyhøj Syd og Udbyhøj Nord. Færgen er anderledes end de fleste, da den er kabeltrukket og drives frem af to trækspil. Bestemt en oplevelse værd. Fra den nye 48 meter lange T-formede badebro er der rig mulighed for at bade, fiske og lægge til med kano og kajak.

8950 Ørsted
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 8 personer

Fra kr. 6.030

Dejligt sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna. Beliggende i Egsmark ? centralt for stort set alt. Her er gåafstand til strand og skov, og hyggelige Ebeltoft ligger kun 5 minutters kørsel fra huset. Husets hjerte er det 15 kvm. store poolrum med spa og sauna. Huset er indrettet med et åbent køkken i forbindelse med den kombinerede opholds- og spisestue med brændeovn. Her findes TV med danske- og tyske-kanaler. Internetadgang. Husets 10 sovepladser fordeler sig på 4 gode soverum - 2 med virkelig gode dobbeltsenge, 1 værelse med køjeseng og et værelse med to dobbeltsenge anbragt som køjesenge. De to badeværelser har begge gulvvarme. Udenfor er der en dejlig, lukket terrasse med fast grill. Huset er udstyret med Genvex-anlæg, der er med til at give et godt indeklima. Endvidere er der installeret 2 varmepumper.

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hirtshals til 6 personer

Fra kr. 3.844

Skønt og velholdt sommerhus med fantastisk havudsigt i Tornby ? beliggende i let kuperet klitlandskab. Dette skønne sommerhus fra 1975 fremstår superlyst og velholdt, og er på sine charmende 79 m2 fordelt således: Et lyst, funktionelt og nydeligt renoveret køkken, hvor der er direkte adgang til hyggelig og ligeledes lys spisestue, en skøn og stor stue med dejlige komfortable møbler og vinduespartier samt en brændeovn. Der er 3 soveværelser i sommerhuset, hvor der i det ene soveværelse er en dobbeltseng og i de 2 andre soveværelser er der en køjeseng i hver med plads til 2 personer ? den ene køjeseng måler 180 x 200, og den anden køjeseng måler 170 x 190 cm. Sommerhuset her har et badeværelse, hvor der er et toilet og en bruseniche. Der er sengepladser til 6 personer i dette sommerhus. Sommerhuset her er beliggende på et let kuperet klitlandskab på 2.650 m2, og har en fantastisk åben terrasse mod øst på 43 m2, og en ligeledes fantastisk åben terrasse mod vest på 32 m2. Der kan fra sommerhusgrunden nydes udsigten til Vesterhavet, og kun 300 meter fra sommerhuset er der en skøn badestrand. Indkøbsmulighederne er der 3,4 km hen til. Tæt på sommerhuset finder man Hirtshals Fyr, så har man lyst til en oplevelse, hvor man kan nyde udsigten ud over Vesterhavet, havneområdet, og det smukke landskab er det helt sikkert en tur værd og noget man sent vil glemme. Tag på opdagelse i Hirtshals By, og besøg de mange spændende butikker og fantastiske restauranter byen har at tilbyde.

9850 Hirtshals
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ulfborg til 5 personer

Fra kr. 2.430

I dette flotte og velholdte feriehus fra 1981, kan ferien nydes med naturen lige udenfor døren. Huset ligger i den sydlige del af Fjand, hvor man er tæt på både havet og lige i den nordlige kant af Husby Klitplantage. Huset er hyggeligt indrettet og fremstår utrolig flot og velholdt. Indretning: Entre, dejligt lyst køkken i åben forbindelse med spiseplads og vestvendt stue, hvorfra der er en smuk udsigt til klitterne. Soveværelse med god dobbeltseng, fint badeværelse med bruchehjørne. Desuden et stort værelse med 2 køjesenge, samt endnu et værelse indrettet med en køjeseng og enkeltseng.  Udenfor finder man et par dejlige terrasser, og selvom vinden ofte kommer fra vest, vil det næsten altid være muligt at finde et dejligt hjørne med læ. Desuden er der udendørs bruser - dog kun tilkoblet forfriskende koldt vand.

6990 Ulfborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fårvang til 12 personer

Fra kr. 5.308

12 personers hus. Huset har fibernet som tilkøbsmulighed. Stort sommerhus med god beliggenhed i Teglgårdsparken, 12 sovepladser. I huset er der 5 soverum: Værelse 1 : Familieværelse med 1 dobbeltseng/2 boksmadrasser og 1 stor køjeseng med 2 sovepladser. Værelse 2 : 2 boksmadrasser. Værelse 3 : 1 lille dobbeltseng (140x200). Værelse 4: 2 boksmadrasser. Værelse 5: 1 stor køjeseng 2 toiletter med brus. Huset har åbent køkken/alrum i forbindelse med stue og der er brændeovn. I haven er der bla vildmarksbad og udebruser, nyanlagt terasse samt udendørs stålbord med mulighed for f.eks. at rense fisk. I Teglgårdsparken er der fælles poolområde fra medio maj til slutningen af august (uden betaling), stor legeplads, købmand og restaurant. Der er god mulighed for mange dejlige gåture i det naturskønne område langs Gudenåen hvor der også er fiskeret.

8882 Fårvang
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Skagen til 6 personer

Fra kr. 3.275

Dette hyggelige, rødmalede feriehus ligger i Gammel Skagen kun 300 meter fra havet. Her er der sommerhusferie i ordets bedste, traditionelle forstand: fred og ro, tæt ved vandet, køjesenge, opvask i hånden og TV - men ikke internet. Stuen har et dejligt spisehjørne med en slagbænk, og der er god plads til både at spise og spille spil ved spisebordet. Der er også en hyggekrog med sofa og lænestole og TV med danske kanaler. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Der er 3 soveværelser ? et soveværelse med to enkeltsenge og to soveværelser med køjesenge. Der er en barneseng til rådighed. Badeværelse med brusebad og toilet og vaskemaskine. Der er både en overdækket og en åben terrasse med havemøbler og liggestole. Fra feriehuset er der kun ca. 4 km til centrum af Skagen med alle dens attraktioner, restauranter og det hyggelige bymiljø. Der er ca. 10 minutters kørsel fra huset ud til Grenen, hvor I kan køre en tur med Sandormen, og det imponerende naturområde Råbjerg Mile ligger kun ca. 15 km fra huset.

9990 Skagen
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fårvang til 20 personer

Fra kr. 8.758

Stort sommerhus med god beliggenhed i Teglgårdsparken med 20 sovepladser. Huset har fibernet som tilkøbsmulighed. Der er 9 soverum: Værelse 1 : Familieværelse med 1 dobbeltseng og 1 køjeseng med 2 sovepladser. Værelse 2 : 1 dobbeltseng. Værelse 3 : 1 køjeseng med 2 sovepladser. Værelse 4: 2 boksmadrasser. Værelse 5: 2 boksmadrasser. Værelse 6:1 sovesofa. værelse 7: 1 dobbeltseng. Værelse 8. anneks med 2 boksmadrasser. Værelse.9 anneks med 2 boksmadrasser 2 badeværelser hvoraf det ene er lavet i 2020. Huset har 3 stuer (den ene stue er værelse 6) og dejligt køkken. I haven er der flere terrasser og haven er indhegnet. I Teglgårdsparken er der fælles poolområde fra medio maj til slutningen af august (uden betaling), stor legeplads, købmand og restaurant. Der er god mulighed for mange dejlige gåture i det naturskønne område langs Gudenåen hvor der også er fiskeret.

8882 Fårvang
i dag
Feline Holidays

Tåsinge - lej et gæstehus i pragtfuld st...

400 kr.

Lej vores havehytte med køjeseng og dobbeltseng 140x200 (plads til 4 overnattende) - samt adgang til at boltre sig i den 1 ha store have med havudsigt, fri afbenyttelse af havepavillon med bord og 6 stole, lys, el, varme samt opvarmet kælder/bar med sofaarrangement og kort og brætspil. Tørkloset og havebruser med vandhane. Per nat: Kr 400 op til 2 personer. Derudover 100 kr pr person.

5700 Svendborg
i dag

Sommerhus Augustenborg til 6 personer

Fra kr. 2.716

Velplejet sommerhus i sten, beliggende på en 1100 m2 stor natur-/havegrund - 300 m fra vandet. Åben terrasse med havemøbler. Kombineret køkken og opholdsstue med brændeovn og TV med parabol (digital). 2 soveværelser; 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng og 1 dobbeltseng. Carport på grunden.

6440 Augustenborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Aakirkeby til 27 personer

Fra kr. 23.747

Lejrskole eller træfpunkt for den helt store familie-komsammen. Holsterodde er stedet, som virkelig kan samle mange glade gæster - ét sted. Det består af en hovedbygning med plads til 60 spisende gæster og tre soveværelser. Desuden har Holsterodde fem hytter, der ligger som en vifte omkring hovedhuset ? i alt 42 sengepladser. Hele herligheden er beliggende på en 3 ha stor naturgrund med masser af plads til boldspil, leg og fællesaktiviteter. På området findes en bålplads, en flagstang, høje træer samt strømudtag til tre til fire familier i telt og campingvogn. Dette dejlige feriested kan desuden udvides med 12 nærliggende sommerhuse, hvis der skulle være behov for dette. Holsterodde kan med andre ord rumme begivenheder af en hver art og tilpasses efter behov. Fra Holsterodde er der 400 meter til en stor, dejlig badestrand. Hovedbygningen har et stort og fuldt udstyret institutionskøkken med opvaskemaskine, køleskabe og fryser. Hovedbygningen indeholder et stort fællesrum med brændeovn, som er inddelt i spiseafdeling og en åben opholdsstue med TV og Wi-Fi. Fællestoiletter med bruserum for hhv. mænd og kvinder er placeret udenfor. Fordeling af sovepladser er følgende: To soveværelser hver med to senge; et soveværelse med to køjesenge; tre hytter med to soverum hver med fire køjesenge; en hytte med otte køjesenge; en hytte med fire køjesenge. Glæd jer til at samle tropperne og holde en skøn og oplevelsesrig ferie på Solskinsøen!Bemærk: Bålpladsen må IKKE benyttes. Den store grill kan frit benyttes. Brænde til brændeovnen er gratis. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Anneks 1 Soveværelse (nr. 1) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Anneks 2 Soveværelse (nr. 1) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Anneks 3 Soveværelse (nr. 1) - 8 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)).

3720 Aakirkeby
i dag
Feline Holidays

6,15 m. sødt bomuldsstof - NYT

85 kr.

Virkelig sødt stof med påtrykte alfepiger på, der f.eks. hedder Freya, Amalie, Julie m.m. Alfepigernes vinger er strøet med guldstøv. Stoffet er i 100% bomuld. Stoffet er 6,15 m. langt og 140 cm. bredt. Grundfarven er lyserød Oprindeligt var stoffet beregnet til at skulle bruges som forhæng ved den type høje køjeseng, hvor man har et legerum under sengen. Der er også stof til et par ekstra puder. KOLDING For hurtigere respons: send en SMS eller ring 25632158

6000 Kolding
13. sep.

Sommerhus Ulfborg til 8 personer

Fra kr. 3.425

Dette hus er beliggende i det charmerende Fjand. Huset ligger i den sydlige del af Fjand, og altså den mest rolige del, lige op af Husby Klitplantage, i kort gåafstand til Spidsbjerg Strand. Huset er indrettet lyst og venligt, der er gode bekvemme møbler, et stort og rummeligt køkken - og fra stuen har man, via de store vinduespartier, nærmest fornemmelsen af at være udenfor. Et dejligt sted for alle der elsker at være tæt på naturen. Indretning: Stor entre, stort køkken i åben forbindelse med spiseplads og opholdsstue, der er indrettet med brændeovn og hvorfra der er direkte udgang til de store træterrasser, der omkranser stort set hele huset. Soveafdeling med 3 værelser - et med dobbeltseng, et med stor køjeseng, hvor den nederste køje er en 3/4 seng. Det sidste værelse er indrettet med 2 køjesenge. Derudover 2 gode badeværelser, begge med god stor bruser. Udenfor har huset flere gode terrasser, hvoraf den vestvendte er delvist overdækket. Udenfor findes der desuden en udebruser, tilsluttet med både koldt og varmt vand.

6990 Ulfborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hirtshals til 6 personer

Fra kr. 4.375

Charmerende feriehus med perfekt beliggenhed - velindrettet med moderne og funktionelle møbler. Feriehuset ligger højt placeret meget tæt på Tornby Strand. Indretning: Dette sommerhus er godt vedligeholdt gennem årene. Det har den helt rigtige sommerhusstemning med masser af lys fra de store vinduer, loft til kip i opholdsrummet, en hyggelig brændeovn, en god indretning, et stort, åbent køkken-alrum, hvor alle kan mødes til madlavning, spisning og hygge med spil, snak eller en god film på husets Appel Tv og sidst men ikke mindst har huset en smuk udsigt til klitlandskabet.  Af moderne faciliteter kan nævnes både opvaskemaskine og vaskemaskine. Huset har 1 badeværelser med sauna og 6 sovepladser, fordelt på 2 værelser, en dobbeltseng, trekvart seng og en køjeseng. I tilhørende anneks på 10 kvm. findes en sovesofa, en køjeseng og et badeværelse med bruser. Udendørs: Sommerhuset ligger på en stor naturgrund i klitlandskabet, så tæt på Vesterhavet at man kan se og dufte vandet og høre bølgerne bruse. Rundt om huset er der flere terrasser og gode lækroge, så man kan udnytte alle sommerens solskinstimer til fulde. Beliggenhed: Fra sommerhuset er der kun 300 meter til Vesterhavet, så uanset om man er en vandhund eller foretrækker lange gåture i vandkanten, så er alle muligheder for at få sine ønsker opfyldt tilstede her. Hirtshals har en af Danmarks største fiskerihavne og ligger kun et par kilometer væk. Udover den nye og flotte havnekaj kan man besøge Bunkermuseet og Fyret, eller man kan gå på opdagelse i livet under havoverfladen i Nordsøen Oceanarium.Sengefordeling:Soveværelse nr. 1: 2 sovepladser (dobbeltseng)Soveværelse nr. 2: 2 sovepladser (dobbeltseng)Anneks: 4 sovepladser: (dobbeltseng) + (køjeseng) Vi sørger for opvarmning af huset inden indflytning i ydersæsonen. Vi henviser til vore lejebetingelser. Vi gør opmærksom på at spabad ikke er disponibelt.

9850 Hirtshals
i dag
Feline Holidays

Sommerhus 65 kvm ved Følle Strand på Dju...

fra 5000 kr.

Utroligt hyggeligt træsommerhus på 65 kvm, beliggende højt på en skøn havegrund med udsigt over Følle Strand. 250 m til børnevenlig badestrand. Dejlig lukket have med 2 terrasser, en mod øst og en mod vest. Der er 6 sovepladser fordelt på 2 værelser med hver 2 enkeltsenge samt 1 værelse med køjeseng. Der er både varmepumpe og pejs, så forbruget kan sagtens holdes på et forholdsvis beskedent niveau. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/oestjylland-midtjylland/mols-ebeltoft/foelle/7400/?utm_source=guloggratis-husannoncer

8410 Rønde
i går
SommerhusDanmark.dk

Sommerhus Ålbæk Skagen nær Råbjerg Mile ...

fra 2900 kr.

Sommerhuset ligger på dejlig stor ugenert grund. Huset består af en lys stue med åbent køkken med køleskab,fryser og opvaskemaskine. Stuen indeholder desuden brændeovn, samt alkove med 2 sovepladser. Fra gang er der adgang til soveværelse med dobbeltseng, samt værelse med køjeseng - herfra adgang til hems. Huset ligger på lukket naturgrund i rolige omgivelser. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/nordjylland/skagen-tannis-bugt-albaek-bugt/albaek-skagen/1378/?utm_source=guloggratis-husannoncer

9982 Ålbæk
i går
SommerhusDanmark.dk

Sommerhus Borre til 6 personer

Fra kr. 4.561

Ferielejlighed, 3 vær., 2 etager - 60 m², til 6 personer - m/havudsigt 1 Opholdsstue: 25 m², gratis trådløst internet, tv Soverum: (1 dobbeltseng 1 enkeltseng) (1 køjeseng 1 enkeltseng) Køkken: Elkogeplader, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemaskine Toilet: WC, bruseniche  

4791 Borre
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hundested til 6 personer

Fra kr. 4.159

Charmerende sommerhus i Nødebohuse med plads til 6 personer.Her er huset, der giver masser af mulighed for at være udendørs i løbet af ferien. Fra den lyse stue åbner to glasdøre op direkte ud til haven, hvor et fodboldmål står klar til at underholde både børn og voksne. Der er i alt tre soveværelser, hver med to dobbeltsenge og en køjeseng. Køjesengen er kun egnet til børn eller teenagere. Flere overdækkede terrasser giver mulighed for, at I kan samles til en hyggelig grillaften ? selv hvis det regner en smule. Indendørs er hyggen garanteret med den knitrende pejs. Nødebohuse har en børnevenlig strand, der nås via en trappe. Besøg havnebyen Hundested, og oplev havnen, der stadig er aktiv. I kan også se den kendte polarforsker Knud Rasmussens hus ved Spodsbjerg fyr. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse Anneks 1 Soveværelse 10m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)).

3390 Hundested
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ringkøbing til 6 personer

Fra kr. 3.755

Tæt på Vesterhavet ligger dette højtbeliggende sommerhus på kuperet grund, hvorfra I kan nyde en fantastisk udsigt over området og klitterne. Udsigten kan nydes fra såvel husets vestvendte som sydvendte terrasse. Huset er bygget som bjælkehytte og har en rustik og enkel indretning med trævægge, lofter og kokostæpper. Åben stue/køkken, tre soverum, hvoraf et har dobbeltseng, og to har enkeltsenge med en køjeseng over. Køjesengen måler 60 i bredden. Dette er et ideelt hus for naturelskere, der ønsker at trave lange ture i en betagende flot natur, i klitterne og ved stranden og bagefter slappe af foran brændeovnens knitrende flammer. Huset er ikke egnet til handicappede eller gangbesværede.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, dvd-afspiller, tv, parabol 3 Soveværelser: (1DS)+(2K)+(2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 2367 m2, enkel møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus

6950 Ringkøbing
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Væggerløse til 6 personer

Fra kr. 2.016

I et roligere område med ca. 500 meter til en af Danmarks bedste badestrande på Marielyst ligger dette sommerhus. Sommerhuset er udbygget af flere omgange og indeholder både ny og ældre møblering. Der er plads til i alt 6 personer, hvor sengefordelingen er 1 dobbeltopredning, 1 køjeseng og i annekset er der også køjesenge. Huset er indrettet med dejlig stor stue, separat køkken, badeværelse, udestue og entre. Fra entreen er der udgang til overdækket terrasse ligesom der er åben terrasse, hvor I kan grille og solbade. Huset er energivenligt, da der er luft/luft varmepumpe. Der er vaskemaskine til disposition. Dejlig stor naturgrund 1120 m2, hvor der er mulighed for at boltre sig. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, parabol 2 Soveværelser: (1DO)+(2K) 1 Anneks: (2K) Køkken: Gaskomfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 1120 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

4873 Væggerløse
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fårvang til 12 personer

Fra kr. 7.737

Hyggeligt traditionelt sommerhus med plads til 12 personer, 5 soverum ( vær 1: 1 køjeseng, vær 2: 1 dobbeltseng/150 cm, vær 3: 1 dobbeltseng/2 boksmadrasser, vær 4: 1 dobbeltseng/2boksmadrasser og 1 køjeseng og vær 5: 1 sovesofa) og 1 badeværelse. Huset har 5 soverum, køkken i åben forbindelse med spisestue og stue, toilet med brus samt hyggelig ekstrastue med bordfodbold og sovesofa. Stue og spisestue har udgang til nyanlagt terrasse med loungemøbler og den hyggelige have der er indhegnet og velegnet til både hund og mindre børn. Det er godt hus til den familie der ønsker sig et rigtigt sommerhus uden den store luksus. Huset har fibernet som tilkøbsmulighed. Der er i januar 2022 opsat vildmarksbad til 6 personer samt indsat nyt køkken i huset. I perioden medio maj til ultimo august kan poolområdets baderum benyttes. I Teglgårdsparken er der fælles poolområde fra medio maj til slutningen af august (uden betaling), stor legeplads, købmand og restaurant. Der er god mulighed for mange dejlige gåture i det naturskønne område langs Gudenåen hvor der også er fiskeret.

8882 Fårvang
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fanø til 5 personer

Fra kr. 2.599

Dejligt, velplejet og særdeles hyggeligt feriehus med god beliggenhed. Huset er lyst, pænt og smagfuldt indrettet og har en hyggelig og indbydende atmosfære. Her føler man sig straks godt tilpas. Nutidigt sommerhus med 3 soverum; 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Køkken med mikroovn og opvaskemaskine. Gratis internet. Såvel åben som overdækket terrasse.Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

6720 Fanø
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 6 personer

Fra kr. 2.207

Ældre, velholdt sommerhus beliggende på en åben naturgrund med en enestående panoramaudsigt over Kattegat samt åben terrasse med havemøbler og grill. Opholdsstue med brændeovn, TV med parabol, DVD og radio. Godt køkken med elkomfur, køleskab med lille fryser og opvaskemaskine. Badeværelse med bruseniche. Husets sovepladser fordeler sig på 3 soverum: 2 med dobbeltseng og 1 med køjeseng.

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nimtofte til 7 personer

Fra kr. 4.690

12 personers ferielejlighed på 100 kvm2 med 12 sengepladser. I vores 12 pers. ferielejlighed er sengepladserne er inddelt således: 3 dobbeltsenge og 3 køjesenge. Der er åbent køkken og WiFi, samt eget bad. Lejligheden er inddelt i tre værelser, stue med køkken og badeværelse i underetagen. Dette gør lejligheden ideel til større familier, samt børnefamilier eller selskaber med brug for mere plads.

8961 Allingåbro
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hovborg til 6 personer

Fra kr. 5.190

Rigtig fint lille hus på 40 m² til familien, har super beliggenhed i Hovborg Ferieby, mod grønt område/ Holme Å. Huset har et soverum med 3/4 seng, hvor der er stige til lille hems, med 2 madrasser og et soverum med køjeseng. Fint udstyret køkken og badeværelse med WC og bruser. Feriehus (25)  40 m² - Max. 3 voksne + 3 børn op til 12 år Om Ferieboligen: Areal: 40 m² Varme: Varmepumpe og el radiatorer Barnestol & Barneseng: Ja Husdyr: Nej Rygning tilladt: Nej Faciliteter: Internet: Ja TV: Ja Cromecast: Ja Parabol: Ja DVD: Nej Musikanlæg: Ja Antal Værelser: Opholdsstue: 1 køkken/ Alrum Soveværelser: 2 - (3) Soverum 1: 3/4 seng (2 sengepladser), Hems (2 sengepladser) Soverum 2: Køjeseng (2 sengepladser) Badeværelser. WC, bruser Andre faciliteter:  El-komfur, køleskab, emhætte, fryser, kaffemaskine, elkande, brødrister, mikroovn, støvsuger & rengøringsartikler.  Udenfor:  Terrasse, havemøbler & grill. Gynge/ sandkasse/ boldbane: På grønt område lige bag ved huset

6682 Hovborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hemmet til 4 personer

Fra kr. 1.711

Sommerhus beliggende i Bork Hytteby kun ca. 1.000 meter fra Ringkøbing Fjord. Huset er godt indrettet, således at kvadratmeterne udnyttes optimalt. Der er i 2021 lavet nyt køkken samt ny stor træterrasse. Sommerhuset har et værelse med dobbeltseng samt et værelse med 2 køjesenge. Køjesengene måler 70x190 cm. Fra husets åbne køkken og stueområde er der adgang til en 25 m2 stor træterrasse, som er placeret, så solorienteringen er helt perfekt. Huset er oplagt, hvis I ønsker en stille ferie i rolige, afslappende omgivelser. Haven er indhegnet, så kæledyrene ikke kan smutte ud. Huset er beliggende i Bork Hytteby, hvor der er en lille Jollehavn samt fælles legepladser. Området er kendetegnet ved de små træhuse, som ligger tæt sammen i de små hyggelige vænger. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Stereoanlæg, Chromecast, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(2K), tv Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte Bad/wc: Wc, håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Indhegnet grund Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 225 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

6893 Hemmet
i dag
Feline Holidays

Stort meget børne venligt sommerhus 12 p...

fra 9500 kr.

Asserbo/Liseleje Stort og meget børnevenligt sommerhus med SPA og sauna til 12 personer beliggende i Nordsjælland. Super lækkert sommerhus bygget i fuldtømmer på 2200 m2 stor naturgrund med masser af plads til leg for både børn og voksne. Sommerhuset er bygget i 2001 og byder på 175 m2 fordelt på fire værelser med sovepladser til 12 personer. Heraf to med dobbeltseng, et med to køjesenge samt et stort familierum med dobbeltseng og køjeseng. Huset er utrolig hyggeligt indrettet, hvor man virkelig kan nyde ferielivet i fred og ro. Der er desuden SPA og sauna. Beliggenheden er 75 m fra Arresø og tæt på badestranden i Liseleje og Tisvilde Hegn, hvor man kan nyde den pragtfulde natur i skoven. Hjemme i sommerhuset kan man nyde solen på terrassen og dyrelivet på naturgrunden, hvor man skal være uheldig, hvis ikke man møder rådyr og egern. Haven har derudover gynger, sandkasse, petanquebane, legehus og bålplads. Sommerhuset ligger tæt på områdets købmand, der har åbent alle årets dage. For større indkøb kan byturen gå til Frederiksværk eller Tisvildeleje, hvor man kan nyde de hyggelige bymiljøer. Er man til golf, er der ikke langt til den traditionsrige Asserbo Golfklub med en af Danmarks smukkeste golfbaner. En tur til København kan gøres på 45 min og Nordsjællands mange seværdigheder kan nås på kort tid. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/sjaelland/nordsjaelland-hundested-liseleje/asserbo/333/?utm_source=guloggratis-husannoncer

3300 Frederiksværk
i går
SommerhusDanmark.dk

Sommerhus Billund til 7 personer

Fra kr. 10.475

Stort og dejligt feriehus til seks personer, moderne indretning med helt særligt fokus på børnene. Feriehuset har et tematiseret børneværelse med plads til leg, og badeværelset er udstyret med en ekstra håndvask i børnehøjde. Classic Plus 6 - 88 m² - max. 6 personer + 1 barn 0-2 år Stue & Køkken:  Køle-/fryseskab, kaffemaskine, elkedel, glaskeramisk komfur, ovn, mikroovn og opvaskemaskine Soveværelse:  1 dobbeltseng og 1 tremmeseng med pusleplads Soveværelse:  2 enkeltsenge Børneværelse:  Tematiseret køjeseng med to sovepladser. Køjesengen måler 80x200 cm og er udstyret med sengehest Badeværelse:  WC, håndvask, extra håndvask i børnehøjde, bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler Andet:  En barnestol, en tremmeseng, to fladskærms-tv og to parkeringspladser Standardudstyr i alle feriehuse: · Der er dyner og puder i feriehusene · Sengelinned kan I leje i servicecentret eller medbringe hjemmefra          Bemærk venligst: Medbring selv sengelinned til baby-/weekendseng · Alle feriehuse har fladskærms-tv med et varieret kanaludvalg · Feriehuset er røgfrit og findes som husdyrfrit · Fri adgang til Aquadome og Monky Tonky Land er inkluderet i opholdet · Der er trådløst internet i alle feriehuse · Nyd ferien - slutrengøringen af feriehuset tager vi os af

7190 Billund
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Vejers Strand til 6 personer

Fra kr. 2.968

Enkelt og hyggeligt feriehus i klitterne ikke langt fra stranden. Fra stuen og den ene af terrasserne har man en dejlig udsigt over klitterne, bag hvilke stranden ligger. 2 soveværelser med dobbeltseng samt 1 gennemgangsrum med køjeseng. Til huset hører 2 lukkede terrasser.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 62 m² og er bygget i 1950. I 2018 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Frysekapacitet på 87 liter. Der er desuden brændeovn. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 743 m² stor klitgrund. Der er 200 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 300 m. Til ferieboligen hører 55 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 6 m² overdækket terrasse. Heraf i alt 2 m² lukket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i dobbeltsenge. 2 sovepladser i køjeseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 keramiske kogeplader, varmluftovn. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Radio. Der er trådløst internet til rådighed. Rygning i huset er ikke tilladt.

6853 Vejers Strand
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 8 personer

Fra kr. 2.824

Stråtækt sommerhus beliggende på en dejlig stor og børnevenlig naturgrund midt i det naturskønne og rolige Kongsmark på Rømø. Sommerhuset har sauna og er løbende renoveret og fremstår pænt og indbydende. Køkkenet er lyst og meget veludstyret og ligger i åben forbindelse med opholdsstuen, hvor der er tv og brændeovn. Der er trådløst internet til rådighed. Der er i alt fire soverum fordelt på to med dobbeltseng og to med køjeseng. Køjesengene er bedst egnet til børn. Der er terrasser hele vejen rundt om huset og både fra køkkenet og fra opholdsstuen er der direkte adgang til terrassen. I badeværelset er der bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler. Herfra er der adgang til husets sauna. Der er også tænkt på de små i form af barneseng, høj barnestol samt sandkasse og gynger i haven. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, dvd-afspiller, tv, parabol 4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K)+(2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 2500 m2, moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

6792 Rømø
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Øster Assels til 8 personer

Fra kr. 4.995

Stort skønt sommerhus på 135m2. Huset er i 2 planer og ligger træt på Limfjorden. Grunden er på 4.000m2 og der er bl.a. fodboldmål og petanquebane. Der er 3 værelser i huset. 1 værelse i stueplan med 1 dobbeltseng og 1 køjeseng. På 1. sal er der 2 værelser. En med 1 dobbeltseng og en med dobbeltseng og køjeseng. Der er TV på alle værelser og trådløs internet. 2 dejlige badeværelser med gulvvarme. Huset er lyst og venligt indrettet og der er trægulve og klinker overalt. Der er både åben og overdækket terrasse med havemøbler. Barneseng og barnestol. Huset ligger tæt på Sillerslev med dejlig lystbådehavn og øens bedste badestrand. Der er heller ikke langt til Feriepark Jesperhus med Nordeuropas største blomsterpark, svømmehal og bowlingbane. Mors er den største ø i Limfjorden og øens hovedstad er Nykøbing Mors med en dejlig gågade. I Nykøbing ligger det lokalhistoriske museum Dueholm Kloster og Dansk Støberimuseum. Det er også her man finder en af Danmarks smukkeste 18 hullers golfbane. På Nordmors ligger Fossil og Molermusset samt landbrugsmuseet Skarregaard. Øen indbyder til aktiv ferie med gode muligheder for vandre og cykelture. Er man til lystfiskeri er Limfjorden et godt fiskevand. Fjorden er også ideel til en tur i havkajak eller i kano.

7990 Øster Assels
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Sæby til 6 personer

Fra kr. 2.945

Velholdt sommerhus med nyere køkken på stor naturgrund ca. 700 meter fra børnevenlig badestrand ved Lyngså, renoveret i 2018. Huset er godt indrettet med værelse med dobbeltseng, værelse med køjesenge (mål, 183 cm) samt værelse med norsk køjeseng og enkeltseng placeret i opvarmet anneks. Endvidere stue med brændeovn og varmepumpe, hvor der er udgang til hyggelig indhegnet terrasse opbygget med siddepladser samt et rummeligt badeværelse med vaskemaskine. Ideelt til både børnefamilier og par, som ønsker at komme ned i tempo. Huset har ingen tv-kanaler, men er forsynet med Chromecast og Smart TV, hvor det er muligt at streame egne streaming-tjenester. Der er trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, dvd-afspiller, Chromecast, tv, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(2K) 1 Anneks: (1S+2K) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 1200 m2, komfortabel møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

9300 Sæby
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Harboøre til 6 personer

Fra kr. 2.490

Dette hyggelige træferiehus ligger på en stor naturgrund kun ca. 100 m. fra Ferring sø. Fra huset såvel som fra terrassen har man derfor en fantastisk udsigt over søen og over klitterne. Gratis internetadgang. Huset er lyst og venligt indrettet med 3 soverum: 2 med dobbeltsenge og 1 med køjesenge Der er ingen sovepladser i anneks. Parabol dog kun med tyske kanaler. Som ekstra findes der i huset en fryser. Husdyr er tilladt. Ikke rygerhus.

7673 Harboøre
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Lemvig til 6 personer

Fra kr. 1.985

Flot feriehus i træ bygget i 1999. Huset ligger i et roligt feriehusområde ca. 3 km syd-øst for Vejlby Klit. Der er trægulve overalt huset er særdeles velindrettet med både vaskemaskine og parabol (dog kun med tyske kanaler), gratis internetadgang. Alt i alt et dejligt nyt træferiehus i dejlige omgivelser - velegnet til familier. 2 soveværelser: Dobbeltseng + 2 køjesenge + hems med 2 sovemuligheder.

7620 Lemvig
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Fra kr. 3.905

Som sidste hus på vejen og beliggende ud til de åbne marker, finder I dette velholdte feriehus. Huset er totalrenoveret og med en tilbygning. Grunden er meget velplejet og har flere gode lækroge og terrasser. Indretning: Entre, værelse med køjeseng, værelse med 2 enkeltsenge og et soveværelse med dobbeltseng. Badeværelse med bruseniche, spabad og sauna. Dejligt velindrettet køkken, stue med brændeovn, spiseplads og sofagruppe. Fra stuen er der udgang til en dejlig terrasse, hvorfra der er udsigt til de åbne marker.

6990 Ulfborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Harboøre til 6 personer

Fra kr. 1.825

Dette træhus med spa, sauna ligger i rolige omgivelser kun 30 meter fra en lille plantage og afstanden til vesterhavet er ligeledes kun 250 meter.lyst og venligt indtrettet med trægulve og lyse vægge og lofter. Parabol dog kun med tyske kanaler. Her er der trådløs internetadgang, hvilket er gratis. ( man skal dog selv medbringe computer) 3 soveværelser: (DS) + (DS) + (2 Køjesenge) + (Hems: 2 sovemuligheder). Bemærk : husdyr er ikke tilladt.

7673 Harboøre
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Fra kr. 2.905

Et pænt og velholdt feriehus med god syd/vest-vendt terrasse tæt på Vesterhavet og skoven i Husby. I skoven er der bl.a. smukke markerede vandrestier, en børnevenlig badesø med grillpladser samt en hundeskov, hvor hundene må løbe frit. Indretning: Entre med klinkegulv, badeværelse med bruseniche og vaskemaskine, sauna, køkken med opvaskemaskine, stue med spiseplads, brændeovn og udgang til terrassen, værelse med 2 enkeltsenge, soveværelse med dobbeltseng samt et værelse med køjeseng.

6990 Ulfborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 6 personer

Fra kr. 1.956

I Feriecenter Rim Rømø, hvor der er masser af fællesaktiviteter for både store og små, finder I dette hyggelige rækkehus i 2 etager med en god, åben planløsning. I stueplan er der et stort åbent køkken/alrum med helt nyt køkken og direkte udgang til den private terrasse på bagsiden af huset, hvor i ugeneret kan nyde solen. Lejligheden råder over den lille tv pakke med danske og tyske kanaler. Her er også et soveværelse med køjeseng - Ideel til børnene. På 1. sal er der yderligere to soverum med henholdsvis en dobbeltseng og 1 køjeseng med 2 sengepladser, samt et pænt badeværelse med bruseniche og vaskemaskine. Her er mange aktivitetsmuligheder, bl.a. indendørs og udendørs pool (sæsonåbent), minigolf, tennisbaner, boldbaner og legepladser. Kort afstand til indkøb, restauranter, Vadehavet, Havneby med det maritime miljø og den brede Rømø Sønderstrand. Der er kun ca. 100 m til 18-hullers golfbane. Der er gode indkøbsmuligheder og mulighed for at gå langs havnen og nede ved Vadehavet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Tv 3 Soveværelser: (2K)+(1DS)+(2K) Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser, gulvvarme Og: El-varme, Lejlighed, byområde, ikke-ryger hus

6792 Rømø
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Gedser til 6 personer

Fra kr. 3.925

I Gedesby finder I dette sommerhus. Sommerhuset indeholder et lyst, åbent køkken med bl.a. en mindre opvaskemaskine, mikrobølgeovn m.m. Fra køkkenet kan I se ind til stuen, hvor der bl.a. er gratis, trådløst internet, tv og Chromecast (medbring tablet eller lignende til at streame egne kanaler) og dvd-afspiller samt brændeovn og luft/luft varmepumpe.Badeværelse med wc, bruser og håndvask. To soveværelser med køjesenge godt egnet til børn (2 m x 70 cm) og den anden køjeseng er 2 m x 80 cm) Tredje soveværelse er med dobbeltseng. Der er yderligere et anneks med adgang fra den skønne terrasse, hvor der er en rigtig god sovesofa, som kan slås ud til 2 personer. I annekset er der vask og koldt vand. Fra anneks og stue kan I gå tørfodet ud på den overdækkede terrasse med havemøbler og grill. God naturgrund med læ og hyggekroge og træer. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, Chromecast, tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(2K)+(2K) 1 Anneks: (1DO) Køkken: El-komfur, køle-frys, fryser 1 - 59 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, liggestole, kulgrill, Terrasse, Veranda Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, naturgrund 1000 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

4874 Gedser
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Nibe til 4 personer

Fra kr. 1.724

Ved Klitsgårds Fiskerleje ligger dette sommerhus fra 1974 og moderniseret i 2021. Huset er beliggende på dejlig grund omkranset af høje træer, så det altid er nemt at finde læ, samt I er helt privat. Der er også en carport. Mellem de store træer i bunden af haven ligger et lille træhus, der kan bruges til shelter og i soveværelset med køjeseng er der to madrasser, som kan bruges dernede. I huset er der badeværelse med bruseniche og en vaske/tørremaskine. Der er to soveværelser, hvoraf det ene har ¾-seng og i det andet er der en køjeseng (90x200). I begge soveværelser er der elektrisk radiator. I det lille køkken er der bl.a. komfur med keramiske kogeplader, emhætte, opvaskemaskine og lille køleskab med frostboks. Den hyggeligt møblerede stue indeholder en elektrisk pejs til hygge og lidt varme, Smart-TV, trådløst internet og luft/luft varmepumpe. Huset er beliggende i et hyggeligt sommerhusområde med kort køreafstand til bl.a. Nibe og Aalborg. Udlejes ikke til håndværker- og ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Tv, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(2K), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche Og: Overd. terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 1400 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

9240 Nibe
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 4 personer

Fra kr. 1.556

Denne ferielejlighed ligger i Feriecentret RIM i Havneby ? lige ud til den fælles legeplads. Feriecentret tilbyder aktiviteter for hele familien som f.eks. indendørs- og udendørs pools, sauna, solarium, tennisbaner, flere legepladser m.m. Bemærk: køjesengen er placeret i entréen.Indretning Ferielejligheden egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 45 m² og er bygget i 1981. I 2006 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 50 m² stor naturgrund. Der er 1000 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 700 m. Der er en golfbane i en afstand af 200 m. Til ferieboligen hører 20 m² åbent terrasseareal. Parkering ved ferieboligen. Swimmingpool Der er fælles indendørs swimmingpool til rådighed, hvor der er mulighed for leg og hyggeligt samvær. Der er adgang til fælles udendørs swimmingpool. Soveforhold Der er i alt 1 soveværelse. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i køjeseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, mikrobølgeovn. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Radio. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

6792 Rømø
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rømø til 4 personer

Fra kr. 1.720

Denne pæne ferielejlighed ligger i feriecentret RIM i Havneby ? ikke langt fra 18-hullers golfbane. Feriecentret tilbyder aktiviteter for hele familien som f.eks. indendørs- og udendørs pools, sauna, tennisbaner, legepladser m.m. Bemærk, at køjesengen står i mellemgangen.Indretning Ferielejligheden egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 45 m² og er bygget i 1981. I 2013 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 10 liter. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 200 m² stor naturgrund. Der er 2300 m til havet. Der er 500 m til Vadehavet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 700 m. Der er en golfbane i en afstand af 100 m. Til ferieboligen hører 15 m² åbent terrasseareal. Swimmingpool Der er fælles indendørs swimmingpool til rådighed, hvor der er mulighed for leg og hyggeligt samvær. Der er adgang til fælles udendørs swimmingpool. Soveforhold Der er i alt 1 soveværelse. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i køjeseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Der er 1-3 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

6792 Rømø
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Vejers Strand til 4 personer

Fra kr. 2.866

Et dejligt og lyst indrettet sommerhus til den lille familie. Til huset hører en skøn terrasse med havemøbler. Til huset hører endvidere et anneks, som er indrettet med bred enkeltseng samt køjeseng. Indretning Sommerhuset egner sig til 4 personer. Ferieboligen er på 63 m² og er bygget i 1963. I 2017 gennemgik ferieboligen en renovering. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen er udstyret med energibesparende varmepumpe. Frysekapacitet på 55 liter. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1989 m² stor naturgrund. Der er 2000 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 300 m. Der er en golfbane i en afstand af 7500 m. Til ferieboligen hører 40 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 25 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Sandkasse. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 1 soveplads i enkeltseng. 4 sovepladser i køjesenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 3 induktionskogeplader, miniovn, varmluftovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Der er mindst 4 danske kanaler. Mindst 4 tyske kanaler. Der er trådløst internet til rådighed. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

6853 Vejers Strand
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Thisted til 6 personer

Fra kr. 4.779

Dejligt, lille sommerhus med en unik beliggenhed lige ved vandet og fin badestrand. Fra såvel hus som grund er der panoramaudsigt over Limfjorden. Fra grunden fører en privat trappe direkte ned til stranden/fjorden. Huset har veludnyttede kvadratmeter og er indrettet således, at 2 af sovepladserne befinder sig i køjeseng i opholdsstuen.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. Ferieboligen er på 50 m² og er bygget i 1999. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Ferieboligen har vaskemaskine. Frysekapacitet på 20 liter. Der er desuden brændeovn. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1000 m² stor naturgrund. Der er 21000 m til havet. Der er 30 m til fjorden. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 900 m. Til ferieboligen hører 20 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 10 m² overdækket terrasse. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 2 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 4 sovepladser i køjesenge. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, varmluftovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

7700 Thisted
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Højslev til 11 personer

Fra kr. 3.901

Kun 200 m fra vandet finder I dette hyggelige og børnevenlige sommerhus i træ med bl.a. spa og sauna, bygget i 1994 og moderniseret i 2010. Huset ligger på en skov-/plantagegrund med græs og høje træer samt sandkasse, gynger og legetårn med rutsjebane til børnene. Der findes en dejlig, afskærmet terrasse med havemøbler. Det pæne og lyse køkken er bl.a. udstyret med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, fryser, varmluftovn og komfur med keramiske kogeplader. I den hyggeligt indrettede opholdsstue, med direkte adgang til terrassen, finder I brændeovn, TV med parabol (digital), DVD-afspiller og stereoanlæg med CD-afspiller. Husets sovepladser fordeler sig på 5 værelser; 2 med dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 med køjeseng og 1 med køjeseng samt 1 enkeltseng. Der findes 2 badeværelser med gulvvarme og bruser. I det ene finder I desuden 2-spa og der er adgang til husets sauna. Aktivitetsrum med bordfodbold, bobspil, dart, mini-keglebillard og diverse legeredskaber til børn. Af yderligere udstyr kan gratis, trådløs WI-FI internetforbindelse, vaskemaskine, tørretumbler, ekstra køleskab og fryser, barneseng og høj barnestol nævnes. Trægulv i stuen, gulvtæpper på soveværelserne og klinker i badeværelser og køkken. Et godt sommerhus - velegnet til såvel 1 som 2 familier. Gode fiskemuligheder i nærheden. Virksund har lille havn, marina og kro.Rygning i huset er ikke tilladt.

7840 Højslev
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Løkken til 4 personer

Fra kr. 1.855

Et stenkast fra klitterne og havet ligger denne dejlige møbleret lejlighed i det tidligere badepensionat Udsigten. Lejligheden er utraditionelt indrettet med et værelse med køjeseng i forskudt plan, stue med dobbeltseng.Indretning Ferielejligheden egner sig til 4 personer. 2 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år). Ferieboligen er på 45 m² og er bygget i 1922. I 2007 gennemgik ferieboligen en delvis renovering. Det er tilladt at medbringe 1 husdyr. Der er gulvvarme i alle klinkegulve. Frysekapacitet på 8 liter. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 2000 m² stor naturgrund. Der er 75 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 200 m. Til ferieboligen hører 10 m² åbent terrasseareal. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 1 soveværelse. Sovepladserne fordeler sig på: 2 sovepladser i dobbeltseng. 2 sovepladser i køjeseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 induktionskogeplader, varmluftovn samt opvaskemaskine Der er gulvvarme i køkkenet. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Der er gulvvarme på 1 badeværelse. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Radio. Der er mindst 4 danske kanaler. 1-3 svenske kanaler. 1-3 norske kanaler. 1-3 tyske kanaler. Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

9480 Løkken
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Oksbøl til 6 personer

Fra kr. 2.320

Hyggeligt feriehus i sommerhusområdet som ligger i klitterne på typisk naturgrund med højt græs. Der findes grill og havemøbler til de varme sommerdage. Fra stuen, som er hyggelig indrettet er der adgang til den overdækket terrasse.Indretning Sommerhuset egner sig til 6 personer. 2 af sovepladserne er kun egnet til større børn (4-11 år). Ferieboligen er på 60 m² og er bygget i 1988. Det er ikke tilladt at medbringe husdyr. Frysekapacitet på 10 liter. Der er desuden brændeovn. Til de små er der 1 stk. barnestol. Udenfor Ferieboligen er beliggende på en 1600 m² stor naturgrund. Der er 1000 m til havet. Nærmeste forretning er beliggende i en afstand af 7000 m. Til ferieboligen hører 30 m² åbent terrasseareal. Desuden er der 10 m² overdækket terrasse. Der er redskabsrum. Sandkasse. Grill til rådighed. Parkering ved ferieboligen. Soveforhold Der er i alt 3 soveværelser. Sovepladserne fordeler sig på: 4 sovepladser i enkeltsenge.1 soveplads i køjeseng. 2 sovepladser i sovesofa (dobbelt). Køjesengen er kun egnet til børn. Derudover er der 1 stk. barneseng. Køkken Køkkenet er udstyret med 1 køleskab. Der er 4 elkogeplader, bageovn, mikrobølgeovn samt opvaskemaskine. Toilet og bad Der er 1 badeværelse med bruseniche og 1 toilet. Multimedier I ferieboligen er der 1 TV. DVD-afspiller. Radio. CD-afspiller. Der er trådløst internet til rådighed. Rygning i huset er ikke tilladt.

6840 Oksbøl
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Gilleleje til 7 personer

Fra kr. 3.753

Flot helårsisoleret sommerhus bygget i træ med plads til 7 personer + lille barn i weekendseng. Opvarmet via el og brændeovn. Indrettet med et soveværelse med dobbeltseng, 1 værelse med køjeseng og 1 værelse mere med køjeseng samt en enkeltseng. Huset er bygget i 1973 og renoveret i 1995 og fremstår lyst og dejligt med alle bekvemmeligheder såsom opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, køleskab med større frostboks, komfur med ovn, Tv med DVD-/CD-afspiller, høj stol og weekendseng. Der er trægulve i hele huset bortset fra entre og bad, hvor der er granitfliser. Badet har brusebad. Udgang fra stuen til stor træterrasse med havemøbler til 8-10 personer og 2 solstole (stole og solstole står i udhus hvor nøgle medfølger). Grunden er på 1018 kvm og der er god græsplæne og mulighed for at parkere på grunden. Huset ligger fredeligt og roligt på lille stikvej i dejlig sommerhuskvarter. Der er 10 min. gang til den attraktive Tinkerup Strand, som er en dejlig sandstrand, hvor I bl.a. kan nyde solnedgangen. Der er også kun 10 min til det storslåede fredede område ved Gilbjerg. Nyanlagt cykelsti til Gilleleje og den hyggelige havn. Da huset er helårsisoleret er vinterbrug oplagt og en god base for udflugter f.eks. til København.Ingen udlejning til ungdomsgrupper, hvor alle er 15-25 år.Rygning i huset er ikke tilladt.

3250 Gilleleje
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Fårvang til 24 personer

Fra kr. 10.158

Her er huset til den store familie/gruppe. Huset og området er velegnet til folk der skal på golftur, fisketur eller cykeltur. Huset består af stor stue i åben forbindelse til køkken, 9 soverum, heraf 7 rum med 2 enkeltsenge, 1 familierum med 3 køjesenge og 1 soverum med 2 køjesenge samt 3 badeværelser med brus. Der er hyggelig terrasse og udekøkken. Der er siddepladser til alle både i stuen, ved spisebordet og på terrassen. Mellem køkken og stue er der desuden barbord med plads til 8 personer. I huset er der airhockey. Huset har fibernet som tilkøbsmulighed. Husk at vi kan leverer maden til festen/sammenkomsten enten i Teglhuset lidt nede ad vejen eller det kan leveres direkte i huset. Vi kan kontaktes på mobil eller mail for nærmere information. Der er mulighed for at overnatte flere end 24 personer efter aftale - kontakt os på mobil eller mail for nærmere information. Huset ligger 100 m fra købmand/grill, 100 m fra solopvarmet fælles svømmebad (svømmebadet har åbent medio maj til slut august) og 200 m fra fælles legeplads med mange aktiviteter. Der er fiskeret på et stykke af Gudenåen som ligger ca. 500 m væk. Området skal opleves - der er masser af dyreliv f.eks egern, fasaner og fugle. Teglgårdsparken oser af liv, da der er ca. 350 sommerhuse, men man bestemmer selv om man er til en snak over hækken, ved poolen og legepladsen eller om man hellere bare vil være sig selv.

8882 Fårvang
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 8 personer

Fra kr. 3.660

I hyggeligt sommerhusområde ved den børnevenlige Fjellerup Strand finder man dette ældre feriehus. Huset har en vestvendt, delvist overdækket fliseterrasse med udgang fra stuen samt stor, afskærmet træterrasse/solkrog mod øst. Der er havemøbler, liggestole, parasol og grill samt et aflåseligt skur. Den rummelige og lyse stue med stor glaskarnap ligger i åben forbindelse med køkken og har udgang til terrassen mod øst. Her er brændeovn, spiseafdeling til 8 personer, sofahjørne og flere gode lænestole samt TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler. Pænt, funktionelt køkken med komfur med keramiske kogeplader og ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De 8 sovepladser fordeler sig på 1 stort soveværelse med dobbeltseng og to mindre værelser - 1 med 3/4-personers seng og 1 med 2 køjesenge. Køjesengene er ca. 180 cm lange og er derfor mest velegnet til børn. Huset har to ældre  badeværelser, begge med bruseniche. Der er barnestol, og i entréen er der vaskemaskine. Desuden er huset udstyret med varmepumpe med aircondition. Fjellerup Strand er både ferieby og en hyggelig landsby med egen bager og gode indkøbsmuligheder, og stranden er yderst børnevenlig med fint, hvidt sand og lave klitter. Fjellerup er et godt udgangspunkt for udflugter til Norddjurslands mange seværdigheder og for fine vandre- og cykelture i det smukke, skovrige landskab.

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ulfborg til 6 personer

Fra kr. 1.935

Beliggende i rolige omgivelser og kun ca. 570 meter fra Nissum Fjord finder man dette renoverede sommerhus. Sommerhuset er lyst indrettet med flere store vinduespartier, som giver et rigtig flot lysindfald i huset. Hjertet i huset er den kombinerede opholds- og spisestue, hvorfra der er udgang til den læfyldte og delvist indhegnede stenterrasse. I stuen finder I bl.a. også den murede brændeovn, energivenlig luft/luft varmepumpe, bordfodbold, gratis, trådløst internet og tv med danske og tyske kanaler. Foruden badeværelset er sommerhuset også indrettet med tre soverum, hvor det ene er udstyret med dobbeltseng, den andet soverum er udstyret med en køjeseng og en sovesofa, mens det sidste soverum er med en køjeseng. Det er muligt at parkere helt op til sommerhusets hoveddør, hvor I også finder husets anden stenterrasse. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(2K)+(2K), barneseng Køkken: Elkogepl., køle-frys, fryser 1 - 59 l, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruser 1 Udeareal: Havemøbler, kulgrill, Terrasse Aktiviteter: Bordfodbold Og: El-varme, luft/luft varmepumpe, luft/luft varmepumpe, naturgrund 1201 m2, sommerhusområde, ikke-ryger hus

6990 Ulfborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Henne til 8 personer

Fra kr. 3.895

Stråtækt sommerhus med sauna og en perfekt beliggenhed i Henne Strand på stor klitgrund. Sommerhuset har en stor hyggelig terrasse, som giver en fornemmelse af gårdhave. Der er sandkasse til børnene. Her kan solen nydes ugenert dagen lang i læ af klitten i fredelige og rolige omgivelser. Vesterhavets brusen kan høres fra sommerhusets terrasser. Stuen og alrummet er samlingspunkt og indbyder til hygge for hele familien. Det yderst velholdte sommerhus er derudover velindrettet med 2 værelser med dobbeltseng og et værelse med køjeseng og et dejligt badeværelse med sauna. Det skal dog lige bemærkes at sengene er 140 x 190 og køjesengene 70 x 190 cm. I annekset er der et fodbold-bordspil. Her er der også mulighed for at lave 2 voksen-opredninger. Madrasser i anneks er 70 x 190 cm. Udlejes ikke til håndværker- og ungdomsgrupper. 1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, kabel-tv 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K) 1 Anneks: (2O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Bordfodbold Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, klitgrund 1253 m2, komfortabel møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus

6854 Henne
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Rudkøbing til 4 personer

Fra kr. 3.740

Dette hyggelige feriehus i Spodsbjerg ligger helt fantastisk kun 75 meter fra vandet. Fra terrassen kan I se ud over Langelandsbæltet ? og f.eks. nyde synet af bådene, der sejler forbi. Feriehuset har en dejlig og velindrettet stue i forbindelse med et åbent køkken, der selvfølgelig har opvaskemaskine. Der er TV med danske, tyske og skandinaviske kanaler. Der er to soveværelser. Det ene soveværelse har to enkeltsenge, og det andet soveværelse er indrettet med køjesenge. At sove i køjeseng er for nogle børn indbegrebet af ?sommerhusferie?. Der er også et anneks med 2 sovepladser, hvis det passer bedre med sengefordelingen. Badeværelset har brusebad og toilet. Huset ligger på en stor grund på 1800 m2, og der er terrasse med havemøbler og liggestole. Der er et muret et bålsted på terrassen, som både kan bruges som grill og bålsted. Der er også p-plads til bilen på grunden. Langeland er et skønt sted at holde ferie. Der er fantastiske strande, hyggelige byer og også mange ting at foretage sig. I kan vælge mellem så forskellige ting som: Koldkrigsmuseum, souvenarium, gamle vindmøller, herregårde og meget mere. Det er også muligt at spille golf. For de naturglade er der spændende naturoplevelser, som f.eks. vildheste, gode vandrestier og mere end 140 km kystlinje. Der er også gode fiskemuligheder (husk fiskekort). Har I lyst til en udflugt er der ikke langt til Svendborg, der er Fyns næststørste by og som er en hyggelig handelsby. I kan også besøge Valdemar Slot.

5900 Rudkøbing
i dag
Feline Holidays

Dejligt Ærø feriehus i Eventyrbyen, Ærøs...

fra 5800 kr.

Centralt beliggende Ærø feriehus i Ærøskøbing, i gåafstand til færgehavn, badestrand, busstoppested og bymidte. Huset som er på 115 m2, ligger i en dejlig stor have med flere hyggekroge. Stor lys stue med udgang til sydvendt terrasse (mulighed for 2 sovepladser i stuen) Køkken med opvaskemaskine, ovn, mikroovn oo spiseplads. Stort soveværelse med dobbeltseng. Mindre værelse med køjeseng og ekstraseng. 3-4 sovepladser. Lille badeværelse med bruseniche og varme i gulvet. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/fyn-langeland-taasinge/langeland-taasinge-aeroe-avernakoe-strynoe/aeroe-aeroeskoebing/7882/?utm_source=guloggratis-husannoncer

5970 Ærøskøbing
i går
SommerhusDanmark.dk

Sommerhus Sydals til 6 personer

Fra kr. 4.159

Hyggeligt sommerhus på 93 m2, til 6 personer beliggende i Skovmose, kun ca. 200 meter fra stranden. Sommerhuset indeholder: ? Velmøbleret opholdsstue med tv og dvd afspiller. ? Spisestue med udgang til overdækket terrasse. ? Veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine ? mikroovn og kaffemaskine. ? 1 soveværelse med dobbeltseng. ? 1 soveværelse med enkeltsenge. ? 1 soveværelse med køjeseng. ? 1 badeværelse. Der er vaskemaskine ? tørretumbler og Wi-Fi i huset. Udendørs: Overdækket terrasse med bord og siddepladser. Stor have med græsplæne.

6470 Sydals
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Lemvig til 6 personer

Fra kr. 2.250

Dette træferiehus ligger på en 800 Kvm stor havegrund med udsigt over det naturskønne Gjellerodde, kun 300 M fra Limfjorden. Vægge og lofter er af ludbehandlet træ og der er trægulve overalt. Moderne møbleret i topklasse. Parabol dog kun med tyske kanaler. 3 soverum: (DS) + (DS) + (2 Køjesenge). Huset har derudover også internet, det eneste man skal medbringe er en computer. Der er DR 1 i huset. Husdyr er ikke tilladt. Der er varmepumpe i huset. Der er gratis adgang til Lemvig Svømmehal og Kulturcenter www.lemvig-idraets-og-kulturcenter.dk

7620 Lemvig
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Hemmet til 4 personer

Fra kr. 1.728

Lille familiesommerhus i træ, bygget i 1995, beliggende på en naturgrund - 650 m fra Ringkøbing Fjord. Til huset hører åben terrasse med havemøbler. Indvendig er gulvene belagt med træ. Badeværelse med bruser. Køkkenet er kombineret med opholdsstuen, som indeholder brændeovn, CD-afspiller og TV med parabol (digital). Husets sovepladser fordeler sig på 2 værelser, 1 med dobbeltseng og 1 med køjeseng. Til de mindste gæster findes barneseng og høj barnestol. Et sommerhus beliggende i et område, hvor der er gode muligheder for naturoplevelser.

6893 Hemmet
i dag
Feline Holidays
Side:af 40