Fritid

315
Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Fra kr. 2.520

Midt i den skønne natur i området ved Handrup, finder man dette hyggelige og velindrettede lille feriehus som i 2022 er blevet total renoveret. Her finder man den hyggeligste stue med både brændeovn og varmepumpe samt et nyt flot køkken med opvaskemaskine. Dejligt badeværelse med bruseniche samt gulvvarme. Her er desuden adgang til både vaskemaskine og tørretumbler. Husets sovepladser fordeler sig på et værelse med dobbeltseng i hovedhuset samt to flotte soveværelser i det helt nybyggede anneks med dobbeltsenge. Som alternativ er der en hems i hovedhuset som er tilladt at bruge. Huset er beliggende på en naturgrund på en lille stikvej uden trafik og er derfor velegnet til børn. Handrup Bakker er et smukt naturområde beliggende i kuperet terræn. Området er roligt og meget børnevenligt og af stisystemer tager det ikke lang tid at nå stranden. Stranden er en børnevenlig sandstrand med lavt vand og sandbund. Området er beliggende tæt på Nationalparken Mols Bjerge og tæt på Ebeltoft by. I Ebeltoft finder man mange seværdigheder, b.la. Fregatten Jylland, Det gamle Rådhus og Glasmuseet. Her finder man mange små specialforretninger og, hyggelige fortovscafeer i de brostensbelagte gader. Der er ca. 1/2 times kørsel til  Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland og Kattegatcentret i Grenaa.

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Rønde til 8 personer

Sommerhus Rønde til 8 personer

Fra kr. 2.743

Midt i den smukke natur på Djursland finder man dette flotte og velholdte feriehus. Huset indeholder en entre/gang med vaskemaskine og adgang til gæstetoilet. Hyggelig velmøbleret og indrettet stue med brændeovn . Herfra er der udgang til en skøn overdækket terrasse med havemøbler. I forbindelse med stuen ligger det dejlige køkken med b.la. opvaskemaskine. Husets sengepladser fordeler sig på 3 flotte værelser- alle med dobbeltsenge. I det ene af værelserne er der desuden en køjeseng. Flot badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Til de små feriegæster er der en høj stol og barneseng. Der er internet i huset. Huset er beliggende på en skøn grund med græsplæne og her finder man også et dejlig vildmarksbad som kan nydes både sommer og vinter. Ca. 600 m fra huset er der etableret et trinbræt/ stoppested til letbanen, så man således hurtigt kan komme til de lidt større byer som Grenaa og Århus. Thorsager er et hyggeligt og uforstyrret feriehusområde, beliggende i skøn natur med muligheder for at opleve fugle og dyreliv tæt på.Det er også her man finder Jyllands eneste rundkirke som er et besøg værd. Fra huset er der ca. 1/2 times kørsel til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland og Skandinavisk Dyrepark samt Ebeltoft by med de mange turistattraktioner.  

8410 Rønde
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Glesborg til 5 personer

Sommerhus Glesborg til 5 personer

Fra kr. 3.900

I Feriecenter Bønnerup Strand finder man denne dejlige og velindrettede lejlighed. Her finder man en skøn stue, hyggelig møbleret med gode møbler, og hvor der er udgang til lejlighedens terrasse med havemøbler. I forbindelse med stuen ligger den skønne køkkenafdeling med b.la. opvaskemaskine. Sovepladserne finder man i et godt soveværelse med to enkeltsenge og en køjeplads over samt to sovepladser på en dobbelt sovesofa i stuen. Dejligt badeværelse med bruseniche.  Et virkeligt skønt ferieområde og tæt på havnen, butikker og indkøb. Feriecenter Kattegat byder på utrolig mange aktivitetsmuligheder bl.a. uden- og indendørs swimmingpool, wellness, stor legeplads, minigolf, boldbane, biograf, fitness og meget mere. Den udendørs pool er åben, så længe varmen holder. Bønnerup er et hyggeligt gammelt fiskerleje beliggende på det nordlige Djursland. Byen er omgivet af skov, strand og en dejlig natur.  I hele sommerperioden summer det af liv ved lystbådehavnen men også ved fiskerihavnen, hvor man året rundt kan købe friskfangede fisk. Her finder man også flere gode spisesteder og stranden hører til en af de mest børnevenlige sandstrande med lavt vand og sandbund. Der er en lille halv times kørsel til Nordens største forlystelsespark Djurs Sommerland med forlystelser for store og små og ligeledes en lille halv times kørsel til den gamle købstad Grenaa. Her finder man b.la. Kattegatcentret og fra havnen er der daglig sejlads til den lille ø Anholt samt til Sverige.  

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Grenaa til 9 personer

Sommerhus Grenaa til 9 personer

Fra kr. 13.050

I Grenaa, 250 m fra en af Djurslands bedste sandstrande, ligger dette store og flotte sommerhus med dejlige terrasser og et godt aktivitetsrum. Her er der plads til den store familie, og fra stuen/køkkenet er der udgang til den store terrasse og flotte have med plads til spil og leg. Huset har flotte soveværelser og en hems med kig til vandet. I det store badeværelse findes spabadet, så I kan få masseret musklerne. Fra terrassen er der adgang til seperat bygning med infrarød sauna og egen bar. I gåafstand fra huset ( 300 meter ) er der en offentlig naturlegeplads med tilhørende shelters. Det spændende Kattegatcenter med bl.a. hajer og sæler samt selve Grenaa by ligger kun 5 minutters kørsel væk fra sommerhuset. Tag en hel dag ud og kør en tur til Djurs Sommerland med et væld af forlystelser for alle aldre. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays
Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Fra kr. 4.720

Tæt på Ebeltoft finder man dette skønne hus, højt beliggende med den smukkeste udsigt til Ebeltoft Vig. Huset er løbende vedligeholdt og senest renoveret i 2021. Huset indeholder en skøn lys og velindrettet stue med udgang til en dejlig terrasse med havemøbler. I forbindelse med stuen ligger det veludstyrede køkken med b.la. opvaskemaskine og en ny ovn. Husets sovepladser fordeler sig på 3 gode soverum, hvoraf det ene har direkte adgang til et skønt badeværelse, hvor der er adgang til vaskemaskine og tørretumbler. Her findes endnu et badeværelse. Der er indlagt fibernet i huset og der er trådløs højtaler med mulighed for streaming. Huset er beliggende på en fantastisk 3000 m2 naturgrund, med muligheder for udendørs hygge og leg og med bl.a bålplads og hvorfra man har den smukkeste udsigt over landskab og til vandet. Handrup Bakker er et smukt naturområde med flot kuperet terræn. Fra huset er der under 100 mtr. til en dejlig skov med muligheder for trave og cykelture.  Området er meget børnevenligt og beliggende tæt på en god strand med lavt vand, så alle kan komme ud og bade. Ligeledes er Handrup Bakker tæt på Mols Bjerge. Der er ca. 10 min kørsel til Ebeltoft By med de mange spændende aktiviteter b.la. Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland og  Glasmuseet. Der er ca. en 1/2 times kørsel til forlystelsesparken Djurs Sommerland med forlystelser for store og små. Ligeledes er der også kun en 1/2 times kørsel til Kattegatcentret i Grenaa.   

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays

7 kort til fødselsdag

100 kr.

7 stk kort til fødselsdag eller anden opmærksomhed, befinder sig i Grenaa, men kan tages med til Aalborg ved lejlighed, se også mine andre annoncer

8500 Grenaa
i går

fødselsdagskort

100 kr.

7 stk tebrevs kort til fødselsdag eller anden opmærksomhed, befinder sig i Grenaa, kan evt tages med til Aalborg ved lejlighed, har flere annoncer med te brevs kort, se også mine andre annoncer

8500 Grenaa
i går

tebrevskort

100 kr.

7 stk fødselsdagskort / tebrevs kort med kuvert 100 kr. Juletebrevskort er der dog kun 6 stk for 100 kr. Mange forskellige.. Befinder sig i Grenaa, men kan tages med til Aalborg ved lejlighed. Se også mine andre annoncer.

8500 Grenaa
i går

Museum Østjylland. Årbog 2017.

50 kr.

En Præstegårds Fortælling. Historien om Ebeltoft gl. præstegård. Menig Wrold og udskibningen fra Helgenæs. Hjulkorsstenen fra Borgensholm. Ålegårdsfiskeriet på Mols, Djursland og Helgenæs - amtets vigtigste fiskeri. Ålegårdene på Helgenæs og ejerskabet til dem. Duften af indbundne bøger - Om Grenaas byhistoriker, Carl Svenstrup. Festen på Flintbakken - glimt af en stor forsamling i bronzealderen. Borge omkring Randers og omkring på Djursland - Introduktion til projektet `Middelaldeborge i Region Midtjylland`. Enkefru Westerrberg. Pigen på plakaten. Opbakning til familiens forsørger i 1800-tallets Randers. `Det man være Troldom ved det, Menneskene kalder Kunst...` - Amalie og Erik Skram og familien Aachen. En vikingetidsgravplads ved Langvang. Vores museum - om brugerinddragelse på Museum Østjylland i Grenaa. Gyngehestes, bjørnekranier og slaglodninger - Bevaringsopgaver i de nye Grenaa-udstillinger. Bispen fra Hylke. Genskabelsen af H. A. Brendekildes Venusfødder. Museum Østjylland 2016. 200 s.

8500 Grenaa
tir.

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 3.139

Ved den flotte Gjerrild Nordstrand ligger dette dejlige feriehus. Huset er godt indrettet, og har en god atmosfære. Efter at have spist en dejlig middag på den delvist overdækkede terrasse, kan I trække jer tilbage tilbage til den buldrende ild i brændeovnen, som hygger på en kølig aften. Huset er omgivet af en vidunderlig natur - strand og skov. Ved vandet kan I være heldige at se sælerne boltre sig i bølgerne. I skovene kan I træffe kronvildt og mange andre dyr. Alt i alt, et godt feriehus hvor I virkelig kan få pulsen ned. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 16 personer

Fra kr. 7.158

Med de åbne marker som nabo og ved siden af det gamle fyr ligger denne dejlige feriebolig som i 2006 har fået en tilbygning, hvor aktivitetsrummet og to af soverummene befinder sig. Huset er meget rummeligt og giver god plads til en pragtfuld ferie sammen med familie og venner. Poolafdelingen indbyder til en svømmetur i den dejlige pool og efterfølgende afslapning i spabadet. På den hyggelige gårdsplads sidder I helt ugenert og kan hygge jer på en lun sommeraften. Fem minutters gang fra huset ligger den fantastiske, børnevenlige sandstrand. På en varm sommerdag kan I ligge i de lune gryder i klitterne, og hele året rundt kan man gå afslappende ture langs vandkanten. Ved Gjerrild finder I et af Danmarks bedste fiskevande med masser af ørreder og laks og om foråret findes der mange hornfisk. Feriebolig Soveværelse 4m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 12m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 12m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 4m2 (nr. 6) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue 34m2Opholdsstue 20m2Opholdsstue/køkken 18m2Tekøkken Badeværelse 6m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse 4m2 (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Poolrum 35m2Bar Terrasse el. lignende 15m2 - Åben terrasse Terrasse overdækket 15m2Anneks 1 Soveværelse 8m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Badeværelse 4m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Aktivitetsrum 60m2

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ørsted til 8 personer

Fra kr. 2.120

Få steder i Danmark er der så mange muligheder for at opleve så meget på et så overkommeligt område, som man har på Djursland. Her finder man - næsten - det hele. Børnevenlige strande, bakker og dale, skove og enge, landsby idyl og storby atmosfære, attraktioner og forlystelser ? her venter oplevelser for hele familien. Besøg f.eks. dyreparkerne, hajerne i Grenaa, Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Ebeltoft, Mols Bjerge, slotte, museer, talrige andre attraktioner og selvsagt Århus. Djursland er stedet for en aktiv ferie ? midt i naturen. Feriebolig Soveværelse 7m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 6m2 (nr. 3) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken 40m2Badeværelse 4m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse 7m2 (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 45m2 - Åben terrasse Terrasse overdækket 12m2 - Overdækket terrasse

8950 Ørsted
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 10 personer

Fra kr. 3.508

Sommerhus velegnet til flere familier. Det er hyggeligt indrettet med mange spændende planløsninger. Husets absolutte samlingspunkt vil være den herlige afdeling med swimmingpool, spabad og sauna. Her kan både voksne og børn få mange timer til at gå. Derudover er der bordfodbold og Nintendo Wii, så I kan tage en dyst mod hinanden. Huset er omgivet af 4 terrasser, som giver rig mulighed for solbadning. Den ene terrasse er overdækket. Omgivelserne er ideelle for vandre- og cykelture i den smukke natur, der omgiver huset. Der er golf- og tennisbaner ikke langt fra huset. God badestrand findes tæt på huset. En tur til Grenå by tager kort tid på cykel og her kan I spise godt på én af byens mange caféer eller restauranter. Eller tag en tur ned til fiskerihavnen, hvor I også kan købe friske fisk. Skal I ud og opleve Djursland, kan vi anbefale flere af områdets attraktioner, hvoraf mange ligger ca. en times kørsel fra huset. Afsæt gerne en hel dag til oplevelser i Djurs Sommerland med stort udendørs badeland og sjov for både store og små. Kattegatcentret byder på både hajer og sæler, som imponerer enhver. Eller tilbring en afslappende dag på 18-hullers golfbane. Tag også en tur til Ebeltoft med de smukke, toppede brosten. Læg også vejen forbi Jyllands største by, Aarhus, som byder på et rigt museumsliv, der også vil interessere børnene. Købstadsmuseet "Den Gamle By" omfatter ca. 75 bygninger.1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, tv, video, kabel-tv 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS) 1 Hems: (4O) 1 Udestue: Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemask., tørretumbler 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Bordfodbold, spillekonsol Og: Terrasse, fjernvarme, naturgrund 961 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 20 personer

Fra kr. 16.670

Sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende ca. 1200 m fra havet ved Grenå Strand. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, vandrutschebane, svømmetræner, stort spabad og sauna med plads til 4-6 personer. Swimmingpoolen er på 20 m² og med rutschebane til børnene. Der er også svømmetræner, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmetag kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som befinder sig i poolrummet. I aktivitetsrummet kan der spilles billard, bordtennis, elektronisk dart og bordtennis. Der er flere tv i forskellige afdelinger samt PlayStation4, Xbox One og blu-ray dvd-afspiller. Personligt indrettet med moderne møblering. I det gennemtænkte køkken er der køleskab, fryseskab, komfur, 2 ovne og 2 opvaskemaskiner, så madlavningen og den efterfølgende oprydning går som en leg. Spise/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, chromecast, dvd-afspiller, høj barnestol, sofaafdeling og brændeovn. Den knitrende ild fra brændeovnen kan nydes indendørs til samvær. Husets otte soveværelser har gode boksmadrasser, og derudover er der en stor og rummelig sovehems samt en aktivitets/legehems. Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring to separate soveafdelinger. Hver afdeling har et badeværelse, og der er et ekstra badeværelse i forbindelse med poolafdelingen. I alt fire badeværelser, der selvfølgelig alle har gulvvarme. Huset opvarmes i øvrigt med varmepumpe. I haven kan børnene hygge sig med gynge og sandkasse samt en stor trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). På den store terrasse kan I nyde solen og have hyggelige grillaftener. Afregning af forbrug, og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, Blu-ray, Chromecast, tv, kabel-tv, høj stol 8 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng 1 Hems: (4O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 200 - 249 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme 3xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol Og: Terrasse, el-varme, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1945 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus Depositum: DKK 6000

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 30 personer

Fra kr. 27.020

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.Kystbyen Grenaa er omgivet af flot natur og en fantastisk badestrand og ikke langt fra Djurslands mange attraktioner ligger dette skønne sommerhus, som tilbyder de bedste rammer for en sjov ferie året rundt! Trækker Aarhus med mange spændende butikker og oplevelser, så kan storbyen nås på under en time. Huset har plads til hele 30 personer. Hop en tur i den 23 m² store pool eller slap af i spabadet, så længe I har lyst! Holder I ferie i dette sommerhus er der ingen grænser for, hvor længe vandhunde og badeglade gæster kan boltre sig i husets eget pool område. Her er også en dejlig sauna og en vandrutsjebane. I dette hus er der uanset vejr og årstid mulighed for en ferie fuld aktiviteter. Her har I nemlig et stort aktivitetsrum, som både er udstyret med pool / billardbord, Playstation 4, bordtennis, dart og bordfodbold. Giv den gas med spillene og nyd en kold forfriskning i sommerhusets helt egen bar med køleskab, som også står i aktivitetsrummet. Udendørs er der også tænkt på masser af sjove aktivitetsmuligheder for alle aldre. Med nabohuset (D70080) deles nemlig et fællesareal bestående af en stor multibane, hvorpå der kan spilles fodbold, volley og basket, og en stor og spændende legeplads til de yngste gæster.I den hyggelige sofakrog i det centrale fællesrum kan der slappes af foran fjernsynet efter en aktivitetsfyldt dag. I køkken-alrummet er der desuden et langt spisebord med plads til alle og et velindrettet køkken. Her er selvfølgelig dobbelt op på ovne, kogeplader og opvaskemaskiner, så det bliver lettere at lave mad til mange mennesker. Huset har i alt 30 sovepladser, som er fordelt på fire soveafdelinger med hver tre soveværelser og et badeværelse og to hemse med plads til i alt seks overnattende gæster (bedst til børn). I alt har sommerhuset fem badeværelser. På den store og delvist overdækkede terrasse kan I grille og nyde den danske sol. Her er også en sandkasse og en trampolin. Huset er udstyret med ladestik til Elbiler. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 6) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 7) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 8) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 9) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 10) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 11) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 12) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Hems - 2 Sovepladser. (Madras). Hems - 4 Sovepladser. (Madras). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 3) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 4) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 5) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 7 personer

Fra kr. 2.351

Dejligt sommerhus med skøn beliggenhed.Tilbring en herlig ferie sammen med familien inkl. jeres firbenede venner i dette rummelige feriehus på Mols. Ikke blot det store spisekøkken lægger op til mange hyggetimer, også udenfor finder I solrige og vindstille hjørner på terrassen. Her kan I nyde morgenmaden og en kop kaffe, mens I planlægger dagen sammen. Om eftermiddagen indbyder den store have til sjov og leg leg med børn og kæledyr, mens I om aftenen kan sætte jer til rette ved bålstedet og nyde roen. Tag jeres soveposer og liggeunderlag med, hvis I får lyst til at overnatte i shelteret og mærke udelivet. Spabadet på terrassen inviterer til kærkommen afslapning under stjernehimlen efter en dag med aktiviteter og nye indtryk.Glæd jer til et dejligt ophold på Mols, der ikke kun er populær pga. de mange, børnevenlige sandstrande, men også sin idylliske atmosfære og pragtfulde natur. Pak picnickurven og tag på ture rundt i området; oplev de kuperede landskaber i Nationalpark Mols Bjerge gå på opdagelse i områdets fauna og flora. Besøg også Ebeltoft med sine ældre, smukke huse og brostensbelagte gader. Her kan I tage et kig på verdens mindste rådhus og besøge Fregatten Jylland, Maltfabrikken eller Glasmuseet. Hvis I får lyst til en dagstur med sammen med hele familien, så kør f.eks. til Djurs Sommerland eller Ree Park Safari eller besøg Kattegatcentret i Grenaa, hvor I kan udforske livet på havbunden. Feriebolig Soveværelse 6m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 2) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 30m2Badeværelse 3m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser og badekar Terrasse el. lignende 30m2 - Åben og overdækket terrasse

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays

Familieferie/weekendophold ved Grenaa - ...

fra 10000 kr.

Plads til små/store familier i skønne natur omgivelser midt på Djursland. Gården er unik restaureret og har modtaget en pris fra Norddjurs kommune for smuk renovering. 6 - 12  værelser   9 toiletter med bad. Stort køkken med opvaskemaskine,  stort og hyggeligt spiserum. Aktivitsrum med billiard, bordtennis, bob spil mm. Gynge sandkasse og trambolin. Tæt på djurslands seværdigheder og forlystelser, Djurs Sommerland, Kattegatcentret m.m. Mulighed for at tage hesten med, opstaldning i ny stald med nyanlagt ridebane.     Også velegnet til firma-arrangementer /overnatning.  Weekendpriser fra kr. 4000 -  til kr.  12000 -        + forbrug af el/varme          Hund er tilladt efter aftale.  ( max 2 stk. )               Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/oestjylland-midtjylland/norddjursland-fjellerup-strand/grenaa/1335/?utm_source=guloggratis-husannoncer

8500 Grenaa
i dag
SommerhusDanmark.dk

Sommerhus Grenaa til 4 personer

Fra kr. 3.040

Skønt beliggende sommerhus på absolut bedste beliggenhed med Kattegat som nærmeste nabo og god badestrand kun få skridt fra sommerhuset. Fra sommerhuset er der en unik udsigt, både fra husets køkken/alrum og den tilhørende terrasse. Sommerhuset er indrettet med god stue samt to gode soveværelser. I finder ikke et hus, hvor man blot kan sidde og nyde udsigten dagen lang, som muligheden er i dette sommerhus.1 Opholdsstue: Tv 2 Soveværelser: (1DS)+(2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 55 m2, hyggelig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 18 personer

Fra kr. 14.970

Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna beliggende ca. 1200 m fra vandet ved Grenå Strand. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, vandrutschebane, svømmetræner, stort spabad og sauna med plads til 5 personer. Swimmingpoolen er på 20 m² og med rutschebane til børnene. Der er også svømmetræner, så hele ugen kan I forbedre konditionen med daglige svømmetag kombineret med ren afslapning i spabadet og saunaen, som befinder sig i poolrummet. I aktivitetsrummet kan der spilles billard, bordfodbold, elektronisk dart og bordtennis. Der er flere tv i forskellige afdelinger, herunder PlayStation4 og blu-ray/dvd-afspiller. I det gennemtænkte køkken er der bl.a stort køleskab, fryseskab, 2 komfurer og 2 opvaskemaskiner, så madlavningen og den efterfølgende oprydning går som en leg. Spise/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, fladskærms-tv, dvd-afspiller, 2 stk. høj barnestole, sofaafdeling og brændeovn, hvor man kan nyde den knitrende ild fra brændeovnen. Husets 7 soveværelser har gode boksmadrasser, og derudover er der en stor og rummelig sovehems med 4 madrasser. Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring to separate soveafdelinger. Hver afdeling har et badeværelse, og der er et ekstra badeværelse i forbindelse med poolafdelingen. I alt tre badeværelser, der selvfølgelig alle har gulvvarme. Huset opvarmes i øvrigt med el-varme og energibesparende varmepumpe. I haven kan børnene hygge sig med gynge og sandkasse samt en stor trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). På den store terrasse kan I nyde solen og have hyggelige grillaftener. Afregning af forbrug, og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Obs! Vær opmærksom på, at billederne er modelfotos. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, Blu-ray, tv, kabel-tv, høj stol 7 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng 1 Hems: (4O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 200 - 249 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme 2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, fodboldmål, spillekonsol Og: Terrasse, el-varme, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1694 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus Depositum: DKK 5000

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 6.489

Moderne sommerhus i Gjerrild Nordstrand.Velkommen til dette komfortable sommerhus af høj kvalitet. Huset er indrettet i en skandinavisk stil med moderne og smukke møbler og giver masser af plads til en ferie med hele familien eller venner og kæledyr. Husets hjerte er den kombinerede stue og spisestue med åbent køkken. Det store spisebord er et dejligt mødested for måltider sammen eller en spilaften. Efter en lang gåtur kan du få varmen foran pejsen eller i husets boblebad.Den store naturgrund er ideel til at spille bold og være aktiv. Efter en dag på stranden kan I let skylle sandet af i den udendørs bruser. Der er smukke terrasser omkring huset, hvoraf nogle er overdækkede og tilbyder et sted at slappe af når som helst på dagen.Tag en tur til stranden, der kun ligger 300 m fra huset, eller besøg den charmerende by Aarhus på en dagstur. Velkommen! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Fra kr. 1.639

Sommerhus til familien, som ønsker et hus beliggende i stille og rolige naturomgivelser. Fuglslevområdet er et stort sommerhusområde beliggende ca. 10 minutters kørsel fra Ebeltoft by, centralt beliggende på Djursland og med kort køre afstand til de fleste attraktioner i området. Huset har 2 gode værelser, køkken/alrum og en dejlig stue. Den store træterrasse giver mulighed for at nyde solen og måltiderne udendørs. Her er der frit valg mellem utallige attraktioner: Djurs Sommerland, Randers regnskov, Kattegatcenteret, Ree Park Safari og Skandinavisk Dyrepark. Gå også på opdagelse i Nationalpark Mols bjerge og tag på indkøb i enten Grenaa eller Ebeltoft, hvor der lægges vægt på gode oplevelser. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse Anneks 1 Soveværelse 8m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)).

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 12 personer

Fra kr. 5.769

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.Ved det lille fiskerleje ved Bønnerup Strand og kun få minutters gang fra den skønne badestrand ligger dette dejlige swimmingpoolhus. Huset er velindrettet og holdt i lyse farver. I kraft af de mange faciliteter er det perfekt til ferie året rundt for flere familier. Den 32 m² store swimmingpool giver jer fine muligheder for at motionere, og efter en god svømmetur kan I slappe af i saunaen eller spabadet. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen, hvor I kan sidde og hyggesnakke foran den knitrende brændeovn og samtidig holde øje med de badende i swimmingpoolen. Sommerhuset indeholder i alt 5 soveværelser, hvoraf værelset med etagesengene er placeret længst væk fra stuen, så de yngste i familien kan puttes ugeneret om aftenen. I det tilhørende anneks findes et bordfodboldspil, så I kan indleve jer i fodboldkampen uden at være forstyrrende for resten af familien. Den frodige natur og de store skove på Norddjursland indbyder til lange vandre-og cykelture. Der er ikke langt til den hyggelige by Grenaa med gode indkøbs- og shoppingmuligheder. Børnene vil elske et besøg i det spændende Kattegatcenter. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 8 personer

Fra kr. 10.599

Østjylland kaldes Danmarks hjerte, og her finder man også Djursland, 'Danmarks næse'. Denne halvø er kendt for sine slotte og herregårde, naturskønne og frodige landskaber og for nordkystens gode og særdeles børnevenlige sandstrande. I området er der mange spændende udflugtsmål f.eks. de store skove, Sostrup Kloster, Meilgaard Slot, Stenvad Mosebrugcenter, Djurs Sommerland og Kattegatcentret. De større byer Randers, Grenaa, Ebeltoft og Aarhus er alle et besøg værd og tilbyder hver især adskillige attraktioner og forlystelser. Der er kun to kilometer til en hundeskov fra sommerhuset. Feriebolig Soveværelse 8m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 36m2Alkove 4m2 - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Badeværelse 8m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 63m2Terrasse overdækket 8m2

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 3.939

Tilbring en dejlig familieferie i dette indbydende sommerhus nær stranden.Nyd den smukke forekomst af dagslys og en vidunderlig udsigt takket være de store vinduer. Med 3 soveværelser og 2 badeværelser kan huset rumme op til 6 personer, 2 kæledyr er også velkomne. Nyd et afslappende bad i husets spabad og sæt jer godt til rette ved brændeovnen efter en gåtur på stranden.Udenfor kan I tilbringe behagelige timer udendørs i komfortable havemøbler på åbne og overdækkede terrasser.Placeringen af ??sommerhuset kunne næppe være bedre - I kan gå til havnen, stranden og flere restauranter. I kan også fiske lidt længere væk.Hav en dejlig ferie dette hyggelige sommerhus tæt på stranden! Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 110m2 - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 16 personer

Fra kr. 5.780

I Gjerrild på Norddjursland ligger dette skønne feriehus på en lukket grund med vildmarksbad, udesauna og en lækker udsigtsterrasse på første sal. Huset er utroligt velindrettet i lyse, venlige farver og i en lidt minimalistisk stil. Fra det store køkken/alrum med brændeovn og billardbord fører en trappe op til førstesalen hvor opholdsstuen med synlige bjælker og et stort gavlvindue giver godt med lys i rummet og har udsigt til Kattegat. Ligeledes på førstesalen ligger to af de seks soveværelser. Værelserne har skråvægge og en sovesofa til to personer. De resterende fire soveværelser, i stueetagen, er indrettede som familieværelser med plads til tre personer. Fra køkken/alrummet går I ud på den store terrasse, der strækker sig på flere sider af huset, og har en overdækket del, hvor I kan sidde til langt ud på aftenen. På den ene side af huset ligger det udendørs wellnessområde, og på den anden side findes en fiskerenseplads til fiskene, I selv har fanget fra kysten.I området findes flere spændende seværdigheder bl.a. Dansk Motor- og Maskinsamling, Kattegatcentret hvor I kan opleve hajtræning og mere end 250 arter af havdyr, Sostrup Slot hvor der i sommerperioden er mulighed for at tage med på en rundvisning bag de smukke slotsmure. En tur til Djurs Sommerland ved Nimtofte er et must, når I alligevel er i omegnen. Her er forlystelser og aktiviteter for alle aldre og hele familien. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Soveværelse (nr. 6) - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Opholdsstue/køkken Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 4 personer

Fra kr. 4.610

I Hegedal ved Fjellerup ligger dette ældre sommerhus på en stor og fantastisk grund, der går helt ned til vandet og ligger ganske ugenert. Her er der masser af naturoplevelser, og I kan vågne op om morgenen, og af og til se rådyr gå på grunden. Til huset hører et lille anneks, hvor det ene af de to soveværelser er placeret. Huset er enkelt indrettet, men rigtigt hyggeligt med stue og køkken i ét, et lille badeværelse og et lille soveværelse. I stuen står en god sovesofa, og der findes trådløst internet (fibernet) i huset. Her kan I nyde stilheden og stranden, og der er også rig mulighed for fiskeri fra kysten. I har ikke langt til hverken Randers med Regnskoven, Memphis Mansion (Elvis) eller Grenaa med Kattegatcentret. En tur til Djurs Sommerland vil også være et sikkert hit for hele familien med et væld af forlystelser og aktiviteter. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue - 2 Sovepladser. (Sofa, madras eller lignende). Køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse Anneks 1 Soveværelse 8m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)).

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 8 personer

Fra kr. 2.545

Et charmerende A-sommerhus beliggende for enden af en lukket vej. I huset er der en lille pejs, og fra stuen er der udgang til en lille overdækket terrasse. Fint køkken hvorfra der der udgang til en stor terrasse med udendørs pejs. Her er endvidere et godt badeværelse med sauna samt fire soveværelser. Der er 800 m til den helt fantastiske sandstrand med klitter, der oven i købet er meget børnevenlig. I den hyggelige handelsby Grenaa er der fine indkøbsmuligheder, og på det store torv ved kirken er der flere forretninger og restauranter. Besøg også det spændende Kattegatcenter med det store Oceanarium, søde sæler, masser af hajer, blæksprutter og mange andre fantastiske oplevelser for alle aldre. Feriebolig Soveværelse 12m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue 20m2Opholdsstue/køkken 30m2Badeværelse 6m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 102m2 - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Anholt til 6 personer

Fra kr. 4.099

Velkommen til dette skønne sommerhus, perfekt til en dejlig familieferie.I dette lyse og indbydende sommerhus er alt klar til en uforglemmelig ferie med hele familien. Der er 2 soveværelser med dobbeltsenge og 2 ekstra senge i annekset. Familiens hund er også meget velkommen her.Tilbring afslappende timer udendørs på de komfortable havemøbler på den åbne terrasse, der går hele vejen rundt om huset. I kan parkere jeres biler på de 2 parkeringspladser, der er tilgængelige her.Bliv fortryllet af den fascinerende natur på Anholt, mens I er på ferie, der er endda en ørken at beundre her. I kan tage lange ture i området eller udforske det på cykel, og stranden ligger 1,5 km væk - ikke længere end at I kan høre kattegats susen fra huset. Velkommen til dette feriehus i et roligt område! Bemærk venligst: Hvis I har bestilt linned/cleaning kit bringes det til og fra huset af . Man kan bestille bagagetransport fra ankomststed til lejemålet ved Anholt Taxa. Det er også muligt at leje cykler, golfbiler og andet på øen til at transportere sig rundt med.Der er færgeforbindelse fra Grenaa (med gratis langtidsparkering på havnen) og flyrute fra Roskilde. Tjek hvornår man kan rejse til øen før booking af sommerhus.Øen er næsten bilfri, da der kun er få km asfaltvej. Der kommer dog firmabiler, og fastboende har biler. Turister kan på udvalgte afgange få bil med for priser fra 3200 kr. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Spisestue Komb. spisestue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse Anneks 1 Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)).

8592 Anholt
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 7 personer

Fra kr. 3.910

Dette flot indrettede og arkitektonisk meget spændende feriehus, byder velkommen til et rigtig dejligt ferieophold. I huset er der plads til to familier. Huset er velindrettet med tre hyggelige soveværelser og et dejligt veludstyret køkken, der er åbent ud til en spiseafdeling. I huset er der også en stor og meget hyggeligt møbleret stue, med udgang til en stor, åben og overdækket terrasse. Huset ligger i et område nær Djurslands bedste sandstrand og i gåafstand til byen, havnen og flere restauranter. Da området er meget roligt kan I holde en dejlig afslappet ferie, i skønne rammer. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). 1 Soveplads. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 4 personer

Fra kr. 3.000

Skønt beliggende sommerhus tæt på Grenå Havn omgivet af gode indkøbsmuligheder samt flere restaurationer. Dette lille og charmerende sommerhus er gennemrestaureret på såvel 1. og 2. sal. Huset indeholder to gode værelser samt godt badeværelse. Der er et veludstyret køkken samt god stor stue, hvor der er rig mulighed for at hygge sig. I kan med fordel tage sin cykel med og cykle en tur ind i Grenås gågade og se det pulserende liv.1 Opholdsstue: Tv, kabel-tv 2 Soveværelser: (1DS)+(1DO) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 100 - 139 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Solgård, terrasse, fjernvarme, havegrill, naturgrund 138 m2, hyggelig møblering, byområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 8 personer

Fra kr. 7.950

I det dejlige Fjellerup ligger dette flot restaurerede og velholdte sommerhus på en stor grund med høje træer og en god græsplæne. Her er der gyngestativ og rutsjebane til de mindste. Huset er lyst indrettet og fra stuen/køkkenet med brændeovnen er der udgang til de store terrasser. Huset har tre soveværelser med gode senge samt en lille hems. Badeværelset indeholder både spabad og sauna, så der er også mulighed for lidt wellness. I området er der en fin sandstrand med lavt badevand, så her kan hele familien rigtig boltre sig på varme sommerdage. På øvrige årstider er det bestemt også skønt at gå en tur langs vandetm og evt. ende foran brændeovnen med en kop varm kakao. Masser af aktiviteter og seværdigheder i nærheden såsom flere dyreparker, golfbaner, Djurs Sommerland og de spændende byer Grenaa, Randers, Ebeltoft og Aarhus. Feriebolig Soveværelse 7m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 46m2Hems 13m2 - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Badeværelse 7m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse 8m2 (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 25m2 - Åben og overdækket terrasse

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 9 personer

Fra kr. 3.370

Perfekt sommerhus til den store familie eller to familier, da der er god plads og en rigtig god indretning, hvor soveværelserne er placeret langt fra hinanden. Huset har en flot og spændende bjælkearkitektur såvel inde som ude og er desuden meget børnevenligt, da her findes mange legeredskaber. På den overdækkede terrasse står det udendørs spabad (til rådighed i perioden 31.03 - 01.11.), hvor I har mulighed for en spændende og anderledes oplevelse - at sidde og nyde naturen og solnedgangen i spabadet. Området er kystnært med en dejlig familievenlig strand og kort afstand til Grenaa by, lystbådehavnen og hele havneområdet med butikker og spisesteder. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 8 personer

Fra kr. 3.029

Rummeligt sommerhus med havudsigt. Velkommen I dette hyggelige og velindrettede feriehus med modern faciliteter o gen smuk udsigt over naturen og med kig til havet. Nyd udsigten fra husets førstesal, hvor I finder en stor, hyggelig opholdsstue med spiseplads og udgang til en dejlig, overdækket terrasse. Her vil I komme til at tilbringe meget tid og samles om spil, måltider og afslapning. I stueetagen er der et køkkenalrum med brændeovn, som giver hygge og varme på de køligere dage. Ungerne vil elske den store grønne have, hvor der er masser af plads til leg og spil. I haven står grill og havemøbler til rådighed, så I kan tilberede feriens måltider udendørs på de lune sommeraftener. Husets beliggenhed er optimal for de, der elsker havet. Her er nemlig kun 200 m til nærmeste sandstrand, så det er bare om at få pakket strandtasken. Rigtig god fornøjelse. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 3.160

I Grenå ligger dette ualmindeligt flotte sommerhus på stor grund med græsplæne og på terrassen er der stenovn til pizzabagning og en rygeovn. Huset er lyst og venligt med en stor stue med pille brændeovn, der opvarmer hele huset og en flot udestue. Fra køkkenet er der udgang til husets ene terrasse og der er også en stor terrasse foran huset. I huset er der store, gode soveværelser og et flot toilet. Stuen er dejligt lys pga loftsvinduer ? en ferie her, vil I sent glemme. I området er der nogle af Danmarks bedste strande og der er 10 min i bil til Grenå med mange butikker og restauranter. På havnen ligger Kattegatcentret hvor I kan opleve den forunderlige verden under havet med bl.a. hajer. Er der børn med er det et must med en tur til Djurs Sommerland med forlystelser for både store og små. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse Anneks 1 Soveværelse 9m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)).

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 8 personer

Fra kr. 2.716

Norddjursland er dækket med en frodig natur, dejlige landskaber og smukke skove, og er i det hele taget en oase på alle årstider. Der er gode muligheder for strandliv, sejlads og lystfiskeri. Inde i landet finder man slotte og herregårde, oldtidsminder og mange attraktioner f.eks. Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Ebeltoft Zoo & Safari og Skandinavisk Dyrepark. Holder man mere af museer kan besøg på Fregatten Jylland, Glasmuseet Ebeltoft, Landbrugs- og Herregårdsmuseet Gl. Estrup eller Djursland Museum anbefales. Feriebolig Soveværelse 11m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 42m2Hems 4m2 - 2 Sovepladser. (Madras). Badeværelse 10m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse 4m2 (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 35m2Terrasse el. lignende 25m2Terrasse el. lignende Terrasse overdækket 15m2

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 10 personer

Fra kr. 3.344

På Gjerrild Nordstrand ligger dette ualmindelige velholdte sommerhus på en stor grund med græsplæne og legeredskaber til børnene. Her er der også en fin carport. Huset indeholder alt det I kan ønske jer med fire soveværelser og to badeværelser, hvor det ene er med spabad og sauna. Køkkenet og den flotte stue går ud i ét, og herfra er der udgang til en delvis overdækket terrasse. Til de kølige aftener findes en hyggelig brændeovn. I området er der en rigtig fin badestrand med masser af klitgryder, hvor I kan nyde solen, og skulle I have lyst til at prøve kræfter med kystfiskeri, er I havnet midt i ét af Danmarks bedste fiskevande. I området er der store skove med mulighed for skønne gåture, børnene vil elske en tur i Djurs Sommerland og måske kan en tur til Grenaa friste? Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 6 personer

Fra kr. 2.416

Fra disse topmoderne ferielejligheder beliggende i stueetagen, har man første parket til den betagende udsigt over Ebeltoft Vig, med et rigt fugleliv og smukke sejlbåde der ligger for svaj i bugten. I baglandet ved Mols Bjerge, er der et stort naturfredet område med små søer, istidslandskaber og sjælden fauna der inviterer til herlige vandre- og cykelture. Den charmerende by Ebeltoft vil betage enhver med sine brolagte gader, Danmarks mindste rådhus og byens helt unikke atmosfære. Området tilbyder alle former for aktiviteter, og dertil kommer Mols' mange udflugtsmål og seværdigheder. Ebeltoft er kendt for sine mange glaspusterier, som tilbyder en rig variation af glasarbejde, mange i international klasse. Ebeltoft er det ideele udgangspunkt for udflugter til f.eks. Kattegatcentret i Grenaa og Djurs Sommerland ved Kolind. En mulighed er også en dagstur til København, som nemt og bekvemt nås med Mols Linien´s færger mellem Ebeltoft og Odden. Feriebolig Soveværelse 12m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 11m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 11m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 28m2Toilet 3m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse 8m2 (nr. 1) - Varmt og koldt vand. Bruser og badekar Terrasse el. lignende 16m2

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 3.065

På en dejlig naturgrund ved Grenå Strand ligger dette flotte feriehus. Huset har en god indretning med bl.a. en brændeovn, som spreder både hygge og god stemning. Med kun 250 m til den skønne sandstrand i Grenå har huset en helt fantastisk placering. En tur til Grenå centrum med det hyggelige gågademiljø, gode butikker og spisesteder er bestemt anbefalelsesværdigt. I og omkring Grenå findes desuden mange attraktioner, her kan bl.a. Kattegatcentret, den hyggelige havn samt Djurs Sommerland fremhæves. En køretur kunne også gå til Ebeltoft med de hyggelige brostensbelagte gader, det gamle charmerende rådhus samt Glasmuseet. Feriebolig Soveværelse 10m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 9m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 3) - 4 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken 60m2Hems 10m2Badeværelse 7m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 40m2 - Åben terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 8 personer

Fra kr. 7.649

Få en ferieoplevelse helt udover det sædvanlige! På arealer tilhørende det historiske Katholm Gods (fra år 1588), der går helt ud til Kattegats kyst, ligger dette pragtfulde luksushus. Her kan I nyde et dejligt ferieophold, hvor privatlivet, idyllen og naturoplevelsen er i højsæde - langt fra støj og naboer og tæt ved strand, skov og åbne marker. Der er adgang til kilometervis af privat sandstrand, hvor også kystfiskeriet er en oplevelse. Der er mange fine aktivitetsmuligheder i nærområdet, bl.a. golfbaner. Rigtig god fornøjelse. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 60m2 - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 2.577

Yderst skønt beliggende sommerhus bare ca. 3 m fra havet og med direkte udsigt til Grenå lystbådehavn. Huset er indrettet i to plan med køkken og spisekrog samt soveværelse og badeværelse i stueplan. Der er elevationssenge. På 1. sal er der stue, hvor I ligeledes kan nyde den storslåede udsigt over havet og lystbådehavnen. I området findes der restauranter, og I kan til enhver tid nyde det maritime liv som omgiver Skakkesholm.1 Opholdsstue: Stereoanlæg med cd, tv, parabol, høj stol 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS+1DO) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, el-varme, havegrill, moderne møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Ebeltoft til 8 personer

Fra kr. 3.352

Ikke langt fra vandet, finder man dette hyggelige og velindrettede hus. Huset indeholder hyggelig møbleret stue med brændeovn og varmepumpe og hvorfra der er udgang til den skønne terrasse med havemøbler. I forbindelse med stuen ligger det rummelige og veludstyrede køkken med b.la. opvaskemaskine. Gode og rummelige soveværelser samt et stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Der er desuden et gæstetoilet med håndvask. I seperat rum finder man husets vaskemaskine og tørretumbler. Til de små feriegæster er der høj stol og barneseng. Huset er nabo til 07980. Huset er beliggende på en skøn grund med stor græsplæne. Her er der også tænkt på de små feriegæster med gynge og sandkasse Dråby Strand er et meget børnevenligt og populært område med god badestrand. Stranden kan være ren strandsand visse steder og andre steder lidt blandet. Huset er beliggende ca. 6 km fra Ebeltoft by med de mange spændende aktiviteter. Ebeltoft by er kendt for de små hyggelige gader med toppede brosten og stokroser og her finder man mange spændende butikker og cafeer. Her kan man også besøge Det gamle Rådhus, Fregatten Jylland eller Maltfabrikken. Der er ca. en halv times kørsel til Nordens største forlystelsespark samt Kattegatcentret i Grenaa  

8400 Ebeltoft
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 7 personer

Fra kr. 4.866

Velholdt sommerhus med spabad samt stor køkken/stue og gode, velindrettede soveværelser. Huset har desuden en dejlig grund, hvor der er mulighed for at børnene kan lege og spille bold. Huset ligger centralt i et område der er præget af meget natur og ikke mindst en af de bedste badestrande man har at byde på. Efter en aktiv dag i området kan I slappe af i spabadet eller på terrassen og nyde den danske sommer.1 Opholdsstue: Brændeovn, dvd-afspiller, tv, Bluetooth, parabol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1K+1DO) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, havegrill, naturgrund 600 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 17 personer

Fra kr. 4.410

I Brøndstrup på Djurslands nordkyst ligger dette sommerhus på stor grund med fin have, med mange frugttræer og blomsterbede, samt plæne med plads til leg og boldspil. Huset var oprindeligt et stuehus og er nu renoveret og omskabt til et dejligt rummeligt feriedomicil. Her er bekvemme soveværelser og plads til i alt 17 gæster, med fire sovepladser på madrasser på gulvet. Der er slet ikke tid til at kede sig, for her er aktivitetsrum med billardbord og en stor stue med behagelige møbler og tv. Køkkenet er pænt og velholdt og har plads til at I kan lave mad sammen. Der er opvarmet garage med plads til to biler og her står der et bordtennisbord. Lystfiskere vil sætte pris på den udendørs fiskerenseplads og nærheden til kysten hvor det et godt at fiske. Tag en tur til Grenaa som er en hyggelig handelsby med mange butikker, restauranter og cafeer og et smukt kirketorv. Store og små vil sætte pris på en tur i Kattegatcentret hvor man kan komme tæt på alle havets skabninger, bl.a. hajer og også et besøg i Djurs Sommerland der år for år føjer nye spændende forlystelser til. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken - 4 Sovepladser. (Madras). Toilet (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 5 personer

Fra kr. 3.585

I Fjellerup, op ad de store skove, ligger dette velholdte sommerhus på en naturgrund med en god græsplæne. Huset er lyst og venligt indrettet med tre gode soveværelser samt en hems. Fra køkken/alrummet er der udgang til terrassen. Her er der også en lille brændeovn, der er med til at skabe hygge i huset. Endvidere et fint badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Der er gåafstand til den skønne strand, hvor hele familien kan hygge sig med (sol)badning, bygge sandslotte, samle flotte sten m.m. Kast fiskesnøren ud fra stranden eller køb friskfangede fisk ved fiskehandleren nede ved kysten. En tur til den hyggelige handelsby Grenaa samt Djurs Sommerland må I ikke gå glip af. Feriebolig Soveværelse 9m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 9m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 9m2 (nr. 3) - 1 Soveplads. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 35m2Badeværelse 5m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 40m2Terrasse overdækket 10m2

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 24 personer

Fra kr. 18.310

Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende ved Grenå Strand ikke langt fra børnevenlig sandstrand. Husets poolafdeling indeholder både stor swimmingpool, svømmetræner, stort, indbygget spabad til 6-8 personer samt en sauna. Swimmingpoolen er på 20 m² og med rutschebane til børnene. Her vil store som små sikkert tilbringe en masse timer med leg og plasken. I aktivitetsrummet kan der spilles bordfodbold, billard, elektronisk dart og bordtennis. Der er flere tv i forskellige afdelinger samt PlayStation4. Spise-/opholdsrum er smagfuldt indrettet med stereoanlæg med cd-afspiller, tv, blu-ray afspiller, 3 høje barnestole, 3 babystole, sofaafdeling og brændeovn. I det gennemtænkte køkken er der stort køleskab, fryseskab samt to opvaskemaskiner, to komfurer og to emhætter, så der er rig mulighed for at kokkerere. Huset er yderst rummeligt og veldimensioneret og bygget op omkring tre separate soveafdelinger. Hver afdeling har eget badeværelse, og der er et ekstra badeværelse i forbindelse med poolafdelingen. Tre af soveværelserne og det ene badeværelse er ekstra rummeligt, så der er plads til en af de tre weekendsenge eller man kan komme rundt i kørestol. Derudover er der to hemse, hvoraf den ene er perfekt til børnenes leg. På grunden er der gynge, sandkasse og trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). På terrassen kan I nyde solen hele dagen Afregning af forbrug, og depositum betales kontant på stedet til viceværten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, tv, kabel-tv, høj stol 9 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S), barneseng 2 Hems: (6O) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 200 - 249 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme 3xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol Og: Terrasse, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 2610 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus Depositum: DKK 6500

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

SKØNT LILLE SOMMERHUS nær Grenå Strand, ...

fra 4900 kr.

VELKOMMEN TIL VORES SKØNNE SOMMERHUS NÆR GRENAA STRAND Sommerhuset består af en dejlig integreret udestue, der indeholder et spisebord med 6 stole, knagerække og opbevaring til sko. I åben forbindelse med udestuen er en hyggelig stue med brændeovn og sofahjørne, skænk samt lænestol. Der er tv med 6 danske kanaler, dvd, radio og cd-afspiller. I åben forbindelse med stuen ligger køkkenet. Køkkenet er adskilt af lille bardisk med barstole. Køkkenet er lille, men rummer alt hvad man behøver. Sommerhuset har 2 værelser. Det ene indeholder køjeseng med 2 sovepladser, og det andet med dobbeltseng og 2 køjer, samt lille ekstra hems til et barn. Der er dyner og puder i huset til 6 personer. Badeværelse med bruseniche og varme i gulvet. Huset har mange brætspil, børnebøger, samt en del legetøj som står opbevaret under sengen på det ene værelse. Der er nyt internet i huset (med kode) så det er hurtigt og virker altid. Udenfor er der 2 terrasser med havemøbler, grill, bålsted, sandkasse og et par ældre cykler til voksne og store børn, 1 scooter til børn og 1 løbecykel. Haven er indhegnet og rimelig lukket med træer, så der er fint privatliv. Her er smuk natur så langt øjet rækker. Grenaa plantage ligger få minutters gang fra huset og den modsatte vej er der 300 m til sandstrand. I huset står der 2 golfsæt som frit kan benyttes (pay and play golfbane tæt på). 5 minutter på cykel og du er ved lystbådehavnen eller i Kattegatcentret. I Grenå centrum er der mange forskellige indkøbsmuligheder, samt flere specialbutikker. Hvis du ønsker naturoplevelser, starter plantagen for enden af vejen. Grenå svømmehal er super god og let at komme til hvis du cykler gennem plantagen, eller tager turen i bil (det tager få minutter) Under 30 minutters afstand i bil til Ree Park Safari, Munkholm Zoo, Skandinavisk Dyrepark og Djurs Sommerland. Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/oestjylland-midtjylland/norddjursland-fjellerup-strand/grenaa/1263/?utm_source=guloggratis-husannoncer

8500 Grenaa
i dag
SommerhusDanmark.dk

GRENÅ STRAND, Djursland, Østjylland

fra 4500 kr.

Charmerende, ældre sommerhus ca 700 m fra Grenås skønne sandstrand på dejlig, lukket grund ved plantage og hede. Indeholder lys stue m. brændeovn, sovesofa, spiseplads til 6 og lille TV . Sovevær. med dobbeltseng og sengeborde. Toilet og brus. Mindre køkken m. opvaske- og vaskemaskine . Vær. m. køje m springmadrasser samt tøjskab.  Udestue m briks, 2 stole og cafébord. Stor nedgravet havetrampolin, sandkasse og havemøbler. Annekset kan ikke benyttes af lejerne. Ikke langt fra Djurs sommerland, Kattegatcentret, golfbanen, plantage m 21 km mountainbiketrack ,Skandinavisk dyrepark, Reepark, Nationalpark Mols bjerge , fodboldgolf, museer og mange andre seværdighed. 3 km fra Grenå, med hyggelige gågader, cafeer , spisesteder, genbrugsbutikker og en god svømmehal med badstue og varmtvandsbassin. Nøgleord: strandferie ,Hygge, afslappethed, autentiske oplevelser, børnevenligt, mange seværdigheder, natur, aktiv ferie, passer til alle vejrudsigter. Lejes ikke ud til fester eller ungdomsgrupper grundet hensyn til naboer Klik på dette link for at se flere detaljer om sommerhuset: https://www.sommerhusdanmark.dk/oestjylland-midtjylland/norddjursland-fjellerup-strand/grenaa/6986/?utm_source=guloggratis-husannoncer

8500 Grenaa
i dag
SommerhusDanmark.dk

Sommerhus Grenaa til 20 personer

Fra kr. 16.910

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.Dette store luksussommerhus har plads til 20 personer og er fyldt med aktiviteter, som indbyder til mange timers sjov og leg. Uanset årstiden er I sikret en svømmetur i den 20 m2 store indendørs pool med vandrutsjebane. Med den romerske trappe er det nemt for alle at komme i poolen. I poolafdelingen finder I også et stort spabad og en lækker sauna.Sommerhuset har et flot køkkenalrum med højt til loftet og store vinduespartier med udgang til terrassen. Det stilfulde køkken er udstyret med to opvaskemaskiner, to ovne, to håndvaske og rigeligt med køleskabs- og fryserplads. Rundt om det lange spisebord er der selvfølgelig plads til, at alle mand kan nyde et lækkert måltid mad samlet.I aktivitetsrummet er der god plads til fart over feltet. I kan spille dart og bordtennis eller udfordre hinanden i et slag billard eller bordfodbold. Aktivitetsrummet har også en bar med køleskab og en sofagruppe, hvor I kan hygge jer med en god film.De 8 soveværelser har i alt 16 sengepladser, mens der befinder sig 4 ekstra på hems (bedst til børn og unge).De danske solstråler kan nydes på den flisebelagte terrasser, hvor der både er grill og havemøbler. Terrassen er delvist overdækket, så man kan komme i skygge eller i læ ? afhængigt af hvor lunefuld den danske sommer er. I haven er der trampolin, gynge med legetårn og sandkasse til børnene. Der også ladestik til elbiler. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 6) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 7) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 8) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Hems - 4 Sovepladser. (Madras). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 3) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 4) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 7 personer

Fra kr. 2.965

Dette velholdte sommerhus er ugeneret beliggende på en stor, beplantet naturgrund i et sommerhusområde ikke langt fra børnevenlig badestrand og Grenå havn og Kattegatcentret, hvor hovedattraktionen er det to-etagers store hajbassin og Oceanariet, der rummer store stimer af forskellige fiskearter. Tag også børnene med til Djurs Sommerland eller kør en tur til Mols Bjerge, der er en smuk naturoplevelse.1 Opholdsstue: Brændeovn, tv, parabol 4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K)+(1S), barneseng Køkken: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 2550 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 3.192

Sommerhus indrettet med køkken og stor stue med brændeovn, tre soveværelser med god sovekomfort og stort badeværelse, hvor der findes en vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Der er god, stor terrasse på 30 m2 og en hyggelig have. Der er kun ca. 5 min køretid til Grenå by og havn.1 Opholdsstue: (2O), brændeovn, stereoanlæg med cd, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(1DS) Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 653 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 2.865

Helårshus beliggende i Ålsrode ved Grenå. Huset er indrettet i to plan og i underetagen finder I stort badeværelse og velindrettet køkken og på 1. sal er der tre soveværelser, alle med høj sovekomfort. Haven er velindrettet med flere terrasser og der er mulighed for leg og spil med bold. Huset ligger ca. 5 min kørsel fra Grenås bymidte. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, Chromecast, tv, høj stol 3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme Aktiviteter: Bordtennis Og: Terrasse, el-varme, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1600 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Glesborg til 8 personer

Fra kr. 5.990

Ved Bønnerup Strand ligger dette velholdte sommerhus på stor skrånede grund med gynge, sandkasse og rutsjebane til de mindste. Huset er velindrettet og indeholder tre gode soveværelser samt en lille hems, hvortil der er adgang via en stige i køkkenet. I den hyggelige stue kan I nyde varmen fra brændeovnen, der også spreder sig til køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Fra husets terrasse er der en fin udsigt over området samt vandet. I området er der store skove og en fin, børnevenlig badestrand. I den aktive fiskerihavn kommer fiskerne ind fra havet hver dag med friske fisk, hvor I af og til kan købe fisk direkte fra bådene. I har også selv mulighed for at kaste snørren ud fra molen. Det kan anbefales at tage en køretur til den gamle handelsby Grenaa, hvor I finder både små butikker, indkøbsmuligheder og Kattegatcentret ikke at forglemme. Feriebolig Soveværelse 10m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 10m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse 8m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Opholdsstue/køkken 50m2Hems 10m2 - 2 Sovepladser. (Madras). Badeværelse 7m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser og badekar Terrasse el. lignende 30m2

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 14 personer

Fra kr. 9.098

Dette hus er en del af vores Luxury Collection. Luxury Collection er en samling af sommerhuse, der er karakteriseret ved en ekstra grad af luksus i form af enten ekstra plads og komfort, indretning, arkitektur, faciliteter og oplevelser.I Grenaa, tæt på stranden, ligger dette store og flotte sommerhus med et godt aktivitetsrum. Her er der plads til den store familie, og fra stuen/køkkenet er der udgang til den store terrasse. Huset har rummelige soveværelser og en hems. I det ene af de to badeværelser findes saunaen og spabadet, så I kan få masseret musklerne. Området byder på den bedste strand på Østkysten med fint sand og lavt badevand. I kan også fiske fra stranden eller tage ud på molerne, der ligger i gåafstand fra huset. Det spændende Kattegatcenter med bl.a. hajer og sæler samt selve Grenaa by ligger kun ti minutters kørsel væk fra sommerhuset. Tag en hel dag ud og kør en tur til Djurs Sommerland med et væld af forlystelser for alle aldre. Feriebolig Soveværelse (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Dobbeltseng(e)). Soveværelse (nr. 4) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse (nr. 5) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Opholdsstue/køkken Hems - 4 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Badeværelse (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Badeværelse (nr. 2) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende - Åben og overdækket terrasse

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays

Arbejdere i Det Røde Helvede

30 kr.

Interviews med arbejdere fra Fuglsø Mose og Horsemosen. 1920 - 1980. Redigeret af Charlotte Pedersen, Susmi Rosenthal og John Granberg. Stenvad Mosebrugscenter. Grefta Tryk, Grenaa. 1991 (genoptryk 2002). 95 s.

8500 Grenaa
man.

Bønnerup Strand

50 kr.

Ib Klausen: Bønnerup Strand. Af et fiskerlejes historie. I anledning af Bønnerup Havns 60 årsdag har det været et ønske hos bestyrelsen at genoptrykke ?Bønnerup Strand - af et fiskerlejes historie?, og bogen udsendes hermed igen med enkelte rettelser. Desuden er tilføjet et kapitel, der omfatter tiden 1976-97. Materialet til dette afsnit er hentet i Nørre Djurs Egnsarkiv og taget fra artikler i Dagbladet ?Djursland?. Også ved denne udgivelse har jeg modtaget stor hjælp fra de lokale fiskere, som har suppleret med oplysninger. En særlig tak skal gives til Dagbladet Djurslands fotografer og Lise Bomholt, der har arbejdet med på denne udgivelse og ydet en uvurderlig bistand. Grefta Tryk, Grenaa. 1997. 96 s.

8500 Grenaa
man.

Hvad folk døde af

25 kr.

I Veggerslev og Villersø for 200 år siden. Sognepræsten Lars Andersen Rhoed?s noteringer i Vegerslev og Villersø kirkebog over dødsfald 1791 - 1796. Udvalgt af Elin Dreyer Eriksen. Grefta Tryk, Grenaa. 32 s.

8500 Grenaa
man.

Grenaa Folketinde

40 kr.

Faktor J. A. Nielsen opfrisker erindringer. Grefta tryk. 1984. 140 s.

8500 Grenaa
man.

Da rock`en kom til Djursland

50 kr.

Poul Nowack: Da rock`en kom til Djursland. Om ungdomskulturen og de lokale rock- og pigtrådsgrupper fra 1956-1974. Denne bog fortæller i kort form om rock?n?rolls opståen i USA, udbredelsen til Europa og om rock?ens indtog på Djursland. Bogen omhandler perioden 1957-1974, men har hovedvægt på ungdomskulturen og de lokale rock- og pigtrådsgrupper i 1960erne. Grenaa Bogtrykkeri. 2007. 112 s.

8500 Grenaa
man.

Sommerhus Glesborg til 6 personer

Fra kr. 4.340

I Bønnerup på en stor grund med græsplæne og på en lukket vej, ligger dette velholdte sommerhus, som byder jer hjerteligt velkommen. Huset er lyst og venligt indrettet og har en dejlig brændeovn. Det er indrettet med tre soveværelser - hvor de to af dem er med køjesenge, køkken/alrum samt et lille badeværelse. Nyd de skønne sommerdage og -aftener på terrassen med lækre feriemåltider og et dejligt glas vin. Stranden ved Bønnerup er en skøn sandstrand med lavt, børnevenligt vand, så her kan hele familien rigtig hygge sig. Ved fiskerihavnen kan I købe friske fisk fra bådene, når de kommer ind med fangst eller gå til den lokale fiskerhandler (på havnen), hvor der også er mange lækre røgvarer. I området er der spisesteder (sommersæsonen) og indkøbsmuligheder. Indenfor 45 minutters kørsel kommer I til flere dyreparker samt byerne Grenaa, Randers, Ebeltoft og Aarhus - hver by med sine unikke seværdigheder. Feriebolig Soveværelse 7m2 (nr. 1) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 2) - 2 Sovepladser. (Enkeltseng(e)). Soveværelse 7m2 (nr. 3) - 2 Sovepladser. (Etageseng(e)). Opholdsstue/køkken 41m2Badeværelse 4m2 (nr. 1) - WC. Varmt og koldt vand. Bruser Terrasse el. lignende 67m2 - Åben terrasse

8585 Glesborg
i dag
Feline Holidays

Sommerhus Grenaa til 6 personer

Fra kr. 2.619

Sommerhus beliggende ved en af Danmarks bedste badestrande og tæt på Grenå by. Huset er indrettet med entre og køkken i forbindelse med hyggelig stue, hvor der er direkte adgang til terrassen. Der er varmepumpe til både opvarmning og afkøling. Sommerhuset ligger i absolut naturskønne omgivelser. Der er mulighed for at være inde i midtbyen på 5 min, hvor der er væld af restauranter og cafeer.1 Opholdsstue: (1DO), brændeovn, stereoanlæg med cd, Blu-ray, tv 2 Soveværelser: (1DS)+(2K) Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask. Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 111 m2, blandet møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

8500 Grenaa
i dag
Feline Holidays
Side:af 6