Elos Modeltog og Hobby
Marklin Br 216-090 brugt Diesel lok DB H0. u æske
675 kr.
299,95 kr.
101,00 kr.
100,00 kr.
150 kr.
Hardback. Sund, billig og nem mad for børn og voksne, der skal kokkerere i det fri. Med vejledning og opskrifter. 160 sider, ill. (nogle i farver). Der er et stempel i bogen. 2. udgave fra 2000 på Spejderforlaget ISBN: 87-7041-406-8 Vægt: 658 gram
25 kr.
En idebog om billig og sund mad
50 kr.
Flytte hjemmefra kogebogen af Sebastian Mathson Randrup "Flytte hjemmefra kogebogen er til dig, der for første gang selv skal til at stå for indkøb og madlavning hver dag. Alle bogens opskrifter er nemme og billige at lave. Alt hvad du har brug for, er et godt basislager, som kombineret med gode, friske råvarer, sætter dig i stand til lave sund, lækker og billig mad til alle døgnets måltider. Bogen giver dig nye ideer til hurtige hverdagsretter, sunde snacks, sikre scoremiddage, dejlige desserter og hyggelige tv-retter. Alle bogens opskrifter er beregnet, så de passer til 1 person. På den måde ender du ikke med uoverskueligt mange rester, og dit madbudget vil række længere." Bogen er i fin stand, men meget få brugsrelateret spor Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar
50 kr.
Quentin Crewe har spist på flere restauranter verden over end noget andet mennesker. Han har rejst over hele Jorden, og der er næppe noget land, hvor han ikke har prøvespist alle de nationale retter. Med International mad Guide i lommen er man sikret mod de værste overraskelser, når man f.eks. går til bords i et af de arabiske lande og bestiller Kharouf mehshi, for Question Crewe kan fortælle, at det er helt lam, farseret med ris, kød, pinjekerner, mandler og krydderier. Samt at retten kun serveres ved festbanketter. Om man spiser på en dyr eller billig restaurant, om det er i Kina eller Australien - Quentin Crewe har været der og har kommenteret spisekortet. International Mad Guide giver også nyttige oplysninger og gode råd vedrørende de forskellige måltider, drikkepenge, servering, pris-niveau, spisevaner og drikkevarer. En af Danmarks førende gastronomer, Lilian Kaufman, har som konsulent sørget for bogens tilpasning til danske forhold.