Fritid

17
Galleri annoncer
Turen går til

Turen går til

50 kr.

1 Egypten 2 Madeira og Porto Santo 3 Sardinien 4 Peru og Bolivia 5 Kina 6 Stockholm og Midtsverige 7 Sydsverige 8 Paris 9 Japan 10 Beijing 11 Mexico 12 Grønland 13 England og Wales 14 Marokko 15 Vietnam 16 Sydthailand 17 Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote 18 Rom 19 Bulgarien 20 Hamburg og Nordtyskland 21 Acorerne 22 Polen 23 24 Kreta 25 Provence og Sydfrankrig 26 Tenerife, Gomera, La Palma, Hierro 27 Napoli og Syditalien 28 Tyrkiet 29 Finland 30 Midtfrankrig 31 Alsace, Lorraine og Champagne 32 Wien 33 Florida og det dybe Syden 34 Sydfrankrig 35 Prag 36 Indien 37 Sydafrika 38 Kenya & Tanzania 39 Cuba 40 Florida 41 Tunesien 42 Norditalien 43 Berlin 44 Toscana og Mellemitalien 45 Florida og Sydøstlige USA 46 Canada 47 Portugal 48 USA 49 Californien 50 Malaysia og Singapore 51 Færøerne 52 København 53 Madrid 54 Irland 55 Samos, Lesbos m.fl. 56 London 57 Sicilien 58 Moskva og Skt. Petersborg 59 Bali & Lombok 60 Amsterdam 61 Holland 62 Cypern 63 Dansk Vestindien 64 Nordindien 65 Sydindien 66 Midttyskland 67 Brasilien 68 New York 69 Sydtyskland 70 Nordjylland 71 Toscana, Umbrien & Marche 72 Bruxelles og Belgien 73 Bruxelles, Belgien og Luxembourg 74 Rhodos og Kos, Dodekaneserne 75 Barcelona og Costa Brava 76 Spanien 77 CityPack Prag + stort bykort 78 Island 79 Mallorca, Menorca og Ibiza 80 Kykladerne, Santorini, Naxos og Ios 81 Malta 82 New Zealand 83 Nepal 84 Budapest og Ungarn 85 Barcelona og Catalonien 86 Athen og Det Græske Fastland 87 Rusland 88 Nordspanien 89 Schweiz 90 Australien 91 Estland, Letland og Litauen 92 Margueritruten 93 Østrig 94 Korfu, Lefkas, Kefallonia, Ithaka og Zakynthos 95 En mindre skæv Verden 96 De Varme Lande Pris 50 kr. pr. stk. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
Det elendige mirakel

Det elendige mirakel

240 kr.

Det elendige mirakel fra 1956 markerer starten på en ny periode i belgieren Henri Michaux’ forfatterskab. Indtil da har han været kendt for at sidestille en grotesk, brutal humor med en tendentielt hovedbrydende brug af eksistentielle og arkaiske motiver og fabulerende raseringer i moderne versioner af randlitterære former såsom prosadigte, fabler, aforismer og parabler. Således kunne denne bogs beskrivelser af hans ruserfaringer, hans livtag med den hallucinogenfremkaldte ”anden tilstand”, synes at udgøre et sært afbræk: Er det forfatteren unplugged nu?! For pludselig skal der jo kommunikeres direkte, ikke flere omskrivninger, ingen figurative gevandter, positurer, eller både suggererede og underforståede afstande mellem forfatter og fortæller. Det er ikke så lidt, faktisk, eftersom Michaux i øvrigt gjorde nærmest en dyd ud af at afstå fra medieringer af sit kunstneriske virke, fra interviews, portrætter, fotos, sågar fra litterære priser (nej tak!). Med andre ord negerede han alle de former for synliggørelse og online parathed, der i vores samtid helt naturligt, som et krav, som en eksistensberettigelse, synes at følge med et forfatterskab i en grad, så vi er vant til, at selv de erklærede ”døde” forfattere beredvilligt indgår i den offentlige meningsøkonomi og forklarer sig selv og giver deres om aldrig så ironiske besyv med. Mere end det principfaste i sig selv (som også kan være genstand for en rask negation) synes Michaux som menneske at have været overbevist om det velgørende i nejet: nejets frisættende kraft, det kategoriale, kategoriske, stædige, asketiske, vrængende, sippede, besværgende, mystiske, uudgrundelige, affirmerende … nej. Derved bliver Michaux’ fem værker skrevet ud fra og om hans ruserfaringer, ud over to tidlige rejsebøger, det nærmeste vi kommer egentlig essayistik fra hans hånd: åben indsigt i, hvad han føler, mener, tænker. Og dog, så ligetil er det nu ikke helt.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Etik for journalister på nettet

Etik for journalister på nettet

275 kr.

80 gode råd du ikke kan undværeOver 5.000 journalister fra de nordiske lande har svaret på spørgsmål i Den Nordiske Etik-undersøgelse, som de to forfattere har lavet til bogen. 74% af dem mener, at det går for hurtigt, og det skader kvaliteten af journalistikken.Forfatterne, der til daglig arbejder på fagbladet Journalisten, har mødt over 70 journalister, redaktører og forskere i USA, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Belgien og Danmark. Spurgt til deres erfaring, viden og forslag. Også de bekræfter, at der er massive problemer.Men der er også løsninger – bogens 80 konkrete råd peger fremad.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Bliv et folk

Bliv et folk

89 kr.

Bliv et folk  Højskolerne forbandt det praktiske og det intellektuelle og forandrede således Danmark fra et klassesamfund til et demokratisk-humanistisk samfund til ét folk. Iben Benedikte Valentin Jensen optegner højskolens historiske rolle og kritiserer den aktuelle akademisering af uddannelsesverdenen. Og fire fortællinger viser højskolens arbejde med folkelig oplysning i dag.   Iben Benedikte Valentin Jensen Cand.pæd. og lektor på læreruddannelsen UCC Bornholm. Læreruddannet på Aarhus Seminarium 199i. Tidligere lektor på UC Syddanmark og har desuden været gæstelærer på universiteter i Japan, Storbritannien og Belgien. Flittig bidragyder til den pædagogiske debat i Danmark. Var en af hovedkræfterne bag Forlaget Nyt Askov. Forfatter til blandt andet Tag ansvar: opgør med læringstyranniet (2016) og Find dinfaglige stolthed (2015). Øvrige bidragydere: Simon Lægsgaard, Ewa Smuk, Monika Andersson, Thue Kjærshus

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk
Organdonation

Organdonation

199 kr.

Lige nu venter over 400 danskere på et nyt organ, der kan forbedre og forlænge deres liv. De venter i usikkerhed, og nogle venter forgæves. I Danmark dør der hver anden uge et menneske, der venter på en transplantation, fordi vi ikke har organer nok til at redde alle. Organdonation – og behovet for en ny model undersøger, hvorfor det danske system til organdonation ikke er godt nok. Herhjemme har vi aktivt tilvalg, mens en række andre lande såsom Wales, Belgien og New Zealand har andre donationsmodeller. De har eksperimenteret med både aktivt fravalg og tvungent valg, og deres resultater viser, at vi godt kan få flere til at donere på en måde, der er etisk forsvarlig. Bogen diskuterer således også de filosofiske problemstillinger, der knytter sig til organdonation. Om den enkelte kan bestemme over sin egen krop efter døden. Om efterladte familiemedlemmer skal have vetoret mod transplantation. Og om vi som samfund bør prioritere nogle mennesker over andre i køen til et nyt organ – og dermed, måske, et nyt liv.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Coronavirus

199 kr.

I perioden fra den spanske syge (1918) og til i dag har ingen ”usynlig fjende” kunnet gøre synderligt fortræd. Det ændrede sig med et, da coronavirussen på bare få måneder overraskede utallige lande over hele verden med tusindvis af dødsfald til følge. WHO var ikke sene til at erklære det for en global pandemi. I krisens første måneder hvilede alles øjne på Italien, hvor virussen dagligt krævede hundredvis af ofre.  Paola Lovisetti Scamihorn, der skriver om mad og ernæring, og Elvira Conca, der er journalist med speciale i økonomi, beskriver i denne bog ”tsunamien”, der ramte samfundet, økonomien og sundhedssektoren, og som trængte sig ind i italienernes dagligdag. De fortæller om denne tragiske og uvirkelige periode, hvor befolkningen med angst og stress gennemlevede en lang nedlukningsperiode. For at slippe ud af ensomhedens og depressionens kløer begyndte landets borgere at drage mere omsorg for sig selv og deres nærmeste.  Dans, yoga, fitness og ikke mindst den genfundne glæde ved hjemmelavet mad var med til at sikre, at folk igen genvandt balancen med stabilitet og ro til følge. Italienerne udviste en ekstraordinær modstandsdygtighed, som endte med at forvandle denne forfærdelige oplevelse til et udgangspunkt for indre udvikling og skabelse af nye økonomiske vækstmuligheder. Corona er blevet ”den nye normalitet”, et vilkår, vi må lære at leve under. Her kan vi alle lære af den måde, italienerne håndterede krisen på, når vi skal ruste os til en ny, usikker fremtid.    Om forfatterne  Paola Lovisetti Scamihorn er en italiensk madskribent, der blev født ved Comosøen i Italien. Hun fik sin grad i farmaci fra University of Milan og flyttede senere til Belgien, hvor hun fik en kandidatgrad i medicin- og farmaciforskning. Hun arbejdede som forsker i flere europæiske lande i mere end et årti, men da hun vendte hjem til Italien, skiftede hun retning og gik i dybden med gastronomi, hendes store passion gennem hele livet.     Elvira Conca er professionel journalist, og gennem de sidste fire år har hun været leder af et team af økonomiske reportere ved L´Eco i Bergamo. Hun slapper af ved at lave mad til familien og vennerne, ved havearbejdet og lange spadsereture i bjergene, hvor hun kan nyde stilheden. Af natur er hun nysgerrig, hun elsker at rejse på den langsomme måde og uden stramme programmer.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Naturens bygmestre

149 kr.

Ganske som mennesket bygger huse, bygger dyrene reder, de kan bo i. Hvert bo har sin egen stil og konstruktion, men dyrene i denne bog er ganske særlige bygmestre. De bygger fødestuer og forrådskamre, graver underjordiske gangsystemer og anlægger dæmninger. Naturens bygmestre er en informativ og rigt illustreret fagbog om naturens fantastiske skabninger og de spektakulære bygningsværker, de står bag. Så kom med og oplev bæverens, korsedderkoppens, væverfuglens, termittens, storkens, surikattens, honningbiens, muldvarpens og den japanske kuglefisks forunderlige konstruktioner!Den belgiske forfatter Reina Ollivier er uddannet filolog ved Katholieke Universiteit Leuven og har siden modtaget flere udmærkelser for sine litterære arbejder. Forfatter Karel Claes er uddannet ved Institut for Filosofi, Sprog og Kommunikation, ligeledes ved Katholieke Universiteit Leuven i Belgien, og har sammen med Reina Ollivier forfattet flere bøger til børn og unge.Illustrator Steffie Padmos er uddannet videnskabelig illustrator ved Kunstakademiet i Maastricht og er i dag selvstændig illustrator og infografisk designer.For små biologer på 5 år og op.

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Kongeriget Belgiens ordner, hæderstegn o...

98 kr.

Kongeriget Belgiens ordner, hæderstegn og medaljer 1830-1995

8800 Viborg
lør.
Plusbog.dk

Sommerhus Hvide Sande til 6 personer

Fra kr. 3.817

Fantastisk flot og utraditionelt luksussommerhus. Huset ligger på en naturgrund og har en herlig lukket terrasse, perfekt for familier med hund eller småbørn. Det er et lavenergihus, som desuden også er udstyret med en varmepumpe. Sommerhuset er på 119 m2 og har 3 soveværelser. 2 hunde tilladt. Flot arkitektur Huset er beliggende på en let kuperet naturgrund, med flot udsigt over Ringkøbing Fjord mod øst, Mettes Bjerg (en klithøj) mod syd, og frit udsyn til yderste klitrække mod havet. Huset er tegnet efter solens bue for at opnå mest muligt sollys fra sensommer til forsommer, derfor det utraditionelle ”tårn”. Der er taget hensyn til energiforbrug med varmepumpe, lavenergivinduer, hårde hvidevarer, fjernsyn, pærer mm. Huset er opført i kvalitetsmaterialer især fra Belgien, Brasilien og Tyskland. Velkommen til en kystnær Vesterhavsoplevelse! God indretning Der er 3 soveværelser i huset, 2 af værelserne har en dobbelt seng, hvoraf der er elevationssenge i det ene værelse. Det sidste har 2 enkeltsenge. De 2 badeværelser har begge en bruseniche og gulvvarme. Det store badeværelse har en fantastisk flot udført bruseniche, som er bygget op i mursten. De samme sten er også brugt i forbindelse med opbygningen af det store flotte runde spabad. Køkkenet er veludstyret og har flotte detaljer, der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 80 L. Spiseafdelingen ligger i forbindelse med køkkenet, stuen er umiddelbart ved siden af, her er der gulvvarme, et fladskærms-TV, DVD, parabol, gratis trådløst internet og en radio m/CD-afspiller. Derudover er der også en vaskemaskine og en tørretumbler i sommerhuset.

7400 Herning
fre.
Feline Holidays

Turen går til Holland, Belgien, Luxembou...

25 kr.

Nostalgisk rejsebog fra 1979, Politikens Forlag. Bogen er pæn og velholdt. Pris 25 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
4. jan.

Mode

75 kr.

Royal mode De moderne prinsesser i Europas kongehuse lever et fashionabelt liv med gallafester og eventyrlige garderober - Podium kigger med. To gange om året leverer Podium fremover fyldige reportager fra det forgangne halvårs gallafester, statsbesøg og sæsonens familiære højepunkter med særligt fokus på de unge kongelige i Europa og deres påklædning og livsstil. Kongehusene er blevet moderniseret, ikke mindst fordi de borgerlige piger, som er blevet forvandlet til prinsesser, samtidig har været til at føre monarkierne ind i det 21. århundrede. De er blevet mode- og stilikoner for en hel generation af kvinder. Første nummer af Podium tegner et portræt af fire europæiske prinsesser med en ikke-royal fortid; Letizia fra Spanien, Mette-Marit fra Norge, Maxima fra Holland og den adelige Mathilde fra Belgien. Fire prinsesser som sammen med kronprinsesse Mary har stået bag årets royale babyboom. Podium beskriver desuden udviklingen i de kongeliges stil tilbage fra den franske Dronning Marie Antoinette og den dansk dronning Sophie Amalie, som er blevet betegnet som en af de mest velklædte dronninger nogensinde. Kan sendes som pakke med gls til pakkeshop 42 kr. (nederste hylde i skabet)

9460 Brovst
4. jan.

BornAir Comics

1.234 kr.

Asterix: Cæsars laurbær. Trygt 1976. 20.- Basserne albums: 1. Ballade i Pløresødalen. Trygt i Belgien 1981. 30,- 3. Systemet. Trygt i Italien 1982, 1. oplag. 30,- 5. Venner. Trygt i Belgien 1984, 1. oplag. 30,- Blåfrakkerne: 3. Robertsonville's Lyksaligheder. Trygt i Belgien 1980. 45,- Buck Danny's oplevelser: 2, Ørken Piraterne. Trygt i Italien, 1978. 40,- Dan Cooper: Og "De gyldne vinger" Trygt i 1972. 40.- Forsvundet over Nordsøen. Trygt i 1973. 40,- Lucky Luke: 5. Apache-Kløften. Trygt i Belgien 1975. 40,- Luftens ørne: 2. Duel i ørkenen. Trygt i Belgien 1974. Slidt, med hjørne cut og navn. 15,- 4. I kamp mod lejesoldater. Trygt i Belgien 1975. 140,- 5. en DC-8 er forsvundet. Trygt i Italien 1975. 400,- Særlig pæn stand 9. Kampen om prototypen. Trygt i Italien 1979. Med hjørne cut. 30.- 12. En helt special mission. Trygt i Italien 1983. 60,- 13. De sorte engle. Trygt i Italien 1984. 60,- FOX ONE: 1, Armageddon. Trygt i Holland 2003, 1. oplag. 60,- Frank & Frederik: 2, To ristede med brød. Trykt hos Stenby Tryk, Bagsværd, 1986, 1. oplag. 30,- Natacha: 1, Farlig mission. Trygt i Italien, 1976. Løs ryg. 50,- 2, Diamanter til Marty. Trygt i Portugal, 3. oplag 60,- 3, Dobbeltspil. Trykt i Italien, 1981 2. oplag. 60,- Rahan: Urtidens pioner, 1974 1. udgave, 1. oplag af Gutenberghus. 80,- Super Serien: 24. Chris - den fødte jockey: Hestetyvene. Trygt i 1973, Belgien. Slidt og med navn. 20,- Valhalla: 1, Ulven er løs. 2. oplag, trygt i Belgien August 1980. Pæn stand. 150,- 3, Odins Væddemål. Trygt i Danmark. 2. udgave, 3. oplag. 50,- Yankee: 3, 12, 13, 17, 18, 19, 22, 23, 24, 27, 28. - 20,- per stk. Et tegneserie album vejer ca. 260g Find forsendelses pris her: http://www.postdanmark.dk/da/privat/Sider/privat.aspx

3700 Rønne
2. jan.

hæfte om belgiens dronning 1935

45 kr.

gl. hæfte mål 34 x26 cm fra 1935 med titlen : Till minne av ASTRID sveriges prinsessa og belgiens drottning med fin fotos sender gerne porto er 33.-

0000 0
27. dec. 2022

hæfte fra 1935 om belgiens dronninge

50 kr.

gl. hæfte fra 1935 med titlen : till minne av Astrid sveriges prinsessa og belgiens drottning med fine billede og artikler mål 34 x 26 cm sender gerne porto er 40,-

0000 0
27. dec. 2022

2x russer

2.500 kr.

Historiskkorrekte Nagant M1895 Revolveren er designet af Belgieren Léon Nagant i slutningen af 1800 tallet. Revolveren med den unikke 7 skuds tromle, blev lavet til det Russiske militær og politi. Revolveren er lavet i metal med træ look greb. CO2 patronen sidder i grebet. Som på den rigtige, er der 7 patroner, som hver indeholder en kugle. Patroner følger med. De er meget velplejet og smurt, da de har stået til udstilling på hylden, det meste af tiden. Jeg sælger den jo helst som par men hvis du kun er interesseret i en så finder vi en løsning. nypris pr stk. 1900kr

5220 Odense SØ
17. dec. 2022

Glas og krystal - fra ca. 1850 og frem ...

25 kr.

Glas og krystal - fra ca. 1850 og frem Elka Schrijver - Retizels Forlag - 1962 - krt. - pæn stand Kapitler: (Der er under hvert kapitel flere underkapitler - se foto 2 og 3) Indledning Tiderne skifter Frankrig Skandinavien Italien England, Skotland og Irland Holland Belgien De tyske lande Spanien, Mexico og Israel Hvor? Udvalgt litteratur om glas Rigt illustreret med tegninger og især fotos af mangfoldige glasgenstande Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
5. dec. 2022

Reservedelskatalog

150 kr.

til Claeys M103 mejetærsker fra Belgien, 280 sider.

6200 Aabenraa
24. nov. 2022