Galleri annoncer
Eventyret om Kongen, krigen og kærligheden - På Eventyr 2 - Indbundet

Eventyret om Kongen, krigen og kærligheden - På Eventyr 2 - Indbundet

116,95 kr.

Eventyret om Kongen, krigen og kærligheden Et sødt alternativt eventyr. I denne bog får vi den søde kærlighedshistorie om, hvorfor der er så mange mandeltræer i det sydlige Portugal. "Eventyret om Kongen, krigen og kærligheden" er én af to bøger, i eventyrserien af Jim Højberg, men indeholder særskilte historier og behøves derfor ikke læses i rækkefølge. Bogen er indbundet som hardback med eventyrlige illustrationer af Susanna Hartmann.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Bag borgens mure - krigeren 2 - Hæftet

  Bag borgens mure - krigeren 2 - Hæftet

  148,95 kr.

  Bag borgens mure Odd er endelig klar til blive en del af kong Grathes hird. De andre krigere vil dog ikke acceptere ham på grund af hans manglede slægt. Odd må kæmpe ekstra hårdt for at vise sit værd i de mange plyndringstogter. Kongesønnen Ansur udser hurtigt den unge kriger og beordrer ham til at blive hans blodbror. Men forbindelsen til den uberegnelige Ansur bliver hurtigt for meget for Odd, men han kan umuligt bryde sin ed til kongesønnen og miste den ære, som er det eneste, han virkelig ejer. "Bag borgens mure" er det dramatiske andet bind i trilogien "Krigeren", efterfulgt af "Over åbent vand". Udtalelser Historien er fortsat veldrejet og medrivende. - Lisbeth Steen Højland, Folkeskolen Det er nogle af de bedste bøger, jeg har læst nogen sinde! - Sabrina, 13 år

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Snakspil Bøger samtalekort

   Snakspil Bøger samtalekort

   100,00 kr.

   FøtexPå lagerFra PriceRunner
    Sponsoreret
    Ulve, får og vogtere : Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991. Bind 2 af Bent Jensen (f. 1938) (Bog)

    Ulve, får og vogtere : Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991. Bind 2 af Bent Jensen (f. 1938) (Bog)

    54 kr.

    Den Kolde Krig i Danmark 1945-1991Forfatteren skildrer, hvordan Danmark under Den Kolde Krig stod mellem et kulturelt, politisk og økonomisk tilhørsforhold til Vesten på den ene side og frygten for den geografisk nærliggende totalitære supermagt på den andenForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2014Sider: 708Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Soldater i krig af R. G. Grant (Bog)

    Soldater i krig af R. G. Grant (Bog)

    87 kr.

    Et indbydende illustreret værk om soldater, våben, slagorden, taktik og kampmetoder fra oldtidens græske hoplitter og romerrigets legionærer til middelalderens riddere over Napoleons-tiden via 1. og 2. verdenskrig til vor tids specialstyrker og guerillakrigsførelse. Man koncentrerer sig primært om soldatens vilkår på slagmarken i alle historiske perioder inkl. fx indianere, zulukrigere og samuraier. I en række flotte opslag vises rustninger, uniformer, skibe, kampvogne og fly. Værket er generelt både spændende, instruktiv og lærerig læsning. Indhold: Falankser og legioner : 600 f.Kr.-450 e.Kr ; Erobring og ridderskab : 450-1500; Pikenerer og musketerer : 1500-1775 ; Imperier og grænser : 1775-1914 ; Skyttegrave og luftkampe : 1914-1945 ; Guerrillaer og kommandosoldater : 1945-i dag.Titel: Soldater i krigForfatter: R. G. GrantForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2008Sider: 360Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    De så det ske af Lars Lindeberg Krigen 1864(Bog)

    De så det ske af Lars Lindeberg Krigen 1864(Bog)

    24 kr.

    Krigen 1864 skildret af soldater og civile.Udgivet 1964. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Ukendt Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    Utæmmet af P. C. Cast (Bog)

    Utæmmet af P. C. Cast (Bog)

    54 kr.

    Den unge vampyr Zoey har problemer i Nattens Hus. Hun har mistet sine kærester, hendes venner svigter hende, og hendes overordnede Neferet vil erklære krig mod menneskene, hvilket Zoey ikke synes omForfatter: P. C. CastForlag: TellerupUdgivelsesår: 2010Sider: 305Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    De andres krig : roman af Jan Stage (f. 1937) (Bog)

    De andres krig : roman af Jan Stage (f. 1937) (Bog)

    54 kr.

    romanEn overkonstabel udstationeret i en dansk lejr på grænsen til Bosnien oplever FN-styrkernes totale magtesløshed og krigens meningsløshed, da den rykker tæt ind på lejren og dermed ikke længere kun er de andresForfatter: Jan Stage (f. 1937)Forlag: Tiderne SkifterUdgivelsesår: 1997Sider: 210Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    'Allieret med forbehold' af Poul Villaume (bog)

    'Allieret med forbehold' af Poul Villaume (bog)

    120 kr.

    NATO, den kolde krig, forsvarspolitik, historie, sikkerhedspolitik, udenrigspolitikIndhold: Den kolde krig og NATO indtil 1961 ; Danmark og NATOs forsvarsplanlægning ; Naboen i syd ; Danmarks styrkebidrag ; Base- og stationerinngspolitikken ; Danmark og NATOs atomstrategi ; Danmark, NATO og verden ; Danmark og NATOs ikke-militære front ; Danmark og NATO 1949-1961 : allieret med forbeholdISBN 8788315207Omfang969 sider, tavlerForlag EirenePoul Villaume, f. 1950, er dr.phil. og professor emeritus i samtidshistorie ved Københavns Universitet. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i dag·Orderly Shop

    Fremhævet
    “Jul på slottet” af Martin Miehe-Renard, Høst & Søn.

    “Jul på slottet” af Martin Miehe-Renard, Høst & Søn.

    43 kr.

    Juleeventyr om et lille kongerige, som er i krig med nabolandet Montania. Prinsesse Miamajas kærlighed til jægeren Valentin, som i virkeligheden er en ægte prins, løser dog op for problemerneTitel: Jul på SlottetForfatter: Martin Miehe-RenardForlag: Høst & SønUdgivelsesår: 1991Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Ny
    Tænd et lys af Maeve Binchy (Bog)

    Tænd et lys af Maeve Binchy (Bog)

    54 kr.

    Da den forsagte 10-årige Elizabeth fra London under krigen bliver sendt i sikkerhed i Irland, bliver hun optaget i et varmt, larmende familieliv, og får et livslangt venskab med den jævnaldrende AislingForfatter: Maeve BinchyForlag: ErichsenUdgivelsesår: 2002Sider: 463Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Vindens øje af Saga Borg (Bog)

    Vindens øje af Saga Borg (Bog)

    54 kr.

    I flere år har Siri og hendes landsby levet i fred, men det holder ikke, og Siri må hjælpe sin elsker Ionals stamme i den evige krig mod den onde vølve GrinaForfatter: Saga BorgForlag: LademannUdgivelsesår: 2002Sider: 365Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Træet af røg : roman af Denis Johnson (Bog)

    Træet af røg : roman af Denis Johnson (Bog)

    54 kr.

    Under Vietnamkrigen befinder den unge CIA-agent Skip Sands sig i årevis i junglen uden at vide, hvad hans opgave egentlig er. Efterhånden som den meningsløse og groteske krig skrider frem, bliver Skip og folkene omkring ham mere og mere desillusionerede og kyniske og de indre dæmoner svære at styreForfatter: Denis JohnsonForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2009Sider: 742Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Mit liv, Beretning fra ophold i koncentrationslejr 1943-1945 af Hans Larsen (Bog)

    Mit liv, Beretning fra ophold i koncentrationslejr 1943-1945 af Hans Larsen (Bog)

    76 kr.

    Hans Larsens (1923-2008) beretning om sine oplevelser i tysk fangenskab gennem 20 måneder under 2. verdenskrig. Til sidst fortælles om flugten fra fangenskabet i april 1945 og hjemkomsten til Danmark"Vi holder bag et skur og går videre til fods. Jeg skal følges med Alex. Det er jeg glad for. Ham kan jeg godt lide. Han har sprængstoffet. De andre lægger deres sprængstof lidt længere henne af banelinjen. Vi er lige blevet færdige og har fået tændt lunten, da vi hører en bildør smække og nogle høje kommandoråb på tysk. "Giv mig revolveren", råber Alex, "Og løb den vej, ikke hen til bilen". Men jeg løber lige i armene på en tysker. Han er vist lige så mange, som jeg". Hans Larsen blev i 1943 som 20 årig taget af tyskerne og idømt 4 års tugthus. Han var i fangenskab i 20 måneder i fængsler, tugthus og KZ-lejre. I april 1945 flygtede han og nåede til Danmark kørt før krigen sluttede. 55 år gammel begynder han at skrive sine erindringer og tyve år senere har han skrevet det hele. Efter Hans's død i 2008 redigerer datteren, Marion Thorning, manuskriptet og skriver en introduktion og et efterskrift. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Fantastiske opfindelser. Bind 3, - til ham og hende af Jørgen Duus (f. 1928) (Bog)

    Fantastiske opfindelser. Bind 3, - til ham og hende af Jørgen Duus (f. 1928) (Bog)

    54 kr.

    Ca. 100 opfindelser fra de sidste 150 år, hvoraf mange aldrig er blevet realiseret. De er bl.a. sorteret i emner som kvinden, manden, boligen, sport, arbejde og krig. Hver opfindelse beskrives i tekst og oprindelige tegningerForfatter: Jørgen Duus (f. 1928)Forlag: Nyt Nordisk ForlagUdgivelsesår: 1996Sider: 63Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Morderne iblandt os af Simon Wiesenthal (Bog) fra Branner og Korch

    Morderne iblandt os af Simon Wiesenthal (Bog) fra Branner og Korch

    49 kr.

    Den legendariske nazijægers væsentligste bog om sin utrættelige virksomhed. Redaktion og introduktion af Josef Wechsberg.20.5143%Forfatteren Simon Wiesenthal ønsker brændende, at verden vil tro og forstå, for at det aldrig skal gentage sig. Så man i det mindste kan sige at alle de myrdede ikke gik forgæves i døden. "Morderne iblandt os, er både gribende og rystende. Men samtidig er det dokumenteret nøgtern historie- skrivning. Dens barske baggrund er ikke fiktion, men virkelighed.Forestil Dem, Wiesenthal, at De ankom til New York, og folk spurgte Dem: „Hvordan var det egentlig i disse koncentrationslejre i Tyskland og Polen. Hvad gjorde de imod jer?"Jeg sagde tøvende, husker jeg. Jeg tror jeg tror, jeg vil fortælle dem sandheden, herr korporal." Han nikkede, som om han havde ventet mit svar.Ja jeg har tænkt det igennem adskillige gange. Jeg har set, hvad der er overgået Deres folk. Jeg er en SS-mand, men undertiden vågner jeg op midt om natten, og jeg ved ikke, om det hele er et mareridt eller virkelighed."Jeg sagde intet. Det var sikrere at lade ham tale.De vil fortælle sandheden. Det er rigtig nok. Og ved De, hvad der ville ske, Wiesenthal? De ville ikke tro Dem. De ville tro, De var skrupskør. De ville måske oven i købet spærre Dem inde på et sindssygehospital. Hvordan skulle nogen kunne tro, at sådanne rædsler kunne finde sted-med mindre han har oplevet dem på sin egen krop?"Dette er et uddrag af en samtale mellem Simon Wiesenthal og en af hans fangevogtere. Samtalen fandt sted mod krigens slutning. Vil det vise sig, at fangevogteren får ret? At verden ikke kan, eller måske ikke tør tro sandheden. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Branner og Korch Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·i går·Orderly Shop

    Fremhævet
    Sygeplejerske i det tredje rige - en danskers hist

    Sygeplejerske i det tredje rige - en danskers hist

    50 kr.

    "Ebba var 18 år, da hun i 1943 meldte sig som frivillig sygeplejerske til Tysk Rode Kors. De næste to år kom hun til at gøre tjeneste på lazaretter i det nuværende Polen og Tjekkiet, inden den russiske vinteroffensiv i 1945 tvang hende til Berlin. Her blev hun til den bitre ende - på en primitiv forbindingsplads i en bunker i hjertet af det tredje rige, og kun et par hundrede meter fra Hitlers sidste hovedkvarter. Bogen er ikke blot fortællingen om en sygeplejerskes oplevelser under 2. verdenskrig, men også om datteren af en dansk nazist i en lille vestjysk by. Således følger bogen hende fra den tyske besættelse af Danmark i 1940 over hendes to år som ung pige i huset i Kassel og to år som sygeplejerske på lazaretter i Breslau, Deutsch-Brod og Berlin til hendes tilfangetagelse af russerne, internering i Moskva og hjemkomst til Danmark. Det er en fortælling om krig og idealisme, had og kærlighed, erindring og fortrængning, angst og håb - dansk, tysk og europæisk historie oplevet af en ung pige fra Tarm". Illustreret med meget autentiske fotos af/fra f.eks. Ebba og Irma - pigespejdere fra Tarm, på marked med tysk soldat den 11. april 1940, Svend Mikkelsen forretning med nazistiske plakater i vinduerne, Svend Mikkelsen og andre på SS-forskole i Sennheim, Ebba som gartner i Kassel, Bodensee, Magdeburg, Tangermünde, SS-kasernen i Treskau, lavtgående fly over frikorps Danmark til ilddåben i Demjansk-kedlen, sygeplejersker aflægger ed overfor føreren, danske aspiranter på tysk røde kors' skole i Lüben maj 1943, luftværnspolitiet samler lig efter engelsk bombardement, Deutsch-Brod i Böhmen, fire danske malere i oksbøl-lejren, sygeplejersker flokkes om Goebbels for at få autograf, sygeplejersker tager sig af sårede soldater på Pariser Platz efter overgivelsen, det udbombede rigskancelli, Ebba og hendes forlovede italienske Roberto Rondinelli i Planernaja....... INDHOLD: Café Ûbersee Nazisten i Tarm Krigen og kværulanten Bomber over Kassel Kærlighed ved østfronten Intermez

    Frederikshavn·tor.

    Ny
    Smukke biler efter krigen : knaldroman af Lars Frost (Bog)

    Smukke biler efter krigen : knaldroman af Lars Frost (Bog)

    54 kr.

    knaldromanDa Lasse kommer til Island for at være gæst ved en vens bryllup, udvikler det sig hurtigt til en flippet tur ud i det islandske landskab, i et broget selskab, hvor Lasse oplever mange spændende ting, og reflekterer meget over livet og døden, og alt ind i mellemTitel: Smukke biler efter krigen : knaldromanForfatter: Lars Frost (f. 1973-10-07)Forlag: GyldendalUdgivelsesår: 2005Sider: 325Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·tor.·Orderly Shop

    Fremhævet
    Drageløberen af Khaled Hosseini (Bog)

    Drageløberen af Khaled Hosseini (Bog)

    43 kr.

    Amir er rig, Hassan er fattig, og deres venskab bliver afbrudt af en ondskabsfuld forbrydelse. Krigen i Afghanistan sender Amir og hans familie til USA, hvor han - i det meget anderledes samfund - plages af skyld. Først alt for sent får han sonetTitel: DrageløberenForfatter: Khaled HosseiniForlag: CiceroUdgivelsesår: 2011Sider: 253Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

    Slangerup·tor.·Orderly Shop

    Fremhævet

    Få beskedNår der er nye resultater i Fritid

    Lup med søgeord i
    Snakspil Bøger samtalekort

    Snakspil Bøger samtalekort

    80,00 kr.

    Bilka.dkPå lagerFra PriceRunner
     Sponsoreret
     SNAK 25 - BØGER

     SNAK 25 - BØGER

     101,00 kr.

     SpilcompagnietPå lagerFra PriceRunner
      Sponsoreret
      SNAK 25 - BØGER

      SNAK 25 - BØGER

      99,00 kr.

      Nordisk SpilPå lagerFra PriceRunner
       Sponsoreret
       Our game af John Le Carré (Bog)

       Our game af John Le Carré (Bog)

       54 kr.

       En førtidspensioneret secret-service-agent indhentes af sin fortid, og begiver sig ind i det forvandlede Europa og Rusland i jagten på sin unge og smukke elskerinde og sin gamle konkurrent og partner fra den kolde krigs dage, der begge er forsvundetTitel: Our gameForfatter: John Le CarréForlag: Hodder & StoughtonUdgivelsesår: 1995Sider: 347Sprog: Engelsk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tor.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Blind tro af Len Deighton (bog)

       Blind tro af Len Deighton (bog)

       76 kr.

       Spionroman fra Den Kolde Krigs tid. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·ons.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Verdens vinter af Ken Follett (Bog)

       Verdens vinter af Ken Follett (Bog)

       54 kr.

       Fem familier, en tysk, to engelske, en russisk og en amerikansk, følges gennem optakten til og under 2.verdenskrig. Flere af medlemmerne deltager i krigen og i den spanske borgerkrig, andre færdes tæt på magtens centrum, og således fortælles verdenshistorien gennem deres skæbner på kryds og tværsForfatter: Ken FollettForlag: CiceroUdgivelsesår: 2013Sider: 908Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·ons.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Den højeste pris : Povl Bang-Jensen og FN 1955-59 af Bo Lidegaard (Bog)

       Den højeste pris : Povl Bang-Jensen og FN 1955-59 af Bo Lidegaard (Bog)

       65 kr.

       Povl Bang-Jensen af FN 1955-59Beretningen om den danske FN-diplomat Povl Bang-Jensens (1909-1959) konflikt under den kolde krig med sine foresatte i FN i forbindelse med Ungarnskrisen i 1956 og om hans tragiske skæbneTitel: Den højeste pris : Povl Bang-Jensen og FN 1955-59Forfatter: Bo LidegaardForlag: SamlerenUdgivelsesår: 1998Sider: 270Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       De forhadte : roman af Christian Mørk (Bog) fra Politikens Forlag

       De forhadte : roman af Christian Mørk (Bog) fra Politikens Forlag

       54 kr.

       romanDa familien Brodersen begynder at sælge legetøjsbiler til tyskerne i 1938, påtager de sig også uafvidende et medansvar for krigen. Prisen bliver høj for familien, både under besættelsen og i årene efterTitel: De forhadte : romanForfatter: Christian MørkForlag: PolitikenUdgivelsesår: 2013Sider: 383Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Politikens Forlag Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Stamina : roman af Max Ulrich Klinker (Bog) fra Brændpunkt

       Stamina : roman af Max Ulrich Klinker (Bog) fra Brændpunkt

       120 kr.

       Dramatisk beretning fra England i 1940 og 1941, hvor den danske flyver Herman er pilot i Royal Air Force. Krigen og kærligheden opleves intenst, og Herman kastes ud i flere voldsomme begivenheder. Til læsere af beretninger fra den 2. verdenskrigTitel: Stamina : romanForfatter: Max Ulrich KlinkerForlag: BrændpunktUdgivelsesår: 2024Sider: 537Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Brændpunkt Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Krigen mod ulveheksen af Henriette Rostrup (Bog)

       Krigen mod ulveheksen af Henriette Rostrup (Bog)

       87 kr.

       Bogen er ny og ubrugt.Ulveheksen har taget Alif til fange, men han er nødt til at undslippe hendes kløer, for han er Drengen, og det er hans skæbne at besejre hendeTitel: Krigen mod ulveheksenForfatter: Henriette RostrupForlag: TurbineUdgivelsesår: 2020Sider: 158Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Kriger : autofiktiv roman af Søren Byder (Bog)

       Kriger : autofiktiv roman af Søren Byder (Bog)

       98 kr.

       Interessant og ærlig autofiktiv historie om en mand, der forlader sit tidligere "kendis"-liv og starter forfra som stilladsarbejder og enlig far til tre børn. En hudløs bog for alle med interesse for livshistorierTitel: Kriger : autofiktiv romanForfatter: Søren Byder (f. 1972)Forlag: BrændpunktUdgivelsesår: 2021Sider: 241Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Den store djævlekrig. Ondskabens engel af Kenneth Bøgh Andersen (Bog)

       Den store djævlekrig. Ondskabens engel af Kenneth Bøgh Andersen (Bog)

       43 kr.

       Fantasy. Filip er stadig i Helvede og krigen mellem Helvede og Aziels fordømte hær nærmer sig. Men alt Filip kan tænke på er Satina som Aziel har bortført. Han er nødt til at redde hende. På trods af at Mørkets fyrste har forbudt ham detTitel: Den store djævlekrig. # : Ondskabens engelForfatter: Kenneth Bøgh AndersenForlag: Rosinante & CoUdgivelsesår: 2013Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Englands-krigene 1801-14 af Lars Lindeberg (Bog)

       Englands-krigene 1801-14 af Lars Lindeberg (Bog)

       54 kr.

       Bogen 'Englands-krigene 1801-14' skrevet af Lars Lindeberg. Den omhandler de dramatiske og tragiske kapitler i Danmarkshistorien: Slaget på Reden 1801, Københavns bombardement 1805 og tabet af Norge 1814. Bogen er rigt illustreret med over 400 billeder. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Farve: flerfarvet Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·tir.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Grill : roman af Ib Michael (Bog)

       Grill : roman af Ib Michael (Bog)

       54 kr.

       romanTo unge kvinder, Grill og René, mødes i København efter René har haft en voldsom, men også traumatisk kærlighedsaffære i Yemen med en mand, der har kontakt til hellige krigere og modstandskampen i IrakTitel: Grill : romanForfatter: Ib MichaelForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2005Sider: 314Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·man.·Orderly Shop

       Fremhævet
       Den udstødte af Michelle Paver (Bog) fra Alvilda

       Den udstødte af Michelle Paver (Bog) fra Alvilda

       32 kr.

       bronzedolken : bog 1Den 12-årige gedehyrde Hylas er på flugt fra grusomme krigere, og hans lillesøster er forsvundet. I sin søgen efter søsteren møder han den modige pige Pirra og knytter et usædvanligt venskab til en delfin. Men hvorfor er Hylas så vigtig for krigerne?Titel: Den udstødteForfatter: Michelle PaverForlag: AlvildaUdgivelsesår: 2015Sider: 312Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Brand: Alvilda Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

       Slangerup·man.·Orderly Shop

       Fremhævet
       SNAK Samtalespil | Bøger |

       SNAK Samtalespil | Bøger |

       84,96 kr.

       Shop-Tur.dkPå lagerFra PriceRunner
        Sponsoreret
        BØGER - Samtalespil fra SNAK

        BØGER - Samtalespil fra SNAK

        99,95 kr.

        SpilforsyningenPå lagerFra PriceRunner
         Sponsoreret
         Kongen af Thule - en biografi om Knud Rasmussen - Indbundet

         Kongen af Thule - en biografi om Knud Rasmussen - Indbundet

         289,95 kr.

         Kongen af Thule Knud Rasmussens liv var eventyrligt. Han blev Danmarks store polarforsker, og hans bedrifter gjorde ham til en folkehelt. Hans indsats gjorde Danmark til en af de førende polarforskernationer og var stærkt medvirkende til, at Grønland kom til at høre til Danmark og ikke til Norge. Det var ham, der åbnede Grønland for danskerne og resten af verden. Og han var den, der skaffede flest etnografiske effekter fra Grønland og Arktis til Nationalmuseet. Men der var mere i det. Han ledte også efter noget inde i sig selv. Noget, der havde det med at ændre sig, lige når han troede, at han havde fundet, hvad han søgte. "Kongen af Thule" er en biografi, der kommer omkring hele mennesket Knud Rasmussen polarforskeren og ekspeditionslederen, ægtemanden og kvindebedåreren, europæeren og urmennesket. Bogen bygger på Kurt L. Frederiksens første bog om Knud Rasmussen fra 1995, og forfatteren har nu gennemgribende revideret sit storværk, gennemskrevet det og tilføjet detaljer, som ikke har kunnet afdækkes før nu. Fra Troels Kløvedals forord Når Knud Rasmussens bedrifter og hyperaktive liv bliver ved med at være så spændende, er det, fordi den gnist, som hele tiden er fremdriften, lysten og livsnydelsen, er i dynamikken mellem dansk, europæisk dannelse og så det vilde urmenneske, som Knud Rasmussen både havde i sit hjerte, og som han bruger fuldt ud i sin rejseteknik. (…) Så sart, så skør er overlevelsen i pressede minus 40 graders blæsende kulde på toppen af verden eller på et skib i stormvejr. En enkelt lille fejl, og en årsagskæde går i gang, som kan ende med en katastrofe …

         WebshopCoop.dk
          Sponsoreret
          Ildlandet af Chris Ryan (f. 1961) (Bog)

          Ildlandet af Chris Ryan (f. 1961) (Bog)

          38 kr.

          Argentina ledes igen af en junta, der vil invadere Falklandsøerne. Mark Black som har deltaget i den første Falklandskrig sendes afsted igen, på en hemmelig mission, hvor han skal forsøge at undgå at krigen bryder ud, men det bliver en meget kompliceret operationTitel: IldlandetForfatter: Chris Ryan (f. 1961)Forlag: LademannUdgivelsesår: 2003Sider: 334Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Tak for turen! af Lars R. Møller (Bog)

          Tak for turen! af Lars R. Møller (Bog)

          54 kr.

          Oberst Lars R. Møllers (f. 1954) erindringer fra et liv i forsvarets tjeneste. Han blev berømt i Danmark da han valgte at give ordre til at skyde med skarpt under krigen i Jugoslavien. Senere har han været en kontroversiel stemme, der konstant har kritiseret "skrivebordsgeneraler" og mindet samfundet og politikerne om alvoren på slagmarkenTitel: Tak for turen!Forfatter: Lars R. MøllerForlag: Lindhardt og RinghofUdgivelsesår: 2016Sider: 585Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·man.·Orderly Shop

          Fremhævet
          U3 af KJartan Fløgstad (Bog)

          U3 af KJartan Fløgstad (Bog)

          65 kr.

          Militærpolitiske thriller fra Den Kolde Krigs tid. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          I krig og kærlighed : 101, Avenue Henri-Martin : 1942-44 af Régine Deforges (Bog)

          I krig og kærlighed : 101, Avenue Henri-Martin : 1942-44 af Régine Deforges (Bog)

          25 kr.

          101, Avenue Henri-Martin : 1942-44Hovedpersonen, den unge og sensuelle Lea, lever livet farligt som medlem af den franske modstandsbevægelse, dels i Paris, dels hjemme på vingodset ved BordeauxForfatter: Régine DeforgesForlag: RosinanteUdgivelsesår: 2010Sider: 365Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Spionskib af Tom Keene & Brian Haynes (bog)

          Spionskib af Tom Keene & Brian Haynes (bog)

          54 kr.

          Thriller fra Den Kolde Krigs tid. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Tordenskiold : en biografi om Danmarks største søhelt af Dan H. Andersen (Bog)

          Tordenskiold : en biografi om Danmarks største søhelt af Dan H. Andersen (Bog)

          54 kr.

          en biografi om Peter Wessel TordenskioldForfatteren tegner et psykologisk portræt af krigeren, sømanden og mennesket Tordenskiold (1690-1720) og giver samtidig et billede af Danmark under Store Nordiske Krig 1709-1720Forfatter: Dan H. AndersenForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2010Sider: 413Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Grækerne i krig og fred

          Grækerne i krig og fred

          24 kr.

          Med drengen Fidonides bringes læseren midt ind i de mangfoldige dramatiske hændelser i det gamle Grækenland. Et stykke historie fortalt og levendegjort for børn og unge i tekst og billeder. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Kæmp for alt du har kært

          Kæmp for alt du har kært

          50 kr.

          Dorte Kvist/ Bubber. Kæmp for alt du har kært. Fast pris Kan sendes med gls til gls pakkeshop for 47 kr. I Kæmp for alt hvad du har kært går Bubber tæt på danske familier, der er berørt af krigen i Afghanistan: Den unge soldat, der ikke kan leve et almindeligt liv, fordi fortiden plager ham. Familien, som har mistet deres ene søn i krigen, og nu sender den anden af sted. Den kvindelige soldat, som har fundet kærligheden i hæren, men er invalideret af posttraumatisk stress, og feltpræsten, der ved, hvad det vil sige at lyse velsignelsen over soldaterne, inden de går i kamp.De udsendtes historier giver et aktuelt billede af, hvad det vil sige for et menneske at være i krig i dag. Der fortælles åbent og modigt om op- og nedture og om, hvor store konsekvenser det kan få, når man vælger et liv som udsendt. Kæmp for alt hvad du har kært er et usentimentalt og livsbekræftende indblik i en ellers lukket verden Kasse 4

          Brovst·13. apr.

          Danmark bliver Danmark – se fotos og omtale

          Danmark bliver Danmark – se fotos og omtale

          25 kr.

          Krig, damp og genier i 1800-tallet – 101 fortællinger om et århundrede 2014 - 100 sider – hæftet – fin stand ” I 1814 tabte vi Norge, og i 1864 måtte mænd lade livet ved Dybbøl. Dette er to begivenheder vi danskere ser tilbage på med stor ærgrelse, men samtidig har de været med til at gøre Danmark til Danmark. 2014 er jubilæumsår for begge begivenheder, og med “Danmark bliver Danmark” bliver der sat et interessant fokus på dem. Med 101 korte artikler bliver 1800-tallets Danmark beskrevet: En tid, der både bød på store tab, men også store personligheder, der kom til at præge os fremover. “Danmark bliver Danmark” er en historisk bog, der vender blikket mod Danmark, danskernes selvbevidsthed og vores historie”. Indhold: der er 101 overskrifter – så se fotos Gavmildt illustreret med billeder (især fotos) af/fra bl.a. Gavmildt illustreret med billeder (især fotos) af/fra bl.a. britiske brandbomber fra 1807, Sophie Keller, Pederstrup, Kastellet Dansborg, Carlsberg, Amagertorv med åbne rendestene, marked i Vejle, Dansk kvindesamfund marcherer for valgret, Moesgaard 1880, lastning af dampere i Aarhus havn, Canadas lokomotiv på banegård 1862, selvbinder, panserskibet ”Helgoland”, Georg Brandes, Schmalfelds Tobaksfabrik, Oline Knudsen – offentligt fruentimmer, palmehuset i botanisk have, Lille Regnegade 1906, frække franske postkort, Svinkløv badehotel, Palmemøllen i Aarhus, fattiggården i Roskilde, lugende roepiger, stenbrudsarbejdere på Bornholm………. Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

          Frederikshavn·13. apr.

          3 x bøger

          3 x bøger

          60 kr.

          3 x bøger. Sælges kun samlet, prisen er for alle. Fast pris Kan sendes med gls til pakkeshop 57 kr. - Juryen, John Grisham , Enken efter en cigaretarbejder, der døde af lungekræft, sagsøger tobaksfirmaet. Juryen til retssagen udvælges, men nu drejer det sig om profit og markedsandele, og tobaksfirmaet er ude med bestikkelse til jury-medlemmerne - Khaled Hosseinis, Drageløberen er den gribende historie om Amir og hans venskab til tjenerens søn Hassan. I den årlige drageflyvningskonkurrence udgør de en fantastisk duo, men noget går galt. Hverken Hassen eller Amir er længere den samme og kort tid efter må de begge flytte fra deres barndomshjem. Krigen tvinger Amirs familie til USA, hvor deres velstand ikke længere er den samme. - De hjemløse, Yiyun Li Året er 1979. Det er knap tre år siden, Mao døde, og i Beijing er der glimt af håb om frihed og demokrati. Langt fra hovedstaden i den trøstesløse Mudderflodens By ser indbyggerne derimod frem til dagens helt store begivenhed: den offentlige henrettelse af den unge kontrarevolutionære Gu Shan. Hun er tidligere fanatisk Mao-tilhænger, men er faldet i unåde, fordi hun har stillet sig kritisk over for Kulturrevolutionen. Mens byen forbereder sig, følger vi Gu Shans forældre, der - midt i sorgen - ingen forestillinger gør sig om, at datterens død kan få betydning for andre end dem selv.Lysende og koncist væver Yiyun Li historien om Mudderflodens By og dens indbyggere. Romanen er en stærk og brutal fortælling om korruption, mord og politisk paranoia i 1970'ernes Kina umiddelbart efter Maos død. Kasse 2

          Brovst·13. apr.

          Blodskyld + skyldig + primetime+ Spies

          Blodskyld + skyldig + primetime+ Spies

          60 kr.

          4 x bøger. Sælges kun samlet, prisen er for alle, fast pris. Kan sendes med gls til pakkeshop for 57 kr - Blodskyld af Åsa Larsson Det er sensommer og næsten to år siden, at mordet på den religiøse leder Viktor Strandgård tvang Rebecka Martinsson tilbage til Kiruna, hendes fødeby nord for polarcirklen. Nu er hun sygemeldt fra jobbet som jurist i Stockholm og har svært ved at huske de voldsomme begivenheder fra dengang. - Uskyldigt offer, Alexandre Cavelius Massevoldtægter og utænkelige overgreb mod uskyldige kvinder. Leila vokser op i en lille landsby uden for Sarajevo. I hendes første skoleår er der ingen der går op i, hvad folks efternavne fortæller om deres religiøse tilhørsforhold. Men i 1992 bryder krigen ud, og Leilas liv for-andres for altid. - Spies - hans livs rejse. Af John Lindskog Du skriver jo nok en bog en dag, når jeg er død?, sagde Simon Spies til denne forfatter. forfatteren havde fulgt Simon Spies igennem 15 år. En spilde fortælling om en stor personlighed, der skabte eventyr i Norden. - Efter en privat sammenkomst findes Sveriges største tv-stjerne, Michelle Carlson skudt gennem hovedet. Annika Bengtzons bedste veninde udpeges som en af de mistænkte og Bengtzon må forsøge at rense sin veninde og finde den rigtige morder. Samtidig er der knas på hjemmefronten og hendes chef trækker hende ind i en offentlig magtkamp. Problemer bliver dog kun større, da morderen slår til i den bedste sendetid, primetime." PRIME TIME er tredje bog i serien om kriminalreporteren Annika Bengtzon "Der er dynamik i Liza Marklunds nye femikrimi PRIMETIME fra først til sidst. Kasse 5

          Brovst·13. apr.

          Spies af Michael Frayn (Bog)

          Spies af Michael Frayn (Bog)

          32 kr.

          En blomsterduft vækker Stephens fortrængte erindringer om en sommer under krigen for 50 år siden. Hans og vennen Keiths fantasiverden om underjordiske tunneler, mord og spioner omkring deres fredelige gade blev pludselig alt for virkeligTitel: SpiesForfatter: Michael FraynForlag: FaberUdgivelsesår: 2003Sider: 234Sprog: Engelsk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Hvor unfair, David! af Ephraim Kishon (bog)

          Hvor unfair, David! af Ephraim Kishon (bog)

          76 kr.

          >>En gudbenådet humorist, en fyrig og fantasifyldt satiriker kalder Berlingske Tidende Ephraim Kishon.Her er satiriske humoresker fra Israel af den flere gange prisbelønnede forfatter, der for længst er udkommet og skattet i en række europæiske lande og Amerika. Han lader sit skarpe vid spille over mangfoldige forhold i dagens Israel, fra krigen med Ægypten til privatlivets prekære fred.>>En bog fuld af sprudlende underfundighed skrev Fyens Stiftstidende om hans forrige bog: det tør man også sige om denne... Jespersen og Pios Forlag 1968 Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Manden i søen : krimi af Arnaldur Indriðason (Bog)

          Manden i søen : krimi af Arnaldur Indriðason (Bog)

          32 kr.

          krimiKrimi. Kriminalbetjent Erlendur får en sag om et mord, der måske stammer fra den kolde krigs tid. Sideløbende fortælles en historie fra 1960'ernes Leipzig om en ung student og hans liv og kærlighedForfatter: Arnaldur IndriðasonForlag: RosinanteUdgivelsesår: 2009Sider: 345Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Manden i søen : krimi af Arnaldur Indriðason (Bog)

          Manden i søen : krimi af Arnaldur Indriðason (Bog)

          54 kr.

          Krimi. Kriminalbetjent Erlendur får en sag om et mord, der måske stammer fra den kolde krigs tid. Sideløbende fortælles en historie fra 1960'ernes Leipzig om en ung student og hans liv og kærlighedTitel: Manden i søen : krimiForfatter: Arnaldur IndriðasonForlag: RosinanteUdgivelsesår: 2008Sider: 345Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Kaptajn Dinesen. Bind 1, Ild og blod af Tom Buk-Swienty (Bog)

          Kaptajn Dinesen. Bind 1, Ild og blod af Tom Buk-Swienty (Bog)

          54 kr.

          Om den unge Wilhelm Dinesens opvækst på Katholm Gods, hans vilde færd fra slaget ved Dybbøl den 18. april 1864 til de store europæiske slagmarker som kaptajn i den franske hær i krigen mod Tyskland 1870-1871 og som øjenvidne til borgerkrigen, PariserkommunenTitel: Kaptajn Dinesen. Bind 1, Ild og blodForfatter: Tom Buk-SwientyForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2016Sider: 507Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Fundamentalismernes sammenstød : korstog, jihad og modernitet af Tariq Ali (Bog)

          Fundamentalismernes sammenstød : korstog, jihad og modernitet af Tariq Ali (Bog)

          54 kr.

          Om islams og Vestens historie, konflikter og krige i lyset af fortidens og nutidens religiøse og politiske magtbalance på verdensplan, med hovedvægt på konflikterne i det 20. århundredeTitel: Fundamentalismernes sammenstød : korstog, jihad og modernitetForfatter: Tariq AliForlag: InformationUdgivelsesår: 2004Sider: 430Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Forbrydelse og dumhed af Nic. Blædel (bog)

          Forbrydelse og dumhed af Nic. Blædel (bog)

          109 kr.

          Den danske journalist Nic. Blædel advarede inden krigen mod Hitlers krigsdrømme. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·13. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Krig og fred af Lev Tolstoj - Bind 2 (Bog)

          Krig og fred af Lev Tolstoj - Bind 2 (Bog)

          54 kr.

          Stort anlagt russisk slægtsroman om tre aristokratiske familier. Begivenhederne under Napoleonskrigene 1805-12 danner baggrundenTitel: Krig og fredForfatter: Lev TolstojForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2004Sider: 2Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Grill : roman af Ib Michael (Bog)

          Grill : roman af Ib Michael (Bog)

          54 kr.

          To unge kvinder, Grill og René, mødes i København efter René har haft en voldsom, men også traumatisk kærlighedsaffære i Yemen med en mand, der har kontakt til hellige krigere og modstandskampen i IrakTitel: Grill : romanForfatter: Ib MichaelForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2005Sider: 314Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Krig og fred af Lev Tolstoj - Bind 1 (Bog)

          Krig og fred af Lev Tolstoj - Bind 1 (Bog)

          54 kr.

          Stort anlagt russisk slægtsroman om tre aristokratiske familier. Begivenhederne under Napoleonskrigene 1805-12 danner baggrundenTitel: Krig og fredForfatter: Lev TolstojForlag: GyldendalUdgivelsesår: 2004Sider: 2Sprog: Dansk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·søn.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Horns Herred Historier – interessant og varieret

          Horns Herred Historier – interessant og varieret

          30 kr.

          Jægerspris Historiske forening – 1995 – krt. – 247 sider – god stand Blandt kapiteloverskrifterne – og der er mange: Guldfundet fra Kitnæs Færgeoverfarten ved Jægerspriis, En hvalfangst ved Kulhuse Synsforretning på en gård i Tørslev Fæsteforhold på Egholm Soldat i 1. slesvigske krig Mordet i koblerne Fiskeriet fra Kulhuse og Neder Dråby Isefjordværket Jul på Svanholm En mejerist i Horns Herred Dyrnæstiden Egelundsskolen Interneret i Jægersprislejren 1943 Holten og Lindegården Forsamlinger og mormoner Brugsforening startes Sommerferie på Højager Horns Herreds Arbejds- og Forsørgelsesanstalt ----og mange flere Illustreret med en del gamle fotos Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

          Frederikshavn·12. apr.

          Our game af John Le Carré (Bog)

          Our game af John Le Carré (Bog)

          54 kr.

          En førtidspensioneret secret-service-agent indhentes af sin fortid, og begiver sig ind i det forvandlede Europa og Rusland i jagten på sin unge og smukke elskerinde og sin gamle konkurrent og partner fra den kolde krigs dage, der begge er forsvundetForfatter: John Le CarréForlag: Hodder & StoughtonUdgivelsesår: 1995Sider: 347Sprog: Engelsk Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·12. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Blomsterbergs jul af Mette Blomsterberg (Bog)

          Blomsterbergs jul af Mette Blomsterberg (Bog)

          104 kr.

          Blomsterbergs jul” er en bog af Mette Blomsterberg, hvori hun har samlet alle sine yndlingsjuleopskrifter. Jul er for Mette Blomsterberg familie og hyggelige stunder og alle ved, at madlavning og spisning er en af de bedste måder at hygge sig på!I ”Blomsterbergs jul” finder du i alt 90 juleopskrifter på julemad, julebag og julekonfekt, som du kan gå i krig med gennem hele juleperioden. Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·i går·Orderly Shop

          Ny
          Anden Verdens Krig

          Anden Verdens Krig

          54 kr.

          krig i luften Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Anden Verdens Krig

          Anden Verdens Krig

          54 kr.

          Mussolini Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Nazismen: Tyskland 1918-1945. Statsformer i det 20. århundrede af Poul Thomsen og Finn Held (bog)

          Nazismen: Tyskland 1918-1945. Statsformer i det 20. århundrede af Poul Thomsen og Finn Held (bog)

          54 kr.

          Omfatter følgende hovedafsnit: baggrunden for nazismens opståen - NSDAP's historie og program - udenrigspolitikken fra verdenskrig til verdenskrig. Desuden indtryk af dagligdagen i krigens Tyskland og af tyskernes grusomheder under krigen. Teksten suppleres med et afsnit »Tal og tekster«, biografiske noter og et glimrende udvalg af supplerende litteratur (hovedvægt på voksenlitt.). I den løbende tekst er indskudt supplerende oplysninger, mange af mere almengyldig karakter (f. eks. om begrebet krigsforbrydelse, kartel-dannelser o.s.v.), »opråb«, avisreportager o.s.v. Det fotografiske billedmateriale udmærket. - En fortrinlig håndbog, der som helhed er beregnet til undervisning i 10. skoleår, men hvor enkelte afsnit udmærket kan bruges isoleret. Nazismen: Tyskland 1918-1945. Statsformer i det 20. århundredePoul Thomsen, Finn HeldGjellerup, 1966 - 162 sider Klik på 'Se annoncen hos forhandleren' for at se varen i vores webshop Vi sender til hele landet for 45 kr. Leveringstiden er 1-3 hverdage. Du kan også gratis hente den på vores lager på Industrivej 10 i Slangerup. Er du i tvivl om varen stadig er til salg? Klik på knappen "Se annoncen hos forhandleren" for at se den i vores webshop. Kan du se den der, er den stadig til salg. Orderly er en ny måde at købe brugt på. Vi har alle vores sælgeres ting på vores centrale lager. Derfor kan du være helt sikker på at få dine ting - og du kan samle flere ting på tværs af sælgere og kun betale én gang fragt.

          Slangerup·11. apr.·Orderly Shop

          Fremhævet
          Side:
          af 8