Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Krop og sind

727
Erindringer fra den tredie alder

Erindringer fra den tredie alder

85 kr.

John Mølgaard. Lys og skygge - erindringer fra den tredie alder. Forlagskompagniet 2004. 1.udgave, 1.oplag, 228 sider, rigt illustreret med sort/hvide fotos og tegninger, hæftet, som ny. Erindringer og refleksioner fra forfatterens (f.1925) tredje alder, bl.a. med betragtninger om mennesker han har mødt og beundret, om glæden i hverdagen og samværet med den nærmeste familie, men også ærlige optegnelser fra de dage, hvor livets dunkle sider overskygger de gode stunder

2300 København S
i dag
Overlæge Svendsens Førstehjælp

Overlæge Svendsens Førstehjælp

125 kr.

ved Vilhelm Aalkjær og Holger Rud, med 142 billeder, Gyldendalske Boghandel, Nordisk Forlag, 1951, fin indbinding med rød lærredsryg. Bogen er yderst velholdt. Pris 125 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
i dag
Politikens bog om naturhelbredelse

Politikens bog om naturhelbredelse

80 kr.

I hardback fra 1990, 1 udgave. 351 sider. I perfekt stand. Ikke ryger hjem. Sender gerne mod betaling af fragt.

9000 Aalborg
i dag
Naturlig glæde

Naturlig glæde

75 kr.

Nypris 179 kr. Hardback. Fast pris Naturlig glæde, personlig udvikling Prabhupada, A.C. Bhaktivedanta Swami (stifteren af Hare Krishna-bevægelsen, ISKCON), the Bhaktivedanta Book Trust 1985. 303 sider, indbundet. Dybt inde i selvet løber en altid frisk strøm af naturlig glæde. Den oplivende smag genopvækker minder om vore oprindelige glædelige oplevelser. Denne verdensberømte antologi, som er sammensat af fem bøger, fortæller, hvordan vi kan drikke af den skjulte kilde og altid føle tilfredsstillelse. Indeholder en række interessante foredrag holdt af forfatteren i løbet av hans omfattende rejsevirksomhed. Hvid kasse Kan sendes med gls 42 kr.

9460 Brovst
i dag
Hjemmemassage

Hjemmemassage

30 kr.

bogen er velholdt og fyldt med fotos og vejledning til hjemme brug.

5550 Langeskov
i dag

Politikens Bog om Helbredende Urter

75 kr.

Politikens Bog om Helbredende Urter Sundhed - Kropspleje - Afslapning Leksikon med over 200 lægeurter Af Richard Mabey 288 sider - hardback - Politikens Forlag Pris: 75 kr.

9000 Aalborg
i dag

Psykologi og Pædagogik

20 kr.

20 kr. stykket. Giv gerne et bud.

5000 Odense C
i går

Bog, Få dem til at lytte

55 kr.

Effektiv og målrettet præsentation: Om verdensbilledet og din personlige kommunikationsevne ; Om at organisere indholdet af et budskab i dit hoved ; Om din krops sprog og virkemidler ; Om attituder - dine egne og andres ; Om fremtoning, stil, image, farver og påklædning ;Om at bruge stemme og sprog ; Om at anvende visualisering, illustrationer og dokumentation ; Om at vælge og udnytte de fysiske rammer ; Om kommunikations- og manipulationsteknikker, 168 sider. Kåre Fjalland

7190 Billund
i går

Psykofarmaka

75 kr.

Psykofarmaka behandling af psykiske lidelser med nervemedicin. Fast pris Jes Gerlach og Per Vestergaard Bogen her kommer hele vejen rundt om psykofarmaka der gøres brug af i behandlingssystemet i dag. Bogen beskriver psykiske sygdomme, og hvilke psykofarmaka man anvender i behandlingen, virkninger og bivirkninger af disse og fremtidsperspektiverne. Kasse 4 Kan sendes med gls 42 kr.

9460 Brovst
i går

Bøger

30 kr.

Sælges for 20 kr. stykket. Giv gerne et bud.

5000 Odense C
i går

Min Yoga, Thorbjörg Hafsteinsdottir

40 kr.

Dette er bogen til dig, der dyrker yoga eller har lyst til at prøve yogaen af på egen krop og sjæl. Yoga er godt for det hele: Kroppen får det bedre, bliver smidigere og skiller sig af med usunde spændinger, og på samme måde er yoga god og rensende for sjælen. Det, der binder yogaens sunde virkning sammen, er yogamad. Det bliver du introduceret til i bogen her.

7800 Skive
i går

Videnskabens verden- Mennesket

70 kr.

Bogen fremstår som ny. Afhentes i Ullerslev ellers sendes på køber regningen.

5540 Ullerslev
i går

Stor bog om mennesket

25 kr.

Stor bog om mennesket, som kan svare på mange af de spørsmål det dukket op

5270 Odense N
i går

Workout for Hjernen

75 kr.

Få balance mellem højre & venstre hjernehalvdel. Hardback, 160 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Er du domineret af din højre eller venstre hjernehalvdel? Denne bog hjælper dig til at forstå, hvordan netop din hjerne fungerer, og ikke mindst hvordan du sammensætter et helt personligt "gymnastikprogram", der kan skabe den ønskede balance mellem hjernehalvdelene. Programmet sammensættes af bogens mange illustrerede øvelser, som gør det både sjovt og underholdende at træne, og du har mulighed for konstant at følge med i dine fremskridt. .

2500 Valby
tor.

5 km & 10 km fra start til mål

50 kr.

af Graeme Hilditch 5 km & 10 km - Fra start til mål er en grundlæggende løbebog for nye og let øvede løbere. Bogen guider på en nem og behagelig måde alle til et succesfuldt løb ? hvad enten målet er at gennemføre 5 km, 10 km eller blot at få en forbedret grundform, er bogen en uundværlig træningsmakker. hft, 2013, kan sendes m DAO for 42 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Få et selvhelbredende liv på 12 uger

75 kr.

Susanna Ehdin. Hardback, 342 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Alle kan forbedre sit helbred og få det bedre. Ved at styrke din selvhelbredende kraft, kan du få et liv, du ikke troede var muligt! Her får du et 12-ugers program, der trin for trin fører dig til et sundere liv. Det handler om at tænke i nye baner og: - Spise lidt sundere - Tage pauser og lave vejrtrækningsøvelser eller meditere - Sørge for at sove ordentligt - Rense ud og få det bedre - Sørge for dine individuelle behov - Give næring til sjælen - Tage hånd om glæden og lege mere - Sørge for helheden Bogen giver konkret vejledning, hvor du hver uge koncentrerer dig om en side af dit helbred. Du får hårde fakta og bløde øvelser, opskrifter på lette og hurtige retter, forskellige spørgeskemaer som hjælper dig til succesfuldt at bedømme dit helbred samt praktiske råd. Denne bog giver dig forudsætningerne - du giver dig selv muligheden for et godt helbred. Sanna Ehdin har en Ph.D. i immunologi og har siden 1991 beskæftiget sig med psykoneuroimmunologi - sammenhængen mellem krop, tanker, følelser og helbred og har tidligere skrevet Det selvhelbredende menneske, Kogekunst for det selvhelbredende menneske og HQ - det menneskelige helhedssyn. .

2500 Valby
tor.

The Growth of the Mind

25 kr.

K. Koffka. Littlefield, Adams & Company 1959. An Introduction to Child Psychology. Paperback. 426 s.

5610 Assens
tor.

Min synske datter af Sonja Bruun

50 kr.

Kan sendes med DAO, eller hentes i Odense

5230 Odense M
tor.

Visuelt Vægttab

100 kr.

af Dr. Shapiro. 30-dages planen. Samme mængde kalorier, mere mad - valget er dit. Du får syn for sagen: På venstre side er der en lille portion mad med højt kalorieindhold. På højre side er der et bjerg af lækker mad, der kun indeholder få kalorier. Se billeder for indhold og beskrivelse. Bogen er ny/ubrugt.

4690 Haslev
tor.

Go` nu nat godnathistorier for voksne

100 kr.

Go` nu nat godnathistorier for voksne. En antologi af 25 danske forfattere. Den indeholder fortællinger, sange, digte og en enkelt madopskrift. Den er udgivet i samarbejde med Læger uden Grænser. Ny. Ny Pris 199,95 Kr. Ved forsendelse betaler køber alle udgifter til porto, ellers afhentes de på Adr.

9510 Arden
tor.

Beginning to see, Sujata

90 kr.

A collection of epigrams about the problem of living and the freedom to be gained through meditation med navn på titelblad, hft, 1983, kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Modeldrømme - en Inspirationsbog til dig

60 kr.

Katrine Memborg. Indbundet, 147 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Endelig en bog om modeller, der tager faget og sine hovedpersoner alvorligt. I en række billeder og interviews fortæller forfatter og journalist, Katrine Memborg, som er tidligere chefredaktør på VI UNGE og redaktør på programmet Topmodel om jobbet som model, som så mange unge piger finder utrolig attraktivt. Vi kommer rundt i forskellige kroge af faget og taler med topmodeller, børnemodeller, fotografer, make-up-artister, eventmakere, redaktører og bureauejere, som hver og en giver deres personlig indblik i modellernes fascinerende verden. - Louise Mikkelsen (model og vinder af Topmodel på tv) - Mia Jeppson (make up og hår stylist) - Henrik Adamsen (fotograf) - Bente Lundquist (Scoop Models direktør) - Jim Lyngvild, Cecilie Christiansen (redaktør på Elle) - Sara Maria (model på 34 år. Startede som 15-årig) - Sarah Grünewald Forfatteren har tidligere udgivet en bog om musik-idolet Christopher. .

2500 Valby
tor.

Fra pæn pige til Power Prinsesse,

90 kr.

af Lone Rasmussen og Trine Thorendal Hvad gør man, når man hele tiden tænker på, hvad andre tænker om én, når man hader sin krop, og når man hverken kan finde ud af det med veninder, mænd eller sex? Hft, 2009, kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Mod til Succes

75 kr.

Soulaima Gourani. Hardback, 189 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Er du kørt sur i det hele? Er du træt af chefen? Er du bitter over at din kollega blev forfremmet i stedet for dig? Keder du dig på jobbet -eller i det hele taget? Ærgrer du dig over at du aldrig fik muligheden for at forfølge din drøm? Den gode nyhed er at der IKKE kommer nogen og redder dig. Du har selv det fulde ansvar, du er selv nøglen til forandring - og du har alle muligheder. Så: - Kys funktionærmentaliteten farvel - Udfordr din udholdenhed - Find dit indre drive - Nå dine mål Soulaima Gourani deler i denne bog ærligt og inspirerende ud af sin egen historie og egne erfaringer - krydret med skarpe meninger om fremtiden,succes, den enkeltes konkurrenceevne, viljestyrke, ansvar og udholdenhed. Det handler om at finde mod til livet, turde sætte ambitiøse mål (og sige dem højt), bryde ud af komfortzonen, vælge vejen til succes og arbejde benhårdt på at nå i mål. .

2500 Valby
tor.

Få tjek på - Sport. Martin Dyrgaard

120 kr.

Serie: Få tjek på - Med udgangspunkt i kroppens anatomi arbejdes med ernæring, energiindtag og forbrænding i forbindelse med sport, idrætsskader og doping Hardback. 53 sider, illustreret i farver Der er stemplet på titelbladet. 1. udgave fra 2005 på forlaget Alinea , Experimentarium ISBN: 87-23-02064-4 Vægt: 369 gram

6200 Aabenraa
tor.

NLP i Sundhedssektoren

75 kr.

Lisbeth Ødum. Hardback, 288 sider. Stempel, ellers som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Se billede 2 for info fra bogens bagside. .

2500 Valby
tor.

Bøger

80 kr.

Velholdte bøger uden understregninger og notater

9500 Hobro
tor.

Sårene i Sindet

60 kr.

Finn Abrahamowitz. Psykologi fra tilværelsens yderside. Hardback, 266 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Kriser er ikke forbeholdt en udvalgt skare. Sår og ar på sjælen kan alle mennesker kan blive ramt af, og konsekvenserne kan være grusomme: selvmord, aggression, vold, vrede, terror, misbrug, incest, sorg og ensomhed udgør blot et lille udsnit. I bogensamler og analyserer forfatteren Finn Abrahamowitz nænsomt nogle af de traumatiserende episoder og oplevelser, der formår at slå selv de mest psykisk robuste mennesker ud. I bogens 21 kapitler berører Abrahamowitz emner som posttraumatisk stresssyndrom, tortur, nazisme, selvmord og alderdom. .

2500 Valby
tor.

Kræft, krokodiller og bevidsthed

50 kr.

Af Else Rydahl 184 sider, hæftet Hovedland-2007 Bogen er som ny Lægen Else Rydahl beretter fordomsfrit om sine møder med forskellige behandlingsformer i både det konventionelle og det alternative behandlingssystem. Møder, der har skærpet hendes forståelse af sygdommes natur og menneskets rolle i verden. Kræft, krokodiller og bevidsthed er et forsøg på at bygge bro mellem to behandlingstraditioner. Med inddragelse af østlige og vestlige sygdomsforståelser genfortolker Else Rydahl kræftsygdommene som kollektive sygdomme, der peger på økologiske ubalancer i vores nuværende livsstil, snarere end på den syges fejlslagne personlige udvikling. En pointe, som kan være med til at fjerne det åg af dårlig samvittighed, der ofte følger med en kræftdiagnose. Bogen rummer kapitler om personlighedens dybe instinktive områder, samt psykologiske og selvudviklingsmæssige aspekter, og et kapitel om meditation. Kræft, krokodiller og bevidsthed er også en brugsbog, der bl.a. beskriver åndedræts...

5230 Odense M
tor.

The heart of healing, Bruce Davis mfl.

90 kr.

PÅ ENGELSK hft, noget slidt omslag, 1985, kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Dianetik

100 kr.

Forfatter L. Ron Hubbard - Den moderne videnskab om mental sundhed - Håndbog i dianetikkens metode

6840 Oksbøl
tor.

Det glykæmiske indeks

50 kr.

350 sider. Rigtig fin stand, fra røgfrit hjem.

5260 Odense S
tor.

Seksuel Intelligens

150 kr.

af dr. Sheree Conrad og dr. Michael Milburn, Forlaget Aschehoug, 2004, hæftet. Nye undersøgelser, der viser, hvordan du kan forøge din seksuelle bevidsthed og nydelse. Forord af Christian Graugaard, seksualforsker og læge. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 150 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
tor.

Deepak Chopra - Vejen til kærlighed

100 kr.

Sendes ikke

9400 Nørresundby
tor.

Wayne Dyer - Forny dig selv

100 kr.

Sendes ikke

9400 Nørresundby
tor.

John gray - Børn er fra himlen

100 kr.

Sendes ikke

9400 Nørresundby
tor.

Yoga bog

25 kr.

Der er som billede viser tegnet m farve på siderne m Solhilsen ellers er den pæn - sendes ikke

9400 Nørresundby
tor.

Kernesund familie bøger

200 kr.

Pr stk 75kr - sendes ikke

9400 Nørresundby
tor.

Træning af mave

50 kr.

Flad mave for altid (Birgitte Nymann) og Flad mave på 28 dage (i Form).

1663 København V
tor.

Guide til mad der glæder din krop, Detox...

90 kr.

af Pernille, Frederick Damore og Karen Norberg Mad der glæder din krop hft, 2007, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Kvinders fejl og mangler

45 kr.

140 sider, indbundet Let gulnet papir

5230 Odense M
tor.

Det magiske rum, Majbritte Ulrikkeholm

90 kr.

En bog om kreativitet, indsigt og forvandling En håndbog i kreativitet i dagligdagen. Om kreativitetens særlige natur og væsen, formidlet gennem en blanding af case-stories fra forfatterens kursusvirksomhed og personlige erfaringer gennem bl.a. drømme og refleksioner over disse. Med praktiske øvelser i enkle teknikkker Hardback, 2003, kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Idrættens pædagogik

45 kr.

152 sider, hæftet Clausen Bøger Bogen er som ny

5230 Odense M
tor.

Bedre råd

75 kr.

en håndbog om økonomi for kvinder, udgivet af HK og KAD. Bogen gennemgår de økonomiske spørgsmål, man stilles over for gennem hele livet: Hvordan får jeg styr på min egen økonomi? Hvilke konsekvenser har det at bo papirløst? Hvad har jeg ret til, når jeg får et barn? Hvordan forbereder jeg mig til at forhandle løn? Hvordan er jeg sikret, når jeg går på pension? Disse - og mange andre spørgsmål - gennemgås i bogen, hvor du også kan læse om alt fra arv til bank, boligkøb, efterløn, forsikring, overenskomster, skat, ægteskab og skilsmisse. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
tor.

Et godt liv efter 50

30 kr.

Terje Nordberg: Et godt liv efter 50 185 sider - Hardback - 1. udg. 1. oplag Politikens Forlag - Som NY!

9000 Aalborg
tor.

Personlig Gennemslagskraft

100 kr.

2.udgave. Softback, 219 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Syv stærke vaner fra verdens bedste kommunikatører. Dette er en ny og opdateret version af Jesper Klits bestseller "Personlig Gennemslagskraft", som er en underholdende og benhård kommunikationsguide, der lærer læseren at brænde igennem over for andre mennesker - en kompetence, der er efterspørges hos ledere og medarbejdere. Ved at læse om syv stærke vaner fra verdens bedste kommunikatører får du vejledning og inspiration til at styrke dine evner til at skære klart igennem og opnå den opmærksomhed du fortjener! Jesper Klit, der har mange års erfaring som kommunikationsrådgiver, tv-journalist, foredragsholder og underviser, præsenterer i denne bog en række uvurderlige værktøjer, øvelser og metoder til at udvikle læserens personlige gennemslagskraft. .

2500 Valby
tor.

Musik & pædagogik, Elsebeth Kirk red.

70 kr.

Musikken og det kreativt musiske (Elsebeth Kirk: Musik og pædagogik i historisk perspektiv ; Musik og pædagogik - tendenser i begyndelsen af det 21. århundrede ; Musikalitet skal udvikles. Kjeld Fredens: Børn er ikke kreative med navn på friblad og nogle få understregninger med blyant i starten af bogen. Hft, 1998, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Bogen om Kvinden 1 og 2 samlet pris

100 kr.

Sælger her Bogen om Kvinden 1 og 2 Samlet pris for dem begge 100Kr. Forsendelse: DAO 2Kg/45Kr. Bring 2Kg/45Kr. GLS Pakke 5Kg/46Kr. PostNord 2Kg/50kr. Pakker kræver email og mobil nummer. (Se ændringer: www.kortlink.dk/k97s ) ALT kører efter først til mølle princip. Ingen aftaler er bindende før der er betalt. Bud inklusiv porto ignoreres automatisk, portoen er oplyst. Vil i forhandle om portoen, kontakter i postvæsenet. Modtager Mobile Pay, Bankoverførsel eller kontanter. Afhentning foregår helst aften eller efter aftale. Se også mine andre spændende annoncer der oprettes næsten dagligt.

9510 Arden
tor.

Den evige livsspiral, Birgit Klein

150 kr.

Ud fra åndeligt diktat søger forfatteren at nå frem til de indre sandheder om vores fysiske og sjælelige liv på jorden. hft m lidt hyldespor, 1991, kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Boks dig i form

50 kr.

Chrissie Gallagher-Mundy. Hæftet, 128 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. Har MobilePay. Oplev at bokseworkout holder dig motiveret og oppe på tæerne. Med denne 12 ugers plan har det aldrig været sjovere at komme i form. Sjove, sikre øvelser fra boksning og selvforsvar. Få styrke og forhøj dit energi niveau. Slip stress, forbedr din koncentration og øg din selvtillid. Se billede 2 for mere info fra bogens bagside. Også: * Ringens Mestre, 75 kr. * De seje - 12 historiske kampe med danske boksere, 75 kr. .

2500 Valby
tor.

Dalai Lama om tro og viden, H. H. Dalai ...

70 kr.

Hardback, 2007, kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Overvind stress, John Buhl

70 kr.

Hft, 1997, kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Retrokuren af Susy Grundahl

70 kr.

Retrokuren - Råkost, Detox & Forkælelse 1 uge med helsevejleder Susy Grundahl 280 sider - Hardback 1. bogklubudgave, 1. oplag 2014 Flot ny bog - Pris: 70 kr.

9000 Aalborg
tor.

Hvorfor ældes vi forskelligt

50 kr.

8963 Auning
tor.

Gudindens genkomst, Majbritte Ulrikkehol...

90 kr.

en bog om kvindelighed, kraft & kreativitet Gudindens genkomst er en bog om det kvindelige - ikke blot som køn, men som kraft i det hele taget. Bogen henvender sig derfor nok til kvinder, men har bud til alle mennesker, der ønsker indsigt i en kvindelig vej. hft, 2008, kan sendes m DAO for 39,50 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Det kloge dyr

30 kr.

René Dubos. Hvordan vi formes af vore omgivelser. Oversat af Hanne Dissing. Gyldendal 1970. 251 s. Paperback med smudsomslag.

5610 Assens
tor.

Kunsten at leve Lykkeligt

40 kr.

Dalai Lama. Paperback, 289 sider. Brugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. "Kunsten at leve Lykkeligt" er et meget populært værk af Dalai Lama, som hjælper dig med at finde nøglen til et godt liv. Bogen bygger på helt grundlæggende ting: vi skal tro på det gode i alle mennesker, tro på mildheden og på et fællesskab mellem alt levende. Bogen er ikke funderet på religion, men på erfaringer fra et langt liv, historien og på gode argumenter. Måden at tænke på er mere end 2500 år tilbage, men kan i følge Dalai Lama sagtens tages i brug i dag. "Kunsten at leve Lykkeligt" er for alle, og så er den særligt tilrettelagt for et vestligt publikum. .

2500 Valby
tor.

Ping frøen der ledte efter et nyt vandhu...

120 kr.

af Stuart Avery Gold Vittig og inspirerende bog om vedholdenhed og om at overkomme hindringer ved at bryde ud af de vante normer og følge ens intuition. Avery Gold giver gode råd til at tackle vanskelige situationer, der kommer uventet og virker uoverkommelige. Hft, 2006, kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
tor.

Fast food til sjælen af Barbara Berger

45 kr.

382 sider, indbundet Let gulnet papir

5230 Odense M
tor.

Ja, jeg er præmenstruel

60 kr.

Hvad er din undskyldning for at være en idiot? Maren Uthaug. Hardback, 123 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Står du alt for ofte måbende og mundlam tilbage, når nogen fornærmer dig? Bliv klædt på til at give igen med denne handy inspirationsbog med grove tricks til pæne piger! Luk munden på nærgående mænd, næsvise trafikanter, bedreviden chefer, venner og alle andre, der går dig på nerverne hver eneste dag. .

2500 Valby
tor.
Side:af 13