Krop og sind

746
Mad, mening & magiske øjeblikke

Mad, mening & magiske øjeblikke

100 kr.

Spis, sov og tænk dig sund. Anette Harbech Olesen. Indbundet, 251 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Mad, mening og magiske øjeblikke" afslører nogle af hemmelighederne bag et langt og sundt liv. Du præsenteres for nye vinkler og veje, hvor individualitet, livsglæde, mening og naturligt velvære bringes i fokus. Herved får du mulighed for at navigere sundere i livet og samtidig ha’ det rigtig godt. Omdrejningspunktet er god mad, gode venskaber, aktivitet og søvn, der alle er afgørende brikker i bestræbelserne på at opnå en god livskvalitet og livslængde. Kvaliteten af det liv vi lever, afgøres dog også af vores evne til at tage ansvar og finde mening. Derfor introducerer bogen dig for taburetteknikken, en enkel visualiseringsmodel, der kan hjælpe dig til indre balance, styrke og sundhed. Forestil dig, at din sundhed hviler på tre ben, ligesom en taburet. Hvert ben er udtryk for det, der har betydning for din indre sundhed og balance. Det kan blandt andet være dine tanker, dine valg af mad samt kvaliteten af din nattesøvn. Ved at finde din personlige og individuelle balance, vil du lettere kunne opnå indre stabilitet og styrke. Læs bogen og få lyst til at gøre noget godt for dig selv og dem, du holder af. Du vil, udover solid og velunderbygget viden om søvn, aktivitet og gode tanker, også finde et væld af enkle og sunde opskrifter, der forhåbentlig vil inspirere dig til masser af skøn og velsmagende mad og til at skabe magiske øjeblikke, også i hverdagene. Bogen byder på en række enkle og effektive tiltag, der kan hjælpe dig og dine til at holde balancen og nyde livet i glæde og sundhed.

2500 Valby
i går
Krystalhealing  af Lone Hertz

Krystalhealing af Lone Hertz

60 kr.

Krystalhealing af Lone Hertz Healing, Clairvoyance og Krystaller 2. udgave, 1. oplag 1987 159 sider - hardback Bogklubben 12 Bøger Pris: 60 kr.

9000 Aalborg
i går
Stærk, let og mæt

Stærk, let og mæt

75 kr.

Hardback, 211 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. I "Stærk, let og mæt" løfter Anne Hjernøe sløret for hemmeligheden bag sit vægttabt på 20 kilo med kostplaner, sunde og skønne opskrifter samt praktiske råd. Vægttab er lige dele snilde og lige dele benhårdt arbejde. Det har Anne Hjernøe på et personligt plan måtte sande, og i denne bog deler hun ud af alle sine egne erfaringer. "Stærk, let og mæt" indeholder en kostplan for 14 dage, som Anne Hjernøe selv har tilrettelagt med fokus på sundhed og vægttab. Kostplanen inkluderer 50 dejlige opskrifter, hvor velsmag og sundhed går op i en højere enhed. Dertil følger også et let, styrkende træningsprogram, som Anne Hjernøe har udviklet til vægttab og en stærkere krop. Anne Hjernøe giver i bogen alle sine bedste tips og opskrifter videre fra sit eget vægttabsforløb mens hun opmuntrer og motivere til en sundere livsstil. Måske behøver det slet ikke at være så kedeligt at leve sundt?

2500 Valby
i går
Træn i det fri

Træn i det fri

100 kr.

Leg dig til en stærk krop med Outdoor Fitness. Hardback, 190 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Træn i det fri er bogen til dig, der gerne vil i gang med at træne, men ikke orker lange løbeture og triste timer i et fitnesscenter. Outdoor Fitness tilbyder effektiv træning og masser af frisk luft, som bliver omsat til en stærkere krop på rekordtid. Bogen her giver dig alle de redskaber og træningsprogrammer, som du skal bruge for at komme i gang. Med andre ord: Sæt din træning fri - udendørs, året rundt og kom i kanonform med et smil på læben. Bogen er skrevet af reflexolog Søren Malling, som blandt andet har været tilknyttet fodboldklubberne PSV Eindhoven, Brøndby, Spartak Moskva og Swansea. Her har han holdt bl.a. Michael Laudrups spillertrupper skadesfri med hjælp af de øvelser og grundtanker, som han beskriver i bogen. Søren Malling driver en klinik i Hellerup og dyrker selv ivrigt Outdoor Fitness.

2500 Valby
i går
Naturen på Recept

Naturen på Recept

120 kr.

Indbundet, 251 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Glemmer du skoven, stranden, solsorten og sommerfuglene - og måske også din mentale sundhed, fordi så meget andet presser sig på? Peter Qvortrup Geisling, læge og journalist, fortæller i Naturen på Recept, hvordan du holder sindet sundt med naturen som veldokumenteret medicin mod stress og tristhed. Naturen giver os i det hele taget ro og tid til at reflektere over livet. Det er vigtige mentale vitaminer - også for vores børn, der vokser op med iPad’en som elsket legekammerat, samtidig med at de er langt mindre ude i naturen end tidligere generationer. Naturen på Recept er desuden en stærk, personlig og inspirerende fortælling om Peter Qvortrup Geislings barndom i den nordjyske natur og hans ønske om at plante naturglæde og ro i sin lille datters sind.Bogen er med smukke, danske naturfotos - en sund, mental vitaminpille og en pause for din hjerne.

2500 Valby
i går
Bog om selvtillidstræning

Bog om selvtillidstræning

30 kr.

Selvtillidstræning og udvikling af sociale færdigheder - mod angst ogpsykiske vanskeligheder. Af Irene Henriette Oestrich. PsykiatriFondens Forlag, 1998. Meget fint eksemplar. Pris: 30,- kr. + porto.

4000 Roskilde
i går
Sund livsstil.

Sund livsstil.

20 kr.

Bøger om sunde vaner. Pr. stk. 20 kr. Sender gerne

9210 Aalborg SØ
man.
Ånden er over os + er der et liv efter døden

Ånden er over os + er der et liv efter d...

100 kr.

2 x bøger. Sælgers kun samlet, prisen er for begge, fast pris Dagmar Andreasen Kan sendes som pakke med gls til pakkeshop for 43 kr. - Dagmar Andreasen. Ånden er over os, har samlet en række beretninger og udtalelser om åndens betydning for mennesket. Hun beskriver blandt andre Isaac Newton og René Descartes? tanker, Niels Bohr og Albert Einstein og fortæller desuden om åndsforskere, læger og healere som Jes Bertelsen, Vilhelm Schelderup og Pater Pio. Bogen giver et spændende og nuanceret indtryk af vidt forskellige menneskers syn på den menneskelige ånd.Dagmar Andreasen (1920-2006) var en dansk forfatter og politiker. Hun var i mange år leder af Rynkeby Mosteri, som senere blev solgt til Carlsberg. Hun sad i Folketinget for Radikale Venstre og modtog i 1983 Kosan Prisen for frimodig brug af ytringsfriheden. Da Dagmar Andreasen havde trukket sig tilbage fra politik og forretningslivet, sprang hun ud som forfatter og udgav flere bøger om blandt andet det spirituelle, alternativ behandling og livet efter døde - Er der et liv efter døden. Gennem samtaler, beretninger og kommentarer afdækkes det moderne menneskes angst over for døden. Samtidig skildres en række usædvanlige oplevelser, der viser, at døden ikke behøver at være et punktum. Kasse 3

9460 Brovst
man.
Søvnhormonet Melatonin

Søvnhormonet Melatonin

100 kr.

Optimer din søvn, vægt og livskvalitet. Hardback, 179 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Søvnhormonet Melatonin" af Anette Harbech Olesen handler om det livsvigtige hormon melatonin. Det bliver kaldt søvnhormonet, fordi det dannes, når vi sover. Mens vi sover bliver melatoninen dannet i pinealkirtlen i hjernen. Hormonen hænger derfor uløseligt sammen med din døgnrytme og søvnkvalitet. Mængden af hormonet har effekt på ens aldringsproces og livskvalitet, men desværre er produktionen hos mange for lav. Det gælder både børn og voksne, der dagligt udsættes for en højt grad af LED-lys, skærmlys og stress. Konsekvenserne mærkes i form af forringet søvnkvalitet. Bogen giver dig praktiske værktøjer til, hvordan du kan optimere dit melatoninniveau. Melatoninproduktion kan naturligt stimuleres og ved optimering kan du forbedre både din vægt og livskvalitet.

2500 Valby
man.
Særligt sensitive mennesker

Særligt sensitive mennesker

150 kr.

Sendes ikke

9400 Nørresundby
man.
Kvinder der tænker for meget

Kvinder der tænker for meget

100 kr.

Af Susan Nolen-Hoeksema - sendes ikke

9400 Nørresundby
man.
Dans med livet

Dans med livet

75 kr.

Af Susan Jeffers - sendes ikke

9400 Nørresundby
man.
Kernesund familie bøger

Kernesund familie bøger

125 kr.

Pr stk 50kr - 125kr for alle 3 - sendes ikke

9400 Nørresundby
man.
J. P. Jespersen  stavsystem

J. P. Jespersen stavsystem

30 kr.

Stavsystemet ved J. P. Jespersen. Pjece på godt 40 sider med tekst og illustrationer. Radiolytterens Forlag 1932.

5600 Faaborg
man.
Yoga + Feng shui

Yoga + Feng shui

75 kr.

2 x bøger. Sælges kun samlet, prisen er for begge. Fast pris Kan sendes med gls til pakkeshop for 43 kr. - Feng Shui Lillian Too,s lille bog om Feng Shui. Fast pris Feng Shui er et kinesisk begreb, der betyder "vind og vand". Feng Shui er kunsten at leve i harmoni med sine omgivelser for at opnå sundhed, rigdom og lykke. Det er kunsten at forme sine omgivelser, så de passer bedst muligt til ens personlighed og kunsten at indrette sig bedst muligt efter de givne forhold. - Yoga, den lille sundhedsserie Kasse 3

9460 Brovst
søn.
Yoga + Kundalini

Yoga + Kundalini

150 kr.

2 x yoga bøger. Sælges kun samlet, prisen er for begge, fast pris. Kan sendes med gls til pakkeshop for 56 kr - Kundalini meditation, personlig udvikling, yoga og meditations bog, engelsk tekst, 160 sider. En rigtig god og spændende bog. Krop og sundhed - Dervish yoga, for health and longevity, Engelsk tekst, 184 sider. Kasse 3

9460 Brovst
søn.
 øreakupunktur

øreakupunktur

40 kr.

Nada acupuncture mod stress, uro, angst og depression og søvnproblemer. Nada lindrer disse symptomer.

8800 Viborg
lør.
JOMI musculator  pude

JOMI musculator pude

200 kr.

Hvis blot et , "ØMME PROBLEM "Hoved , nakke ,skuldre , lænd, muskelspændinger. kolde fødder. Er dette måske din hjælp i hverdagen. Kan bruges på gulvet / ryggen i stolen. Kan aftørres med fugtig klud. Massagepuden er i original pakning , med rigtig god effekt. sælges billigt. Fra røgfrit hjem.

8660 Skanderborg
lør.

Få beskedNår der er nye resultater i Krop og sind

Lup med søgeord i
Kvinde kend din krop

Kvinde kend din krop

100 kr.

For femte gang bliver “Kvinde kend din krop” udgivet – og det er der en grund til. Bogen er ganske enkelt en klassiker i dansk kvindelitteratur. Den seneste udgave er nyskrevet og opdateret, så den passer ind i den nuværende kultur og generation af kvinder. Bogen indeholder nyt fotomateriale, således dette også passer ind i samtiden. Den femte udgave af ”Kvinde kend din krop” indeholder tekster skrevet af kvinder i alle aldre – kvinder som måske kun lige et ved at lære sin krop at kende, kvinder som har kendt den længe og kvinder, som ikke helt ved, hvad den står for. Bogen indeholder vigtige og ny viden om kvindekroppen, om dens funktioner og dens reaktioner. Tiderne Skifter, hæftet, helt ny og ulæst

2400 København NV
lør.
Spis efter din blodtype :  "BLODTYPEDIÆTEN"

Spis efter din blodtype : "BLODTYPEDIÆT...

75 kr.

Skrevet af : Dr. Peter D`Adamo med Catherine Whitney Fik den i gave , men havde den selv' P.G.A. Diabetes og allergi ( Med god virkning herpå.). Derfor sælges til under 1/2 pris. Et forsøg værd, hvis bogen kan hjælpe dig, med en bedre sundhed & bedre hverdag. Den rigtige kost er vigtig for helbredet.

8660 Skanderborg
lør.
Hvad der sker mellem DØD OG GENFØDSEL.

Hvad der sker mellem DØD OG GENFØDSEL.

Sælges

NY I FOLIE. Tidliger antog man, at det var umuligt at få kendskab til, hvad vi kommer til at opleve, efter vi forlader kroppen, altså dør. I dag ved man meget mere om det, og det man har opdaget er særdeles opløftende. På denne dvd fortæller Robby Curdorf om resultaterne af denne forskning samt erfaringer med en række personer under hypnose. Det er et fordrag, der kan fjerne enhver dødsangst, gennem at give kendskab til alt det opløftende, spændende og ikke mindst kærlige der venter på os. Indspillet d. 29 september 2010. Spilletid. 2 timer om 28 min. Byd.

5750 Ringe
lør.
Universets børn

Universets børn

75 kr.

Rauni- Leena Luukanen. Universets børn, der er ingen død. Fast pris Vi er ikke alene i universet. Derfor kan vi heller ikke behandle vores klode som om den var en slags engangsservice der blot kastes bort når den er brugt. Grænser for menneskets ødelæggelsestrang er nået. Intelligensvæsner i universet forsøger og kontakte os. De vil lære os at forstå at der er ingen død, kun udviklingstrin fra liv til liv. Fast pris Kasse 1 Kan sendes som pakke til pakkeshop med gls 43 kr.

9460 Brovst
fre.
Sund nu + naturlig skønhed

Sund nu + naturlig skønhed

100 kr.

2 x bøger. Sælges kun samlet, prisen er for begge, fast pris. Kan sendes med gls til pakkeshop for 56 kr - Sund nu - afgiftning af krop og sjæl Forfattere: Anne Catherine Færgemann og Bettina Borg. 107 sider. Pæn stand, bogen indeholder forgiftningens ABC, råd og tips til et bedre og sundere liv, Kure, detox, hjemmespa, opskrifter, urter, yoga, træning og meget mere - Naturlig skønhed, af Karen Laant. Nypris 199 kr. som ny Kasse 3

9460 Brovst
fre.
Velvære for mænd.  Ole Henriksen

Velvære for mænd. Ole Henriksen

50 kr.

En særdeles flot bog af Ida Brinck-Lund

9560 Hadsund
fre.
19 livsstilsbøger

19 livsstilsbøger

45 kr.

alle helt nye, de fleste udgået fra forlaget. 1 Spis dig til et SUPER STOFSKIFTE - og tab dig helt automatisk, af Mark Hyman, Lindhardt og Ringhof, hæftet, 2007. Pris 125 kr 2 Fast & stram krop NU, af Karen Burke, I Form, 1999. Pris 50 kr 3 Flad mave for altid, af Birgitte Nymann, Politikens, 2010, 1. udgave, 1. oplag, 2010, paperback. Pris 60 kr 4 Slap af - helt enkelt, af Sarah Brewer, 2000,en illustreret guide til at sætte farten ned og nyde livet. Pris 65 kr 5 Ned i vægt - en kogebog for voksne, der gerne vil veje mindre, Lone Viggers, hardback, 2005, 1. udg. Pris 75 kr 6 Aldrig mere slankekur. Spis mere og tab dig - for altid. Susan Powter. Pris 50 kr 7 I flot form på 36 dage. Y-planen - dit eget træningsprogram. Pris 50 kr 8 Slank og sund på 8 uger, Lene Hanssons wellness program, Aschehoug, 2007, hæftet m/spiralryg, 304 sider. Pris 60 kr 9 Træn selv. Find din form og hold den. Ann Goodsell. Pris 50 kr 10 Pas godt på dig selv. Du skal holde længe, Falck. Pris 50 kr 11 Løberens nye håndbog, I Form. 2010. Pris 65 kr 12 Power walking. Begynderens guide til power walking, af Janice Meakin. 1. oplag, 2010, hardback. Pris 65 kr 13 Effektiv stavgang, af Birgitte Nymann, 2005. 1. udgave, 1. oplag, paperback. Pris 65 kr 14 Udlev din passion på 4 uger, af Pernille Melsted, Pretty Ink. 2010. Pris 50 kr 15 Knæk sukkertrangen en gang for alle, af Charlotte Hartvig, Politiken, specialudgave til Alt for Damerne, 2010. Pris 45 kr 16 HAPPY FAT. Fordi du godt må være tyk, af Sofie Hagen, Forlaget Harper Collins, 2019, hardback, ny og ubrugt Pris 175 kr 17 Ingen smalle steder. En guide til god stil for kurvede kvinder, af Sascha Dupont, Forlaget Clockwise, 1. udgave, 1.oplag, 2010, hardback, ny og ubrugt. Pris 140 kr 18 Puk i overgangsalderen - eller nu fylder alle flinke piger 50, af Cecilia Hagen, illustreret, 1996, hardback, fremstår som ny. Pris 50 kr 19 DUKAN Diæten, af Pierre Dukan, Proteinkuren, Politiken, 1.udg., 2012, hardback. Bibl.bog. Pris 90 kr

5330 Munkebo
fre.
4 helt nye livsstilsbøger

4 helt nye livsstilsbøger

85 kr.

1. LÆRE AT ELSKE - Baseret på virkelige hændelser, af Søren Stenderup. Udgivet af Books on Demand, 1. udgave, 1. oplag, 2016, paperback. Bogen er helt ny og ubrugt. Bogen er læst af mere end 200.000 danskere. Pris 200 kr. 2. Tænd din mand på 203 måder, af Olivia St. Claire, Borgen, Valbygård-serien. 2004, paperback. Bogen er helt ny. Pris 90 kr. 3. Mænds hemmeligheder. Værd et kende for enhver kvinde, af Barbara De Angelis. På dansk ved Albert Wiinblad. Forlaget Borgen, 1995, 1. udgave, paperback. Bogen er yderst velholdt. Pris 110 kr. 4. Min Uimodståelige Mand - vi er alle mandschauvinister, af Mette Korsgaard. Gyldendal A/S, 1. udgave, 1.oplag, hæftet, 2018. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 220 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
fre.
Spis Maven Flad - Sådan gør du!  Charlotte Hartvig

Spis Maven Flad - Sådan gør du! Charlot...

30 kr.

Spis Maven Flad - Sådan gør du! Hold Maven Flad - Spis bare videre! Af Charlotte Hartvig og Majbritt L. Engell 111 skønne opskrifter - Gads Forlag - NY Bog! Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
25. sep.
Et godt liv efter 50

Et godt liv efter 50

30 kr.

Terje Nordberg: Et godt liv efter 50 185 sider - Hardback - 1. udg. 1. oplag Politikens Forlag - Som NY! Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
25. sep.
GAVERNE fra Himlen.

GAVERNE fra Himlen.

Sælges

Eben Alexander. Der ER et liv efter døden! I sin nye bog skriver han om gaverne fra himlen, hvilket han kalder de posiktive ting, der manifesterer sig, når vi åbner os for den ene, største sandhed, som dem, der gik forudfor os, kendte. Der findes n større verden bag den, vi ser omkring os hver dag. Denne større verden elsker os mere, end vi på nogen måde kan forestille os, og den våger over os hvert øjeblik og håber på, at vi vil få øje på de tegn i verden omkring os, der viser, at den er der. Bogen er på 220 sider. Byd.

5750 Ringe
25. sep.
Du er en mester

Du er en mester

275 kr.

Du er en mester af Line Rune Balling og Louise Sofia Rørbech fra Engleskolen. Om energi og mesterenergier til lysarbejdere.

8381 Tilst
23. sep.
Spirituelle kort af Louise Hay

Spirituelle kort af Louise Hay

150 kr.

Livet elsker dig, 52 kort af Louise Hay. Ingen bøjede og slidte hjørner eller kort. 150 kr.

8381 Tilst
23. sep.
Meditation CD

Meditation CD

150 kr.

Indre ro, balance og styrke af Anne-Grete Hav Hermansen . Med meditationer og øvelser. Plomberet emballage.

8381 Tilst
23. sep.
Otto Lyhne (red.). Mystikkens verden

Otto Lyhne (red.). Mystikkens verden

50 kr.

På rejse med sjælen. Det ny Lademann 1991. 144 sider rigt illustreret i farver og sort/hvid, på dansk ved Jørgen Pedersen, hardback, pænt eksemplar

2300 København S
23. sep.
IKKEvoldelige kommunikation girafsprog

IKKEvoldelige kommunikation girafsprog

100 kr.

af Marshall B. Rosenberg brug din indfølingsevne og få både dine egne og andres behov tilgodeset hft, 2000, flot, kan sendes m DAO for 41 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
23. sep.
Kvinde kend din krop

Kvinde kend din krop

140 kr.

En håndbog, hardback, flot, 2009, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted

8382 Hinnerup
23. sep.
Giftfri Livsstil

Giftfri Livsstil

75 kr.

Giftfri Livsstil

7620 Lemvig
22. sep.
3 livsstilsbøger

3 livsstilsbøger

75 kr.

yderst velholdte, alle fremstår som nye. Der er følgende bøger: 1. KEND DIN KROP, MAND, Sundhed, Sex, Sport, Sind, af Kaare Christensen m.fl. Forord af Hans Kongelige Højhed Kronprins Frederik. Aschehoug Dansk Forlag A/S, 2006, 1. udgave, 1. oplag, hardback. Bibl.bog. Bogen er yderst velholdt. (Udsolgt fra forlaget). Pris 140 kr. 2. Verdens bedste KUR, Vægttab der holder, af Christian Bitz og Arne Astrup, Politikens Forlag, 2012, hardback. Bogen har kostet 300 kr. (Prisen sidder på endnu). Pris 75 kr. 3. VBK, Verdens Bedste Kur, vol, 2.0 - nå din idealvægt, af Christian Bitz og Arne Astrup. Politikens Forlag, 2012, 1. oplag, hardback. Opskrifter og madplan til dig på kur. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
21. sep.
Dalai Lama, livsstilsbøger

Dalai Lama, livsstilsbøger

50 kr.

4 bøger: 1. Kunsten at leve lykkeligt, af Hans Hellighed Dalai Lama og Howard C. Cutler, Forlaget Vinten A/S, København, 1999, hæftet. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Tilegnet læseren: Måtte du finde lykke. Pris 65 kr. 3. The Art of Happiness. A Handbook for Living. His Holiness the Dalai Lama and Howard C. Cutler, M.D. 322 sider. Bogen er pæn og velholdt. Pris 75 kr. 4. Freedom in Exile. The autobiography of the Dalai Lama of Tibet. Winner of the Nobel Peace Prize, 324 sider. Bogen er pæn og velholdt. Pris 75 kr. 4. The Good Heart. His Holiness the Dalai Lama. Explores the Heart of Christianity and of Humanity. 210 sider. Bogen er pæn og velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
21. sep.
10 livsstilsbøger, yoga, svømning seksualitet

10 livsstilsbøger, yoga, svømning seksua...

50 kr.

m.m, alle helt nye eller som nye: 1. Følelsernes YOGA . Hvordan kroppen helbreder sindet, af Bija Bennett, fotogratier af Lois Greenfield, Borgens Forlag, 2003, hardback, fuldstændig ny. 140 kr 2. Stræk og afspænding af Maxine Tobias & Mary Stewart. Daglig træning på grundlag af yoga, fremstår som ny. 75 kr 3. Moderne Svømning, Dansk Svømmeunion, udgivet 2005, 6. udgave, rigtig pæn og velholdt. 240 kr 4. Sjælevenner for livet. En praktisk guide til kærlige relationer, af Mali Apple, Gyldendal, 2012, hæftet, helt ny. Pris 90 kr 5. Guide til kærligheden. Kend spillets regler, af Richard Templar. Gads Forlag, 2010, 1. udgave, 1. oplag, 227 sider. Fuldstændig ny og ubrugt. 75 kr 6. Seksuel intelligens, af dr. Sheree Conrad og dr. Michael Milburn, Forlaget Aschehoug, 2004, hæftet. Nye undersøgelser, der viser, hvordan du kan forøge din seksuelle bevidsthed og nydelse. Forord af Christian Graugaard, seksualforsker og læge, fuldstændig ny og ubrugt. Pris 150 kr. 7. SOLOSILD - om sex, penge, fordomme og magt, af Marianne Eilenberger, Forlaget Modtryk, 1997, hardback. Bogen er helt ny. Pris 75 kr 8. Seksualitet og samliv, af Erik Münster, Peter Asschenfeldts nye Forlag, 1997. En gennemgang af seksualitetens gllæder og problemer. Bogen er yderst velholdt. Pris 75 kr 9. fem(snabela)il, Bolig & Livsstil, af Marie Kraul. Hvad sker der, når 16 yngre kvinder sidder ved hver deres computer og kaster emner som børn, sex, penge, familie og arbejde ud til hinanden over nettet?. Man får et billede af 16 kvinders levede liv beskrevet på den mest umiddelbare måde. Lige nu. Med e-mailens blanding af tale- og skriftsprog, befriet for pæne indpakninger og angst for at sige sandheden. Bogen er en dialog bog - og en ny måde at skrive på, yderst velholdt. 45 kr 10. Massage, af Wendy Kavanagh. Hvordan man kan behandle smerter, lidelser, stress og få mere energi. Aschehoug's Forlag, 1. udg. 1. oplag, 2005, fuldstændig ny og ubrugt. 50 kr Sendes gerne.

5330 Munkebo
21. sep.
6 livsstilsbøger

6 livsstilsbøger

50 kr.

1. At elske med den samme hele livet og stadig elske det, af seksualterapeut Dagmar O'Connor. Bonniers Bøger, hardback, 1987. Det er en bog om, hvordan man kan vedligeholde - og også udvide - sin seksuelle appetit i det samme forhold gennem mange år.. Forfatteren tager forholdets problemer op og viser veje til at løse dem, således at det seksuelle forhold bevarer sin tiltrækning og giver nye muligheder - hele livet, yderst velholdt. Pris 50 kr. 2. Kærlighedens billedbog (billede 2, 3 og 4). Af glædens og forargelsens historie. Erotikken i nyt lys, af Ove Brusendorff og Poul Henningsen. Forlaget Thaning & Appel, 1967, paperback, pæn og velholdt. Bogen er rigt illustreret. Omslagets forside: D. R. de S. y. Velazquez. Venus og Cupido. 1637. Omslagets bagside: Ungdom i Saint Germain des Pres. Vignet på titelsiden: Goya: Den nøgne Maja, som frimærke. Pris 95 kr. 3. Kedsomhedens tidsalder, af Lars Qvortrup. Odense Universitetsforlag, hæftet, 1991. Omslagstegning af Per Marquard Otzen, yderst velholdt. Pris 50 kr. 4. Smertens børn - om drenge og seksuelt misbrug, af Ivan Rod og Bittersøde nødder - en fortælling om skyld og skam, af Alex E. Hansen. Den ene del fortæller om en 11-årig drengs oplevelse af sin far som krænker. Anden del beskæftiger sig i reportageform med at afdække baggrunde for seksuelt misbrug af drenge. Bogen er udgivet af Dansklærerforeningen, 1990, paperback. Fremstår pæn og meget velholdt. Pris 85 kr 5. Bedre råd.en håndbog om økonomi for kvinder, udgivet af HK og KAD. Helt ny. Bogen gennemgår bl.a: Hvordan får jeg styr på min egen økonomi? Hvilke konsekvenser har det at bo papirløst? Hvad har jeg ret til, når jeg får et barn? Hvordan forbereder jeg mig til at forhandle løn? Hvordan når jeg går på pension? Pris 75 kr. 6. Rigtige Mandfolk spiser ikke Creme Fraiche, af Bruce Feirstein, illustreret af Lee Lorenz, Martins Forlag, paperback, 1985. En håndbog om de egenskaber, der er typisk maskuline, yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
21. sep.
HÅNDBOG for HEKSE (en français)

HÅNDBOG for HEKSE (en français)

Sælges

"LE GRAND LIVRE PRATIQUE DE LA SORCIÈRE EN 11 LEÇONS" - de © Malcolm Bird - 1. udgave - 1984 © - 96 sider - Illustreret i farver & s/h - Indbundet - HACHETTE JEUNESSE, Paris - I meget flot stand! - Forhør gerne om lagerstatus / pris >> pr. >>> SMS

2000 Frederiksberg
20. sep.
Bog om angst

Bog om angst

30 kr.

Et liv uden angst. 9 historier om at finde vejen hjem til sig selv. Af Maria Ørnbøl Trier. Pretty Ink, 2007. 1. udgave, 1. oplag. "Om ni kvinders vej ud af forskellige former for angst, stress og frygt samt eksperters bud på forskellige former for behandling, fx kognitiv terapi, coaching m.m." I pæn stand. Pris: 30,- kr. + porto.

4000 Roskilde
19. sep.
anatomi kort

anatomi kort

900 kr.

kæmpe kort

2000 Frederiksberg
19. sep.
Livsstilsbog, PowerQvinder af Vibeke Hartkorn

Livsstilsbog, PowerQvinder af Vibeke Har...

100 kr.

Schultz Forlag, 2006, hardback. Bogen er yderst velholdt og fremstår som næsten ny. Den er udsolgt fra forlaget. TV-Avisens Vibeke Hartkorn dybdeinterviewer i sin bog PowerQvinder 12 af Danmarks indflydelsesrige powerkvinder. Bliv indviet i deres turbulente vej mod toppen og stærke vilje til sejr. Hør dem fortælle hudløst ærligt om livseventyr, den svære balancegang mellem karriere og privatliv, store kriser og kunsten at overkomme livets forhindringer. Kom helt tæt på bl.a. Lise Nørgaard, Sanne Salomonsen, Mette Rode, Naja Munthe og Stine Bosse, Ritt Bjerregaard, Louise Gade, Soulaima Gourani og Natasha Illum Berg. Bogen er et forfriskende modsvar til strømmen af bøger med "glansbilled-portrætter" af tilsyneladende perfekte kvinder, der på mirakuløs vis styrer uden om samtlige livskriser og problemer og klarer det hele på den halve tid. Vibeke Hartkorn afliver sammen med powerkvinderne denne superkvindemyte og opfordrer læseren til at rykke på sit liv – også selvom modet og selvtilliden måske mangler. PowerQvinder giver et provokerende bud på den ny tids (power)kvindelighed og udfordrer læseren med spørgsmålet: Er du en powerkvinde? En debatskabende og inspirerende bog til alle med store drømme og mod på livseventyr. Pris 100 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
19. sep.
Bog

Bog

80 kr.

Feel the Fear and Do It Anyway. 25th anniversary edition. Af Susan Jeffers. 25th anniversary edition. Aldrig brugt. Nypris: 214,95. Pris: 80,- kr. + porto.

4000 Roskilde
16. sep.
Tarme med charme - bog

Tarme med charme - bog

50 kr.

Bog af Giulia Enders, meget velholdt og inspirerede bog

8361 Hasselager
15. sep.
Alt om skønhedsbehandlinger

Alt om skønhedsbehandlinger

50 kr.

Forfatter Susanne Bjørkmann. Bliv smukkere med professionel hjælp. Susanne Bjørkmann er slanke- og skønhedsekspert med egen skønhedssalon (CIDESCO), men arbejder også som freelance makeup artist og skønhedsskribent. Hun udtaler, at alle kan blive smukkere, fordi alle har uendelige muligheder - kunsten er at udvikle dem. Bogen er ny og i hardback

4690 Haslev
13. sep.
Yin og yang

Yin og yang

50 kr.

Yin og yang kugler

5750 Ringe
10. sep.
Tarotkort og bog

Tarotkort og bog

Sælges

Aldrig brugt

5600 Faaborg
9. sep.
Om Kærlighed

Om Kærlighed

60 kr.

Dalai Lama. Hardback, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Lykken finder vi først, når vi glemmer os selv og begynder at give. Kærlighed, omsorg og medfølelse. Det er de ting, vi skal give mere af. Og det er her potentialet for udvikling og forandring ligger. Både hos os selv og i vores omgivelser. »Om Kærlighed« er en indføring i kærlighedens væsen. For det er nu engang kærlighed, vi kommer længst med. Hvis andre er vrede eller irriterede, og man svarer igen med selv samme vrede eller irritation, kommer man meget sjældent nogen veje. Hvis man derimod viser en smule venlighed og tålmodighed, er det for det første meget lettere at bevare roen, men det er også meget mere konstruktivt, fordi det oftest får de andres vrede til at fortone sig. Bogen indeholder en syvtrins-øvelse til at udforske kærlighedens væsen, der bygger på buddhistiske meditationsteknikker fra de gamle tibetanske klostre. Dalai Lama har også skrevet om andre emner som tro og videnskab, selvindsigt, lykke og arbejdsliv. »H.H. Dalai Lama om kærlighed« er tidligere udkommet under titlen »Giv kærlighed og få mere af den«. Også: * Dalai Lama - Kunsten at leve Lykkeligt (brugt), 40 kr. * Dalai Lama - Tanker for det nye årtusinde, 60 kr.

2500 Valby
8. sep.
Kunsten at leve Lykkeligt

Kunsten at leve Lykkeligt

40 kr.

Dalai Lama. Paperback, 289 sider. Brugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. "Kunsten at leve Lykkeligt" er et meget populært værk af Dalai Lama, som hjælper dig med at finde nøglen til et godt liv. Bogen bygger på helt grundlæggende ting: vi skal tro på det gode i alle mennesker, tro på mildheden og på et fællesskab mellem alt levende. Bogen er ikke funderet på religion, men på erfaringer fra et langt liv, historien og på gode argumenter. Måden at tænke på er mere end 2500 år tilbage, men kan i følge Dalai Lama sagtens tages i brug i dag. "Kunsten at leve Lykkeligt" er for alle, og så er den særligt tilrettelagt for et vestligt publikum. Også: * Dalai Lama: - Om Kærlighed, 60 kr. * Dalai Lama - Tanker for det nye årtusinde, 60 kr.

2500 Valby
8. sep.
Lær at meditere - ulæst.

Lær at meditere - ulæst.

50 kr.

Fra røg- og dyrefrit hjem.

5220 Odense SØ
7. sep.
Ind i mindfulness - ulæst.

Ind i mindfulness - ulæst.

75 kr.

Ulæst. Nypris 250-300 kr. Fra røg- og dyrefrit hjem.

5220 Odense SØ
7. sep.
Godt at vide om angst - Psykiatrifonden

Godt at vide om angst - Psykiatrifonden

25 kr.

Ulæst. Fra røg- og dyrefrit hjem.

5220 Odense SØ
7. sep.
Den magiske butik

Den magiske butik

100 kr.

Fra røg- og dyrefrit hjem.

5220 Odense SØ
7. sep.
Huskebogen

Huskebogen

75 kr.

Henning Kirk. Softcover, 168 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Denne bog henvender sig til modne mennesker som er interesseret i at bevare en god hukommelse resten af livet. Og her er godt nyt fra forskningsverdenen. For det viser sig at evnen til at lære nyt, og til at huske det man har lært, sagtens kan vedligeholdes med årene - på nogle områder ligefrem styrkes. Henning Kirk forklarer dette ved at lancere et nyt begreb, "hjerneøkonomi". Et udtryk for at hjernens netværk af nerveceller arbejder mere og mere effektivt, jo mere de bruges. Derfor betyder det ikke så meget at vi med årene mister nogle nerveceller. Og der er ingen grund til at irriteres over at den erfarne hjerne samtidig kan have problemer med at huske navne. Også dette er der råd for. Hvilken hjernegymnastik kan så anbefales? Svaret er enkelt: hjernens netværk har godt af at blive stimuleret med mange forskellige slags aktiviteter. I det daglige arbejde og i fritiden. Hjernen holder både af krydsord, bridge, læsning og diskussioner - gerne lidt provokerende udfordringer. Noget der er overraskende, anderledes. Og så er det vigtigt at få hele kroppen med: at bruge sine hænder og være i fysisk form. Det hele styrker de netværk som rummer hukommelsen. Også: • Memo, 60 kr. • Lær at Huske, 60 kr. • Træn din Hukommelse, 75 kr. • En bog om Hukommelsen 75 kr.

2500 Valby
6. sep.
Lær at Huske

Lær at Huske

60 kr.

Thomas Jarløv & Peter Kjærsgaard. Hardback, 149 sider i god stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Dette er verdens bedste bog om at huske. Både når det gælder navne og numre, stoffet til eksamen og paraplyen i toget. Når du har læst bogen og fulgt dens anvisninger, vil du til din forbløffelse konstatere, at du har en fremragende hukommelse. Du vil kunne optræde som hukommelses-kunstner i et festligt lag - og du vil kunne huske navne på mennesker, du blot har mødt en enkelt gang. Lyder det næsten for godt til at være sandt? Det er sandt - hjernen kan de utroligste ting, bare den får lidt hjælp. HUSK: Her er en bog, du simpelt hen ikke kan undvære! Også: • Memo, 60 kr. • Huskebogen, 75 kr. • Træn din Hukommelse, 75 kr. • En bog om Hukommelsen 75 kr.

2500 Valby
6. sep.
Memo - Den nemme vej til bedre Hukommelse

Memo - Den nemme vej til bedre Hukommels...

60 kr.

Oddbjørn By. Hardback, 201 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hukommelse er en af de vigtigste egenskaber man kan træne og blive bedre til. Oddbjørn By gik fra at være en gennemsnitlig elev til at blive norsk mester i hukommelse og topstudent på sit universitet. I denne bog serverer han detaljerede opskrifter på, hvordan du med enkle metoder kan blive bedre til at huske alt fra navne og pensum til dansetrin og PIN-koder. Dette handler ikke om tankekort eller forkortelser, men om MEMO, forfatterens eget hukommelsesprogram. Du får tips og råd til studieteknikker for mange forskellige emner. Morsomt, udfordrende og ikke mindst nyttigt! Også: • Huskebogen, 75 kr. • Lær at Huske, 60 kr. • Træn din Hukommelse, 75 kr. • En bog om Hukommelsen 75 kr.

2500 Valby
6. sep.
En bog om Hukommelsen

En bog om Hukommelsen

75 kr.

Thomas Thaulov Raab & Peter Lund Madsen. Hardback, 384 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 57 kr. Gerne MobilePay. Vi bruger den alle sammen, hvad end det er bevidst eller ubevidst. Den hjælper os, når vi skal fortælle historier, skal finde vej eller blot ser TV-serier. En bog om hukommelsen er, som titlen afslører, en bog om menneskets hukommelse. Også: • Memo, 60 kr. • Huskebogen, 75 kr. • Lær at Huske, 60 kr. • Træn din Hukommelse, 75 kr.

2500 Valby
6. sep.
Træn din hukommelse - Bliv bedre til at Huske

Træn din hukommelse - Bliv bedre til at ...

75 kr.

Jonathan Handcock. Indbundet, 176 sider i nær ny stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Øg din hukommelse og brug den som et stærkt redskab til at møde hverdagens strabadser og til at overvinde dem med. Bogen, som er udviklet af en førende hukommelsesekspert, vil gøre dig i stand til at kunne huske enhver information her og nu. Test dine huskeevner gennem fantasirige spil og praktiske øvelser i hvert enkelt kapitel i bogen. Også: • Memo, 60 kr. • Huskebogen, 75 kr. • Lær at Huske, 60 kr. • En bog om Hukommelsen 75 kr.

2500 Valby
6. sep.
Side:af 13