Tema

11
Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkke...

100 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - uden pris pr. stk. 25,- eller 5 stk. for 100,- JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

2100 København Ø
7. aug.
GOD FISK let at lave

GOD FISK let at lave

125 kr.

God Fisk let at lave - af Kirsten Høgh Fogt og Marianne Kastberg, indbundet, ny, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
12. jun.
Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

2500 Valby
21. mar.
Salatbog

Salatbog

65 kr.

Salatbog fra Gyldendals skrevet af Pia Bøgeskov " Intet måltid er så let at forny og variere som en god salat. Her er alt fra de lette og enkle salater, kombineret af nogle få ingredienser, til de raffinerede, der i sig selv er festmåltider med kød, fisk og frugt. Nye , overraskende idéer som er en fryd for både øje og gane. En komplet salathåndbog om alt fra dyrkning og opbevaring til servering. Med råvareleksikon og inspirerende. " Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
14. jan.
EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

199 kr.

UDGÅET. I Erotisk kogebog lægger vi op til hed og ubesværet elskov. Maden skal derfor være let, delikat, smuk og så tæt på dens råvare som muligt. Den ska også være let at tilberede. Den skal kunne indtages, hvor og hvornår man har lyst; ved bordet, i sengen i skoven - som morgenmad, brunch, frokost, hovedret, dessert og natmad. Bogen er som ny. Hardback. BYD.

5750 Ringe
13. jan.
Kloge kvinder kræsne mænd

Kloge kvinder kræsne mænd

75 kr.

Birgitte Escherich. Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen giver på snedigste vis kvinden et "værk" af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, "grønt-forlænget kød" forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt. Med en humoristisk Mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf - i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme. Kort sagt Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna?et til stor sansefryd for alle om bordet.

2500 Valby
8. jan.
Ny bog. NUDLER.

Ny bog. NUDLER.

Sælges

Lette og spændende retter illustreret med flotte farvefotos. Hardback. BYD.

5750 Ringe
7. jan.
Suppe - Gyldendal

Suppe - Gyldendal

20 kr.

Sælges ubrugt Gyldendal's "Let og Lækkert SUPPE".

5200 Odense V
17. dec. 2022
Alle tides pasta

Alle tides pasta

80 kr.

Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.

6070 Christiansfeld
5. dec. 2022
Små kogebøger

Små kogebøger

15 kr.

b2 Gyldendals små kogebøger: 1. Italiensk 2. Slankemad Gyldendals LET OG LÆKKERT: 1. Kager 2. Grill

2970 Hørsholm
2. dec. 2022
Hurtigt og let

Hurtigt og let

86 kr.

Løber du også ind i mellem tør for idéer til den daglige madlavning? Har du travlt. men vil du alligevel gerne lave "fornuftig" mad? Så slå to fluer med et smæk og lav hurtige, men sunde retter. For hurtigt og let behøver ikke at betyde usund mad. Vælg blot blandt bogens mange opskrifter og bliv selv overbevist. En kogebog der henvender sig til dig, der går op i rigtig og afvekslende ernæring, men ikke har lyst til at bruge mange timer i køkkenet. Her får du inspiration til enkle. men lækre retter.

8620 Kjellerup
2. dec. 2022