Tema

3
Kloge kvinder kræsne mænd

Kloge kvinder kræsne mænd

75 kr.

Birgitte Escherich. Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen giver på snedigste vis kvinden et "værk" af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, "grønt-forlænget kød" forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt. Med en humoristisk Mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf - i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme. Kort sagt Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna?et til stor sansefryd for alle om bordet.

2500 Valby
8. jan.
Lakrids i Maden

Lakrids i Maden

75 kr.

Johan Bülow. Hardback, 197 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Hvem kender i dag ikke de små lakridsbøtter fra Lakrids by Johan Bülow? På kort tid er de lækre, bløde lakridser blevet utroligt populære, og de smager da også fantastisk lige fra dåsen. Men samtidig er der uanede muligheder, når man tænker lakrids ind i maden som smagsgiver, og dette er på kort tid blevet en af de hottes tetrends inden for madlavning blandt både kokke og private. I denne nye kogebog viser manden bag de sorte kvalitets lakridser, Johan Bülow, hvordan der ligger en hel verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod, som lakrids er lavet af - og hvordan lakrids har en berettigelse som krydderi i maden på linje med peber og safran. "Lakrids i Maden" giver den 65 konkrete bud på, hvordan man selv kan anvende lakrids i form af lakridspulver, lakridssirup, lakridsøl og rigtige lakridser i både det salte og det søde køkken, uden at det er kompliceret. Herud over fortæller bogen historien om Lakrids by Johan Bülow - en bemærkelsesværdig erhvers- og eksportsucces, skabt af én mand - den unge Bülow selv. Bogens opskrifter er en kombination af Bülows egne og nyudviklede opskrifter af kokken og forfatteren Louisa Lorang. Samtidig har Bülow inviteret gode venner og samarbejdspartnere til at bidrage med en opskrift, og bogen indeholder således fx lakridsrugbrød fra Claus Meyer,en salat med lakrids- og honningristede beder fra Christian Bitz, lakridsmcarons fra Nikolaos Strangas og lækker jordbæris med lakrids og mynte fra Paradis Is. Også: * Lav Mad med Lakrids, 60 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.

2500 Valby
21. dec. 2022
Infernoet i Lyon

Infernoet i Lyon

100 kr.

20 år med Danmarks bedste kokke ved Bocuse d´Or. Indbundet, 117 sider. Storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Journalist og forfatter Svend Rasmussen går tæt på den prestigefyldte konkurrence Bocuse d´Or - også omtalt som verdensmesterskabet for kokke. I bogen Infernoet i Lyon - 20 år med Danmarks bedste kokke ved Bocuse d´Or indfanges på formidabel vis den buldrende landskampstemning, der præger verdens mest berømte mad-konkurrence! Samtidig giver bogen en levende gennemgang af den danske deltagelse gennem de sidste 20 år - og stiller spørgsmålet, om vi blev snydt for en guldmedalje i 2007... Bogen går helt tæt på Rasmus Kofoeds suveræne præstation ved konkurrencen i 2007. Rasmus Kofoed er indtil videre den mest vindende dansker ved Bocuse d´Or og er den eneste i verden, der har fået medalje to gange - bronze i 2005 og sølv i 2007. Med Infernoet i Lyon har Svend Rasmussen skabt en både veloplagt og velskrevet tour de force gennem den enestående konkurrence Bocuse d´Or. Værket er desuden garneret med en perlerække af stemningsbilleder fra Claes Bech-Poulsens kamera, der i høj grad er med til at underbygge fornøjelsen ved læsningen af bogen. Bogen henvender sig til alle med interesse for dansk gastronomi - fagfolk såvel som lægfolk. .

2500 Valby
18. dec. 2022