Tema

8
VINTERMAD. Der Varmer.

VINTERMAD. Der Varmer.

Sælges

Gitte Heidi Rasmussen. Inge Skovdal. Vintermad der varmer er en utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Den indeholder lækre opskrifter på mad, der er nemt og sjovt at tilberede solide gryderetter, varme supper, kager, brød, tapas, salater, varme drikke, sylt, m.m. Flot bog i hardback på 168 sider med mange skønne fotos. Byd.

5750 Ringe
ons.
Lakrids

Lakrids

75 kr.

Bagværk - slik - desserter - mad & drikke. Elisabeth Johansson. Hardback, 143 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Opdag, hvor utroligt godt det er med lakrids som krydderi, både i det søde og det salte køkken. Bogen rummer ca. 60 flot afbalancerede opskrifter på alt fra karameller, lakridskonfekt og is til franske makroner, kødretter og kryddersnaps med lakrids. De viser, at der ikke er grænser for, hvordan man kan have glæde af denne moderne og velgørende råvare i sit køkken. Bogen rummer også en mængde facts om verdens bedste rod. Interessant læsning som viser, at lakrids ikke bare smager godt - man har også godt af det! Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lav Mad med Lakrids, 60 kr.

2500 Valby
21. mar.
Is og iskolde drikke

Is og iskolde drikke

15 kr.

Opskrifter, is og desserter..

8450 Hammel
8. mar.
Te,

Te,

60 kr.

Viola von Wachendorf. Indbundet, 96 sider i go stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bortset fra vand er te den drik, der drikkes hyppigst. Hver eneste dag drikkes der te overalt i verden. Mange betragter te som en forfriskende og læskende drik, og nogen forbinder tilberedningen med sofistikerede ritualer. Teen kan drikkes ren, med mælk eller citron, sødet eller usødet; det er et spørgsmål om smag. I denne bog får du et gennemgående kendskab til te og teens historie.

2500 Valby
1. jan.
Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

Gin - Verdens mest aromatiske spiritus

74 kr.

Geraldine Coates. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Gin er ?in?; og denne bog hjælper dig med at finde ud af mere om denne klassiske spiritus. Dens fascinerende historie; hvordan den bliver lavet; de bedste ginmærker og helt nye måder at drikke den på. Gin har haft sine op- og nedture. Fra at være den foretrukne drik i Londons slumkvarterer i det 18. århundrede til dens utrolige opstigning til pladsen som en af verdens store spiritustyper ? godt hjulpet på vej af drikkevanerne i Storbritanniens indiske imperium og dens status som favoritdrik i de brølende 20?ere. For øjeblikket er der gang i en nyt gintrend drevet af kreativitet. Nye mærker dukker op nærmest ugentligt; der bliver eksperimenteret med nye smagssammensætninger; og en helt ny generation har forelsket sig i gin. I denne bog fortælles ginens spændende historie og der gives opskrifter på den selvfølgelig perfekte G amp; T; den tidløse tørre martini og mange andre klassiske cocktails samt de stadig mere populære aromatiske versioner af gin med tilsætninger af eksotiske ?botanicals?. Også: * De bedste drinks med GIN, 60 kr.

2500 Valby
21. dec. 2022
Lav Mad med Lakrids

Lav Mad med Lakrids

60 kr.

Claus Holm. Hardback, 106 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. ?Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,? siger Claus Holm. ?Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært ? man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.? Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ?Hverdag?, ?Forretter?, ?Hovedretter?, ?Desserter? og ?Crazy Holm? og med retter lige fra klassiske frikadeller ? piftet op med lakrids ? til ?Voldsomt højreb? eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.

2500 Valby
21. dec. 2022
Lakrids i Maden

Lakrids i Maden

75 kr.

Johan Bülow. Hardback, 197 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Hvem kender i dag ikke de små lakridsbøtter fra Lakrids by Johan Bülow? På kort tid er de lækre, bløde lakridser blevet utroligt populære, og de smager da også fantastisk lige fra dåsen. Men samtidig er der uanede muligheder, når man tænker lakrids ind i maden som smagsgiver, og dette er på kort tid blevet en af de hottes tetrends inden for madlavning blandt både kokke og private. I denne nye kogebog viser manden bag de sorte kvalitets lakridser, Johan Bülow, hvordan der ligger en hel verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod, som lakrids er lavet af - og hvordan lakrids har en berettigelse som krydderi i maden på linje med peber og safran. "Lakrids i Maden" giver den 65 konkrete bud på, hvordan man selv kan anvende lakrids i form af lakridspulver, lakridssirup, lakridsøl og rigtige lakridser i både det salte og det søde køkken, uden at det er kompliceret. Herud over fortæller bogen historien om Lakrids by Johan Bülow - en bemærkelsesværdig erhvers- og eksportsucces, skabt af én mand - den unge Bülow selv. Bogens opskrifter er en kombination af Bülows egne og nyudviklede opskrifter af kokken og forfatteren Louisa Lorang. Samtidig har Bülow inviteret gode venner og samarbejdspartnere til at bidrage med en opskrift, og bogen indeholder således fx lakridsrugbrød fra Claus Meyer,en salat med lakrids- og honningristede beder fra Christian Bitz, lakridsmcarons fra Nikolaos Strangas og lækker jordbæris med lakrids og mynte fra Paradis Is. Også: * Lav Mad med Lakrids, 60 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.

2500 Valby
21. dec. 2022
Havtorn - Nordens Citron

Havtorn - Nordens Citron

120 kr.

I Forretter, Hovedretter, Desserter og Drikke. Kim Gravenhorst & Jacob Ljørring. Indbundet, 193 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn - Nordens Citron, og allerede året efter udkom Havtorn - Desserter, kager og søde sager. Da den første bog udkom, skulle man i specialforretninger eller ud at plukke selv, hvis man ville arbejde med havtorn. Det har heldigvis ændret sig, og i dag er havtorn at finde i stort set alle fødevarebutikkernes frysediske. Samtidig er den generelle viden om havtorn steget markant, og de fleste ved nu, at havtorn er overordentlig sundt, og at bare et enkelt bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin. De to bøger har samlet solgt imponerende 10.000 eksemplarer, og danskerne er slet ikke færdige med havtorn. Derfor kommer nu en tredje havtornbog, der samler alt det bedste fra de to første bøger og tilføjer 10 nye, spændende opskrifter. Flere end 80 opskrifter er der at give sig i kast med, som bringer det lille gule og syrlige bær i spil i både det salte og søde køkken. I gastronomisk øjemed er havtorn i særklasse og kan indgå i alt fra basiskøkkenets saft, sirup og puré til retter med fisk og skaldyr, fjerkræ og lam, for ikke at nævne de søde sager og desserter, der nyder særdeles godt af mødet mellem det søde og det sure. .I

2500 Valby
3. dec. 2022