Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - pris pr. stk. 25,- . JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

København Ø·7. apr.·

5:2 Kurens Kogebog

5:2 Kurens Kogebog

60 kr.

Mimi Spencer. Hardback, 234 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. 5:2 kurens kogebog er skrevet af Mimi Spencer, der sammen med lægen ogvidenskabsjournalisten Michael Mosley står bag den danske og internationale bestseller 5:2 kuren, der beskriver en ny revolutionerende og videnskabeligt baseret måde at spise på, som gør brug af let faste. Kogebogen indeholder 150 forslag til lækre retter fulde af næring og med lavt kalorieindhold, som gør det supertlet for dig at indarbejde 5:2 princippet i din dagligdag ved at begrænse dit kalorieindtag til 500-600 kalorier to dage om ugen og spiser normalt ugens øvrige dage. Opskrifterne i bogen spænder fra enkle morgenmads idéer til mættende, velafbalancerede aftenmåltider, alle kalorieberegnet af diætisten Dr.Sarah Schenker. Bogen har også en måltidsplan til både mænd og kvinder for en hel måned og et helt afsnit med hurtige retter til særligt travle hverdage. Denne kogebog er perfekt at have ved hånden for dig, der enten alleredeer gået på 5:2 kuren eller har lyst til at begynde. Opskrifterne er så lækre, at du vil se frem til dine fastedage - du vil tabe dig i vægt og blive sundere, og du vil nyde det undervejs.

Valby·21. mar.·

Naturens Køkken

Naturens Køkken

120 kr.

Birgit Kristiansen & Lars Norman. Hardback, 239 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Med Naturens Køkken får du adgang til en verden af skønne naturoplevelser og fantastiske smagsindtryk. Du lærer at finde den danske naturs mest velsmagende bær og urter, og bogens mere end 100 lækre opskrifter giver dig masser af inspiration til at bruge de vilde råvarer hjemme i dit eget køkken - lige fra appetitlige frokost- og middagsretter til hjemmelavede brændevine. Tag for eksempel en tur til stranden efter salte urter til sommerens fiskeretter, gå i klitterne og pluk havtorn til en forfriskende sorbet, cykl i skoven og saml brombær til en delikat salsa, eller tag ud på heden efter tyttebær til en intenst smagende vildtkompot eller en aromatisk kryddersnaps. Mulighederne er utallige, og alle - store som små - kan være med.

Valby·16. feb.·

Et ordentligt brød af Camilla Plum

Et ordentligt brød af Camilla Plum

65 kr.

Som ny! Et ordentligt brød af Camilla Plum er en god grundbog til dig, der ønsker at bage dit eget brød. Bogen starter med en introduktion til de forskellige kornsorter, samt information om råvarer og forskellige hævemetoder. Bogen indeholder mere klassiske grundopskrifter som rugbrød og hvedebrød, men også brød lavet på kornsorter, der er særligt populære for tiden, samt brød uden gær. Desuden får du forslag til, hvordan du bruger det brød, du ikke får spist.

Hørsholm·14. dec. 2023·

Naturen til bords (bog)

Naturen til bords (bog)

100 kr.

Naturen til bords, Bent Christensen og Claes Bech-Poulsen En kulinarisk rejse langs Vadehavs- og Vesterhavskysten Besøg på restauranterne: Nymindegab Kro, Café Stranden, Henne Kirkeby Kro, Henne Mølle Å Badehotel, Restaurant Justesen, Hr. Skov, Hjerting Badehotel, Josef Kunstpavillonen, Brasserie B, Herregårdskælderen, Ambassaden, Nanas Stue, Kolvigs, Stigs Restaurant, Schackenborg Slotskro, Jörg Müller, Restaurant Fáhrhaus og Restaurant Kökken, Benen-Diken-Hof med opskrifter 223 sider med vildt flotte billeder og masser af opskrifter. Alle tekster er på dansk, tysk og engelsk en stor bog: 33x25x2 cm Fremstår som ny

Vordingborg·5. nov. 2023·

Få beskedNår der er nye resultater i Tema

Lup med søgeord i
LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

75 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =57 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid. Også: • LCHF - Spis dig mæt og glad, 75 kr.

Valby·23. aug. 2023·

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd

20 kr.

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd 1974 - krt. - 30 sider - god stand Indhold, bl.a. Kvalitet Indkøb Priser Opbevaring Næringsværdi ANVENDELSE: Hvornår skal krydderierne tilsættes? Tørrede krydderier Friske krydderurter Krydderbuket Fines Herbes Kryddersmør og -eddike HVILKE RETTER ? HVILKE KRYDDERIER? Kød og fjerkræ Fisk Grønsagsretter Supper Diverse DE ENKELTE KRYDDERIER KRYDDERURTER: Dyrkning Høst Tørring eller frysning DE ENKELTE KRYDDERURTER: Litteraturfortegnelse Kryddersnapse Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

Frederikshavn·2. apr. 2023

Olivenolie

Olivenolie

120 kr.

Rie Boberg. Hardback, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om olivenolie - fra olivenoliens historie, produktion og kvalitetsbedømmelse til lækre opskrifter med de gyldne dråber. Olivenoliens popularitet breder sig. Ikke blot har man konstateret oliens væsentlige rolle for vores sundhed, men også gastronomisk er olivenolien ved at erobre en plads på det kulinariske verdenskort. "Olivenolie" giver en grundig introduktion til oliventræet, årets gang i olivenlunden, pressemetoder og kvalitetsbedømmelse. Lær hvordan man smager på olie, hvad der skal stå på etiketten, og hvordan man vælger sin favorit. Bagerst i bogen findes en guide over de bedste italienske ekstrajomfruolier i Danmark. Forfatteren Rie Boberg er dansker og har boet i mere end 20 år i Italien, hvor hun ejer en lille olivengård i Toscana. Bogens 60 opskrifter stammer fra forfatterens eget køkken, hvor olivenolien har sin naturlige plads. Her er ideer til snacks, aromatiske olier, hovedretter, brød, desserter og grøntsager konserveret i olie.

Valby·21. mar. 2023·

Heldige Kartoffel

Heldige Kartoffel

75 kr.

Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise. Thorsten Asbjørn & Peter Borberg. Indbundet, 120 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kartoflen kommer på bordet til hverdag. Til fest. Den skaber sammenhørighed, den giver næring og byder på smag. Bogen Heldige kartoffel er historien om kartoflens lange rejse fra Sydamerika og ind i danskernes køkken i 1700-tallet, historien om en ukendt sydamerikansk knold, der i dag nærmest er dansk folkeeje. I dag er kartoflen den vigtigste fødevare i Danmark, men da den først kom til landet, var den en udskældt, lille knold: det rene gift, en plante i pagt med Djævelen selv. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise følger kartoflens færd fra Sydamerika over tilblivelsen af kartoffelferien til nutidens innovationer i kartoffelindustrien. Bogen er krydret med et væld af stemmer, som fortæller om deres særlige forhold til kartoflen. Læs om havemanden Søren Ryges mening om kartofler uden sovs, om Danmarks legendariske kartoffelavlerpar Gertrud og Oluf Sand og om politiker Bertel Haarders traumatiske oplevelse med restemad, der kun kunne overvindes af kartoflen. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise er skrevet af Thorsten Asbjørn og Peter Borberg, der sammen har kommunikationsvirksomheden Asbjørn og Borberg. Begge er journalister og har skrevet en række bøger sammen.

Valby·22. feb. 2023·

Bog: Burger med variationer

Bog: Burger med variationer

Sælges

Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend SMS eller skriv her på siden. Der må påregnes svartid. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.

Aars·8. jan. 2023

Alle tides pasta

Alle tides pasta

80 kr.

Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.

Christiansfeld·5. dec. 2022

Vintermad der varmer - Gitte & Inge

Vintermad der varmer - Gitte & Inge

180 kr.

Det kræver sin mand og kvinde at stå igennem den danske vinter. Styrken kan bl.a. hentes i maden, som gerne skal være krydret og varm. Vintermad der varmer indeholder enkle opskrifter på mad, vi alle kan lide både at lave og spise. Desuden inspiration til andre kreative vinteraktiviteter. Det er en fin og utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Med ca. 80 lækre opskrifter på mad, der er nem og hyggelig at tilberede: Solide gryderetter, der skal simre på komfuret i timevis, varme supper, som kan indtages efter en frisk travetur i skoven – eller tages med i termokanden – krydrede kager til eftermiddagsteen og godt brød til dovne, mørke morgener.

Kjellerup·2. dec. 2022·

Hurtigt og let

Hurtigt og let

86 kr.

Løber du også ind i mellem tør for idéer til den daglige madlavning? Har du travlt. men vil du alligevel gerne lave "fornuftig" mad? Så slå to fluer med et smæk og lav hurtige, men sunde retter. For hurtigt og let behøver ikke at betyde usund mad. Vælg blot blandt bogens mange opskrifter og bliv selv overbevist. En kogebog der henvender sig til dig, der går op i rigtig og afvekslende ernæring, men ikke har lyst til at bruge mange timer i køkkenet. Her får du inspiration til enkle. men lækre retter.

Kjellerup·2. dec. 2022·

Mad & Mennesker

Mad & Mennesker

75 kr.

James Price & Søren Ryge Petersen. Hardback, 247 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. I bogen Mad og Mennesker fortæller Søren Ryge og James Price deres personlige historier om måltider gennem tiden - tilbage fra deres barndom og frem til i dag. James Price voksede op med reducerede saucer, gastronomi og et internationalt køkken i København i 60'erne, Søren Ryge med svinekød, sovs og kartofler og klassisk dansk bondekost på landet i Sydslesvig i 40'erne og 50'erne. De to samlinger af meget forskellige fortællinger bliver dermed også et billede på maden og måltidets regionale forskelle, historie og udvikling i Danmark. .

Valby·7. jan. 2023·