Tema

55
VINTERMAD. Der Varmer.

VINTERMAD. Der Varmer.

Sælges

Gitte Heidi Rasmussen. Inge Skovdal. Vintermad der varmer er en utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Den indeholder lækre opskrifter på mad, der er nemt og sjovt at tilberede solide gryderetter, varme supper, kager, brød, tapas, salater, varme drikke, sylt, m.m. Flot bog i hardback på 168 sider med mange skønne fotos. Byd.

5750 Ringe
i går
Urteterecepter af Günther Lindemann

Urteterecepter af Günther Lindemann

50 kr.

Günther Lindemann: Urteterecepter 108 sider - paperback Thaning & Appel - Ubrugt bog! Pris: 50 kr.

9000 Aalborg
tir.
KETO bøger

KETO bøger

400 kr.

To bøger om KETO med masser af gode opskrifter De bedste fra Madbanditten KETO på 4 uger Fejlkøb kun bladret i bøgerne Nypris 468kr for begge bøger sælges nu for kun 400kr.

6360 Tinglev
tir.
Klimakogebogen, som ny

Klimakogebogen, som ny

150 kr.

Klimekogebogen, som ny

2200 København N
man.
LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

75 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i fin stand. Sendes gerne, porto =57 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid. Også: • LCHF - Spis dig mæt og glad, 75 kr.

2500 Valby
23. aug.
Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkke...

100 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - uden pris pr. stk. 25,- eller 5 stk. for 100,- JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Sommer i Køkkenet Skønne Danske Sommerretter Sundt & Lækkert Fester & Gæster Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

2100 København Ø
7. aug.
Anemette Olesen. KRYDDERURTER.

Anemette Olesen. KRYDDERURTER.

99 kr.

Krydderurter i haven, på altanen og i vindueskarmen. I den omfattende bog giver forfatteren gode råd om, hvordan man anlægger et krydderbed eller dyrker i krukker eller potter. hun gennemgår 107 krydderurter med billeder. Bogen er hardback og på 188 sider. Politikens forlag.

5750 Ringe
5. aug.
Wok Trin for Trin - Hanne Holm

Wok Trin for Trin - Hanne Holm

95 kr.

Wok Trin for Trin af Hanne Holm, indbundet, forlaget Klematis, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
12. jul.
Julefrokostbogen  Grønlykke & Nielsen

Julefrokostbogen Grønlykke & Nielsen

75 kr.

Julefrokostbogen af Grønlykke & Nielsen 1. udgave, 1. oplag 2007 - Jepsen & Co 125 sider - Hardback Pris: 75 kr.

9000 Aalborg
28. jun.
Røgede og Spegede Bornholmere

Røgede og Spegede Bornholmere

30 kr.

Røgede og Spegede Bornholmere Bornholmske sildeopskrifter med skitser af Oluf Høst Det store sildekøkken af Hugo Jensen 80 sider - paperback - Som NY! Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
26. jun.
Lyng og honning

Lyng og honning

30 kr.

Jette Bogø/Helge Stig/Svend Ahnstrøm: Lyng og Honning 50 sider - Hardback - Forlaget D3 - Som NY! Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
26. jun.
Globs Brændevinsbog

Globs Brændevinsbog

40 kr.

Globs Brændevinsbog Recepter og billeder 124 sider - Hardback - 9. oplag - Wormianum 1972 Ubrugt bog ( med en lidt falmet ryg)! Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
26. jun.
GOD FISK let at lave

GOD FISK let at lave

125 kr.

God Fisk let at lave - af Kirsten Høgh Fogt og Marianne Kastberg, indbundet, ny, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
12. jun.
Artiskokken på 43 måder

Artiskokken på 43 måder

25 kr.

Artiskokken på 43 måder - skrevet og illustreret af Inga Linde Jensen 63 sider - paperback - Det Danske Haveselskab Ny bog! Pris: 25 kr.

9000 Aalborg
11. maj.
Livet er ikke det værste man har

Livet er ikke det værste man har

60 kr.

Kaffens kulturhistorie 1665-2015. Hardback, 183 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. En personlig og munter rejse gennem Danmarks internationale kaffekulturhistorie. Rejsen begynder midt i i 600-tallet, hvor "Sukkerlade, The og Koffi" tager konkurrencen op med det hjemlige humleøl. Kaffen skubber til hverdagslivets vaner først hos en velhavende overklasse i byerne, senere også hos bønder og arbejdere. Kaffen bliver statussymbol, samlingspunkt og syndebuk. Udviklingen i danskernes kaffevaner er dybt forbundet med verdenshistoriens krige og revolutioner. Men kaffedrikkeriet er også påvirket af Danmarks egen forvandling fra bondeland til videnssamfund. Vejen mod vore dage, hvor kaffe er blevet til lækker livsstil, går over kaffeerstatningens storhedstid til kaffepausens indførelse og I980'ernes yuppie-cafe. Undervejs møder vi kendte skikkelser fra Søren Kierkegaard over Cirkelkaffepigen til Nikoline Werdelin med en kopihånden. Jacob Andersen, født 1957, er journalist, foredragsholder og medstifter af Kaffeklubben, der arbejder for at give danskerne smag for bedre kaffe.

2500 Valby
3. maj.
Den Store Pasta Kogebog

Den Store Pasta Kogebog

100 kr.

Den store pasta kogebog" - Super Pasta kogebog, ny, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
24. apr.
Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd

Krydderier og krydderurter Statens husho...

20 kr.

Krydderier og krydderurter Statens husholdningsråd 1974 - krt. - 30 sider - god stand Indhold, bl.a. Kvalitet Indkøb Priser Opbevaring Næringsværdi ANVENDELSE: Hvornår skal krydderierne tilsættes? Tørrede krydderier Friske krydderurter Krydderbuket Fines Herbes Kryddersmør og -eddike HVILKE RETTER ? HVILKE KRYDDERIER? Kød og fjerkræ Fisk Grønsagsretter Supper Diverse DE ENKELTE KRYDDERIER KRYDDERURTER: Dyrkning Høst Tørring eller frysning DE ENKELTE KRYDDERURTER: Litteraturfortegnelse Kryddersnapse Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på den rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
2. apr.
Geniale Gryderetter og Superbe Supper

Geniale Gryderetter og Superbe Supper

75 kr.

Bogen Geniale Gryderetter og Superbe Supper af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz sælges. Bogen fremstår som ny. Oprindelig pris DKK 99,95.

6000 Kolding
23. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Tema

Lup med søgeord i
Suveræne Salater

Suveræne Salater

75 kr.

Bogen Suveræne Salater og brillante buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz sælges. Bogen fremstår som ny. Oprindelug pris DKK 99,95.

6000 Kolding
23. mar.
Olivenolie

Olivenolie

120 kr.

Rie Boberg. Hardback, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om olivenolie - fra olivenoliens historie, produktion og kvalitetsbedømmelse til lækre opskrifter med de gyldne dråber. Olivenoliens popularitet breder sig. Ikke blot har man konstateret oliens væsentlige rolle for vores sundhed, men også gastronomisk er olivenolien ved at erobre en plads på det kulinariske verdenskort. "Olivenolie" giver en grundig introduktion til oliventræet, årets gang i olivenlunden, pressemetoder og kvalitetsbedømmelse. Lær hvordan man smager på olie, hvad der skal stå på etiketten, og hvordan man vælger sin favorit. Bagerst i bogen findes en guide over de bedste italienske ekstrajomfruolier i Danmark. Forfatteren Rie Boberg er dansker og har boet i mere end 20 år i Italien, hvor hun ejer en lille olivengård i Toscana. Bogens 60 opskrifter stammer fra forfatterens eget køkken, hvor olivenolien har sin naturlige plads. Her er ideer til snacks, aromatiske olier, hovedretter, brød, desserter og grøntsager konserveret i olie.

2500 Valby
21. mar.
Suveræne Salater og Brillante Buffeter

Suveræne Salater og Brillante Buffeter

49 kr.

Suveræne Salater og Brillante Buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Høst & Søn, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
19. mar.
Heldige Kartoffel

Heldige Kartoffel

75 kr.

Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise. Thorsten Asbjørn & Peter Borberg. Indbundet, 120 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kartoflen kommer på bordet til hverdag. Til fest. Den skaber sammenhørighed, den giver næring og byder på smag. Bogen Heldige kartoffel er historien om kartoflens lange rejse fra Sydamerika og ind i danskernes køkken i 1700-tallet, historien om en ukendt sydamerikansk knold, der i dag nærmest er dansk folkeeje. I dag er kartoflen den vigtigste fødevare i Danmark, men da den først kom til landet, var den en udskældt, lille knold: det rene gift, en plante i pagt med Djævelen selv. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise følger kartoflens færd fra Sydamerika over tilblivelsen af kartoffelferien til nutidens innovationer i kartoffelindustrien. Bogen er krydret med et væld af stemmer, som fortæller om deres særlige forhold til kartoflen. Læs om havemanden Søren Ryges mening om kartofler uden sovs, om Danmarks legendariske kartoffelavlerpar Gertrud og Oluf Sand og om politiker Bertel Haarders traumatiske oplevelse med restemad, der kun kunne overvindes af kartoflen. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise er skrevet af Thorsten Asbjørn og Peter Borberg, der sammen har kommunikationsvirksomheden Asbjørn og Borberg. Begge er journalister og har skrevet en række bøger sammen.

2500 Valby
22. feb.
5.2.kuren

5.2.kuren

50 kr.

5 2 kuren

9800 Hjørring
1. feb.
Supper - Anne Majgaard

Supper - Anne Majgaard

75 kr.

Politikens bog om Supper - Anne Majgaard, indbundet, sælges Super skønne supper!!! Sender gerne.

2100 København Ø
28. jan.
EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

199 kr.

UDGÅET. I Erotisk kogebog lægger vi op til hed og ubesværet elskov. Maden skal derfor være let, delikat, smuk og så tæt på dens råvare som muligt. Den ska også være let at tilberede. Den skal kunne indtages, hvor og hvornår man har lyst; ved bordet, i sengen i skoven - som morgenmad, brunch, frokost, hovedret, dessert og natmad. Bogen er som ny. Hardback. BYD.

5750 Ringe
13. jan.
Bog: Burger med variationer

Bog: Burger med variationer

Sælges

Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend SMS eller skriv her på siden. Der må påregnes svartid. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.

9600 Aars
8. jan.
Ny bog. NUDLER.

Ny bog. NUDLER.

Sælges

Lette og spændende retter illustreret med flotte farvefotos. Hardback. BYD.

5750 Ringe
7. jan.
ANNE LARSEN; Frokoster - supper, salater.

ANNE LARSEN; Frokoster - supper, salater...

Sælges

Anne Larsen & Louise Gert: Frokoster- supper- salater. Året rundt i det fedtfattige køkken. Bogen er hardback.

5750 Ringe
7. jan.
Webers Bedste

Webers Bedste

65 kr.

Webers Bedste af Matthew Drennan. Masser af lækre opskrifter, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
3. jan.
Skøn mad på Weber grillen

Skøn mad på Weber grillen

65 kr.

Skøn mad på Weber grillen af Lucy Knox, Matthew Drennan og Scott Givot. Masser af lækre opskrifter, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
3. jan.
Den store GRØNNE Kogebog.

Den store GRØNNE Kogebog.

99 kr.

Over 400 retter og tilbehør til kød, fisk og fjerkræ. Forord af Søren Ryge Petersen og redigeret af Henrik Jakobsen. Bogen er hardback. Flot bog.

5750 Ringe
30. dec. 2022
GIN verdens mest aromatiske spiritus

GIN verdens mest aromatiske spiritus

50 kr.

GIN - verdens mest aromatiske spiritus af Geraldine Coates 192 sider - hardback - Fra 2015 - Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck

9000 Aalborg
21. dec. 2022
Infernoet i Lyon

Infernoet i Lyon

100 kr.

20 år med Danmarks bedste kokke ved Bocuse d´Or. Indbundet, 117 sider. Storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Journalist og forfatter Svend Rasmussen går tæt på den prestigefyldte konkurrence Bocuse d´Or - også omtalt som verdensmesterskabet for kokke. I bogen Infernoet i Lyon - 20 år med Danmarks bedste kokke ved Bocuse d´Or indfanges på formidabel vis den buldrende landskampstemning, der præger verdens mest berømte mad-konkurrence! Samtidig giver bogen en levende gennemgang af den danske deltagelse gennem de sidste 20 år - og stiller spørgsmålet, om vi blev snydt for en guldmedalje i 2007... Bogen går helt tæt på Rasmus Kofoeds suveræne præstation ved konkurrencen i 2007. Rasmus Kofoed er indtil videre den mest vindende dansker ved Bocuse d´Or og er den eneste i verden, der har fået medalje to gange - bronze i 2005 og sølv i 2007. Med Infernoet i Lyon har Svend Rasmussen skabt en både veloplagt og velskrevet tour de force gennem den enestående konkurrence Bocuse d´Or. Værket er desuden garneret med en perlerække af stemningsbilleder fra Claes Bech-Poulsens kamera, der i høj grad er med til at underbygge fornøjelsen ved læsningen af bogen. Bogen henvender sig til alle med interesse for dansk gastronomi - fagfolk såvel som lægfolk. .

2500 Valby
18. dec. 2022
PASTA - kogebog - mad og gæster - modern

PASTA - kogebog - mad og gæster - modern

40 kr.

Kogebogen PASTA. Alle mulige forskellige retter med pasta, forretter, supper, hovedretter, salater m.m. Nem at gå til. Inkl. energifordeling ved alle retter. Flotte billeder. Bogen har været brugt lidt, men standen er rigtig god. Format: 140 sider. Ca. 22 x 29 cm. Isbn: 87-15-08555-4 Sælges for kun 40 kr. + evt. porto. Kan afhentes på Frederiksberg.

2100 København Ø
17. dec. 2022
Wok og Lynstegning

Wok og Lynstegning

65 kr.

Alle Tiders "Wok og Lynstegning", ubrugt, sælges

2100 København Ø
16. dec. 2022
Claus Holm - Nordfynske Fristelser

Claus Holm - Nordfynske Fristelser

75 kr.

Nordfynske Fristelser af Claus Holm, indbundet, i fin stand, sælges

2100 København Ø
15. dec. 2022
Brunch

Brunch

25 kr.

Invitér til sprød morgenhygge

9560 Hadsund
13. dec. 2022
De bedste Ovnretter

De bedste Ovnretter

25 kr.

Inspiration og ideer til bedre udnyttelse af ovnen. Af Gunhild von der Recke Fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt 72 sider, ill., delvis i farver, 20 cm. Serie: Asschenfeldt's køkkenbibliotek. ISBN: 87-7365-625-9 Vægt: 143 gram

6200 Aabenraa
11. dec. 2022
The Urban Huntsman. Af Danny Christensen

The Urban Huntsman. Af Danny Christensen

160 kr.

Hardback. The Urban Huntsman tager dig med på en billedlig rejse gennem noget af Amerikas smukkeste natur pakket ind i små røverhistorier fra jagtens verden. Og ikke mindst serveret sammen med rustikke og upræntiøse retter tilberedt af det vildt, Danny Christensen nedlægger undervejs. 1. udgave på forlaget Eventyrministeriet ISBN: 978-87-996693-1-8 Vægt: 1201 gram

6200 Aabenraa
11. dec. 2022
God mad med hakket kød

God mad med hakket kød

25 kr.

Af Vivi Berendt Undertitel: Nye, spændende variationer over et velkendt tema. 72 sider, ill., delvis i farver, 20 cm. Serie: Asschenfeldt's køkkenbibliotek Fra 1986 på forlaget Peter Asschenfeldt ISBN: 87-7365-747-6 Vægt: 92 gram

6200 Aabenraa
11. dec. 2022
Den hvide frokostbog

Den hvide frokostbog

20 kr.

Den hvide frokostbog fra Tørsleffs husmoder service. Det kolde bord 300 opskrifter. Brugt få gange. Fra røgfrit hjem. Pris forslag kr. 20,-

5900 Rudkøbing
8. dec. 2022
Mad til det virkelige liv - forår

Mad til det virkelige liv - forår

20 kr.

Titel: ?Mad fra det virkelige liv - forår?. Af Inge Skovdal. Helt ny. Fra hjem uden røg.

5260 Odense S
8. dec. 2022
Lav mad efter din blodtype KOGEBOGEN.

Lav mad efter din blodtype KOGEBOGEN.

99 kr.

Peter D`Adamo med Cathrine Whitney. Over 250 lækre opskrifter. Bogen er hardback og på 443 sider. Jeg har også bogen: Spis efter din blodtype.

5750 Ringe
6. dec. 2022
Alle tides pasta

Alle tides pasta

80 kr.

Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.

6070 Christiansfeld
5. dec. 2022
Havtorn - Nordens Citron

Havtorn - Nordens Citron

120 kr.

I Forretter, Hovedretter, Desserter og Drikke. Kim Gravenhorst & Jacob Ljørring. Indbundet, 193 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. For 4 år siden udgav Kim Gravenhorst i samarbejde med fotograf Jacob Ljørring Danmarks første bog om havtorn, Havtorn - Nordens Citron, og allerede året efter udkom Havtorn - Desserter, kager og søde sager. Da den første bog udkom, skulle man i specialforretninger eller ud at plukke selv, hvis man ville arbejde med havtorn. Det har heldigvis ændret sig, og i dag er havtorn at finde i stort set alle fødevarebutikkernes frysediske. Samtidig er den generelle viden om havtorn steget markant, og de fleste ved nu, at havtorn er overordentlig sundt, og at bare et enkelt bær indeholder lige så meget C-vitamin som en hel appelsin. De to bøger har samlet solgt imponerende 10.000 eksemplarer, og danskerne er slet ikke færdige med havtorn. Derfor kommer nu en tredje havtornbog, der samler alt det bedste fra de to første bøger og tilføjer 10 nye, spændende opskrifter. Flere end 80 opskrifter er der at give sig i kast med, som bringer det lille gule og syrlige bær i spil i både det salte og søde køkken. I gastronomisk øjemed er havtorn i særklasse og kan indgå i alt fra basiskøkkenets saft, sirup og puré til retter med fisk og skaldyr, fjerkræ og lam, for ikke at nævne de søde sager og desserter, der nyder særdeles godt af mødet mellem det søde og det sure. .I

2500 Valby
3. dec. 2022
Små kogebøger

Små kogebøger

15 kr.

b2 Gyldendals små kogebøger: 1. Italiensk 2. Slankemad Gyldendals LET OG LÆKKERT: 1. Kager 2. Grill

2970 Hørsholm
2. dec. 2022
Vintermad der varmer - Gitte & Inge

Vintermad der varmer - Gitte & Inge

180 kr.

Det kræver sin mand og kvinde at stå igennem den danske vinter. Styrken kan bl.a. hentes i maden, som gerne skal være krydret og varm. Vintermad der varmer indeholder enkle opskrifter på mad, vi alle kan lide både at lave og spise. Desuden inspiration til andre kreative vinteraktiviteter. Det er en fin og utraditionel kogebog, der giver masser af glæde og inspiration til indendørs hygge omkring varme gryder i den kolde tid. Med ca. 80 lækre opskrifter på mad, der er nem og hyggelig at tilberede: Solide gryderetter, der skal simre på komfuret i timevis, varme supper, som kan indtages efter en frisk travetur i skoven – eller tages med i termokanden – krydrede kager til eftermiddagsteen og godt brød til dovne, mørke morgener.

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Mit frugt- og bærkøkken - opskrifter til hele året

Mit frugt- og bærkøkken - opskrifter til...

60 kr.

Anemette Olesen: Mit frugt- og bærkøkken - opskrifter til hele året 214 sider - Hardback - Forlaget Hovedland, 2012 Ny og ubrugt bog! Pris: 60 kr.

9000 Aalborg
2. dec. 2022
Hurtigt og let

Hurtigt og let

86 kr.

Løber du også ind i mellem tør for idéer til den daglige madlavning? Har du travlt. men vil du alligevel gerne lave "fornuftig" mad? Så slå to fluer med et smæk og lav hurtige, men sunde retter. For hurtigt og let behøver ikke at betyde usund mad. Vælg blot blandt bogens mange opskrifter og bliv selv overbevist. En kogebog der henvender sig til dig, der går op i rigtig og afvekslende ernæring, men ikke har lyst til at bruge mange timer i køkkenet. Her får du inspiration til enkle. men lækre retter.

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Fisk - 150 fiskeretter til hverdag......

Fisk - 150 fiskeretter til hverdag......

100 kr.

Fisk - 150 fiskeretter til hverdag og et par gæster, af Anne Skovgaard Petersen, indbundet, ny, sælges

2100 København Ø
27. nov. 2022
Lokale Fiskeretter - gamle og nye opskr.

Lokale Fiskeretter - gamle og nye opskr.

95 kr.

Lokale Fiskeretter gamle og nye opskrifter, redigeret af Bodil Jensen Minna Nielsen og Gurli Petersen, udgivet af Nordsømuseets Forlag Hirtshals, uindbundet, ubrugt, sælges

2100 København Ø
27. nov. 2022
Pasta Basta - Anderledes Pastaretter

Pasta Basta - Anderledes Pastaretter

75 kr.

Tine Tholstrup - Pasta Basta anderledes pastaretter, uindb., Gyldendal, ubrugt, sælges

2100 København Ø
27. nov. 2022
Lille opskriftsbog med Tapas

Lille opskriftsbog med Tapas

8 kr.

Tapas..

8450 Hammel
19. nov. 2022
Grøntsager fra Lademanns nye kogebøger

Grøntsager fra Lademanns nye kogebøger

12 kr.

Grøntsager..

8450 Hammel
19. nov. 2022
Mad & Mennesker

Mad & Mennesker

75 kr.

James Price & Søren Ryge Petersen. Hardback, 247 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. I bogen Mad og Mennesker fortæller Søren Ryge og James Price deres personlige historier om måltider gennem tiden - tilbage fra deres barndom og frem til i dag. James Price voksede op med reducerede saucer, gastronomi og et internationalt køkken i København i 60'erne, Søren Ryge med svinekød, sovs og kartofler og klassisk dansk bondekost på landet i Sydslesvig i 40'erne og 50'erne. De to samlinger af meget forskellige fortællinger bliver dermed også et billede på maden og måltidets regionale forskelle, historie og udvikling i Danmark. .

2500 Valby
7. jan.