Tema

8
Politikens Fjerkræ Kogebog

Politikens Fjerkræ Kogebog

75 kr.

NEDSAT, Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, aldrig brugt, kun bladret igennem. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
man.
Nordisk Tang

Nordisk Tang

50 kr.

Heine Max Olesen & Gorm Wisweh. 2016. 156 s. Langs Danmarks kyster har vi direkte adgang til en af de sundeste næringskilder overhovedet, nemlig den havfriske tang. Men tang er meget mere end bare et sundt kosttilskud. Tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af det mest hypede i den gastronomiske verden. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangproduktet gør deres indtog i specialbutikkerne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvarer på de finere restauranter, men også i mange private køkkener. Med denne kogebog i hånden kan du kaste figur i spændende og smagfulde kokkerier med `havets krydderurter`.

8500 Grenaa
9. jan.
Aldrig mere Sukkerkold - en Kogebog

Aldrig mere Sukkerkold - en Kogebog

60 kr.

Barbara Bendix m.fl. Softcover, 173 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. 'Aldrig mere Sukkerkold' indeholder sunde opskrifter på dejlig hverdagsmad, der giver dig styrke og modstandskraft. Vægten er lagt på det enkle, gedigne måltid, hvor der er brugt råvarer med høj næringsværdi uden for mange af de tomme kulhydrater. Opskrifterne er skabt ud fra devisen om, at det skal være sundt, tilgængeligt, nemt og ikke mindst rigtig lækkert. Der er mad til gæster, gode ideer til madpakken, dejlig morgenmad, enkle og gode måltider til de unge og masser af rare hverdagsmåltider. Aldrig mere Sukkerkold ' er dejlig mad uden dikkedarer, der ikke tager en krig at forberede. .

2500 Valby
31. dec. 2022
Mad bøger , 22 stk.

Mad bøger , 22 stk.

475 kr.

Menu Internationalt madleksikon, 20 stk. stk. plus 2 stk. store Menu leksikon, fyldt med gode råd og flotte illustrationer i høje og store leksikon, aldrig brugt, kun bladret igennem få bind en enkelt gang. Mobil 22 83 31 17, Aabenraa

6200 Aabenraa
25. dec. 2022
PASTA - kogebog - mad og gæster - modern

PASTA - kogebog - mad og gæster - modern

40 kr.

Kogebogen PASTA. Alle mulige forskellige retter med pasta, forretter, supper, hovedretter, salater m.m. Nem at gå til. Inkl. energifordeling ved alle retter. Flotte billeder. Bogen har været brugt lidt, men standen er rigtig god. Format: 140 sider. Ca. 22 x 29 cm. Isbn: 87-15-08555-4 Sælges for kun 40 kr. + evt. porto. Kan afhentes på Frederiksberg.

2100 København Ø
17. dec. 2022
Fiskekogebog, Ove Verner Hansen

Fiskekogebog, Ove Verner Hansen

200 kr.

Hardback. Aldrig brugt - har bare stået i reolen. Bogen er smukt illustreret med Ove Verner Hansens egne tegninger og vignetter. Sendes gerne, hvis køber betaler porto.

4690 Haslev
12. dec. 2022
Den hvide frokostbog

Den hvide frokostbog

20 kr.

Den hvide frokostbog fra Tørsleffs husmoder service. Det kolde bord 300 opskrifter. Brugt få gange. Fra røgfrit hjem. Pris forslag kr. 20,-

5900 Rudkøbing
8. dec. 2022
Tøsekogebogen

Tøsekogebogen

60 kr.

Patrick Bachmann & Tina Scheftelowitz. Softcover, 172 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Gerne MobilePay. Med denne kogebog kan du lære at lave god mad til dig selv, kæresten, venner og veninderne. Du får at vide, hvordan du laver supernem og hurtig mad helt fra grunden - også alt det basale som at koge et æg. Og du får masser af lækre opskrifter med grønt og kød, der hverken koster i pengepungen eller på sidebenene - og som specielt tøser i alle aldre er vilde med. Retterne spænder vidt fra gamle klassikere som frikadeller og fiskefilet i ny indpakning til salater, nudler, pasta og anden street food. Der er også forslag til mad sidst på måneden, når de sidste penge er brugt på en ny taske, og ideer til forskellige middage som venindemiddag og middag med kæresten, og ikke mindst de gamle til middag. En madbibel for dig, der er træt af håndmadder og købenudler. Og som har lyst til at lære at lave din egen mad, der er både nem, sund og tjekket. Også: * Drengerøvskogebogen - Remix, 60 kr. * Drengerøvskogebogen - Party Edition, 60 kr. .

2500 Valby
25. nov. 2022