Tema

144
Rom & Chokolade

Rom & Chokolade

75 kr.

Hardback, 128 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt hvad du har brug for at vide om rom! Dette er en lystfyldt, myldrende og personlig beretning om to af Caribiens stoltheder: lagret rom og fyldt chokolade. Duane Dove er født og opvokset på Tobago, hvor har i dag driver en økologisk kakaoplantage Sammen med vinskribenten la Orre deler han her ud af sin store viden om rom, viser favoritterne i sin enestående samling og giver tips om de bedste typer. Du bliver naturligvis også budt på historie, fakta, opskrifter og anekdoter - og får at vide hvorhen du nemt arrangerer en smagning hjemme.

2500 Valby
tor.
Philips kogebog for micro-ovne

Philips kogebog for micro-ovne

100 kr.

meget velholdt - indeholder over 200 opskrifter, herunder også kalorielet mad. Bogen er på 96 sider.

4690 Haslev
ons.
Kunsten at lave Sauce

Kunsten at lave Sauce

120 kr.

Michel Roux. Indbundet, 304 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Sauce er noget særligt, fordi den giver lige dét ekstra, der supplerer og fremhæver ingredienserne i en ret og således kan hæve måltidet til helt nye højder. Michel Roux er anerkendt som en af saucekøkkenets mestre, og i denne bog giver han sine tricks videre. Han tager læseren ved hånden ved tilberedningen af de kendte klassiske saucer, men giver også nye opskrifter, som er lette at tilberede og passer til tidens friske og lettere kokken. Alle teknikker beskrives grundigt og let tilgængeligt i mere end 200 opskrifter - ofte med `trin-for-trin'-illustrationer. I hele 24 år har Michel Roux modtaget Michelin-stjerner for sine restauranter Le Gavroche og The Waterside Inn. Han er tildelt en række af de fineste gastronomiske udmærkelser og er kendt som tv-kok på BBC.

2500 Valby
søn.
Politikens Bog om Supper

Politikens Bog om Supper

60 kr.

Anne Majgaard. Indbundet, 153 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Politikens bog om supper er en rigtig grundbog med alle de kendte supper samt en mængde nye med inspiration fra alverdens køkkener. Varm, dampende hønsekødssuppe på en kold dag eller kølig, krydret gazpacho på en lun sommerdag, begge er velvalgte, velsmagende og lækre. Der er utallige variationsmuligheder, og suppe bliver man aldrig træt af at spise.

2500 Valby
søn.
Lotte Haveman

Lotte Haveman

15 kr.

Gryderetter af Lotte Haveman Bogen om kyllinger af Lotte Haveman Frikadeller og andre farsretter af Lotte Haveman. Natmad, snack mv af Lotte Haveman. Krydderier & Krydderurter af Anne Skovgaard-Petersen. Pris pr. bog

9700 Brønderslev
25. mar.
Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkke...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - uden pris pr. stk. 25,- JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog Sundt & Lækkert NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Skønne Danske Sommerretter Sommer i Køkkenet Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

2100 København Ø
25. mar.
LCHF

LCHF

350 kr.

LCHF med flere kogebøger, stort set kun set igennem Nypris pr bog ca 180 kr. Sælges helst samlet

5762 Vester Skerninge
24. mar.
Geniale Gryderetter og Superbe Supper

Geniale Gryderetter og Superbe Supper

75 kr.

Bogen Geniale Gryderetter og Superbe Supper af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz sælges. Bogen fremstår som ny. Oprindelig pris DKK 99,95.

6000 Kolding
23. mar.
Suveræne Salater

Suveræne Salater

75 kr.

Bogen Suveræne Salater og brillante buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz sælges. Bogen fremstår som ny. Oprindelug pris DKK 99,95.

6000 Kolding
23. mar.
Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

2500 Valby
21. mar.
Asparges - De bedste Opskrifter

Asparges - De bedste Opskrifter

60 kr.

Sabine Vonderstein. Indbundet, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Asparges regnes med rette for at være en af de fineste grønsager. Uanset om det er hvide eller grønne asparges, om de spises sammen med kød, fisk eller skaldyr, koges, ovnbages eller grilles, med eller uden sauce, er de altid en nydelse. Asparges er også gode i salater - ja sågar i forskellige desserter. Nu om dage kan du købe asparges hele året rundt, så se bare at komme i gang. Prøv de herlige og utraditionelle opskrifter i denne bog, f.eks. Romainesalat med karamelliserede asparges og croutoner eller Rabarberkompot med mousse af honning og asparges, og opdag nogle helt nye sider af denne fristende grønsag.

2500 Valby
21. mar.
Fransk Fast Food - En Bog om Ost

Fransk Fast Food - En Bog om Ost

60 kr.

Lone Kjær. Softcover, 95 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. DETTE ER IKKE EN KOGEBOG. Det er en bog om, hvordan man ved at kombinere de rigtige oste, charcuteri, drikkevarer og tilbehør kan lave fantastisk mad uden at stå i køkkenet i flere timer. Og det er en bog om, hvad man kan bruge den sparede tid til. Men det er også en førstehjælpsbog. Til de dage, hvor du er kommet til at invitere gæster uden at tage højde for, at Emil skulle til fodbold, at toget var aflyst, eller hvad der nu kan forhindre dig i at bruge tre-fire timer i køkkenet. Kort sagt, når du har brug for et måltid, der kan anrettes på en halv time og ikke vil gå på kompromis med den gastronomiske kvalitet. Også: * Ost på Bordet, 60 kr. * Kokkens Bog om Oste, 75 kr.

2500 Valby
21. mar.
Olivenolie

Olivenolie

120 kr.

Rie Boberg. Hardback, 199 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om olivenolie - fra olivenoliens historie, produktion og kvalitetsbedømmelse til lækre opskrifter med de gyldne dråber. Olivenoliens popularitet breder sig. Ikke blot har man konstateret oliens væsentlige rolle for vores sundhed, men også gastronomisk er olivenolien ved at erobre en plads på det kulinariske verdenskort. "Olivenolie" giver en grundig introduktion til oliventræet, årets gang i olivenlunden, pressemetoder og kvalitetsbedømmelse. Lær hvordan man smager på olie, hvad der skal stå på etiketten, og hvordan man vælger sin favorit. Bagerst i bogen findes en guide over de bedste italienske ekstrajomfruolier i Danmark. Forfatteren Rie Boberg er dansker og har boet i mere end 20 år i Italien, hvor hun ejer en lille olivengård i Toscana. Bogens 60 opskrifter stammer fra forfatterens eget køkken, hvor olivenolien har sin naturlige plads. Her er ideer til snacks, aromatiske olier, hovedretter, brød, desserter og grøntsager konserveret i olie.

2500 Valby
21. mar.
Bogen om Krydderurter

Bogen om Krydderurter

60 kr.

Peter McHoy & Pamela Westland. Softcover, 224 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt om dyrkning og anvendelsen af vilde og dyrkede urter • Illustreret urteleksikon med botaniske noter og gode råd om urten i køkkenhaven • Gode råd om såvel indretning og planlægning af urtehaven som fordelagtig dyrkning i potter og krukker • Omtaler enhver tænkelig anvendelse af urter i det daglige: madlavning; husholdningsmidler; helsebringende urtemedicin; sæber, cremer og shampooer; håndarbejde og dekorationer m.m. • Omfattende oversigtskemaer med et hurtigt overblik over de bedst egnede urter til mange forskellige formål Også: * Krydderurter, 60 kr. * Krydderurter, 75 kr. * Krydderurtehaven, 60 kr * De store Bog om Urter, 75 kr. * Krydderurter - Og lækker Mad med Krydderurter, 60 kr. .

2500 Valby
21. mar.
Lakrids

Lakrids

75 kr.

Bagværk - slik - desserter - mad & drikke. Elisabeth Johansson. Hardback, 143 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Opdag, hvor utroligt godt det er med lakrids som krydderi, både i det søde og det salte køkken. Bogen rummer ca. 60 flot afbalancerede opskrifter på alt fra karameller, lakridskonfekt og is til franske makroner, kødretter og kryddersnaps med lakrids. De viser, at der ikke er grænser for, hvordan man kan have glæde af denne moderne og velgørende råvare i sit køkken. Bogen rummer også en mængde facts om verdens bedste rod. Interessant læsning som viser, at lakrids ikke bare smager godt - man har også godt af det! Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lav Mad med Lakrids, 60 kr.

2500 Valby
21. mar.
Anemette Olesen. KRYDDERURTER.

Anemette Olesen. KRYDDERURTER.

99 kr.

Krydderurter i haven, på altanen og i vindueskarmen. I den omfattende bog giver forfatteren gode råd om, hvordan man anlægger et krydderbed eller dyrker i krukker eller potter. hun gennemgår 107 krydderurter med billeder. Bogen er hardback og på 188 sider. Politikens forlag.

5750 Ringe
20. mar.
Wok Trin for Trin - Hanne Holm

Wok Trin for Trin - Hanne Holm

95 kr.

Wok Trin for Trin af Hanne Holm, indbundet, forlaget Klematis, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
19. mar.
Suveræne Salater og Brillante Buffeter

Suveræne Salater og Brillante Buffeter

49 kr.

Suveræne Salater og Brillante Buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz, Høst & Søn, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
19. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Tema

Lup med søgeord i
Politikens Slankekogebog

Politikens Slankekogebog

35 kr.

Politikens Slankekogebog Af Søren Damgaard 1. udgave, 1. oplag - Udgivelsesår: 2003 - Ny bog! Pris: 35 kr.

9000 Aalborg
9. mar.
Is og iskolde drikke

Is og iskolde drikke

15 kr.

Opskrifter, is og desserter..

8450 Hammel
8. mar.
Italiensk kogebog

Italiensk kogebog

25 kr.

Italiensk kogebog "Moderne Mamma" 25,- kr Er som nye. Har MobilPay Køber betaler porto Sender med DAO,BRING eller GLS

6650 Brørup
3. mar.
Rart i en fart/Leths lektikom

Rart i en fart/Leths lektikom

23 kr.

Sender gerne på købers regning :)

6200 Aabenraa
26. feb.
Læsøs Guld -  En jomfruhummerkogebog

Læsøs Guld - En jomfruhummerkogebog

40 kr.

Læsøs Guld - En jomfruhummerkogebog Redigeret af Helle Brønnum Carlsen 144 sider - Hardback - Ubrugt bog! Læsø Turistbureau 2011 Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
25. feb.
Globs Brændevinsbog

Globs Brændevinsbog

40 kr.

Globs Brændevinsbog Recepter og billeder 124 sider - Hardback - Wormianum 1972 Ubrugt bog ( med en lidt falmet ryg)! Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
25. feb.
Krydderurter -  Krydderurternes anvendelse i køkke

Krydderurter - Krydderurternes anvendel...

30 kr.

Krydderurter - Krydderurternes anvendelse i køkkenet af Arabella Boxer 175 spændende opskrifter - samt en omfattende guide over 50 kendte og nye krydderurter. 256 sider - Indb. og med smudsomslag - Forlaget Søren Fogtdal Dansk udgave ved Anemette Olesen. Flot bog! - Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
25. feb.
Politikens svampekogebog

Politikens svampekogebog

40 kr.

Politikens svampekogebog af Renate Zeltner 140 sider - Hardback - 1. udgave, 3. oplag Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
25. feb.
Heldige Kartoffel

Heldige Kartoffel

75 kr.

Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise. Thorsten Asbjørn & Peter Borberg. Indbundet, 120 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Kartoflen kommer på bordet til hverdag. Til fest. Den skaber sammenhørighed, den giver næring og byder på smag. Bogen Heldige kartoffel er historien om kartoflens lange rejse fra Sydamerika og ind i danskernes køkken i 1700-tallet, historien om en ukendt sydamerikansk knold, der i dag nærmest er dansk folkeeje. I dag er kartoflen den vigtigste fødevare i Danmark, men da den først kom til landet, var den en udskældt, lille knold: det rene gift, en plante i pagt med Djævelen selv. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise følger kartoflens færd fra Sydamerika over tilblivelsen af kartoffelferien til nutidens innovationer i kartoffelindustrien. Bogen er krydret med et væld af stemmer, som fortæller om deres særlige forhold til kartoflen. Læs om havemanden Søren Ryges mening om kartofler uden sovs, om Danmarks legendariske kartoffelavlerpar Gertrud og Oluf Sand og om politiker Bertel Haarders traumatiske oplevelse med restemad, der kun kunne overvindes af kartoflen. Heldige Kartoffel - Den skrælgode historie om hele Danmarks nationalspise er skrevet af Thorsten Asbjørn og Peter Borberg, der sammen har kommunikationsvirksomheden Asbjørn og Borberg. Begge er journalister og har skrevet en række bøger sammen.

2500 Valby
22. feb.
Mad til 2 dage

Mad til 2 dage

75 kr.

Mette Mølbak. Hardback, sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Så nemt, billigt og lækkert kan det gøres! Føler du, at du begynder forfra hver aften, der skal laves mad? At du mangler inspiration til hverdagsmaden? At du smider for meget mad ud, men samtidig bruger for meget tid i køkkenet? Så er Mad til 2 dage kogebogen til dig. I bogen viser ALT for damernes madredaktør Mette Mølbak, hvordan du nemt kan lave mad til to dage ad gangen, uden at du af den grund spiser det samme to dage i træk, og - ikke mindst - uden at der går kedelig restemad i den. Bogens opskrifter byder på både kylling, kød, fisk og grønt, men fælles for dem er, at de er udviklet, så du på kort tid kan forvandle bestanddelene fra gårdsdagens aftensmad til et nyt lækkert hjemmelavet måltid. Det kunne være braiseret lammeskank, som med få kneb kan forvandles til hjemmelavet sharwarma, eller citron-kylling med rodfrugter, som trylles om til kyllingesalat med rød grape, valnødder og avocado. Om forfatteren:Mette Mølbak er journalist og forfatter. Hun er ansat som madredaktør på ALT for damerne og har hele sit voksenliv haft en stor passion for både at lave, spise og skrive om mad. "Mad til 2 dage" er hendes første kogebog.

2500 Valby
22. feb.
LCHF hele Livet!

LCHF hele Livet!

75 kr.

Indbundet spiralryg, 221 sider i god stand. Sendes gerne, porto =57 kr. MobilePay. Her er den eneste LCHF-kogebog, du har brug for. Ikke mindre end 300 opskrifter som kan kombineres, så du får 1 million forskellige menuer. Forretter til enhver smag, hovedretter til både hverdag og fest, desserter med lige tilpas sødme, skønne snacks samt afvekslende mellemmåltider. Desuden er her en række forslag til morgenmad, som giver en god start på dagen. LCHF bliver stadig mere populært, ikke bare som slankemetode, men som en vej til at få mere energi og et bedre helbred. Dropper man de hurtige kulhydrater i brød, pasta og pizza, samt sukkerholdige produkter som kager og slik, giver det færre inflammationer i kroppen og holder blodsukkeret stabilt. Man bliver mindre udsat for gigt, får en roligere mave samt et forbedret immunforsvar. Klara Desser er en erfaren madskribent, kogebogsforfatter og grafiker, som har udgivet et dusin kogebøger, heraf flere også på dansk. Lad dig inspirere af hendes farverige og friske mad, som vil holde dig glad og mæt i lang tid. Også: * Mæt og slank med LCHF, 75 kr.

2500 Valby
22. feb.
Vestjyske Livretter  -  en samtale kogebog

Vestjyske Livretter - en samtale kogeb...

40 kr.

Vestjyske livretter - en samtalekogebog Udgivet af Madlandet i vest 1. udgave, 2. oplag fra 2014 123 sider - Hardback - NY bog! Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
19. feb.
Skind & ben - en fiskekogebog af Claus Holm

Skind & ben - en fiskekogebog af Claus H...

30 kr.

Skind & ben - en fiskekogebog af Claus Holm 112 sider - Hardback - Turbine - Som NY! Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
19. feb.
Artiskokken på 43 måder

Artiskokken på 43 måder

25 kr.

Artiskokken på 43 måder - skrevet og illustreret af Inga Linde Jensen 63 sider - paperback - Det Danske Haveselskab Ny bog! Pris: 25 kr.

9000 Aalborg
16. feb.
Den ultimative Chili Kogebog

Den ultimative Chili Kogebog

75 kr.

Michael Harwood. Hardback, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Se billede 2 for info fra bogens bagside.

2500 Valby
13. feb.
Peter Asschenfeldts køkkenbibliotek

Peter Asschenfeldts køkkenbibliotek

15 kr.

16 forskellige kogebøger med mange spændende emner. God stand og fra ikke rygerhjem. Tager 15 kr stykket og køber betaler forsendelse. Forskellige forfattere. Alverdens gryderetter er SOLGT

6740 Bramming
12. feb.
Søger denne bog

Søger denne bog

50 kr.

Isdrinks : eventyrlige mix med hjemmelavet is

5700 Svendborg
12. feb.
Pastabogen "al dente"

Pastabogen "al dente"

50 kr.

Pastabogen "al dente" af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm. Udgivet af Forlaget D 3 og Netto, 1. udgave, 1. oplag, 1995. Bogen indeholder masser af dejlige opskrifter, menuer, buffeter m.m.. Mange fliotte farvebilleder. Billederne viser et lille udpluk af, hvad bogen indeholder. Yderst velholdt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
10. feb.
Politikens Fjerkræ Kogebog

Politikens Fjerkræ Kogebog

75 kr.

NEDSAT, Politikens Fjerkræ Kogebog, forfatter Vivi Schou, aldrig brugt, kun bladret igennem. Bogen er udsolgt fra forlaget. Pris 75 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
10. feb.
Bogen Kartofler

Bogen Kartofler

50 kr.

NEDSAT, 50 lækre kartoffelopskrifter, af Bjørn Werelius. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. Bogen er udsolgt fra forlaget, fuldstændig ny og ubrugt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
7. feb.
5.2.kuren

5.2.kuren

50 kr.

5 2 kuren

9800 Hjørring
1. feb.
Supper - Anne Majgaard

Supper - Anne Majgaard

75 kr.

Politikens bog om Supper - Anne Majgaard, indbundet, sælges Super skønne supper!!! Sender gerne.

2100 København Ø
28. jan.
Den store Hvidløgskogebog

Den store Hvidløgskogebog

50 kr.

Sophie Hale. Indbundet, 128 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. Har MobilePay. Over 100 velkomponerede opskrifter på forretter, hovedretter, kød og fjerkræ, grønsager, salater m.m.

2500 Valby
26. jan.
Salatbog

Salatbog

65 kr.

Salatbog fra Gyldendals skrevet af Pia Bøgeskov " Intet måltid er så let at forny og variere som en god salat. Her er alt fra de lette og enkle salater, kombineret af nogle få ingredienser, til de raffinerede, der i sig selv er festmåltider med kød, fisk og frugt. Nye , overraskende idéer som er en fryd for både øje og gane. En komplet salathåndbog om alt fra dyrkning og opbevaring til servering. Med råvareleksikon og inspirerende. " Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
14. jan.
EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

EROTISK Kogebog. Bang & Deden.

199 kr.

UDGÅET. I Erotisk kogebog lægger vi op til hed og ubesværet elskov. Maden skal derfor være let, delikat, smuk og så tæt på dens råvare som muligt. Den ska også være let at tilberede. Den skal kunne indtages, hvor og hvornår man har lyst; ved bordet, i sengen i skoven - som morgenmad, brunch, frokost, hovedret, dessert og natmad. Bogen er som ny. Hardback. BYD.

5750 Ringe
13. jan.
Tapas

Tapas

10 kr.

Sender gerne mod betaling.

7800 Skive
12. jan.
Juice & Co.

Juice & Co.

60 kr.

Louisa Lorang. Hardback, 334 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Lær at lave de lækreste og sundeste juicer af Louisa Lorang. Masser af friskpressede grøntsager og frugter er nøglen til et vitaminboost, større velbefindende og meget mere energi. Louisa Lorang har tidligere udgivet bøgerne Vild med vegetar, Vild med salat, Vild med hverdagen og Vild med mad samt Spisetid og Madpakkebogen. Louisa er aktuel på tv og som madskribent. Også: * Din egen Juice, 60 kr. * Din sunde Juicebar, 75 kr. * Juice for Begyndere, 75 kr.

2500 Valby
9. jan.
Ketchup - De bedste Opskrifter

Ketchup - De bedste Opskrifter

60 kr.

Jean-Francois Mallet. Indbundet, 55 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Hvorfor nøjes med lidt ketchup på kanten af tallerkenen, når den også kan bruges i en masse lækre, små retter? Her kommer 25 herlige opskrifter tilberedt med ketchup. Bogen er formet som en Beauvais ketchup-flaske.

2500 Valby
9. jan.
Nordisk Tang

Nordisk Tang

50 kr.

Heine Max Olesen & Gorm Wisweh. 2016. 156 s. Langs Danmarks kyster har vi direkte adgang til en af de sundeste næringskilder overhovedet, nemlig den havfriske tang. Men tang er meget mere end bare et sundt kosttilskud. Tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af det mest hypede i den gastronomiske verden. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangproduktet gør deres indtog i specialbutikkerne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvarer på de finere restauranter, men også i mange private køkkener. Med denne kogebog i hånden kan du kaste figur i spændende og smagfulde kokkerier med `havets krydderurter`.

8500 Grenaa
9. jan.
Ambassadørens Køkken - 50 Diplomatiske Opskrifter

Ambassadørens Køkken - 50 Diplomatiske O...

75 kr.

Dr. Stephen DeVincent. Indbundet, 157 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. I "Ambassadørens Køkken" bliver du inviteret med inden for i den amerikanske ambassadørbolig Rydhave på Strandvejen nord for København, hvor Rufus Gifford og hans mand Stephen DeVincent deler opskrifterne på deres favoritretter. Bogen indeholder 50 lækre opskrifter, der spænder fra weekendbrunch, private dinners og pizza nights til overdådig Thanksgiving-middag med alt, hvad dertil hører. Du får også opskrifter på de mere officielle receptionshapser parret severer til de store events på Rydhave, f.eks. i anledning af jul og uafhængighedsdagen. Og er du hundeejer, vil din hund elske at få hjemmelavede hundekiks ligesom husets højtelskede golden retriever, Argos, får det. .

2500 Valby
8. jan.
Kloge kvinder kræsne mænd

Kloge kvinder kræsne mænd

75 kr.

Birgitte Escherich. Softcover, 221 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen til kvinden, der desperat og uden den store succes, har prøvet at indføre mere sundhed til familiemåltiderne. Her er den ultimative sunde måltidsbog, der har opskrifter til alle typer måltider, der vil få enhver mand til at længes efter spisetid og enhver kvinde til at glæde sig til at følge trop med børnene. Bogen giver på snedigste vis kvinden et "værk" af en værktøjskasse til at smugle mere sundhed ind i mandens og børnenes liv uden, at de aner det: Nye sunde hakkebøffer, ny sauce, grøntsager forklædt som syndigheder, "grønt-forlænget kød" forklædt som kød, kager i nye formler, og brød med kloge krummer. Alt i alt en hverdags-platform, der giver mening hele vejen rundt. Med en humoristisk Mande-hørme-box får du til hver opskrift ideer til at præsentere måltidet på mandens præmisser, hvor kødet og mormor-faktoren er i fokus. Bl.a. vil du score mange kokke-point på intelligent brug af fløde, smør, bacon og bøf - i moderate mængder (efter de 8 kostråd). Og hvilken lettelse det også er for de mange mænd og kvinder, der i de seneste år har oplevet en kvælende sundhedsfanatisme. Kort sagt Kloge kvinder kræsne mænd er kalorier, hvor sidste ny forskning om gastronomi, ernæring, smag og økologi går direkte ind i mande-dna?et til stor sansefryd for alle om bordet.

2500 Valby
8. jan.
Bog: Burger med variationer

Bog: Burger med variationer

Sælges

Burger med variationer af Meg Jansz. Hardback udgave. ISBN 87-608-0054-2. Se Flere detaljer-felter og billeder for yderligere information. Giv et bud. Kan afhentes i Aars - der kan måske aftales afhentning i Højbjerg. Eventuel forsendelse sker til et dansk udleveringssted, med mindre der laves anden aftale. Til forsendelsen skal jeg bruge modtagers navn, adresse, mobilnummer og e-mailadresse. Kontakt: Anvend SMS eller skriv her på siden. Der må påregnes svartid. Betaling: Forudbetaling ved overførsel til kontonummer eller kontant ved personligt fremmøde. Der kan ikke betales med MobilePay.

9600 Aars
8. jan.
Kokkens Bog om Oste

Kokkens Bog om Oste

75 kr.

Juliet Harbutt & Roz Denny. Indbundet, 256 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Fornemt illustreret guide til oste fra hele verden - råd om køb og opbevaring af oste og over 100 opskrifter på uimodståeligt lækre og velsmagende retter. Nyd bogens beskrivelser og utallige fotos af oste fra hele verden, bl.a. nordiske, franske og italienske. Men også oste, man kan møde på fjernere rejser som mexicanske, australske og indiske. Hver ost er grundigt beskrevet efter smag, farve, konsistens og oprindelse og vist med foto. Hertil over 100 lette og spændende osteopskrifter fra hele verden. Også: * Ost på Bordet, 60 kr. * Fransk Fast Food - En Bog om Ost, 60 kr.

2500 Valby
8. jan.
Ny bog. NUDLER.

Ny bog. NUDLER.

Sælges

Lette og spændende retter illustreret med flotte farvefotos. Hardback. BYD.

5750 Ringe
7. jan.
ANNE LARSEN; Frokoster - supper, salater.

ANNE LARSEN; Frokoster - supper, salater...

Sælges

Anne Larsen & Louise Gert: Frokoster- supper- salater. Året rundt i det fedtfattige køkken. Bogen er hardback.

5750 Ringe
7. jan.
Kombiovn fra A-Å

Kombiovn fra A-Å

75 kr.

Kirsten Goos. Indbundet, 158 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Få mest muligt ud af din kombiovn hver dag. Kirsten Goos giver praktiske køkkentips og nye ideer til tilberedning med mikrobølger. Her er grundopskrifter og ny inspiration samt formler og tabeller til omregning mellem forskellige ovntyper. Illustreret med farvefotos.

2500 Valby
6. jan.
Krydderurter og andet godt i mad og drikke

Krydderurter og andet godt i mad og drik...

40 kr.

Krydderurter og andet godt i mad og drikke af: Marie Haagen-Müller og Lise Hurwitz 176 sider - paperback - ubrugt bog! Herluf Stokholms Forlag Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
6. jan.
Lyng og honning

Lyng og honning

50 kr.

Jette Bogø/Helge Stig/Svend Ahnstrøm: Lyng og Honning 50 sider - Hardback - Forlaget D3 - Som NY! Pris: 50 kr.

9000 Aalborg
6. jan.
Røgede og Spegede Bornholmere

Røgede og Spegede Bornholmere

30 kr.

Røgede og Spegede Bornholmere Bornholmske sildeopskrifter med skitser af Oluf Høst Det store sildekøkken af Hugo Jensen 80 sider - paperback - Som NY! Pris: 30 kr.

9000 Aalborg
6. jan.
Brændevin, bjesk og bitter  af Hans Lyngby Jepsen

Brændevin, bjesk og bitter af Hans Lyng...

40 kr.

Hans Lyngby Jepsen: Brændevin, bjesk og bitter 3. udgave fra 1978 112 sider - Hardback - Gyldendal Pæn bog - Pris: 50 kr. Pris: 40 kr.

9000 Aalborg
6. jan.
Tag madpakken med - Medbragt mad til store og små

Tag madpakken med - Medbragt mad til sto...

60 kr.

Beagle Iuel Brockdorff. Hæftet, 140 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. Har MobilePay. Delikat transportabel mad kan man få masser af tips til og opskrifter på i en herlig ny bog af Beagle Iule-Brockdorff. I bogen er samlet alt, hvad der er værd at vide om mad der egner sig til at blive transporteret, og som kan tåle at vente. En guldgrube i forbindelse med madpakkeproduktionen, uanset om den retter sig mod børnehaven, skolen eller kontoret. Sund og alsidig mad ruster langt bedre til dagens strabadser, og at den ikke behøver være kedelig, men kan være lækker og indbydende, når madpakken åbnes, viser den sprælske og farverige bog, der rummer forslag til sommer-, vinter-, efterårs- og forårsmadpakker, til fødselsdagsmadpakker, kræsne-børn-madpakker, vegetariske madpakker, slanke- og fedtfattige madpakker til børn og voksne. Der er opskrifter på brød og boller, kager, pålæg, sandwichfyld, salater og pynt samt forslag til udflugtsmad og picnics. Beagle Iuel-Brockdorff er vokset op i en madglad familie og har selv opflasket sine fire børn med gode og sunde madpakker. I det daglige står hun for madsiderne i ugebladet Søndag. Også: * Madpakkebogen, 60 kr. .

2500 Valby
6. jan.
Ideer til cupcakes, creme og glasur..

Ideer til cupcakes, creme og glasur..

10 kr.

Lille bog med gode ideer..

8450 Hammel
6. jan.
Side:af 3