75 kr.
Softcover, 192 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Passion for Pizza er en bredtfavnende pizzakogebog med opskrifter på velkendte og nye pizzaer - udviklet af en af verdens førende pizzabagere, australieren John Lanzafame. Ud over klassikere fra det italienske køkken giver Lanzafame sine egne kreative bud på alverdens former for pizza. Prøv f.eks. en indbydende pizza med laks og oliventapenade eller nyd den prisvindende pizza med fyldte calamari, frisk basilikum og solmodne tomater - eller lav en dessertpizza med blåbær og chokolade. Opskrifterne er nemme og inspirerende for såvel nye som øvede pizzabagere.
100 kr.
Loukie Werle & Jill Cox. Paperback, 384 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Med den nemmere adgang til alverdens markeder, de stærkt forbedrede produktions-former og den kortere fragttid bugner supermarkeder og etniske specialforretninger i dag af lækre delikatesser fra nær og fjern. Det kan ikke undre, at der med denne eksplosion i udvalget af fødevarer er fulgt en del forvirring om, hvordan og til hvad de forskellige ingredienser kan bruges. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 2000 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Også: * Gastronomisk Grundbog, 100 kr. * Gastronomisk Leksikon, 150 kr.
1 kr.
Retro kogebøger. Sender gerne, eller afhentes i Ishøj Kom med et bud - Lotte Haveman: Spændende mad fra hele verden - M. F. K Fisher: Fransk kogekunst - Småretter & Salater
149 kr.
200 opskrifter. International Bestseller. Gå ned i vægt med proteinkuren. Dukan Diæten er det ultimative kostprogram til dig, der ønsker et varigt vægttab. Diæten er udviklet af den franske læge Pierre Dukan, som for 35 år siden opdagede, at hans overvægtige patienter opnåede opsigtsvækkende resultater ved udlukkende at spise proteiner som kød, fisk, skaldyr og fedtfattige mælkeprodukter. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig. Bogen er spækket med lækre opskrifter. der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. Bogen er hardback og på 234 sider.
50 kr.
Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. ?Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,? siger Claus Holm. ?Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært ? man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.? Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ?Hverdag?, ?Forretter?, ?Hovedretter?, ?Desserter? og ?Crazy Holm? og med retter lige fra klassiske frikadeller ? piftet op med lakrids ? til ?Voldsomt højreb? eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet.
50 kr.
Lademanns nye kogebøger - Pasta Af Alsen, Elke m. fl. Raffinerede retter fra hele verden, supper, forrestter, gratiner, sauceretter, salater og meget andet. Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset
60 kr.
Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.
75 kr.
Bagværk - slik - desserter - mad & drikke. Elisabeth Johansson. Hardback, 143 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Opdag, hvor utroligt godt det er med lakrids som krydderi, både i det søde og det salte køkken. Bogen rummer ca. 60 flot afbalancerede opskrifter på alt fra karameller, lakridskonfekt og is til franske makroner, kødretter og kryddersnaps med lakrids. De viser, at der ikke er grænser for, hvordan man kan have glæde af denne moderne og velgørende råvare i sit køkken. Bogen rummer også en mængde facts om verdens bedste rod. Interessant læsning som viser, at lakrids ikke bare smager godt - man har også godt af det! Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lav Mad med Lakrids, 60 kr.
40 kr.
Geraldine Coates: Verdens mest aromatiske spiritus 192 sider - hardback Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck 2015 Pris: 40 kr.
40 kr.
Verdens Bedste Kur af Christian Bitz og Arne Astrup. Har du – ligesom så mange andre – et ønske om et tabe nogle kilo og i det hele taget leve lidt sundere? “Verdens bedste kur” skal nok hjælpe dig! “Verdens bedste kur” er baseret på videnskabelige erfaringer inden for undersøgelser om kost og vægttab, og skrevet af de to eksperter Christian Bitz og Arne Astrup. De har udformet et helt program, der gerne skulle sikre et løbende vægttab og en kostomlægning, som med fordel kan bevares altid. Bogen er fyldt med lækre og sunde opskrifter, der er ganske simple at gå til. Samtidig er der masser af viden at hente og dermed vil bogen både gøre dig klogere, lettere og gladere. Bogen har bidemærker (hundehvalp) nederst på ryggen, billede nr. 3. Ellers er alt andet intakt. Hardback på 259 sider.
40 kr.
Retro kogebog. 60 kr. Sender gerne, eller afhentes i Ishøj Småretter og salater - menu : internationalt madleksikon Opskrifter på mad fra hele verden
40 kr.
Retro kogebog. 60 kr. Sender gerne, eller afhentes i Ishøj Lotte Haveman: Spændende mad fra hele verden Ingen pletter eller ødelagte sider
75 kr.
Velkommen og Velbekomme Juleskik på energien - 18 opskrifter med tips om energirigtig tilberedning. 1995 Køkken ABC - Anne Skovgaard-Petersen. 1990 Nyt og nemt med kartofler. 1982 Salatskålen - Grønt er sagen Krøllerier - 93 opskrifter med krølle på halen - Danske slagterier - 1992 Sundt & Grønt - Den lille torvefriske - KGT 21 gode ideer med friskt brød til store og små - Hatting Bageri Miracel Whip - Kraft Verdens bedste rejer - lækker mad med rejer- Royal Greenland Kromad er go'mad - Gris på gaflen....SOLGT ! Sælges samlet.
60 kr.
Repertoiret spænder vidt. Opskrifterne er delt klassisk op i supper, forretter, hovedretter, tilbehør og desserter samt brød, men opskrifterne er næsten grænseoverskridende med helt nye og meget velsmagende retter. Indb, 1999, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v 919 gr)
50 kr.
Heine Max Olesen & Gorm Wisweh. 2016. 156 s. Langs Danmarks kyster har vi direkte adgang til en af de sundeste næringskilder overhovedet, nemlig den havfriske tang. Men tang er meget mere end bare et sundt kosttilskud. Tang er en fremragende smagsgiver og er i disse år noget af det mest hypede i den gastronomiske verden. Tangmel, tangsalt, tangolie og andre tangproduktet gør deres indtog i specialbutikkerne, og friskhøstet eller tørret tang bliver ikke bare brugt som råvarer på de finere restauranter, men også i mange private køkkener. Med denne kogebog i hånden kan du kaste figur i spændende og smagfulde kokkerier med `havets krydderurter`.
60 kr.
af Anne Hjernøe Inspiration til små retter, som forfatteren har hentet fra det nordiske, italienske, franske, spanske, arabiske, indiske, asiatiske og latinamerikanske køkken samt New Yorker-køkkenet. hardback, kan sendes m DAO for 40 kr oveni til nærmeste udleveringssted
95 kr.
HEIBERGS Grillhits af Morten Heiberg, hardback, Politikens Forlag, sælges Masser af lækre grillretter fra hele verden :-) Sender gerne.
50 kr.
Det store danske madleksikon nr. 1 - 1987 - 95 sider Den store kyllingebog - Kyllingeretter fra hele verden - 1983 - 96 sider SOLGT Lademanns Brødbagebog - Anneliese og Gerhard Eckert - 1983 - 160 sider. SOLGT ! God mad let at lave - Husholdningslærerforeningens kogebog - 1973 - 418 sider. SOLGT !
75 kr.
Internationalt Madleksikon - MENU - Slankeretter Af Tardini, Ellis Forlag: Lademann. Kbh. Sidetal: 94. År: 1976. Kr. 75.- Billedkogebogen Af Tardini, Ellis Forlag: Lademann 1. udgave 4. oplag Sidetal: 532 År: 1970 SOLGT ! Vegetarmad & grøn mad i mikrobølgeovn Af Brown, Sarah Forlag: Forlaget Komma, København. Udgave: 1. Oplag: 1. Sidetal: 141 År: 1988. Kr. 100.- Pastabogen "al dente" Af Jette Bogø, Helge Stig og Svend Ahnstrøm Forlag: D 3 og Netto 1. udgave 1. oplag Sidetal: 84 År: 1995 Kr. 50.- Frysebogen Af Thomsen, Hanne Flensborg og Jensen, Bodil Forlag: Det Danske Forlag. Udgave: 1. Oplag: 5. Sidetal: 66 År: 1967. Kr. 75.- 150 Fedtfattige favoritter - Nye og gamle Af Larsen, Anne Forlag : Hovedland, Højbjerg. Udgave: 1. Oplag : 2. Sidetal: 229 År : 2001. Indbinding: Spiralryg. Kr. 95.- Fortællinger om verdens bedste råvarer Af Eggen, Torgrim og Omdahl, Jan Forlag: Bolig & Livsstil Udgave: 1. Oplag: 1. Sidetal: 299 År: 2004. Kr. 150.- --------------------------------------------------------------- Dansk julemad Af Berendt, Vivi Forlag: Peter Asschenfeldts Forlag. Kbh. Udgave: 1. Oplag: 1. Sidetal: 71 År: 1985. Indbinding: Hæftet. SOLGT ! Julemad med succes Hjemmets bedste juleopskrifter 2014 Sidetal: 130 Paperback SOLGT !
60 kr.
Viola von Wachendorf. Indbundet, 96 sider i go stand. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bortset fra vand er te den drik, der drikkes hyppigst. Hver eneste dag drikkes der te overalt i verden. Mange betragter te som en forfriskende og læskende drik, og nogen forbinder tilberedningen med sofistikerede ritualer. Teen kan drikkes ren, med mælk eller citron, sødet eller usødet; det er et spørgsmål om smag. I denne bog får du et gennemgående kendskab til te og teens historie.
75 kr.
Torgrim Eggen & Jan Omdahl. Hardback, 304 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Denne bog handler om verdens bedste råvarer og deres kulturhistorie. Forfatterne byder på fascinerende beretninger om alt fra basisvarer som salt og peber til de sjældne og eksklusive delikatesser som trøfler, gåselever og kaviar samt forarbejdede råvarer som vin og chokolade.
50 kr.
Der er et stort udvalg af kaffebønner til rådighed, som alle smager anderledes. Det betyder, at der er kaffe til alle, og denne bog har til formål at hjælpe dig med at finde den. Espresso, cappuccino, latte, filterkaffe og mere forklares i denne lækre og inspirerende bog, der afmystificerer processen med at vælge, købe og brygge den ultimative kop derhjemme. Bogen indeholder også et udvalg af smarte og nemme at tilberede opskrifter designet til at supplere den trøstende og indbydende aroma af kaffe. Chokolade brownies, donuts, muffins, biscotti og trøfler er blot nogle få af de søde klassikere inkluderet, mens verdens køkken giver inspiration til innovative salte bid. Smukke farvebilleder. Bog : Paperback Antal sider: 96 Sprog: English Bogen er som nyt, aldrig brugt
50 kr.
Forlaget Union -1967 Hardcover med smudsomslag 293 sider Brugsspor på omslaget ellers meget velbevaret elsemplar
45 kr.
Gourmet - om god mad og festlig mad - fra hummer á la carte til æg med kaviar Bogen er fra 1978 Indbundet med smudsomslag "På én gang en opskriftsbog og et stykke kulturhistorie: ikke blot får læseren eksempler og opskrifter på en række pragtfulde specialiteter fra hele verden, men også fængslende historiske beretninger om berømte restauranter og deres legendariske gastronomer samt deres ikke mindre excentriske kundekreds" Tjek foto Sælges som beset Sendes gerne på købers regning og ansvar
100 kr.
Den klassiske køkkenskole af Anne Willian - 60 kr. Lademanns store kogebog - 100 kr. Internationale familie favoritter, Ron Kalenuik - 75 kr. En hel verden af opskrifter Vægt 1800 g.
74 kr.
Geraldine Coates. Indbundet, 192 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Gin er ?in?; og denne bog hjælper dig med at finde ud af mere om denne klassiske spiritus. Dens fascinerende historie; hvordan den bliver lavet; de bedste ginmærker og helt nye måder at drikke den på. Gin har haft sine op- og nedture. Fra at være den foretrukne drik i Londons slumkvarterer i det 18. århundrede til dens utrolige opstigning til pladsen som en af verdens store spiritustyper ? godt hjulpet på vej af drikkevanerne i Storbritanniens indiske imperium og dens status som favoritdrik i de brølende 20?ere. For øjeblikket er der gang i en nyt gintrend drevet af kreativitet. Nye mærker dukker op nærmest ugentligt; der bliver eksperimenteret med nye smagssammensætninger; og en helt ny generation har forelsket sig i gin. I denne bog fortælles ginens spændende historie og der gives opskrifter på den selvfølgelig perfekte G amp; T; den tidløse tørre martini og mange andre klassiske cocktails samt de stadig mere populære aromatiske versioner af gin med tilsætninger af eksotiske ?botanicals?. Også: * De bedste drinks med GIN, 60 kr.
60 kr.
Claus Holm. Hardback, 106 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. ?Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,? siger Claus Holm. ?Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært ? man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.? Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ?Hverdag?, ?Forretter?, ?Hovedretter?, ?Desserter? og ?Crazy Holm? og med retter lige fra klassiske frikadeller ? piftet op med lakrids ? til ?Voldsomt højreb? eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet. Også: * Lakrids i Maden, 75 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.
75 kr.
Johan Bülow. Hardback, 197 sider. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Hvem kender i dag ikke de små lakridsbøtter fra Lakrids by Johan Bülow? På kort tid er de lækre, bløde lakridser blevet utroligt populære, og de smager da også fantastisk lige fra dåsen. Men samtidig er der uanede muligheder, når man tænker lakrids ind i maden som smagsgiver, og dette er på kort tid blevet en af de hottes tetrends inden for madlavning blandt både kokke og private. I denne nye kogebog viser manden bag de sorte kvalitets lakridser, Johan Bülow, hvordan der ligger en hel verden af nydelse gemt i den rå og trevlede lakridsrod, som lakrids er lavet af - og hvordan lakrids har en berettigelse som krydderi i maden på linje med peber og safran. "Lakrids i Maden" giver den 65 konkrete bud på, hvordan man selv kan anvende lakrids i form af lakridspulver, lakridssirup, lakridsøl og rigtige lakridser i både det salte og det søde køkken, uden at det er kompliceret. Herud over fortæller bogen historien om Lakrids by Johan Bülow - en bemærkelsesværdig erhvers- og eksportsucces, skabt af én mand - den unge Bülow selv. Bogens opskrifter er en kombination af Bülows egne og nyudviklede opskrifter af kokken og forfatteren Louisa Lorang. Samtidig har Bülow inviteret gode venner og samarbejdspartnere til at bidrage med en opskrift, og bogen indeholder således fx lakridsrugbrød fra Claus Meyer,en salat med lakrids- og honningristede beder fra Christian Bitz, lakridsmcarons fra Nikolaos Strangas og lækker jordbæris med lakrids og mynte fra Paradis Is. Også: * Lav Mad med Lakrids, 60 kr. * Lakrids - Bagværk, slik, desserter, mad & drikke, 75 kr.
50 kr.
GIN - verdens mest aromatiske spiritus af Geraldine Coates 192 sider - hardback - Fra 2015 - Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck
123 kr.
Karoline, Anne Larsen, Let sovsen Jensen. Hurra for dig, Tillykke med dig, Verdens bedste gærbrød. Et hav af oplevelser. Livet er grønt. Grisesjov. Spis brød til. Julebag. Mv Mv - BYD på en eller flere:
100 kr.
20 år med Danmarks bedste kokke ved Bocuse d´Or. Indbundet, 117 sider. Storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Journalist og forfatter Svend Rasmussen går tæt på den prestigefyldte konkurrence Bocuse d´Or - også omtalt som verdensmesterskabet for kokke. I bogen Infernoet i Lyon - 20 år med Danmarks bedste kokke ved Bocuse d´Or indfanges på formidabel vis den buldrende landskampstemning, der præger verdens mest berømte mad-konkurrence! Samtidig giver bogen en levende gennemgang af den danske deltagelse gennem de sidste 20 år - og stiller spørgsmålet, om vi blev snydt for en guldmedalje i 2007... Bogen går helt tæt på Rasmus Kofoeds suveræne præstation ved konkurrencen i 2007. Rasmus Kofoed er indtil videre den mest vindende dansker ved Bocuse d´Or og er den eneste i verden, der har fået medalje to gange - bronze i 2005 og sølv i 2007. Med Infernoet i Lyon har Svend Rasmussen skabt en både veloplagt og velskrevet tour de force gennem den enestående konkurrence Bocuse d´Or. Værket er desuden garneret med en perlerække af stemningsbilleder fra Claes Bech-Poulsens kamera, der i høj grad er med til at underbygge fornøjelsen ved læsningen af bogen. Bogen henvender sig til alle med interesse for dansk gastronomi - fagfolk såvel som lægfolk. .
75 kr.
Små retter fra hele verden af Anne Hjernøe, Politikens Forlag, ny, sælges
75 kr.
Pasta, - raffinerede retter fra hele verden, supper, forretter, gratiner, sauceretter, salater og meget andet. Hardback og med masser af billeder
160 kr.
Hardback. The Urban Huntsman tager dig med på en billedlig rejse gennem noget af Amerikas smukkeste natur pakket ind i små røverhistorier fra jagtens verden. Og ikke mindst serveret sammen med rustikke og upræntiøse retter tilberedt af det vildt, Danny Christensen nedlægger undervejs. 1. udgave på forlaget Eventyrministeriet ISBN: 978-87-996693-1-8 Vægt: 1201 gram
80 kr.
Jamie Oliver begyndte allerede som 8-årig at lave mad i sine forældres pub, The Cricketers, i Clavering, Essex. Efter skolen uddannede han sig som kok og fik job på Neal Street Restaurant og senere på den kendte restaurant The River Café i London. Det var her, et tv-hold fra BBC opdagede den unge hurtigthakkende og hurtigtsnakkende knægt. Det førte til programmet Det er bar mad, og siden har han lavet masser af madprogrammer og kogebøger, som er gået sin sejrsgang over hele verden . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset
80 kr.
Alle tiders pasta. Nemme og lækre opskrifter trin - for - trin . Pasta- en blanding af mel, olie og æg - har været en del af det europæiske køkken siden oldtidens Rom, og i Mellemøsten har man anvendt det lige så længe, om ikke længere. Men vore dages pasta har aldrig været mere populær eller mere nutidig - hvad enten det drejer sig om orientalske nudler eller en af de mange forskellige italienske pasta specialiteter.Denne bog rummer et bredt og inspirerende udvalg af pasta opskrifter fra hele verden, alle lige til at tilberede derhjemme. Der er afsnit med supper, forretter, snacks og lette måltider, pasta med kød, fjerkræ og tilmed et afsnit med pasta desserter . Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne med post Danmark og efter deres taks, og på købers regning og ansvar. Sælges som beset.
95 kr.
Glæden ved Vin af Per Pallesen, anekdoter fra vinens verden, indbundet, sælges Med bidrag af bl.a. H. K. H. Prinsgemalen James Price og Flemming Jensen Kan evt. afh. Aalborg-Hune. Billede på vej.
45 kr.
Uundværlig for Weber Grill elskere Denne grill kogebog er hædret med flere priser og kaldt Verdens Bedste Grill Kogebog. Kan desværre ikke længere købes i butik. Kan afhentes i Randers SØ eller Viby J (Århus kun enkelte hverdage) Se også mine andre annoncer...
100 kr.
Nordisk og skandinavisk mad har i de senere år vakt stor opsigt over hele verden. I mit skandinaviske køkken deler Camilla Plum ud af sin store viden om skandinavisk mad og om råvarerne og man får dermed et godt indblik i, hvor eksotisk og særpræget, den skandinaviske madkultur egentlig er præget af de skiftende klimatiske forhold henover forår, sommer, efterår og vinter. Skandinavisk mad er mange ting. Nordpå har de det mest vidunderlige vildt, svampe og vilde bær på kloden, sydpå har vi perfekt klima til frugt og grøntsager, fisk og husdyr, og vores spisevaner afspejler denne diversitet. Der er dog flere ligheder end forskelle, og fælles er måden at kombinere sødt og surt, peberrod og smør, rug og rå løg samt den meget enkle måde at tilberede og konservere råvarerne på, som ikke har sin lige noget sted i verden. Bogen er oprindeligt skrevet på engelsk til et engelsk og amerikansk publikum, og danske læsere vil måske kunne genkende nogle af opskrifterne fra artikler, bøger og tv-programmer, som Camilla Plum har lavet herhjemme, men resten af stoffet er nyt og her samlet for første gang. Vinder af Gourmand Cookbook Award 2010 i kategorien "Bedste bog om Skandinavisk mad"
60 kr.
Gyldendals ølguide, Anders Evald, Det danske ølmarked er i rivende udvikling med etablering af nye bryggerier, importører og øltyper. Denne nye udgave af ølguiden er udvidet og opdateret. Foruden indholdet fra første udgave er guiden nu udvidet, så den dækker Øresundskysten, Sydsverige og Nordslesvig, og der er et nyt kapitel om øl og mad (generelle sammensætninger samt forslag til øl og mad, der går op i en højere enhed). Afsnittet 'Øl i Danmark', med Evalds personlige vurderinger af øl, der kan købes herhjemme, er opdateret med de 2-3 nye danske bryggeriers øl samt øvrige nye øl på markedet. Dertil kommer et nyt kapitel om øllets historie. Illustreret.Få indblik i og overblik over øllets skummende og fascinerende verden, hvor der sker nyt som aldrig før på hjemmesiden Gyldendals ølguide. Her kan du læse anmeldelser, læse om interessante øl og producenterne samt finde links til gode ølsider på internettet.Anders Evald bringer som foredragsholder, skribent og anmelder ny inspiration til den danske ølscene. Han var blandt stifterne af foreningen Danske Ølentusiaster i 1998 og er ølkender med stor erfaring fra ølsmagninger og ølfestivaler. Fra 2004 ? 2. udgave 3. oplag Mobilepay, bankoverførsel eller kontant Kan sendes for købers regning Se mine andre annoncer og køb for 350 kr. eller mere så betaler jeg fragten uden omdeling her i Danmark.
95 kr.
Afternoon Tea af Holm, Gradwall, Forslin & Milis, indbundet, sælges Skøn bog med opskrifter på bl.a. Scones, Lemon curd, Muffins, Sandwich, Lemon cake, Teskole, Hjemmelavet marmelade og verdens bedste te.
40 kr.
En verden af pasta af Günter Beer & Patrik Jaros. Ny pris 145,-
40 kr.
Salater opfattes ofte som tilbehør, men sådan behøver det ikke at være. De kan sagtens tåle at spille hovedrollen i måltidet. Her er opskrifter fra hele verden med gode, friske ingredienser og nye smagsindtryk.
40 kr.
En bradepande fuld af bagte rodfrugter er verdens nemmeste og lækreste tilbehør. Rodfrugter er sunde og mættende og indeholder meget mad for kalorierne, så der er mange gode grunde til at vælte sig i dem. Men måske trænger vi til at udvide vores repertoire af retter med rodfrugter. Her får du vores bud på fornyelse med 30 helt nye opskrifter på skønne rodfrugter fra gulerod til radise.
75 kr.
Pierre Dukan. Hardback, 228 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 45 kr. MobilePay. Bestselleren Dukan Diæten har hjulpet millioner af mennesker verden over med at tabe sig, og nu er opfølgeren, I Køkkenet med Dukan Diæten, endelig at finde på dansk. Bogen er spækket med lækre retter, der beviser, at velsmagende mad ikke er en hindring for et permanent vægttab. De 200 opskrifter er udviklet til kurens to første faser, angrebsfasen og og vekselfasen, og rummer derfor både rene proteinretter og retter med både proteiner og grønsager. Bogen byder på et mekka af smagsoplevelser og indeholder opskrifter på alt fra kold tomatsuppe og lakseterrine til osso bucco og provencalsk kylling for ikke at tale om de mange skønne desserter som blandt andet kaneltærte, cookies og citronmousse. .
50 kr.
Stor kogebog med over 150 opskrifter, pasta- og nudelretter fra hele verden. Med masser af fotos og anvisninger. Sender gerne og har mobilpay. Pris 50kr.
60 kr.
Frøken Jensens kogebog af Hanne Bloch og Bente Nissen Lundsgaard - 60 kr. Spændende mad fra hele verden, Lotte Haveman - 60 kr.