Kogebøger

1.200
Karolines køkken 4

Karolines køkken 4

25 kr.

Karolines køkken 4 - masser af gode opskrifter til inspiration

9440 Aabybro
i dag
Rom & Chokolade

Rom & Chokolade

75 kr.

Hardback, 128 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Alt hvad du har brug for at vide om rom! Dette er en lystfyldt, myldrende og personlig beretning om to af Caribiens stoltheder: lagret rom og fyldt chokolade. Duane Dove er født og opvokset på Tobago, hvor har i dag driver en økologisk kakaoplantage Sammen med vinskribenten la Orre deler han her ud af sin store viden om rom, viser favoritterne i sin enestående samling og giver tips om de bedste typer. Du bliver naturligvis også budt på historie, fakta, opskrifter og anekdoter - og får at vide hvorhen du nemt arrangerer en smagning hjemme.

2500 Valby
i går
Mad vs. Fødevarer

Mad vs. Fødevarer

100 kr.

Lone Vitus. Softcover, 178 sider. Helt ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvad er det egentlig, vi spiser? Alle har kun én krop og ét liv - alligevel har de færreste af os en klar holdning til det, vi spiser. Og strengt taget er det ikke så underligt. Vi lever i en tid, hvor mad er blevet fremmed for os; den er blevet til fødevarer. Fødevarer produceret af industrilandbrug, hvor gift, mistrivsel og elendig kvalitet er blevet normen. Dertil kommer en forarbejdningsindustri, som benytter alle tilladte kneb for at lave billige og underlødige varer, mens Fødevareministeriet og Sundhedsstyrelsen holder hånden under systemet og jonglerer med grænseværdier for noget så fremmed som gift i vores mad. Tag med på en rejse gennem fødevarerne og følg en branche, der ingen midler skyr i jagten på profit. Bogen er en øjenåbner af format - den lægger industriens og landbrugets kort på bordet, så du får mulighed for at træffe reelle valg under dine indkøb.

2500 Valby
i går
Ny Weber grill- bog/ Glæsels grillerier

Ny Weber grill- bog/ Glæsels grillerier

95 kr.

Fin bog i kraftigt bind Bogen har aldrig været i brug. Kolding For hurtigere respons: send en SMS eller ring 25632158

6000 Kolding
i går
Fransk Best seller kogebog

Fransk Best seller kogebog

50 kr.

Franze food

8960 Randers SØ
i går
Kogebog

Kogebog

25 kr.

Vejen til naturlig sundhed af Lene Hanson

5210 Odense NV
i går
Kogebøger

Kogebøger

25 kr.

2 gode kogebøger - Alverdens Gryderetter - Bogen om Kartofler 25 kr. stykket

5210 Odense NV
i går
Claus Holm: Lav mad med lakrids

Claus Holm: Lav mad med lakrids

50 kr.

Lakrids er de senere år blev en stor trend i den gastronomiske verden og bør ifølge Claus Holm være at finde på krydderihylden ved siden af salt og peber. Og når lakrids har indtaget krydderihylden, så skal der også være en kogebog på bogreolen med lakridsopskrifter. ?Det er simpelthen det, jeg har villet med her projekt,? siger Claus Holm. ?Lakridskogebogen, der kan lære alle og enhver at bruge det sorte pulver i køkkenet. Det er jo ikke svært ? man skal bare lige tage mod til sig, og så kan det bruges i alt fra forretter til desserter.? Bogen indeholder 30 opskrifter fordelt på kapitlerne ?Hverdag?, ?Forretter?, ?Hovedretter?, ?Desserter? og ?Crazy Holm? og med retter lige fra klassiske frikadeller ? piftet op med lakrids ? til ?Voldsomt højreb? eller Creme Brulée med lakrids og lakridsmacarons med fudge er der opskrifter til alle - uanset temperament, mod og eventyrlyst i køkkenet.

5270 Odense N
i går
Skind og ben

Skind og ben

50 kr.

Claus Holm på banen med endnu en kogebog, og denne gang står der fisk på menuen. I ?Skind og Ben? er der fiskeretter for enhver smag og til ethvert temperament og evner i køkkenet - lige fra tun og makrel på dåse til søtunge, hummer og hornfisk. 42 retter med fantastiske fotos af fotograf David Bering. Meget fin og velholdt, aldrig brugt.

5270 Odense N
i går
Philips kogebog for micro-ovne

Philips kogebog for micro-ovne

100 kr.

meget velholdt - indeholder over 200 opskrifter, herunder også kalorielet mad. Bogen er på 96 sider.

4690 Haslev
ons.
Simpelt Græsk - en kogebog

Simpelt Græsk - en kogebog

100 kr.

Simpelt græsk, Pia Bøgeskov, emne: mad og vin Kogebog fremstår som ny med ca. 150 opskrifter. Græsk mad er indbegrebet af det sunde, solidt smagende Middelhavskøkken. Med en god balance mellem grønt og kød, sunde fedtstoffer, krydderurter i stedet for E- numre. Bogen er illustreret og på 159 sider. Se alle billeder for indhold og register med mere.

4690 Haslev
ons.
Den franske Kogebog

Den franske Kogebog

100 kr.

af Pierre Andrée og Petra Knorr. Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den græske, italienske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto

4690 Haslev
ons.
Den lette sovsekogebog

Den lette sovsekogebog

60 kr.

Den lette sovsekogebog udgivet af Levnedsmiddelstyrelsen Lette sovse. Der er ingen grund til at undvære sovsen, hvis du gerne vil spise sundt. Fin stand på 22 sider, illustreret i farver. Inddelt i: Godt til kød, godt til fisk, godt til fjerkræ og godt at vide. Se billeder.

4690 Haslev
ons.
Neri...Mad, Food i Sydgrønland i 1000 år

Neri...Mad, Food i Sydgrønland i 1000 år

250 kr.

af Finn Larsen og Rie Oldenburg, Hardback og flot illustreret på 300 sider - bogen er udsolgt. Bogen handler om mad i Sydgrønland gennem tiderne og er på samme tid en kogebog og en kulturhistorie. Forord af Jonathan Motzfeldt, landsstyreformand Nuuk, april 2000. Skrevet på 3 sprog - grønlandsk, dansk og engelsk.

4690 Haslev
ons.
Den græske Kogebog

Den græske Kogebog

100 kr.

af Alexander Aspropoulos og Kiriaki Dimitriadou-Koch. Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den franske, italienske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto

4690 Haslev
ons.
Den italienske kogebog

Den italienske kogebog

100 kr.

af Johannes Winz og Paolo Manzini.Bogen fremstår som ny i hardback med farve fotos/illustrationer. Se billeder for indhold og eksempel på ret. Se også mine 3 andre annoncer: Den franske, græske og spanske med kogebog i samme serie. Sendes gerne, hvis køber betaler porto

4690 Haslev
ons.
Maizena Kogebog af Gunna Agersted fra 1947

Maizena Kogebog af Gunna Agersted fra 19...

100 kr.

Fint lille meget velholdt hæfte fra 1947 af Gunna Agersted med en masse forskellige gode mad- og bageopskrifter, Der er mælkeretter, frugtsuppe og frugtgrød, grøntsagsretter, kødfars og fiskefars, salat, osteretter, æggeretter, sauce, dessert, bagning, creme og glasur og diæt - se mere detailleret beskrivelse af hver enkelt ret under hovedgrupperne på billedet. Illustreret i farver.

4690 Haslev
ons.
Tidens Køkken af Jarl Friis-Mikkelsen

Tidens Køkken af Jarl Friis-Mikkelsen

80 kr.

9 forskellige kogebøger i hardback med smudsomslag - i rigtig pæn stand. Der er følgende: Grillmad, Chokolade, Salater, Kylling, Grønne retter, Grill fra panden, Pasta, Thai retter SOLGT, Curry retter SOLGT. Billeder af indhold i de forskellige bøger sendes gerne. Stk. pris fra 80 kr.

4690 Haslev
ons.

Få beskedNår der er nye resultater i Kogebøger

Lup med søgeord i
God Mad med mange Grønsager

God Mad med mange Grønsager

80 kr.

af Lars Sonne-Hansen og Helle Høgh. Rigtig pænt eksemplar - fremstår som ny. Illustreret med mange farvebilleder. Bogen indeholder sund mad, sjov at tilberede og en fornøjelse at spise. Udgivet som led i kræftens Bekæmpelses "Lyst til Grønt-kampagne".

4690 Haslev
ons.
Menu Internationalt madleksikon

Menu Internationalt madleksikon

100 kr.

12 flotte velholdte bind med farvefotos i hardback med smudsomslag af Ellis Tardini. Bindene indeholder følgende: Oksekød, Svinekød. Kalv & Lam, Fisk & Skaldyr, Supper & saucer, Ris & Pasta, Grøntsager, Slankeretter, Juleretter, Frugt, Desserter og Drinks. NB! Vildt & Fjerkræ er solgt. Sælges helst samlet for 650 kr. Sendes gerne, hvis køber betaler portoen. Stk. pris

4690 Haslev
ons.
Frøken Jensens gode Supper + Frk. Jensens Bagebog

Frøken Jensens gode Supper + Frk. Jensen...

75 kr.

Begge bøger er i hardback og fejlfrie eksemplarer - fremstår som nye. Se billeder for indhold. Stk. pris 75 kr.

4690 Haslev
ons.
Kogebog

Kogebog

25 kr.

Lademands billedkogebog

5210 Odense NV
ons.
Lademanns nye kogebøger - Pasta

Lademanns nye kogebøger - Pasta

50 kr.

Lademanns nye kogebøger - Pasta Af Alsen, Elke m. fl. Raffinerede retter fra hele verden, supper, forrestter, gratiner, sauceretter, salater og meget andet. Bogen ser ud som ny Tjek billeder ud og vurderer selv. Prisen er uden evt. forsendelse, men sendes gerne på købers regning og ansvar. Sælges som beset

6070 Christiansfeld
ons.
John Price - Spise med Price

John Price - Spise med Price

110 kr.

Spise med Price - John Price, indbundet, udgivet af Lindhardt og Ringhof, udsolgt fra forlaget, sælges Alletiders kogebog med gode gammeldags, klassiske retter :-) SENDER GERNE.

2100 København Ø
ons.
Vi laver mad med krydderier

Vi laver mad med krydderier

30 kr.

Vi laver mad med krydderier Politikens håndbøger – 1965 – fast bind – 255 sider – god stand Indhold: Hvad er krydderier? Krydderplanternes botanik Alfabetisk fortegnelse over samtlige krydderier 340 opskrifter: -forretter, frokostretter, supper -Fiskeretter -Kød- og fjerkræretter -Salater, saucer, tilbehør -Desserter -Bagværk -Drikke -Konservering Dyrkning, indsamling og opbevaring af krydderurter Krydderi-ordbog Krydderi-skema Krydderi-register Stikordsregister Rigt illustreret med fine tegninger og vignetter Se også mine øvrige annoncer på f.eks. gammel danmarks- og lokalhistorie og ikke mindst gemt og næsten forglemt musik på dens rette medie: vinyl.....ja, hele slægtens læsestof og musik er i spil.

9900 Frederikshavn
ons.
Kogebøger, slankeprogram

Kogebøger, slankeprogram

50 kr.

Hjerteforeningens autoriserede slankeprogram - virker med garanti. Med Hjerteforeningens fedttæller - fedt- og energiindhold. Hjerteforeningens slankeprogram er et dagsprogram. Princippet er, at du frit kan kombinere et dagsprogran ud fra de forskellige forslag til morgenmad, frokost osv. I programmet er der også forslag til mellemmåltider. Bogen er fuldstændig ny og ubrugt. Pris 50 kr. Sendes gerne.

5330 Munkebo
ons.
Hvad skal vi drikke 1976

Hvad skal vi drikke 1976

30 kr.

Politikkens forlag 1976. Rimelig pæn. Sendes som pakke uden omdeling med DAO for kr. 45,00. OBS! Ingen mobiltelefon.

9900 Frederikshavn
tir.
Mad til BØRNENE - flot bog

Mad til BØRNENE - flot bog

140 kr.

Mad til BØRNENE" Fejlfrit eksemplar. 100% som ny. Bøgen indeholder opskrifter på spændende måltider til børn og mange fantastiske ideer til måltider. 160 sider af bedste opskrifter, som er lækre og opfylder børnenes ernæringsmæssige behov. Oversættelse fra tysk. På dansk med Book Service. Ikke ryge hjem

8250 Egå
man.
Hele serien med Karolines køkken

Hele serien med Karolines køkken

90 kr.

Hele serien med Karolines køkken er rigtig pæne, og den med den røde gryde på forsiden er med, tros den er sværd at finde

6700 Esbjerg
man.
Frøken jensens kogebøger

Frøken jensens kogebøger

175 kr.

Frøken jensens kogebøger sælges er pæne og velholdte kommer fra en røgfrit hjem køber betaler porto Bøger kan kun købes brugte i dag

7430 Ikast
søn.
Kunsten at lave Sauce

Kunsten at lave Sauce

120 kr.

Michel Roux. Indbundet, 304 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Sauce er noget særligt, fordi den giver lige dét ekstra, der supplerer og fremhæver ingredienserne i en ret og således kan hæve måltidet til helt nye højder. Michel Roux er anerkendt som en af saucekøkkenets mestre, og i denne bog giver han sine tricks videre. Han tager læseren ved hånden ved tilberedningen af de kendte klassiske saucer, men giver også nye opskrifter, som er lette at tilberede og passer til tidens friske og lettere kokken. Alle teknikker beskrives grundigt og let tilgængeligt i mere end 200 opskrifter - ofte med `trin-for-trin'-illustrationer. I hele 24 år har Michel Roux modtaget Michelin-stjerner for sine restauranter Le Gavroche og The Waterside Inn. Han er tildelt en række af de fineste gastronomiske udmærkelser og er kendt som tv-kok på BBC.

2500 Valby
søn.
Politikens Bog om Supper

Politikens Bog om Supper

60 kr.

Anne Majgaard. Indbundet, 153 sider. Som ny. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Politikens bog om supper er en rigtig grundbog med alle de kendte supper samt en mængde nye med inspiration fra alverdens køkkener. Varm, dampende hønsekødssuppe på en kold dag eller kølig, krydret gazpacho på en lun sommerdag, begge er velvalgte, velsmagende og lækre. Der er utallige variationsmuligheder, og suppe bliver man aldrig træt af at spise.

2500 Valby
søn.
Klassiske kogebøger

Klassiske kogebøger

20 kr.

Prisen er pr stk

6510 Gram
søn.
David Bez. SUND MORGEN.

David Bez. SUND MORGEN.

Sælges

Godt og nemt. En enkel og frisk portion morgenmad kan holde dig gående i lang tid. Det giver energi, er hurtigt at samle og er både sundt og mættende. Se, hvor nemt du får en super start på dagen. Bogen er hardback og på 187 sider med flotte fotos. Ny pris 300 kr. BYD.

5750 Ringe
søn.
Byg din egen Cupe Cake og Burger

Byg din egen Cupe Cake og Burger

50 kr.

Af Liv Martine og Simone Thorup Eriksen. 50,- Per stk.

6900 Skjern
lør.
Lotte Haveman

Lotte Haveman

15 kr.

Gryderetter af Lotte Haveman Bogen om kyllinger af Lotte Haveman Frikadeller og andre farsretter af Lotte Haveman. Natmad, snack mv af Lotte Haveman. Krydderier & Krydderurter af Anne Skovgaard-Petersen. Pris pr. bog

9700 Brønderslev
lør.
Provence -  Den skønne Kogebog

Provence - Den skønne Kogebog

175 kr.

Provence "Den Skønne Kogebog" af Richard Olney, originale opskrifter fra regionerne i Provence, med mange dejlige opskrifter og billeder, indbundet og med smudsomslag, str 36x26 cm, sideantal 256, udsolgt fra forlaget, sælges Originale opskrifter fra regionerne i Provence. Sender gerne. Sender gerne.

2100 København Ø
lør.
Tuscany - The Beautiful Cookbook

Tuscany - The Beautiful Cookbook

175 kr.

Toscansk Kogebog, Tuscany - The Beautiful Cookbook af Lorenza De' Medici's på engelsk, masser af lækre opskrifter og smukke billeder fra Toscana, ubrugt og som ny, indbundet, sælges Sender gerne.

2100 København Ø
lør.
Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkken, m.fl...

Netto Kogebøger - Bagebog, Indiens Køkke...

25 kr.

Netto Kogebøger - Alle er nye - uden pris pr. stk. 25,- JULEBOGEN 2 - Madlavning & Bagning & Julepynt 45,- Middelhavets køkkener Desserter Bær Tapas & Snacks Øl til................. Med friske krydderurter BBQ - Vi Griller Sommeren Kinesisk køkken Kalkun og Kylling Salatbogen BRUNCH ITALIENSK Køkken - er mere end pasta Indiens Køkken Sauce, sovs & dip Mit Køkken Dejlige danske efterårsretter BØRNEFESTER, mange opskrifter og ideer Kaffe & Kage WOK Den nemme & lette Kogebog Sundt & Lækkert NORDAFRIKAS Køkken Fisk & Skaldyr Med Mere Grønt Middagsbogen "Dagens Ret" Suppe Skønne Danske Sommerretter Sommer i Køkkenet Dessert- og bagebogen Kartoffelbogen. Sender gerne.

2100 København Ø
lør.
IS. Weekendlækkerier.

IS. Weekendlækkerier.

Sælges

Forfatter. Susanne Tee. Bogen indeholder opskrifter på 40 forskellige slagt lækkert hjemmelavet is. Bogen er hardback med flotte fotos. Byd.

5750 Ringe
lør.
LCHF

LCHF

350 kr.

LCHF med flere kogebøger, stort set kun set igennem Nypris pr bog ca 180 kr. Sælges helst samlet

5762 Vester Skerninge
24. mar.
Påskeæg, Kransekage, Bryllupskage m.m.

Påskeæg, Kransekage, Bryllupskage m.m.

75 kr.

Konditor- og dessertbøger fra Odense Marcipan, til BRYLLUP, PÅSKE, JUL, NYTÅR, HVERDAGE etc.... "Kager, Desserter & Konfekt - Stjernestunder og Gæster" og "Kager, Desserter & Konfekt med Hjertet" Super bøger udgivet af Odense Marcipan i anledning af deres 100 års jubilæum, indeh. utrolig mange lækre opskrifter især til højtider, PÅSKE, JUL, NYTÅR, BRYLLUPSKAGER etc., ubrugte, sælges pr. stk. Sender gerne.

2100 København Ø
24. mar.
Geniale Gryderetter og Superbe Supper

Geniale Gryderetter og Superbe Supper

75 kr.

Bogen Geniale Gryderetter og Superbe Supper af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz sælges. Bogen fremstår som ny. Oprindelig pris DKK 99,95.

6000 Kolding
23. mar.
Suveræne Salater

Suveræne Salater

75 kr.

Bogen Suveræne Salater og brillante buffeter af Sonja Bock og Tina Scheftelowitz sælges. Bogen fremstår som ny. Oprindelug pris DKK 99,95.

6000 Kolding
23. mar.
Pop- Cup og Muffin

Pop- Cup og Muffin

30 kr.

Diverse bagebøger. Muf-Cup-pop koster 30 kr de to andre koster 25 kr pr stk. sender gerne. Køber betaler porto.

6740 Bramming
23. mar.
Diverse kogebøger fra Netto

Diverse kogebøger fra Netto

20 kr.

Tre kogebøger fra Netto Serien. Koster 20 kr. pr stk. sendes gerne køber betaler porto.

6740 Bramming
23. mar.
Varm på brød

Varm på brød

40 kr.

Lækker bagebog fra Rikke Holm. Sendes gerne, køber betaler porto.

6740 Bramming
23. mar.
Koge-madbøger

Koge-madbøger

200 kr.

24 rigtige gode kogebøger kan afhentes århus v for kun 200 kr Flere af dem koster over 200 pr stk Afhentning

8210 Aarhus V
22. mar.
Kogebog

Kogebog

100 kr.

God mad, let at lave. Inger Erner Andersen /Lotte Haveman. Virkelig velholdt eksemplar.

7490 Aulum
22. mar.
Frøken Jensens Påskemad m.fl.

Frøken Jensens Påskemad m.fl.

75 kr.

Frøken Jensens Klassikere, 125,- Frøken Jensens gode Julemad, 75,- Frøken Jensens Fisk og Vildt, 75,- Frøken Jensens Bagebog, 75,- Frøkens Jensen gode Supper 75,- Frøken Jensens Sommermad,75,- Frøken Jensens danske Desserter, 75,- Frøken Jensens Syltebog, 75,- Frøken Jensens Påskemad, 75,- Frøken Jensens Husholdningsråd, 75,- Hr. Jensens kogebog - helt uden Broccoli 75,- Alle er indbundne og som nye. Sender gerne.

2100 København Ø
22. mar.
Madpakkebogen

Madpakkebogen

30 kr.

5000 Odense C
22. mar.
Børnekogebog

Børnekogebog

30 kr.

Børnekogebog - Annette Langen og Constanza Droop FELIX - kogebog - madopskrifter fra hele verden - 30 kr.

5792 Årslev
22. mar.
Kogebog - Omtanke i store gryder

Kogebog - Omtanke i store gryder

50 kr.

Flot kogebog til det store køkken 200 sider

5230 Odense M
22. mar.
Smørrebrød & Koldt Bord. 1946.

Smørrebrød & Koldt Bord. 1946.

Sælges

Asta Bang og Edith Rode. Bogen fra 1946. BYD.

5750 Ringe
22. mar.
Drinks og cocktails

Drinks og cocktails

20 kr.

Kommas bog om drinks og cocktails 260 opskrifter med og uden alkohol 🍸

9300 Sæby
22. mar.
De fire årstider - forår

De fire årstider - forår

100 kr.

Forfatter Lise Lander. Indeholder supper, forretter, fisk, kød, grønsager, desserter og menuforslag + register. Bogen fremstår som næsten ny, er i hardback med smudsomslag på 95 sider. Illustreret med farvefotos og sort/hvid billeder.

4690 Haslev
21. mar.
Til taffel hos Kong Valdemar af Hans Veirup

Til taffel hos Kong Valdemar af Hans Vei...

65 kr.

- Europas ældste kogebog efter to middelalderhåndskrifter fra 1300 tallet Illustreret af Mads Stage Hardback 1993 Pænt eksemplar uden brugsspordog med stempel "venlig hilsen forlaget systime a/s"

2970 Hørsholm
21. mar.
Gastronomi - til bords med historie- Henry Notaker

Gastronomi - til bords med historie- Hen...

65 kr.

Om madens og kogekunstens kulturhistorie til alle tider i mange lande

2970 Hørsholm
21. mar.
Ingredienser

Ingredienser

100 kr.

Loukie Werle & Jill Cox. Paperback, 384 sider i storformat. Ny og ubrugt. Sendes gerne, porto = 57 kr. MobilePay. Med den nemmere adgang til alverdens markeder, de stærkt forbedrede produktions-former og den kortere fragttid bugner supermarkeder og etniske specialforretninger i dag af lækre delikatesser fra nær og fjern. Det kan ikke undre, at der med denne eksplosion i udvalget af fødevarer er fulgt en del forvirring om, hvordan og til hvad de forskellige ingredienser kan bruges. Denne bog er tænkt som et grundlæggende opslagsværk til kokke, gastronomer og enhver med interesse for verdens store udbud af råvarer. I mere end 2000 fotografier og kortfattede beskrivelser omtales produkter fra både den nordlige og sydlige halvkugle. Også: * Gastronomisk Grundbog, 100 kr.

2500 Valby
21. mar.
Nudler

Nudler

60 kr.

Hardback, 96 sider i fin stand. Sendes gerne, porto = 50 kr. MobilePay. Hvis man mest forbinder nudler med lynstegte retter, vil de mange skønne opskrifter, man finder i denne bog, hurtigt få en på andre tanker. Bogen rummer nemlig et rigt udvalg af såvel supper, salater, kanapeer og fusionsretter som mere klassiske, orientalske retter. Opskrifterne spænder lige fra knasende sprød salat med mango og buddhistisk munkesuppe til nudelsvøbt teriyakifisk og Sesammarinerede asparges med nudler. Kort sagt: Lette og spændende retter som både vil gøre lykke til fest og hverdag. Alle retter i bogen er rigt illustreret med farvefotos, og der er detaljerede instruktioner til hver enkelt opskrift. Slip fantasien løs og tag på opdagelsesrejse ind i en ny, kulinarisk verden af forførende og alsidige nudelretter.

2500 Valby
21. mar.
Side:af 20