Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Mest for børn

5
Shufflebook "Kom og spis med os"

Shufflebook "Kom og spis med os"

75 kr.

Shuffle book; "Kom og spis med os", indeholder 28 opskrifter til hele familien, en børnevenlig tilgang til at få børnene med i køkkenet, 150 fra ny sælges for 75 kr.

8722 Hedensted
9. jan.
Koge-, bage- og festbøger for børn samlet

Koge-, bage- og festbøger for børn samle...

200 kr.

Stor samling til hyggetid i køkkenet

5800 Nyborg
4. jan.
Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter

Børn i køkkenet: lækre trin for trin ops...

50 kr.

Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter. Sideantal: 128. Madlavning er en god fællesbeskæftigelse, ikke mindst når børnene kan magte tilberedningen og få sjove, spændende, velsmagende retter på bordet. Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst, og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand. Andre, som ikke er trænede i et køkken, men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes de på Adr

9510 Arden
21. dec. 2022
5 sjove kogebøger til børn  og forældre

5 sjove kogebøger til børn  og forældre

50 kr.

5 gode kogebøger med børnevenlige opskrifter så børnene kan hjælpe til i køkkenet. I de to store bøger af Sif Orelliana er der ligeledes tips til andre sjove aktiviteter for børn og forældre såsom hjemmelavet modellervoks og flytte lysestager. I kogebogen fra Shane Bronx er der fokus på opskrifter der lyder og ser lidt uhyggelige ud. Der er til mange timers hygge i de her bøger. Bøgerne sælges enkeltvis til 50 kr eller samlet til 200 kroner for alle 5.

2600 Glostrup
13. dec. 2022
Mad til børn

Mad til børn

10 kr.

Med denne bog i hånden kan du tage børnene med i køkkenet og komponere lette lækre retter, som børn synes om og selv kan være med til at lave. Prøv for eksempel spaghetti med kødboller, sjove sandwiches, kartoffel-havmos, lammekebab eller is. Indbydende billeder og letlæst tekst, gør bogen nem at bruge i praksis og inspirerende at bladre i. De varierende opskrifter byder på oplevelser til alle smagsløg og giver mange nye og spændende ideer.

7800 Skive
25. nov. 2022