Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Mest for børn

16
Mad til BØRNENE - flot bog

Mad til BØRNENE - flot bog

140 kr.

Mad til BØRNENE" Fejlfrit eksemplar. 100% som ny. Bøgen indeholder opskrifter på spændende måltider til børn og mange fantastiske ideer til måltider. 160 sider af bedste opskrifter, som er lækre og opfylder børnenes ernæringsmæssige behov. Oversættelse fra tysk. På dansk med Book Service. Ikke ryge hjem

8250 Egå
tir.
Børnenes Koge-Bagebog af Katrine Klinken

Børnenes Koge-Bagebog af Katrine Klinken

100 kr.

Børnenes Koge-bagebog af Katrine Klinken, Politikens Forlag, indbundet, sider 301, sælges Indeholder bl.a. Ris, pasta og æg Grøntsager og salat Fisk, kød og fjerkræ Morgenmad og brunch Madbrød, tærter og pizza Brød og boller Kager Masser af dejlige opskrifter - Kan bruges af både børn og voksne :-) Billede på vej. Sender gerne.

2100 København Ø
tir.
Børnenes Køkken af Katrine Klinken

Børnenes Køkken af Katrine Klinken

100 kr.

Børnenes Køkken af Katrine Klinken Over 300 opskrifter på god mad - Salater, Aftensmad, Snacks, Pasta, Brød, Boller, Supper, Kager, Brunch, Festmad, Is og meget mere. Kan bruges af både børn og voksne :-) . Sender gerne.

2100 København Ø
tir.
Shufflebook "Kom og spis med os"

Shufflebook "Kom og spis med os"

75 kr.

Shuffle book; "Kom og spis med os", indeholder 28 opskrifter til hele familien, en børnevenlig tilgang til at få børnene med i køkkenet, 150 fra ny sælges for 75 kr.

8722 Hedensted
9. jan.
Rollinger & roulader

Rollinger & roulader

60 kr.

af Sif Orellana - opskrifter, tips og idéer til familier med børn. hardback, 2011, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted (1207 gr)

8382 Hinnerup
5. jan.
Sjov børnemad af Miriam Stoppard

Sjov børnemad af Miriam Stoppard

50 kr.

Ideer til hvordan man kan lave mad til børn fra ni måneder, indeholdende opskrifter på hovedretter, supper og desserter, sund slik, snacks, dip og juicer. kan sendes m DAO for 38 kr oveni til nærmeste udleveringssted (219 gr)

8382 Hinnerup
5. jan.
Spilopper & Stjerneskud

Spilopper & Stjerneskud

100 kr.

Sif Orellana. Indbundet, 307 sider i storformat. Som ny. Sendes gerne, porto = 51 kr. MobilePay. Spilopper &Stjerneskud - Opskrifter, tips og idéer til familier med børn af Sif Orellana er en børne- og familiekogebog. Kogebogen følger årets gang og er sprængfyldt med idéer til, hvordan man kan samle familien omkring nemme og velsmagende måltider, bageprojekter, kreative aktivieter, lege og højtidsfejringer. Bogen indeholder bl.a. tips til morgenmad fyldt med næring, sunde madpakker, inspirerende hverdags- og gæsteretter, et sjovt "Cupcakelaboratorium" og meget, meget mere. Bogen har mange gode opskrifter på traditionsrigt bagværk, middagsretter, højtidsarrangementer osv., men med et twist, der gør dem originale og moderne. Også Sif Orellana: * Rollinger & Roulader, 75 kr. * Spilopper & Stjerneskud, 120 kr. * Greven Kammerjunken og en dragende Citronmåne, 75 kr.

2500 Valby
2. jan.
Krudtugler & kanelsnegle, Sif Orellana

Krudtugler & kanelsnegle, Sif Orellana

70 kr.

- opskrifter, tips og idéer til familier med børn. hardback, flot, 2007, kan sendes m DAO for 48 kr oveni til nærmeste udleveringssted (v 1500 gr)

8382 Hinnerup
28. dec. 2022
Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter

Børn i køkkenet: lækre trin for trin ops...

50 kr.

Børn i køkkenet: lækre trin for trin opskrifter. Sideantal: 128. Madlavning er en god fællesbeskæftigelse, ikke mindst når børnene kan magte tilberedningen og få sjove, spændende, velsmagende retter på bordet. Bogen viser tilberedningen med letforståelige fotografier og letlæst tekst, og advarer på behørig vis om farlige situationer, som skarpe knive og kogende vand. Andre, som ikke er trænede i et køkken, men gerne vil lære at lave mad og begå sig blandt potter og pander, kan få glæde af den simple og detaljerede fremgangsmåde. Brugt få gange. Ved forsendelse betaler køber alle udgifter til porto ellers afhentes de på Adr

9510 Arden
21. dec. 2022
Børne Koge Bog

Børne Koge Bog

70 kr.

Sjove opskrifter for børn. Bogen er fyldt med hurtige og lækre opskrifter, som børn nemt kan lave og hele familien gerne vil spise. Bogen har 60 letforståelige opskrifter. Ny pris 140 kr. - Bogen er ubrugt. Sender gerne

8680 Ry
20. dec. 2022
Børne Kogebog

Børne Kogebog

70 kr.

Sjove opskrifter for børn. Bogen er fyldt med hurtige og lækre opskrifter, som børn nemt kan lave og hele familien gerne vil spise. Bogen har 60 letforståelige opskrifter. Ny pris 140 kr. - Bogen er ubrugt. Sender gerne

8680 Ry
20. dec. 2022
Børnenes Fødselsdagsbog

Børnenes Fødselsdagsbog

60 kr.

Katrine Klinken. Indbundet, 121 sider. som ny. Sendes gerne, porto = 43 kr. Har MobilePay. DET ER MIN FØDSELSDAG – SÅ SKAL DER VÆRE FEST! BØRNENES FØDSELSDAGSBOG er for alle, der ønsker inspiration til børnefødselsdagen. Her er idéer til invitationer, pynt og planlægning samt forslag til lege og opskrifter til både fødselsdagsmad og kager, så fødselsdagsfesten kan blive rigtig sjov. Bogen er delt op i fire afsnit med hvert sit tema foruden det indledende kapitel om den klassiske fødselsdagsfest. Alle temaerne henvender sig til både drenge og piger, og her er idéer til fødselsdagsfester fra børnene er ca. 3 år, til de fylder 10 år. Fra bogens indhold: - HURRA! Det er min fødselsdag - Cirkusfest - Indianerfest - Gilde på borgen - Gys og spøgelsesfest Bogen er skrevet af Katrine Klinken, der er faglært kok og ernærings- og husholdningsøkonom og arbejder freelance, bl.a. som madskribent på ugebladet Hjemmet, og er tilknyttet Børnenes Madhus i København. Katrine er forfatter til en række kogebøger for børn og voksne, bl.a. Børnenes bagebog, Vintermad og I love nem vegetarisk. .

2500 Valby
15. dec. 2022
5 sjove kogebøger til børn  og forældre

5 sjove kogebøger til børn  og forældre

50 kr.

5 gode kogebøger med børnevenlige opskrifter så børnene kan hjælpe til i køkkenet. I de to store bøger af Sif Orelliana er der ligeledes tips til andre sjove aktiviteter for børn og forældre såsom hjemmelavet modellervoks og flytte lysestager. I kogebogen fra Shane Bronx er der fokus på opskrifter der lyder og ser lidt uhyggelige ud. Der er til mange timers hygge i de her bøger. Bøgerne sælges enkeltvis til 50 kr eller samlet til 200 kroner for alle 5.

2600 Glostrup
13. dec. 2022
ÆLLE BÆLLE – børnefester

ÆLLE BÆLLE – børnefester

50 kr.

af Camilla Plum ÆLLE BÆLLE – børnefester er en samling af de 40 lækreste og ligetil opskrifter på herlig mad til fest, fejring og fødselsdag, og med kager, bagning og syltning, som er hyggeligt at lave med ungerne. Alt sammen i et nyt, lille og lækkert format. 1. bogudgave, 1. oplag 2012

8620 Kjellerup
2. dec. 2022
Liv og glade dage

Liv og glade dage

200 kr.

Liv og glade dage - opskrifter og kreative ideer til børnefamilier? kogebog af Nicoline Olsen sælges. Bogen er aldrig brugt, og har derfor ingen mærker, fejl mm. Den fremstår altså som helt ny. Bogen er opdelt efter årstider, og indeholder 29 kapitler om emner lige fra madklub og pizzaparty til strandpicnic, italiensk sommerfest, halloween, julebuffet, nytårsmiddag og meget mere. Bogen begynder i december med skønne, finurlige idéer til adventshygge, julebuffet, picnic i sneen og tre skønne menuer til nytårsaften, der kan tilberedes på 1, 3 eller 5 timer. Kapitlerne er selvfølgelig fyldt med madopskrifter, men oveni dette er der også delt idéer til bl.a. pynt, aktiviteter, bordopdækning og lege. Bogen er rigt illustreret med moderne og skæve fotos, som gør den ekstra hyggelig og let at følge. Kom gerne med et bud:)

9000 Aalborg
29. nov. 2022
Mad til børn

Mad til børn

10 kr.

Med denne bog i hånden kan du tage børnene med i køkkenet og komponere lette lækre retter, som børn synes om og selv kan være med til at lave. Prøv for eksempel spaghetti med kødboller, sjove sandwiches, kartoffel-havmos, lammekebab eller is. Indbydende billeder og letlæst tekst, gør bogen nem at bruge i praksis og inspirerende at bladre i. De varierende opskrifter byder på oplevelser til alle smagsløg og giver mange nye og spændende ideer.

7800 Skive
25. nov. 2022