Andet

10
Oculus Rift

Oculus Rift

1.080 kr.

Sælges grundet pladsmangel. Kun brugt få gange. 2 controllere, 2 sensorer og Vr-headset medfølger i original emballage. Kvittering medfølger. For +600kr kan det gøres trådløst med TP-Cast trådløse løsning. Sælges separat.

6400 Sønderborg
7. jun.
Oculus Quest 2

Oculus Quest 2

1.700 kr.

Hej jeg sælger mit VR headset fra oculus 2 serien, Prisen er 1700 DKK men bud modtages

9500 Hobro
5. jun.
Oculus link kabel

Oculus link kabel

395 kr.

Helt nyt Oculus link kabel. Fejlkøb aldrig brugt. Nypris 669,-DKK (bon haves)

8362 Hørning
18. maj.
Oculus Rift CV1

Oculus Rift CV1

1.300 kr.

Jeg har dette Oculus VR headset jeg slet ikke får brugt. Det er i super fin stand, har selvfølgelig lidt brugsridser men er 100% fungerende. Det hvide man kan se på forsiden af brillerne, er gammel tape jeg fjerner inden salg. Der er det som ses på billederne. Jeg har én ekstra sensor så man kan bruge 3 sensorer i alt. Fra ikke-ryger hjem Bor i Hjørring

9800 Hjørring
22. jun.
Oculus Rift S

Oculus Rift S

1.999 kr.

Jeg sælger min Oculus Rift s da jeg ikke bruger den pga. jeg får det dårligt. Den er i rigtig god stand og har ingen Skrammer på lenserne/senserne, den har kun nogle små skrammer på ledningen (se billede 2 og 8), den virker stadig perfekt. Der er lige kommet nye batterier i controllerne og der er intet drifting i dem. (drifting er når controllerne drejer uden du drejer på dem). har den originale indpakning og den er kun brugt 10 gange. Kan afhentes eller sendes.

8362 Hørning
9. jun.

Oculus Quest 2 VR Briller

2.500 kr.

Oculus Quest 2 VR Briller - 64 GB. Kasse medfølger.

8382 Hinnerup
tir.

Virtuel reality - Oculus Rift S

2.800 kr.

Super fedt virtual reality sæt (Kun brugt få gange) Oculus Rift S inkl box (Np 4000)

5700 Svendborg
12. jun.

Oculus Rift S VR Headset

2.000 kr.

Hej, har det her oculus rift s headset som jeg har brugt i sådan cirka et halvt år, som jeg sælger da jeg ikke længere bruger det Jeg har aldrig haft nogen problemer med det og det virker som det skal Hvis du vil vide lidt mere om det så bare skriv til mig på telefon 40215218

7000 Fredericia
19. maj.

Oculus quest 64Gb. Perfekt stand.

2.200 kr.

Vi køpte headsettet sidste år i juni. Vi har granti på det hvis i vil se det. Det er i Rigtig god stand og virker rigtigt godt. Hvis i gerne vil tale om prisen så bare skrive.

5690 Tommerup
9. jun.

OCULUS QUEST 2 MED ELITE-STRAP (udlejes)

300 kr.

UDLEJNING AF OCULUS QUEST 2 VR BRILLER Oculus Quest 2 giver dig en utrolig fed VR-oplevelse. Det er et alt-i-et spilsystem, hvor al hardware og spil er installeret på selve headsettet, så du kan spille næsten hvor som helst - med to minutters opsætning. Tag dit headset på, tegn en sikkerhedszone, og du er i gang. Den nemmeste og bedste måde at opleve VR på. Når du henter udstyret, får du en introduktion til hvordan det virker. En Facebook-konto er påkrævet. Du får adgang til alle spil på enheden: - First Steps For Quests 2 - Oculus First Contact - Resident Evil 4 - The Climb 2 - After The Fall - Richie?s Plank Experience - Oceaan Rift - Horizon Venues - Golf 5 eClub - Warplanes WW1 Fighters - The Thrill Of The Fight - Superhot VR - Ecosphere - Epic Roller Coaster - National Geographic - Explore VR - Anne Frank?s House VR - Oculus Move - Creed - Rise To Glory Alle spil du selv måtte installere under udlejningsperioden, kommer til at tilhøre din konto. Ikke min. Rart at vide, hvis du påtænker at købe dine egne briller på et tidspunkt. Det er muligt at caste billedet fra Oculus Quest 2 til et TV med Chromecast, også til mobil og tablet, så andre kan se dig spille.

2500 Valby
man.
Hygglo