Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

  rejseholdet matador
  I dag 100,-
  LINIE 3 BOX 6 DVDer
  I dag 99,-
  SMÅ ULYKKER ; meget anmelder rost !
  I dag 45,-
  Topfilm ; BAGLAND
  I dag 80,-
  Iben Hjejle ; DEN GODE STRØMER
  Iben Hjejle ; DEN GODE STRØMER, DEN GODE STRØMER ; Jens (Kim Bodnia) er en stærk, handlekraftig og – hvis man nu skal være helt ærlig - lidt alternativt moralsk strømer. Han er ellers vokset op på en idyllisk bondegård med sin mor, Bitten (Lene Tiemroth) og hendes mand, Hans (Kjeld Nørgaard). Han har aldrig manglet kærlighed, men har alligevel i årevis ledt efter sin rigtige far for ligesom at få ro på det biologiske regnskab. Gennem sit politiarbejde har Jens mødt en gruppe "lidt for kreative" unge fyre, der lever livet lige på kanten af loven. Jens har på fornemmelsen, at de har gang i et eller andet, men véd selvfølgelig ikke, at de planlægger et ret spektakulært tyveri af en bestemt container som bestillingsarbejde for nogle lidt mere hårdkogte fyre. Aktionen, der finder sted i havnen, ledes af Anders (Kenneth Carmohn), men han får snart store problemer med jobbet, for ingen af drengene er specielt smarte. Mulle (Nicolas Bro) har fået besked om at komme med et solidt brækjern, men dukker i stedet for op med en jernarm, som han har 'lånt' fra en statue i Kongens Have. "Farfar" (Robert Hansen) kommer under kuppet til at forbytte de to centrale containeres mærkesedler, og så står Thomas (René Dif) pludselig meget uheldigt i vejen for en jernbaneskinne, der lidt overraskende kommer flyvende. Som om det ikke var nok, ankommer politiet midt i det hele, og banden er nødt til at smutte - minus jernarm – med Thomas i dyb coma og kun én container, der selvfølgelig viser sig at være den forkerte. Da Jens kort efter ankommer til den stærkt smadrede containerplads i havnen, og de uniformerede kolleger aflægger rapport, er han ikke et sekund i tvivl om, hvem der står bag. Hans gode hjerte løber af med ham, og han skynder sig ind på stationen for at dække over vennerne. Men dér går situationen lynhurtigt fra let kompliceret til direkte katastrofal, da Jens’ chef, Manfred (Jens Okking), bl.a. forlanger en fornuftig forklaring på bilag for 25.000 kr, lydende på 'mad ud af huset'.
  I dag 45,-
  SE MIN KJOLE af Hella Joof
  I dag 35,-
  Sofie Gråbøl ; DEN RETTE ÅND
  I dag 60,-
  3 Danske  30 kr pr stk
  I dag 30,-
  Live fra Bremen
  I dag 40,-
  Matador Kollektionen 1929-1947
  I dag 500,-
  DORTE - UDGÅET.
  I går 199,-
  Hip hip hurra - KRØYERS stormulde liv.
  I går 120,-
  Trine Dyrholm - DANSEN.
  I går 85,-
  danske dvd film I går 20,-
  FREDERIK & MARY - UDGÅET.
  I går 169,-
  KULT: De fem i boks - UDGÅET. NY I FOLIE
  I går 499,-
  Gamle danske film
  I går 150,-
  Børnefilm Emil fra Lønneberg
  I går 10,-
  Danske dvd"er
  I går 15,-
  Danske film
  I går 20,-
  Danske erotiske lystspil
  I går 30,-
  Dirch Passer film - 4 stk.
  I går 80,-
  Dirch Passer film
  I går 40,-
  Morten Korch filmpakke - 4 stk.
  I går 65,-
  Den korte sommer.
  I går 20,-
  Morten Korch filmpakke - 4 stk.
  I går 65,-
  den kroniske uskyld I går 149,-
  2900 Happiness - sæson 2
  I går 120,-
  Gamle danske film
  I går 30,-
  Dansk serie    BRYGGEREN
  I går 75,-
  2 stk dvd film KLOVN
  I går 75,-
  Musik og fis og top charlie
  I går 75,-
  Morten Korch srrie
  I går 75,-
  En stor familie    12 afsnit  
  I går 75,-
  Gøngehøvding
  I går 30,-
  super sjov ; PARTERAPI
  I går 30,-
  Sømænd og sviger mødre ; NY !
  I går 120,-
  En pige og 39 sømænd
  I går 150,-
  6 DANSKE film INCL. porto
  I går 125,-
  Piger i trøjen
  d. 22.01 35,-
  Kristian Lilholt og C. Frank Dvd +CD
  d. 22.01 200,-
  Gamle danske
  d. 22.01 20,-
  Trine Dyrholm ; FORBRYDELSER
  d. 22.01 10,-
  Hævnen
  d. 22.01 20,-
  Fra VHS til DVD - fra KUN 65kr.
  Fra VHS til DVD - fra KUN 65kr., Fra VHS TIL DVD. ALLE typer bånd kan overspilles til nye DVD'er i bedste kvalitet. (Eller overspilles til USB-stick eller USB-harddisk). (Smalfilm kan dog ikke overspilles). NYHED: Dias og lysbilleder kan nu også overføres digitalt til CD/DVD!!! Har du VHS, VHS-C, Video8, Hi8, miniDV, Super-VHS-C bånd, de små 8 cm Mini-Disc eller tilsvarende film-formater, eller købte VHS-film og/eller egne optagelser, som du gerne vil have "lagt over på" en DVD, så kan jeg gøre det for dig. Du modtager en ny DVD i ny DVD-cover, klar til din reol - og klar til, at du kan gense gode minder fra for eksempel runde fødselsdage, barnedåb, konfirmation, de bedste ferie ... ja ALLE slags gode minder som du gerne vil gense. Bevar på denne måde dine gode minder – DIGITALT. Giv eventuelt et familie-medlem en kopi eller 2, for kun 30kr. pr. DVD. Nyt udstyr (købt 10 maj 2016) og software sikrer højest mulige kvalitet. Priserne nedenfor er inklusiv: - Langtidsholdbar kvalitets-DVD - DVD-cover, hvor på du kan angive indholdet af DVD'en. Så er DVD’en klar til reolen. PRIS: Ved 1-4 bånd: 115kr. pr. bånd. Ved 5-9 bånd: 90kr. pr. bånd. Ved 10 bånd eller flere: KUN 65kr. pr. bånd. Priserne gælder uanset typen af dine bånd - og uanset hvor meget (hvor lang tid) der er optaget på dine bånd. Ovennævnte priser er kun plus 50kr. til pakkeporto, når dine bånd og DVD’erne sendes retur til dig. Hvis du ønsker en ekstra DVD (kopi) af, så kan dette klares for blot 30kr. Send dine bånd til mig - og modtag DVD'er og de gamle bånd retur om 1 uge. (Personlig aflevering er naturligvis også muligt) Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål. Venlig hilsen Mogens Jensen
  d. 22.01 65,-
  stærk film ; HIMMERLAND
  d. 22.01 50,-
  JULEKALENDER ; Jul i verdensrummet
  d. 22.01 225,-
  LIVVAGTERNE sæson 1 og 2
  d. 22.01 185,-
  FLASKEPOST FRA P
  d. 22.01 115,-
  Poul Reichardt ; 6 - DAGESLØBET
  d. 22.01 85,-
  Kispus Dansk film, DVD, komedie
  d. 22.01 20,-
  Soldaterkammeraterne på efterårsmanøvre
  d. 22.01 10,-
  Dansk Filmklassikere På Dvd Bejleren
  d. 22.01 25,-
  TV2 succes ; RITA ; Komplet sæson 2
  TV2 succes ; RITA ; Komplet sæson 2, RITA ; 2 DVD SÆT ; KOMPLET SÆSON 2 : Gør klar til Rita: En idealistisk og højst upædagogisk folkeskolelærer med en ætsende ærlighed og uforudsigelighed, som er lige dele elsket og frygtet af henholdsvis elever, forældre og kolleger. Rita bryder konstant alle regler, men er samtidig uundværlig for skolen, fordi hun er den eneste, der ved, hvad der virkeligt foregår. Eleverne elsker hende, fordi de ved, hun kæmper for dem, men undervejs i kampen glemmer Rita af og til sine egne tre halvvoksne børn, Ricco, Molly og Jeppe. Glæd dig til at se eller gense TV2s successerie, som emmer af grin, gråd, krummede tæer og en stor portion politisk ukorrekthed. Tekst fra omslag Specielt om denne udgivelse: Danmarks sejeste folkeskolelærer er tilbage! Rita kæmper stadig med næb og klør for sine elever og går frygtløs ind i konflikter med bureaukratiske og lidt for velmenende kolleger. Men Rita har lært af sin fortid og forsøger i anden sæson at opføre sig lidt mere voksent og normalt - med blandet succes. Rita udfordres både i privatlivet og på sin arbejdsplads. Skolen er blevet sammenlagt med en anden skole, og en række nye lærere og elever er rykket ind på Ritas domæne. Blandt disse møder vi Jonas; en meget kompetent og konfronterende lærer, som minder en hel del om Rita – hvilket giver anledning til en række eksplosive konflikter. Udover alle de nye lærere er der glædeligt gensyn med Ritas gamle kolleger, eksmanden og hendes børn, og der bydes endnu en gang på spændende og debatskabende temaer som mobning, vold, integrationsproblemer, asperger-børn, kropskultur og teenage-graviditeter. Set 1 - 2 gange !
  d. 22.01 45,-
  Danske film
  d. 21.01 35,-
  Danske dvd film
  d. 21.01 Sælges
  3 Danske Film
  d. 21.01 10,-
  Soldaterkammeraterne
  d. 21.01 10,-
  Danske Dvd
  d. 21.01 30,-
  der kom en dag. d. 21.01 200,-