Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Børnefilm

22
WALT DISNEY. 101 Dalmatinere

WALT DISNEY. 101 Dalmatinere

Sælges

Kvik på eventyr i London. Vi følger hvalpen Kvik, som ikke har det godt med bare at være en lille plettet hvalp blandt alle de andre. Han drømmer om at være noget særligt, præcis som hans store idol, den umådeligt populære tv-hund Tordenbrag. Men ved en fejltagelse bliver Kvik væk.... Dansk tale. Pro.år. 2001. Byd.

5750 Ringe
20. maj.
Morten Skildpadde

Morten Skildpadde

25 kr.

Afsnit 1-12. Kendt fra TV

6070 Christiansfeld
6. maj.
DR`s succes ; GULDREGN ; Komplet

DR`s succes ; GULDREGN ; Komplet

10 kr.

GULDREGN ; KOMPLET ALLE AFSNIT ; Fire børn, to forbrydere og en kagedåse med en kæmpe bunke penge. Det er ingredienserne i 1980'ernes nervepirrende spændingsserie for børn! Jørn, Lasse, Karen og Nanna nyder sommerferien i deres hule i skoven. En dag ser de en mystisk mand grave noget ned i nærheden af deres tilholdssted. De fire venner finder en kagedåse med 800.000 i kontanter og kommer straks i tvivl om, hvad de skal stille op med pengene. Tænk, hvad man kan få for 800.000! Pengene stammer fra et stort røveri på Nærum posthus, og mens børnene drømmer, finder røverne ud af, hvem der har taget deres bytte. Nettet strammes om børnene. Hvad skal de gøre? Gå til politiet? Eller til deres forældre? Noget må gøres... Blandt de medvirkende er Jens Okking, Torben Jensen, Søren Østergaard og Ken Vedsegaard, som siden fik en af hovedrollerne i TV-serien Krøniken. Specielt om denne udgivelse: Guldregn blev øjeblikkeligt en klassiker, da serien rullede over TV-skærmene i 1986. I 1987 udkom tv-serien som bog og blev vist i biografen i en forkortet udgave. På denne DVD er den oprindelige serie i seks afsnit samlet for første gang. Med manuskript af Anders Bodelsen, instruktion af Søren Kragh-Jacobsen og med prisvindende musik af Jacob Groth. Alle 6 afsnit fra tv-serien Aspect ratio: 4:3 (Fullframe 1:1,33) Spilletid: 176 minutter Audio: Dansk 1.0 Mono Undertekster: Dansk (for hørehæmmede) UDGÅET !

2670 Greve
8. jan.
Kaj og Andrea klæder sig ud

Kaj og Andrea klæder sig ud

5 kr.

Her får du hele 4 dvd film med de sjove og ikke mindst skrupskøre Kaj og Andrea. Kaj og Andrea - to af Danmarks mest elskede tv-figurer - præsenterer i denne unikke underholdende gensyn med Robinson og Willy, Pinocchio, Trylleri, Robin Hood, Peberkagerne, Bjergtur, Robotter og Cirkus. Kaj og Andrea Klæder Sig Ud - det kan være, du vil være med i legen?

6760 Ribe
26. dec. 2022
Julie Zangenberg , KLATRETØSEN

Julie Zangenberg , KLATRETØSEN

75 kr.

KLATRETØSEN ; Ida er 12 år og en rigtig klatretøs. Hendes far var engang en berømt bjergbestiger, men han har lagt klatringen på hylden og har nu en gokartbane på Amager. Ida hænger næsten dagligt i rebene højt oppe på det nærtliggende vandtårn. Vennerne Sebastian og Jonas synes, at Ida er den sejeste sild, så de hjælper til på gokartbanen. En dag falder Idas far om. Hvis han skal overleve, skal han straks til USA, men det er dyrt. Det får Ida til at tage sagen i egen hånd. Med hjælp fra sine to venner planlægger hun et bankkup. Trekløveret kaster sig ud i en farlig mission. Der er fart og spænding over feltet, når de tre venner går i aktion i et kup for livet. Kommentarspor med Hans, Julie, Mads & Stefan Bag om filmen Slettede scener Casting af skuespillerne TV-indslag fra Snurre Snups Søndagsklub Teaser & trailer Homepage DVD-ROM materiale Kommende titler fra Sandrew Metronome SET 1 - 2 GANGE

2670 Greve
25. dec. 2022
DR´s succes ; OMSEN & MOMSEN ; Komplet

DR´s succes ; OMSEN & MOMSEN ; Komplet

10 kr.

OMSEN & MOMSEN ; KOMPLET ALLE AFSNIT ; Hvad sker der inde hos de voksne? Det er godt, man har et nøglehul at kigge igennem. Det er ikke altid lige nemt for lillebror Tom at forstå, hvordan verden er skruet sammen: Hvad er f.eks. en tv-avis? Hvad vil det sige, at noget er uhyggeligt? Og hvad sker der, når familien får besøg af en "helsedille"? Heldigvis har storebror Jess altid en forklaring på alle de spændende ting, der sker, når man ser ind ad nøglehullet til de voksne! Uden Jess ville Tom aldrig vide, hvad man må – og hvad der er "fy, fy, skamme, skamme, fy, fy, ah, ah, slemme, slemme, fy, fy, næ, næ, nix, nix, slut, forbudt!" Filminstruktøren Søren Kragh-Jacobsen er manden bag manuskriptet og alle de uforglemmelige børnesange i Omsen & Momsen – et af DR's mest elskede og populære børneprogrammer fra 1980'erne. UDGÅET !

2670 Greve
25. dec. 2022
DR succes ; Da Lotte blev usynlig

DR succes ; Da Lotte blev usynlig

80 kr.

DA LOTTE BLEV USYNLIG ; Samtlige 6 episoder fra den danske TV-serie Da Lotte blev usynlig er samlet her. Lotte (Mathilde Gersby Rasmussen) er en pige på 10, som opdager, at hun kan gøre sig selv usynlig ved at røre ved sin navle. Sammen med sin bror (Casper Hjulmand) på 12 kaster hun sig ud i en masse sjove oplevelser. Blandt andet får de skovlen under deres forældre for at have sendt dem i seng for tidligt, og Lotte hjælper sin mor imod hendes ubehagelige arbejdsgiver. NY !

2670 Greve
25. dec. 2022
udgået ; 2 DVD ; Bjergkøbing GRANDPRIX

udgået ; 2 DVD ; Bjergkøbing GRANDPRIX

235 kr.

2 DVD SÆT ; BJERGKØBING GRANDPRIX ; I Bjergkøbing Grand Prix bor Theodor Fælgen sammen med sine to medhjælpere, det lidt pessimistiske, melankolske og forsigtige pindsvin Ludvig og den optimistiske fugl, Solan Gundersen med halstørklæde, filttøfler og lav moral. I Bjergkøbing er miljøet luftigt og frodigt, og de tre lever af at reparere cykler, lave nye opfindelser og producere blomsterpinde. På tv ser de en dag, at Theodors tidligere hjælper, Rudolf Blodstrupmoen, har stjålet en af Theodors store opfindelser, superretometerfordeleren. Han er dermed blevet verdensmester i Formel 1 og udfordrer, hvem det måtte være, til duel. Til trods for Ludvigs bekymrede advarsler, men inspireret af Solans entusiasme og støttet af oliesheikens Ben Redic Fy Fazans penge, begynder Theodor at lave racerbilen Il Tempo Gigante færdig. Il Tempo Gigante er en fantastisk konstruktion med to motorer, radar og egen blodbank. Set 1-2 gange ! UDGÅET

2670 Greve
25. dec. 2022
SONJA ; Den komplette samling

SONJA ; Den komplette samling

120 kr.

SONJA ; DEN KOMPLETTE SAMLING ; 2 DVD SÆT ; Utroligt, men sandt: Det er mere end 36 år siden, at den storbrillede Sonja fra arbejderkvarteret omkring Københavns Saxogade huserede på sort/hvid TV i en af DR's populæreste børneserier gennem tiderne. Sonja hed Sonja Sander Jacobsen i det virkelige liv, og rollen som hendes mor, Norma, blev et gennembrud for Jytte Abildstrøm, der med humør og opsat 60'er-frisure spillede op til sin ven Frede, charmerende fremstillet af Freddy Fræk Poulsen. Det er ikke nemt at være Sonja. Når hun selv skal købe ind og smøre madpakke. Når hendes mor råber efter hende ud ad vinduet: "Sonja! Sonja! Husk nu kaffen, husk nu cigaretterne!" Og når hun altid hænger på sin lillesøster, Heidi, og lillebror Bjarne. Men heldigvis har hun masser af venner. Annette, for eksempel. Og Lars. Og storbylivet på Vesterbro er faktisk ikke så tosset. For hvis de små bliver væk, hjælper alle med at lede. Og så kan det være, at Mutter Fit giver slik bagefter... Sonja fra Saxogade handler om en lille, men stærk pige med kort, krøllet hår og hornindrammede 60'er-briller. Og på den beskrivelse vil de fleste genkende unge Sonja Sander Jacobsen i den uforglemmelige titelrolle. Jytte Hauch-Fausbøll skrev, instruerede og skabte i 1968 serien, der i dag holder som både unikt tidsbillede og fremragende, tidløst børne-tv. Nyd også Bodil Udsen, Freddy Fræk og ikke mindst Jytte Abildstrøm som Sonjas distræte singlemor med højt franskbrødshår og lårkort. Disc 1: Sonja fra Saxogade Spilletid: 98 minutter Disc 2: Sonja på Bornholm / Sonjas jul Et gensyn med 60'ernes børnestjerne Sonja fra Saxogade, der i denne film bliver feriebarn på Bornholm - og får besøg af sin mor (Jytte Abildstrøm) i høje hæle og højt hår på campingpladsen ved Gudhjem. Freddy Fræk er kæresten og Jesper Klein samler sommerfugle. Jytte Hauch-Fausbøll forfattede og instruerede løjerne. Spilletid: 94 min (Bornholm) + 30 min (Sonjas ju UDGÅET !

2670 Greve
24. dec. 2022
MAX PINLIG 3 ; På Roskilde

MAX PINLIG 3 ; På Roskilde

10 kr.

I Max Pinlig på Roskilde er Max fyldt 16 år. Han er på vej til at blive voksen og har fået en stor trang til frihed. Derfor higer efter at tage på Roskilde Festival for første gang, men mor siger klart nej! I protest flytter Max over til sin far, trodser alle formaninger og kaster sig hovedkulds ud i festivallivet. Men da mor opdager, at Max er taget af sted, beslutter hun sig for at følge efter og - på mere eller mindre behørig afstand - holde øje med sin søn. Festivalturen kommer dog til at byde på langt mere end blot musik for Max og hans pinlige mor, der blandt andet begge kommer til at opleve ny kærlighed. Max Pinlig på Roskilde er den tredje film i rækken, der udspringer af TV-serien Max fra 2007. Instruktør Lotte Svendsen har både stået bag serien og de nu tre film om drengen Max, hvis mor har en tendens til at rode sig ud i tåkrummende situationer.

2670 Greve
23. dec. 2022
EMIL fra Lønneberg og SONJA fra Saxogade

EMIL fra Lønneberg og SONJA fra Saxogade

30 kr.

Sonja fra Saxogade og Emil fra Lønneberg. For børn og barnlige (og nostalgiske) sjæle. Emil fra Lønneberg: 1 DVD. Dansk tale. Ekstramateriale. Spilletid: 100 min. Sonja fra Saxogade: 2 DVE'er. Dansk TV-serie. Sonja fra Saxogade, Sonja på Bornholm og Sonjas jul. Spilletid: 98 + 94 + 30 min. Har ikke været brugt, men er dog ikke plomberede. Nypris 120 kr. Sælges for 30 kr. stykket. Samlet pris 50 kr. + evt. porto. Kan afhentes på Østerbro.

2100 København Ø
11. dec. 2022
NaNa

NaNa

50 kr.

Nana dvd, børneklassiker fra DR fra 1985. Skiven er i flot stand. Fra røgfrit hjem. Kan sendes for 42 kr. med GLS til pakkeshop med trackingnummer. Søgeord: dr film børnefilm serie familiefilm komedie tv-serie

5270 Odense N
8. dec. 2022
DISNEY ; Mickey Mouse in living colour

DISNEY ; Mickey Mouse in living colour

225 kr.

UDGÅET ; 2 dvd ; Mickey Mouse in living colour ; Walt Disney Treasures er en eksklusiv serie af guldklumper fra Disney-studiets arkiver, heriblandt originale tegnefilm med Mickey, Goofy og Donald, WWII-propaganda og "Disneyland" TV-shows. Hver udgivelse indeholder 2 DVD-plader, indpakket i en flot, nummeret tin-æske. Bemærk, at denne serie kun trykkes i et begrænset antal, så det er med at få dem købt, før det er for sent. Klik her for alle Walt Disney Treasures på DVD. Niels Ole Specielt om denne udgivelse: Mickey Mouse så vi for første gang i 1928 i den sort/hvide kortfilm Steamboat Willie. I 1935 gjorde han sin entré i farvefilmen The Band Concert, som blev startskuddet til en helt ny æra med "The mouse who started it all". Mickey Mouse in Living Color, Vol. 1 er en eksklusiv udgave med 26 råklippede originale film i farver fra årene 1935-1938. En nostalgisk samling fra en periode, der af mange anses for at være Mickey Mouses allerbedste og det var også i den periode, at Walt Disney selv spillede Mickeys stemme. Bonus: Se mere om, hvordan tegnefilmene bliver til, lyt til de første lydspor, se galleriet med gamle originalskitser og se også interviews med animatorer og ikke mindst Walt Disney selv! UDGÅET ! I FOLIE !

2670 Greve
6. dec. 2022
BØLLE BOB & smukke Sally

BØLLE BOB & smukke Sally

75 kr.

BØLLE BOB & SMUKKE SALLY ; Bølle Bob (Jamie Morton) er Solbys lille slambert, en naturlig ballademager med et stort hjerte. Men en dag går han for langt, da han ødelægger åbningen af byens nye hotel med kun ét værelse, som ejes af Lise Mettes far. Lise Mette (Sonja Furu Friby) bliver godt og grundigt sur på Bølle Bob. Hun er Bølle Bobs hemmelige forelskelse, og for at gøre det godt igen inviterer han TV-showet "Vis mig din by" - med den hysteriske værtinde Linda Sand (Sofie Lassen-Kahlke) - til Solby. På den måde håber Bob, at han kan skaffe landsdækkende reklame til hotellet, der også er døgner og videobutik, og således vinde Lise Mettes hjerte tilbage. Gunnar Geertsens Bølle Bob er en af de største succeser i den danske musikhistorie. Musikken til filmen er blevet genindspillet, og det rocker og gynger, idet de gamle sange har fået helt nye arrangementer med respekt for Gunnar Geertsens populære lyd. Børnene spilles af nogle af dansk films kommende stjerner. Bølle Bob spilles af Jamie Morton, Camilla Sofie Dalsgaard er Smukke Sally, Sonja Furu Friby er Lise Mette. Derudover ses bl.a. Peter Belli, Niels Ellegaard, Pernille Schrøder, Karl Bille og den herlige Birthe Neumann. Bølle Bob på pressetur Dance Along: Smukke Sally Superstar Bondejokker Lillebror Vi er ikke rigtige voksne Sing Along: Bondejokker Hej Hej Kære Dagbog Lillebror Smukke Sally Superstar T.V. Ung inderst inde Audio: Dansk, DD5.1 / DTS5.1 Undertekster: Dansk

2670 Greve
6. dec. 2022
TV 2 succes ; Søgang i underhylerne

TV 2 succes ; Søgang i underhylerne

10 kr.

SØGANG I UNDERHYLERNE ; 2 DVD SÆT ; Disse tre skøre pirater kan godt lide det samme som almindelige pirater, dårlige sange, der bliver sunget falsk, en velbrugt planke, og en gammel skude... Men de er ikke interesseret i skatte og guld, de vil have underbukser og kun underbukser. Underbukser er nemlig som guld i deres øjne og deres største mål er at finde så mange så muligt. Enkelte svage brugs-spor, men afspiller perfekt

2670 Greve
6. dec. 2022
2 DVD ; Det lille hus på prærien ; SE !

2 DVD ; Det lille hus på prærien ; SE !

95 kr.

Det lille hus på prærien ; Laura Ingalls 2 dvd sæt Laura Ingalls begyndte som 60-årig at skrive en beretning om familiens eventyr på prærien i 1800-tallet. Mange år senere er disse minder blevet til en af de største TV-serier - Det lille hus på prærien. Laura Ingalls er vokset op som ny-bygger på den amerikanske prærie og møder som ung kvinde Almanzo Wilder, som hun forelsker sig i og gifter sig med. Livet er dog langt fra let, og efter flere tragiske begivenheder i parrets liv må de tage nogle hårde valg for at overleve. Udgået !

2670 Greve
5. dec. 2022
Flying SUPERKIDS ; Boxen

Flying SUPERKIDS ; Boxen

120 kr.

BOXEN er den første Flying Superkids DVD-opsamling nogensinde og indeholder tre udgivelser: FLYING SUPERKIDS ”FLYVER IGEN” er en hæsblæsende optræden. 1 time med ”superbørnenes” verdenskendte blanding af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og spring fra 2009. FLYING SUPERKIDS ”ON TOUR” er en spændende rejse rundt omkring på kloden. Et kamerahold har i 14 måneder fulgt i hælene på “superbørnene”, og det er blevet til en times DVD-film med klip fra backstage og oplevelser rundt omkring i verden. Se med når de bl.a. kører snescooter-ræs, laver armbøjninger på hotelgangen, vasker tøj i badekarret, optræder i live-tv, springer dobbeltsaltoer i Middelhavet og meget mere. FLYING SUPERKIDS ”SHOWTIME” er et sammenklip af shows på alverdens scener. En 25 minutters udsendelse hvor optrædener fra hele verden er klippet sammen med ”superbørnenes” sjove kommentarer (som vist på TV2). Hør dem fortælle om de forskellige numre og om at optræde i alt fra en sportshal i Grønland til et kæmpe teater i Thailand.

2670 Greve
28. nov. 2022
SONJA fra Saxogade

SONJA fra Saxogade

10 kr.

SONJA FRA SAXOGADE ; Utroligt, men sandt: Det er mere end 36 år siden, at den storbrillede Sonja fra arbejderkvarteret omkring Københavns Saxogade huserede på sort/hvid TV i en af DR's populæreste børneserier gennem tiderne. Sonja hed Sonja Sander Jacobsen i det virkelige liv, og rollen som hendes mor, Norma, blev et gennembrud for Jytte Abildstrøm, der med humør og opsat 60'er-frisure spillede op til sin ven Frede, charmerende fremstillet af Freddy Fræk Poulsen. Det er ikke nemt at være Sonja. Når hun selv skal købe ind og smøre madpakke. Når hendes mor råber efter hende ud ad vinduet: "Sonja! Sonja! Husk nu kaffen, husk nu cigaretterne!" Og når hun altid hænger på sin lillesøster, Heidi, og lillebror Bjarne. Men heldigvis har hun masser af venner. Annette, for eksempel. Og Lars. Og storbylivet på Vesterbro er faktisk ikke så tosset. For hvis de små bliver væk, hjælper alle med at lede. Og så kan det være, at Mutter Fit giver slik bagefter... Sonja fra Saxogade handler om en lille, men stærk pige med kort, krøllet hår og hornindrammede 60'er-briller. Og på den beskrivelse vil de fleste genkende unge Sonja Sander Jacobsen i den uforglemmelige titelrolle. Jytte Hauch-Fausbøll skrev, instruerede og skabte i 1968 serien, der i dag holder som både unikt tidsbillede og fremragende, tidløst børne-tv. Nyd også Bodil Udsen, Freddy Fræk og ikke mindst Jytte Abildstrøm som Sonjas distræte singlemor med højt franskbrødshår og lårkort. UDGÅET !

2670 Greve
28. nov. 2022

Få beskedNår der er nye resultater i Børnefilm

Lup med søgeord i
DISNEY ; Mickey Mouse in Living Colour

DISNEY ; Mickey Mouse in Living Colour

25 kr.

Mickey Mouse in Living Colour: (Walt Disney Treasures) Walt Disney Treasures er en eksklusiv serie af guldklumper fra Disney-studiets arkiver, heriblandt originale tegnefilm med Mickey, Goofy og Donald, WWII-propaganda og "Disneyland" TV-shows. Hver udgivelse indeholder 2 DVD-plader, indpakket i en flot, nummeret tin-æske. Bemærk, at denne serie kun trykkes i et begrænset antal, så det er med at få dem købt, før det er for sent. Har brugs-spor - men ta´ den med hvis du falder over noget på mine sider.

2670 Greve
28. nov. 2022
FLYING SUPERKIDS 4 dvd boks

FLYING SUPERKIDS 4 dvd boks

120 kr.

BOXEN er den første Flying Superkids DVD-opsamling nogensinde og indeholder tre udgivelser: FLYING SUPERKIDS ”FLYVER IGEN” er en hæsblæsende optræden. 1 time med ”superbørnenes” verdenskendte blanding af gymnastik, akrobatik, tumbling, sang, dans og spring fra 2009. FLYING SUPERKIDS ”ON TOUR” er en spændende rejse rundt omkring på kloden. Et kamerahold har i 14 måneder fulgt i hælene på “superbørnene”, og det er blevet til en times DVD-film med klip fra backstage og oplevelser rundt omkring i verden. Se med når de bl.a. kører snescooter-ræs, laver armbøjninger på hotelgangen, vasker tøj i badekarret, optræder i live-tv, springer dobbeltsaltoer i Middelhavet og meget mere. FLYING SUPERKIDS ”SHOWTIME” er et sammenklip af shows på alverdens scener. En 25 minutters udsendelse hvor optrædener fra hele verden er klippet sammen med ”superbørnenes” sjove kommentarer (som vist på TV2). Hør dem fortælle om de forskellige numre og om at optræde i alt fra en sportshal i Grønland til et kæmpe teater i Thailand. Der medfølger en ekstra skive fra et andet Flying Superkids boks sæt, hvor æsken er blevet væk. Set 1 - 2 gange !

2670 Greve
28. nov. 2022
LUDO ; Komplet ALLE afsnit

LUDO ; Komplet ALLE afsnit

65 kr.

LUDO ; KOMPLET ALLE 7 AFSNIT ; Pragtfuld TV-serie for hele familien! Alt fungerer her: børnene er klogere end de voksne (Lars Knutzon har aldrig været sjovere end den dvaske og ikke specielt oplyste far!) og finder på en masse sjove ting. Jeg mener at det er noget af det bedste børne-TV der er lavet! UDGÅET !

2670 Greve
28. nov. 2022
Komplet 3 dvd ; SKÆG MED BOGSTAVER

Komplet 3 dvd ; SKÆG MED BOGSTAVER

65 kr.

3 DVD SÆT ; SKÆG MED BOGSTAVER ; Skæg med Tal er et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Hr. Skæg tæller alt hvad han kan, dyr i Zoologisk have, hvor mange børn der kan være i en skraldespand eller en Folkevogn, hvor mange fejl han kan finde og hvor mange der har taget rumdragter eller balletskørt på. Mød også Regitze, der har et stort problem i sin alt-mulig-butik. Hun kan kun tælle til én. Derfor må hun finde smarte måder at tælle på, når eksempelvis detektiven beder om at købe fire fire lupper, og når cowboyen gerne vil købe seks heste. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små, hemmelige restauranter, hvor han tæller ingredienser, når der serveres frække deller, lækre lår og skøre isdesserter I Skæg med Bogstaver introducerer Hr. Skæg bogstavernes mange former, navne og lyde - især til glæde for de yngste, der endnu ikke er begyndt at gå i skole. Her leges indlæringen ind med ord og bostaver, der optræder i praksis, enten når de yngste lærer unikke dansetrin for "i" og "a" eller skal finde ting på børneværelset, der starter med "b", og så har hvert bogstav naturligvis sin helt egen sang. Hr. Skæg besøger også den ordblinde skiltemaler, Vimmer, i hans butik, men hvordan skal det mon lykkes Vimmer at finde netop det skilt, Hr. Skæg skal bruge? Hr. Skæg har tidligere leget med tal og bogstaver. Nu er han klar til at lave Skæg med Ord. Der er skæg for både børn og voksne, når Hr. Skæg spiller på Ordklaveret, og når han tager på skovtur et hemmeligt sted med en ven. Han besøger også købmandsbutikken og den hjælpsomme fejedreng Jas, og så synger Hr. Skæg 16 forrygende sange. Hr. Skægs ABC musikvideo: Lær og leg med alle alfabetets bogstaver. I TV-serien Skæg med Bogstaver introducerede Hr. Skæg bogstavernes mange former, navne og lyde, til stor glæde især de yngre seere, der endnu ikke er begyndt at gå i skole. UDGÅET !

2670 Greve
17. nov. 2022