Vær OBS. på svindlere på nettet! De bruger bl.a. falske betalingssider og -kuréraftaler, samt kontakter ofte på WhatsApp eller e-mail.

Kameraer

6
Agfa boks kamera

Agfa boks kamera

175 kr.

Gammelt Agfa bokskamera

5230 Odense M
22. aug.
Agfamatic 200 med boks og tilbehør

Agfamatic 200 med boks og tilbehør

200 kr.

En kompakt kamera. Virker som den skal. medfølger alt original tilbehør og boks.

5210 Odense NV
20. sep.
DJI Ronin-S Essentials kit (BYD)

DJI Ronin-S Essentials kit (BYD)

2.700 kr.

Original boks med alle dele til! Virker helt som den skal og har aldrig haft bøvl med den! Skal af med den, da jeg ikke for brugt den mere BYD

6230 Rødekro
i går
JYC Remote Timer, MC serie

JYC Remote Timer, MC serie

200 kr.

Remote timer, perfekt til timelapse osv. Har brugt 1 gang!!!!, stadig med original boks 400kr nypris. Der sidder endda stadig plastikfilm på display der ikke er taget af.

8240 Risskov
7. aug.
Polaroid SLR 680

Polaroid SLR 680

3.000 kr.

Dette kamera er en genistreg fra Polaroid, og er med længder det bedste kamera Polaroid nogensinde har produceret! Kameraet har * Indbygget flash * Autofokus * Bruger 600 film Originale boks medfølger + brugsanvisning Kameraet er selvfølgelig afprøvet og funktionerne er gennemgået. Du er altid velkommen til at kontakte mig vedrørende spørgsmål, flere billederne osv. Jeg har også mulighed for at skifte læderet til en farve du ønsker, ved ekstra betaling. Sender gerne og husk at du har altid har 14 dags returret når du handler hos Ryans Vintage. Følg Ryans Vintage på de sociale medier

5000 Odense C
6. sep.

Aurora Camray 300 Flash

4.999 kr.

Aurora Camray 300 Compact Lighting System inkl. 1 softboks og 2 stk boks paraply Denne ultrakompakte blitzlampe er lille, men er i stand til at levere 300 watt sekunder. i et kompakt og let aluminiumshus. "kan også efter aftale afhentes i Risskov" Camray 300 er ideel til fotografer, der starter med studiefotografering (inklusive webfotografering), såvel som for den professionelle, der leder efter en kompakt flash til at komplimentere deres eksisterende system. Fremragende konstrueret og udformet med kvalitet og pålidelighed i tankerne, vil den give fotograferne med mange års pålidelig service.Camray er kompatibel med forskellige tilbehør såsom softboxe mv.

9900 Frederikshavn
4. sep.