Computertaske

162
Computer/ dokument mappe med aftagelig skulderrem.

Computer/ dokument mappe med aftagelig s...

60 kr.

Computer/ dokument mappe med aftagelig skulderrem. Nylon grøn. To indvendige rum og fl. detaljer. Mål: 41 x 31 x 6 cm. Pæn som ny. Mrk: HIGH SIERRA.

4660 Store Heddinge
i dag
Computer taske

Computer taske

200 kr.

skoletaske. Sort skind, B: 40 cm, H: 30 cm, D: 8 cm. Indvendig: Lynelås lomme, computer lomme til 15,6 ", lomme til Ipad mini, mobiltelf m.v.. Udvendig lomme A4 størrelse. - ubrugt.

7100 Vejle
i dag
Laptop Case Targus CN600                Sort Universal

Laptop Case Targus CN600 ...

478 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Targus CN600 Sort Universaltil en uovertruffen pris.Farve: SortAbePasser til: UniversalLand/område for produktion: KinaKarakteristika: HåndtagRum til tabletLomme med lynlåsLukkemetode: LynlåsAntal: 5Inkluderer: BærehåndtagSkærm: 16"

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk
Taske til bærbar pc 15"

Taske til bærbar pc 15"

70 kr.

Ny. Med skulderrem. Sort. Flere lommer. Til 15"

9440 Aabybro
i går
Laptop Case Targus TBB58702GL Grå 15.6"

Laptop Case Targus TBB58702GL Grå 15.6"

649 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Targus TBB58702GL Grå 15.6"til en uovertruffen pris.Farve: GråKarakteristika: BærehåndtagSkulderremAntal: 1Skærm: 15.6"

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Laptop Case Targus CUCT02BEU

956 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Targus CUCT02BEU til en uovertruffen pris.Farve: SortMateriale: NylonKarakteristika: BærehåndtagSkærm: 16"

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Laptop rygsæk Targus TBR040GL

1.279 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop rygsæk Targus TBR040GLtil en uovertruffen pris.Skærm: 15,6''Type: Laptop rygsækFarve: SortBredde: 35 cmKarakteristika: genbrugsmaterialeHåndtagLukkemetode: LynlåsDybde: 25 cmInkluderer: Bærehåndtag

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Laptop Case Targus CypressEco 15,6" Grå

498 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Targus CypressEco 15,6" Gråtil en uovertruffen pris.Skærm: 15,6"Farve: GråKarakteristika: BærehåndtagSkulderremDesign: Mappe

5750 Ringe
lør.
Boligcenter.dk

Laptop Case Targus TSS866GL ...

274 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Targus TSS866GL Sort 14"til en uovertruffen pris.Type: MappeFarve: SortKarakteristika: BærehåndtagSkulderremPanserbeklædningAntal: 15Skærm: 14"Materiale: Polycarbonat (PC)Kompatibel: UniversalInkluderer: Bærehåndtag

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Anti-tyveri Rygsæk InnovaGoods Safty (OU...

202 kr.

Hvis du har passion for gadgets, tilbyder InnovaGoods dig de bedste og mest originale nye produkter til hjemmet, bilen, rejser, børn, teknologi, underholdning osv! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket være deres funktionalitet, effektivitet og innovative design, som f.eks. denne Anti-tyveri Rygsæk InnovaGoods Safty (OUTLET A+)!En perfekt rygsæk, som passer til at tage med til kontoret med komplet komfort og på sikker vis takket været det innovative anti-tyveri design, som er designet til teknologiske apparater. Derudover fører de anvendte kvalitetsmaterialer og pleje af hver evigt eneste detalje til et elegant og professionelt finish.Materiale: PolyesterForstærket stof med dobbelt lagModerne og funktionelt anti-tyveri designUrban design til byenVandafvisende og testet mod cutUSB-port til opladning inklusiv USB-kabelSkjult udvendig lynlås for at undgå lommetyveUdvendig sidelomme uden lynlås: x2Øvre håndtagJusterbar holdestrop med lommer med lynlås: x2Rygrem til at fastgøre i kuffertens håndtag180º ÅbningRum til bærbare computere med elastiske klemmer (op til 15,6 '')Rum til tablets med elastiske gummistropper (op til 11 '')Indvendig åben lomme2 indvendige lommer med lynlås2 gummistøtter til flasker, opladningskabler, osv.4 gummistøtter til kuglepenneCa. mål: 30 x 45 x 9 cmEmballage på 24 sprog (engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk)OUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Kvalitets computertaske sælges billigt

50 kr.

Sort computer taske 40 x 32 x 10 cm med yder lommer og bæreren sælges meget billigt

9000 Aalborg
lør.

Marc Jacobs taske

700 kr.

Klassisk mørk lædertaske til arbejde og skole. Plads til pc, papirer mm. Virkelig lækker taske og høj kvalitet på Marc Jacobs niveau. 100% i orden og fejler intet. Indvendige lommer med og uden lynlås. 3 stor rum på for- og bagside samt i midten.

5230 Odense M
lør.

Computertaske Targus

100 kr.

Rigtig god computertaske med masser af plads både ind- og udvendig , fastgør dine ting med velcro eller put det i de mange lommer. Bær den i håndtaget eller med skulderremmen.

9293 Kongerslev
lør.

Hugo Boss

475 kr.

Kalveskind - brugt men 100% i orden! Kan afhentes i Odense M Ny pris kr 4000,-

5230 Odense M
lør.

Laptop Case Nilox NXF1502

99 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Nilox NXF1502til en uovertruffen pris.Type: MappeFarve: GråKompatibel: UniversalRum: 1Skærm: 15,6"Materiale: Neopren

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Laptop rygsæk Nilox Urban NXBK011 15,6"

234 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop rygsæk Nilox Urban NXBK011 15,6"til en uovertruffen pris.Farve: SortMateriale: PolyesterRum: 7Skærm: 15,6"

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

2-i-1 anti-tyveri rygsæk InnovaGoods Bri...

394 kr.

Hvis du har passion for gadgets, tilbyder InnovaGoods dig de bedste og mest originale nye produkter til hjemmet, bilen, rejser, børn, teknologi, underholdning osv! Se det store udvalg af produkter af høj kvalitet, som skiller sig ud takket være deres funktionalitet, effektivitet og innovative design, som f.eks. denne 2-i-1 anti-tyveri rygsæk InnovaGoods Brifty (OUTLET A)!En perfekt rygsæk-mappe, som passer til at tage med til kontoret med komplet komfort og sikkerhed takket været det innovative anti-tyveri design, som er tilpasset teknologiske enheder. Dens dobbelte anvendelse som rygsæk eller dokumentmappe er utrolig nyttig, da den til enhver tid kan tilpasses til brugerens behov. Derudover skal den fremragende kvalitet også fremhæves, og den er også utroligt stærk og holdbar takket været de anvendte materialer og pleje af hver evig eneste detalje, som giver den en elegant og professionel finish.Materiale: PolyesterForstærket stof med dobbelt lagIndvendig foring af høj kvalitetKonturforstærket med skum med høj densitetModerne og funktionelt anti-tyveri designUrban design til byenVandafvisende og testet mod cutUSB-port til opladning inklusiv USB-kabelSkjult udvendig lynlås for at undgå lommetyveUdvendig sidelomme uden lynlås3 gummistøtter til kuglepenne2 indvendige lommer med lynlåsIndvendig åben lommeRum til bærbare computere med elastiske klemmer (op til 15,6 '')Rum til tablets med elastiske gummistropper (op til 11 '')1 hank i toppen og 1 hank i siden til at bære med (taske eller dokumentmappe-tilstand)2 justerbare remme til at bære som rygsækRum til opbevaring af snore og støtte i kuffertens hankCa. mål: 33 x 45 x 10 cmEmballage på 24 sprog (engelsk, fransk, spansk, tysk, italiensk, portugisisk, hollandsk, polsk, ungarsk, rumænsk, dansk, svensk, finsk, litauisk, norsk, slovensk, græsk, tjekkisk, bulgarsk, kroatisk, slovakisk, estisk, russisk, lettisk)Anbefalet brug: Unisex til voksneOUTLET: Disse produkter er blevet returneret indenfor deres returneringsperiode eller udstillingsprodukter, som lejlighedsvist er blevet brugt til fremvisninger nogle sælges med lidt skade i emballagen eller med at den originale emballage er blevet åbnet. Alle produkter er blevet tjekket og de inkluderer den officielle brand garanti og de fungerer perfekt. Alt efter deres tilstand, klassificeres de som: A+/ Perfekt: produkterne er i perfekt tilstand og den originale indpakning er måske blevet åbnet eller erstattet af indpakning, som er i meget god stand. A/ Som ny: produkter, som er i perfekt, som ny, stand. Deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, og har noget skade eller er blevet erstattet af anden indpakning. B/ Meget god: produkter, som er i meget god stand, men muligvis mindre æstetiske mangler, de fungerer perfekt og deres originale indpakning er blevet åbnet eller har noget skade. C/ God stand: produkter i god stand, med muligvis æstetiske mangler, men som virker perfekt, deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade. D/ Korrekt: Produkter i korrekt stand, med mulige æstetiske mangler eller mangel på tilbehør, fungerer perfekt og deres originale indpakning er muligvis blevet åbnet, eller har noget skade.

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

sharif

300 kr.

IBM, sytem type 32-bit operating-system Det er den stærkeste jeg har en computer 17 computer Come Køb Udløb Rbhan Jeg er den stærkeste jeg har en computer 17 computer Come Køb Du Rbhan Jeg er en mekanisk computer

9460 Brovst
tor.

Computer sleeve

75 kr.

Sort computersleeve til 14" computer. Gråt og blødt indendi. Ikke specielt slidt, har et lille mærke på bagsiden (se billedet), men ellers i meget god stand

6400 Sønderborg
tor.

Computertaske

50 kr.

Computertaske

6715 Esbjerg N
tor.

Pc rejse taske.

300 kr.

Ny læder pc rejsetaske med rem. Kraftig lavet med mange muligheder. Kan sendes eller hentes. Skriv her.

9600 Aars
tor.

Computertaske

85 kr.

Computertaske Farve: Sort Med et stort rum og 3 lommer Indvendigt mål: 38 cm x 29 cm x 4 cm Med justerbar skulderramme Næsten ny Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver ikke besvaret Mærke: Ukendt

8260 Viby J
tor.

Computertaske

50 kr.

Praktisk og rummelig taske til den bærbare PC. Indeholder en del rum i flere størrelser, håndtag og en praktisk skulderrem. Tasken er BLÅ. Jeg kan desværre ikke få den blå farve frem på billederne.

5800 Nyborg
tor.

Computer tasker

50 kr.

Computer tasker, 50 kr pr stk. Kun kontant.

8361 Hasselager
tor.

Ted Baker læder computertaske

600 kr.

Lækkert lædertaske til din bærbare i brunt læder. Med skulderrem og håndtag, sidstnævnte lettere slid. Men ellers en lækker taske med flere rum og polstret indre.

7100 Vejle
tor.

Computertaske, dbramante1928

250 kr.

Computer sleeve i læder fra dbramante1928 til 13 tommer computer. Måler 34x24.

6715 Esbjerg N
tor.

Dell computertaske

Sælges

Pæn taske med mange indretningsmuligheder

6100 Haderslev
tor.

Laptop Case Lenovo 4X41C12468 16"

359 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Lenovo 4X41C12468 16"til en uovertruffen pris.Farve: SortKarakteristika: PanserbeklædningMateriale: PolyesterInkluderer: BærehåndtagSkærm: 16"

5750 Ringe
ons.
Boligcenter.dk

Taske til lab top

50 kr.

Flot og velholdt

7451 Sunds
ons.

Computer taske

50 kr.

Computer taske - står som ny

7451 Sunds
ons.

Den perfekte studie PC Lenovo 13,3?

3.700 kr.

Den perfekte studie PC Model Lenovo ideapad S540 Skærmstørrelse 13.3" Opløsning 2560 x 1600 Touch screen Nej Vægt 1.25Kg Mobilt bredbånd Nej OS Windows 10 Home SSD 512GB Memory 16GB Processor 10th gen Intel® Core? i5 Diskret grafik: Intel® UHD Graphics Brugt til skolebrug i lidt over et år. Fra røgfrit hjem.

9230 Svenstrup J
tir.

HP Computer taske

100 kr.

HP Computer taske. Udvendig mål 31x42cm. Med skulderrem. Har lidt "afmærkninger" indvendig på taske som det eneste. Fejler ellers ikke noget.

6400 Sønderborg
tir.

Laptop Case Targus TBB565GL 15,6"

340 kr.

Hvis du er vild med IT og elektronikog kan lide at være opdateret med teknologi uden at gå glip af noget, så køb Laptop Case Targus TBB565GL 15,6"til en uovertruffen pris.Materiale: PolyesterKarakteristika: BærehåndtagAntal: 1Skærm: 15.6 "

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk

Computertaske

115 kr.

Computertaske/Skuldertaske Mærke: YONGUIN Farve: Sort Med to store rum og to lommer, egnet til enten tøj, computer og dokumenter, samt én lomme på forsiden Med håndtag og regulerbar skulderrem Mål: 40 cm x 31 cm x 8 cm Næsten ubrugt Prisen er fast Spørgsmålet om prisforhandling bliver ikke besvaret

8260 Viby J
26. sep.

Ellehammer Computertaske

325 kr.

Denne klassiske computertaske fra Ellehammer kan rumme op til en 15,4? bærbar computer og har en beskyttende tabletlomme. Herudover har tasken et indbygget rum til at holde dine penne, visitkort og nøgler osv. Du kan nemt åbne og lukke tasken med dens super slidstærke lynlås. Tasken er udstyret med en aftagelig og justerbar skulderrem med polsteret skulderpude på. Ubrugt Mål: 39 X 14 X 30 Cm (19 Liter) Ved køb af to eller flere aftales pris.

6270 Tønder
25. sep.

Computertaske

70 kr.

PC taske Passer til PC med størrelsen: 35 x 25 x 3 cm Selve tasken har udvendig mål: 43 x 33 x 8 cm og er godt foret. Der er en god solid skulderrem og rigtig mange rum + plads til skriveredskaber. Kan ikke se den har været brugt, og er altså ikke slidt nogen steder. Ligner en helt ny. Ingen ridser, alle lynlåse fungerer rigtig fint.

9490 Pandrup
25. sep.

Computertaske

20 kr.

Passer til bærbar pc str. 15,6". Har mange rum. Åbnes lynlås på siden, kan tasken rumme mere. Kr. 20,-.

6000 Kolding
24. sep.

Lenovo ThinkPad Basic Topload taske ny

80 kr.

Lenovo ThinkPad Basic Topload taske ny Bæretaske til notebook, 15.6", sort, for IdeaPad 1 14; S340-14; ThinkBook 13x G2 IAP; ThinkPad T14s Gen 3; Z13 Gen 1; V15 IML Protect your device from damage and scratches with the use of the Lenovo 4X40Y95214 ThinkPad 15.6-inch basic notebook carrying case helt ny. Husk endelig at tjekke mine andre Annoncer, bestemt et kig værd :-) Salg's info: Afhentning er muligt på adressen, i 5000 Odense. Varen kommer fra et Dyrefrit, ikke-ryger og Covid-19 frit hjem. Kan også sendes på købers regning, jeg sender selvfølgelig billigst muligt. Tager imod Mobilepay, Kontant og Bankoverførsel.

5000 Odense C
25. sep.

Samsonite Computertaske

200 kr.

Super flot Samsonite computertaske. Indvendig mål ca. 40x30cm. Mange rum og lommer.

5230 Odense M
20. sep.

Computertaske

50 kr.

Flot taske til bærbar pc str. 15,4" i kraftig kvalitet. Har flere rum. Uden skulderrem og nøgle til lås. Sælges da jeg har købt en større pc. Kr. 50,-.

6000 Kolding
19. sep.

Pc taske.

50 kr.

Pc taske er 40 x 30 x 6 mærket er Tartus er ikke brugt

8700 Horsens
18. sep.

Ny Computertaske Bjørn Borg

400 kr.

Flot ny computertaske fra Bjørn Borg aldrig brugt

8900 Randers C
18. sep.

Computertaske

595 kr.

Computertaske DELL 14 tommer i sort læder med 14 ind og udvendige lommer som ny fra røgfrit hjem. Fktks4

8260 Viby J
18. sep.

Targus Meridian II

Sælges

Meridian II-tasken med åbning foroven fra Targus® til bærbare pc'er er en altomfattende, stilfuld taske til rejsen. Passer til bærbare pc'er med skærme på op til 39,62 cm (15,6'') og beskytter din bærbare pc under rejser via det polstrede rum. Fremstillet af slidstærke nylonmaterialer med signaturbårent, vejrbestandigt trådnet på bunden af tasken. Det ser både godt ud og fungerer desuden som støddæmper. Den forreste arbejdsstation indeholder en mobiltelefonlomme, pennestroppe, visitkortholder og flere praktiske tilbehørslommer til medie-storage. Dens udvidelige arkivsektion holder dine dokumenter organiseret under rejsen. Denne taske er forsynet med en skulderrem, der er behagelig, justerbar og anvender metalkroge og D-ringe. Derudover forhindrer den bløde kipervævede foring i førsteklasse, at værdigenstande bliver ridset, og tilføjer en fornemmelse af kvalitet. Meridian II er forsynet med en patenteret SafePort-slynge til at beskytte din bærbare pc mod skader ved evt. tab. De læderbedækkede håndtag er magnetiseret for at give dig en behagelig og praktisk bæreoplevelse.

6800 Varde
18. sep.

Original Dell

Sælges

Business model med mange rum men ellers uden dikkedarer. Skulderrem medfølger. Pakket ud men aldrig brugt.

6800 Varde
18. sep.

Original Dell

100 kr.

Business model med mange rum men ellers uden dikkedarer. Skulderrem medfølger. Pakket ud men aldrig brugt. Har samme model i to størrelser - til hhv. 13 og 16 tommer.

6800 Varde
18. sep.

Taske til bærbar PC

125 kr.

Taske til bærbar PC samt kontorartikler. ? Ydre mål: B43 x D34 x H 12 cm ? Computertasken åbnes i toppen ? Indbygget elastisk ophæng - Umates TopProtector? system - beskytter den bærbare optimalt mod stød og slag ? Præsentabel, let og praktisk PC taske ? Forlomme med rum til mobiltelefon, visitkort, kuglepenne, tidsplaner, etc. ? Specialrum til computerens eksterne tilbehør ? Nøgleophæng ? Antal hovedrum / store lommer: 1 ? Antal lommer / fag / rum i alt: 14 Brugt men meget pæn og i orden

7190 Billund
17. sep.

Computertaske i flot skind

240 kr.

Næsten ikke brugt

6200 Aabenraa
17. sep.

Sort lædertaske

200 kr.

Stor sort lædertaske i målene 40x30x15. Der er rum til computer.

7100 Vejle
17. sep.

Pc taske/rygsæk

200 kr.

Flot taske med masser af lommer og remme til brug som rygsæk. Brugt få gange men helt som ny

6000 Kolding
16. sep.

Computertaske / skoletaske

125 kr.

Computertaske SWEEX, ny og ubrugt sælges. Måler 45 x 34 cm, med flere rum og lynlåslukke. Fin taske til transport og beskyttelse af computer til skole / arbejde.

7441 Bording
16. sep.

Pink

100 kr.

Computertaske, Trust, b: 41 l: 9 h: 31 Pink computertaske. Foret med indvendig lomme og 2 udvendige lommer til kuglepen etc. Næsten ubrugt. Kan klare en 15" Str. 9x31x41 plus hank ca 20 cm. Pige skole eksamen.

2500 Valby
16. sep.

Business kuffert/ computer taske

350 kr.

Solo business kuffert/ computer taske, brugt meget lidt, som Carry on bagage, da jeg er stoppet på arbejdsmarked håber at andre kan have glæde af den

8830 Tjele
16. sep.

Arbejds/computertaske

30 kr.

Rummelig taske med flere rum også med plads til den bærbare

9330 Dronninglund
16. sep.

Pc taske

50 kr.

kraftig sort computer taske med solid skulderrem ( som også er aftagelig )

6600 Vejen
16. sep.

EASTPAK Kvalitet Computer taske

250 kr.

Super fed computer taske fra EASTPAK. Har ikke selv bærbar så tænkte jeg ville sælge den videre

4700 Næstved
15. sep.

Computertaske

200 kr.

Ny Delsey computertaske sælges

7500 Holstebro
15. sep.

Computer taske mrk Targus

150 kr.

Sort Computer taske, velholdt og næsten ikke brugt, passer til max 15", mange rum, mærke Targus, sælges fra Aalborg

9210 Aalborg SØ
15. sep.

Komputertaske

50 kr.

komputertaske

8270 Højbjerg
13. sep.

Targus computertaske

100 kr.

computertaske passende til 17” pc, grå/grønlig kanvas, brede skulderstropper, mange lommer, 2 stk., prisen er pr. stk.

6200 Aabenraa
13. sep.
Side:af 3