Deltag i vores 32 års-fødselsdagskonkurrence
VIND et 1.000 KR. gavekort
til Deal.dk

Tilmeld dig GulogGratis.dk's nyhedsbrev, når du opretter en brugerprofil på GulogGratis.dk, og vær med i vores fødselsdagskonkurrence om et GAVEKORT på 1.000 KR. til Deal.dk

*Konkurrencen løber t.o.m. d. 31/5.23. Vi trækker én heldig vinder, som vil blive kontaktet direkte pr. mail. Se konkurrencevilkår her.

Ejendomme

42
Galleri annoncer
Kongerslev grøntsags- og havegødning

Sponsoreret

Kongerslev grøntsags- og havegødning

119,95 kr.

Kongerslev grøntsags- og havegødning Kongerslevs grøntsags- og havegødning er en delorganisk naturgødning, som er velegnet til alle vækster. Lige fra grøntsager og blomster til buske og stauder. Gødningen er baseret på varmebehandlet fjerkrægødning, er bakteriefri og indeholder naturens egne næringsstoffer. Gødningen virker i hele vækstperioden, da næringsstofferne ikke udvaskes, men frigøres i takt med grøntsagernes og planternes behov. Grøntsager: Gødskes med 1 kg pr. 10m2 om foråret. Kultiver gødningen 2-3 cm ned i jorden. I juni-juli suppleres der yderligere med 1 kg pr. 10m2. Kultiver nænsomt omkring grøntsagerne. Blomsterbede, stauder og buske: Gødskes med 1kg pr. 10m2 om foråret. I vækstsæsonen gødskes løbende med 1-2 kg pr. 10m2. Kultiver altid gødningen 2-3 cm ned omkring planternes rødder.

Webshop
Coop.dk

  Sponsoreret produkt

  Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup
  • Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup - 2
  • Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup - 3

  Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup

  320.000 kr.

  Her er der mulighed for at købe et hus, til en ganske fornuftig pris. Hermed kan man bo markant billigere end ved at bo til leje. Nuværende ejer har fint istandsat huset. Senest i 2023 er der kommet nyt gulv på i stuen/gangen/køkkenet. I 2021 er der kommet et nyt stålpladetag på huset. Endvidere er der lavet nyt køkken med Ikea inventar fra 2018, og badeværelset er også udvidet og lavet helt om indenfor de seneste år. Der er en tilhørende garage/værksted med elhejseport. Bygningen er på 91 kvm, så der er god plads til den seriøse hobbymand. Boligen er indrettet med: entré, køkken i delvis åben forbindelse med opholdsstuen. Stor opholdsstue, således der også på nuværende tidspunkt er indrettet en kontorafdeling. Endvidere er der er meget stort badeværelse med lyse fliser og en bruseniche, værelse, soveværelse med udgang til en udestue. Grunden er på 728 kvm, og er beliggende på bygrænsen, og grunden støder op til åben mark. Der er blot ca. 3 km til Vils, hvor der er indkøbsmulighed, skole og fritidsaktiviteter, og blot 10 minutters kørsel til Nykøbing Mors. Huset er opvarmet med luft til luft varme som er meget billig Der kører skolebus lige ved døren 320.000 for huset af dit og prisen er ikke til forhandling der skal laves Mini rensningsanlæg eller en opsamlings tank derfor den lave pris og har et tilbud på hvad det vil koste at lave Mini rensningsanlæg og har også et tilbud på hvad det vil koste at lave en opsamlings tank skriv hvis det er noget for dig eller i så får vi en snak om det

  7900 Nykøbing M
  i går
  • Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup - 2
  • Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup - 3
  • Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup - 4
  • Velkommen til Plantagen 37 7900 Mollerup - 5
  Få kontor i CPH Airport Business Center
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 2
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 3

  Få kontor i CPH Airport Business Center

  Fra kr. 6208

  ” Airport Business Center” – en flerbruger ejendom til logistik- og kontorformål med lufthavnsrelation. Tanken er simpel; at samle flere virksomheder under samme tag, således at de kan drage nytte af at dele fælles faciliteter og fokusere på at drive deres kerneforretning. Cargo City er etableret i en 26.700 m² stor ejendom, hvor cargo terminalen udgør de ca. 16.000 m², kontordelen udgør ca. 8.200 m² og kælderen ca. 2.500 m². Lejemålene ligger i Nordområdet, hvor man finder billetkontorer, kontorer til flyselskaber og rejsebureauer og parkeringshuse samt togstationen med forbindelse til København City og Malmø samt metro stationen. I dette område ligger terminalerne og det er her lufthavnens mange passagerer strømmer igennem. Cargo terminalen er udlejet til Spirit Air Cargo Handling, der også lejer en del af kontorerne. Derudover er der etableret et kontorfællesskab på 2. og 3. salen, hvor det er muligt at leje kontorer fra ca. 15 m² med fælles adgang til thekøkken og toiletter. Der er også mulighed for at opdele i 2-3 lejemål til større virksomheder. Bygningen kan udelukkende udlejes til virksomheder, der driver luftfartsrelateret virksomhed eller leverer serviceydelser i tilknytning hertil. – ex. Cargo, catering, transport, rengøring. Det er en individuel afgørelse der afgør om lejers aktivitet er lufthavnsrelateret. Denne del af lufthavnen anvendes til hangarer, værksteder og administrationskontorer for bl.a. charterselskaber. Adgangsforholdene til CPH er unikke. Der er direkte adgang til Sverige via Øresundsbron, samt til- og frakørselsrampe til motorvej E20. Medarbejderne kan ud over cykel og bil, vælge at benytte Metro, bus eller regionaltog til .

  2770 Kastrup
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 2
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 3
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 4
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 5
  Showroom til leje i Haslev
  • Showroom til leje i Haslev - 2
  • Showroom til leje i Haslev - 3

  Showroom til leje i Haslev

  Fra kr. 4375

  Hvis du er på udkig efter lokaler til dit erhvervseventyr, så skulle du se nærmere på denne spændende og velholdte ejendom, som tidligere har huset en af de autoriserede bilforhandlere og gennem de senere år, været udlejet til en lang række mindre erhvervsdrivende alt efter deres behov. Der er i ejendommen flere forskellige lokaler, så alt afhængig af hvad du søger, så kan vi forsøge at tilpasse antallet af m2 og funktioner. Der er vaskehal, værksted, udstilling, kontorer, toiletter og ejendommen kan derfor anvendes til en bred vifte af virksomheder. Ejendommen har blandt andet også været anvendt til pladeværksted. Ejendommen har en super god belligenhed, i et attraktivt og dynamisk erhvervsområde i Haslev. Udstillingshallen har facade ud til Norgesgade. I gården er der stort parkeringsområde, så ansatte og kunder aldrig skal lede efter en parkeringsplads. Hertil kommer glimrende personale- og kundefaciliteter inkl. adgang til toilet. Hele herligheden på en særdeles attraktiv adresse i Haslev.

  4690 Haslev
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Showroom til leje i Haslev - 2
  • Showroom til leje i Haslev - 3
  • Showroom til leje i Haslev - 4
  Få kontor i CPH Airport Business Center
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 2
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 3

  Få kontor i CPH Airport Business Center

  Fra kr.

  CPH har etableret ”CPH Airport Business Center” – en flerbruger ejendom til logistik- og kontorformål. Tanken er simpel; at samle flere virksomheder under samme tag, sådan at de kan drage nytte af at dele fælles faciliteter og fokusere på at drive deres kerneforretning. CPH Cargo City er etableret i en 26.700 m² stor ejendom, hvor cargo terminalen udgør de ca. 16.000 m², kontordelen udgør ca. 8.200 m² og kælderen ca. 2.500 m². Lejemålene ligger i Nordområdet, hvor man finder billetkontorer, kontorer til flyselskaber og rejsebureauer, biludlejningsfirmaer og parkeringshuse samt jernbanestationen med forbindelse til København City og Malmø samt metro stationen. I dette område ligger terminalerne og det er her lufthavnens mange passagerer strømmer igennem. Cargo terminalen er udlejet til Spirit Air Cargo Handling, der også har lejet en del af kontorerne. Derudover har CPH etableret et kontorfællesskab på 3. salen, hvor det er muligt at leje kontorer fra ca. 15 m² med fælles adgang til thekøkken og toiletter. Der er også mulighed for at opdele i 2-3 lejemål til større virksomheder. Bygningen kan udelukkende udlejes til virksomheder, der driver luftfartsrelateret virksomhed eller leverer serviceydelser i tilknytning hertil. – ex. Cargo, catering, transport, rengøring. Det er en individuel afgørelse der afgør om lejers aktivitet er lufthavnsrelateret. Denne del af lufthavnen anvendes til hangarer, værksteder og administrationskontorer for bl.a. charterselskaber. Adgangsforholdene til CPH er unikke. Der er direkte adgang til Sverige via Øresundsbron, samt til- og frakørselsrampe til motorvej E20. Medarbejderne kan ud over cykel og bil, vælge at benytte Metro, bus eller regionaltog til CPH.

  2770 Kastrup
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 2
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 3
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 4
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 5
  Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign.
  • Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign. - 2
  • Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign. - 3

  Kælderlokale egnet til kontor, værksted,...

  Fra kr.

  Præsentabelt og pænt kælder lokale udstyret med flisegulv, radiatorer, pænt flisebadeværelse, mindre tekøkken. Kan anvendes til kontor, værksted, atelier og lign. Varme forbrug aconto ca 300kr/mdr udover lejen.

  8000 Aarhus C
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign. - 2
  • Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign. - 3
  • Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign. - 4
  • Kælderlokale egnet til kontor, værksted, atelier og lign. - 5
  Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje
  • Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje - 2
  • Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje - 3

  Lager/produktion i den sydøstlige del af...

  Fra kr. 6917

  Lager, produktion og værksted kun 6 km fra Kolding centrum Lejemålet er beliggende i Sdr. Bjert i den sydøstlige del af Kolding. Det er et roligt område med produktion og sværindustri gennem mange år. Der er gode større veje ind til Kolding Centrum (6 km) og til motorvejsnettet (9 km). En kommende motortrafikvej er under planlægning 2 km fra lejemålet. Der er offentlig transport 300 m fra lejemålet og lejemålet har gode parkeringsmuligheder. Da lejemålet har indeholdt produktion og sværindustri gennem mange år, er det velegnet til sværindustri med mulighed for brug af mange amp i lejemålet. Der er god loftsbelysning. Lejemålet består af et stort lokale med en loftshøjde på 5 m. Porten ud af lokalet har en åbning på 4×4,5 m. Gulvet består af betongulv. Lokalet er rektangulært ca. 26,5×12 m. Udenomsarealet med kørefast underlag til lastvognskørsel kan benyttes sammen med øvrige lejere. Lejemålet har adgang til fællesareal med toiletter. Der betales årlig afgift for drift og vedligeholdelse heraf. Der er mulighed for at leje kontorfaciliteter med adgang via fællesarealet.

  6091 Bjert
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje - 2
  • Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje - 3
  • Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje - 4
  • Lager/produktion i den sydøstlige del af Kolding til leje - 5
  Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2 - 2
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2 - 3

  Værksted / lager yderst centralt i Slage...

  Fra kr. 4796

  På Norgesvej 12 i Slagelse udlejes flot lokale på ialt 132 m², med badefacilitet/toilet. Der er en aluport med dør, samt alm. dør som adgang til lejemålet. Parkeringspladser lige uden for døren. Loftshøjde op til 8 meter. Lokalet kan bruges til forskellige former for værksted, lager, lagersalg, håndværker, foreningsarbejde,.... Leje 4800 kr. pr. måned + forbrug. Eksl. moms.

  4200 Slagelse
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2 - 2
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2 - 3
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2 - 4
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 132 M2 - 5
  Greentech Center Startup
  • Greentech Center Startup - 2
  • Greentech Center Startup - 3

  Greentech Center Startup

  Fra kr.

  Vision Green Tech Center ønsker at fremme innovation, demonstration og kommercialisering af vedvarende energiløsninger indenfor energiproduktion, -forbrug, -styring og -lagring samt af fremtidens resiliente byløsninger indenfor energi, klima, vand, data og ressourcer. Samtidig ønsker vi at støtte danske grønne virksomheder, specielt iværksættere og små og mellemstore virksomheder, i deres vækst, jobskabelse og eksport. https://www.greentechcenter.dk/erhvervsudvikling/green-start-up Mission Green Tech Center er en triple helix innovationslegeplads, hvor dedikerede grønne virksomheder, myndigheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner, netværker, innoverer og samarbejder om udvikling og markedsføring af nye produkter og koncepter. Vi har et stærkt netværk og miljø, som gør det let for vores lejere/partnere at mødes og matche med partnere, kunder, universiteter, myndigheder, investorer samt andre interessenter. Vi har en række demonstrationsfaciliteter, livelabs, værksted og services til at fremme grønne virksomheders udvikling og vækst. Vi organiserer triple helix innovationsprojekter for at understøtte vores partnere i deres udvikling og for at bidrage med ny viden indenfor grøn omstilling. For at imødekomme Danmarks – og hele verdens – 2035-mål om en stigende andel af fornybar energi er der et stort behov for at udvikle, demonstrere og kommercialisere nye teknologier, systemløsninger og nye forretningsmodeller – dét er Green Tech Center er del af.

  7100 Vejle
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Greentech Center Startup - 2
  • Greentech Center Startup - 3
  • Greentech Center Startup - 4
  Flydende kontorpladser i Aarhus C
  • Flydende kontorpladser i Aarhus C - 2
  • Flydende kontorpladser i Aarhus C - 3

  Flydende kontorpladser i Aarhus C

  Fra kr. 0

  - Bynært, men samtidig let tilgængeligt - Adgang til fotostudie og ''biograf'' / storskærm til præsentationer - Velegnet til fotografer, grafiker, produktion af film og lign. - Fast månedlig husleje: 2.500,- - NB: Der er tale om fremleje hos Imagic ApS **Lejemål: ** Lejemålet kan betegnes som et "kommunikationshus" med højt til loftet - en bygning hvor kreativiteten kan blomstre. Du får nu mulighed for at leje en eller flere flydende kontorpladser. Fælles for lejerne i lejemålet er, at man får (inkluderet i prisen) adgang til en bred vifte af kompetencer og værktøjer indenfor audiovisuel kommunikation. Herunder fotostudio med greenscreen, stort møderum med præsentationsudstyr/biograf, et mindre elektronik værksted, og hvis ønskes, mulighed for samarbejde med andre kreative eller mulighed for deltagelse i fællesprojekter. Lejemålet/de flydende kontorpladser er således velegnet til fotografer, grafikere, lyd- og lysdesignere, journalister, webudviklere, arkitekter mv., men kan også være egnet til mindre/nystartede virksomheder eller som substitut for et hjemmekontor. Der er fælles brugsret til køkken og toilet, ligesom adgang til printer/scanner, internet (både trådløst og kablet), kaffe/te, alarm og ugentlig rengøring er inkluderet i lejen. **Beliggenhed: ** Ejendommen er placeret i et levende erhvervsområde i Aarhus C, hvor lejemålet ligger side om side med andre erhvervsdrivende. Placeringen er lige bag Silkeborgvej og nær Søren Frichs Vej, hvilket sikrer at området er let at komme til både i bil, på cykel og med offentlig transport. Lejemålet ligger desuden tæt ved grønne, rekreative områder i form af blandt andet det grønne areal ved Aarhus Å. Der er mulighed for leje af fast parkeringsplads i området. ** ** Lejemålets energimærke er angivet til: D

  8000 Aarhus C
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Flydende kontorpladser i Aarhus C - 2
  • Flydende kontorpladser i Aarhus C - 3
  • Flydende kontorpladser i Aarhus C - 4
  • Flydende kontorpladser i Aarhus C - 5
  Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år.
  • Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år. - 2
  • Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år. - 3

  Butik, klinik eller liberalt erhverv til...

  Fra kr. 7917

  I mere end 26 år har dette lejemål været udlejet til Sahva A/S, men de nedlægger denne afdeling nu til sommer 2022. Lejemålet er beliggende i ældre boligområde i kanten af byen, og lige overfor Trinitatis Kirke. Stueplan er indrettet med butikslokale med glasdør og store vinduer mod både Danmarksgade og Kongensgade, og der er en bred trætrappe til de øvrige lokaler i høj stue. I det høje stueplan findes et stort behandlerrum eller kontor, et baglokale (dog åben forbindelse ud mod butikken), toilet, entre og tekøkken. Der er intern trappe til kælderrummet, som Sahva har anvendt til let værksted, men det kan lige så godt være til depot/arkiv, idet rummet er tørt og godt. Lejemålet overtages nymalet (også nymalede døre med nye håndtag), med nylakeret trægulv, med ny vinyl i butik, entre og køkken og med nye køkken-elementer. Lejemålet er velegnet for mange virksomheder, som f.eks.: - Sundhedsfag - Frisør - Skønhedsklinik - Bedemand - Skoindlæg - Forsikring og ejendomsmægler - Skrædder - Specialbutik, webshop og lign. Facaden er meget synlig, der er gode muligheder for skiltning, det er let at finde stedet, og der er masser af parkering i området. Lejemålets energimærke er angivet til: D

  7000 Fredericia
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år. - 2
  • Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år. - 3
  • Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år. - 4
  • Butik, klinik eller liberalt erhverv til leje – ikke udbudt i 26 år. - 5
  Komplet firma domicil

  Komplet firma domicil

  Fra kr. 10000

  Centralt beliggende lejemål lige ud til hovedvej A6 ved Værebro/Ølstykke, gode fremtidsmuligheder da Frederikssundsmotorvejen får en afkørsel i umiddelbar nærhed. Lejemålet kan håndtere tung trafik fra lastvogne mv. er beliggende på indhegnet erhvervsgrund med elektrisk port. Der kan lejes ekstra plads til udendørsopbevaring af containere, materiel mv. Til lejemålet følger naturligvis de nødvendige parkeringspladser med. Lejemålet består af kontor med separat mødelokale og mindre kontorværelse på ca. 80 m² med køkken, bad & toilet (evt. omklædning) På kontoret forefindes aircondition og er god og præsentabel stand. Med direkte adgang fra kontor forefindes værksted på ca. 60 kvm og i forlængelse af værksted findes der et fjernlager på ca 110 kvm. Der forefindes ligeledes lukket have med grill/pejs. Da vi selv bruger lokalerne pt. og skal flytte idet vi har købt ny ejendom tilbyder vi en lejereduktion de første 24 måneder. Kun kr. 10.000,- pr. mdr. herefter almindelig stigning jfr. lejeloven. DER MÅ IKKE være autoværksted på matriklen, lejemålet egner sig særdeles til håndværker virksomhed mv.

  3650 Ølstykke
  lør.
  Lokalebasen.dk
  Boligudlejningsejendom i Hørsholm
  • Boligudlejningsejendom i Hørsholm - 2
  • Boligudlejningsejendom i Hørsholm - 3

  Boligudlejningsejendom i Hørsholm

  Fra kr.

  Ejendommen, som er en blandet bolig- og erhvervsejendom, er udlejet til ejendomsmægler, HR-konsulent, frisør og værelseslejere. Værelserne kan frigørelse med kort varsel. Ejendommen, som er en blandet bolig- og erhvervsejendom, er udlejet til ejendomsmægler, HR-konsulent, frisør og bolig. Boliglejerne kan frigøres med kort varsel. Ejendommen ud mod vejen, er oprindeligt opført i 1920 og fik den bagvedliggende tilbygning i 1960. Hovedejendommen er opført i to etager i mursten med stænkpudsede facader og sort tegltag. Sidebygningen er oprindeligt opført som garage/værksted og danner idag rammen om en rigtig pæn frisørsalon med alle krævede faciliteter. Derudover er der også på grunden en selvstændig garage, der er udlejet. Ejendommen ud mod vejen er indrettet med butik i stueetagen og adgang til trappe til 1. sal hvor der er 3 værelser, der udlejes til to lejere, et tekøkken samt et toilet. I tilbygningen er der 6 værelser, en opholdsstue, et køkken og et badeværelse. Der er udgang til haven fra begge ejendomme. Ejendommen er reguleret af Kommuneplan 2017 Dronninghus nr. 1.C5, der tillader 40 % bebyggelse. Ejendommen er i dag bebygget med ca. 33 %, hvilket giver mulighed yderligere ca. 100 m2 bebyggelse. Ejendommens matrikelnumre: 3am og 3 fp Hørsholm By, Hørsholm. Lejemålets energimærke er angivet til: E

  2970 Hørsholm
  lør.
  Lokalebasen.dk
  • Boligudlejningsejendom i Hørsholm - 2
  • Boligudlejningsejendom i Hørsholm - 3
  • Boligudlejningsejendom i Hørsholm - 4
  • Boligudlejningsejendom i Hørsholm - 5
  Højloftet og lyst værksted, produktion eller lager tæt på Lindø.
  • Højloftet og lyst værksted, produktion eller lager tæt på Lindø. - 2
  • Højloftet og lyst værksted, produktion eller lager tæt på Lindø. - 3

  Højloftet og lyst værksted, produktion e...

  Fra kr. 12000

  God og meget lys produktions- og lagerhal på 600 kvm med nyt tag og isolering udlejes for kortere eller længere periode. Attraktiv beliggenhed meget tæt på Lindø Offshore Renewable Center, Fayard, m.fl. Lager-/produktionslokalet er søjlefrit, højloftet (4-8m), isoleret og med god adgang via 2 aluporte. Adgang både direkte og via aflåst plads. Lokalet er uopvarmet, men der kan evt. i samråd med lejer etableres varme. Bemærk at lejen er inkl. drift, men eksklusiv evt. forsikringstillæg som følge af lejers anvendelse af lejemålet. Forbrug af el/vand betales særskilt.

  5330 Munkebo
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Højloftet og lyst værksted, produktion eller lager tæt på Lindø. - 2
  • Højloftet og lyst værksted, produktion eller lager tæt på Lindø. - 3
  Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 65 m²
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 65 m² - 2

  Værksted / lager yderst centralt i Slage...

  Fra kr. 2497

  På Norgesvej 12 i Slagelse udlejes flot lokale på ialt 65 m², med badefacilitet/toilet. Der er en aluport med dør, samt alm. dør som adgang til lejemålet. Der forefindes vandtilslutning i lejemålet. Parkeringspladser lige uden for døren. Loftshøjde op til 8 meter. Lokalet kan bruges til forskellige former for værksted, lager, lagersalg, håndværker, foreningsarbejde,.... Leje 2500,- kr. pr. måned + forbrug. Eksl. moms.

  4200 Slagelse
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Værksted / lager yderst centralt i Slagelse 65 m² - 2
  Energihuset Sorø
  • Energihuset Sorø - 2
  • Energihuset Sorø - 3

  Energihuset Sorø

  Fra kr. 1500

  Kontor, lager og værksted! Mulighederne er mange i Energihuset. Lej jeres eget kontor i attraktivt kontorfællesskab med bemandet reception, fælles kantine og gode mødefaciliteter Lejemålet: Lokaler i størrelsesordenen 20 m2 – 250 m2. Der er mulighed for sammenlægning til større enheder, op til ca. 200 m2 og huset er meget fleksibelt ved både ekspansion og indskrænkning af aktiviteter. Lokalerne overtages nymalet. Udover kontorer er der også mulighed for at leje lagerlokaler/værksted i størrelsesorden ca. 100-250 kvm. Området: Beliggende ca. 1 minuts kørsel fra Vestmotorvej E20, ved afkørsel 37 Sorø. Kontorhotellet ligger indenfor ½ times køreafstand fra Køge, Slagelse, Ringsted, Vemmelev, Korsør og Næstved, og ligger kun nogle få kilometer fra Sorø centrum. Om Energihuset: Ejendommen er velegnet til både etablerede virksomheder såvel som iværksætter virksomheder, der vil prøve deres koncept af. Med bemandet reception, fælles kantine, mødefaciliteter og mulighed for afholdelse af større arrangementer med tilkøb af mad, kaffe, kage, vand er dette kontorhus den nemme løsning. Der er gode parkeringsmuligheder og derudover tilhører en skøn gårdhave. Leje: Leje pr. kvadratmeter kr. 900,- Hvortil kommer drifts, fællesudgifter og varme på ca. kr. 300,- pr. m2 Depositum: 6 måneders leje Opsigelse: 6 måneders leje Fremvisning af lokalerne kan ske efter nærmere aftale. Lejemålets energimærke er angivet til: D

  4180 Sorø
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Energihuset Sorø - 2
  • Energihuset Sorø - 3
  • Energihuset Sorø - 4
  • Energihuset Sorø - 5
  Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte
  • Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte - 2
  • Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte - 3

  Velholdt velbeliggende gulstensbygning p...

  Fra kr. 14000

  Industribygning beliggende i Svenstrup tidl. anvendt af Aalborg kommune, ejer skal selv bruge de 250 m2 resten ca 400 m2 lejes ud pr. 1/1-20. Der er lofthøjde højeste sted 6,5 m. 3 porte højde 3,16 til 3,60, selvstændig el måler med kraft, der er fjernvarme, sandfanger og olieudskiller i vaskehal, toilet og badfaciliteter, gode parkeringsforhold og fælles udeareal på ca. 500 m2 asfalteret og 360 m2 uden asfalt., velegnet til værksted, lager og produktion.

  9230 Svenstrup J
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte - 2
  • Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte - 3
  • Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte - 4
  • Velholdt velbeliggende gulstensbygning på 650 m2 med 3 porte - 5
  Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved
  • Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved - 2
  • Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved - 3

  Hyggelig kontorejendommen ved havnen i N...

  Fra kr. 12028

  Charmerende kontorejendom i nærheden af Vestre Kaj udlejes med forskellige lokaler fordelt på 3 etager, hvor hvert lokale kan skræddersys efter behov. Der er mulighed for klinik, showroom, konferencer, kontorfællesskab eller private kontorer i ejendommens to øverste etager. Stueetagen kan enten anvendes som lager, produktion, værksted eller lign. Der er tilknyttet parkeringspladser til ejendommen. Kontorbygningen ligger meget tæt på indkøbsfaciliterer, tankstation og et lille shoppingcenter der har renseri, bageri mm. - nem adgang fra hovedvejen/ Vordingborgvej og kun ganske få minutter til togstationen. - Der gives 10 % lejerabat såfremt man tager alle lejemålene - Lejemålene er IKKE momspligtige Stueetage - Månedlig leje - 4000 kr. ex. driftsudgifter - Driftsudg - 1813 kr. pr. måned - Størrelse - 205 m<sup>2</sup> 1.sal - Månedlig leje - 4800 kr. ex. driftsudgifter - Driftsudg - 1813 kr. pr. måned - Størrelse - 205 m<sup>2</sup> 2.sal - Månedlig leje - 4500 kr. ex. driftsudgifter - Driftsudg - 1265 kr. pr. måned - Størrelse - 143 m<sup>2</sup> Lejemålets energimærke er angivet til: F

  4700 Næstved
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved - 2
  • Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved - 3
  • Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved - 4
  • Hyggelig kontorejendommen ved havnen i Næstved - 5
  Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg
  • Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg - 2
  • Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg - 3

  Kreativt baghus i Nordvest – med muligh...

  Fra kr. 172844

  - Enestående erhvervslokaler i tidligere væveri med store fabriksvinduer - 1.121 m² kontor/showroom samt 359 m² høj underetage - mulighed for yderligere 266 m² kælder med arkiv/opbevaring - 318 m² butikslokale/showroom i ejendommens forhus - 46 m² mindre erhvervslejemål på 1. sal. - Kun 6 min. gang til Nørrebro Station med metro, bus og tog Unikt lejemål med privat tagterrassse Sjældent udbudt erhvervslejemål beliggende Svanevej 24, bestående af 318 m² butikslokale/showroom i ejendommens forhus samt hele baghuset, som består af 1.121 m² kontor/showroom fordelt fra stuen til 2. sal. Herudover 359 m² høj underetage samt mulighed for yderligere 266 m² kælder til arkiv/opbevaring. Både baghuset og butikken i forhuset er på nuværende tidspunkt udlejet som kreative værksteder til Københavns Kommune som fraflytter ejendommen ultimo oktober 2021. Baghusets etager er i dag derfor indrettet dels som håndarbejdsværksteder og dels som kontorlokaler. På 1. sal er der herudover indrettet en stor kantine med tilhørende anretterkøkken. Ejendommens konstruktion er søjlefri og med store fabriksvinduer, som giver mange muligheder for at indrette et rigtig spændende og kreativt kontormiljø. Med til lejemålet i baghuset er der privat tagterrasse i 1. sals højde samt et stort fælles gårdareal. Adgangen til baghuset sker gennem forhusets port og gårdmiljø. Forhusets facade er netop blevet renoveret og fremstår yderst præsentabelt. Erhvervslejemålet i ejendommens forhus benyttes i dag til café/butik med tilhørende showroom men vil have mulighed for mange andre anvendelses- muligheder. Det vil være muligt eventuelt at leje for- eller baghuset seperat.

  2400 København NV
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg - 2
  • Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg - 3
  • Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg - 4
  • Kreativt baghus i Nordvest – med mulighed for personligt præg - 5

  Få beskedNår der er nye resultater i Ejendomme

  Lup med søgeord i
  Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm
  • Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm - 2
  • Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm - 3

  Kontor/showroom velegnet til undervisnin...

  Fra kr. 13271

  Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel, montage og lignende Ejendommen er centralt beliggende i Køges erhvervsområde, få hundrede meter fra Køge Bugt Motorvejen, frakørsel nr. 32 og Ølby S-station. \* indflytningsklare kontorfaciliteter med showroom, montage/pakkerum og mindre lager Kontorlejemålet er beliggende i administrationsbygningen og er indrettet med stort fælles indgangsparti, reception/showroom, storrumskontor, chefkontor, mødelokale, yderligere et stort kontor/mødelokale, stort køkken med spiseplads, teknikrum, pænt toilet, mindre værksted, pakkeområde samt letlager. EDB-kabelbakker på alle kontorer. Hvide nedhængte lofter og hhv kontortæpper, klinker og linoleum på gulvene. Stor hegnet grund med grønne udenomsarealer og gode tilkørsels- og parkeringsforhold, befæstet med hhv SF-sten og asfalt. Lejemålet kan overdrages nyistandsat og indrettet til lejer ifølge nærmere aftale.

  4600 Køge
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm - 2
  • Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm - 3
  • Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm - 4
  • Kontor/showroom velegnet til undervisningsformål, handel mm - 5
  Få kontor i CPH Airport Business Center
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 2

  Få kontor i CPH Airport Business Center

  Fra kr.

  Bemærk: Lufthavnsrelation nødvendig for leje af lokaler. Se nedenfor. CPH har etableret ”CPH Airport Business Center” – en flerbruger ejendom til logistik- og kontorformål. Tanken er simpel; at samle flere virksomheder under samme tag, sådan at de kan drage nytte af at dele fælles faciliteter og fokusere på at drive deres kerneforretning. CPH Cargo City er etableret i en 26.700 m² stor ejendom, hvor cargo terminalen udgør de ca. 16.000 m², kontordelen udgør ca. 8.200 m² og kælderen ca. 2.500 m². Lejemålene ligger i Nordområdet, hvor man finder billetkontorer, kontorer til flyselskaber og rejsebureauer, biludlejningsfirmaer og parkeringshuse samt jernbanestationen med forbindelse til København City og Malmø samt metro stationen. I dette område ligger terminalerne og det er her lufthavnens mange passagerer strømmer igennem. Cargo terminalen er udlejet til Spirit Air Cargo Handling, der også har lejet en del af kontorerne. Derudover har CPH etableret et kontorfællesskab på 3. salen, hvor det er muligt at leje kontorer fra ca. 15 m² med fælles adgang til thekøkken og toiletter. Der er også mulighed for at opdele i 2-3 lejemål til større virksomheder. Bygningen kan udelukkende udlejes til virksomheder, der driver luftfartsrelateret virksomhed eller leverer serviceydelser i tilknytning hertil. – ex. Cargo, catering, transport, rengøring. Det er en individuel afgørelse der afgør om lejers aktivitet er lufthavnsrelateret. Denne del af lufthavnen anvendes til hangarer, værksteder og administrationskontorer for bl.a. charterselskaber. Adgangsforholdene til CPH er unikke. Der er direkte adgang til Sverige via Øresundsbron, samt til- og frakørselsrampe til motorvej E20. Medarbejderne kan ud over cykel og bil, vælge at benytte Metro, bus eller regionaltog til CPH.

  2770 Kastrup
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Få kontor i CPH Airport Business Center - 2
  Kontorbygning 273
  • Kontorbygning 273 - 2
  • Kontorbygning 273 - 3

  Kontorbygning 273

  Fra kr. 1875

  Bemærk: Lufthavnsrelation nødvendig for leje af lokaler. Se nedenfor. Denne bygning ligger i den sydlige del af lufthavnen, og kan huse lufthavnsrelateret virksomhed. Det er en bygning med reception og kontorfaciliteter. Lokalerne er lyse og pæne med dejlig udsigt over området. Lejemålet overtages nyistandsat, ligesom der er yderligere mulighed for istandsættelse efter aftale. Lejemålet kan opdeles i flere størrelser. Bygningen kan udelukkende udlejes til virksomheder, der driver luftfartsrelateret virksomhed eller leverer serviceydelser i tilknytning hertil. – ex. Cargo, catering, transport, rengøring. Det er en individuel afgørelse der afgør om lejers aktivitet er lufthavnsrelateret. Denne del af lufthavnen anvendes til hangarer, værksteder og administrationskontorer for bl.a. charterselskaber. Da bygningen ligger i Sydområdet og dermed på airside skal man som lejer have et havnekort og tage et safetykursus (tager ca. 3 timer). For at køre på airside skal man tage yderligere et kursus af 4 timers varighed. Syd-området støder op til Dragør Kommune og har adgang via Kystvejen, som strækker sig fra motorvejens afkørsel til lufthavnens sydvagt i Dragør.

  2791 Dragør
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Kontorbygning 273 - 2
  • Kontorbygning 273 - 3
  • Kontorbygning 273 - 4
  • Kontorbygning 273 - 5
  Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J.
  • Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J. - 2
  • Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J. - 3

  Produktion/lagerlokaler/værksted med kon...

  Fra kr.

  Lejemålet er beliggende i udkanten af Karup. Der er fine tilkørselsforhold til lasbiler/fragtmænd. Lastbiler kan nemt vende og der er tilkørselsramper som gør af/pålæsning nemt. Super fine produktions/lagerlokaler til leje. Mulighed for at leje alt fra 50 kwm til 5000 kwm. Fin værkstedbygning med kontor. 2 store værkstedsrum med port i begge afdelinger. Der er fint køkken og toilet med bad. Stort opbevaringsrum på 1 sal. Forbrug afregnes direkte til forsyningsselskaberne.

  7470 Karup J
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J. - 2
  • Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J. - 3
  • Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J. - 4
  • Produktion/lagerlokaler/værksted med kontor til leje på Alskovvej 23, 7470 Karup J. - 5
  Flotte kontorer
  • Flotte kontorer - 2
  • Flotte kontorer - 3

  Flotte kontorer

  Fra kr. 6250

  Rigtige dejlige kontorer med loft i kip og lyse rammer mulighed for ar leje værksted med hvor der er direkte adgang til

  8850 Bjerringbro
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Flotte kontorer - 2
  • Flotte kontorer - 3
  • Flotte kontorer - 4
  • Flotte kontorer - 5
  Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus
  • Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus - 2
  • Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus - 3

  Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende s...

  Fra kr. 46292

  På Rentemestervej 69 kan du blive en del af et kunstnerisk miljø, hvor der er højt til loftet og mulighed for at udfolde sine kreative idéer. Gør brug af fordelene ved at være i et hus med vidensdeling og idéudveksling på tværs af husets brugere. Lejemålene findes på ejendommens 1. og 2. etage. Lejemålet på 2.etage udgør i alt 439 m² medens der på 1. etage er et mindre lejemål på 65,9 m² der fint kan benyttes til atelier, værksted eller showroom som de øvrige lejere på etagen. Lejemålet har nem adgang til toilet- og køkkenfaciliteter der deles med de øvrige lejere. Samtidig findes der for alle ejendommens lejere en let adgang til en fælles gård, hvor der er mulighed for at leje en parkeringsplads. Fra ejendommens fælles gård er der en vareelevator der giver adgang til alle etagerne i ejendommen og giver brugerne en god mulighed for at få tunge genstande transporteret. Lejemålene er tidsbegrænset til en periode på 3 år. Der er mulighed for at leje en p-plads i ejendommens gård. Der er gode adgangs- og tilkørselsforhold til lejemålene samt god udenomsplads på ejendommen Ejendommen er beliggende i et større boligområde i Københavns Nordvest kvarter, hvor der er let adgang til offentligt transport, hyggelige caféer og indkøbsmuligheder. Lejemålets energimærke er angivet til: D

  2400 København NV
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus - 2
  • Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus - 3
  • Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus - 4
  • Kontor/ Showroom/ Atelier i varierende størrelser i flerbrugerhus - 5
  Lagerlejemål centralt på Amager
  • Lagerlejemål centralt på Amager - 2
  • Lagerlejemål centralt på Amager - 3

  Lagerlejemål centralt på Amager

  Fra kr. 99250

  Velbeliggende lagerejendom fra 1973 med mulighed for indretning efter individuelt behov. Indretning af lejemålet kan ske i samarbejde med udlejer, og lejemålet kan således forventes istandsat med eventuelle særindretninger jf. nærmere aftale med udlejer. Ejendommen er for mange kendt som distributionshub for PostNord. Samlet råder ejendommen over 7.974 m², hvilke i dag er opdelt i 6 selvstændige og helt separate enheder, hvoraf det nu er muligt at leje 1.985 m². Overdækket aflæsningsområde til port (4.1m x 4.1) i gadeplan. Loftshøjde med hele 6.1 meter og 5.1 meter til spær. Opvarmningen foregår med gas kalorifere, som er placeret over portene således at træk minimeres. Kørefast betongulv og ovenlysvinduer. Ejendommen ligger centralt placeret på Amager, og har en unik geografisk placering med kort distance til blandt andet motorvej, København og Kastrup Lufthavn. Denne dynamiske infrastruktur giver dermed virksomhedens medarbejdere og gæster, særdeles gode tilkørselsforhold, blandt andet via Øresundsmotorvejen og Ørestad Metro i en afstand af 3 km. Nørreport Station kan dermed nås på 12 minutter, ligesom transporttiden til Kastrup Lufthavn nås på blot 6 minutter. Tilknyttet ejendommen er gode parkeringsmuligheder. Lejemålet kan bland andet benyttes til engros-, logistik-, produktion/værksted eller servicevirksomhed, Lejemålets energimærke er angivet til: D

  2770 Kastrup
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Lagerlejemål centralt på Amager - 2
  • Lagerlejemål centralt på Amager - 3
  • Lagerlejemål centralt på Amager - 4
  • Lagerlejemål centralt på Amager - 5
  Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog
  • Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog - 2
  • Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog - 3

  Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og ...

  Fra kr. 129167

  Kontorværket i Valby tilbyder topmoderne kontorfaciliteter og er let tilgængeligt. Kontorværket ligger blot 150 meter fra Ny Ellebjerg station, som med S-tog, metro, den kommende Ringstedbane og hyppige busafgange bliver et knudepunkt for offentlig transport med særdeles gode lokale, regionale, nationale og internationale forbindelser. Det er let at komme til og fra motorvejsnettet, og der er eget parkeringshus på grunden. Københavns Rådhusplads er blot fem kilometer væk på cykel, og cyklen kan parkeres i opvarmet cykelkælder med direkte adgang til kontoretagerne. Kontorværket tilbyder et inspirerende nærmiljø og bidrager til bydelen. Kontorværket byder indenfor, åbner op og bidrager med liv og værdi til Valby med bl.a. åbne værksteder og en café. Her får jeres medarbejder mulighed for at bryde med den daglige rutine. På Gammel Køge Landevej passerer hver dag 26.000 bilister og cyklister. Som lejer i Kontorværket får I derfor jeres logo eksponeret for mange mennesker. Lejemålets energimærke er angivet til: A

  2500 Valby
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog - 2
  • Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog - 3
  • Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog - 4
  • Nyt kontor i Valby - 150 m til metro og s-tog - 5
  Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom
  • Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom - 2
  • Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom - 3

  Velbeliggende kontor og showroom/værkste...

  Fra kr. 10400

  Ejendommen, kaldet ”Atrium House” er en fleksibel ejendom med lejemål i forskellige størrelser. Den fantastiske beliggenhed direkte ud til en af Københavns mest trafikerede indfaldsveje, Roskildevej, tilfører ejendommen unik facadeværdi og sikrer virksomheder en stærk og synlig profil med 35.000 passerende billister hver dag. Ejendommens fællesfaciliteter består af mødefaciliteter i forskellige størrelser, samt stor auditorium, som gratis kan benyttes af alle lejere. Faciliteterne bookes af lejerne gennem et elektronisk kalendersystem. Herudover er der adgang til lys og lækker personalerestaurant med udendørsservering og grill om sommeren i den grønne gårdhave. Alle lejemål overtages ny istandsatte og klar til indflytning med nye gulvtæpper eller istandsatte gulve og nymalet overflader. Som lejer i Atrium House har man adgang til 156 parkeringspladser til medarbejdere og gæster. Foran ejendommen er der udlagt 70 p-pladser, hvoraf 20 er gæsteparkering. Bagved ejendommen findes der yderligere 86 gratis p-pladser, som fordeles mellem de enkelte lejer ud fra lejemålets størrelse og alm. forhandling i forbindelse med indgåelse af en ny lejekontrakt. Den attraktive beliggenhed nær centrum, Kastrup lufthavn og Øresundsbroen, samt gode parkeringsfaciliteter har tiltrukket flere store og veletablerede virksomheder; Black & Decker, Konica Minolta, Renault, Bilia, Coop m.fl. I ejendommen er følgende lejemål pt. ledige: – 400 m² kontor – 777 m² kontor – 208 m² showroom/værksted – Parkeringspladser kan ligeledes lejes efter aftale Lejemålets energimærke er angivet til: D

  2620 Albertslund
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom - 2
  • Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom - 3
  • Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom - 4
  • Velbeliggende kontor og showroom/værksted i stor ejendom - 5
  Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder
  • Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder - 2
  • Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder - 3

  Store lyse kontorlokaler med mange anven...

  Fra kr. 11667

  \*Attraktivt lejemål i "Værkstedsbyen", Valby \*457 m² kontor-/værkstedsareal \*Kr. pr. m² 1.400 \*Mulighed for opdeling efter behov og ønsker \*Mange anvendelsesmuligheder, herunder kontor, showroom, mindre produktion, værksted mv. Lejemålet Dette velbeliggende lejemål har både charme, stil og ikke mindst yderst optimale rammer for at etablere samt drive en god forretning. Mulighederne er mange og med et samlet areal på 457 m² er det kun din fantasi som sætter grænser. Der er både mulighed for at komme hurtigt i gang uden en større investering, da arealet i dag er opdelt med både større og mindre individuelle kontorlokaler, 4 toiletter samt 2 køkkener. Men der er også mulighed for at få en mere unik og tilpasset indret-ning, da ejendommen med sin søjlekonstruktion, ikke i en væsentlig grad begrænser de indvendige indretningsmuligheder. Lejemålet har mange vinduer, hvilket bidrager til et godt og lyst arbejdsmiljø for personalet, men som også giver lejer gode muligheder for eksponering. Lejemålet kan lejes som et samlet lejemål, men det er ligeledes muligt at opdele lejemålet, således at kun en mindre del lejes. Nederst i prospektet finder du eksempler på potentielle opdelinger i mindre enheder (Lejemålet kan opdeles i individu-elle lejemål mellem 100-150 m²). Området Lejemålet er beliggende i det historiske område "Værkstedbyen", som de seneste år er blevet et attraktivt område i stor vækst. Lejemålet er let tilgængeligt, da der inden for overkommelig gåafstand er både bus og S-tog. Herudover er der gode tilkørselsforhold med kun 5 min. til motorvejen samt god mulighed for parkering ved ejendommen. Dertil er der gode ind-købsmuligheder i nærheden så frokost mm. nemt kan hentes. Ejendommen Lejemålet er beliggende i en ejendom opført i 1963, hvor udlejer er åben og imødekommende overfor lejer.

  2500 Valby
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder - 2
  • Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder - 3
  • Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder - 4
  • Store lyse kontorlokaler med mange anvendelses- og opdelingsmuligheder - 5
  Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget
  • Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget - 2
  • Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget - 3

  Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60...

  Fra kr. 20417

  Med pejs, gulvvarme og smukke detaljer. Et gennemgribende istandsat erhvervslejemål på 98 m2 udlejes til en stabil og driftig virksomhed, der sætter pris på materialer af den højeste kvalitet, lokaler med et historisk vingesus og ejendommens gode fællesskab. - God placering nær Strøget - Gennemgribende istandsat med pejs, ølandsstengulv og detaljerigt terrazzo - Nyt toilet, tekøkken, gulvvarme og oversvømmelsessikring - Ideelt til butik, kontor, klinik, værksted eller showroom eller en kombination af disse. Egner sig ikke til café, restaurant eller bar Mellem Københavns to befærdede gågader, Strøget og Strædet, ligger den fredede ejendom Badstuestræde nr. 7. Lejemålet har netop gennemgået en gennemgribende renovering, hvor ejendommens erfarne restaureringsarkitekt har sat kælderlejemålet i stand efter alle de kulturhistoriske forskrifter. Gulvet er installeret med gulvvarme og belagt med ølandssten, hvis fossiler og forskellige nuancer giver liv til lejemålet. Væggene er efter arkitekturhistorisk korrekt manér malet med silikatmaling, mens paneler og døre er malet med linoliemaling. Hoveddør og skodder er snedkerlavede og udstyret med messinggreb og smedejernsslå. Lamper tegnet af arkitekten Asger Bay Christensen oplyser rummene og kan reguleres via lysdæmperkontakterne, og der er installeret stikudtag med automatisk tænd/sluk-funktion i vinduerne mod gaden. En indmuret pejs giver varme og stemning til rummene. Ejendommen har netop fået lagt fiberforbindelse (Global Connect), som det er muligt at koble sig på. Lejemålet egner sig særligt godt til butik, kontor, klinik, værksted eller showroom - eller kombination af disse, og mulighederne er mange. Lejemålet vil kunne overtages omgående eller efter nærmere aftale. Borgerrepræsentationen i København er på vej til at sende en ny byrums- og trafikplan for Middelalderbyen i høring. Her er planen at blotlægge den eksisterende brolægning under asfalten i Badstuestræde, mens de faste parkeringspladser fjernes for at give mere plads til fodgængere og butikker. Leje: 2500 kr./m2/år – svarende til 20.417 kr. per måned. Lejen er inklusiv drift, men eksklusiv moms, vand, varme og affald. Lejemålet er uden afståelse.

  1209 København K
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget - 2
  • Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget - 3
  • Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget - 4
  • Smukt renoveret butik/kontor med pejs 60 meter fra Strøget - 5
  Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor.
  • Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor. - 2
  • Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor. - 3

  Yderst attraktivt og velbeliggende lager...

  Fra kr. 24939

  Beliggende i centrum af Herlev med kort afstand til motorvejsnettet udbydes dette lejemål til leje. 200 kvm. lager/værksted Rigtigt godt lager/værksted beliggende på hjørnet af ejendommen med adgang fra 2 rulleporte fra hver side. Mulighed for oprette en varesluse. Adgang til mindre toilet. Nu værende lejer har bygget et mindre kontor i lageret, som evt. kan overtages. 166 kvm. kontor. Lyst kontor på 1. sal med direkte adgang til lageret/værkstedet. Mulighed for storrumskontor eller cellekontor med mødelokale. Eget køkken, toilet og bad. Istandsættes i samarbejde med lejer. 82 kvm. lager/depot Mindre lager/depot beliggende i tør kælder lige under værkstedet. Adgang via trappe. En tidligere lejer har installeret en mindre lift som kan hejse en palle op/ned. Ordningen medfølger uden garanti. Lejemålet er beliggende ud til en aflåst varegård, som deles med ejendommens øvrige lejere. Ingen auto-værksteder/klargøring relateret virksomheder. Mulighed for overtagelse fra 1. november. Hertil har lejer mulighed for at leje: 20 kvm overdækket areal a 250 kr. pr. kvm. p.a. (beliggende ved lejemålet) 1 x 20’ aflåst container for 650 kr. pr. md. 1 x 40’ aflåst container for 950 kr. pr. md.

  2730 Herlev
  fre.
  Lokalebasen.dk
  • Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor. - 2
  • Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor. - 3
  • Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor. - 4
  • Yderst attraktivt og velbeliggende lager/værksted med mindre kontor. - 5
  Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia
  • Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia - 2
  • Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia - 3

  Hyggelig bolig i den gamle del af Stjern...

  Fra kr. 1475000

  For enden af Nordre Dybbølvej, hvor der kun kører få biler, finder I denne hyggelige villa, som egner sig godt til både den unge familie, det voksne par eller den enlige. Villaen ligger tæt på flere forskellige dagligvarebutikker, vuggestuer, børnehaver og skole. Har du lyst til en gå eller løbe en tur i naturen, så er Hannerup Skoven ganske tæt på, og du finder desuden 3 forskellige fitnesscentre inden for kort afstand. Skal du med offentlige transport, så er banegården heller ikke langt væk. Boligen indeholder 102 m2 godkendt beboelse, men har yderligere 31 m2, som anvendes som bolig (ikke reg. som bolig på BBR). Til boligen er der carport med isoleret værksted opført i 2008. Boligen er optimalt indrettet. 1. sal indeholder 2 gode værelser med skabe samt udnyttede skunkrum indrettet til opbevaring. Stueplan indeholder badeværelse, renoveret i 2010 samt tilstødende toilet også kaldet "Fransk Toilet", det betyder bare at bad og toilet er adskilt. Soveværelse (ikke reg. som bolig på BBR) med direkte udgang til haven, god rummelig stue. Pænt og velholdt køkken med mindre spiseplads. Stort bryggers ( ikke reg. som bolig på BBR), som de nuværende ejere har indrettet til kombineret bryggers og kontor. Under trappen til førstesalen findes et lille viktualierum eller "Harry Potter" - rummet, med god plads til opbevaring. Huset er løbende renoveret og holdt ved lige med blandt andet mahognivinduer med lydisolerende ruder, efterisolering af hulmure samt nyt gulv i køkken og stue. Den sydvestvendte terrasse ligger ugenert med udsyn til en velholdt have. Haven er anlagt med blomsterbede, køkkenhave samt drivhus. Den gennemgående bemærkning fra gæster i huset har altid været: "Nej, hvor er her hyggeligt

  6000 Kolding
  tir.
  Selvmægler.dk
  • Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia - 2
  • Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia - 3
  • Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia - 4
  • Hyggelig bolig i den gamle del af Stjernekvarteret i Fredericia - 5
  FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV
  • FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV - 2
  • FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV - 3

  FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MUL...

  Fra kr. 2750000

  RUMMELIG LUKSUS EJENDOM MED ENESTÅENDE MULIGHEDER OG OP TIL 5 SÆRSKILTE LEVE-OMRÅDER MED STOR FÆLLES-LOUNGE SAMT WELLNESS- OG AKTIVITETS-HAL. Indflytningsklar, fem-stjernet ejendom for både familier og erhverv med 4-5 familie-bo-enheder, wellness- og aktivitets-hal, billard-rum, herskabelige stuer med brændeovne, noble konferencerum samt andre aktivitetsrum, omgivet af en henrivende naturhave samt atriumhave i bygningens centrum og mulighed for hestehold. SE HJEMMESIDE FOR FLERE BILLEDER OG UDFØRLIG BESKRIVELSE: www.cocodenmark.com For fremvisning ring: 26 73 63 22 Det er en INDFLYTNINGSKLAR OG VELHOLDT villa, der løbende er renoveret og hele huset er i virkelig god stand og ikke større end at 1 person kan bo der alene og med lethed vedligeholde og varetage alt ude og inde. Alle vinduerne er nye, moderne med thermoruder og vedligeholdelsesfrie og huset har i de fleste rum naturlige linoliumsgulve i højeste kvalitet og nyopsatte trælofter. Hver bo-enhed har eget køkken, bad, flere værelser, stue og opholdsrum og bygningen indeholder mange moderne toilet- og badefaciliteter. Huset rummer også et BISTRO-MILJØ med professionelt hovedkøkken, pub og restaurant samt SKØN WELLNESS- OG AKTIVITETS-HAL på ca 120 m2 med plads til børn, unge, familier til Fitness, klinik-, sundheds-, sports-, wellness-, kursus-aktiviteter og lignende samt KONFERENCE, MØDESAL med udgang til den store indre gård. Helt unikke er de store, HYGGELIGE OG HERSKABELIGE STUER, HUSLOUNGEN i bygningens centrum, BILLARDSALONEN OG ATRIUM-STENHAVEN. Omkring huset findes NATURHAVEN MED VINDSTILLE OG SOLRIGE TERASSER MED PLADS TIL BØRN, hvor man møder et udtryksfuldt bakkelandskab med legeplads og mange solrige og vindstille timer samt træ værksted og en stor P plads. Der er også en 1500 m2 stor SPORTSPLADS ELLER GRÆSMARK TIL HESTE OG HUSDYR og ejendommen er utroligt velbeliggende på en lille, landskabelig bakketop i rolige og idylliske omgivelser nær Holstebro, Lemvig og Struer. SE HJEMMESIDE FOR FLERE BILLEDER OG UDFØRLIG BESKRIVELSE: www.cocodenmark.com For fremvisning ring: 26 73 63 22

  6000 Kolding
  tir.
  Selvmægler.dk
  • FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV - 2
  • FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV - 3
  • FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV - 4
  • FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV - 5
  Indflytningsklar pænt og velholdt byhus!
  • Indflytningsklar pænt og velholdt byhus! - 2
  • Indflytningsklar pænt og velholdt byhus! - 3

  Indflytningsklar pænt og velholdt byhus!

  Fra kr. 1045000

  Nørregade 39, 6960 Hvide Sande Velindrettet og moderniseret på en nem og overskuelig grund – og med kort afstand til Ringkøbing Fjord og tyskerhavnen, finder man denne ejendom, der med sine 101 m², henvender sig til den brede ”købergruppe”. Huset er beliggende centralt I Hvide Sande tæt på indkøb, skole og sportshal, hvor man kan nyde raske gåture til havet eller langs fjorden. Huset er totalrenoveret udvendig i 2003 og indvendig i 1997. Indrettet stue med brændeovn, velholdt køkken og badeværelse, soveværelse, entre, 1 værelse samt 2 små disp. rum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Der er i 2005 lagt nyt trægulv i køkken, stue, soveværelse samt værelse. Derudover er der 20 m² værksted og carport. Der er muligt at erhverve huset som bolig nr. 2, da der ikke er bopælspligt på ejendommen, ligesom huset er et godt alternativ til en lejelejlighed!

  6000 Kolding
  tir.
  Selvmægler.dk
  • Indflytningsklar pænt og velholdt byhus! - 2
  • Indflytningsklar pænt og velholdt byhus! - 3
  • Indflytningsklar pænt og velholdt byhus! - 4
  • Indflytningsklar pænt og velholdt byhus! - 5
  Kontor eller værksted i Strømpefabrikken
  • Kontor eller værksted i Strømpefabrikken - 2
  • Kontor eller værksted i Strømpefabrikken - 3

  Kontor eller værksted i Strømpefabrikken

  Fra kr. 13035

  Trekronergade 147-149 dannede tidligere rammerne om et livligt industriområde i Valby, hvor ejendommene blev brugt til produktion af strømper, heraf navnet Strømpefabrikken. Strømpefabrikken har bibeholdt sin autencitet og råhed, men en stor del af bygningerne er istandsat til moderne standarder. Nogle af de nuværende lejere er bl.a. Emmerys, Iron og Ink Tattoo Studios, det grafiske bureau Is It a Bird, konsulentvirksomheder og tegnestuer. Thylander Gruppen har planlagt et større projekt, som skal højne attraktiviteten af lejemålet og området generelt. Der vil blive investeret i at gøre udearealerne hyggelige og indbydende med masser af planter og fleksible opholdsmøbler. Og der vil blive åbnet op mod vejen og lavet vejvisning samt arbejdet med belysningen på fællesarealerne. Lejemålets energimærke er angivet til: D

  2500 Valby
  19. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Kontor eller værksted i Strømpefabrikken - 2
  • Kontor eller værksted i Strømpefabrikken - 3
  • Kontor eller værksted i Strømpefabrikken - 4
  • Kontor eller værksted i Strømpefabrikken - 5
  Værksteds- og lagerejendom.

  Værksteds- og lagerejendom.

  Fra kr.

  Ejendommen har en god beliggenhed i et aktivt erhvervsområde. Ejendommen består af 3 bygninger: Bygning 1 - er en kontorbygning på 124 m<sup>2</sup> (tidligere bolig.) Bygning 2 - er en kold hal på 470 m<sup>2</sup> Bygning 3 - er en hal til værksted på 740 m<sup>2</sup> Ejendommen er i alt 1.334 m<sup>2</sup> og vil blive solgt fri for lejere.

  5700 Svendborg
  19. maj.
  Lokalebasen.dk
  Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte
  • Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte - 2
  • Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte - 3

  Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 p...

  Fra kr. 11644

  **Velegnet til værksted, garage til lastbiler, butik eller andet Kanon synlighed ved trafikeret indfaldsvej til Hillerød** - Kr. 11.646,- pr. måned + moms - Svarende til årligt kr. 724,- pr. m<sup>2</sup> - Bliv nabo til aktiv tankstation og vaskehal - 125 m<sup>2</sup> lavloftet opbevaringsrum på 1. sal - Mulighed for at leje 210 m<sup>2</sup> garage/lager bag bygningen - PS: Containere udlejes for kr. 995,- + moms pr. måned ghh

  3400 Hillerød
  19. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte - 2
  • Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte - 3
  • Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte - 4
  • Hillerød - 193 m2 værksted/lager med 3 porte - 5
  Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2
  • Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2 - 2
  • Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2 - 3

  Eksklusivt kontorlejemål i Give med muli...

  Fra kr. 12015

  Lejemålet ligger i separat 12 kantet kontorbygning med forbindelsesgang til den øvrige bygning, hvor fællesarealerne også ligger. Udlejer har netop foretaget en opdatering af kontorlokalerne med bl.a. ekstra isolering, maling af vægge, udskiftning af gulvbelægning mv. Ejendommen ligger med stor synlighed fra Diagonalvejen, der er en af de store indfaldsveje til Give by. Der er kort afstand til motorvejen og Billund lufthavn. Ejendommen er vedligeholdt såvel indvendigt som udvendigt, så den i sin helhed fremstår meget præsentabel. Lejemålet vil være velegnet til domicil for advokat, revisor, handelsvirksomhed, internethandel, klinikformål mv. Der er desuden mulighed for også at leje opvarmede lagerlokaler helt op til ca. 2.500 m2. Lokalerne kunne også anvendes til montage, værksted eller lettere produktion. Spørg for yderligere information.

  7323 Give
  18. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2 - 2
  • Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2 - 3
  • Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2 - 4
  • Eksklusivt kontorlejemål i Give med mulighed for at leje lager helt op til ca. 2.500 m2 - 5
  150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr.
  • 150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr. - 2
  • 150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr. - 3

  150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr.

  Fra kr. 3250

  150 m2 stort kælderlejemål anvendeligt til lager/depot eller lettere værksted. 8 trin ned ad bred trappe. Fordelt på et stort og et mindre rum samt toilet med brus. Leje inklusiv drift 3.250 kr. om måneden tillagt forbrug af el, vand og varme + moms.

  2640 Hedehusene
  18. maj.
  Lokalebasen.dk
  • 150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr. - 2
  • 150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr. - 3
  • 150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr. - 4
  • 150 m2 kælderdepot, 3.000 kr. mdr. - 5
  Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde
  • Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde - 2
  • Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde - 3

  Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsomr...

  Fra kr. 17850

  Lejemålet består af kontor/administration på ca 312 m2, lager/værksted på ca 300 m2 og udenomsfaciliteter på ca 543 m2. Samlet grundareal er 7.423 m2 hvoraf de tmeste er udlejet til lokal vognmand. Asfalteret grundstykke rundt om bygningen. Ud over lejen betales driftsudgifter så som el, vand, varme og renovation direkte til forsyningsselskaberne. Lejemålet er momsregistreret. De oplyste beløb er ekskl. moms. Lejen er fastsat efter nuværende indretning og stand.

  5800 Nyborg
  18. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde - 2
  • Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde - 3
  • Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde - 4
  • Erhvervslokaler i attraktivt erhvervsområde - 5
  Velbeliggende kontorer med god facadeværdi
  • Velbeliggende kontorer med god facadeværdi - 2
  • Velbeliggende kontorer med god facadeværdi - 3

  Velbeliggende kontorer med god facadevær...

  Fra kr. 688

  I velfungerede kontorfællesskab beliggende ved Erritsø Butikstorv kan nu tilbyde nyindrettede og præsentable kontorer fra 15 - 450 m2. I ejendommen findes fælles mødelokaler, som du kan booke uden beregning, hvis du er lejer i ejendommen. Der findes en fælles kantine/frokoststue, toiletter, omklædning og bad, så alle de faciliteter, der kun anvendes i begrænset omfang, deler du med andre lejere. Der er mulighed for at tilvælge fælles reception, telefonpasning, bogføring/regnskab, wifi, print, postservice og andet. Af andre lejere i kontorfællesskabet, som du kan netværke med, kan nævnes ejendomsadministration, revision, frisør, advokat og salgskontor for flere virksomheder. Kontoret kan være møbleret og klar til indflytning eller, lejer kan medbringe egne møbler. Mulighed for værksteds- og lagerlokaler i ejendommen. Her får du virkelig nogle lokaler, som er rare at være i.

  7000 Fredericia
  18. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Velbeliggende kontorer med god facadeværdi - 2
  • Velbeliggende kontorer med god facadeværdi - 3
  • Velbeliggende kontorer med god facadeværdi - 4
  • Velbeliggende kontorer med god facadeværdi - 5
  Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet
  • Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet - 2
  • Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet - 3

  Industri/Produktion/Værksted/Logistik/La...

  Fra kr. 325326000

  Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet med flere special installationer. Erhvervslejemålet Håndværkervej 4, 6710 Esbjerg V. Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet med flere special installationer. Lejebetingelser og data: Areal oversigt - jfr. skitser: Grund ekskl. Bebyggelse ca. 5.964 m2 Hal ca. 2.099 m2 Kontor ca. 658 m2 I alt brutto etageareal ca. 2.757 m2 I alt ca. 8.721 m2 Belagt grundareal 4.600 m2 For lejemålets placering og indretning henvises til udleverede skitser og tegninger samt besigtigelse. Lejemålet overtages som det er og forefindes. Anvendelse: Industri / Produktion / Værksted / Logistik / Lager / Offshore Facilitet mv. jfr. lokalplan samt kommuneplan. Leje pr. måned: Kr. 118.000,00 + moms. Lejens faste årlige regulering: Nettoprisindeks / min. 1,5 % Depositum: 3 måneders leje kontant. Uopsigelighed / opsigelse varsel lejer: 6 måneders opsigelsesvarsel – til tidligste fraflytning 3 år fra lejemålets begyndelse. Uopsigelighed udlejer: 7 år. Øvrige betingelser efter nærmere aftale - ovenstående betingelser er ikke bindende for udlejer. VILLEMOES HOLDING ApS

  6710 Esbjerg V
  18. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet - 2
  • Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet - 3
  • Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet - 4
  • Industri/Produktion/Værksted/Logistik/Lager/Offshore Facilitet - 5
  Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan
  • Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan - 2
  • Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan - 3

  Velbeliggende lagerejendom med nyindrett...

  Fra kr. 132050

  Velbeliggende lagerejendom fra 1973 med nyindrettet kontor i to plan. Ejendommen er for mange kendt som distributionshub for PostNord. Samlet råder ejendommen over 7.974 m², hvilke i dag er opdelt i 6 selvstændige og helt separate enheder, hvoraf det nu er muligt at leje 2.641 m² - fordelt på 2.545 m² lager og 96 m² kontor Overdækket aflæsningsområde til 2 porte i gadeplan. Loftshøjde med hele 6.1 meter og 5.1 meter til spær. Opvarmningen foregår med gas kalorifere, som er placeret over portene således at træk minimeres. Kørefast betongulv og ovenlysvinduer. Ejendommen ligger centralt placeret på Amager, og har en unik geografisk placering med kort distance til blandt andet motorvej, København og Kastrup Lufthavn. Denne dynamiske infrastruktur giver dermed virksomhedens medarbejdere og gæster, særdeles gode tilkørselsforhold, blandt andet via Øresundsmotorvejen og Ørestad Metro i en afstand af 3 km. Nørreport Station kan dermed nås på 12 minutter, ligesom transporttiden til Kastrup Lufthavn nås på blot 6 minutter. Tilknyttet ejendommen er gode parkeringsmuligheder. Lejemålet kan blandt andet benyttes til engros-, logistik-, produktion/værksted eller servicevirksomhed. Lejemålets energimærke er angivet til: D

  2770 Kastrup
  18. maj.
  Lokalebasen.dk
  • Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan - 2
  • Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan - 3
  • Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan - 4
  • Velbeliggende lagerejendom med nyindrettet kontor i to plan - 5