Ejendomme

16
Galleri annoncer
Bolig og erhverv til salg i Horsens

Bolig og erhverv til salg i Horsens

Udlejes

Bolig på 128 m2 bestående af fordelergang til køkken, stue, vaskerum, badeværelse/toliet, 2 stk værelser og soveværelse med tilhørende toilet/badeværelse. Ervhervsbygning 1 143 m2. Adgang til bygningen : 1 dør samt 3 stk porte indeholder kontor, frokostrum med tekøkken og toilet med bad. Ervhervsbygning 2 143 m2. Adgang til bygningen : 1 dør samt 2 stk porte indeholder stort kontor og toilet med bad. Bygning 1 og 2 er tilsluttet olieudskiller Grunden er indhegnet med el-port samt udstillingsplads til fx. til biler Derudover er der et ekstra indhegnet grund med el-port

8700 Horsens
i dag
Lokalebasen.dk
p pladser til leje - steenwinkelsvej 9

p pladser til leje - steenwinkelsvej 9

Udlejes

Vi er en ejerforening med 6 aflukkede og overdækkede p pladser og 2 p pladser ved gade til leje. Aflukkede samt overdækkede pladser koster 1000 kr/måned og plads på gaden koster 800. Pladserne er naturligvis privat og inkludere elektronisk dør åbner. Der er i øjeblikket 1 plads fri indenfor port. 

1966 Frederiksberg C
i dag
Lokalebasen.dk
Lækker kontor og lagerlokaler til lav leje

Lækker kontor og lagerlokaler til lav le...

Fra 4.667 kr.

Meget velindrettede og regulære lokaler til mindre eller mellemstore virksomhed eller iværksætter. Der er et stort kontor, som kan deles op i mindre kontorer. Stort køkken og kantine, toilet og bad. 2 store lagerlokaler. Der er seperat port og dør i lejemålet. Skal opleves. Lejemålet er beliggende som en del af flere lejemål - som alle er udlejet, hvoraf det ene lejemål er udlejet til Nordjyllands Politi, som anvendes til nærstation. Ejendommen opvarmes ved hjælp af oliefyr. Alle udgifter til forsyning af det lejede med el, inkl. afgifter og eventuel målerleje, betales af lejer direkte til forsyningsselskabet i henhold til særskilt måler. Til lejemålene er der gode kørearealer samt gode fælles parkeringsarealer.

9490 Pandrup
i dag
Lokalebasen.dk
Lager med stor port, adgang m. palleløfter/truck - plan med jord.

Lager med stor port, adgang m. palleløft...

Udlejes

Lagerhal i nyere lagerbygning. Ledig lejemål per ca. 15.okt under mezzanin som lige er bygget. Ca. 3 meter til loft i det ledige lejemål som er på 90 m2 inkl andel fælles areal                          1ste år Kr 5880 Derefter almindelig husleje kr. 6280    Husleje er inkl driftsomk.      Lejemål 2:  (6meter til loft)  inkl. fælles arealer ca. 178m2 Husleje 8950 - inkl. driftsomk.  Månedlig leje eksempler inkl. drifstomkostninger. Lejemål 2 er indrammet i Jerngitre dog med 6,5 meter mur på den ene side - og med en 3,5 meter åbning indtil lejemål Lejemål 3 214 m2 inkl andel fælles areal  per md -  kr 12950,- inkl driftsomk (6meter til loft)      Vi tilpasser lejemål til lejer.  Der er kun loftvinduer i bygningen, inden vinduer på siden af bygningen.  De ledige lejemål der er tilbage / vil blive ledige har ikke alle faste vægge på alle sider. De sider  hvor der ikke er væg/mur opsættes robust gitter samt gitter dør/låge som adskillelse af lejemål/indgang. Gitre beklædes så man ikke kan se ind. Information, det er IKKE muligt for uvedkommende at komme ind på de m2 man lejer / lejemålet.    Indkørsel i hal til fælles af og på læsningsområde, = fælles port -samt fælles køkken med spiseplads til 6 personer, (kan også bruges som mødebord) - desuden toilet. Leje er inkl. drift omkostninger.  \_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_\_      Adgang til lejemål igennem stor port. ca. 3,5 x 4,0 Tilkørsel med lastbil/sættevogn mulig. Drifts omkostninger er indberegnet i lejen. Det giver bedre overblik. Der betales særskilt for EL, vand og varme, renovation. Lige nu betales der ikke for varme, da lejemålene ikke bliver kolde om vinteren. Det kan tilsluttes igen.    Det er muligt at køre sin varebil ind i hallen via porten. Højde i lagerhallen 6,5 meter.  Der er gratis p-forhold på matriklen, - (dog begrænset antal biler) beliggenhed: Hammerholmen er i kort afstand til E20, København City og Kastrup lufthavn. Afstand til motorvej E20 tilkørsel er ca. 3-4 minutter Gældende for alle vore lejemål. Udlejes ikke til produktion med larm eller med lugtgener, ej heller til rep af biler,   Lagerhallerne kan godkendes af fødevarestyrelsen. Vi ønsker dog ikke vore m2 i denne hal bliver brugt til fødevarer.

2650 Hvidovre
i dag
Lokalebasen.dk
60 m² opvarmet kontor og lager i Ølstykke

60 m² opvarmet kontor og lager i Ølstykk...

Fra 3.625 kr.

60 m² opvarmet kontor, lager & produktionslokale med dør og port, Der er Tekøkken og toilet i lejemålet, lejemålet er nymalet med et nyere bøgeparket gulv. Loftshøjden er på 2½ meter.  Ejendommen er indhegnet og alle udenomsarealer er belagt med SF-sten. Pris pr. måned kr. 3.625, - + moms

3650 Ølstykke
i dag
Lokalebasen.dk

Domicil lager/produktion/kontor ejendom.

Fra 22.667 kr.

Velbeliggende domicil ejendom i Fredericia, udlejes nu.  Ejendommen har tidligere været brugt af DSB selv, men er nu kommet i overskud. Den består af en kontorbygning på 79 m², samt en kold garage hal på 106 m² samt en større lager/produktionshal på 495 m² med personlaefacilitetter, som f.eks. omkldning og bad. Desuden et mindre kontor samt lagerarealer på et indskudt dæk på 1. sal.  Der er desuden en 2.595 m² tilhørende grund som er indhegnet. Kontorbygningen er opdelt i et fint adkomstområde med plads til 4-6 arbejdspladser samt 3-4 selvstændige kontorer/mødelokaler, som kan benyttes på forskelligvis. Lagerarealerne er højloftede med 4-5 meter under taget samt 3 store rulleporte samt en lille dør/port med indgang til faciliteterne.  I lejemålet står nogle reoler, som også kan overtages. Desuden er der en kran til brug for tunge løft.

7000 Fredericia
i dag
Lokalebasen.dk

Regulært lejemål med lager og kontor

Fra 11.313 kr.

Super anvendeligt lejemål beliggende i Roskilde Øst - tæt til motorvejsnettet. Placeret i større ejendom med i alt 10 lejemål. Grunden er hegnet og har port, der lukkes om natten. Stenbelagt grund med gode parkeringsforhold. Lejemålet er indrettet med indgangsparti med spindeltrappe til 1. salen. Toilet samt endnu et toilet med bad. Køkken/personalerum. På 1. salen er der åbent kontormiljø samt større kontor/møderum. Indgang til hallen kan ske direkte fra kontorafsnittet eller udefra, enten via dør eller port. Hallen er højloftet og meget lys, da der er vinduer i både mur samt ovenlysvinduer. Adgang til mindre rum, der kan anvendes til f.eks. teknik eller værksted. Lejemålet overtages nymalet.

4000 Roskilde
i dag
Lokalebasen.dk

Kaffebar, vinbar, take away eller butik ...

Fra 37.500 kr.

Over porten står der I. G. Schwartz & Søn A/S, som blev grundlagt i 1801 og som i mange år havde sin kunstdrejervirksomhed her i ejendommen. Denne smukke, fredede bygning har siden hen været anvendt af flere virksomheder, og i dag er der kontor fra 1. sal og op, en meget populær take away forretning med luksus pitabrød i underetagen, nemlig Garbanzo, som for nylig ? og med stor succes igen ? har åbnet en forretning på Falkoner Alle. Butikkens inventar er fredet og skal derfor anvendes i en optimal sammenhæng med lejers koncept, og . en vinbar eller en kaffebar, men også take away med koldt køkken, som gerne vil skabe et hyggeligt miljø i ældre omgivelser, men med et moderne pift i form af egne produkter, belysning og inventar i øvrigt, vil kunne skabe en unik stemning til glæde for sine kunder. Butikken er også særdeles velegnet til chokolade, kaffe og te, desserter, tøj og sko, smykker og accessories, briller og solbriller, lingeri, kunsthåndværk, hatte, helsekost, kosmetik, men også andet, som vil glæde gadens mange faste kunder og turister. Ejendommen fremtræder meget flot og præsentabelt i gadebilledet, og de tre høje butiksvinduer med buede ruder i toppen giver mulighed for en flot præsentation af butikkens varer. I samme ejendom findes et nydeligt og velfungerende produktionskøkken, som kan lejes separat, hvis ny lejer har brug for egne faciliteter til at producere kager, is, chokolade, salater, sandwich eller andet til sin butik. Indgang til butikken sker via porten og straks til venstre op ad trappen, gennem den brede dør og ind i lokalet. Idet bygningen er fredet, så fremstår butikken varm og eksklusiv med sit flotte inventar og smukke paneler. Lejemålet overtages nymalet og med nybehandlet gulv.

1118 København K
i dag
Lokalebasen.dk

Kontor / Lager udlejes i Åbyhøj

Fra 22.880 kr.

Bygning med kontor (175 kvm) og lager / koldhal (345 kvm) udlejes.    Der er flere kontorer, både med mulighed for at sidde flere sammen eller i kontor alene. Der er to toiletter og et køkken med spiseplads. I kælderen er der mulighed for mindre arkiv. Kontoret har dør ud til lageret. Lageret har 3 storer porte.  Til lejemålet høre 5 parkerings pladser.  Relativ kort afstand til Århus c og E45.  Årlig lejepris er 275.000kr + moms + el, vand og varme. Send og en mail eller giv os et ring, så viser vi gerne lejemålet frem. 

8230 Åbyhøj
i dag
Lokalebasen.dk

145m² charmerende og lyst lejemål med hø...

Fra 21.375 kr.

- 145m² - husleje kr. 22.354,- pr. mdr. inkl. drift, ex. moms - Ideelt til kontor, klinik, showroom og kursusvirksomhed ect. - Ledigt NU ? istandsat - klart til indflytning! - Husleje kr. 22.354,- inkl. drift, ex. moms - Højt til loftet, med skønneste udsigt over byen - Anvendeligt til alle brancher, ideelt til IT-virksomhed samt klinik - Fantastisk beliggenhed, med lækre cafeér og restauranter - Velindrettet med gode størrelser kontorer - Sød udlejer - 2 toiletter, begge med badfaciliteter - 15 minutter gåtur til Nørre Port Metro samt Gammel Strand Metro - 675 meter til El-ladestandere - 500 meter til Q-Park Nørreport Super lækkert lejemål med højt til loftet og synlige charmerede bjælker i alle rum Lejemålet er færdig istandsat. Nogle af billeder her er før istandsættelsen Lejemålet virker dejligt rummeligt og luftigt, fordi det er gennembelyst af vinduer fra begge sider, samt de knap 3 meter til loftet Lejemålet ligger på 4. sal uden elevator  Lækkert stort køkkenalrum i sort, med vinduer i begge sider. Her er opvaskemaskine og integreret køleskab, ovn samt komfur. 2 toiletter, så både damer og herre kan have hvert sit Brede plankegulve overalt, stort naturligt lysindfald i alle rum Man ankommer i en mindre entre med dør, hvor man finder mødelokalet lige inden for døren til venstre, som kan tilgås både fra døren fra entreen samt fra det store kontor Fra entreen kommer man ind i det fælles åbent kontormiljø, hvor der kan sidde op til ca. 4-6 personer. Herefter kommer det store og lyse køkkenalrummet, hvor der sagtens kan sidde 6-8 personer at spise frokost, eller holde fredagsarrangement eller alle medarbejdere kan samles.  De 2 toiletter ligger i hver sin ende, så de er lette at komme til. Til slut for enden af lejemålet er det tidligere blevet brugt til en hyggelounge afdeling, men der kan også være flere kontorpladser eller mødelokale, alt efter behov. Lejemålet er virkelig lækkert, og skal ses!   Lejemålets energimærke er angivet til: D

1154 København K
i dag
Lokalebasen.dk

Lagerlokale til leje på A. P. Møllers Al...

Fra 9.000 kr.

Regulært lagerlokale i stueetagen i bygningen. Der er indlagt strøm og vand i lejemålet. Perfekt til webshoppen, Pakkerum, håndværkermesteren osv. Lagerlokalerne er tørre, velindrettede, opvarmede og har elektrisk port med en højde på 2,40 meter, hvilket giver nem adgang til lokalet med en varevogn. Her er mange - og gratis - parkeringspladser i området. Der er gratis leje af trailer via freetrailer.dk. Skal du bruge mere eller mindre plads, har vi lagerlokaler i mange størrelser, og kan hjælpe med at dække dit behov. Flere lejemål er klar til overtagelse omgående. Vi tilbyder lagerlokaler i mange forskellige størrelser. Bygningen er opvarmet, frostfri ligesom der er installeret alarm. Her kan dine varer/møbler opbevares tørt og sikkert. Bygningerne er beliggende ved Kastrup Lufthavns Sydport. Her er fine transportforbindelser til tog, metro, fly og motorvej samt broforbindelse til Sverige. Buslinje 35 går lige til døren. Flere lejemål er klar til overtagelse. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2791 Dragør
i dag
Lokalebasen.dk

HALV PRIS RESTEN AF ÅRET PÅ FAST PLADS -...

Udlejes

Bygningen er istandsat med lyse cellekontorer, køkken med spiseplads, mødelokale, gratis P-pladser, overvågning, adgang til en hyggelig have til. Søborg Hovedgade byder på et utal af muligheder bl.a. banker som Nordea, cafeer, dagligvarebutikker som MENU eller Lagkagehuset hvis man skal have lidt til kaffen. Ejendommen ligger gennem porten få meter fra Søborg Hovedgade hvor der er spækket med indkøbsmuligheder i form af flere specialbutikker.  Der er kun 200 meter til Søborg Torv, 2,5 kilometer til Helsingørmotorvejen, 10 km til Rådhuspladsen, bus 6A holder lige uden for døren og der er gåafstand til Vangede station, hvorfra der er forbindelse til det meste af København. Yderligere er der mulighed for leje af lagerplads i garagerne ved ejendommen. Du/I skal altid være velkommen forbi til en snak og en fremvisning af faciliteterne. Ring til Væxthuset på 53 53 17 17, eller send en mail på [email protected] for at booke en fremvisning.

2860 Søborg
i dag
Lokalebasen.dk

Lager og garage m.v.

Fra 2.255 kr.

Stort lokale med egen tilkørsel og automatisk port (Højde 2,05 og bredde 2,42 meter), frostfrit underetage til villa, med separat dør og 3 vinduer. Udlejes til lager eller opbevaring af biler eller lignende. Har en smørregrav og har tidligere været anvendt til hobby værksted. Der opkræves el-forbrug afhængigt at behov/forbrug. Hør om muligheder.   Lejemålets energimærke er angivet til: D

8600 Silkeborg
i dag
Lokalebasen.dk

197 kvm erhvervslejemål - mange anvendel...

Fra 8.500 kr.

Funktionelt lejemål beliggende i veludviklet erhvervsområde. Lejemålet indeholder - lager med elektrisk port, kontormiljø, stort mødelokale, køkken med spiseplads samt toiletfaciliteter. Lokalerne har mange anvendelsesmuligheder og kan bruges til stort set alle former for udstilling, administration, produktion, service, lager, engrossalg, klinik m.m. Gode parkeringsforhold lige ved døren.  

8800 Viborg
i dag
Lokalebasen.dk

Velbeliggende erhvervsandel på Peter Ban...

Udlejes

- Beliggende på den charmerende og historiske Peter Bangs Vej - Under 200 meter fra Peter Bangs Vej Station og busforbindelser - Kan anvendes til servicevirksomhed og detail, men ikke varm mad - Attraktiv og lav boligafgift i veldrevet forening - Parkeringspladser med gratis parkering lige ved døren - Rummelig, tør og højtloftet kælder med gode adgangsforhold, med mulighed for trappe fra butik - Adgang til større grøn gård via port blot 30 meter fra erhvervsandelen. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2000 Frederiksberg
i dag
Lokalebasen.dk

Mini mobilt badeværelse - UDLEJES!

3.375 kr.

UDLEJES! Har I begrænsede adgangsforhold eller en kun lidt plads i indkørslen / forhaven? Og mangler et badeværelse i forbindelse med ombygning, tilbygning eller nybygning? Så tjek lige vores mini mobile badeværelse. Det er det mindste badeværelse som findes på markedet og I finder den kun hos Simple Homes. Den er særligt populær til at stille op, hvor pladsen er begrænset. Deres smalle design og lave højde gør, at de nemt kan skubbes ned langs med rækkehuse, ind igennem smalle porte, døre og passager. Der er også mulighed for placering i en smal indkørsel eller op langs husmuren. Der vil stadig være god plads til, at lejeren/beboerne og håndværkerne kan komme frem og tilbage. Vognen kan placeres meget tættere på døren til huset for lettere adgang. Denne type mini mobilt badeværelse kan ikke afhentes af kunden, men skal leveres af Simple Homes, da det kræver en specialtrailer. Simple Homes leverer selvfølgelig over hele landet. Pris for levering fås ved henvendelse. Teknikeren kan også opsætte og tilslutte, men det er valgfrit, om det ønskes tilkøbt. Inventar Komplet badeværelse med: Toilet med kværn Brusekabine med to hylder og badeforhæng Håndvask Bord Lille vindue Digital el radiator Teknisk info Dimensioner BxLxH 105x345x232 cm Egenvægt: 400 kg Tilslutninger: 25 meter 3/4" vandslange 25 meter 1" afløbsslange 25 meter elkabel med 230 Volt alm. stik Priser Leje pr. måned: 2.700 kr. ekskl. moms (3.375 inkl. moms) Forsikring pr. måned: 220 kr. Priserne er inkl. alle slange og kabler samt inventar. Og ekskl. transport og tilslutning. Hos Simple Homes står vi altid klar til hjælpe dig med at finde den helt rigtige vogn til netop dine behov! Har du brug for at leje en anden type husvogn? Hvad med en 2 personers beboelsesvogn? Eller måske en mandskabsvogn, en toiletvogn, et badmobil eller en skurvogn til kontor og opbevaring? Se vores andre annoncer eller ring til os for en uforpligtende snak.?

7000 Fredericia
man.
Simple Homes A/S