Galleri annoncer
Dano Mast flagstang - Glasfiber - 6 meter

Dano Mast flagstang - Glasfiber - 6 meter

2.499,00 kr.

Glasfiber flagstang fra Dano Mast - 6 meter Denne flagstang er velegnet til sommerhuse og kolonihaver, og det oplagte valg, hvis du har en flagstangsstøtte i forvejen. Flagstangen leveres med: Flag Vimpel Rød knop Spændebeslag Line Lineholder Dano Mast glasfiberflagstænger tåler vind og vejr, og er produceret i Danmark efter metoder udarbejdet i samarbejde med Teknologisk Institut. Garanti Du får 10 års garanti mod brud på alle Dano Mast glasfiber flagstænger som følge af produktionsfejl. Garantien er markedets længste, og gælder som den eneste ved flagning i stormende kuling dvs. ved vindstød op til 25 meter i sekundet. Vedligeholdelse af glasfiberflagstænger Flagstangen vaskes med varmt sæbevand evt. tilsat en anelse klorin for at tage alger og skidt. Ved særlig angrebne flagstænger kan man bruge det samme rensemiddel som man bruger til glasfiberbåde. Herefter kan man med fordel give den en omgang med alm. bilvoks, så får man en beskyttende og blank overflade, der gør at flagstangen ikke så nemt tager imod skidt og alger.

WebshopCoop.dk
  Sponsoreret
  Dano Mast flagstang - Glasfiber - 6 meter

  Dano Mast flagstang - Glasfiber - 6 meter

  2.699,00 kr.

  Glasfiber flagstang fra Dano Mast - 6 meter Denne flagstang er velegnet til sommerhuse og kolonihaver, og en nem og enkel løsning, hvis du ønsker at etablere en flagstang i haven eller i forbindelse med en virksomhed. Det medfølgende vippebeslag gør det nem at rejse flagstangen og lægge den ned igen i forbindelse med rengøring. Flagstangen leveres med: Flag Vimpel Rød knop Line Lineholder Varmgalvaniseret vippebeslag Dano Mast glasfiberflagstænger tåler vind og vejr, og er produceret i Danmark efter metoder udarbejdet i samarbejde med Teknologisk Institut. Garanti Du får 10 års garanti mod brud på alle Dano Mast glasfiber flagstænger som følge af produktionsfejl. Garantien er markedets længste, og gælder som den eneste ved flagning i stormende kuling dvs. ved vindstød op til 25 meter i sekundet. Vedligeholdelse af glasfiberflagstænger Flagstangen vaskes med varmt sæbevand evt. tilsat en anelse klorin for at tage alger og skidt. Ved særlig angrebne flagstænger kan man bruge det samme rensemiddel som man bruger til glasfiberbåde. Herefter kan man med fordel give den en omgang med alm. bilvoks, så får man en beskyttende og blank overflade, der gør at flagstangen ikke så nemt tager imod skidt og alger.

  WebshopCoop.dk
   Sponsoreret
   Mandalay Marguerit havebænk - Teak/grøn

   Mandalay Marguerit havebænk - Teak/grøn

   3.999,00 kr.

   Marguerit havebænk Bænken der blomstrer på terrassen sommer efter sommer. Ikonisk design Lavet i aluminium og ubehandlet teaktræ En klassiker på terrassen Det oprindelige Margueritsæt blev tegnet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen. I 50'erne og 60'erne gik møblerne sin sejrsgang i de danske haver og kolonihaver, hvor de blev et udtryk for den særlige danske ånd, der herskede i de små haver. I 70'erne blev produktionen indstillet, men for over 15 år siden blev møbelklassikeren opdateret og vakt til live af møbeldesigner Mogens Tolling hos Mandalay. Bænken med det ikoniske design bliver i dag lavet i pulverlakeret aluminium og det smukkeste ubehandlet teaktræ - gode materialer til udendørs brug. Vedligeholdelse Med den rette behandling vil bænken stå flot i mange år. Til almindelig aftørring og rengøring anvendes en fugtig klud, der er opvredet i et mildt opvaskemiddel. Hvis bænken har fået små fedtpletter, kan de slibes let med fint sandpapir (korn 180 - 240). Træets naturlige farve vil blive synlig, men området vil hurtigt få sin flotte sølvgrå patina igen, og træet tager ikke skade. Mindre fedtpletter og skjolder kan fjernes med en sæbespånebehandling. Når det bliver vinter, har den bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

   WebshopCoop.dk
    Sponsoreret
    2 Kolonihaver i Baagø Odense

    2 Kolonihaver i Baagø Odense

    190.000 kr.

    ÅBENT HUS søndag 14 april 2024 kl. 13- 15. ring eller send en sms for en aftale. tlf. 2184 6858 HUS 1. Hus er på ca 33 kvm. med hems, et rigtigt MorMor kolonihavehus i gammel stil, med mange hyggelige sol kroge og vinkler, skur/ terrasse overdækket, samt påbegyndt skur/værelse/bad med fuldstøbt sokkel, på ca 18 kvm. have på 369 kvm- årlig haveleje incl. forsikring ca. 4700kr. inkl., fælles wc, gråvand/sortvand og fællesskraldespand. vurderet til 166.351,52 inkl. løsøre. stor løsøre pakke til nye ejers fordel. 5000kr. seriøst BUD modtages, Huset er godt, isoleret, med høj rejsning til kip, indlagt vand og EL i huset utroligt nemt at varme op om vinteren og nemt at holde køligt om sommeren. her kan du flytte ind og bo ind til november. med termo døre og vinduer, mange sovepladser. nyt tag og undertag i 2021-22. masser af ny isolering 2017-2022. et vel renoveret hus, med plads til nye kreative ideer. helårs vand med egen måler. HUS 2. Hus på 20 kvm. skur/wc på 10 kvm. overdækket terrasse på 19 kvm. have på 353 kvm. årlig haveleje eksklusiv forsikring ca 3600 kr. inkl. helårs vand, fælles wc/ gråvand og fællesskraldespand vurderet til 50.668,44 kr. inkl. løsøre. SÆLGES for 45.000 kr. inkl. Løsøre. Bopælspligt i Odense kommune sælges samlet. muligvis hver for sig ved interesse for HUS 1.

    Odense C·tor.·

    Fremhævet
    Kolonihave

    Kolonihave

    245.000 kr.

    Min dejlige kolonihave beliggende i HF Grundet, Hornstrup Kirkeby, Vejle sælges. Vurderingsprisen er 271.420 kr salgspris 245.000 kr. Havelejen er 4.800 kr om året. Der er ikke bopælspligt i kommunen. Man må overnatte i perioden 1. april til 30. september, fra 1. oktober til 31. marts kun undtagelsesvis i weekender og kortvarige ferier. Kolonihavehuset består af badeværelse renoveret i 2022, køkken renoveret 2018, stue med soveplads og udvidelse af hovedhus i 2009 (stue). Der er indlagt el, vand og tank til opsamling af spildevand. Der er en stor terrasse på 50 m2. Haven består af 3 højbede, græsplæne og blomsterbede. Der er frugttræer i haven, et drivhus på 7,75 m2 og et skur på 6,9 m2. Grunden er på 400 m2. I kolonihave foreningen er der et fælleshus med mange aktiviteter.

    Vejle·tir.·

    Kolonihave - Nørresundby Åblink

    Kolonihave - Nørresundby Åblink

    115.000 kr.

    Velkommen til “Det Lille Blå” i Åblink! Huset har en stor og lys udestue, køkken-alrum med gasovn, toilet, soveværelse og et skur med div. haveredskaber. Hertil en stor indbydende terrasse med grill og havemøbler. Der er solcelle til 12V og en adapter til 240V. Huset er blev nymalet 2023, og har fået installeret 3 nye vinduer. der er kommet helt nye vandrør ind i 2021. I haven er der både æbletræer, brombær, rabarber, ribs, hindbær, jordbær og solbær samt flere højbede og drivhus klar til beplantning🍀 Haven har desuden en stor fin havedam, hvor der er lagt strøm til. I dammen er der planter såsom åkander og luftgivende planter, samt fisk bl.a. 3 Koi karper. Haven ligger tæt på Lindholm å - hvor der er plads til en lille båd 🛶 Grunden er 493 m2. Huset er 42.5m2. Vurderingspris eksklusiv løsøre 107.856,47 kr., og med løsøre 115.000 kr. men bud modtages, sælges pga. flytning. For nærmere info, fremvisning eller lignende, kontakt venligst Benjamin på tlf 29218001

    Nørresundby·4. apr.

    Fremhævet
    Kolonihave

    Kolonihave

    145.000 kr.

    Prisen er: 145.000 kr. ( vurderet til 157.490,88 kr. ). Skøn kolonihave beliggende i Søndergårds haver, I Odense. Haven har vundet præmie. I 2006, 2011, 2016, 2021. 🌞🌞🌞🌞 Grunden er på 470 m2. Ligger tæt på Odense å, samt kulturbotanisk have. 😃 Haven har nummer 360, og ligger på starten af gang 2, ved indgang. 😃 Huset er på 37 m2. Taget blev renoveret, med nye lægter og plader i 2005. Hvor der i huset, er et dejligt opholdsrum, hvor der er god og dejlig plads. Med dobbeltdør ud til terrasse på 27 m2. Der er også et rum, i forbindelse til køkken. Hvor der er gode skabe og vask, samt dejligt lille gaskomfur, med 3 blus og ovn. Gjort klar til gaskøleskab. Huset blev udvidet og renoveret i 1983. Samt den store udestue som der er bygget til huset, blev bygget i 2019. Med den dejlige dobbeltdør, ud til terrassen, på 27 m2. Der er også, et lille rum med toilet. 😃 Endvidere er der 2 gode, og praktiske skure. De er henholdsvis ca. 4 m2 og ca. 6,50 m2. 😃 Der er indlagt vand i huset. Samt etableret 3 vandhaner i haven. Der er solpanel. Så det er muligt at høre musik, eller bruge de 3 store, batterier til andet. Der er også sat lamper op, som kører på solpanelet, og dets 3 kraftige batterier. 😃 Selve haven er etableret, på en sådan måde. At der både er køkkenhave, og prydhave. Der er både: Bærbuske, stauder, frugttræer, græsplæne, stier, træer, buske, og meget mere. Alt ialt, er det en dejlig og flot have. Som er passet og plejet, gennem de 21 år, jeg har haft den. Terrassen på 27 m2. Som ligger nede i bunden af haven, hvor man kan sidde ugenert. 🌲😃🍀❤️⚘️🪻🌷🌺🌳☘️🌿🥀🏵🌸🕸🦗🕷🪱🦋🐝🐞🪲🦟 Du skal bo i Odense Kommune. Det er et krav, ifølge reglerne. Huset sammen, med de 2 skure, udgør 47,50 m2. Der må max bygges/overdækkes 60 m2. 😃 Haven er vurderet til 157.490,88 kr. Årlig haveleje ca. 3500 kr MEN KOM GERNE MED ET BUD. IKKE SKAMBUD.. ⭐️⭐️⭐️ Hilsen Karsten. Tlf. 40 46 81 89. SMS ELLER RING.

    Odense C·1. apr.

    Hygelig kolonihave i Aalborg

    Hygelig kolonihave i Aalborg

    115.000 kr.

    Meget velholdt kolonihave i Jørgen Bertelsen Minde 83, i Aalborg sælges. Vurderings pris i 2023, kr. 161.400. Der er hus på 50 kvm. Med indlagt el, badeværelse, værelse og stort køkkenalrum. Der er nyere varmepumpe og vandvarmer. Desuden er der et lille anneks og redskabsskur. Inventar, møbler, redskaber og maskiner medfølger. Kom at se på mulighederne og giv et bud. Så er du klar i kolonihaven når sæsonen begynder. Kun telefonisk henvendelse på tlf. 42258264

    Aalborg·30. mar.

    Anneks kontor modul

    Anneks kontor modul

    475.000 kr. ex. moms

    Kvalitets pæn Anneks sættes Til salg da vi er igang med at få bygget vores showroom hvor vi skal have kontor i. ( Bemærk kontoret er Flytbar ) Mål Længde 12,05 meter Bredde 4,05 meter Højde 3,55 meter Dato for Afhentning skal aftales da vi bruger kontoret indtil det andet står klar. Info af Anneks’en - 50 kvm - Store kvalitets vinduer - 3 varmepumper som også kan køle - Monteret med varmtvandsbeholder så der er både varm og kold vand - El radiator - Rigtig God belysning - Toilet som kan tilsluttes til kloak - møbler følger ikke med Annek’en - pæn terrasse som kan medfølge - monteret vandmåler - med El tavle - udvendig lys køre med timer Klar til direkte brug! Ring for mere info eller for fremvisning ( Bemærk prisen er + Moms ) Søgeord ( kontor modul ) ( Tiny House ) ( flytbar kontor ) ( kolonihave hus ) ( Fritidshus ) ( Gæstehus )

    Horsens·29. mar.·SG AUTOGROUP

    Kolonihave

    Kolonihave

    409.900 kr.

    Stor kolonihave med charmerende kolonihavehus til salg. I den velfungerende kolonihaveforening ”Haveforeningen Baagø”, Østre Dæmning 3, 5000 Odense C., sælges stor fin kolonihave med yndigt og velholdt hus. Haven: er en dobbeltrund på 808 kvadratmeter. Den er ugenert og har masser af muligheder, hvad enten man ønsker et nytte-, pryd -rekreativt eller andet havebrug. Tillige er anlagt stor træterrasse med mulighed for indretning i flere ”rum”. Huset: er lyst og sammensat af nænsomt istandsat originalt hus og nybygget tilbygning: I alt 57 kvm. Der er indlagt strøm og (helårs)vand samt godkendt samletank på 3.500 liter. I huset er sammenhængende stue - køkken, et badeværelse samt stort værelse med 2 hemse. Alt er nyt eller renoveret i perioden 2021 – 2323. Endelig findes lille tilbygning (ca. 6 kvadratmeter), der nemt kan renoveres eller nedrives. Opvarmning: stor luft til-vand-varmepumpe samt buffertank, der leverer varme til gulvet, 2 radiatorer og varmt vand. Der indlagt el med egen måler og egen vandmåler (du betaler for det, du bruger). Huset er lovpligtigt brandsikret mod nabo. PRIS; 409.900 kr., eks. løsøre, hvoraf noget kan medkøbes. OBS: Der er bopælspligt i Odense kommune Kontakt Henning på 20964999.

    Odense C·28. mar.

    Fremhævet
    Kolonihave i Rødovre

    Kolonihave i Rødovre

    1.390.000 kr.

    ”Parcelforeningen 1. maj” (nr. 14) er navnet på foreningen og er adressen, i 2610 Rødovre 50m2 hus og 400m2 have Der er ingen bopælspligt. Foreningen ejer jorden. Det koster kr. 10.000 at blive medlem af foreningen. Fællesudgifter er kr. 400 pr. mdr. Pris Kr. 1.390,000 Der er helårsvand, kloakering og fibernet. Huset er beliggende midt på grunden. Mod nord er der en dobbelt velfunderet p-plads belagt med ølandsbrud, og en skyggefuld terrasse også belagt med ølandsbrud. Mod syd er der en terrasse belagt med herregårdssten, som fra tidlig forår er varm som i en gryde. Mod syd er der også en mindre græsplæne. I haven er der 3x æbletræer, 3x kirsebær, nødder, pære, figner, blå og hvide druer, ferskner, brombær, stikkelsbær, rabarber, solbær, asparges og krydderurter. Der er et væld af blomstrende buske og træer, tulipanløg, stauder osv. Det er et gennem restaureret hus. Ydervægge består udelukkende af forskellige former for træ, der er i stand til at optage og afgive fugt, dette skaber et åndbart hus. Badeværelse har siddebadekar. I et skab udenfor er der vaskemaskine og tørretumbler. Der er ny varmepumpe. Brændeovn er ikke tilladt. I køkkenet er der opvaskemaskine, indbygget fryser, køleskab, varmlufts ovn, nedsænket induktionsplade, og et effektivt og unikt sug. Udover de nævnte hvidevare og faste installationer medfølger indbo ikke. Der er 2 ældre skure. Regnvand afledes til 2 x1000L palletanke. I Rødovre Kommune er det nu tilladt at bygge op til 60 m2. Letbanen starter med at køre i 2024. Station Rødovre Nord er beliggende ca. 800m fra parcelforeningen. Ingen udlejning. Kontakt mig på 26211202

    Rødovre·17. mar.

    NYRENOVERET Kolonihave sælges i Odense NØ

    NYRENOVERET Kolonihave sælges i Odense NØ

    215.000 kr.

    Nyrenoveret kolonihavehus i Martinsminde havekoloni Odense 🫶🏼 Kolonihaven er nyrenoveret i 2021 med helt nyt køkken, toilet, soveværelse og splinter ny stue 💜 der er blevet lagt nyt gulv, ny isolering, ny malet, aircondition og alt det som hører til. Kolonihaven er på 50 m2 og grunden er på 447 m2. Der hører et soveværelse med perfekt plads til en dobbeltseng og garderobeskab som allerede er indbygget på soveværelset. Udover det er der en dejlig stor køkken-alrum med plads til sofa, bord, tv og ikke mindst spisebord. Køkkenet indeholder komfur, ovn, vask, køleskab, samt fryser - som et helt normal køkken gør. Der er sollys hele dagen og en lækker udsigt til naturen. Toilettet er som sagt også helt nyt som resten af huset, med smukke beige/grålige fliser som giver et luksuriøst look. Her er der brusebad, wc, håndvask og plads og adgang til at opbevare vaskmaskine. 🏡 Hvis vi går lidt ud af huset vil man blive mødt af en lækker stor terrasse med gyngestol og ikke mindst en lækker stenovn/grill hvor man vil kunne nyde sommeren. Haven er ret stor og der er også legeplads og liggestole rundt i haven. Udover det tilhører der et skur med, hvor man har rig mulighed for at opbevare sine ting. For indgangen af haven vil man blive mødt af et halvtag, som også kan benyttes. Der er adgang til vand udendørs også. 🚿 Kolonihaven er som sagt nyrenoveret og følger med nutidens mode og der er rig mulighed for indretning og hyggelige stunder med familien. ☀️ Vand året rundt ❄️ Kolonihaven er blevet vurderet til 389.089 kr. Sælges til 215.000 kr. 💰 Oprigtige pris er 300.000, men grundet kolonihaven trænger til en omgang maling har vi sat prisen ned for, at imødekomme dig. 💲 Vores elskede kolonihave sælges grundet vi ikke har tiden til at passe den længere. Vi ønsker kontant betaling, men vi tilpasser os gerne dine behov. Du er velkommen til at skrive en besked hvis du har spørgsmål eller ønsker at se kolonihaven. Jeg kan kontaktes påvia telefon 42475767 📞

    Odense NØ·15. mar.

    Indflytningsklar og nyistandsat kolonihavehus

    Indflytningsklar og nyistandsat kolonihavehus

    180.000 kr.

    VELHOLDT - INDFLYTNINGSKLART - CHARMERERENDE - NYISTANDSAT KOLONIHAVEHUS I NATURSKØNNE OMGIVELSER 5200 - Odense V - Vibelund havekoloni - Have 71 Skøn velholdt kolonihave med nyistandsat hus beliggende i et naturskønt og stille område lige ved siden af militærets øvelsesterræn i Højstrup med et rigt dyreliv (ørne, ugler, flagspætter, flagermus, rådyr, harer, frøer …). God parkeringsmulighed for bil og trailer lige ved siden af haven. Ny udestue fra 2018, samt ny og ekstra isolering og beklædning på hovedbygningen i 2019. Huset er på 45 m² og Indeholder følgende rum: Køkken, 2 stuer, viktualierum og redskabsrum samt udendørs køkken. I løbet af året, er der mange hyggelige sammenkomster i foreningen samt forskellige arrangementer med f.eks. Bankospil, sammenspisninger, og udendørs spil/leg. Der indlagt strøm, men ikke vand og afløb i bygningen. Der er dog en vandhane på grunden og et udendørs køkken med vand i hanen. Der er adgang til foreningens fine (og kun få år gamle) toiletbygning. Inventar og diverse haveredskaber medfølger. Det er indflytningsklart med overtagelse med det samme. Køber skal have bopælspligt i Odense. Haveleje: Årlig haveleje incl. adgang til toiletbygning og vandforbrug: kr. 3075 kr. + indmeldelsesgebyr: 1000 kr. Tyveri- og brandforsikring kan tilkøbes. Kontakt: Marie Carlsson - Tlf: 50 45 35 01 og John Carlsson - Tlf: 50 45 35 02 Eller evt. [email protected]

    Odense V·10. mar.

    Fremhævet
    Kolonihave med nye hus i Vejle nord

    Kolonihave med nye hus i Vejle nord

    295.000 kr.

    Et smukt hus og en ny byget hus i 2019 .i et roligt område, med bredde gader , og der er en parkering ved siden af døren, og der er et busstoppested 100 meter væk, 4 km fra indkøbscentret og 2,5 km fra motorvejen. grundarealet er 407 kvadratmeter, bygningsarealet er 55 kvadratmeter, huset inkluderer 41 kvadratmeter, og udhus er 14 kvadratmeter, og huset består af et soveværelse, stue, køkken, badeværelse, der er en brændeovn til opvarmning og en elektrisk vandvarmer, og der er en gulvvarme i gulvet, men ikke tilsluttet endnu og der er godkendt kloak og septiktank og kolonihave leje koster 4800.kr om året. adresse er Hf.Grundet 192. 7100Vejle. prisen er vurderet af Haveforening bestyrelsen i 2023 til 327000.kr . for mere information eller spørgsmål eller bud giver . skriv her eller send SMS .

    Vejle·8. mar.

    Fremhævet
    Dejlig kolonihave i Engen, Aalborg SV

    Dejlig kolonihave i Engen, Aalborg SV

    175.000 kr.

    Har du en drøm om at eje en fantastisk dejlig kolonihave i Aalborg? Om at vågne til fuglekvidder, drikke morgenkaffe under parasollen, og gå en morgentur i Østerådalens fantastiske natur som ligger 2 minutter væk? Så kan vi tilbyde dig en charmerende og skøn kolonihave med søde naboer, beliggende i den attraktive kolonihaveforening “Engen” ved Østerådalen - kun få kilometer fra Aalborg Centrum. Et idyllisk træhus med en nem have, som er lige til at gå til, og som kan nydes med det samme. Fakta: - Lyst og dejligt hus indrettet og renoveret i nordisk stil, med mørklægningsgardiner og “hems” med integreret seng - Akustikvæg monteret i 2022 - Funktionel og god varmepumpe, med aircondition-effekt om sommeren - Huset er med indlagt el og vand - 6 højbede medfølger - Stort og rummeligt drivhus med 4 kapillærkasser - Bæredygtig opsamling af regnvand - Badeværelse med bruseniche - Der er stadig plads på grunden til at du kan sætte dit eget præg - måske drømmer du om en overdækket terrasse? - Bopælspligt i Aalborg kommune Renoveret fra 2021 til 2023. Der er blandt andet nyistandsat køkken med ny sokkel i 2023, lagt helt nyt gulv og malet indvendig. Derudover er der lagt helt ny terrasse i 2022, som indbyder til grillhygge hele sæsonen. Redskabsskuret har fået nyt tag i 2022. Du overtager en have med: - Æbler - Pærer - Blommer - Brombær .. samt et drivhus med masser af plads. Du kan sætte dine egne planter og skabe din helt egen have, lige som du ønsker 🌱 Der er desuden sandkasse og flagstang i haven. Huset sælges møbleret. Alle haveredskaber på grunden medfølger i handlen. Kontakt os meget gerne på 22 38 38 83 hvis du har lyst til at opleve havens atmosfære ved en fremvisning 😊 Salgspris (inklusiv nærmere aftalte løsøre): 175.000,00 Realistiske bud modtages.

    Aalborg SØ·6. mar.·

    Kolonihave i Odense

    Kolonihave i Odense

    340.000 kr.

    Haveforening: Grønløkke Bopælspligtig: Odense Hyggeligt kolonihavehus på 55 m2 med nem og overskuelig have på 600 m2 med en af de bedste beliggenheder i foreningen med egen parkeringsplads. Bebygget: 55 m2 + 20m2 hems med mulighed for yderligere 20 m2 udvidelse. Eget el indlagt. Hvis det ønskes kan haven leveres fuldt indflytningsklar i løbet af få uger med “alt”, inklusiv billigt internet , så kan bl.a. klimaanlægget /varme styres fra en app. Nedenstående er ÅRLIG udgift i 2022: Leje 2200 kr. Fælledsudgifter inklusiv affaldsordning 1000 kr. Vandforbrug 700 kr. (der er vand hele året, egen måler) Tømning af Godkendt samletank 2000 kr. Forsikring 2000 kr. Samlet elforbrug inklusiv varme 8000 kr. Indtægt fra 6 kwh solcelleanlæg 2500 kr. (skattefrit) Vurderingspris: 380.000 kr. (2023) Bud omkring salgspris modtages . For aftale om fremvisning kontakt: Claus Kusk på SMS: 24 23 78 18 Kun salg, ikke udlejning.

    Odense NØ·6. mar.·

    Kolonihave

    Kolonihave

    114 kr.

    Dejligt kolonihave beliggende i Jørgen Berthelsens Minde.Renoveret i 2014-2016.Huset har nye plastvinduer,undtagen i køkken og bad.nyt klikgulv undtagen i bad. Der er fuldt udstyret køkken m.bla.keramisk komfur,Kombiovn og stor Miele køle/frys skab med no frost.der er til at dække op til minimum 12 personer. Der er el med kraft.Varmepumpe som virkelig kan varme hele huset op. Beliggenhed er en af de bedste da baglågen fører ud til det store fællesareal og dejligt fælleshus hvor der sker lidt forskelligt i løbet af sommeren.der er også stor plads til haveaffald på fællesareal, så man skal ikke ud at køre for at komme af med haveaffald. Interesserede er velkommen til at gå ind i haven og kigge på herligheden :-) Jørgen Berthelsens Minde, nr.98,gade 3. Pris: 114.000 kr. (Seriøst bud modtages) Kontakt kun ved SMS på telefon 22672539 ,så ringer jeg op når jeg kan:-)

    Aalborg Øst·29. feb.

    Fremhævet

    Få beskedNår der er nye resultater i Ejendomme

    Lup med søgeord i
    Mandalay Marguerit havebænk - Teak/antracit

    Mandalay Marguerit havebænk - Teak/antracit

    4.999,00 kr.

    Marguerit havebænk Bænken der blomstrer på terrassen sommer efter sommer. Ikonisk design Lavet i aluminium og ubehandlet teaktræ En klassiker på terrassen Det oprindelige Margueritsæt blev tegnet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen. I 50'erne og 60'erne gik møblerne sin sejrsgang i de danske haver og kolonihaver, hvor de blev et udtryk for den særlige danske ånd, der herskede i de små haver. I 70'erne blev produktionen indstillet, men for over 15 år siden blev møbelklassikeren opdateret og vakt til live af møbeldesigner Mogens Tolling hos Mandalay. Bænken med det ikoniske design bliver i dag lavet i pulverlakeret aluminium og det smukkeste ubehandlet teaktræ - gode materialer til udendørs brug. Vedligeholdelse Med den rette behandling vil bænken stå flot i mange år. Til almindelig aftørring og rengøring anvendes en fugtig klud, der er opvredet i et mildt opvaskemiddel. Hvis bænken har fået små fedtpletter, kan de slibes let med fint sandpapir (korn 180 - 240). Træets naturlige farve vil blive synlig, men området vil hurtigt få sin flotte sølvgrå patina igen, og træet tager ikke skade. Mindre fedtpletter og skjolder kan fjernes med en sæbespånebehandling. Når det bliver vinter, har den bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

    WebshopCoop.dk
     Sponsoreret
     Mandalay Marguerit havebænk - Teak/grøn

     Mandalay Marguerit havebænk - Teak/grøn

     4.999,00 kr.

     Marguerit havebænk Bænken der blomstrer på terrassen sommer efter sommer. Ikonisk design Lavet i aluminium og ubehandlet teaktræ En klassiker på terrassen Det oprindelige Margueritsæt blev tegnet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen. I 50'erne og 60'erne gik møblerne sin sejrsgang i de danske haver og kolonihaver, hvor de blev et udtryk for den særlige danske ånd, der herskede i de små haver. I 70'erne blev produktionen indstillet, men for over 15 år siden blev møbelklassikeren opdateret og vakt til live af møbeldesigner Mogens Tolling hos Mandalay. Bænken med det ikoniske design bliver i dag lavet i pulverlakeret aluminium og det smukkeste ubehandlet teaktræ - gode materialer til udendørs brug. Vedligeholdelse Med den rette behandling vil bænken stå flot i mange år. Til almindelig aftørring og rengøring anvendes en fugtig klud, der er opvredet i et mildt opvaskemiddel. Hvis bænken har fået små fedtpletter, kan de slibes let med fint sandpapir (korn 180 - 240). Træets naturlige farve vil blive synlig, men området vil hurtigt få sin flotte sølvgrå patina igen, og træet tager ikke skade. Mindre fedtpletter og skjolder kan fjernes med en sæbespånebehandling. Når det bliver vinter, har den bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

     WebshopCoop.dk
      Sponsoreret
      Mandalay Marguerit havemøbelsæt med 6 stole - Teak/grøn

      Mandalay Marguerit havemøbelsæt med 6 stole - Teak/grøn

      16.699,00 kr.

      Marguerit havemøbler - Sæt med 6 stole Sættet der blomstrer på terrassen sommer efter sommer. Ikonisk design Aftagelige bordben Lavet i aluminium og ubehandlet teaktræ En klassiker på terrassen Det oprindelige Margueritsæt blev tegnet af den fynske møbeldesigner Ankjær Andreasen. I 50'erne og 60'erne gik møblerne sin sejrsgang i de danske haver og kolonihaver, hvor de blev et udtryk for den særlige danske ånd, der herskede i de små haver. I 70'erne blev produktionen indstillet, men for over 15 år siden blev møbelklassikeren opdateret og vakt til live af møbeldesigner Mogens Tolling hos Mandalay. Det ikoniske sæt bliver i dag lavet i pulverlakeret aluminium og det smukkeste ubehandlede teaktræ - gode materialer til udendørs brug. Vedligeholdelse Med den rette behandling vil sættet stå flot i mange år. Til almindelig aftørring og rengøring anvendes en fugtig klud, der er opvredet i et mildt opvaskemiddel. Hvis møblerne har fået små fedtpletter, kan de slibes let med fint sandpapir (korn 180 - 240). Træets naturlige farve vil blive synlig, men området vil hurtigt få sin flotte sølvgrå patina igen, og træet tager ikke skade. Mindre fedtpletter og skjolder kan fjernes med en sæbespånebehandling. Når det bliver vinter, har sættet bedst af at blive opbevaret et tørt sted med mulighed for udluftning.

      WebshopCoop.dk
       Sponsoreret
       43 m2 midlertidigt hus/velegnet til kolonihave sæl

       43 m2 midlertidigt hus/velegnet til kolonihave sæl

       29.000 kr.

       43 m2 midlertidigt hus/velegnet til kolonihave sælges på roden i Vejle. Huset kan ikke flyttes på en kranbil da det er for stort! For dig der har hænderne rigtigt skruet på er her alle tiders mulighed! Der er badeværelse med toilet, håndvask og brusekabine. Fint lille IKEA-køkken. Tilslutning til vand, vandvarmer el, elvarme, toilet og kloak. Taget (Onduline) bør udskiftes i forbindelse med flytning af huset. Huset er opført som midlertidig bolig og er skruet sammen så det kan skilles og flyttes. Ny indvendig og udvendig beklædning kan eventuelt medfølge. Isolering til vinterbrug. Hjælp til at nedtage, læsse på paller og videre med truck på lastbil kan også lade sig gøre.

       Vejle·27. feb.

       Fremhævet
       Kolonihavehus

       Kolonihavehus

       Sælges

       Nyrenoveret kolonihavehus sælges Vores dejlige kolonihave som ligger i haveforeningen Skovly i Vejle sælges: Huset er 25 kvm, fuld isoleret og loft op i kip. Væggene og loftet er beklædt med ludbrædder. Der er et stort skur med værksted og der er nyt tag på både skur og huset. Der indlagt el, toilet, udendørs bad, samt en varmepumpe. Desuden er der udekøkken med stålbordplade, stålhåndvask, vandhane drevet via solceller og gaskoge plader. I skuret er der både frys og køleskab. Der er et orangeri på 12,5 kvm. Ring for nærmere info og et evt besøg på tlf. 30483951. Med venlig hilsen Ole og Gitte

       Vejle·25. feb.