Ejendomme

8
Galleri annoncer
hus på landet med plads til hest

hus på landet med plads til hest

449.000 kr.

Dejlig gulstenshus på landet med plads til hest (ca. 1 tdl.) Tæt på natur, herunder Karup å. Huset indeholder vinkelstue, soveværelse og 2 børneværelser, køkken, badeværelse, gæstetoilet, forgang og baggang med oliefyr. Alle vandinstallationer, badeværelse og gæstetoilet er nye efter en vandskade. På ejendommen findes også garage med porthejs, brændeskur og skure, der kan bruges til heste. Endelig indeholder ejendommen en brændeovn, der efter de seneste regler skal udskiftes senest 1 år efter ejerskifte. Ejendommen ligger 4 km uden for Karup J. Kontakt Gunnar på tlf. 20465929.

7470 Karup J
24. aug.
Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro
  • Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro - 2
  • Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro - 3

Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred ...

1.860.000 kr.

https://www.facebook.com/192132860910887/posts/pfbid0ZidgZ1bJ7rcfb1z2pV1DCKQLa2N21Y5wF7nxfodrHLVuhjuv2ovMFifBwbB8LpnGl/ Se links og kontakt Agriteam Brørup for fremvisning! https://www.agriteam.dk/ejendom?sag=576 Ejendommen skal sælges! ?? Tid til forandringer for mig/os? Del, spred rygtet om denne ny-renoverede ejendom med mange muligheder! Her er pladsen hvis man har heste, vil drive hundekennel, opdrætte kød til fryseren i form af kreaturer, får, fjerkræ eller om man blot vil have plads, ro og fred; for så kan jord og hal let lejes ud!? Ejendom er gennem de sidste år opdateret og derfor utrolig let at holde nu. Bla kan nævnes at alle ydervægge er vandskuret og pudset op for 4 år siden, tag på stalden skiftet i 2021 og stuehuset har fået den helt store renovering i 2021. Skønt nabolag, tæt på Ribe og ikke langt til både hav, strand, plantage og skov!!!

6760 Ribe
18. aug.
  • Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro - 2
  • Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro - 3
  • Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro - 4
  • Nyrenoveret ejendom m plads, jord, fred og ro - 5
FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MULIGHEDER TIL PRIVAT ELLER ERHVERV

FØRSTEKLASSES UNIK EJENDOM MED MULTI-MUL...

Fra kr. 2750000

RUMMELIG LUKSUS EJENDOM MED ENESTÅENDE MULIGHEDER OG OP TIL 5 SÆRSKILTE LEVE-OMRÅDER MED STOR FÆLLES-LOUNGE SAMT WELLNESS- OG AKTIVITETS-HAL. Indflytningsklar, fem-stjernet ejendom for både familier og erhverv med 4-5 familie-bo-enheder, wellness- og aktivitets-hal, billard-rum, herskabelige stuer med brændeovne, noble konferencerum samt andre aktivitetsrum, omgivet af en henrivende naturhave samt atriumhave i bygningens centrum og mulighed for hestehold. SE HJEMMESIDE FOR FLERE BILLEDER OG UDFØRLIG BESKRIVELSE: www.cocodenmark.com For fremvisning ring: 26 73 63 22 Det er en INDFLYTNINGSKLAR OG VELHOLDT villa, der løbende er renoveret og hele huset er i virkelig god stand og ikke større end at 1 person kan bo der alene og med lethed vedligeholde og varetage alt ude og inde. Alle vinduerne er nye, moderne med thermoruder og vedligeholdelsesfrie og huset har i de fleste rum naturlige linoliumsgulve i højeste kvalitet og nyopsatte trælofter. Hver bo-enhed har eget køkken, bad, flere værelser, stue og opholdsrum og bygningen indeholder mange moderne toilet- og badefaciliteter. Huset rummer også et BISTRO-MILJØ med professionelt hovedkøkken, pub og restaurant samt SKØN WELLNESS- OG AKTIVITETS-HAL på ca 120 m2 med plads til børn, unge, familier til Fitness, klinik-, sundheds-, sports-, wellness-, kursus-aktiviteter og lignende samt KONFERENCE, MØDESAL med udgang til den store indre gård. Helt unikke er de store, HYGGELIGE OG HERSKABELIGE STUER, HUSLOUNGEN i bygningens centrum, BILLARDSALONEN OG ATRIUM-STENHAVEN. Omkring huset findes NATURHAVEN MED VINDSTILLE OG SOLRIGE TERASSER MED PLADS TIL BØRN, hvor man møder et udtryksfuldt bakkelandskab med legeplads og mange solrige og vindstille timer samt træ værksted og en stor P plads. Der er også en 1500 m2 stor SPORTSPLADS ELLER GRÆSMARK TIL HESTE OG HUSDYR og ejendommen er utroligt velbeliggende på en lille, landskabelig bakketop i rolige og idylliske omgivelser nær Holstebro, Lemvig og Struer. SE HJEMMESIDE FOR FLERE BILLEDER OG UDFØRLIG BESKRIVELSE: www.cocodenmark.com For fremvisning ring: 26 73 63 22

7660 Bækmarksbro
i går
Selvmægler.dk
Drømmer du om at bo på landet med heste?, Hillerød, Frederiksborg

Drømmer du om at bo på landet med heste?...

14.900 kr. pr. måned

3 værelses hus/villa beliggende på Nejedevej i 3400 Hillerød. På 120m2 til 14.900 kr./md. Forudbetalt leje: 14.900 Depositum: 44.700 A/C-forbrug: 1.500 Have: Ja Husdyr tilladt: Ja

3400 Hillerød
i dag
Lejebolig.dk ApS
NY pris  Attraktiv fritidsejendom, flot natur.

NY pris Attraktiv fritidsejendom, flot ...

3.195.000 kr.

Attraktivt område, flot højt beliggende landejendom, med plads til f.eks. heste eller andre dyr. 7,8 ha hvoraf en del som er EU tilskudsberettiget. Består af god markjord, lidt krat/skov og eng med lille sø alt samlet omkring ejendommen. God beboelse på ca 168 m2 samt flere udbygninger anvendelig til mange formål.

9700 Brønderslev
i går
Park og Pejs

Landsted i smukke omgivelser Hirtshals S...

730.000 kr.

Ejendom i område rig på natur. Mellem Hirtshals og Skagen. Hav skov klitter, mange soltimer. Det specielle lys. Fiskeri, jagt turisme er vigtigt heroppe. Ligger lunt i læ, til udendørs ophold. Grill etc. Solide bygninger. Godt om vildt, kronhjort rådyr. Fugle, duer fasan gæs. Følger jagtret med et antal hektar i 10år, sideløbende med ejendommen. Er indrettet med 2boliger, hvor man udmærket kan lave B&B. Eller leje ud. Eller have bedstemor boende. Begge har gulvvarme i bad. Udnyttet 1.sal. Alle rum isolerede. Huset renoveret med isolation, vægge gulvvarme solvarme. Stald 166kvm Garage 48kvm Dobbel carport Frugttræer/buske i haven. Frodig have med lille sø med fisk. Laden har plads til 2-3 heste. Forrige ejer havde 2heste. Gammel garage med smøregrav. Solfangere på taget, fastbrændselfyr i "maskinhuset". Oliefyr og mest brugt - Morsøes bedste konvekse brændeovn. Vedligehold; kalkning af huset ca hvert 4.år. Plastik vinduer. Alle tage er skiftet, og nye stålskorstene. Her er ro og meget lidt trafik. Velkommen Ved køb er der mulighed at overtage mine lån til 1,5% Sven 30689701

9881 Bindslev
22. sep.

Kælder lokale på Ellebækgården syd for F...

Fra 2.700 kr.

Til salg eller leje: Ellebækgården beliggende syd for Faxe Hesteejendom beliggende i kuperet omgivelser med smukt stuehus og funktionelle velholdte bygninger, som kan forrente sig selv via udlejning og med et utal af muligheder. Stor kælder med egen indgang perfekt til liberalt erhverv. Alternativt kan stuehus, have og evt. heste faciliteter lejes for en nærmere aftalt periode evt. med senere køb for øje.

4640 Faxe
i går
Lokalebasen.dk

Kælder lokale på Ellebækgården syd for F...

Fra 2.700 kr.

Til salg eller leje: Ellebækgården beliggende syd for Faxe Hesteejendom beliggende i kuperet omgivelser med smukt stuehus og funktionelle velholdte bygninger, som kan forrente sig selv via udlejning og med et utal af muligheder. Stor kælder med egen indgang perfekt til liberalt erhverv. Alternativt kan stuehus, have og evt. heste faciliteter lejes for en nærmere aftalt periode evt. med senere køb for øje.

4640 Faxe
lør.
Lokalebasen.dk