Lejlighed Til Leje

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Nyrenoveret lejlighed i Struer
  Nyrenoveret lejlighed i Struer

  12 billeder

  d. 17.06 275.000,-
  NY
  120 m2 i Centrum Esbjerg
  120 m2 i Centrum Esbjerg

  11 billeder

  d. 17.06 Udlejes
  Lys og velholdt 3 værelses lejlighed i ø gaden
  Lys og velholdt 3 værelses lejlighed i ø gaden

  15 billeder

  d. 17.06 646.586,-
  Flot 2 værelses ejerlejlighed på 60 kvm beliggende tæt på Kolding midtby.
  Flot 2 værelses ejerlejlighed på 60 kvm beliggende tæt på Kolding midtby.

  13 billeder

  bold_search_result, business_basic, image_search_result, thumbnails_search_result
  Flot 2 værelses ejerlejlighed på 60 kvm beliggende tæt på Kolding midtby., Flot lys 2-værelses lejlighed med 2 altaner, P-tilladelse og dørtelefon. -Bemærk at lejligheden er beboet. Lejligheden indeholder: Nydelig forstue med garderobeplads. Dejligt nyrenoveret køkken med lyst inventar, alt i moderne hvidevarer samt udgang til altan. Hyggelig alrum i åben forbindelse til stor og charmerende stue med et rigtig godt lysindfald. Fra stuen er der udgang til altan. Stort og godt soveværelse med skabsvæg. Nyrenoveret flise badeværelse med bruseplads.. Lejligheden har 2 fine altaner, begge med plads til to stole og et bord. Lejligheden har dørtelefon og postkasser inde i opgangen. Lejligheden er forbedret på mange måder: Nye døre og vinduer, nye vinduesplader, nyt køkken, nye stikkontakter, nyt toilet, ny brusestang med bruser, nyt badeskab, håndvask og armatur, slebet gulve og vinylgulv i forgang, lille gang og køkken. Derudover blev facaden renoveret i 2017. Lejligheden er i en velfungerende Ejerforening med 40 lejligheder og 3 erhvervsmål. Trappevask hver uge, pasning af de grønne arealer, samt snerydning og saltning. Lejligheden er beliggende centralt i Kolding og ca: 650 m til Slotssøbadet 1000 m til Fakta, Superbrugsen og Urban Gym 2 km til Universitetet 2 km til banegården og biblioteket 3 km til Kolding Storcenter Der medfølger: - Bordopvaskemaskine fra Bosch - Køleskab fra Wasco - Vaskemaskine med tørretumbler fra Blomberg - Emhætte fra Wasco - Ovn med komfur fra Blomberg - Gardiner Der kan medfølge (for merpris) - Skoskab - Tøjskab - Væghængte reoler - Tv bord - U-sofa Se mere på: https://www.selvsalg.dk/bolig/51957/skovbogade_24_1_tv-6000-kolding Fremvisning ved 2-3 dages varsel Send gerne en SMS på 31752210
  d. 17.06 899.000,-
  1 værelses lejlighed i Haderslev
  1 værelses lejlighed i Haderslev

  4 billeder

  d. 14.06 3.077,-
  Udlejes
  1-værelses lejlighed i Haderslev
  1-værelses lejlighed i Haderslev

  5 billeder

  d. 14.06 3.266,-
  Udlejes
  2-værelses lejlighed i Haderslev
  2-værelses lejlighed i Haderslev

  8 billeder

  d. 14.06 3.618,-
  Udlejes
  Hyggelig 3-værelses ejerlejlighed med direkte udgang til egen terrasse og stor fælleshave
  Hyggelig 3-værelses ejerlejlighed med direkte udgang til egen terrasse og stor fælleshave

  8 billeder

  business_basic, image_search_result
  Hyggelig 3-værelses ejerlejlighed med direkte udgang til egen terrasse og stor fælleshave, Hyggelig 3-værelses ejerlejlighed med direkte udgang til egen terrasse og stor fælleshave. Lejligheden indholder et praktisk åben køkken og en stor stue med et utroligt lysindfald p.gr.a. væg til væg vinduespartiet ud mod terrassen. Det nyistandsatte badeværelse har god plads med en fin bruseniche, overskabe samt vaskemaskine. Der er et stort værelse på ca. 15 m2 og et mindre værelse på ca. 11 m2 med indbyggede skabe. I gangen er der også indbyggede skabe med plads til opbevaring. Terrassen er afgrænset af blomsterkasser med grønne beplantninger og blomster, som giver en hyggelig og afslappende stemning. Der er god plads til havemøbler, så man kan spise udendørs hvis vejret tillader det. Markissen kontrolleres med en fjernbetjening og giver fin skygge og afkølning på varme sommerdage. Den indhegnede fælleshave giver mange gode muligheder med både et legeområde og to store terrasser med bla. grillområder og bord-bænke sæt. Ejerforeningen har en sund økonomi og er en sammenslutning af Emdrupvej 111 og 113. Der er en stor parkeringskælder hvor hver lejlighed har en p-plads til rådighed. Desuden råder hver lejlighed over et ca. 6 m2 stort kælderrum. Der findes god plads til opbevaring af cykler eller andet i fælleskælderen med tre cykelkældre. Der er endvidere også et fælles festlokale. I den fælles kælder findes også et fitnessrum og bordtennisrum/billiardrum som man kan anvende for et mindre månedlig beløb. Lejligheden har en rigtig god placering med 3 min. gang til S-togs stationen og tæt på de grønne områder Emdrup Søpark og Utterslev mose. Ligeledes findes der en Netto forretning i få minutters gåafstand samt en Lidl lidt længere nede af vejen. Vi viser rigtig gerne lejligheden frem, og mener at den har helt unikke muligheder som bedst ses ved selvsyn. Derfor brug kontaktoplysninger hvis du er interreseret. Hvis vi ikke træffes direkte på telefon, så svarer vi indenfor få timer, hvis du ligger en besked. Antal værelser : 3 Bolig : 91 m2 Udbetaling : 125000 kr. Brutto : 11100 kr. Netto : 9343 kr. faellesudgifter : 2330 kr. Bygge år : 1979 Antal plan : 1
  d. 14.06 2.495.000,-
  tolal renoveret lejlighed kun 2900 pr md
  tolal renoveret lejlighed kun 2900 pr md

  14 billeder

  d. 13.06 2.900,-
  Udlejes
  Skøn lille lejlighed sælges
  Skøn lille lejlighed sælges

  8 billeder

  d. 31.05 350.000,-
  2 vær. lejlighedtæt v/Kennedy Arkaden,
  2 vær. lejlighedtæt v/Kennedy Arkaden,

  8 billeder

  d. 25.05 5.878,-
  Udlejes
  Møbleret lejlighed i Sæby eller Løkken d. 16.05 7.000,-
  Lejes
  Lejlighed i Hårslev (nær Bogense)
  Lejlighed i Hårslev (nær Bogense)

  9 billeder

  d. 01.05 4.200,-
  Udlejes
  104 kvm. meget flot lejlighed
  104 kvm. meget flot lejlighed

  14 billeder

  d. 29.10 4.650,-
  Udlejes

  Leder du efter en lejlighed til leje eller til salg? På GulogGratis.dk er der ledige lejligheder!


  På udkig efter en ny lejlighed? Tjek udvalget af billige lejligheder som sælges på GulogGratis.dk

  Der er mange forskellige boliger til salg på GulogGratis.dk, hvor du nemt finder din drømmebolig. Her er salg af både huse, andelsboliger, sommerhuse og kolonihavehuse, og her er også lejligheder og værelser til leje. Så uanset om du er på udkig efter en leje bolig i København, Odense, Aarhus eller Aalborg, har du masser af boligannoncer at vælge imellem på GulogGratis.dk. Hvis det i stedet er et nyt kontor, nye butikslokaler eller mere lagerplads, dit firma står og mangler, skal du tage et kig på annoncerne med erhvervslokaler og grunde på GulogGratis.dk.

  Læs mere
  Søg efter ny bolig online: Find en billig leje lejlighed eller køb et af de mange huse til salg på GulogGratis.dk

  Det hurtige boligsalg foregår på GulogGratis.dk! Sæt din bolig til salg online og kom i kontakt med en masse potentielle købere, som hver dag tjekker boligannoncerne på GulogGratis.dk. Uanset om det er et hus, en lejlighed eller en andelsbolig du vil sælge, kan du lave din egen salgsannonce på GulogGratis.dk, hvor du helt selv bestemmer annoncens tekst og hvilke billeder der skal med i annoncen. Opret dig som bruger på GulogGratis.dk og sæt fart på dit boligsalg i dag.

  Leder du efter en ledig lejlighed? Lejligheder i KBH, Odense og Aarhus kan købes på GulogGratis.dk

  Boliger rundt omkring i hele Danmark er til leje og til salg på GulogGratis.dk. Så klik dig ind på annoncerne med lejligheder i Viborg, Aabenraa, Gentofte eller Valby og find din drømmebolig online. Du kan også lave din egen annonce, hvor du beskriver den bolig du leder efter og placerer annoncen i kategorien ”Bolig søges”.
  Læs mindre