Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Kolonihavehuse

14
Kolonihave

Kolonihave

55.555 kr.

Dejlig kolonihave til salg ligger i Fresiahaven 23, Nabkær Huset er på 15 kvm har fået nyt tag i 2020, og der er skiftet isolering i hele huset. Udvendigt er træet skiftet på syd og østsiden. Indvendigt er træet skiftet på alle vægge og der er frit udsyn til spær. Der er et lille køkken og et "das" i huset. Der er lagt vand ind i huset, men ingen el. Grunden er ca 336 kvm. Bopælspligt i Herning Al henvendelse til Lone Kristensen 51788210

7400 Herning
8. jul.
Kolonihave
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3

Kolonihave

285.000 kr.

Bopælspligt i Aalborg kommune. Haveforeningen Draget. 1/2 årlig leje er 1500 inklusiv vand. 50 liter varmtvandsbeholder. Varmepumpe på 4,3 KW. Septiktank. Stor stue/køkken-alrum + soveværelse og stort badeværelse med toilet. 100 mm isolering i vægge og med ny yderbeklædning. 150 mm isolering på loftet og med ny troldtekt lofter. Termoruder. Står på støbt fundament. Dræn er gravet rundt om huset og i haven. Lerjord på grunden er fjernet og erstattet med 26 tons frisk jord. Fantastisk smukt præmieret haveanlæg. Beliggende i skøn haveforening med en rigtig god bestyrelse. Her er højt til loftet. Parkering er lige ved havelågen.

9200 Aalborg SV
17. jul.
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3
 • Kolonihave - 4
 • Kolonihave - 5
Kolonihave
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3

Kolonihave

585.000 kr.

Sjælden udbudt luksus fritidshus Drømmer du om kolonihavelivet, tiny house living, frihed og ro, er denne perle et besøg værd. Grunden er beliggende i haveforeningen Venezuela mellem det populære område Dronningborg og Randers centrum. På grunden er der i 2020/ 2021 er bygget et hus på 40m2 + hems. Huset består af gang, værelse, hems, køkken/ alrum og badeværelse. Der er mulighed for soveplads både i værelse og på hemsen. Huset har en stor sammenhængende træterrasse på i alt 108 m2. Der er adgang til terrassen fra køkkenet på den østlige side som hænger sammen med den 12 m2 overdækkede terrasse på den sydlige side, hvor hoveddøren er. Sluttelige er der en stor niveaudelt terrasse på den vestlige side af huset, hvor du kan opholde dig fuldstændig ugeneret.

8900 Randers C
8. jul.
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3
 • Kolonihave - 4
 • Kolonihave - 5
Kolonihave i Bogense

Kolonihave i Bogense

40.000 kr.

Vidunderlig kolonihave i Bogense - Ved Stranden 13 - med orangeri lavet af sprosse-vinduer sælges. Haven er prop fyldt med alt i frugt og grønt, fra asparges til frugttræer over hindbær og jordbær samt meget meget mere. Økologisk dyrket og med mange insekt tiltrækkende blomster og buske. Orangeri på 16 m2 og over 4 m i kip. Udover højbede er en skøn indbygget daybed. Mulighed for at bygge yderligere på grunden. Bålplads og terresse. Årlig afgift 700,-. Ejer må max bo 15 km fra kolonihaven.

5400 Bogense
10. jul.
KOLONIHAVE til salg

KOLONIHAVE til salg

162.000 kr.

GRØN OASE SÆLGES. ?FRUENS VILJE? er bygget på det nordøstlige hjørne af grunden, som mod syd og vest er delvist bevokset med buske og frugttræer. Her er både sol, skygge og masser af rum til at slappe af i en hængekøje, spise frokost på terrassen, arbejde i drivhuset, bygge huler, sole sig på græsset, lave mad på den lille bålplads eller studere pindsvin i krattet om aftenen. Stue og køkken fungerer perfekt med god plads til både madlavning, opvask og bespisning af op til 10 personer. I 2020 blev huset tilsluttet elforsyningen, fordi solfangerne ikke var tilstrækkelige. Samtidig blev der sat vandvarmer op, så huset er klar til et badeværelse med bruser.

8330 Beder
27. jul.

Kolonihave med hus i ringe

15.000 kr.

Hyggelig kolonihave med hus sælges. På grunden er der rabarber, jordbær (mange på vej), tomater, kartofler, løg, gulerødder, rødbede, majs og hindbær. En del af jorden er ikke dyrket så der er god plads til at udfolde sig. Der er vand på grunden ingen toilet eller kloak. Ingen strøm på grunden. Huset er indrettet med sofa og bord. Den årlige haveafgift er ca 800kr inkl vand. Du skal bo i Faaborg Midtfyn kommune for at kunne købe den. Sælges grundet manglende interesse.

5750 Ringe
tir.

Kolonihave ti salg

Sælges

24777722 60 kv Kolonihave Grønløkke haveforening Kolonihavehuset er 60 kv Og udestuen er 10 kv Hele grunden er 400kv Helt nyt køkken og badeværelse Der er bopælspligt i odense kommune Jeg svarer kun på sms 24777722 .

5000 Odense C
i går

Kolonihave sælges i Esbjerg

40.000 kr.

Der er vand, El med solceller kloak er betalt

6700 Esbjerg
2. aug.

Kolonihave til salg i Nyborg

Sælges

Rigtig hyggeligt og afsondret kolonihave på 520 kvm, med et lille hus på 25 kvm. Det er den sidste have på en blind sti, væk fra larm og støj. Haven er opdelt i 2 store dele, med en stor vindrue plante imellem (ca. 25 år gammel). Der er en god redskabsskur, med flere have redskaber inkl. benzin græsslåmaskine, hækkeklipper og diesel generator mm. Fremvisning efter aftale.

5800 Nyborg
søn.

Kolonihave i Odense til salg

199.269 kr.

Nybygget kolonihavehus til salg i Haugstedsminde haveforening i Odense C. Huset er 21 m2 som varmekilde er der monteret en luft til luft varmepumpe, den overdækkede terrasse er 18 m2 og udhuset er 5 m2. Der er bopælspligt i Odense kommune i foreningen. Prisen er uden løsøre

5000 Odense C
12. aug.

Kolonihave Esbjerg sælges

45.000 kr.

El med solceller Esbjerg

6710 Esbjerg V
12. jul.

Kolonihave med hus i H/F Baagø

254.000 kr.

Flot kolonihavehus med dejlig grund i den eftertragtede Baagø haveforening sælges, i Odense Kommune. Der er bopælspligt i Kommunen. Baagø Haveforening er beliggende hvor kanalen og fjorden mødes, samt den skønne natur ved Stige ø er lige udenfor døren. Der er mange muligheder for fysisk naturoplevelse med et godt cykelmiljø, bådmiljø, kajak mulighed, fiske oplevelser, mv. Huset er opført i 2013 og er løbende blevet udvidet med 2 tilbygninger (hvor det ene er et skur/anneks) med kvalitetsmaterialer. Huset har et godt inde miljø, og beklædt med træ indendørs og har en god brændeovn. Huset er udvendigt beklædt med Kalmar brædder er på sammenlagt 54 kvm. Der er forberedt til EL, som dog ikke er indlagt i huset. Der er separat vandforsyning på grunden, og kan enkelt indlægges. Haven er velanrettet og enkel at vedligeholde. I haveforeningen er der adgang til Fællestoilet område og privat bom parkering. Pris vurdering 254000,00 kr. Seriøse bud modtages. Tlf. 30690911

5000 Odense C
man.

hyggeligt kolonihave i Odense NØ Martins...

150.000 kr.

hyggeligt kolonihave i Odense NØ Martinsminde H/F hyggeligt lille hus i stille og rolig haveforening. huset står helt tomt så det er klar til din/jeres nye drøm, for det er hvad et kolonihave hus er en drøm om have, fælleskab og hygge i de gode sommer stunder, haven står ligeså helt tom og bar så der er massere af plads til både bede, træer, måske en lille hængekøje muglighederne er endeløse. praktisk info; Bopælspligt: JA Boligareal 48kvm Grundareal 300kvm Årlig haveafgift kr. pr. år 3500 Fakta: bad/toilet septiktank/2500L 1 værelse bagskur/loft redskabskur med indhold medfølger vurdering 280.000. ¨ start pris 150.000 men åben for bud. hvis interesseret (kun sms) på tlf nr +45 55 21 92 32

5240 Odense NØ
12. aug.

Kolonihavehus H/F Vibelund

240.000 kr.

Haveforeningen Vibelund er en ren grøn hyggelig oase i udkanten af den tætte bebyggelse i Bolbro og Højstrup. Vibelund er en dejlig velorganiseret kolonihaveforening beliggende i det vestligste med affaldssortering + haveaffalds plads for nyligt har foreningen lavet toiletbygning vi har et fælles have lod med bålsted og Petanque bane samt fin ny overdækket terrasse vi tæt på skov og hyggelig natur, egen bold bane med stål mål ned mod skoven 250 meter fra kolonihaven og der finder du endnu et fint overdækket bålsted nær skoven. Forholdsvis nyopført fuldisoleret tilbygning på haveloddet du køber samt hovedbygningen er robust og bygget i gasbeton, haven er gjordt rimelig vedligeholdelsesfri som ses på billederne er der bede med granitskærver to frugt træer ( ikke så gamle endnu - nogle år ) kirsebær & æble. Småt men godt bålsted. Der nyt - ok rummeligt skur med redskaber m.m der følger med + robust dør i. I hytten har du nogle fine hyggelige sektioner/rum med indgang til stuen samt Indgang fra tilbygningen til soveværelset velfungerende toilet rum med bad, toilet & lem til loftet (som jeg gerne ville have haft ordnet så man rigtigt kunne bruge det men ej har fået gjordt dog har vi haft lagt ca 200 millimeter isolering deroppe i 2019 )ny septiktank på 3500L (2021) vandværk til vinter perioden med 1000L tank til vandet. Helårs vandhane har vi også i foreningen. Varmekilde er varmepumpe luft til luft der blevet trukket rimeligt med stikkontakter og lys rundtomkring også. Vi ligger langt fra Middelfartvejen så selv fuglene der kvidre kunne overdøve støjen fra det der en lille/mellem størrelse sø et stenkast væk som man kan se fra grunden. Syndes helt klart grundet størrelse og beliggenheden & folk omkring får denne kolonihave i toppen Du kan få/købe meget i hytten som kan følge med (løsøre i vurderingen)( fra bestyrelsen som kommer meget snart og giver pris på hytten) fra gardiner kunst skabe borde sofa køkkengrej havegrej have sæt parasol med granitfod gasgrill m.m

5320 Agedrup
man.