Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Kolonihavehuse

27
Flot og meget velholdt villa, i gå-afstand til Sunds sø, samt dagligvarebutik.

Flot og meget velholdt villa, i gå-afsta...

Fra kr. 1795000

Kom frisk, kom frisk! Meget velholdt villa til den pladskrævende familie Beliggende på en legevenlig, blind vej hvor der bor flere børnefamilier og gode naboer. Gåafstand til indkøbsmuligheder og naturskønt område ved Sunds sø. Skoler: vi har 2 skoler i Sunds Skalmejeskolen fra 0-6 klasse, sikker skolevej, via sti direkte til skolen. Sunds skole fra 7-9/10 kasse, transport via almindelig vej. Boligen er opført i 1969 i gule teglsten. Boligarealet er på 245 m2, fordelt på 2 etager og med store muligheder for den pladskrævende børnefamilie. Indvendigt som udvendigt meget velholdt og løbende pænt istandsat. Senest er huset renoveret i 2010 med nyt tag og efterisoleret på loftet. Alle rum i huset er malet i lyse farver. Stueetagen rummer bryggers, køkken, en stor, lys stue, rummelig entre/hall, badeværelse, et mindre depotrum og tre værelser. Det ene værelse med 5 indbyggede skabe. Køkken: Er incl stort Bosch køleskab, ovn med pyrolyse rens, 4 kogeplader indbygget i bordplade. Førstesalen har en stor gildesal/opholdsrum, badeværelse med sauna, et værelse, et stort soveværelse med en dejlig skabsvæg og et hobbyrum. Begge værelser på førstesalen er med tagvinduer mod vest. Gildesal/opholdsrum med to store, sydvendte vinduer i gavlen. De to etager er forbundet med en solid, hvidmalet ståltrappe med repos. Trin og gelænder af massivt egetræ. Køkkenet er med trægulv, mens alle boligens andre rum er med gulvtæppe, eller trægulv. Toilettet i stueetagen har gulvvarme. Boligen har Verisure Alarm installeret og tilsluttet, samt med i nabohjælp. Tilhørende boligen er en hyggelig have, ny-anlagt i 2005, samt stort drivhus, med hærdet glas. NB: 20 gratis tomatplanter de næste 5 år. Derudover en muret garage med port samt og god plads til opbevaring, samt en lille kælder. Fliserne er i 2019 blevet renset af professionelle, og fremstår som nye. Sidst, men ikke mindst, har boligen en skøn udestue med termoglasvinduer og dobbeltdør mod vest. Kom forbi og se vores hus og spændende have. Vi vil glæde os til at vise det frem. Vi har et glas kold hvidvin klar til jer???? Pris 1.995.000 , vurderet af en ejendomsmægler fra EDC. hvis du er frisk på en hurtig handel, kan du få en stor rabat En STOR fordel for dig: der er lån i ejendommen på 1.000.000 Glæder os til at høre fra dig. ???????????????????? Overtagelse 1.februar, eller 1 marts 2020 venlig hilsen Aase og Evald Storm Tranevej 31 7451 Sunds tlf 4071 7843 ring til mig og jeg sender gerne flere billeder

7451 Sunds
i dag
Selvmægler.dk
Lejlighed i den hyggelige by Sønder Felding

Lejlighed i den hyggelige by Sønder Feld...

Fra kr. 265000

Denne lejlighed byder på 51 m af ren hygge! Da nuværende ejer overtog boligen for 10 år siden, blev den hvortil, blandt andet køkken, bad, gulv og loftsbrædder blev udskiftet. Under ombygning i 1981 blev der sat kviste på. Til lejligheden hører også et på omtrent 6-8 m med god mulighed for opbevaring af haveredskaber, mindre møbler, cykler, eller hvad du ellers ikke helt kan nænne at smide ud. Lejligheden ligger i et , så du kan nemt få noget ud af det fælles udendørsareal bestående af en velholdt græsplæne. Desuden ligger boligen ikke længere en små 10 minutters gang fra den lokale Superbrugs. Derved finder du tæt på. med gode forbindelser til både Herning og Grindsted. Det naturlige og bakkede landskab med store hedestrækninger kendetegner området, og man har ikke langt til hverken skov eller vandløb. For eksempel løber Skjern Å gennem byen og bidrager med en beroligende lyd af rislende vand. Desuden kan man med fordel benytte sig af Herning Sø til en dukkert samt solbadning i sommerperioderne. Der er god mulighed for at spare på udgifterne, hvis du investerer i denne lejlighed. Blandt andet er den rigtig , hvor nuværende ejer kun betaler 4.500 kr. om året. Udgifterne til grundejerforeningen som står for vedligeholdelse ved ejendommens offentlige arealer koster kun 200 kr. årligt. Boligen her byder på en ,da den i sin tid startede ud med at fungere som stuehus til den gamle mølle. Alle husene rundt omkring er faktisk bygget på et gammel hønseri, hvor nuværende ejer pudsigt nok arbejdede, da han var 16 år gammel. Sidenhen blev bygningen benyttet som systue, og den dag i dag er der blevet lavet 4 hyggelige lejligheder i komplekset. Med denne lejlighed har du mulighed for at blive del af fællesskabet i Sønder Felding, hvor der er et godt sammenhold. Byen er i øvrigt vært for , som er et tilbagevende arrangement, hvor over 3000 mennesker mødes hvert år for at høre musik. Som børnefamilie er der både børnehave og folkeskole op til 9. klasse. Desuden finder du Sønder Felding Efterskole i byen, hvor der er fokus på at hjælpe de bogligt svage.

7280 Sønder Felding
i dag
Selvmægler.dk
Dejlig varmt hus, med have der grænser op til grønne arealer.

Dejlig varmt hus, med have der grænser o...

Fra kr. 2250000

Stort hus som ligger ugenert på en dejlig opvokset grund, med minimal vedligehold.

6200 Aabenraa
i dag
Selvmægler.dk
charmerende og hyggelig lejlighed i smukke omgivelser og med udendørs fælles poo

charmerende og hyggelig lejlighed i smuk...

Fra kr. 995000

Arnakkegård består af 13 lejligheder beliggende i villakvarter ca 7 km udenfor Holbæk og 2 km til vipperød med togstation og regionaltog til hhv Holbæk og København. Desuden går der bus fra Arnakke i myldretiden til Holbæk. Der er indkøbsmuligheder med netto og superbrugsen og tankstation. Lejligheden ligger kun 500 m fra Isefjorden, hvor man fra et højtliggende udsynspunkt kan nyde fantastisk udsigt over fjorden, marker og skov. Her er ligeledes stor grillplads med legeplads og boldbane samt stort grønt areal at boltre sig på. Landlige omgivelser kombineret med smuk natur og ideelt sted at have bo også hvis man har husdyr. Lejligheden er nymalet på stueetagen og delvis 1.sal Gulv i stue er nyslebet og lakeret. Gulv i soveværelset på 1.sal er ligeledes nymalet Ny vandvarmer fra 2020 ,ny emhætte fra 2021 og varmepumpe fra 2018. Ovenpå er der ligeledes nyere elradiator Walkin closet i forlængelse af soveværelset.

4390 Vipperød
i dag
Selvmægler.dk
Kolonihave til salg i Nyborg
  • Kolonihave til salg i Nyborg - 2
  • Kolonihave til salg i Nyborg - 3

Kolonihave til salg i Nyborg

Sælges

Rigtig hyggeligt og afsondret kolonihave på 520 kvm, med et lille hus på 25 kvm. Det er den sidste have på en blind sti, væk fra larm og støj. Haven er opdelt i 2 store dele, med en stor vindrue plante imellem (ca. 25 år gammel). Der er en god redskabsskur, med flere have redskaber inkl. benzin græsslåmaskine, hækkeklipper og diesel generator mm. Fremvisning efter aftale.

5800 Nyborg
i går
  • Kolonihave til salg i Nyborg - 2
  • Kolonihave til salg i Nyborg - 3
  • Kolonihave til salg i Nyborg - 4
  • Kolonihave til salg i Nyborg - 5

Kolonihave ti salg

Sælges

24777722 60 kv Kolonihave Grønløkke haveforening Kolonihavehuset er 60 kv Og udestuen er 10 kv Hele grunden er 400kv Helt nyt køkken og badeværelse Der er bopælspligt i odense kommune Jeg svarer kun på sms 24777722 .

5000 Odense C
i går

Andelsboliglejlighed i Hadsten bymidte

Fra kr. 292612

Tæt ved forretninger og jernbanestation Boligafgiften udgør Kr, 5,162,00 pr. måned. Henvendelse til: Ib Ladefoged, tlf. 2661 0707

8370 Hadsten
i går
Selvmægler.dk

Kolding: Herligt hus med stor garage

Fra kr. 1895000

Vi sælger vort skønne hus i Fuglekvarteret i den nordlige del af Kolding. Det ligger tæt på sygehuset og Kolding Storcenter samt centralt ift både motorvej og midtbyen. Huset er på 136 m2 og i ét plan. Der er installeret et 3,8 kW solcelleanlæg i 2012, genvex i 2013 og der er brændeovn i huset. Herudover er der en garage på 50 m2. Huset: Den store stue er husets hjerte. Der er loft til kip og et flot vinduesparti, hvilket giver et unikt lysindfald selv på overskyede dage. Ydermere er der en velfungerende brændeovn og en dobbelt terrassedør ud til haven. Fra stuen er der franske døre ind til køkkenalrummet og der er herfra ligeledes udgang til udendørsarealerne via en terrassedør. Køkkenet er af ældre dato, men pænt og velfungerende. Det store soveværelse har en mellemgang, der kan bruges som walk-in-closet, hvis man ønsker dette. Fra mellemgangen er der også tilgang til badeværelset, som er med bruseniche og gulvvarme. Der er yderligere to børneværelser, et gæstetoilet og en entre med gulvvarme. Fyrretræsgulvene i huset er (på nær ét) alle blevet slebet og lakeret i 2019. Garagen: Garagen kan tilgås fra huset og er et stort rummeligt rum på 50 m2. Der er en varmepumpe fra 2011 i garagen hvilket sikrer at temperaturen kan holdes over frysepunktet om vinteren. Der er trukket vand og kloakering. Gulvet er delvist med fliser, delvist malet beton. Haven: Der er lagt fliser rundt om huset. Haven er nem med et drivhus og enkelte frugtbuske.

6000 Kolding
i går
Selvmægler.dk

Kolonihavehus H/F Vibelund

250.000 kr.

Haveforeningen Vibelund er en ren grøn hyggelig oase i udkanten af den tætte bebyggelse i Bolbro og Højstrup. Vibelund er en dejlig velorganiseret kolonihaveforening beliggende i det vestligste med affaldssortering + haveaffalds plads for nyligt har foreningen lavet toiletbygning vi har et fælles have lod med bålsted og Petanque bane samt fin ny overdækket terrasse vi tæt på skov og hyggelig natur, egen bold bane med stål mål ned mod skoven 250 meter fra kolonihaven og der finder du endnu et fint overdækket bålsted nær skoven. Forholdsvis nyopført fuldisoleret tilbygning på haveloddet du køber samt hovedbygningen er robust og bygget i gasbeton, haven er gjordt rimelig vedligeholdelsesfri som ses på billederne er der bede med granitskærver to frugt træer ( ikke så gamle endnu - nogle år ) kirsebær & æble. Småt men godt bålsted. Der nyt - ok rummeligt skur med redskaber m.m der følger med + robust dør i. I hytten har du nogle fine hyggelige sektioner/rum med indgang til stuen samt Indgang fra tilbygningen til soveværelset velfungerende toilet rum med bad, toilet & lem til loftet (som jeg gerne ville have haft ordnet så man rigtigt kunne bruge det men ej har fået gjordt dog har vi haft lagt ca 200 millimeter isolering deroppe i 2019 )ny septiktank på 3500L (2021) vandværk til vinter perioden med 1000L tank til vandet. Helårs vandhane har vi også i foreningen. Varmekilde er varmepumpe luft til luft der blevet trukket rimeligt med stikkontakter og lys rundtomkring også. Vi ligger langt fra Middelfartvejen så selv fuglene der kvidre kunne overdøve støjen fra det der en lille/mellem størrelse sø et stenkast væk som man kan se fra grunden. Syndes helt klart grundet størrelse og beliggenheden & folk omkring får denne kolonihave i toppen Du kan få/købe meget i hytten som kan følge med (løsøre i vurderingen)( fra bestyrelsen som kommer meget snart og giver pris på hytten) fra gardiner kunst skabe borde sofa køkkengrej havegrej have sæt parasol med granitfod gasgrill m.m

5320 Agedrup
lør.

Kolonihave i Odense til salg

199.269 kr.

Nybygget kolonihavehus til salg i Haugstedsminde haveforening i Odense C. Huset er 21 m2 som varmekilde er der monteret en luft til luft varmepumpe, den overdækkede terrasse er 18 m2 og udhuset er 5 m2. Der er bopælspligt i Odense kommune i foreningen. Prisen er uden løsøre

5000 Odense C
fre.

hyggeligt kolonihave i Odense NØ Martins...

150.000 kr.

hyggeligt kolonihave i Odense NØ Martinsminde H/F hyggeligt lille hus i stille og rolig haveforening. huset står helt tomt så det er klar til din/jeres nye drøm, for det er hvad et kolonihave hus er en drøm om have, fælleskab og hygge i de gode sommer stunder, haven står ligeså helt tom og bar så der er massere af plads til både bede, træer, måske en lille hængekøje muglighederne er endeløse. praktisk info; Bopælspligt: JA Boligareal 48kvm Grundareal 300kvm Årlig haveafgift kr. pr. år 3500 Fakta: bad/toilet septiktank/2500L 1 værelse bagskur/loft redskabskur med indhold medfølger vurdering 280.000. ¨ start pris 150.000 men åben for bud. hvis interesseret (kun sms) på tlf nr +45 55 21 92 32

5240 Odense NØ
fre.

Kolonihave med hus i ringe

18.000 kr.

Hyggelig kolonihave med hus sælges. På grunden er der rabarber, jordbær (mange på vej), tomater, kartofler, løg, gulerødder, rødbede, majs og hindbær. En del af jorden er ikke dyrket så der er god plads til at udfolde sig. Der er vand på grunden ingen toilet eller kloak. Ingen strøm på grunden. Huset er indrettet med sofa og bord. Den årlige haveafgift er ca 800kr inkl vand. Du skal bo i Faaborg Midtfyn kommune for at kunne købe den. Sælges grundet manglende interesse.

5750 Ringe
ons.

Kolonihavehus Viborg C

69.900 kr.

Stor grund med mange muligheder, en at bygge et stort nyt eller nyde det son det er. Er meget central beliggende, så ønsker man stilhed og skov så spring videre, for dette er med alt inde for få minutters gang, vil vurdere 10-15 min til man står i gågaden. Der er WC med afløb til kloak, der er IKKE lagt el/strøm ind men naturligvis en mulighed. I de 2000 kr årligt er der fri vand. Man må overnatte eller bo der hele sæsonen hvis man ønsker dette. Haven er hegnet ind hvis man har hund. Med "egen" lille p-plads. Sælges udelukket fordi min mor ikke kan holde til havearbejde, og jeg har hverken lysten eller tiden til det.

8800 Viborg
tir.

Sommerhus i Limfjordsområdet ideel til u...

Fra kr. 935000

Vi sætter nu vores sommerhus bygget i 1994 til salg! Huset er beliggende Ålbækparken 54, 7860 Spøttrup. Efter vi selv og børnene har brugt den gennem årene er den nu mest lejet ud, og der er indberettet over 45.000 kr. i gennemsnit de sidste 4 år gennem Sol og Strand (det meste er jo skattefri ved udlejning gennem et bureau). Huset er et klinkbeklædt træsommerhus, som er beklædt med en specialfremstillet beklædning indvendig, for at have et rigtigt bjælkehuslook. Huset er på 87 m2 beboelse + 4 m2 redskabsrum, og der er sovepladser til 8 personer. Indeholder hems, sauna, spabad, solarie, brændeovn, overdækket terrasse. Der er en 115/115 mbit internetforbindelse. Der er loft til kip i hele huset undtagen under hemsen. Prisen er 935.000,- kr. Afhængig af hvordan man finansierer huset, er der kun en mindre egenbetaling. Der er stadig enkelte uger hen over sommeren som man kan reservere til sig selv, men lejeindtægten følger jo ejeren. Mobil 40 30 44 88 Orla Nautrup Efter sigende skulle det være Sol og Strands bedst udlejede hus i området ???? Der er forøvrigt en del dådyr, egern samt en masse fugleliv i området. Link til sommerhuset: https://www.sologstrand.dk/…/sommerhus-8personer-32-2030.htm

7860 Spøttrup
i går
Selvmægler.dk

Hyggelig bolig i den gamle del af Stjern...

Fra kr. 1475000

For enden af Nordre Dybbølvej, hvor der kun kører få biler, finder I denne hyggelige villa, som egner sig godt til både den unge familie, det voksne par eller den enlige. Villaen ligger tæt på flere forskellige dagligvarebutikker, vuggestuer, børnehaver og skole. Har du lyst til en gå eller løbe en tur i naturen, så er Hannerup Skoven ganske tæt på, og du finder desuden 3 forskellige fitnesscentre inden for kort afstand. Skal du med offentlige transport, så er banegården heller ikke langt væk. Boligen indeholder 102 m2 godkendt beboelse, men har yderligere 31 m2, som anvendes som bolig (ikke reg. som bolig på BBR). Til boligen er der carport med isoleret værksted opført i 2008. Boligen er optimalt indrettet. 1. sal indeholder 2 gode værelser med skabe samt udnyttede skunkrum indrettet til opbevaring. Stueplan indeholder badeværelse, renoveret i 2010 samt tilstødende toilet også kaldet "Fransk Toilet", det betyder bare at bad og toilet er adskilt. Soveværelse (ikke reg. som bolig på BBR) med direkte udgang til haven, god rummelig stue. Pænt og velholdt køkken med mindre spiseplads. Stort bryggers ( ikke reg. som bolig på BBR), som de nuværende ejere har indrettet til kombineret bryggers og kontor. Under trappen til førstesalen findes et lille viktualierum eller "Harry Potter" - rummet, med god plads til opbevaring. Huset er løbende renoveret og holdt ved lige med blandt andet mahognivinduer med lydisolerende ruder, efterisolering af hulmure samt nyt gulv i køkken og stue. Den sydvestvendte terrasse ligger ugenert med udsyn til en velholdt have. Haven er anlagt med blomsterbede, køkkenhave samt drivhus. Den gennemgående bemærkning fra gæster i huset har altid været: "Nej, hvor er her hyggeligt

7000 Fredericia
i går
Selvmægler.dk

Bindingsværk idyl midt i Holbæk

Fra kr. 2895000

Vores hyggelige bindingsværks hus i Holbæk midtby er netop blevet til salg, så drømmer du om en idyl ved havnen, stranden og centrum af Holbæk, er her muligheden. 157 kvm, lukket have og garage. 2.895.000 kr

4300 Holbæk
i går
Selvmægler.dk

Kolonihave sælges i Esbjerg

40.000 kr.

Der er vand, El med solceller kloak er betalt

6700 Esbjerg
2. aug.

KOLONIHAVE til salg

162.000 kr.

GRØN OASE SÆLGES. ?FRUENS VILJE? er bygget på det nordøstlige hjørne af grunden, som mod syd og vest er delvist bevokset med buske og frugttræer. Her er både sol, skygge og masser af rum til at slappe af i en hængekøje, spise frokost på terrassen, arbejde i drivhuset, bygge huler, sole sig på græsset, lave mad på den lille bålplads eller studere pindsvin i krattet om aftenen. Stue og køkken fungerer perfekt med god plads til både madlavning, opvask og bespisning af op til 10 personer. I 2020 blev huset tilsluttet elforsyningen, fordi solfangerne ikke var tilstrækkelige. Samtidig blev der sat vandvarmer op, så huset er klar til et badeværelse med bruser.

8330 Beder
27. jul.

Kolonihave

62.000 kr.

Huset er indrettet med 2 rum på hver 12 kvm. og en overdækket uderum, ligeledes på 12 kvm. Der er et stort skur der er indrettet med værkstedsbord og tørkloset. Der er endvidere forberedt til et baderum. Gasvandvarmer medfølger. Der er også et mindre redskabsskur til opbevaring af haveredskaber. Der er et solcelleanlæg bestående af 2 solcellepaneler og 2 originale solcellebatterier. Der medfølger diverse tilbehør så som næsten ny motorplæneklipper og meget andet. Der er bopælspligt i Assens kommune.

5683 Haarby
21. jul.

Kolonihave

285.000 kr.

Bopælspligt i Aalborg kommune. Haveforeningen Draget. 1/2 årlig leje er 1500 inklusiv vand. 50 liter varmtvandsbeholder. Varmepumpe på 4,3 KW. Septiktank. Stor stue/køkken-alrum + soveværelse og stort badeværelse med toilet. 100 mm isolering i vægge og med ny yderbeklædning. 150 mm isolering på loftet og med ny troldtekt lofter. Termoruder. Står på støbt fundament. Dræn er gravet rundt om huset og i haven. Lerjord på grunden er fjernet og erstattet med 26 tons frisk jord. Fantastisk smukt præmieret haveanlæg. Beliggende i skøn haveforening med en rigtig god bestyrelse. Her er højt til loftet. Parkering er lige ved havelågen.

9200 Aalborg SV
17. jul.

Kolonihave Esbjerg sælges

45.000 kr.

El med solceller Esbjerg

6710 Esbjerg V
12. jul.

Kolonihave i Bogense

40.000 kr.

Vidunderlig kolonihave i Bogense - Ved Stranden 13 - med orangeri lavet af sprosse-vinduer sælges. Haven er prop fyldt med alt i frugt og grønt, fra asparges til frugttræer over hindbær og jordbær samt meget meget mere. Økologisk dyrket og med mange insekt tiltrækkende blomster og buske. Orangeri på 16 m2 og over 4 m i kip. Udover højbede er en skøn indbygget daybed. Mulighed for at bygge yderligere på grunden. Bålplads og terresse. Årlig afgift 700,-. Ejer må max bo 15 km fra kolonihaven.

5400 Bogense
10. jul.

Kolonihave

585.000 kr.

Sjælden udbudt luksus fritidshus Drømmer du om kolonihavelivet, tiny house living, frihed og ro, er denne perle et besøg værd. Grunden er beliggende i haveforeningen Venezuela mellem det populære område Dronningborg og Randers centrum. På grunden er der i 2020/ 2021 er bygget et hus på 40m2 + hems. Huset består af gang, værelse, hems, køkken/ alrum og badeværelse. Der er mulighed for soveplads både i værelse og på hemsen. Huset har en stor sammenhængende træterrasse på i alt 108 m2. Der er adgang til terrassen fra køkkenet på den østlige side som hænger sammen med den 12 m2 overdækkede terrasse på den sydlige side, hvor hoveddøren er. Sluttelige er der en stor niveaudelt terrasse på den vestlige side af huset, hvor du kan opholde dig fuldstændig ugeneret.

8900 Randers C
8. jul.

Kolonihave

55.555 kr.

Dejlig kolonihave til salg ligger i Fresiahaven 23, Nabkær Huset er på 15 kvm har fået nyt tag i 2020, og der er skiftet isolering i hele huset. Udvendigt er træet skiftet på syd og østsiden. Indvendigt er træet skiftet på alle vægge og der er frit udsyn til spær. Der er et lille køkken og et "das" i huset. Der er lagt vand ind i huset, men ingen el. Grunden er ca 336 kvm. Bopælspligt i Herning Al henvendelse til Lone Kristensen 51788210

7400 Herning
8. jul.

Grund til fritidshytte

1.100 kr.

Naturskønt beliggende jordareal kan lejes for en længere periode fra 1. september. Samlet areal på 25.000m2. Mulighed for fiskeret i sø på 1000m2. Der kan opsættes en fritidshytte efter gældende regler, have dyrehold og/eller dyrkning af jorden til fødevarer. Brænde medfølger til eget forbrug. kr. 1.100/md. Beliggende ved Fangel, Odense S. Svarer kun sms og tlf.

5792 Årslev
3. jul.

Skov og jord til fritidshytte.

700 kr.

Naurskøn skov på 10.000m2 med mulighed for opsætning af fritidshytte udlejes for en længere periode. Fritidshytte kan opsættes efter gældende regler. Brænde medfølger til eget forbrug. Mulighed for en lille skovsø. Mulighed for yderligere 10.000m2 jord til dyrehold eller til dyrkning af fødevarer. Beliggende ved Fangel, Odense S. 700/md. Svarer kun sms og telefon.

5792 Årslev
3. jul.

Kolonihave i Aalborg

52.000 kr.

Meget velholdt kolonihave beliggende i Haveforeningen Højbogaard i Skalborg (Aalborg). Haven ligger på en stor endegrund med gode parkeringsforhold. Den næsten 500 kvm. store have er nem at vedligeholde og indeholder forskellige frugttræer og bede samt en køkkenhave! Huset er et klassisk kolonihavehus i svenskrød med hvide vinduer og med en dejlig terrasse! På grunden er der et lille skur med toilet. Div. møbler, haveredskaber samt havemøbler og øvrige inventar medfølger! Haven er vurderet til 63.424,- Sælges til KUN 52.000,- Ved spørgsmål eller ønske om fremvisning : Kontakt Jørgen Larsen på telefon 22 90 70 81.

9210 Aalborg SØ
23. jun.