Kolonihavehuse

36
Kolonihave ti salg
 • Kolonihave ti salg - 2
 • Kolonihave ti salg - 3

Kolonihave ti salg

Sælges

24777722 60 kv Kolonihave Grønløkke haveforening Kolonihavehuset er 60 kv Og udestuen er 10 kv Hele grunden er 400kv Helt nyt køkken og badeværelse Der er bopælspligt i odense kommune Den er bygget i 2019 og renoveret i 2021 Jeg svarer kun på sms 24777722 .

5000 Odense C
i går
 • Kolonihave ti salg - 2
 • Kolonihave ti salg - 3
 • Kolonihave ti salg - 4
 • Kolonihave ti salg - 5
Kolonihave i Aalborg
 • Kolonihave i Aalborg - 2
 • Kolonihave i Aalborg - 3

Kolonihave i Aalborg

52.000 kr.

Meget velholdt kolonihave beliggende i Haveforeningen Højbogaard i Skalborg (Aalborg). Haven ligger på en stor endegrund med gode parkeringsforhold. Den næsten 500 kvm. store have er nem at vedligeholde og indeholder forskellige frugttræer og bede samt en køkkenhave! Huset er et klassisk kolonihavehus i svenskrød med hvide vinduer og med en dejlig terrasse! På grunden er der et lille skur med toilet. Div. møbler, haveredskaber samt havemøbler og øvrige inventar medfølger! Haven er vurderet til 63.424,- Sælges til KUN 52.000,- Ved spørgsmål eller ønske om fremvisning : Kontakt Jørgen Larsen på telefon 22 90 70 81.

9210 Aalborg SØ
tor.
 • Kolonihave i Aalborg - 2
 • Kolonihave i Aalborg - 3
 • Kolonihave i Aalborg - 4
 • Kolonihave i Aalborg - 5
Kolonihave
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3

Kolonihave

65.000 kr.

Huset er indrettet med 2 rum på hver 12 kvm. og en overdækket uderum, ligeledes på 12 kvm. Der er et stort skur der er indrettet med værkstedsbord og tørkloset. Der er endvidere forberedt til et baderum. Gasvandvarmer medfølger. Der er også et mindre redskabsskur til opbevaring af haveredskaber. Der er et solcelleanlæg bestående af 2 solcellepaneler og 2 originale solcellebatterier. Der medfølger diverse tilbehør så som næsten ny motorplæneklipper, ny generator og meget andet. Der er bopælspligt i Assens kommune.

5683 Haarby
tor.
 • Kolonihave - 2
 • Kolonihave - 3
 • Kolonihave - 4
 • Kolonihave - 5
Kolonihave ti salg
 • Kolonihave ti salg - 2
 • Kolonihave ti salg - 3

Kolonihave ti salg

1.234 kr.

24777722 60 kv Kolonihave Grønløkke haveforening Kolonihavehuset er 60 kv Og udestuen er 10 kv Hele grunden er 400kv Helt nyt køkken og badeværelse Der er bopælspligt i odense kommune Den er bygget i 2019 og renoveret i 2021 Jeg svarer kun på sms 24777722 .

5000 Odense C
ons.
 • Kolonihave ti salg - 2
 • Kolonihave ti salg - 3
 • Kolonihave ti salg - 4
 • Kolonihave ti salg - 5
Kolonihave hus midt i skoven, med egen sø

Kolonihave hus midt i skoven, med egen s...

1.000 kr.

Kolonihavehus med tilhørende skov og sø kan lejes. Grunden er på 22.000m2. Der indgår 0,8RM træ/måned(sav selv).Huset er simpelt og har en fantastisk beliggenhed midt i naturen hvor rådyrene går lige udenfor vinduerne, samt en masse andre dyr. Huset er et stort rum. Evt. mulighed for urtehave. Der er ikke strøm og vand, udover vandet i søen. Huset har tidligere været brugt som jagthytte. af en mand og kone fra Sjælland. Adgang til hytten er privat markvej og de sidste 300 meter er der ingen trafik af andre lodsejere, end dem der har adgang til huset. Arealet må bruges til feks. hundetræning. Huset er beliggende 12 km syd for Odense C. Kan overtages efter 15. august. Svarer kun telefon/SMS.

5792 Årslev
ons.

charmerende og hyggelig lejlighed i smuk...

Fra kr. 995000

Arnakkegård består af 13 lejligheder beliggende i villakvarter ca 7 km udenfor Holbæk og 2 km til vipperød med togstation og regionaltog til hhv Holbæk og København. Desuden går der bus fra Arnakke i myldretiden til Holbæk. Der er indkøbsmuligheder med netto og superbrugsen og tankstation. Lejligheden ligger kun 500 m fra Isefjorden, hvor man fra et højtliggende udsynspunkt kan nyde fantastisk udsigt over fjorden, marker og skov. Her er ligeledes stor grillplads med legeplads og boldbane samt stort grønt areal at boltre sig på. Landlige omgivelser kombineret med smuk natur og ideelt sted at have bo også hvis man har husdyr. Lejligheden er nymalet på stueetagen og delvis 1.sal Gulv i stue er nyslebet og lakeret. Gulv i soveværelset på 1.sal er ligeledes nymalet Ny vandvarmer fra 2020 ,ny emhætte fra 2021 og varmepumpe fra 2018. Ovenpå er der ligeledes nyere elradiator Walkin closet i forlængelse af soveværelset.

4390 Vipperød
i går
Selvmægler.dk

Hyggelig bolig i den gamle del af Stjern...

Fra kr. 1475000

For enden af Nordre Dybbølvej, hvor der kun kører få biler, finder I denne hyggelige villa, som egner sig godt til både den unge familie, det voksne par eller den enlige. Villaen ligger tæt på flere forskellige dagligvarebutikker, vuggestuer, børnehaver og skole. Har du lyst til en gå eller løbe en tur i naturen, så er Hannerup Skoven ganske tæt på, og du finder desuden 3 forskellige fitnesscentre inden for kort afstand. Skal du med offentlige transport, så er banegården heller ikke langt væk. Boligen indeholder 102 m2 godkendt beboelse, men har yderligere 31 m2, som anvendes som bolig (ikke reg. som bolig på BBR). Til boligen er der carport med isoleret værksted opført i 2008. Boligen er optimalt indrettet. 1. sal indeholder 2 gode værelser med skabe samt udnyttede skunkrum indrettet til opbevaring. Stueplan indeholder badeværelse, renoveret i 2010 samt tilstødende toilet også kaldet "Fransk Toilet", det betyder bare at bad og toilet er adskilt. Soveværelse (ikke reg. som bolig på BBR) med direkte udgang til haven, god rummelig stue. Pænt og velholdt køkken med mindre spiseplads. Stort bryggers ( ikke reg. som bolig på BBR), som de nuværende ejere har indrettet til kombineret bryggers og kontor. Under trappen til førstesalen findes et lille viktualierum eller "Harry Potter" - rummet, med god plads til opbevaring. Huset er løbende renoveret og holdt ved lige med blandt andet mahognivinduer med lydisolerende ruder, efterisolering af hulmure samt nyt gulv i køkken og stue. Den sydvestvendte terrasse ligger ugenert med udsyn til en velholdt have. Haven er anlagt med blomsterbede, køkkenhave samt drivhus. Den gennemgående bemærkning fra gæster i huset har altid været: "Nej, hvor er her hyggeligt

7000 Fredericia
i går
Selvmægler.dk

Flot og meget velholdt villa, i gå-afsta...

Fra kr. 1795000

Kom frisk, kom frisk! Meget velholdt villa til den pladskrævende familie Beliggende på en legevenlig, blind vej hvor der bor flere børnefamilier og gode naboer. Gåafstand til indkøbsmuligheder og naturskønt område ved Sunds sø. Skoler: vi har 2 skoler i Sunds Skalmejeskolen fra 0-6 klasse, sikker skolevej, via sti direkte til skolen. Sunds skole fra 7-9/10 kasse, transport via almindelig vej. Boligen er opført i 1969 i gule teglsten. Boligarealet er på 245 m2, fordelt på 2 etager og med store muligheder for den pladskrævende børnefamilie. Indvendigt som udvendigt meget velholdt og løbende pænt istandsat. Senest er huset renoveret i 2010 med nyt tag og efterisoleret på loftet. Alle rum i huset er malet i lyse farver. Stueetagen rummer bryggers, køkken, en stor, lys stue, rummelig entre/hall, badeværelse, et mindre depotrum og tre værelser. Det ene værelse med 5 indbyggede skabe. Køkken: Er incl stort Bosch køleskab, ovn med pyrolyse rens, 4 kogeplader indbygget i bordplade. Førstesalen har en stor gildesal/opholdsrum, badeværelse med sauna, et værelse, et stort soveværelse med en dejlig skabsvæg og et hobbyrum. Begge værelser på førstesalen er med tagvinduer mod vest. Gildesal/opholdsrum med to store, sydvendte vinduer i gavlen. De to etager er forbundet med en solid, hvidmalet ståltrappe med repos. Trin og gelænder af massivt egetræ. Køkkenet er med trægulv, mens alle boligens andre rum er med gulvtæppe, eller trægulv. Toilettet i stueetagen har gulvvarme. Boligen har Verisure Alarm installeret og tilsluttet, samt med i nabohjælp. Tilhørende boligen er en hyggelig have, ny-anlagt i 2005, samt stort drivhus, med hærdet glas. NB: 20 gratis tomatplanter de næste 5 år. Derudover en muret garage med port samt og god plads til opbevaring, samt en lille kælder. Fliserne er i 2019 blevet renset af professionelle, og fremstår som nye. Sidst, men ikke mindst, har boligen en skøn udestue med termoglasvinduer og dobbeltdør mod vest. Kom forbi og se vores hus og spændende have. Vi vil glæde os til at vise det frem. Vi har et glas kold hvidvin klar til jer???? Pris 1.995.000 , vurderet af en ejendomsmægler fra EDC. hvis du er frisk på en hurtig handel, kan du få en stor rabat En STOR fordel for dig: der er lån i ejendommen på 1.000.000 Glæder os til at høre fra dig. ???????????????????? Overtagelse 1.februar, eller 1 marts 2020 venlig hilsen Aase og Evald Storm Tranevej 31 7451 Sunds tlf 4071 7843 ring til mig og jeg sender gerne flere billeder

7451 Sunds
i går
Selvmægler.dk

Lejlighed i den hyggelige by Sønder Feld...

Fra kr. 265000

Denne lejlighed byder på 51 m af ren hygge! Da nuværende ejer overtog boligen for 10 år siden, blev den hvortil, blandt andet køkken, bad, gulv og loftsbrædder blev udskiftet. Under ombygning i 1981 blev der sat kviste på. Til lejligheden hører også et på omtrent 6-8 m med god mulighed for opbevaring af haveredskaber, mindre møbler, cykler, eller hvad du ellers ikke helt kan nænne at smide ud. Lejligheden ligger i et , så du kan nemt få noget ud af det fælles udendørsareal bestående af en velholdt græsplæne. Desuden ligger boligen ikke længere en små 10 minutters gang fra den lokale Superbrugs. Derved finder du tæt på. med gode forbindelser til både Herning og Grindsted. Det naturlige og bakkede landskab med store hedestrækninger kendetegner området, og man har ikke langt til hverken skov eller vandløb. For eksempel løber Skjern Å gennem byen og bidrager med en beroligende lyd af rislende vand. Desuden kan man med fordel benytte sig af Herning Sø til en dukkert samt solbadning i sommerperioderne. Der er god mulighed for at spare på udgifterne, hvis du investerer i denne lejlighed. Blandt andet er den rigtig , hvor nuværende ejer kun betaler 4.500 kr. om året. Udgifterne til grundejerforeningen som står for vedligeholdelse ved ejendommens offentlige arealer koster kun 200 kr. årligt. Boligen her byder på en ,da den i sin tid startede ud med at fungere som stuehus til den gamle mølle. Alle husene rundt omkring er faktisk bygget på et gammel hønseri, hvor nuværende ejer pudsigt nok arbejdede, da han var 16 år gammel. Sidenhen blev bygningen benyttet som systue, og den dag i dag er der blevet lavet 4 hyggelige lejligheder i komplekset. Med denne lejlighed har du mulighed for at blive del af fællesskabet i Sønder Felding, hvor der er et godt sammenhold. Byen er i øvrigt vært for , som er et tilbagevende arrangement, hvor over 3000 mennesker mødes hvert år for at høre musik. Som børnefamilie er der både børnehave og folkeskole op til 9. klasse. Desuden finder du Sønder Felding Efterskole i byen, hvor der er fokus på at hjælpe de bogligt svage.

7280 Sønder Felding
i går
Selvmægler.dk

Bindingsværk idyl midt i Holbæk

Fra kr. 2895000

Vores hyggelige bindingsværks hus i Holbæk midtby er netop blevet til salg, så drømmer du om en idyl ved havnen, stranden og centrum af Holbæk, er her muligheden. 157 kvm, lukket have og garage. 2.895.000 kr

4300 Holbæk
i går
Selvmægler.dk

Dejlig varmt hus, med have der grænser o...

Fra kr. 2250000

Stort hus som ligger ugenert på en dejlig opvokset grund, med minimal vedligehold.

6200 Aabenraa
i går
Selvmægler.dk

Sommerhus i Limfjordsområdet ideel til u...

Fra kr. 935000

Vi sætter nu vores sommerhus bygget i 1994 til salg! Huset er beliggende Ålbækparken 54, 7860 Spøttrup. Efter vi selv og børnene har brugt den gennem årene er den nu mest lejet ud, og der er indberettet over 45.000 kr. i gennemsnit de sidste 4 år gennem Sol og Strand (det meste er jo skattefri ved udlejning gennem et bureau). Huset er et klinkbeklædt træsommerhus, som er beklædt med en specialfremstillet beklædning indvendig, for at have et rigtigt bjælkehuslook. Huset er på 87 m2 beboelse + 4 m2 redskabsrum, og der er sovepladser til 8 personer. Indeholder hems, sauna, spabad, solarie, brændeovn, overdækket terrasse. Der er en 115/115 mbit internetforbindelse. Der er loft til kip i hele huset undtagen under hemsen. Prisen er 935.000,- kr. Afhængig af hvordan man finansierer huset, er der kun en mindre egenbetaling. Der er stadig enkelte uger hen over sommeren som man kan reservere til sig selv, men lejeindtægten følger jo ejeren. Mobil 40 30 44 88 Orla Nautrup Efter sigende skulle det være Sol og Strands bedst udlejede hus i området ???? Der er forøvrigt en del dådyr, egern samt en masse fugleliv i området. Link til sommerhuset: https://www.sologstrand.dk/…/sommerhus-8personer-32-2030.htm

7860 Spøttrup
i går
Selvmægler.dk

Andelsboliglejlighed i Hadsten bymidte

Fra kr. 292612

Tæt ved forretninger og jernbanestation Boligafgiften udgør Kr, 5,162,00 pr. måned. Henvendelse til: Ib Ladefoged, tlf. 2661 0707

8370 Hadsten
i går
Selvmægler.dk

Kolding: Herligt hus med stor garage

Fra kr. 1895000

Vi sælger vort skønne hus i Fuglekvarteret i den nordlige del af Kolding. Det ligger tæt på sygehuset og Kolding Storcenter samt centralt ift både motorvej og midtbyen. Huset er på 136 m2 og i ét plan. Der er installeret et 3,8 kW solcelleanlæg i 2012, genvex i 2013 og der er brændeovn i huset. Herudover er der en garage på 50 m2. Huset: Den store stue er husets hjerte. Der er loft til kip og et flot vinduesparti, hvilket giver et unikt lysindfald selv på overskyede dage. Ydermere er der en velfungerende brændeovn og en dobbelt terrassedør ud til haven. Fra stuen er der franske døre ind til køkkenalrummet og der er herfra ligeledes udgang til udendørsarealerne via en terrassedør. Køkkenet er af ældre dato, men pænt og velfungerende. Det store soveværelse har en mellemgang, der kan bruges som walk-in-closet, hvis man ønsker dette. Fra mellemgangen er der også tilgang til badeværelset, som er med bruseniche og gulvvarme. Der er yderligere to børneværelser, et gæstetoilet og en entre med gulvvarme. Fyrretræsgulvene i huset er (på nær ét) alle blevet slebet og lakeret i 2019. Garagen: Garagen kan tilgås fra huset og er et stort rummeligt rum på 50 m2. Der er en varmepumpe fra 2011 i garagen hvilket sikrer at temperaturen kan holdes over frysepunktet om vinteren. Der er trukket vand og kloakering. Gulvet er delvist med fliser, delvist malet beton. Haven: Der er lagt fliser rundt om huset. Haven er nem med et drivhus og enkelte frugtbuske.

6000 Kolding
i går
Selvmægler.dk

Kolonihave i Odense til salg

225.000 kr.

Nybygget kolonihavehus til salg i Haugstedsminde haveforening i Odense C. Huset er 21 m2 som varmekilde er der monteret en luft til luft varmepumpe, den overdækkede terrasse er 18 m2 og udhuset er 5 m2. Der er bopælspligt i Odense kommune i foreningen. Huset sælges med løsøre.

5000 Odense C
16. jun.

Kolonihave til salg, Odense

158.000 kr.

I haveforeningen Roerskov sælges denne kolonihave beliggende på en stor hjørnegrund. Huset fremstår indvendigt velindrettet med stue og køkken, lille værelse, toilet med håndvask og udestue. Der er lagt strøm ind og mulighed for tilslutning til kloakering. Huset trænger udvendigt til en kærlig hånd. Roerskov ligger indenfor cykelafstand til indkøb og Odense centrum, og tæt på friluftsbadet. Haveforeningen har sin egen marketender, med mulighed for små indkøb. Bopælspligt i Odense kommune. Haven er vurderet til 158.000, men prisen kan forhandles. Huset kan overtages med indbo.

5000 Odense C
15. jun.

Kolonihave

18.000 kr.

Har du grønne fingre,og vil du dyrke dine egne grøntsager,så har du muligheden nu. Kolonihave i Helgetoften 35 sælges. Der er et lille hus og et redskabsskur på grunden. Vurderingspris 25000kr Sælges for 18000kr Husk! Du skal bo i Nyborg kommune for at købe

5800 Nyborg
17. jun.

Kolonihavehus til salg

98.000 kr.

Kolonihavehus til salg Kærsangervej 52 Dejligt kolonihavehus på 39 kvm. Sælges. Der er indlagt autoriseret el. Der er køkken og soveværelse med dobbeltseng. I stuen er sovesofa, som kan slås ud. Der er desuden brændeovn. Dejlig have med urtehave og drivhus. Gasblus med 2 flasker og kuglegrill medfølger. Pris 98.000 kr. Kontakt: 61139848 / 20696368

9970 Strandby
14. jun.

Kolonihave med hus i ringe

20.000 kr.

Hyggelig kolonihave med hus sælges. På grunden er der rabarber, jordbær (mange på vej), tomater, kartofler, løg, gulerødder, rødbede, majs og hindbær. En del af jorden er ikke dyrket så der er god plads til at udfolde sig. Der er vand på grunden ingen toilet eller kloak. Ingen strøm på grunden. Huset er indrettet med sofa og bord. Den årlige haveafgift er ca 800kr inkl vand. Du skal bo i Faaborg Midtfyn kommune for at kunne købe den. Sælges grundet manglende interesse. Slå til nu og få jordbærsæsonen med. Der er rigtigt mange på.

5750 Ringe
14. jun.

Kolonihave

211.765 kr.

Kolonihave sælges pga sygdom den ligger Jørgen Bertelsens Minde i Aalborg øst alt indvendtar medfølger. Seriøse bud modtages 20625947

9220 Aalborg Øst
13. jun.

kolonihave

300.000 kr.

Lilletoften (Odense) Dejlig grund! Kolonihavehus sælges - Privat kolonihave foreningen - 60 kvd hus = Godkendt byggelse. - Varme i fundament, rør til varme/luft. - Fuld kloak rør lavet. - El tavle betalt og godkendt. - Vinduer & døre haves - facadebeklædning haves - Isolering til huset haves - kloakeringen er på vej fra haveforingen pris starter ved 300.000 skriv pb for seriøse henvendelser

5000 Odense C
13. jun.

Kolonihave i Odense til salg

1.234 kr.

Min dejlige kolonihave i Odense (i H/F Baagø) er til salg. Den ligger 10 min fra Odense havn i idylliske omgivelser med vand på begge sider (Odense kanal og Å)og ca. 100 meter fra 'Trolden'. Huset er hyggeligt, varmt om vinteren, ca. 43 m2 og har indlagt vand, træk-og-slip-toilet, bad, strøm og varmepumpe. I haven er der krydderurter, blomster, gamle æble- og blommetræer, en solrig træterrasse, egen skateboard rampe samt nedgravet trampolin - perfekt til en familie med børn. Der er mulighed for at udvide huset, terrassen eller græsplænen yderligere. Der er bopælspligt og man kan bo i haven fra 1 april ? 1 oktober. Årlig haveleje (inkl. Forsikring) er på ca. 3.300,- vurderingsprisen er 278.000 - Men kom med et bud jeg er villig til at forhandle!

5000 Odense C
12. jun.

Kolonihave Silkeborg (uden bopælspligt)

55.000 kr.

Idyllisk kolonihave i Silkeborg sælges (Uden bopælspligt) Nyrenoveret hyggelig kolonihave m hus sælges i Dybdalen haveforening i Silkeborg. Dejlig natur med skovområde. Grund: 200 m2 Hus: 10 m2 Ej kloak og el Vand i haven Jordleje per år: 400 kr Kontingent per år: 800 kr Vand per m2: 30 kr Nyrenoveret hus og have i 2022 med gode materialer. Store lyse vinduer med daybed og bænk i krydsfiner og mange andre fine detaljer. Pris: 55.000 kr Overtagelse: hurtigst muligt

8600 Silkeborg
12. jun.

Kolonihave,60m2   Hus,361m2 grund

100.000 kr.

Hyggelig have i velordnet haveforening. Roerskov H/f, 5200 Odense V. Der er bopælspligt i Odense kommune

5270 Odense N
9. jun.

Fint kolonihave i Esbjerg

Sælges

Lækker kolonihave sælges varme varmepumpe varmt og kold vand 230 v strøm dejligt lille kolonihavehus Telf 2724-1020

6710 Esbjerg V
7. jun.

Kolonihave til salg - AALBORG

125.000 kr.

Kolonihave, 27 m2 hus, 3 m2 skur, 420 m2 grund, Budumvang 174, 9220 Aalborg Øst, HF Budumvang, årlig haveafgift kr. 3000. pris 125.000 kr. incl. løsøre. Dejligt fristed for dig/jer, der søger en smuk have og muligheden for at være selvforsynende med sunde grøntsager. Haven er opdelt i en køkkenhave med drivhus og en prydhave med mange spændende planter og plads til leg på plænen. Stor sydvendt terrasse og en overdækket østvendt terrasse. Flere mindre hyggepladser. Huset er renoveret i flere omgange, senest i 2021, og fremstår sundt og indbydende. Det er indrettet med køkken, stue og spiseområde i et stort rum. Huset er isoleret og får 12v strøm fra et nyere solcelleanlæg. I haven findes bl.a.: Stort kirsebærtræ (stella), Pæretræ, 2 æbletræer (i espalier), Hindbærbed, jordbærbed, aspargesbed, rabarberbed, honningbærbusk, krydderurtebed, diverse 1-årige grøntsager. Løsøre: Møbler, Plæneklipper, generator, vandingsanlæg, ekstra batterier til solcelleanlæg, højtryksrenser, diverse redskaber mm. Vurderet i 2022 til 127.904 kr. (excl. løsøre). Man skal bo i Aalborg kommune. Man må bo i haven fra april til november.

9220 Aalborg Øst
5. jun.

Høst dine egne jordbær allerede denne so...

250.000 kr.

sælges. Odense SØ, Christiansminde hf. Et stenkast fra Rosengårdcentret, 3 km fra centrum. Letbanen lige uden for døren. Haven ligger skærmet fra trafikstøj, så man kan høre de mange fugle synge. Bopælspligt Odense Kommune. El og vand indlagt. Varmepumpe (2018) og brændeovn. Varmtvandsbeholder (2018). Samletank 2000 l. Husvandværk m. 1000 l. regnvandstank til vinterbrug. Elkomfur, emhætte, køleskab m. frys og mikroovn. Grundareal 540 m2. Hyggelig have med 3 terrasser og drivhus. God plads til urtehave og blomster og en overkommelig græsplæne. 60 m2 hus. Stue/køkken, gang, toilet (ingen bad, men det er muligt at lave). Stort loftsrum til opbevaring. Man kan bo i haven 1.4.-31.10. Resten af året kan haven benyttes i dagtimerne til hverdag og hele døgnet i weekenden og skoleferier. Årlig haveleje: 1363,- Fælles opsparing til toiletbygning: 500,- Renovation:150,- Vurdering : 273.324,- (inkl. løsøre). Efter vurdering er der malet indvendig og lagt ny gulvbelægning. Sælges for 250.000. Jeg modtager rimelige bud Kontakt mig for fremvisning. Video hvor jeg går en tur gennem huset kan sendes ved forespørgsel.

5000 Odense C
5. jun.

Kolonihave

185.000 kr.

SOLGT Sælger mit dejlige kolonihavehus i H/F Søndergårds Haver gang 2 have 123 Odense SØ. Der er bopælspligt Haveleje årligt: 3600 kr Incl. Brandforsikring, acontovand, skorstensfejring, affaldsordning mm. Helårsvand i foreningen. Vurdering: 209.000 kr. Salgs pris 185.000 kr. Huset er på 35 m2 Med stue, køkken, gang og toilet/bad Huset har indlagt vand og el, samt varmtvandsbeholder. Der er gasblus i køkken, lille køleskab og lille bordovn. Der er brændeovn i stuen. Stor overdækket terrasse på ca 16 m2 Grunden er på 460 m2 og har mange dejlige opholdsrum, med frugttræer, bærbuske, højbede og blomster. Der findes drivhus på 4 m2 (mangler lidt glas) Smuk udsigt over å dalen fra den øverste del af haven ???

5000 Odense C
2. jun.

NY PRIS --- Kolonihave i Aalborg

120.000 kr.

Beliggenhed: Jørgen Berthelsens Minde, 9220 Aalborg Øst Grundareal: 405 m2, hvoraf 52 m2 er bebygget Haveleje: ca.1500 kr halvårligt Tilslutninger: El inklusiv varmepumpe, vand og septitank. Huset er malet indvendigt i 2020 og indeholder stue, spisestue, køkken (fra 2020), toilet med bad, soveværelse, lille ekstra værelse og reskabsskur. Kolonihaven er inklusiv komfur, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, men ekskl. møbler. Derudover er der et ekstra redskabsskur på ca. 7 m2. Haveforeningen har et stort, grønt fællesareal med et lækkert fælleshus, hvor der foregår forskellige arrangementer. Havelejen er inklusiv renovation samt brug af genbrugsplads til haveaffald.

9000 Aalborg
30. maj.

Skøn kolonihave til salg

149.999 kr.

Dejlig og velholdt kolonihave i velfungerende haveforening med godt naboskab. Foreningen har et fælleshus med legeplads.Huset er på 40m2. Porrevej 28 bjergbyparken 8930 Randers. Der er el, vand, og godkendt toilet med 3000 liter tank. Huset blev malet både ude og indvendigt samt fik skiftet tag sidste år. Årligt udgift 2305kr. Der er drivhus og et skur. Haven er passet og plejet. Kontakt: 51814102

8920 Randers NV
25. maj.

Skøn kolonihave i Vibelund Havekoloni

185.000 kr.

Vibelund havekoloni, 5200 Odense V - Bopælspligt i Odense Kommune - Vurdering inkl. løsøre: 195.976,07 kr. - Grundareal: 480 kvm - Husets areal: 41 kvm Jeg sælger min kolonihave i Vibelund havekoloni. Huset er et særdeles velindrettet hus, der føles større end kvadratmeterne indikerer. Huset indeholder stue og køkken i et. Køkkenet er fra 2020, og med gaskomfur. I stue og køkken er der loft til kip og 3 store gulv til loft vinduer, som sørger for at gøre kolonihaven lys og giver et flot kig ud i haven. Derudover er der et soveværelse med dobbeltseng og klædeskab, samt et badeværelse med brus og toilet etableret i 2021. Der mangler dog at blive nedgravet en samletank, før badeværelset er fuldt funktionsdygtigt. Til badeværelset er der en 30L varmtvandsbeholder fra 2021. Haven er en nem og overskuelig have med massere af muligheder. I haven er der desuden et drivhus. Kolonihaven er beliggende ca. 15 minutter på cykel fra Odense Banegård. Derudover kan det nævnes at: - Ny wifi-styret luft-til-luft varmepumpe installeret i oktober 2020 - 2000L vintervandsforsyning sørger for, at der er mulighed for vand året rundt - Havelejen for 2022 er betalt inkl. forsikringer (4300kr) Ved yderligere spørgsmål vedr. reglerne i kolonihaven henvises der til www.hf-vibelund.dk

5000 Odense C
18. maj.

Kolonihave med hus i H/F Baagø

265.000 kr.

Flot kolonihavehus med dejlig grund i den eftertragtede Baagø haveforening sælges, i Odense Kommune. Der er bopælspligt i Kommunen. Baagø Haveforening er beliggende hvor kanalen og fjorden mødes, samt den skønne natur ved Stige ø er lige udenfor døren. Der er mange muligheder for fysisk naturoplevelse med et godt cykelmiljø, bådmiljø, kajak mulighed, fiske oplevelser, mv. Huset er opført i 2013 og er løbende blevet udvidet med 2 tilbygninger (hvor det ene er et skur/anneks) med kvalitetsmaterialer. Huset har et godt inde miljø, og beklædt med træ indendørs og har en god brændeovn. Huset er udvendigt beklædt med Kalmar brædder er på sammenlagt 54 kvm. Der er forberedt til EL, som dog ikke er indlagt i huset. Der er separat vandforsyning på grunden, og kan enkelt indlægges. Haven er velanrettet og enkel at vedligeholde. I haveforeningen er der adgang til Fællestoilet område og privat bom parkering. Pris vurdering 265000,00 kr. Tlf. 30690911

5000 Odense C
17. maj.

Kolonihavehus 39 m2 i Odense S

148.000 kr.

I kolonihaveforeningen Svenstrupengen ved Skt. Klemens sælges dejligt rummeligt og funktionelt kolonihavehus på lejet grund. Det billigste sommerhus du kan få! Huset har med sine 39 m2 en god størrelse, så man kan nemt bo der hele sommeren. Der er køkkenalrum og stue i ét, to gode værelser og et rum, der er oplagt at bruge til opbevaring. Der er vand og strøm i huset (individuel afregning), og campingtoilet medfølger. Der er fine toiletforhold i foreningens fælleshus. Kolonihavehuset ligger pt. på en dobbeltgrund, som vil blive opdelt ved salg. Kolonihaveforeningen bekoster beplantning af hæk i den forbindelse. Kolonihaven ligger i rolige og naturskønne omgivelser, tæt på å og skov. Der 800 meter til købmanden og ca. det samme til busstoppestedet, hvor bybussen kommer forbi. ? Adresse: Svenstrup Have 15, 5260 Odense S ? Årlige omkostninger til haveforeningen: 2.100 kr. + renovationsgebyr ? Der er bopælspligt i Odense Kommune ? Møbler kan medfølge efter aftale ? Kolonihaven koster: 148.000 DKK Flere fotos kan fremsendes.

5260 Odense S
16. maj.

kolonihave i Odense C

150.000 kr.

Kolonihave i Odense C (MAN KAN GODT REGISTERE SIN FOLKEREGISTER ADR. I HAVEN) (Der er ikke EL eller toilet i haven, men der er plads til en toilet i en lille rum bag huset) Vi sælger vores dejlige kolonihave (nr. 3) i Kræmmermarkens Havekoloni i Odense C. Haven (344 m2): I haven er der et drivhus og noglefrugttræer- æble, vindruer, figentræ, og valnøddertre. Haven er nem at holde med græsplæne og hæk. Huset (55 m2): I huset er der et fint lille køkken med gasovn og komfur. Hele huset er møbleret. Der er desuden mange haveredskaber der medfølges. Kolonihaven er vurderet til 194,336,30 kr. + løsøre, men prisen er til forhandling. Haven er meget tæt på parkering da det er nr. 3 i haverne. Hvis du er interesseret i kolonihaven, kontakt os på tlf. 31170904, eller skriv til os for fremvisning.

5000 Odense C
8. maj.

Kolonihave med nye hus i Vejle nord

321.000 kr.

Et smukt hus og en ny byget hus i et roligt område, med bredde gader , og der er en parkering ved siden af døren, og der er et busstoppested 100 meter væk, 4 km fra indkøbscentret og 2,5 km fra motorvejen. grundarealet er 407 kvadratmeter, bygningsarealet er 50 kvadratmeter, huset inkluderer 41 kvadratmeter, og udhus er 9 kvadratmeter, og huset består af et soveværelse, stue, køkken, badeværelse, der er en brændeovn til opvarmning og en elektrisk vandvarmer, og der er en gulvvarme i gulvet, men ikke tilsluttet endnu og der er godkendt kloak og septiktank og kolonihave leje koster 4200.kr om året. adresse er Hf.Grundet 192. 7100Vejle. prisen er vurderet af Haveforening bestyrelsen. for mere information eller spørgsmål skriv her eller send SMS .

7100 Vejle
5. maj.

Dejlig koloni

68.000 kr.

?Skøn koloni i haveforeningen Åblink der er lige til at gå til og let at sætte sit eget præg på! ? Vi sælger vores dejlige koloni da vi er flyttet i hus. Haven er lige under 520 kvm og huset er 30 kvm med yderligere 16 kvm nybygget (2021) overdækket terrasse. Der er indlagt vand og hertilhørende toilet. Der er 2 store solcellepaneler til el, og hertil er der også gaskøleskab og gasblus så man skal ikke bekymre sig om at løbe tør for strøm! Vi har lavet mange lækre ting i haven så den er total indflytningsklar: - Der blev lagt nyt gulv i 2020 og totalmalet indvendigt - Køkkenet blev istandsat med nyt køleskab og vandhane - Der kom ny flot facadedør i - Der er blevet skiftet vindue på badeværelset - Skuret er blevet totalt istandsat - Store dele af facaden er skiftet ud - Der er bygget den dejligste overdækkede terrasse - Der er lavet en lækker solterrasse I haven er der anlagt 4 højbede, syrenbuske, rosenbuske, hindbærbuske, brombærbuske og et pæretræ så mon ikke der er lidt afkast at hente i år!? Løsøre indkluderer bl.a. to sæt havemøbler, gasvarmer, sovesofa, haveredskaber, benzindreven græsslåmaskine og benzindreven hækkeklipper. I Åblink er der mulighed for bådplads i Lindholm Å og der er parkering lige ude foran vejen. Foreningen ligger tæt på en bager, handlemuligheder og en kort køretur fra genbrugspladsen! Vurderingspris var inkl løsøre 80.500 (ikke inkl. årligt haveleje) Obs der er bopælspligt i Aalborg kommune

9400 Nørresundby
5. maj.