Erhvervslokaler

343
Storegade 65 B, Esbjerg
 • Storegade 65 B, Esbjerg - 2

Storegade 65 B, Esbjerg

Udlejes

God beliggenhed, tæt på centrum - 102 m2 i stueplan + 79 m2 god kælder - lokalerne kan overtages straks. Mange anvendelses muligheder, f.eks. butik, kontor, cafe, klinik, frisør, klub, m.v. - eller måske har Du en anden ide? Fra stueplan er der 2 indvendige trapper til kælderen. Kælderen er med god loftshøjde og kan bruges til udstilling, lager m.v. Toilet med håndvask forefindes i stueplan. Store facadevinduer, god opmærksomhedsværdi. Hvide plast thermovinduer overalt. I lokalerne er der installeret aircondition og elektrisk udsugning. Til lejemålet hører 1 privat P plads i gården bag butikken. Der er mulighed for kunde P på gaden, umiddelbart foran lokalerne. Lokalerne kan overtages straks eller efter aftale.

6715 Esbjerg N
i dag
 • Storegade 65 B, Esbjerg - 2
270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed
 • 270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed - 2
 • 270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed - 3

270 kvm butiks- og udstillingslokaler - ...

Fra kr. 13500

I Viborgs veludbyggede industriområde og i umiddelbar nærhed af andre butikker, finder du dette spændende lejemål. Ca. 270 kvm velbeliggende udstillings- og salgslokaler. Herudover kontor, tekøkken og toilet. Mulighed for at tilleje ca. 80 kvm lager.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk
 • 270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed - 2
 • 270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed - 3
 • 270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed - 4
 • 270 kvm butiks- og udstillingslokaler - stor synlighed - 5
Centralt beliggende lager på Østerbro
 • Centralt beliggende lager på Østerbro - 2

Centralt beliggende lager på Østerbro

Fra kr. 1833

Lagerrum fra 40 - 400 m2 til 550,00 kr./m2 med god mulighed for opbevaring for f.eks butikker i nærheden. Kontakt [email protected] for tilmelding for mere info eller aftale om fremvisning.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk
 • Centralt beliggende lager på Østerbro - 2
Produktionskøkken til leje i København K
 • Produktionskøkken til leje i København K - 2
 • Produktionskøkken til leje i København K - 3

Produktionskøkken til leje i København K

Fra kr. 15498

Det er sjældent, at det er muligt, men nu kan du leje et godt produktionskøkken i Københavns indre by, nemlig her på Pilestræde 40C, København K, hvorfra du kan levere mad til kunder i byen eller til dine egne take away-butikker. Du kan også leje butikken i Sværtegade 3 (det er samme bygning, og der, hvor Garbanzo er i kælderbutikken nedenunder), hvorfra du kan sælge de produkter, som du producerer i køkkenet inde i gården, hvis du ønsker denne synergi. På billederne i denne lejeopstilling kan du se en del køkkenudstyr, som tilhører den nuværende lejer, som f.eks. alle køkkenmaskiner, hårde hvidevarer m.m., og disse genstande medfølger ikke. Nogle borde stålborde og skabe, samt emfang tilhører ejendommen. Skal der være produktion af brød, konditorkager, is, desserter, smørrebrød etc. eller catering til de mange virksomheder i nærområdet? Der er mange muligheder, og vi glæder os til at høre om dit koncept. Kontakt os venligst for en fremvisning.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk
 • Produktionskøkken til leje i København K - 2
 • Produktionskøkken til leje i København K - 3
 • Produktionskøkken til leje i København K - 4
 • Produktionskøkken til leje i København K - 5
Kontor til leje i Allerød
 • Kontor til leje i Allerød - 2
 • Kontor til leje i Allerød - 3

Kontor til leje i Allerød

Fra kr. 8395

- Pænt og istandsat med flotte lyse gulve - Lille tekøkken med opvaskemaskine - Elevator i ejendommen - Parkering i området og tæt på indkøb og stationen **Området:** Ejendommen ligger lige ud til gågaden, så det bliver ikke mere centralt. Derudover er der parkeringsmuligheder i området, mens kolleger og kunder også kan hoppe på S-toget få hundrede meter fra adressen. **Ejendommen:** Lejemålet ligger på første sal i en markant ejendom centralt i Allerød tæt på indkøb, stationen og byens butikker. **Lejemålet:** Lejemålet er lyst, pænt og istandsat. Der er en god rumfordeling med toilet, tekøkken samt fire kontorer. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk
 • Kontor til leje i Allerød - 2
 • Kontor til leje i Allerød - 3
 • Kontor til leje i Allerød - 4
 • Kontor til leje i Allerød - 5

Nyt Butik/kontor lejemål midt i Slagelse...

Fra kr.

Helt nyindrettet lokale i Slagelse midtby, med mange anvendelses muligheder.. eks. kosmetolog, tattovør, kontorlokale, udstillingsvinduer, frisør, e-handel m.m. bestående af thekøkken, toilet, samt 1 lokale.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butikslokale mellem Vesterbrogade og Ist...

Fra kr. 29980

240 m2 på Gasværksvej 15, kld. th., 1656 København V Skab den bedste oplevelse for dig og dine kunder i dette store butikslokale på Gasværksvej. Her er der gode muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis den butik, som du går og drømmer om at åbne – en tøjforretning eller en interiørbutik? Lejemålet ligger i kælderplan med vinduer både ud mod Gasværksvej, der bidrager til en lys og imødekommende stemning. Fra den forreste del af lejemålet fortsætter man ind i et baghus, hvor man træder op i stueplan med vinduer ud mod en hyggelig baggård. Din nye forretning kommer til at ligge på den levende gade, Gasværksvej, der ligger mellem Vesterbrogade og Istedgade. Området byder derfor på et pulserende liv med andre gode butikker, hyggelige caféer, barer og restauranter – og er knudepunkt for både de lokales og turisters færden. Der er fine muligheder for at komme til lejemålet med offentlig transport, da der kører en bus næsten lige til døren, og Københavns Hovedbanegård ligger ligeledes få hundrede meter fra lejemålet. Lejemålet færdigistandsættes når den rette lejer er fundet. Kom forbi og mærk den gode og levende stemning, som lige præcis denne del af Vesterbro tilbyder. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Q-Park Kennedy Arkaden

Fra kr.

Velkommen til Kennedy Arkaden. 369 indendørs pladser midt i Aalborg. Her kan du besøge byens største biograf eller de mange butikker og restauranter i Kennedy Arkaden eller Aalborg midtby. For kontrol af dækning på betalingskort reserveres betaling for én times parkering på din konto. Reservationen slettes efterfølgende af banken. Bemærk: Hvis du ikke tjekker ud, vil du blive automatisk udtjekket efter den maksimalt tilladte parkeringstid, og der vil blive opkrævet en eller flere døgntakster på betalingskortet. Hvis du fortsat parkerer, vil du kunne blive pålagt kontrolafgifter. Se reglerne skiltet i P-anlægget. Korttidsparkering: Man-søn 00-24 DKK 20,00 Minimumsindkast DKK 10,00 Max døgntakst DKK 195,00 Abonnementsparkering: Nat+Weekend DKK 415,00 7x24 DKK 765,00 7x24 Reserveret DKK 1520,00

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, ...

Fra kr. 15593

Flot og fleksibel ejendom på Industrivej 51 i Roskilde til kontor, engros eller showroom, med mulighed for ombygning til butik. OM EJENDOMMEN - Ejendommen er særdeles synligt beliggende på færdselsvejen Industrivej, og ejendommen har naboer som Bauhaus, Elgiganten, Jysk og Biltema, der alle er synlige fra motorvejen. - Indenfor få hundrede meter fra ejendommen finder man desuden Trekroner Station, samt afkørsel 21 på Holbækmotorvejen. - Ejendommen som er beliggende i et klassisk erhvervsområde, er opført i 1986 og er løbende om-og tilbygget, så den i dag er indrettet og opdelt i 15 selvstændige lejemål. - Ejendommen har en god lejersammensætning med mange loyale lejere med en årelang historik i ejendommen. OM LEJEMÅLET Et lejemål med mange muligheder og med en synlig beliggenhed der gør, at din virksomhed bliver set dagligt. Lejemålet kan lejes i form af 2 løsninger LØSNING 1 - Det kan lejes som beset, hvor lejemålet består af lyse lokaler, der kan benyttes til showroom, engrosbutik eller kontorer. - Her får du nogle gode udnyttede kvadratmeter, og lejemålet vil kunne overtages uden væsentlig istandsættelse –og kan derfor overtages hurtigt. LØSNING 2 - Lejemålet kan ombygges (gray box) til butik/showroom, således at der etableres en port til varer. Der vil evt. kunne etableres et glasparti i facaden til udstilling. - 200 m2 græsområdet ud til vejen, kan efter aftale befæstes, og vil kunne virke som yderligere udstilling for lejer. - Du har også mulighed for at etablere butik/showroom. Her kan du sætte præg på indretning og udnyttelse af inden-og udendørs arealer. INFRASTRUKTUR - MED BUS – Fra Trekroner St. går bus 201A, 209 og 220. - MED TOG – Trekroner St. ligger blot 400 m. fra ejendommen, og her kører regionaltog ind mod København eller mod vest. - I BIL – Der er få minutters kørsel til Holbækmotorvejen.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik med super beliggenhed

Fra kr. 25988

Butikken er beliggende centralt midt i City, med en blanding af boliger og mange indkøbsmuligheder. Lejemålet er indrettet som et stort regulært butikslokale, med en glasfacade fra gulv til loft. Derudover er der et baglokale/kontor, toilet og arkiv/lager. Butikken har tidligere været anvendt som neglesalon. Bo i en meget markant gammel bygning, med gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport. De to attraktive lejemål, med store vinduespartier, ligger mellem Vesterbrogade og Ved Vesterport lige overfor Imperial Bio, tæt på Tycho Brahe Planetarium og i hjertet af Vesterbro omringet af caféer og spændende butikker. Ejendommen er en kombination af kontor på etagerne og butikker i stueetagen. Lejemålene ligger midt i København Centrum tæt på Hovedbanegården og Vesterport Station. Begge steder kører der flere buslinjer. Information - 189 m² butik på eksklusiv adresse - Lige mellem Vesterbrogade og - Ved Vesterport - Centralt - Flot ejendom - 2 minutter til Vesterport St. og Københavns Hovedbanegård - Livlig menneskestrøm Lejemålets energimærke er angivet til: E

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik til leje på Sluseholmen

Fra kr. 11167

- Flere spændende butikslejemål - Ideel til butik/kaffe- vinbar/bagel-shop/service erhverv - Lyse lokaler med højt til loftet fra 156 m<sup>2</sup> til 227 m<sup>2</sup> - Mulighed for indretning efter lejers ønsker **Området:** Lejemålene ligger centralt på Sluseholmen, som bliver et livligt kvarter med caféer, butikker, fitnesscenter, restauranter, daginstitutioner og læger. Vi er kun 5 km fra Rådhuspladsen, og tæt på Vesterbro,Valby, Sydhavnen og Havneholmen. Amager Fælled ligger i Sluseholmens baghave, og kanalerne er en smuk smutvej til hjertet af hovedstaden. **Ejendommen:** Flotte facader med vinduer fra gulv til loft, der inviterer nysgerrige forbipasserende til at komme indenfor. Træder du ind i lokalerne, bliver du mødt af et smukt lysindfald fra de store vinduespartier, og du fornemmerde lækre detaljer. Sluseholmen bliver en livlig gade, hvor man tager en kaffe, klarer sine indkøb og spiser en god middag. **Lejemålene:** Butikker i forskellige størrelser, fra 156 - 227 m<sup>2</sup>. Lokalerne vil passe rigtig fint til café/coffeeshop og take-away koncepter, samt mindre butikker og service erhverv. Lokalerne indrettes efter lejers ønsker i dialog med ejer. Lejemålets energimærke er angivet til: A

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

245 kvm. flotte og lyse kontorer med let...

Fra kr. 10719

Lokalerne er beliggende på 1. sal og indgangen til lejemålet sker via fælles hal. Der er elevator i ejendommen, og i facaden ud mod Munkerisvej er der store buede glasfacader fra stueplan op til 1. sal. Lejemålet er indrettet med 4 gode kontorer, 1 mødelokale, samt dejligt lyst storrumskontor. Der er godt køkken med spiseplads samt adgang til toiletter. Lokalerne kan efter aftale overtages nymalet og med ordnede gulve. Ejendommen er beliggende i et veludbygget erhvervsområde på Blangstedgårdsvej, som er beliggende i et trafikknudepunkt ved Ring 2, direkte ved indfaldsvej til Odense Centrum - nær Ring 3, og med let adgang til både motorvej E20 samt den sydgående motorvej til Svendborg. I området ligger, Rosengårdscenteret, Bilka, IKEA og mange flere butikker og virksomheder. NB! Billederne er med en tidligere lejers indretning, men nye, aktuelle billeder er snart klar. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Super anvendeligt og regulært lejemål

Fra kr.

Stort regulært butikslejemål placeret i det eftertragtede område lige ved shoppingcenter Ro's Torv, men et utal af besøgende hver dag. Herudover mange gode naboer så som HTH Køkkener, Maxi Zoo, Skousen Hvidevarer, Vordingborg Køkkenet og City Bowling Center. Lejemålet er placeret yderst i bygningen og har således en stor synlighed fra flere veje og vinkler. Mulighed for gode reklamepladser. Her bydes på stort butiksareal, lager/bagindgang med brede døre til pallevogn. Mindre pluklager, personaleforhold bestående af 2 toiletter, personalerum med køkken, kontor og rengøringsrum/depot. Lejemålet overtages som det er og forefindes. Nymalet og med rågulv. Gode parkeringsarealer lige foran butikken.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butikslokale med synlig beliggenhed

Fra kr. 20000

Regulært hjørnebutikslokale på 200 m2 med rigtig god beliggenhed kan indrettes efter lejers ønsker og evt. særlige behov. Lejemålet er beliggende på gågaden lige over for Søstrene Grene og Hennes & Mauritz og en række andre højt profilerede kædeforretninger med høj kundetrafik til følge. Kan evt. ligeledes anvendes til fitnesscenter, showroom eller klinikformål eller andre brancher med behov for eksponering og synlig beliggenhed. Der således mulighed for at få et rigtigt godt beliggende lejemål indrettet efter dine ønsker -og en oplagt mulighed for et nyetablere sig på en af de bedste beliggenheder i byen. Har du allerede en eksisterende butik i byen er der ligeledes mulighed for at optimere din beliggenhed på gunstige lejevilkår. Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere drøftelse af de forskellige muligheder for at lave netop din ønskebutik. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Kontor til leje i Hørsholm

Fra kr. 3356

- Præsentabel ejendom - Kontor, klinik, showroom, undervisning eller lignende - Attraktive pæne lyse og indbydende lejemål - Fri parkering i ejendommens parkeringskælder - Faciliteter; tekøkkener, vente område, toiletforhold, elevator, atriumgård. - Beliggenhed lige ved butikker, caféer, Kulturhuset Trommen og Hørsholm Midtpunkt mv. **Området:** Områdets mange butikker, Kulturhuset Trommen samt Hørsholm Midtpunkt tiltrækker mange besøgende i både dag- og aftentimerne, gode caféer, spisesteder og butikker gør det nemt for dig og evt. dine ansatte, at hente frokost, købe en gave eller klare de daglige indkøb. **Ejendommen:** Codanhus er en særdeles præsentabel ejendom med både parkeringskælder og elevator. Lejemålene ligger i to kerner forbundet af en flot gangbro. Kontorerne er fordelt omkring centrale gangforløb med atriumgård i midten. **Lejemålene:** Pæne lyse og indbydende lejemål beliggende på 1. sal & 2.sal i forskellige størrelser. **SÅ kontakt os allerede i dag for en fremvisning!** Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Meget central beliggende butikslokale/kl...

Fra kr. 4198

Regulært lokale. Velbeliggende i attraktiv kvarter. Lejemålet har stort vinduesparti ved indgangen, samt bred glas-facadedør. Pænt toilet med håndvask og personalerum med thekøkken, teknikrum. Gode adgangsforhold, der er handicap venlige og med afmærkede parkeringspladser lige uden for døren. Særdeles velegnet til bl.a. frisørsalon, klinik, mindre butik, m.v. (Leje excl. moms)

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Book dit mødelokale i skønne omgivelser ...

Fra kr.

Eftertraget adresse på Lyngby Hovedgade, nord for Københavns centrum. Vi har til huse i en gammel historisk fabriksbygning ”Pritzels Fabrik” og tilbyder her et charmerende arbejdssted lige ud til Lyngby å og den gamle mølle fra det oprindelige Lyngby centrum, og stadig tæt på Lyngbys mange restauranter, butikker og caféer. Udover at tilbyde fuldt servicerede og møblerede kontorer, er det også muligt at booke mødelokaler. Vil tilbyder naturligvis hjælp i forbindelse med catering og generel forplejning. Book on-line via APP'en, Offices Meeting Rooms, og få 10% rabat

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Hip frisørsalon og galleri afstås centra...

Fra kr. 5819

AFSTÅS: Unik og regulær butik i det farverige og hippe område omkring Enghave Plads. - Attraktivt og unikt butikslokale beliggende ved Enghave Plads - Reelt og effektivt udnyttet lokale med højt til loftet - Stort indgangsparti og vindue mod hippe Dybbølsgade - Butikslokale, baglokale samt toiletrum - Afståelsesret til frisørsalon og/eller galleri.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Spændende muligheder på Vipperød Station...

Fra kr. 7800

Renoveret ejendom beliggende direkte til Vipperød station nær ved Holbæk den store Sjællandske handelsby beliggendede på Linje 56 mellem København og Kalundborg og derfor let tilgængelig for medarbejdere og kunder.. Lejemålet kan anvendes til mange formål, herunder kontor, behandling, butik, galleri, cafe eller måske en kombination af disse ting. Lejemålet består af en lys og venlig stueetage på 137 m<sup>2</sup> med entré, 3 store lokaler og toilet og køkken samt 97 m<sup>2</sup> på 1. sal med 4 kontorer og mindre opbevaring. Yderligere er der adgang til 80 m<sup>2</sup> kælder som kan anvendes til opbevaring. Det hele er klar til hurtig indflytning når den nuværende lejer flytter ud.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Flot butikslejemål beliggende i gågade -...

Fra kr. 10833

Flot butikslokale på ca. 100 kvm beliggende i gågade. Nuværende anvendelse - frisør, men lokalet kan benyttes til alle former for butik. Lejemålet indeholder stort ekspeditionslokale, køkken med spiseplads samt toilet. Pænt lokale - klar til brug. Leveres nymalet og flot. Der er offentlige parkeringspladser indenfor kort afstand af lejemålet.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

EasyOffice Randers, Lille Voldgade - lok...

Fra kr. 2400

### Kontorlokaler til leje i Randers – Lokale 2.05 Kontorhotel i Randers centrum – Find dit nye kontor i smagfuldt EasyOffice kontorhotel i Randers, som ligger i en flot bygning direkte ud til Lille Voldgade overfor den velkendte “Sandwichshop”. Ejendommen er en flot hvidpudset bygning med et unikt, moderne arkitektonisk udtryk, som fremstår nyindrettet både indvendig og udvendig. I EasyOffice Lille Voldgade, har du mulighed for at leje 1 og 2-plads kontorer, hvor du deler adgang til husets lækre fællesfaciliteter med de øvrige lejere. Fællesområderne er indrettet med god smag og personlighed. Kontorerne er fordelt på 2 etager – 1. sal og 2. sal, hvor de fremstår lyse og venlige dels på grund af de mange vinduer og dels grundet glaskontorerne. På begge etager er der mødelokaler, som kan rumme 8-12 gæster og som kan bookes online via mødekalender. Der er også to veludstyrede køkkener. De smagfuldt indrettede loungeområder, gør ventetiden for gæster nem og behagelig. Læs mere om Lille Voldgade [her](https://esoffice.dk/kontorhoteller-randers/centrum/) – se yderligere vores øvrige kontorlokaler til leje i Randers [her](https://www.realrental.dk/?dk_kind=kontorplads&city=8900) Vores priser er inklusiv eget aflåseligt og møblerbart kontor, adgang til et flot mødelokale og flotte loungeområder. Ejendommen er tæt på Randers’ hyggelige gågademiljø, med butikker og caféer. Ejendommen har gode tilkørselsforhold og mulighed for at leje p-licens direkte ved ejendommen. Se også vores andet kontorhotel i Randers [Vestergade 10-12](https://esoffice.dk/kontorhoteller-randers/baghuset/)

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik med bedste beliggenhed i Holte

Fra kr. 10995

KØBEDYGTIGT PUBLIKUM - Nyistandsat - Flot facadevindue - Dynamisk salgsareal - Smukt stengulv - Ovenlys - Stor kundestrøm - Ingen afståelsesbetaling I flot og centralt beliggende ejendom på den befærdede Holte Stationsvej med Irma som nabo, udlejes dynamisk butikslokale med i alt 82 m², fordelt på henholdsvis stue- og kælderetage med 33 m² butik og 49 m² kælderlager. Lejemålet har et godt facadevindue med mulighed for udstilling af varer. Flot lyst stengulv som ligner træ. Lokalet i sig selv fremtræder rektangulært med ovenlys i den ene ende, og er særdeles nemt at indrette. Den rummelige kælder bestående af 3 sammenhængende rum er velegnet til opbevaring/lager. I det ene rum forefindes the-køkken. Forretningen vil kunne anvendes til mange former for salg og service på grund af sin attraktive og centrale beliggenhed. Holte Midtpunkt er et stenkast fra lejemålet. Gode parkeringsforhold på offentlig parkeringsplads lige overfor butikken og i gåafstand til Holte Station. Busforbindelser foran butikken. Lejemålet overtages nyistandsat og indflytningsklart. Alle priser er ekskl. moms. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

142 m² synligt butikslokale i Danmarksga...

Fra kr. 11940

Lejemålet er beliggende i en markant og præsentabel ejendom i Fredericia Midtby, og fremstår i rigtig god stand. Lokalerne er fordelt med 77 m² i stueplan og 65 m² i kælderplan, som er forbundet med en intern trappe. Lejemålet kan udvides til i alt 151 m<sup>2</sup> butik i stueplan, 65 m<sup>2</sup> butik/lager i kælder plus 21 m<sup>2</sup> eksternt lager. Lejemålet er velegnet til mange formål, som f.eks.: - Frisør, kosmetolog eller andet servicefag - Butik til tøj, sko, vin, brugskunst, etc. Udlejer igangsætter snart en flot renovering af bygningens facade fra 1. sal og op, idet der etableres nye boliger i bygningen. Lejemålet er beliggende lige overfor parken med bronzestatuen af Den Tapre Landsoldat, som besøges af mange turister hvert år. Landsoldatpladsen renoveres netop i øjeblikket, og i den forbindelse ændres gaden foran butikken også. Fredericia ligger centralt i Trekantområdet, og har et stærkt erhvervsliv med tilstedeværelse af nogle af Danmarks største virksomheder. Fredericia-området lægger huse til flere store spillere på energiområdet med hovedkontorer for bl.a. Ørsted, Energinet.dk og Monjasa. Fredericia blev grundlagt som en militær fæstning, hvilket man stadig kan fornemme ved at besøge byen i dag. Byens gader ligger vinkelret på hinanden (nord-syd og øst-vest), og Fredericias centrum omkranses af et af Nordeuropas mest velbevarede voldanlæg fra 1600-tallet. Lejemålets energimærke er angivet til: F

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butikslokale / Klinik

Fra kr. 6284

Lyst og venligt lejemål beliggende på trafikeret indfaldsvej til centrum, nabo til populær Sushi-restaurant og med gratis P-Pladser direkte foran forretning. Mulighed for leje af personale P-Plads i gård. Velegnet til ale typer butik/forretning samt klinik. Ingen afståelse.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Bedste placering i Håndværkerkvarteret

Fra kr. 15301

Attraktivt, nyrenoveret lejemål på Håndværkervej. Lejemålet består af en stor, helt regulær, højloftet og søjlefri butik/hal på 296 kvm med høj port. Dertil kommer kombineret kontor/køkken samt pænt bad og toilet på i alt 25 kvm. Ny renoveret og istandsat både ude og inde. Lige til at flytte ind i. Velegnet til alle former for service/reparation, engrosbutik eller lign, som har fordel af god, synlig beliggenhed.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Charmerende kontorlejemål i hjertet af K...

Fra kr. 19733

Kontorlejemålet er beliggende i den historiske ejendom fra 1734 ”Haases Hus” i Løvstræde, der løber på tværs fra Købmagergade til Gråbrødretorv. Området er kendt for mange kreative butikker, indenfor bl.a. interiør og møbeldesign, tøjdesign, skrædderi samt en lang række spændende restauranter og cafeer samt vin- og ølbarer. Ejendommen fremtræder, med sin smukke gule facade, inspirerende og imødekommende. Porten til ejendommen er smukt dekoreret og indeholder spændende og kreative detaljer, der byder beboere og gæster til ejendommen velkomne. Der er en helt særlig stemning og ro omkring ejendommen, selvom man blot er 75 meter fra Købmagergades hektiske tempo og fodgængerflow. Strauss Skrædderi og tøjdesigneren Thi Thao Copenhagen holder til i butikkerne i stueetagen. Ejendommen har historisk været beboet af flere journalister, forfattere, og forlagsvirksomheder, ligesom den berømte skuespillerinde Betty Nansen i kortere periode har boet i ejendommen. Opgangen til lejemålet er beliggende fra porten, og opgangen fremtræder meget velholdt og præsentabelt. Kontorlejemålet råder over en god og effektiv planløsning med gode arbejdspladser ud mod Løvstræde og mulighed for at skabe et hyggeligt loungeområde med fleksible arbejdspladser i rummet i midten af lejemålet. Et stort lokale ind mod gården kan oplagt anvendes til mødelokale, men kan tillige anvendes som selvstændig kontor med mødeplads. Badeværelset med toilet ligger ud mod fordelingsgangen, mens tekøkkenet og personalerum er beliggende i den bageste ende af lejemålet. Lejemålet indeholder charmerende detaljer som stuk og høje paneler og har lyse fyrretrægulve i kontorområderne og entre. Lejemålet vil blive nymalet ved indflytning, ligesom sanitet med installationer på badeværelse vil blive udskiftet i forbindelse med ny lejers overtagelse. Der er tale om et lejemål, der emmer af charme og kreativitet, og som skal opleves. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Erhvervslejemål til café/butik i gågaden...

Fra kr. 12000

Lejemålet, der overtages nyistandsat, er beliggende i charmerende ældre ejendom med flot iøjnefaldende facade i Viborgs hyggelige gågade. Stemningen og miljøet i den gamle del af Viborg er præget af nogle af byens mest populære restauranter, forretninger, vinhandler, apotek m.m. Lejemålet, der har stor, flot vinduesparti mod gaden, indeholder café -/ butikslokale, større thekøkken, baglokale samt toilet. Lejemålet er særdeles velegnet til en lejer som går med drømmen om at åbne en restaurant, café, take away eller lignende, men kan også anvendes til f.eks. tøjbutik m.m. Kun fantasien sætter grænser.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

God beliggenhed ved Carlsbergbyen/Sønder...

Fra kr.

**Nyistandsat butik udlejes til kvalitetskoncept - ej varm mad eller kiosk/frisør - momsfrit** Til overtagelse snarest efter aftale udlejes mindre butik på 44 m2 med kælder på 34 m2. Butikken fremstår lys, højloftet og ikke mindst nyistandsat pr. overtagelsesdagen. Foran alle butikkerne er der brede fortorve hvor man efter aftale med Københavns Kommune evt. kan lave udeservering. Det er udlejers forudsætning, at der alene udlejes til kvalitetskoncepter der vil kunne supplere ejendommens øvrige udvalg - det kunne være forskellige delikatessekoncepter, vinbutik eller lign. IKKE frisør. Lad os tage en dialog om mulighederne. \*NB! Billederne er fra før lejemålet blev istandsat - pt. forefindes større varelager i lejemålet og vi kan for nu ikke tage nye fotos - beklager. Lad os fremvise denne nye sag. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Fantastisk butikslejemål på Vesterbrogad...

Fra kr.

\* Velindrettet butik på 70 m² \* Attraktiv beliggenhed på Vesterbrogade \* Mulighed for butik, showroom og lignende anvendelse \* Årlig leje kr. 189.000 (kr. 2.700/m²) Lejemålet Utrolig attraktivt og velbeliggende lejemål på i alt 70 m² med en en indretning der er perfekt til en mindre butik. Lejemålet er udnyttet på den bedst tænkelig måde og har en glasfacade ud mod Vesterbrogade, som bidrager med et dejligt lysindfald, og giver samtidig gode muligheder for god eksponering. Herudover er der et yderst præsentabelt indgangsparti med dobbeltdør. Foruden det store fleksible butikslokale, der kan indrettes efter egne ønsker, er der et mindre toilet. Lejemålet har pæne parketgulve og har herudover en blanding af pudsede og rå vægge, der til sammen skaber et rolig og moderne udtryk for både kunder og personale. Ejendommen Lejemålet er beliggende i en meget præsentabel ejendom ved hjørnet af Vesterbrogade og Vesterfælledvej. Ejendommen rummer andelsforeningen AB Vesterbrogade 145 A - B, som er utrolig veldrevet. Anvendelse Lejemålet kan anvendes til almindelig detail/butik og serviceerhverv, og kan tidligst overtages fra d. 1. april. Det er ikke muligt at anvende lejemålet til nogen form for restaurationsvirksomhed. Beliggenhed God og synlig beliggenhed ud mod den attraktive og trafikerede Vesterbrogade, hvor der daglig er mange forbipasserende. Vesterbrogade byder på et stort udbud af indkøbsmuligheder, spisesteder, takeaway steder og specialbutikker. Derudover byder placeringen på kort gåafstand til grønne parker i form af Søndermarken, Frederiksberg Have og Enghaveparken. Ligeledes er infrastrukturen perfekt - uanset om man skal ind eller ud af byen. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

175 kvm butiks- / kontorlokale ud til Ny...

Fra kr. 18000

Lejemålet, der er på 175 kvm + kælder, er beliggende meget synligt og med gode parkeringsforhold lige ved forretningen. Kan benyttes til såvel, kontor, klinik som butik. Alt fremstår flot og indflytningsklart. Lejemålet indeholder 3 gode kontorer, storrumskontor eller butik, køkken med god spiseplads samt 2 toiletter. Hertil god tør kælder. Til lejemålet hører en egen parkeringsplads, derudover er der offentlige parkeringspladser lige ved døren.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butikslokaler til leje på Abildvej 5B, 5...

Fra kr. 2500

Store butikslokaler til leje på Abildvej 5B i Svendborg. Kontakt os for yderligere information. Skriv evt., hvor du beskriver hvor mange m2 du ønsker at leje, og hvilken type butik du ønsker at åbne. Du vil herefter blive kontaktet for en rundvisning.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik til leje i Randers

Fra kr. 9843

- Centralt placeret i Randers, tæt på havnen og handel - Bred og synlig facade med store vinduespartier - Godt og lyst butikslokale med to kontorer og et depot - Tekøkken og toiletfacilitet Området: Adressen giver dig nærhed til det skønne liv ved havnen, det rige handelsliv og spisesteder. Endelig skal det fremhæves at bussen stopper lige i nærheden, og stationen er under halvanden kilometer væk. Ejendommen: Ejendommen fremtræder stilren, og en force ved den er utvivlsomt det brede vinduesparti, som gør det let at præsentere dine varer og tilbud på en nydelig vis, som vil friste forbipasserende til at tage et nærmere kig. Lejemålet: I den forreste del med vinduespartier og direkte udgang til gaden strømmer lyset ind, hvilket virkelig gør det til et præsentabelt sted. Dertil kommer et depot og to øvrige lokaler, et tekøkken samt et toilet. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Attraktiv beliggende butik

Fra kr. 8200

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Flot og hyggelig Butik på gågaden !

Fra kr.

Storegades hyggeligste butik kan nu lejes. indeholder meget flot salgslokale, to stk. toiletter, køkken, samt lager. Attraktive lejevilkår tilbydes for den rette lejer ! Leje pr. md : 5.000 kr. a/c vand : 200 kr. a/c varme : 700 kr. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik på 261 m<sup>2</sup> inkl. lager t...

Fra kr. 40542

- Lyst, stort og luftigt lejemål i Aarhus gågade - Leder I efter en central adresse til arbejdet? - Arbejd i midtbyen med en fantastisk indretningsvenlighed - Flyt erhvervet 50 meter fra Hovedbanen **Området:** Man skal lede længe efter en så god placering som denne. I får et sublimt flow af kunder fra starten af gågaden, som forbinder jer nemt med Aarhus Hovedbane, der ligger godt 50 meter fra vinduesfacaden. Fra den brede gågade placerer I jer i smørhullet mellem Bruuns Galleri, Street-Food-markedet, Rådhusparkens grønne arealer og resten af byen, der altid er i rivende udvikling, og bare placeringen giver jer en fantastisk synlighed. Således er det en utroligt attraktivt beliggenhed, og det er svært at finde minusser ved at hoppe med på bølgen, der lover en ustoppelig summen og liv i gaderne. **Ejendommen:** Selve bygningen går i et med gadebilledet, der gennemgående består af ældre ejendomme fra start 1900-tallet. Zoomer vi ind på jeres fremtidige arbejdsgang, så er det store vinduespartier, der går fra den ene ydermur til den anden. Derfor bliver det nemt at udstille jeres virksomhed fra bedste side; især fordi I placerer jer helt rigtigt på solsiden med et godt lysindfald, der også giver fantastisk veloplyste lokaler at arbejde i. **Lejemålet:** Ud over at lokalerne er utroligt lyse, så er de også meget behagelige med højt til loftet, og det er gennemgående en super indretningsvenlighed, der venter jer. Gode rum giver fantastisk plads til jeres salon, og faktisk vil lokalerne også tage sig godt ud som både butik eller noget helt tredje; det er store, regulære rum, I kan forvente jer. Ud over store arealer til selve butikken, salonen eller showroomet, som I får ekstra af i den flotte og yderst brugbare kælder, så venter der jer også vaskerum, toilet og personalerum. Der er faktisk ikke ét negativt ord at sige om denne mulighed, og derfor glæder vi os meget til at høre fra jer om potentialet for jer og jeres virksomhed. Vi glæder os til at høre fra jer! Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butikslokaler til leje

Fra kr. 11917

Den vel nok mest karakteristiske stationsbygning i Danmark ligger her i Esbjerg, hvor det nu er muligt at leje det tidligere billetsalg med store vinduesfacader ud mod ankomsthallen og forpladsen. Selve butiksarealet er på 168 m<sup>2</sup> og med tilhørende kontor og velfærdslokaler på 151 m<sup>2</sup>. Med den store kundegennemstrømning – ca. 5.000 dagligt - er der her fine muligheder for etablering af butik, café, klinik etc. Desuden er Esbjerg en driftig handelsby med godt 72.000 indbyggere. Der ligger en 7-eleven kiosk på Esbjerg Station, hvorfor der ikke vil blive udlejet til konkurrerende koncept. Der ønskes ikke grillbar, pizzaria/kebab.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik - Showroom - Kontor fra 188 kvm i ...

Fra kr. 21542

Lejemålene er beliggende i den spektakulære og prisbelønnede ejendom tegnet af Bjarke Ingels. Lejemålene består af to ledige butikslejemål på 188 og 228 m². Lejemålene kan også anvendes til kontor. Lejemålene har næsten 4 meter til loftet og fremstår i øvrigt moderne med facadevinduer fra gulv til loft, hvide vægge og flotte trægulve. Lejemålene har meget fleksible indretningsmuligheder. Idag er lejemålene indrettet med meget stort salgslokale/storrumskontor og mindre lokaler til eksempelvis møderum. Desuden er der køkken med spiseplads, print- og depotrum samt toiletrum. Facadepartiet strækker sig rung om hjørnet og ind mod ejendommens midte, hvor beboere og andre passerer forbi. Det er derfor et lejemål med stor eksponering. Der er køling i lejemålene. Alt i alt et rigtig flot, lyst og lækkert lejemål i en ejendom, der udover at have 476 boliger også har en flot cafe, tøj- og interiørbutik, ejendomsmægler og flere andre erhvervslejere. Der er mulighed for parkering på gaden og i Robert Jacobsens P-hus, som er beliggende lige på den anden side af vejen. Endelig er der rimelig kort vej til både Metro og bus. Lejemålets energimærke er angivet til: B

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Stor detail butik

Fra kr. 3700

Stort set midt inde i centeret i højre side sidder du dette erhvervslejemål på 89 m² netto. Den indeholder egen indgang med baglokale, toiletforhold og disponible rum. Velegnet til alt fra detailhandel, kontor til klinik. Mulighed for udstilling på centrets torv. Kan indrettes af udlejer efter nærmere aftale. Kontakt os endelig til en uforpligtende forhandling.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Åbn en butik eller et showroom i den his...

Fra kr. 115762

Skab den bedste oplevelse for dine kunder i et sjældent udbudt butikslokale i den historiske ejendom, Holckenhus, der ligger i hjertet af København lige over for Tivoli. Her er der mange muligheder for at skabe de perfekte rammer for lige præcis den detailbutik- eller det showroom, som du går og drømmer om at åbne. Holckenhus, blev opført i årene 1891-1893. Holckenhus er især kendt for sin smukke arkitektur og tætte relation til den danske kunstverden. Ejendommen har eksempelvis i over 125 år huset Danmarks næststørste sammenslutning af atelierer samt store kunstnere som nogle af skagens- malerne, Marie og P.S. Krøyer. I det hele taget mærker man virkelig historiens vingesus, når man befinder sig ved lejemålet og ejendommen. Selve lejemålet ligger på hjørnet af H.C. Andersens Boulevard 33 og Dante Plads 4 på en meget synlig placering. Over for – til den ene side – ligger både kunstmuseet, Glyptoteket, samt Danmarks største turistattraktion, Tivoli. På den anden side af ejendom- men ligger Nationalmuseet og videre hen ad Stormgade, Christiansborg. Området omkring din nye butik er dermed knudepunkt for en stor del af især besøgendes og turisters færden. Lejemålets centrale beliggenhed gør også, at det er nemt at komme til med både bil og offentlig trans- port. Københavns Hovedbanegård samt metrostationerne ved Rådhus- pladsen og Gammel Strand ligger alle få hundrede meter fra lejemålet. Lejemålet består af 491 m2 i stueplan med højt til loftet og smukke detaljer. Store vinduespartier, der vender ud mod H.C. Andersens Boulevard og Dantes Plads, bidrager til en lys og imødekommende stemning, når man træder ind i butikken. Dernæst består lejemålet af en underetage på 51 m2, hvor der kan etableres lager/opbevaring. Lejemålet overtages nyistandsat. Kom forbi og mærk den historiske og levende stemning, som lige præcis denne del af København tilbyder. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

111 m2 sbutikslokale i lokalcenter i Glo...

Fra kr. 12700

Lokale ledig her og nu • Butikslejemål på 111 m2 i alt • Beliggende på velfungerende butikstorv • Parkeringspladser foran lejemålet Lokalet er ideelt til klinik, butik, renseri, showroom, kontor, osv, der er ingen begrænsninger pånær supermarked og restaurant. Lejemålet har højt til loftet og stort vinduesparti, der giver massere af lys. Det er nymalet på vægge og gulv, har fået nyt el og vvs, spritnyt badeværelse og tekøkken kan opsætts. Butikkerne er indrettet med et stort butikslokale samt god højloftet kælder med badeværelse med bruseniche. Der er pudsede lofter med spotarmatur og betongulve. Butikkerne har store facadevinduer i hele butikkens længde. Dette lokale har vareindlevering fra bagsiden af ejendommen.. Butikkerne er beliggende på Brøndbyvestervej, ca 500 meter fra Glostrup Station og der er gode parkerings forhold både foran og bagved butikkerne. Butikstorvet har en række butikker herunder, solcenter, herrefrisør, pizzeria, pub samt Grill. Området er tæt beboet med et betydeligt kundegrundlag. Der busstoppested ved butikstorvet. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Flot butikslejemål

Fra kr. 13000

I nyere ejendom med god belligenhed tæt på gågaden og centret udlejes nu fine butiks/kontorlokaler. Lejemålets energimærke er angivet til: B

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Supergodt lille lejemål

Fra kr. 4307

Hyggelig lille butik på handelsgaden i Børkop udlejes nu. Lejemålet består af butikslokale samt baglokale med køkken og toilet. Lige nu er der herefrisør i lokalerne. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Eksklusivt butikslokale med stor flot fa...

Fra kr. 35000

Eksklusiv butik i gadeniveau med 60m2 salgsareal i gadeplan og 40m2 i underetagen. Fremragende eksponering via den næsten 10m store facade og 2 store vinduer. Ét af Grønnegades bedste butikslejemål. Lejemålet ligger i et hyggeligt shopping område tæt ved Gothersgade og Kongens Nytorv - i hjertet af København. Det velholdte salgslokale har hvidkalkede vægge med fritlagt bindingsværk og København-glasloft. Leje per måned: Kr. 35,000 + kr. 1,000 i a/c varme. Lejemålet er ikke momsbelagt. Depositum er 4 måneders leje.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Centralbelliggende butik på Vejlegadebro...

Fra kr. 10000

Butik meget tæt på centrum og havneområdet.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

MOMSFRI BUTIK MED GOD FACADE MIDT PÅ STJ...

Fra kr. 10400

Midt på Stjernegade, mellem Stengade og Sct. Olaigade findes denne fine momsfri butik med gode facadepartier. Stort reelt udstillingslokale i stueplan og trappe op til 1. sal, hvor du kan indrette yderligere udstilling eller kontor/møde. Rigtig god kælder med thekøkken til varelager, webshop eller lignende.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Madslusen - Café/restaurant til leje i K...

Fra kr. 40500

- To spændende butikker - Ideel til café/bar/restaurant/pizzaria - Mulighed for indretning efter lejers ønsker - Maritim stemning med facade og stort udeserveringsområde ud mod kanalerne **Området:** Lejemålene ligger centralt på Sluseholmen, som bliver et livligt kvarter med caféer, butikker, fitnesscenter, restauranter, daginstitutioner og læger. Vi er kun 5 km fra Rådhuspladsen, og tæt på Vesterbro, Valby, Sydhavnen og Havneholmen. Amager Fælled ligger i Sluseholmens baghave, og kanalerne er en smuk smutvej til hjertet af hovedstaden. **Ejendommen:** Facaden vender ud mod en stor sydøst vendtplads og terrasse der skråner ned mod kanalerne. Kørsel foran facaden vil blive reguleret vha. chikaner, og er som udgangspunkt kun tilladt for udrykning, skraldehåndtering og evt. varelevering. Med den attraktive beliggenhed ud til kanalerne, med to store restaurationslokaler i ejendommen, store områder til udeservering vil denne plads blive det oplagte udflugtsmål for hele nærområdet når man skal ’ud og spise’ eller blot nyde kølige drikkevarer eller måske en is ved kanalen. **Lejemålene:** **Butik 1: Lone Kellermanns Vej 21, st. - 270 m<sup>2</sup>.** Lokalet vil passe rigtig fint til café/coffeeshop og take-away koncepter.Lokalet indrettes efter lejers ønsker i dialog med ejer. **Butik 2: Lone Kellermanns Vej 23, st. - 432 m<sup>2</sup>.** Lokalet vil være ideelle til en stor café/bar eller en restaurant. Lejemålet giver endvidere mulighed for udeservering i sommermånederne. Lejemålet kan indrettes efter lejers ønsker og forslag i dialog med ejer. Lejemålets energimærke er angivet til: A

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Velbeliggende butikslokale midt på Køge ...

Fra kr. 65000

Velbeliggende stort og reelt butikslokale midt på Køge Torv med 2 store vinduer ud til torvet. Gode nabo butikker med stor trafik. I alt ca. 355 m<sup>2</sup> fordelt med ca. 295 m<sup>2</sup> i gadeplan og ca. 60 m<sup>2</sup> på 1. sal (lager + personalefaciliteter). Leje: 65.000 kr./måned Depositum: 6 måneders leje. Kontakt os for at høre nærmere.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Charmerende lejemål i  Klampenborgs Stat...

Fra kr. 34500

- Repræsentativt kontorlejemål på 230 m² - Historisk stationsbygning med detaljer fra en svunden tid - Stor synlighed for de mange forbipasserende - Plads til ca. 15 arbejdspladser - 1-2 p-pladser til leje Lyst kontor i høj kvalitet I den gamle og charmerende stationsbygning fra 1863 udlejes nu 230 m² kontor/butik i stueplan. Præsentabelt indgangsparti med mulighed for god profilering mod vejen. Indrettet med åbent kontormiljø, aflukkede kontorer/mødelokaler med glasfronter. Plads til ca. 15 medarbejdere. Alle rum i stueplan har flotte trægulve, akustiklofter med integreret belysning og højt til loftet. Lejemålet indrettes med køkken og to nye toiletter. 1-2 parkeringspladser ved ejendommen kan med-lejes. Herudover er der mulighed for at benytte den store parkeringsplads ved Klampenborg Station, få skridt fra ejendommen. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Arkitekttegnet kontorlejemål i nyt flerb...

Fra kr. 991667

- 8.500 m² kontorlejemål beliggende i nyt, markant erhvervsområde i smørhullet mellem lufthavnen, København City og Sverige. - Unikke møde-, hotel-, og konferencefaciliteter i Bella Center Copenhagen og AC Hotel Bella Sky - Fantastisk udsigt ud over grønne arealer og Royal Golf Club i området - Gode parkeringsmuligheder i egen parkeringskælder og i omkringliggende P-huse - Tæt på City, lufthavn, metro og motorveje - Ejendommen vil som blive bærdygtighedscertificeret DGNB platin og hjerte På Center Boulevard etableres et nyt flerbrugerhus/kontordomicil med kontorlejemål fra 2.000 - 11.200 m². Her kan du være med til at skabe dit nye kontor i en bæredygtig ejendom med en naturrig udsigt ud over det sædvanlige. Ejendommen bliver centralt placeret i et nyt bykvarter med boliger, butikker, caféer og erhverv. Ejendommen The Boulevard vil blive certificeret efter den højeste standard med DGNB Platin samt DGNB Hjerte med øget fokus på indeklima og sundhed, til stor gavn for de kommende lejere og brugere af ejendommen. Lejemålets energimærke er angivet til: A

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butiks - kontorlokaler Erhvervsudlejning...

Fra kr.

50 m2 centralt beliggende. 2 sammenhængende butiks/kontorlokaler med direkte adgang fra gaden, stort køkken/frokoststue samt toilet. Kundeparkering lige uden for døren. Ingen tidsbegrænsning. Aalestrup ligger centralt for både hovedvej A13 Aalborg/Viborg og motorvej E45 Leje er eksl. forbrug

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Perfekte mødefaciliteter ved Forum Metro...

Fra kr.

I kan mødes op til 10 gæster i mindre mødelokaler og 100+ gæster I konferencesalen, hvor I samtidig har direkte adgang til den store tagterrasse på 150 m2. Konferencesalen møbleres naturligvis efter jeres behov. Det kan fx være til undervisning, seminarer eller mere sociale arrangementer. I konferencesalen mødes I altid af vores velforberedte og imødekommende værter. Til alle møder er kaffe, the og vand inkluderet. Yderligere forplejning tilbydes efter jeres ønsker. Office ligger som nabo til Forum Metro på Frederiksberg C, i et område med butikker, restauranter and cafeer. Nøreport station er kun 3 minutter væk og bare 17 minutter til Københavns lufthavn. Coworking & Private Offices - Meetings & Events Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Veludbyggede kontorlokaler i historisk e...

Fra kr.

Eftertraget adresse på Lyngby Hovedgade, nord for Københavns centrum. Vi har til huse i en gammel historisk fabriksbygning ”Pritzels Fabrik” og tilbyder her et charmerende arbejdssted lige ud til Lyngby å og den gamle mølle fra det oprindelige Lyngby centrum, og stadig tæt på Lyngbys mange restauranter, butikker og caféer. Vores netværk inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på over 500kvm og tilbyder stilfuld indrettede privatkontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: • Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen • Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift • Rengøring inkl. vinduespudsning • 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm • Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) • Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) • Udsmykning af fællesarealer • Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling •Adgang til print og kopiering • Administrativ service samt mulighed for telefonpasning It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT. Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med bl.a. designermøbler og projektor, og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper hvor muligt med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenheder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik med super beliggenhed

Fra kr. 28188

Indbydende butikslejemål med masser af muligheder for at skabe gode rammer for en sund og stærkt butiksdrift. Butikken har stor synlighed med de store flotte glasfacader fra gulv til loft. Et ideelt lejemål på den helt rigtige adresse til alle former for detail, skønhed/wellness eller terapeutisk klinik.Lejemålet er indrettet med et regulært salgsareal. Bo i en meget markant gammel bygning, med gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport. De to attraktive lejemål, med store vinduespartier, ligger mellem Vesterbrogade og Ved Vesterport lige overfor Imperial Bio, tæt på Tycho Brahe Planetarium og i hjertet af Vesterbro omringet af caféer og spændende butikker. Ejendommen er en kombination af kontor på etagerne og butikker i stueetagen. Lejemålene ligger midt i København Centrum tæt på Hovedbanegården og Vesterport Station. Begge steder kører der flere buslinjer. Information: - 205 m² butik på eksklusiv adresse - Lige mellem Vesterbrogade og - Ved Vesterport - Centralt - Flot ejendom - 2 minutter til Vesterport St. og Københavns Hovedbanegård - Livlig menneskestrøm Lejemålets energimærke er angivet til: E

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik/kontor

Fra kr. 3063

Beliggende perfekt i handelsgaden i Tranebjerg med store butiksvinduer. Dejligt lyst lokale der eventuelt kan blive dobbelt så stort ved en mindre ombygning. der er toilet til lejemålet.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Lej HELE dette hyggelige byhus i Latiner...

Fra kr. 29583

LEJ HELE HUSET! Hyggeligt ældre byhus i Latinerkvarteret på 284 m2. I stuen er 190 m2 erhverv og på 1. sal 94 m2 fordelt i flere hyggelige rum. Anvendelig til 100% erhverv eller som kombineret bolig og erhverv. 1. sal er godkendt til bolig. Kan f.eks. anvendes af en virksomhed der har brug for et større kontorareal eller butik/showroom i stuen, og flere mindre rum (eller bolig på 94m2) på 1. sal. Solrig tagterrasse på 1. sal. Lejemålet indeholder bl.a. 3 toiletter, bad og køkken.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Værksted - Lager - butik - kontor

Fra kr. 6400

Rigtig pænt lager/butik/værksted/kontor på 84 m2 med rulleport med dør, fast gulv, el/kraft, kalorifer varme, mulighed for udsug. Adgang til toilet og bad. Kontordelen kan bibeholdes eller fjernes.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Velbeliggende butikslokale - Vrå gl. Sta...

Fra kr. 3598

Rigtig flot og velbeliggende butik på Vrå's absolut bedste placering. Butikken har en god størrelse på 55 m². Flot og præsentabel med vinduer i facaden og rigtig god synlighed, pæne trægulve. Gode P-forhold lige udenfor butikken - og mange hundrede forbipasserende hver dag. Meget regulært, højloftet og sammenhængende butikslokale. Har senest været frisørsalon. Nabobutik i ejendommen er Dyrernes Butik.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butikslejemål i gågade - i alt ca. 70 kv...

Fra kr. 7219

Fin lille butik - beliggende i gågaden - Gravene. Butik på 70 kvm + 35 kvm i kælderen - se huslejen. Lejemålet indeholder pænt butikslokale - lyst, baglokale med lille køkken. Tør kælder med arkiv / lager samt toilet. Gågaden Gravene er nyrestaureret og er en naturlig del af gågade nettet i Viborg. Mange offentlige parkeringspladser i området.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Detail/cafe lejemål i Ceres Byen

Fra kr. 21500

- Store og rummelige lokaler - Facade med høje vinduespartier - Central beliggenhed i Ceres Byen - Indflytning fra 01.04.2023 **Lejemålet:** Nu er der mulighed for at leje nye attraktive lokaler i et af Ceres Byens nyeste byggerier. Lejemålene har store panoramavinduer med facaderetning ud mod Ceres Allé, som er med til at give et fantastisk lysindfald i lejemålet. Derudover er det med en god loftshøjde, hvilket er med til at give en god rummelighed. Lejemålet er velegnet til café/butik og kan med mere end 2000 indbyggere i Ceres Byen og 8300 indbyggere i nærområdet ramme en bred vifte af gæster. Der er ligeledes parkeringskælder i ejendommen, som gør det let for gæster at parkere helt tæt på. **Området:** Ceres Byen, der tidligere var Ceres’ bryggeri, har en for Aarhus markant industrihistorie, som er blevet bevaret i form af noget af Ceres bryggeriets gamle ejendom. I dag er Ceres Byen blomstret op med boliger, butikker, skoler og meget andet, hvilket også gør området især attraktivt for de studerende. VIA University College har i sine bygninger i Ceres Byen 5500 studerende, som også er en oplagt målgruppe for en butik eller café. Området ligger i gåafstand fra det centrale Aarhus, hvorfor der er let adgang til de mange kulturelle tilbud som f.eks. Aros, Musikhuset, Godsbanen og Den Gamle By. Det er desuden let at komme til området, da der er mange offentlige transportmuligheder lige rundt om hjørnet. Med beliggenhed på Ceres Allé ligger lejemålet også tæt på grønne områder og Brabrand Stien, som mange aarhusianere benytter som rekreativt område.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk

Butik udlejes i Slotscentret, Randers

Fra kr. 10583

Velbeliggende butiksejemål i Slotscentret i Randers centrum ved Østervold og Slotspladsen. Der er stor facadeværdi, ind mod centret. Ejendommen har netop fået ny superflot facade. Tæt på gågade, parkering og rutebilstation. Direkte agang fra Slotsgade.

2400 København NV
søn.
Lokalebasen.dk
Side:af 6