Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Erhvervslokaler

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Lejemål i Hellerups smørhul med egen indgang
  I dag 30.173,-
  Udlejes
  Kontor og lager til attraktiv leje
  I dag 27.408,-
  Udlejes
  Attraktive kontorlejemål ved Avedøre Holme udlejes
  I dag 2.975,-
  Udlejes
  Frisørsalon udlejes
  I dag 3.713,-
  Udlejes
  Attraktivt erhvervslejemål i Bredgade
  I dag 32.746,-
  Udlejes
  359 flotte kvadratmeter med eksklusive muligheder midt i Frederiksstaden
  I dag 52.354,-
  Udlejes
  På dette grundstykke tilbydes oplagsplads fra 500 m²
  I dag 7.083,-
  Udlejes
  Dejlige kontorlokaler i rolige omgivelser
  I dag 8.500,-
  Udlejes
  Flotte kontorfaciliteter på 1 sal.
  I dag 5.038,-
  Udlejes
  Kontor på 33 m² i kontorfællesskab - i lejen er indeholdt alle udgifter
  Kontor på 33 m² i kontorfællesskab - i lejen er indeholdt alle udgifter, Kontor på 33 m² i kontorfællesskab - i lejen er indeholdt alle udgifter, Præsentabelt erhvervslejemål i kontorfællesskab. Lejemålet på 33 m² og udgør en del af en erhvervsejerlejlighed på 97 m². Ejerforeningen hvori ejerlejligheden er beliggende består af 2 bygninger på henholdsvis 1.446 m² og 1.442 m². Det ledige lokale er lyst med store vinduer. Der er EDB kabling i alle kontorer og fælles internet. Erhvervsejerlejligheden indeholder indgangsparti med fælles ?venteområde?, 3 kontorer, fælles toilet, fælles køkken med køleskab og opvaskemaskine samt fælles depotrum. Alle gulve er belagt med hvidpigmenteret parketgulv, dog toilet med fliser. Der er nedhængte lydabsorberende lofter med indbyggede Louis Poulsen lysarmaturer. Alle døre er lysisolerede med gummilister. Lokalet overtages nymalet og rengjort, og skal ved lejeperiodens ophør afleveres i samme stand, som det blev modtaget i. Det er en sund ejerforening, som alene består af erhvervsejerlejligheder af forskellige størrelser. Virksomhederne i ejendommene er forskelligartede og huser bl.a. en praktiserende læge, Jens Werner Dans og forskellige administrative virksomheder. Bygningen fremtræder udvendig i pæn og vel vedligeholdt stand, og der er netop blevet malet vinduer og døre i hele ejendommen. For ca. 1 år siden blev der indlagt fjernvarme i ejendommene og samtidig blev installeret nyt boilerrum. Trappegelændre og værn er udført i rustfrit stål. På Kirke Værløsevej, som dagligt passeres af over 15.000 køretøjer, er der netop lagt støjreducerende asfalt. Omkring ejendommene er anlagt parkeringsarealer, der er til fælles benyttelse for ejendommenes brugere. På gavlen mod Kirke Værløsevej er der mulighed for skiltning. Den skitserede leje indeholder alle udgifter. Ring for nærmere præsentation.
  I dag 3.366,-
  Udlejes
  Velbeliggende kontor flot stand og med køl
  I dag 8.333,-
  Udlejes
  butikslokale fra tidligere tankstation I dag 5.750,-
  Udlejes
  Centralt beliggende kontor, undervisning, showroom m. lager, boksbutik
  I dag 39.488,-
  Udlejes
  Synligt hjørnelejemål ved Ring 3
  I dag 12.533,-
  Udlejes
  Vejle Midtpunkt
  I dag 16.250,-
  Udlejes
  34, 52 eller 86 m² i lyst kontorfællesskab. Alle udgifter er indeholdt i lejen
  I dag 2.499,-
  Udlejes
  Erhvervslokale til kontor/undervisning/møder i Århus N I dag 2.199,-
  Udlejes
  8 gode kontorlejemål
  I dag 15.500,-
  Udlejes
  Isoleret Lager/produktionshal ved Hedensted udlejes
  I dag 2.875,-
  Udlejes
  Kontor lokaler på Rædersgade 3, 3. sal 8700 Horsens
  Kontor lokaler på Rædersgade 3, 3. sal 8700 Horsens, Kontor lokaler på Rædersgade 3, 3. sal 8700 Horsens, Rædershus er beskrevet som et "innovativt og dynamisk kontormiljø i centrum af Horsens" - hvilket er ganske sigende for de muligheder og faciliteter der kendetegner denne markante bygning - En yderst markant hjørneejendom i 4 plan, med facade direkte ud mod hjørnet af Rædersgade og Allegade, samt med bl.a. Svanes Plads, gågade nettet og Horsens Ny Teater indenfor få minutters gang. Ejendommen, er en del af et større kontormiljø hvor nyt møder klassisk - Den oprindelige bygning er fra 1877 og står som en af byens arkitektoniske varetegn, med sin markante facade med hvide rundbuede vinduespartier samt andre byggetekniske særpræg, fra en tid hvor der var stor fokus på detaljen. Siden opførelsen er ejendommen løbende blevet renoveret og moderniseret med respekt for de oprindelige værdier. Senest og mest markant i 2008 med tilføjelsen af en helt ny bygning "Rædershus", der med sine ca. 3.000 m² både fordoblede ejendommens areal og tiløjede nye butiks- og kontorlejemål til bygningen.  Bygningens centrale nerve findes på 1. sal hvor Time Out Cafe tilbyder fuld forplejning til husets lejere og kunder, dagligt og til særlige arrangementer. Derudover findes flere meget præsentable møde- og konferencelokaler, åbne lounge områder hvor man kan læse dagens avis mens man nyder en kop god kaffe, fælles solrig tagterrasse, der flittigt benyttes når vejret tillader det mv. I alt findes ca. 400 m² fri- og fællesarealer som lejerne frit kan benytte mod betaling af et servicefee til dækning af drift og vedligehold. Det udbudte lejemål er beliggende på 3 sal, og primært indrettet med cellekontorer/mødelokaler mod fælles fordelergang, åbent køkken/kantine miljø samt toiletfaciliteter. Lejemålet er primært med hvidpudsede gibs vægge og glaspartier fra gulv til loft mod fordelergangen, hvilket skaber et åbent og lyst lejemål. Dertil lyse trægulve samt hvide lydisolerede lofter med integreret "up-light". Adgangen til lejemålet igennem fælles præsentabel foyer og trappeopgang eller elevator. Lejemålets samlede areal udgør 199 m² og er absolut velegnet til mange forskellige kontor- eller klinik formål. Lejer og kunder kan parkere i tilhørende gård/plads - pladserne kan til lejes til favorable priser. Attraktiv Trappeleje tilbydes: 1. års leje: kr. 400 pr. m² ekskl. moms 2. års leje: kr. 500 pr. m² ekskl. moms 3. års leje = basisleje: kr. 600 pr. m² ekskl. moms. Der er muligheder for at indrette lejemål af stort set alle størrelser ? ved sammenlægning eller opdeling af de ledige lejemål.
  I dag 6.633,-
  Udlejes
  Særdeles flot kontor i høj standard - fleksibel indretning
  I dag 34.283,-
  Udlejes
  Velindrettet kontorlejemål
  I dag 8.750,-
  Udlejes
  Kontor lokaler på Rædersgade 1, 1. sal, 8700 Horsens
  Kontor lokaler på Rædersgade 1, 1. sal, 8700 Horsens, Kontor lokaler på Rædersgade 1, 1. sal, 8700 Horsens, Beliggende i det attraktive område tæt på gågaden og Horsens Ny Teater og med facade, og dermed stor synlighed mod Svanes Plads, tilbydes præsentable kontorlokaler med et hav af anvendelsesmuligheder. Lejemålet er beliggende i markant og særdeles attraktiv hjørne ejendom fra 1877 i 5 plan, med butikslejemål i stueetagen og kontor fra 1. til 3. sal. Dertil kælderlokaler i varierende størrelse. Ejendommen, der stadig står som en af byens arkitektoniske varetegn, er opført i røde sten og med rødt tegltag. Herunder med markant facade med hvide rundbuede vinduespartier, samt andre byggetekniske særpræg fra en tid hvor der blev kælet for detaljerne. Sammen med en markant tilbygning i 2008, der fordoblede ejendommens samlede areal, blev ligeledes etableret en række fælles faciliteter af meget høj standard, herunder med Time Out Cafe i centrum - stedet hvor ejendommens lejere mødes til en hyggelig snak, og en god gang mad af høj kvalitet. Derudover findes en række fælles mødelokaler og loungeområder, som lejerne med fordel kan blive en integreret del af. Her kan man læse dagens aviser, følge med i dagens nyheder på et af de mange ophængte fladskærme, nyde kunst og udsmykning - og ikke mindst husets sjæl. Det udbudte lejemål er beliggende på 1. sal, og har oprindeligt været indrettet til kontor for stueetagens bank/sparekasse. Lejemålet er primært indrettet med 2 store lokaler / storrumskontorer, samt et par mindre kopi- og teknikrum. Gulvene er beklædt med mørke tæpper, og der er lyse vægge og lofter. Toiletfaciliteter findes i ejendommes fællesarealer, men kan indrettes i lejemålet efter behov. I det hele taget står lejemålet i urørt stand efter banken, men kan indrettes/inddeles efter aftale med udlejer. Lejemålets størrelse og åbne indretning er yderst velegnet til alle former for liberale erhverv, eller klinik og kan igen kombineres med stuens butikslejemål. Da ejendommens samlede areal udgør knap 6.000 m², er der ligeledes rig mulighed for på sigt, at skalere lejemålet i op- eller nedadgående retning i overensstemmelse med lejeres behov. Lejemålets samlede areal på 421 m² giver rigelig plads til 20- 25 medarbejdere - og der tilbydes ligeledes lejemål i bygningen med flere eller færre m² Lejer og kunder kan parkere i tilhørende gård/plads - pladserne kan til lejes til favorable priser. Lejemålet og ikke mindst ejendommen er uden tvivl et af Horsens mest gennemførte kontor fællesskaber - bestemt et besøg værd! Attraktiv Trappeleje tilbydes: 1. års leje: kr. 400 pr. m² ekskl. moms 2. års leje: kr. 500 pr. m² ekskl. moms 3. års leje = basisleje: kr. 600 pr. m² ekskl. moms. Der er muligheder for at indrette lejemål af stort set alle størrelser ? ved sammenlægning eller opdeling af de ledige lejemål.
  I dag 14.033,-
  Udlejes
  Store kontorer, kantine med eget køkken og madordning
  I dag 779,-
  Udlejes
  Port adgang til haller
  I dag 20.834,-
  Udlejes
  Flot moderne kontorejendom direkte ved metro og S-tog
  I dag 58.575,-
  Udlejes
  Velbeliggende mindre butik på Strandvejen i Greve
  I dag 6.065,-
  Udlejes
  Lyst og spændende kontor med direkte adgang til eget udemiljø
  I dag 48.208,-
  Udlejes
  Velbeliggende lagerlejemål med tilhørende kontorer
  I dag 56.867,-
  Udlejes
  411 lyse og luftige kvadratmeter i smukt og stemningsfuldt pakhus
  411 lyse og luftige kvadratmeter i smukt og stemningsfuldt pakhus, 411 lyse og luftige kvadratmeter i smukt og stemningsfuldt pakhus, For mange er Dampfærgevej et nyt bekendtskab, men i virkelighed emmer den gamle handelsvej af historie. I dag står de historiske pakhuse ligeså stemningsfulde som dengang, men ny-renoverede og udstyret med alt, hvad en moderne virksomhed efterspørger ? inkl. en central placering med Østerport, det nye Nordhavnen og Indre By kun få minutter væk. Vi tilbyder en kampagnepris på kr. 950 pr. m² det 1. år og kr. 1.150 pr. m² det 2. år. Normal prisen på lejemålet er 1.300 pr. m². Den nævnte månedsleje er beregnet på 1. års kampagnepris. Tæt på vandet ved Søndre Frihavn ligger pakhuset Dampfærgevej 27-29, der oprindeligt blev opført som lager for eksotiske krydderier. I dag er det duften af helt ny-renoverede og indflytningsklare kontorer, der møder dig. I stuen th. får du ægte pakhus på 2017 niveau: 411 lyse og indbydende kvadratmeter med blanklakerede plankegulve, autentiske pakhus-søjler, hvide vægge og lofter og pragtfuldt dagslys. Du får en perfekt blanding af stort, luftigt kontormiljø og kontorer med glasvægge, der adskiller, men samtidig bevarer den åbne atmosfære. Der er ventilation og afkøling, og al it-kabling ligger i gulvkanaler. Der er tre toiletter, te-køkken og kaffespot og adgang til printerrum. Kom og bliv inspireret af den unikke stemning i de meget inspirerende lokaler. Lejemålets energimærke er angivet til: C
  I dag 32.538,-
  Udlejes
  Lækkert kontor - 344 m2 - snarlig overtagelse - nyistandsat
  I dag 28.953,-
  Udlejes
  Produktions-/lagerejendom - Opdeling mulig
  I dag 11.608,-
  Udlejes
  130 lyse og indbydende kvadratmeter med store vinduer ud til livlige Fiolstræde
  I dag 31.471,-
  Udlejes
  155 m² centralt beliggende lejemål i stueplan
  I dag 9.042,-
  Udlejes
  Attraktivt kontorlejemål i Åbyhøj udlejes
  I dag 10.313,-
  Udlejes
  Velbeliggende lagerlokaler i attraktiv erhvervspark
  I dag 7.900,-
  Udlejes
  Flotte lyse kontorer til leje
  I dag 11.200,-
  Udlejes
  Jættevej 50 st tv
  I dag 37.249,-
  Udlejes
  Kontorlejemål centralt i Kolding
  I dag 5.633,-
  Udlejes
  184m2 butik eget brug til leje på Grønnegade, Viborg
  I dag 17.000,-
  Udlejes
  Kontor til leje i Helsingør
  I dag 15.758,-
  Udlejes
  Stor butik på 176 m² i det velbesøgte Center Øst - Egå
  I dag 11.367,-
  Udlejes
  Jeudan tilbyder funktionelt lagerlejemål på 40 m²
  I dag 2.833,-
  Udlejes
  Vejle Midtpunkt - lækkert butikslokale
  I dag 8.750,-
  Udlejes
  Kontorlejemål i Science Center Skejby
  I dag 33.188,-
  Udlejes
  ATTRAKTIV BELIGGENHED I FULDT UDSTYRET EJENDOM
  I dag 17.692,-
  Udlejes
  Kontor og lager lokale med køle/fryserum til udlejning i Hvidovre
  I dag 15.556,-
  Udlejes
  120m2 butik eget brug til leje på Sværtegade, København K
  I dag Pris ikke angivet
  Butikslokaler til leje – Holbæk station
  I dag 13.425,-
  Udlejes
  Erhvervslokaler til leje
  I dag 1.927,-
  Udlejes
  Gode lager og produktionslokaler I dag 625,-
  Udlejes
  Erhvervslejlighed i Istedgade
  I dag 10.000,-
  Udlejes
  Flot ejendom med en god beliggende tæt på Lyngby
  I dag 113.317,-
  Udlejes
  Kontor/klinik på 352 m² på gågade
  I dag 9.973,-
  Udlejes
  Befæstet areal foran ramperne ca. 550 m2 med ca. 45 m på diagonalen
  I dag 204.171,-
  Udlejes
  184 m² attraktive lokaler i Vejle
  I dag 8.617,-
  Udlejes
  Lyse kontorer på 1. sal
  I dag 23.810,-
  Udlejes
  216 lyse og lækre kvadratmeter til kreativt kontor eller stilfuldt showroom
  I dag 11.700,-
  Udlejes
  Lejemålet er i bedste Newyorker stil med højt til loftet
  I dag 38.429,-
  Udlejes
  Kontorplads/Kontor udlejes centralt på østfyn
  I dag Fra kr.