Erhvervslokaler

2.733
Klinik-
 • Klinik- - 2
 • Klinik- - 3

Klinik-

5.950 kr.

På bedste beliggenhed udlejes dette 65m2 lokaler til brug som kontor, butik eller klinik. lokalet har 4 rum et stort fællesrum med lille køkken samt wc og 3 rum. Er i flere som ønsker at slå jer samme og dele, er dette også muligt. Med i priser er der også en kælder på 30m2 varm og tør. Pris pr. måned kr. 5.950,- incl. forbrug.

5230 Odense M
i går
 • Klinik- - 2
 • Klinik- - 3
 • Klinik- - 4
 • Klinik- - 5
Storegade 65 B, Esbjerg
 • Storegade 65 B, Esbjerg - 2

Storegade 65 B, Esbjerg

Udlejes

God beliggenhed, tæt på centrum - 102 m2 i stueplan + 79 m2 god kælder - lokalerne kan overtages straks. Mange anvendelses muligheder, f.eks. butik, kontor, cafe, klinik, frisør, klub, m.v. - eller måske har Du en anden ide? Fra stueplan er der 2 indvendige trapper til kælderen. Kælderen er med god loftshøjde og kan bruges til udstilling, lager m.v. Toilet med håndvask forefindes i stueplan. Store facadevinduer, god opmærksomhedsværdi. Hvide plast thermovinduer overalt. I lokalerne er der installeret aircondition og elektrisk udsugning. Til lejemålet hører 1 privat P plads i gården bag butikken. Der er mulighed for kunde P på gaden, umiddelbart foran lokalerne. Lokalerne kan overtages straks eller efter aftale.

6715 Esbjerg N
i går
 • Storegade 65 B, Esbjerg - 2
Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom
 • Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom - 2
 • Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom - 3

Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, ...

Fra kr. 15593

Flot og fleksibel ejendom på Industrivej 51 i Roskilde til kontor, engros eller showroom, med mulighed for ombygning til butik. OM EJENDOMMEN - Ejendommen er særdeles synligt beliggende på færdselsvejen Industrivej, og ejendommen har naboer som Bauhaus, Elgiganten, Jysk og Biltema, der alle er synlige fra motorvejen. - Indenfor få hundrede meter fra ejendommen finder man desuden Trekroner Station, samt afkørsel 21 på Holbækmotorvejen. - Ejendommen som er beliggende i et klassisk erhvervsområde, er opført i 1986 og er løbende om-og tilbygget, så den i dag er indrettet og opdelt i 15 selvstændige lejemål. - Ejendommen har en god lejersammensætning med mange loyale lejere med en årelang historik i ejendommen. OM LEJEMÅLET Et lejemål med mange muligheder og med en synlig beliggenhed der gør, at din virksomhed bliver set dagligt. Lejemålet kan lejes i form af 2 løsninger LØSNING 1 - Det kan lejes som beset, hvor lejemålet består af lyse lokaler, der kan benyttes til showroom, engrosbutik eller kontorer. - Her får du nogle gode udnyttede kvadratmeter, og lejemålet vil kunne overtages uden væsentlig istandsættelse –og kan derfor overtages hurtigt. LØSNING 2 - Lejemålet kan ombygges (gray box) til butik/showroom, således at der etableres en port til varer. Der vil evt. kunne etableres et glasparti i facaden til udstilling. - 200 m2 græsområdet ud til vejen, kan efter aftale befæstes, og vil kunne virke som yderligere udstilling for lejer. - Du har også mulighed for at etablere butik/showroom. Her kan du sætte præg på indretning og udnyttelse af inden-og udendørs arealer. INFRASTRUKTUR - MED BUS – Fra Trekroner St. går bus 201A, 209 og 220. - MED TOG – Trekroner St. ligger blot 400 m. fra ejendommen, og her kører regionaltog ind mod København eller mod vest. - I BIL – Der er få minutters kørsel til Holbækmotorvejen.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk
 • Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom - 2
 • Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom - 3
 • Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom - 4
 • Industrivej 51, 4000 Roskilde - Kontor, butik, showroom - 5
245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20
 • 245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20 - 2
 • 245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20 - 3

245 kvm. flotte og lyse kontorer med let...

Fra kr. 10719

Lokalerne er beliggende på 1. sal og indgangen til lejemålet sker via fælles hal. Der er elevator i ejendommen, og i facaden ud mod Munkerisvej er der store buede glasfacader fra stueplan op til 1. sal. Lejemålet er indrettet med 4 gode kontorer, 1 mødelokale, samt dejligt lyst storrumskontor. Der er godt køkken med spiseplads samt adgang til toiletter. Lokalerne kan efter aftale overtages nymalet og med ordnede gulve. Ejendommen er beliggende i et veludbygget erhvervsområde på Blangstedgårdsvej, som er beliggende i et trafikknudepunkt ved Ring 2, direkte ved indfaldsvej til Odense Centrum - nær Ring 3, og med let adgang til både motorvej E20 samt den sydgående motorvej til Svendborg. I området ligger, Rosengårdscenteret, Bilka, IKEA og mange flere butikker og virksomheder. NB! Billederne er med en tidligere lejers indretning, men nye, aktuelle billeder er snart klar. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk
 • 245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20 - 2
 • 245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20 - 3
 • 245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20 - 4
 • 245 kvm. flotte og lyse kontorer med let adgang til ringvej og E20 - 5
Parkering ved Nordens Plads

Parkering ved Nordens Plads

Fra kr.

Priser - 24/7: 562,75 kr. Åbningstider - Alle dage: 00:00-24:00 Kontakt APCOA kundeservice - Link: https://abonnement.apcoa.dk/kontaktks

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

ARBEJD I SMUKKE OMGIVELSER MED MASSER AF...

Fra kr. 7700

I flot rødstenskarré ved det maleriske Kastellet og Nyboder, udlejes nyistandsatte, højloftede og opvarmede lokaler. Lokalerne henvender sig til forskellige brancher, blandt andet udlejes i dag til stukkatør, møbelpolstrer, designer og fotograf samt den populære event- og teambuilding virksomhed Mystery Makers. Lokalerne er beliggende i ejendommens underetage, men med niveau fri adgang til gården. Der er etableret fælles toilet- og badefaciliteter samt møbleret fællesrum. Gården har gennemgået en total renovering, og der er skabt en hyggelig oase med borde og bænke, orangeri, grøn beplantning samt en legeplads. Gården kan benyttes af alle ejendommens lejere. Der er god offentlig parkering ved ejendommen og de nærliggende gader. Østerport Station og metro er indenfor kort gåafstand. Cyklen kan ligeledes parkeres trygt i cykelkælder. OBS: BILLEDER ER INSPIRATIONS BILLEDER FRA ØVRIGE LEJEMÅL. LEJEMÅLET DER UDBYDES ER TILSVARENDE. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontorer med lager - i kontorfællesskab...

Fra kr. 14210

Lejemålet indeholder lager med egen port, flere kontorer - bl.a. med glasvæg. Mulighed for yderligere inddeling. I kontorfællesskabet findes fælles kantine, mødelokale samt toiletfaciliteter. Lejemålet er incl. alarm, rengøring på fællesarealer, diverse forsyning af papir m.m..

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Ejendom til madproduktion

Fra kr. 34533

Ejendom med maskiner til madproduktion lejes nu ud. Lokalerne har tidligere været brugt af firmaet La Crepe. OBS: Maskiner til madproduktion medfølger i lejemålet.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontor / Lager udlejes i Åbyhøj

Fra kr. 22880

Bygning med kontor (175 kvm) og lager / koldhal (345 kvm) udlejes. Der er flere kontorer, både med mulighed for at sidde flere sammen eller i kontor alene. Der er to toiletter og et køkken med spiseplads. I kælderen er der mulighed for mindre arkiv. Kontoret har dør ud til lageret. Lageret har 3 storer porte. Til lejemålet høre 5 parkerings pladser. Relativ kort afstand til Århus c og E45. Årlig lejepris er 275.000kr + moms + el, vand og varme. Send og en mail eller giv os et ring, så viser vi gerne lejemålet frem.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

120 m² opbevaring/lager i kælder

Fra kr. 2580

Hovedvejen 206, kælderen, 2600 Glostrup, ca. 120 m² Ejendommen er beliggende med direkte tilkørsel fra Roskildevej/Hovedvejen i Glostrup med gode tilkørsels- og parkeringsforhold. Nuværende lejer bruger lokalerne til opbevaring. Lejemålet er et kælderlejemål med toilet og egen indgang direkte fra gadeplan. Den månedlige leje udgør kr. 2.575,00 med tillæg af aconto varme på kr 400,00. Depositum udgør 3 måneders leje. Udlejer har ejendommen til salg, da der påtænkes at bygges boliger på matriklen. Lejer kan derfor af Udlejer opsiges med et varsel på 3 mdr. til den første i måneden. Naboerne på den ene side er beboelsesejendomme og naboerne på den anden side er Bauhaus m.fl.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

114m2 kontorlokaler i Algade, Roskilde

Fra kr. 10925

114 m2 kontorlejemål i hjertet af Roskilde, beliggende i Algade. Lokalerne er ideele til kontorarbejde, praksis, showroom m.m. Lokalerne er støjsvage og ligger få minutter fra Roskilde Station og parkering på Sortebrødre plads. Det er muligt at leje faste parkeringspladser tæt på ejendom. Kontakt os endelig for yderligere information og fremvisning.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Domicilejendom med meget synlig beliggen...

Fra kr. 30169

• Spændende kombineret kontor og lagerejendom i Hørsholm • Beliggende i Hørsholms erhvervsområde med stor synlighed mod Ådalsvej. Præsentabelt indgangsparti med mulighed for mindre re-ceptions/velkomstområde. • Flot kontor/administrationsdel med lyse gulve og godt lysindfald med dertil hørende printer/serverrum. • Herudover pænt personalekøkken med spiseplads for op til 30 medarbejdere. • Lagerdel med god port adgang fra såvel stueetagen som 1. sal. Pakkebånd imellem etagerne. • Parkeringsmuligheder foran ejendommen. • 500 meter fra Kokkedal st. og 3 min kørsel til Helsingør Motorvejen.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Lager, produktionslokaler samt kontor ud...

Fra kr. 1125

Mangler du lager, kontor eller produktionslokaler i Trekantsområdet så er Juelsminde Erhvervspark stedet. Parken indeholder lagerhaller, udendørs opbevaringspladser samt enkelte kontorer. Der er gode tilkørselsmuligheder både fra Vejle samt Horsens. Skulle dette have interesse så ring og hør nærmere.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Lokale i New Yorker stil I Odense Centru...

Fra kr. 5500

Lækkert lokale i hjertet af Odense med mange muligheder. Beliggende på 2. sal i en lukket gård, med mulighed for at tilkøbe P-plads Lokalet indeholder 1-2 møderum og et stort lyst lokale i New Yorker stil. Lille nyere køkken med opvaskemaskine. Skal ses!

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Super central beliggenhed - 1 km fra til...

Fra kr. 2000

1oo m² kontorlokaler,lyse og venlige, fordelt på 3 rum på1.sal i Indslev-Tårup forsamlingshus. Huset er konstant opvarmet med jordvarme - huset er flot og præsentabelt , røde mursten og røde tegltage på høj rejsning og hvide palæ-vinduer. Der er etableret fibernet med ønskede hastigheder- helt op til 10 /10 Gbit/s. Fri parkering - flot udsigt udover lokalsamfundet og fri adgang til udendørs sports/motionsfaciliteter.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Atrraktive mødelokaler og fleksible løsn...

Fra kr.

I Roskilde centrum finder du kontorfællesskabet BusinessHouse. Her er der fire forskellige slags mødelokaler: I KursusRummet kan du afholde dagskurser og have 16 kursister omkring bordet + en underviser. Du kan også holde foredrag for 25 tilhørere i biografopstilling. Priser fra 395 kr. time / 1.995 pr. dag. Rabat om aftenen og i weekenden. I KonferenceRummet kan du holde bestyrelsesmøder og seminarer. Der er 12 pladser om bordet. I KonferenceRummet findes videoudstyr til møder i Teams, Zoom m.v. IdéRummet er oplagt til workshops og kreative møder. Her er der plads til otte personer om bordet. Har du brug for at holde én-til-eé møder, er DialogRummet den perfekte løsning. Det bruges til rekrutteringssamtaler, coaching, rådgivning og terapi. Der er opsat fire stole omkring et bord + tre lænestole ved et sofabord. I alle lokaler er der whiteboard, flipover, AV-udstyr som skærme/projektor. Du kan få kaffe, the, kakao og isvand til dine kunder. Det er inkluderet i prisen og gratis, når du selv brygger kaffen og rydder op efter dig. Har du brug for en hjælpende hånd til dit møde, kan vi hjælpe med alt fra at brygge kaffe, byde dine gæster velkomne, printe materialer samt at sørge for indkøb af frisk morgenbrød og servering af frokost Du og dine kursister kan gratis benytte vores WIFI via vores 250/250 mbit fiberforbindelse og kan desuden bruge vores loungeområder til gruppearbejde. BusinessHouse er et velfungerende kontorfællesskab, hvor én ejer med et dedikeret team sørger for at der altid er rent og pænt - og hvor fleksible og individuelle løsninger altid hurtigt kan skabes.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Mødelokale

Fra kr.

Kontor til kun kr. 1.500,- alt inkl. udlejes nu i kontorfællesskab med fælles kantine og mødelokaler. Der er bad i kælderen og gratis parkering. Der er også mulighed for at få flere kontorer, eller du kan vente til der bliver behov for det.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontor / lager på 68 m2 udlejes i Skovlu...

Fra kr. 3683

Velholdte kontorlokaler med pænt lysindfald i erhvervsejendom som har beliggenhed i Skovlunde med 12 km fra Københavns centrum. Bygningen ligger på et stort grundareal som har gode parkeringsmuligheder. Der er ligeledes gode muligheder for nem på- og aflæsning. - Mulighed for at leje flere lokaler: 33 m<sup>2</sup>, 52 m<sup>2</sup>, 54 m<sup>2</sup>, 76 m<sup>2</sup> og 127 m<sup>2</sup> - God placering - 4,5 km til motorvej E45 - 200 m til nærmeste busstoppested - Veletableret erhversområde Lejemålets energimærke er angivet til: E

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Attraktiv kontorlejemål centralt i Koldi...

Fra kr. 8458

Attraktivt kontorlejemål i høj kælderetage i spændende kontorejendom beliggende centralt i Kolding. Lejemålet har store lyse lokaler med god indretning, så man f.eks. kan kombinere kontorerne med lager, showroom eller lignende. Vareelevatoren i ejendommen kører også til kælderetagen, så man let kan få store effekter ind i lejemålet. Der hører 2 toiletter samt badefaciliteter til lejemålet. Der er gode parkeringsmuligheder ved ejendommen og man er hurtigt på motorvejen uden at skulle igennem trafikken i centrum.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontorlokaler - lej det hele eller bliv ...

Fra kr. 12604

På Bøgeskovvej i Kvistgård ligger der nogle lyse kontorlokaler på 1. sal. Nogle af de lokaler kan bruges til at afholde møder eller undervisning. Lejemålet har tilhørende te køkken med komfur og ovn samt flere toiletter. Lokalerne har tidligere været brugt af en stort revisions firma, og er nemlig velegnet til et firma med behov for flere små kontor og mødelokaler. Lokalerne er i pænt stand. Lejemålet er indfyltningsklar den 1. september 2019

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Super central beliggenhed - 1 km fra til...

Fra kr. 0

1oo m² kontorlokaler, fordelt på 3 rum på1.sal i Indslev-Tårup forsamlingshus. huset er konstant opvarmet med jordvarme - huset er flot og præsentabelt , røde mursten og røde tegltage på høj rejsning og hvide palæ-vinduer.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Flotte kontorlejemål med god potentiale ...

Fra kr. 12892

OM LEJEMÅLET - I denne velholdte kontorbygning på Herlev Hovedgade finder du pæne og lyse kontorlejemål i varierende størrelser. Kontorerne kan indrettes med trægulve og som celle-kontorer, der også kan bruges som mødelokaler samt storrumskontorer, der kan opdeles med glasvægge. Lejemålene har rigtig godt lysindfald, hvilket gør kontorerne rummelige og behagelige i deres udtryk. - Der er tillige køkken med spiseplads samt pæne toilet- og badefaciliteter. - Fra ejendommen er der adgang til et stort og grønt gårdmiljø, hvor det er muligt at afholde sin frokostpause i den friske luft i behagelige omgivelser. - Lejemålene er beliggende i en ejendom med et indgangsparti, personelevator og trappe. - Der er gratis parkering ved ejendommen og mulighed for skiltning mod Herlev Hovedgade. - Der er gode trafikale forhold med få minutters kørsel til Nordre Ringvej og motorvejsnettet. Yderligere er det let at komme til ejendommen med offentlig transport, da flere buslinjer kører langs hovedgaden. - Af kendte nabovirksomheder kan nævnes Toyota, Shurgaard og Imercos hovedkontor. INFRASTRUKTUR - MED BUS – Der er ca. 5 minutters gang til nærmeste busstoppested, hvor buslinje 350S kører mellem Ballerup St. og Nørreport St. - MED TOG – Der er ca. 1,6 km. til Herlev Station, hvorfra S-togslinjerne C og H kører. - I BIL – Der er få minutters kørsel til Herlev Ringvej og Motorring 3 Lejemålets energimærke er angivet til: B

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Lyst kontorlejemål tæt på Indre Ringvej ...

Fra kr. 13708

Lækkert og gennemlyst kontorlejemål tæt på Indre Ringvej og Rådhuset. 235 kvm velfordelt på storrumskontor, enkeltmandskontor, mødelokale, køkken samt toilet. Lejemålet er beliggende tæt på dagligvarebutik, bager samt motionscenter. Der er gode til- og frakørselsforhold samt parkering lige ved døren.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Landgreven P-hus

Fra kr.

Midt i indre by, tæt på Kgs. Nytorv, ligger denne store og meget velholdte parkeringskælder. Parkeringskælderen ligger centralt og lige op til den lækre Gasoline Grill. Som noget ekstra er der personale i kælderen fra kl. 08.00 - 16.00, som kan vejlede og servicere. Du og din bil er i trygge hænder i Landgreven Parkeringshus. Derudover har du også mulighed for at få bilen vasket, mens den holder parkeret - det skal dog aftales med personalet. Parkeringshuset er tidssvarende og moderne med sin helt egen identitet. Det er et af Københavns mest moderne parkeringshuse og er bl.a. blevet dekoreret med en arkitektur pris. Priser - Priser er vist pr. måned og inkl. moms. - 24/7: fra 3.330,00 kr. - Aften/nat & weekend (kl. 16-09 på hverdage, samt i weekenden og helligdage): 495,00 kr. Åbningstider - Alle dage: 06:00-22:00 Kontakt APCOA kundeservice - Link: https://abonnement.apcoa.dk/kontaktks

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Få kontor i CPH Airport Business Center

Fra kr. 6208

” Airport Business Center” – en flerbruger ejendom til logistik- og kontorformål med lufthavnsrelation. Tanken er simpel; at samle flere virksomheder under samme tag, således at de kan drage nytte af at dele fælles faciliteter og fokusere på at drive deres kerneforretning. Cargo City er etableret i en 26.700 m² stor ejendom, hvor cargo terminalen udgør de ca. 16.000 m², kontordelen udgør ca. 8.200 m² og kælderen ca. 2.500 m². Lejemålene ligger i Nordområdet, hvor man finder billetkontorer, kontorer til flyselskaber og rejsebureauer og parkeringshuse samt togstationen med forbindelse til København City og Malmø samt metro stationen. I dette område ligger terminalerne og det er her lufthavnens mange passagerer strømmer igennem. Cargo terminalen er udlejet til Spirit Air Cargo Handling, der også lejer en del af kontorerne. Derudover er der etableret et kontorfællesskab på 2. og 3. salen, hvor det er muligt at leje kontorer fra ca. 15 m² med fælles adgang til thekøkken og toiletter. Der er også mulighed for at opdele i 2-3 lejemål til større virksomheder. Bygningen kan udelukkende udlejes til virksomheder, der driver luftfartsrelateret virksomhed eller leverer serviceydelser i tilknytning hertil. – ex. Cargo, catering, transport, rengøring. Det er en individuel afgørelse der afgør om lejers aktivitet er lufthavnsrelateret. Denne del af lufthavnen anvendes til hangarer, værksteder og administrationskontorer for bl.a. charterselskaber. Adgangsforholdene til CPH er unikke. Der er direkte adgang til Sverige via Øresundsbron, samt til- og frakørselsrampe til motorvej E20. Medarbejderne kan ud over cykel og bil, vælge at benytte Metro, bus eller regionaltog til .

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kragsbjergstrædet 2-18

Fra kr.

Priser - Priser er vist pr. måned og inkl. moms. - 24/7: 750,00 kr. Åbningstider - Alle dage: 00:00-24:00 Kontakt APCOA kundeservice - Link: https://abonnement.apcoa.dk/kontaktks

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Istandsat lager, pluklager eller showroo...

Fra kr. 8578

94 m2 på Fredensgade 7, kld., tv., 2200 København N Skab den bedste oplevelse for dig, dine kollegaer og kunder i dette gode erhvervslejemål ved Søerne i København. Erhvervslejemålet ligger i en høj kælder og kan anvendes både som lager, showroom eller pluklager og mødested for håndværkervirksomhed, hvilket gør at lokalerne henvender sig til mange typer af virksomheder. Lejemålet har vinduer på begge sider af ejendommen, hvilket bidrager til en lys og imødekommende stemning. Selve lejemålet består af 5 gode og lyse lokaler i forskellige størrelser, hvilket gør lejemålet meget funktionelt. Med til lejemålet hører også eget toilet og tekøkken. Lejemålet er beliggende på Fredensgade på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro, hvor der ikke er langt til hyggelige caféer og forretninger. Der kører en bus lige til døren, og metrostationerne Nørreport og Trianglen ligger få hundrede meter fra lejemålet. Grønne Fælledparken ligger også I gåafstand. Lejemålet istandsættes når den rette lejer er fundet. Kom forbi og mærk den gode stemning, som lige præcis denne del af Nørrebro tilbyder. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Butik til leje på Sluseholmen

Fra kr. 11167

- Flere spændende butikslejemål - Ideel til butik/kaffe- vinbar/bagel-shop/service erhverv - Lyse lokaler med højt til loftet fra 156 m<sup>2</sup> til 227 m<sup>2</sup> - Mulighed for indretning efter lejers ønsker **Området:** Lejemålene ligger centralt på Sluseholmen, som bliver et livligt kvarter med caféer, butikker, fitnesscenter, restauranter, daginstitutioner og læger. Vi er kun 5 km fra Rådhuspladsen, og tæt på Vesterbro,Valby, Sydhavnen og Havneholmen. Amager Fælled ligger i Sluseholmens baghave, og kanalerne er en smuk smutvej til hjertet af hovedstaden. **Ejendommen:** Flotte facader med vinduer fra gulv til loft, der inviterer nysgerrige forbipasserende til at komme indenfor. Træder du ind i lokalerne, bliver du mødt af et smukt lysindfald fra de store vinduespartier, og du fornemmerde lækre detaljer. Sluseholmen bliver en livlig gade, hvor man tager en kaffe, klarer sine indkøb og spiser en god middag. **Lejemålene:** Butikker i forskellige størrelser, fra 156 - 227 m<sup>2</sup>. Lokalerne vil passe rigtig fint til café/coffeeshop og take-away koncepter, samt mindre butikker og service erhverv. Lokalerne indrettes efter lejers ønsker i dialog med ejer. Lejemålets energimærke er angivet til: A

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Investeringsejendom med 6 boliglejemål -...

Fra kr.

Investeringsejendom med 6 boliglejemål. Ejendommen er beliggende i Als med omkring 1.000 indbyggere. Alls er beliggende tæt ved Hadsund. Gode indkøbsmuligheder.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Butik med super beliggenhed

Fra kr. 25988

Butikken er beliggende centralt midt i City, med en blanding af boliger og mange indkøbsmuligheder. Lejemålet er indrettet som et stort regulært butikslokale, med en glasfacade fra gulv til loft. Derudover er der et baglokale/kontor, toilet og arkiv/lager. Butikken har tidligere været anvendt som neglesalon. Bo i en meget markant gammel bygning, med gåafstand til et bredt udvalg af offentlig transport. De to attraktive lejemål, med store vinduespartier, ligger mellem Vesterbrogade og Ved Vesterport lige overfor Imperial Bio, tæt på Tycho Brahe Planetarium og i hjertet af Vesterbro omringet af caféer og spændende butikker. Ejendommen er en kombination af kontor på etagerne og butikker i stueetagen. Lejemålene ligger midt i København Centrum tæt på Hovedbanegården og Vesterport Station. Begge steder kører der flere buslinjer. Information - 189 m² butik på eksklusiv adresse - Lige mellem Vesterbrogade og - Ved Vesterport - Centralt - Flot ejendom - 2 minutter til Vesterport St. og Københavns Hovedbanegård - Livlig menneskestrøm Lejemålets energimærke er angivet til: E

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontorlokale i charmerende liebhaverejen...

Fra kr. 1181

Pænt og regulært kontorlokale udlejes. Kontoret har 2 bærende stolper og staldvinduer - alt sammen originalt fra ejendommens opførelse. Der er naturligvis forsats vinduer så varmeforbruget minimeres. Bemærk i øvrigt at varmeudgiften IKKE er a conto - det er den faktiske udgift. Altså ingen ubehagelige ekstra udgifter efter en kold vinter. Kontoret udlejes umøbleret. En del mindre virksomheder har til huse på ejendommen - ideelt for mindre virksomheder.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Stort kontor/lager - med yderligere 248m...

Fra kr.

Her udbydes to selvstændige ejendomme, Skelvej 20 som er kontor og lager, på i alt 477 m2 - Fuldt udlejet til 40.000 pr. mdr. Skelvej 22a, er et garage anlæg på ca. 6 dobbelt garager af ca. 40m2 (pt. ikke udlejet, så køber selv kan disponere over det) - Lejen er her sat til 5.000 kr. pr mdr. Alt fremstår funktionelt og iorden. kontor delen indeholder flere bade facaliteter, toiletter og ca. 15 selvstændige kontorer, samt store fælles rum, bryggers/vaskerum og 2 køkkener. Yderligere er der en stor kælder (140m2) som kan benyttes til lager mv. med nyere port. Enhvidere er der tilhørende stort udendørs skur til opbevaring. Garagedelen, er opdelt med 12 porte, men flere er dobbelt (kan ændres) - en enkelt er isoleret. Der er strøm med bimåler indlagt.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Velbeliggende fleksible lejemål i Freder...

Fra kr. 23306

Flotte og velbeliggende kontorlokaler udlejes på Vesterballevej 4 i Fredericia i en præsentabel, atmosfærefyldt og arkitektonisk ejendom. Receptionsområdet er lyst og åbent og imødekommende for kunder. Fra receptionsområdet er der adgang til alle kontorer og til hyggelig kantine med buffetområde og tilhørende professionel køkken. Alle kontorer er lyse og højtloftede og med hvælvingeloft i en del af arealerne. Lokalerne er fleksibelt opdelt helt fra enkeltmandskontorer til storkontorer. Der er stor fleksibilitet i størrelse af lejemål - denne opstilling omfatter hele lejemålet. Lokalerne er benyttet af DLG, der flytter ud når det nye hovedsæde i Fredericia er klar til indflytning i juni. Lejemålet er på 565 m2, og kan opdeles i forskellige størrelser fra ca. 300 m2 - 565 m2. Nettoarealer tillægges andel af fællesarealer. Lejemålet fremstår pæn og velholdt og med godt lysindfald, højt til loftet og god logistik i den samlede bygning. Der er fælles køkken/kantine. Lejemålet kan benyttes til mange formål, herunder kontor, organisationer, revisor, advokat, ingeniører, wellness, sundhed og meget mere. Beliggenheden er rigtig god med til- og frakørsel fra E20 indenfor 400 meter. Fredericia Kommune er i en rivende udvikling, hvor erhvervslivet genererer mange nye arbejdspladser og deraf stor befolkningstilvækst.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Professionelle rammer til at drive din v...

Fra kr. 0

Få et møbleret kontor i UdviklingsParken, et kontorfællesskab, hvor du bor sammen med andre mindre virksomheder, så du får et netværk. Driv din virksomhed i professionelle rammer med bemandet reception og fri adgang til brug af husets mødelokaler med plads til alt fra 2-40 personer. Der er endvidere "pause hjørne" med aviser, kaffe og te, og fælles frokoststue. UdviklingsParken har en bemandet reception som varetager bla. telefonpasning, postmodtagelse og -forsendelse og modtagelse af gæster efter behov. Der er adgang til fælles printer og kopimaskine og trådløst netværk. Kontorfællesskabet er beliggende i Rødding, Vejen Kommune, som er en del af Trekantområdet cirka 15 minutters kørsel fra motorvejen og 80 km til den dansk-tyske grænse. Der er gratis parkeringspladser tilknyttet ejendommen. Den offentlige transport består primært af regional bustransport.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Butikslokale med synlig beliggenhed

Fra kr. 20000

Regulært hjørnebutikslokale på 200 m2 med rigtig god beliggenhed kan indrettes efter lejers ønsker og evt. særlige behov. Lejemålet er beliggende på gågaden lige over for Søstrene Grene og Hennes & Mauritz og en række andre højt profilerede kædeforretninger med høj kundetrafik til følge. Kan evt. ligeledes anvendes til fitnesscenter, showroom eller klinikformål eller andre brancher med behov for eksponering og synlig beliggenhed. Der således mulighed for at få et rigtigt godt beliggende lejemål indrettet efter dine ønsker -og en oplagt mulighed for et nyetablere sig på en af de bedste beliggenheder i byen. Har du allerede en eksisterende butik i byen er der ligeledes mulighed for at optimere din beliggenhed på gunstige lejevilkår. Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere drøftelse af de forskellige muligheder for at lave netop din ønskebutik. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

27 m2 kontorlokaler ideelt til den mindr...

Fra kr.

27 m2 kontorlokaler ideelt til den mindre virksomhed til 2.133 kr. pr. mdr. inkl. drift excl. forbrug. Lejemålet har adgang til 2 fælles køkkener samt fælles toiletter med badefaciliteter. Der er mulighed for flere tilstødende kontorer og/eller depot/lagerrum. Med kun 200 meter til E20 i både vest- og østgående retning, er lejemålet er placeret i det velbeliggende erhvervspark i Korsør, hvor den korte afstand til motorvejstilkørsel, og den bynære placering, gør lejemålet attraktivt for mange typer virksomheder. Området er ligeledes forsynet med gode offentlige transportmuligheder med Korsør Station kun 500 meter fra lejemålet. Der er gode gratis parkerings- og tilkørselsforhold samt mulighed for fibernet.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kolding Compnay House V

Fra kr. 47917

Nu opfører NCC næste hus i Kolding Company Park, på grunden i den nordlige del af Kolding, hvor de pris-vindende Company House ® 1 - 3 tidligere er opført. Med stor synlighed mod Vejlevej opføres 3 sammen-hængende punkthuse, med indrettede og fuldt funktionsdygtige fællesfaciliteter i stueplan. Her bliver man budt velkommen i husets foyer/lounge område, man kan nyde sin frokost i husets kantine eller booke mødelokaler til alle formål. Et Company House rummer alle de primære faciliteter og funktioner som en moderne virksomhed efterspørger, og som sikrer dynamik, rationalitet og en effektiv udnyttelse af lokalerne. Du betaler kun for din forholdsmæssige andel heraf – men kan naturligvis disponere over det hele. Company Park Kolding ligger lidt nord for Kolding by. En strategisk placering kun få hundrede meter fra motorvejsafkørsel 63 og en synlig placering mod den trafikerede Vejlevej. Kolding Nord har en optimal infrastrukturel placering, hvor motorvej 20 og E45 mødes. Der er således god forbindelse til både Århus, Vejle, Fredericia, Esbjerg og Odense. Alle byer kan nås indenfor 1 time. Billund Lufthavn kan nås på under 30 minutter. Når parken er fuldt bebygget vil den rumme ca. 42.000 kvm. kontorer, 1.300 p-pladser, grønne områder, haveanlæg og ikke mindst moderne arbejdspladser for over 2.000 mennesker. I lokalt perspektiv er der også tale om en attraktiv placering. Koldings bybusser betjener området, og der går rutebiler fra Vejle, Billund og Egtved umiddelbart forbi området. Lejemålets energimærke er angivet til: A

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Nyrenoveret kontor på Odense Havn

Fra kr. 29575

Unik ejendom med mulighed for at sætte sit eget præg. Denne flotte og spændende ejendom som vi overtog 1. januar 2018, er beliggende på første række ud til havnekajen. Ejendommen har et flot lysindfald og rummer både en fantastisk udsigt og et kæmpe potentiale. Indvendigt er bygning præget af mange sjove detaljer, der vidner om ejendommen og dens tidligere anvendelse. Vi huser allerede selskaber som Sentia, Grakom, Erik Arkitekter, KPMG, Enemærke & Petersen og mange flere i nabo bygningen. Skal vi hjælpe jer med jeres næste lejemål?

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Parkering til leje midt i Næstved centru...

Fra kr.

Parkering til leje midt i Næstved centrum.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontor/forskning og opbevaring i Søborg

Fra kr. 68175

- Spændende lejemål for mange brancher - Velfungerende flerbrugerejendom - Lyst og giver mange indretningsmuligheder - Centralt beliggende i Gladsaxe Erhvervsby **Området:** 2860 Søborg er mere end bare den gamle TV Bys hovedsæde. Det er en grøn enklave af en bydel, der sprudler af frodighed bl.a. takket være Gyngemosen, der ligger tæt ved, og byen er et levende bevis på, at industrikvarterer og boligområder sagtens kan eksistere side om side. Her bliver I en del af Gladsaxe Erhvervsby, der ligger perfekt i forhold til motorvejen og ringvejen. **Ejendommen:** Velfungerende flerbrugerejendom. Parkeringsarealet gør plads til husets brugere, der skal til og fra de vante parkeringspladser. Ejendommen er beliggende i grønne omgivelser og når solen skinner indbydende, er de grønne områder den perfekte scene for en afslappende pause. **Lejemålet:** Lejemålet har et fantastisk lysindfald og højt til loftet. I samspil med udlejer får I rig mulighed for at sætte jeres helt eget præg på indretning og valg af materialer indenfor givne rammer. I tilknytning til lejemålet tilbydes ligeledes fælles kantine, leje af auditorium og mødefaciliteter, ligesom fælles reception også er en mulighed. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Super anvendeligt og regulært lejemål

Fra kr.

Stort regulært butikslejemål placeret i det eftertragtede område lige ved shoppingcenter Ro's Torv, men et utal af besøgende hver dag. Herudover mange gode naboer så som HTH Køkkener, Maxi Zoo, Skousen Hvidevarer, Vordingborg Køkkenet og City Bowling Center. Lejemålet er placeret yderst i bygningen og har således en stor synlighed fra flere veje og vinkler. Mulighed for gode reklamepladser. Her bydes på stort butiksareal, lager/bagindgang med brede døre til pallevogn. Mindre pluklager, personaleforhold bestående af 2 toiletter, personalerum med køkken, kontor og rengøringsrum/depot. Lejemålet overtages som det er og forefindes. Nymalet og med rågulv. Gode parkeringsarealer lige foran butikken.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Sjælden mulighed for kontor eller behand...

Fra kr. 6498

33 m2 på Vester Voldgade 86, 1. tv., 1552 København V. Går du og drømmer om at have kontor eller behandlerlokale i centrum af København, så er dette sjældne udbudte lejemål på Vester Voldgade lige noget for dig. Lejemålene er en del af et større samlet erhvervslejemål på i alt otte lejemål. lejemålet er et lyst lokal. Lejemål ligger ud mod Stormgade. Det samlede lejemål består desuden af et køkken, hvor der er spiseplads, samt et toiletter, som man deler med de andre erhvervslejere. Transportmulighederne til lejemålene på Vester Voldgade er gode, da både metroen ved Rådhuspladsen og Københavns Hovedbanegård ligger lige i nærheden, og parkeringsmulighederne i området er også fine. Området omkring Vester Voldgade byder ligeledes på hyggelige caféer og restauranter. Kom forbi og mærk den gode stemning, som lige præcis denne del af København tilbyder. Kereby er Små Lejemål til Store Drømme. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Europaplads

Fra kr.

Åbningstider Alle dage: 00:00-24:00 Priser Priser er vist pr. måned og inkl. moms. 24/7: 1.449,10 kr. Kontakt APCOA kundeservice. • Link: https://abonnement.apcoa.dk/kontaktks

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Billigt kontor i Danmarks svar på Silico...

Fra kr. 1563

Kontoret er velbeliggende i hjertet af Ballerup tæt ved Lautrupparken. Området, der er et af Storkøbenhavns mest attraktive og førende erhvervsområder. Som tidligere statsejet energi-hovedkvarter summer huset af leben og ambitioner. Vi deler tilmed kvadratmeter med en række prestigefulde virksomheder, der har fornemme kundeporteføljer. Det giver et drive og en uvurderlig værdi, du ikke finder andetsteds. I vil nyde godt af: - +1000 m2 med gratis fælles lokaler – bl.a. 5 mødelokaler og stor kantine. - Store internationale virksomheder i bygningen – bl.a. TopDanmark og AURORA - Fordelagtige vilkår Vi vil sørge for al generel drift, varme, el, high speed internet, gratis parkering, kantinefaciliteter, gratis mødefaciliteter, adgang 24/7. Kontakt os gerne, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til jeres behov. Fleksibilitet og billige løsninger, er vores mantra. Fang os til en uformel snak. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontor til leje i Hørsholm

Fra kr. 3356

- Præsentabel ejendom - Kontor, klinik, showroom, undervisning eller lignende - Attraktive pæne lyse og indbydende lejemål - Fri parkering i ejendommens parkeringskælder - Faciliteter; tekøkkener, vente område, toiletforhold, elevator, atriumgård. - Beliggenhed lige ved butikker, caféer, Kulturhuset Trommen og Hørsholm Midtpunkt mv. **Området:** Områdets mange butikker, Kulturhuset Trommen samt Hørsholm Midtpunkt tiltrækker mange besøgende i både dag- og aftentimerne, gode caféer, spisesteder og butikker gør det nemt for dig og evt. dine ansatte, at hente frokost, købe en gave eller klare de daglige indkøb. **Ejendommen:** Codanhus er en særdeles præsentabel ejendom med både parkeringskælder og elevator. Lejemålene ligger i to kerner forbundet af en flot gangbro. Kontorerne er fordelt omkring centrale gangforløb med atriumgård i midten. **Lejemålene:** Pæne lyse og indbydende lejemål beliggende på 1. sal & 2.sal i forskellige størrelser. **SÅ kontakt os allerede i dag for en fremvisning!** Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Energieffektiv ejendom ved havnefronten

Fra kr. 52883

ENERGIEFFEKTIV EJENDOM VED HAVNEFRONTENMed sin fantastiske beliggenhed tårner Havneholmens vartegn Tower sig op lige ved havnefronten. Ejendommen er et moderne, 10-etagers flerbrugerhus, som er EU Green Building-certificeret som sikrer et lavt energiforbrug med en LEED Gold-klassificering.Der er fælleskantine i stueetagen med anerkendt restauratør fra Food & Co., hvor der desuden er mulighed for afholdelse af events. Om sommeren kan man spise sin frokost udenfor på terrassen. Herudover er der et fælles mødelokale. I kælderen er der omklædnings- og badefaciliteter, for dem som cykler eller løber til arbejde, samt cykelparkering. Der er desuden fælles kajakker til brug for ejendommens lejere. I ejendommens 3-etagers parkeringskælder er der mulighed for leje af p-plads for kr. 2.300 pr. måned. Lejemålets energimærke er angivet til: A

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Kontorlokaler på Nordvej 12, 9900 Freder...

Fra kr. 6000

Ejendommen er beliggende i udkanten af Frederikshavn i erhvervsområdet i Vangen. Området er bestående af mindre og mellemstore virksomheder primært beskæftiget indenfor rejsebureaubranchen, håndværksfagene og transport og andre lignende virksomheder. Vangen er placeret i umiddelbar forlængelse af endepunktet af motorvej E45, og med direkte adgang til motorvejen via hovedlandevejen Europavej. Den daglige lastvognstrafik fra Norge og Sverige, som via Danmark skal til Tyskland og resten af Europa passerer forbi ejendommen, og hovedejendommen anvendes til kontor- og velfærdsfaciliteter samt værksted, lager og kølerum. Hovedejendommen er opført i 1975/1998 og væsentlig om-/tilbygget i 2009, og den fremstår både udvendigt og indvendigt præsentabel og vedligeholdt. Udenomsarealer er udlagt med asfaltbelagt tilkørsels- og parkeringsareal. Ejendommen er opført med ydermure i betonelementer, som på facaden er beklædt med stålplader, og tagkonstruktionen er udført som built-up konstruktion belagt med tagpap.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

443 m² råt og rustikt lejemål i Københav...

Fra kr. 64604

N37 - Københavns nye kontorhus I forbindelse med nuværende domicillejers udflytning bliver ejendommen transformeret til en totalrenoveret og kreativ kontorejendom. Med respekt for ejendommens klassicistiske arkitektur renoveres kontoretagerne samt husets fælles kantine og mødecenter i tråd med nutidens efterspørgsel på rå og nonchalante kontormiljøer med synlige installationer og blotlagte teglstens vægge. Renoveringen foretages i tæt dialog med ét af Danmarks mest anerkendte arkitekt firmaer Vilhelm Lauritzen, hvor alt fra farverne på væggene til de sorte vand armaturer nøje er afstemt og harmonerer med farverne på de blotlagte teglstens vægge og de nye egetræsgulve, der lægges på kontoretagerne. Når renoveringen i 2. kvartal 2022 er tilendebragt, vil ejendommen være indrettet med sublime kontormiljøer med massivt lysfald og køl og ventilation samt et attraktivt fælles mødecenter, loungemiljø og kantine i husets stueetage. Fra husets stuetage vil der være direkte adgang til et skønt, frodigt og grønt gårdrum med klatreplanter og pergolaer. I ejendommens kælder indrettes aflåst cykelparkering, hvorfra der er adgang til dejlige omklædnings- og badefaciliteter med lockerskabe. Rå og rustikke lejemål med industrielt design Kontoretagerne fra 1. –6. etage har en meget fin generel anvendelighed og udstrakt fleksibilitet, så virksomhedernes indretningsbehov i vid udstrækning kan imødekommes. Åbne storrumsmiljøer langs bygningens facader mod vejen og gården, som kan brydes ned i mindre storrumslommer adskilt af mindre mødelokaler, cellekontorer og stillerum alt efter virksomhedens ønsker og behov. På langs af kontoretagerne findes en gennemgående bærende vægkonstruktion med blotlagte teglsten med nøje afstemte åbninger, der på fortrinlig vis integrerer storrumsmiljøerne på begge sider af gangzonen og samtidig virker støjregulerende i forhold til arbejdsmiljøet i storrummene. Eksklusive tekøkkener med plads til uformelle mødeaktiviteter placeres centralt på etagerne, så medarbejderne har let og uhindret adgang til at socialisere eller uformelt erfaringsudveksle på tværs i organisationen uden at forstyrre kollegaerne i storrumsmiljøerne. Toiletfaciliteter, teknik, print og kopirum er placeret i enderne af hver etage. Materialevalget og istandsættelsen af kontoretagerne vil blive nøje afstemt med respektforhusets klassicistiske profil og farveskala samtidig med, at man indfanger nutidens rå og nonchalante stil med synlige installationer og blotlagte teglstensvægge samt glaspartier med markante sorte alurammer til møderum og stillerum. Der er elevatoradgang fra kælder til kvist, hvoraf en handicapvenlig elevator udgør den ene af de tre elevatorer. - Sublime åbne storrumsmiljøer i rå og nonchalant stil - Blotlagte teglstensvægge, synlige installationer og flotte trægulve - Op til 45 arbejdspladser pr. etage - Køl og ventilation - Fælles mødecenter og kantine - Bade- og omklædningsfaciliteter - Glaspartier med sorte alurammer - Cellekontorer og stillerum - Mødelokaler Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

175 m2 kontor i Allerød

Fra kr. 8021

- Præsentabel og pæn erhvervsejendom - Kontor beliggende på 1. sal - Gode tilkørsels- og parkeringsforhold - Veletableret og velset erhvervsområde Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Parkeringsplads udlejes

Fra kr.

Parkeringsplads der er centralt placeret udlejes. Der er også mulighed for at leje garage for 400kr per måned.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Flot nyistandsat lejemål i gennemrenover...

Fra kr. 53631

OM LEJEMÅLET - Hele 1. salen på ejendommen udlejes og lejemålet er netop totalt istandsat til ny lejer. - Morderne loftbelysning med LED og gennemlyste glaskontorer med varierende størrelser. - Nyistandsat kontorlejemål beliggende på 1. salen i en flot og velholdt ejendom i Glostrup tæt på den kommende Letbane-station. - Lejemålet er indrettet med glaskontorer i varierende størrelser samt storrumskontorer . Gode faciliteter til medarbejderne med moderne spisefaciliteter, flotte toiletter og badefaciliteter. - Glaskontorerne er gennemlyst og hele lejemålet fremtræder moderne med bla. sorte tæppefliser, LED loftsbelysning og kontorerne har glaspartier ud til gang arealerne. - Gode loungeområder og nyistandsat indgangsparti. - Meget attraktivt leje niveau og helt indflytningsklart lejemål. - Det er muligt at leje mindre lager med port. - Ejendommen ligger tæt på motorvejsnettet og på offentlig transport i form af bus, tog og den kommende letbane. INFRASTRUKTUR - MED BUS – Der er ca. 1 minuts gang til buslinje 500S, der kører mellem Kokkedal St. og Ørestad St. - MED TOG – Der er ca. 3,1 km. til Glostrup St. hvorfra S-togslinje B og Bx kører. - I BIL – Der er få minutters kørsel til motorvejsnettet og de større indfaldsveje.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Få kontor i én af Københavns smukkeste e...

Fra kr.

Hvis pris, beliggenhed og design er nøgleord i din kontorsøgning, så har vi et godt bud på det du søger. Fra Kongens Nytorv skal du ikke gå mange meter før du finder et af indre by’s mest charmerende kontorhoteller. Her er du tæt på det meste; metro, s-tog, shopping, spisesteder - you name it. Et ligeså stort plus er den velkendte adresse; Østergade. Bygningens charme bemærkes allerede ved første øjekast med dens smukke lyseblå farve, de fine sprossede vinduer og det nydelige indgangsparti. Bygningen er omtrent lige så smuk og hyggelig inden for med den snoede trappe og de fritliggende bjælker. Kontorhotellet ligger på 2. og 3. sal. Her lejer du en samlet, møbleret og indflytningsklar kontorløsning. Vores kontormøbler er nøje udvalgt med respekt for husets sjæl, og sikrer dig samtidig komfort, ensartethed og kvalitet. Som lejer får du alt i alt præsentable rammer, hvor du ikke behøver bekymre dig om at invitere kunder, leverandører eller samarbejdspartnere inden for. Hvis du vil vide mere, så læs videre på vores hjemmeside eller kontakt os for en uforpligtende fremvisning. Om konceptet Hos ordnung får du en fleksibel og velordnet kontorløsning på enkle og forståelige vilkår. I Østergade sammensætter vi løsninger, der passer til enkeltmandsvirksomheden og helt op til virksomheder med pladsbehov til 15 kontorpladser. Et kontor hos ordnung er altid komplet indrettet og indflytningsklart med hæve-/sænkeborde, kontorstole og flotte reoler i gode kvalitetsmøbler. Internet, alarmsystem, rengøring, el, vand og varme er altid inklusiv i lejen, og uanset hvilken af vores lokationer mødes du af ordentlighed og en moderne indbydende nordisk stil. Det er med til at skabe rammerne for arbejdsglæde og produktivitet. Ingen virksomheder er ens, og derfor tager vi altid udgangspunkt dit behov for at finde den rette løsning, som passer til din virksomhed. De eksisterende lejere i vores i alt 11 kontorhoteller er en god blanding af virksomheder i størrelsesorden 1-50 medarbejdere, så vi kender alt til kontorbehovet forskellige virksomhedsstørrelser har. Velkommen hos ordnung. Lejemålets energimærke er angivet til: D

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Q-Park Ceres Byen

Fra kr.

Parkér midt i Aarhus i den nye, levende bydel med smukke bygninger, ny arkitektur, shopping og grønne parkarealer. Her parkerer du midt i Ceres Byen, tæt på Den Gamle By, Godsbanen og ARoS. Book din parkeringsplads på online med få klik og vælg præcis den løsning, som passer bedst til dit behov. Du kan både booke din korttidsparkering og leje en p-plads med et abonnement. Køb eller lej din egen faste P-plads i det aflukkede VIP område i P2. Man-søn 00-24: 1 time DKK 16,00 Maks. døgnpris DKK 160,00 Mistet billet DKK 160,00 Abonnement (Månedspris ved kvartalsvis afregning): Nat+Weekend DKK 430,00 7x24 DKK 1335,00 7x24 VIP DKK 1830,00

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Dit næste kontor ligger i fantastiske Ca...

Fra kr.

Kontorhotellet slår i september 2018 dørene op for deres første business hub af denne slags, der samtidig suppleres af kædens andre 19 lokationer, som ligger spredt ud over det meste af København og det danske land. Dette nyopførte kontorhotel er beliggende i den nye multifunktionelle ”Købke Hus”-bygning med mange lyse og åbne områder, herunder en fantastisk tagterrasse. Kontorhotellet stråler i hjertet af det historiske industridistrikt, men uden at overskygge de århundredgamle fabriksbygninger, som omslutter kontorhotellet. Området er i sandhed fantastisk med sine beskyttede steder, åbne haver og andre nye byggerier, som går sammen om at skabe et indbydende hjem for iværksættere, og du er aldrig langt fra seværdigheder som f.eks. det vidunderlige Bakkehus Museum eller Nationalmuseet. Kulturarv møder i særhed modernitet i Carlsberg Byen. I Carlsberg By kan du frit vælge den type arbejdsplads, der virker bedst for dig. Der er private kontorer, fælleskontorer og reservérbare mødelokaler. Hvert af dem kan tilgås døgnet rundt, har lynhurtig wi-fi og giver adgang til kontorhotellets fantastiske faciliteter, og egenskaber som tagterrassen gør stedet endnu mere attraktivt at opholde sig i: Her har du nemlig frit udsyn til nogle af Københavns mest fantastiske seværdigheder. Når kontorhotellet ovenikøbet ligger i et område med caféer, restauranter og dagligvarebutikker, får du ikke svært ved at finde et sted at bruge din frokostpause på. Transport til og fra kontorhotellet er simpelt, da både busstationen på Bjerregårdsvej (Valby Langgade) og toget på Carlsberg Station kun ligger få minutter væk. Inden du forlader stedet, bør du dog tage et stop ved et af områdets fantastiske barer. De er et vigtigt link til områdets fortid som hjemsted for det berømte bryggeri Carlsberg og dets rolle i Danmarks rige historie.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Super attraktivt kontorlokale i første p...

Fra kr.

Nu har du mulighed for at leje dette lyse og lækre kontorlokale med udsigt over Store Torv. Indrettet med lyst trægulv og hvide vægge. Kan overtages møbleret hvis det ønskes - uden meromkostning. Kan indrettes med f.eks. 1, 2 eller 3 kontorarbejdspladser. Du får samtidig adgang til husets øvrige faciliteter - herunder mødelokale, fællesareal, tagterrasse og frokoststue. I huset har vi 20 lukkede kontorlokaler i forskellige størrelser. Vi tilbyder ligeledes virtuelle kontorløsninger.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Mødelokale

Fra kr.

Mødelokale til 50 personer, anrettekøkken, grupperum og toiletter. Dagsleje pr. mødeperson 50,00 kr. Mødeforplejning kan aftales.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Book dit mødelokale i skønne omgivelser ...

Fra kr.

Eftertraget adresse på Lyngby Hovedgade, nord for Københavns centrum. Vi har til huse i en gammel historisk fabriksbygning ”Pritzels Fabrik” og tilbyder her et charmerende arbejdssted lige ud til Lyngby å og den gamle mølle fra det oprindelige Lyngby centrum, og stadig tæt på Lyngbys mange restauranter, butikker og caféer. Udover at tilbyde fuldt servicerede og møblerede kontorer, er det også muligt at booke mødelokaler. Vil tilbyder naturligvis hjælp i forbindelse med catering og generel forplejning. Book on-line via APP'en, Offices Meeting Rooms, og få 10% rabat

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Meget central beliggende butikslokale/kl...

Fra kr. 4198

Regulært lokale. Velbeliggende i attraktiv kvarter. Lejemålet har stort vinduesparti ved indgangen, samt bred glas-facadedør. Pænt toilet med håndvask og personalerum med thekøkken, teknikrum. Gode adgangsforhold, der er handicap venlige og med afmærkede parkeringspladser lige uden for døren. Særdeles velegnet til bl.a. frisørsalon, klinik, mindre butik, m.v. (Leje excl. moms)

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Eksklusive coworking pladser i kontorfæl...

Fra kr.

Kæmpe og eksklusivt kontorfællesskab med workspaces i forskellige størrelser og priser. I vores netværk har vi flere af landets mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder. Vi er stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning og samtidig hjælpe vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på 2000kvm, og kan indenfor de rammer coworking spaces og kontorfællesskaber samt mulighed for at skalere op til private kontorløsninger hvis firmaet vokser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: • Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen • Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift • Rengøring inkl. vinduespudsning • 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm • Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) • Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) • Udsmykning af fællesarealer • Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling • Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering • Administrativ service samt mulighed for telefonpasning • It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk

Domicil...kr.9.000 ex moms. ALT inkl..

Fra kr. 9000

Lys og luft omgiver original, moderniseret og istandsat ejendom på det gamle Kaserne område. Lejemålet består af 2 etager. 1 sal udgør kontor faciliteter, undervisnings/konference faciliteter. Ligeledes lækkert moderne køkken faciliteter. Hertil ca 120m² uudnyttet loft. Stueetagen kan anvendes til show faciliteter. Små produktion. Lagerfaciliteter og een række andre formål. Inkl i lejen: El, vand, varme, og fri parkering for lejer og gæster. Leje: 9.000 kr/md ex moms. Der betales 3 mdrs depositum. Ledigt pr 1/10. Ring for yderligere info.. Lejemålets energimærke er angivet til: C

2400 København NV
i går
Lokalebasen.dk
Side:af 46