Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Erhvervslokaler

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Butik på Skives bedste handelsstrøg.
  I dag Udlejes
  Nedbrydning
  I dag 1,-
  Padborg- Butik- Udstilling- Kontor
  I dag 3.650,-
  Udlejes
  165 m2 kontor med 165 m2 lager i rampeplan
  I dag 17.050,-
  Udlejes
  Lækkert lyst kontor med altan i velfungerende kontorfællesskab
  I dag 20,-
  Udlejes
  Eksklusivt Showrrom/kontor i Nordhavn
  I dag 23.250,-
  Udlejes
  Nyt kontor i naturskønneste omgivelser?
  I dag 151.386,-
  Udlejes
  Veludbyggede kontorlokaler i historisk ejendom
  Veludbyggede kontorlokaler i historisk ejendom, Veludbyggede kontorlokaler i historisk ejendom, Ingen ledige pladser pt, ring for at komme på venteliste. Eftertraget adresse på Lyngby Hovedgade, nord for Københavns centrum. Vi har til huse i en gammel historisk fabriksbygning ?Pritzels Fabrik? og tilbyder her et charmerende arbejdssted lige ud til Lyngby å og den gamle mølle fra det oprindelige Lyngby centrum, og stadig tæt på Lyngbys mange restauranter, butikker og caféer. Vores netværk inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på over 500kvm og tilbyder stilfuld indrettede privatkontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  I dag 269,-
  Udlejes
  Velrenoveret kontor tæt på Odense Havn
  I dag 16.917,-
  Udlejes
  Eksklusivt lejemål på 129 m² i Admiralgården
  I dag 18.899,-
  Udlejes
  Kontor i kontorfælleskab. Lækre nyistandsatte omgivelser.
  I dag Fra kr. 0
  Thisted centrum
  I dag Fra kr.
  1225m2 Butik på Torvet, Køge I dag 1,-
  Udlejes
  Eksklusivt lejemål i Hellerups "smørhul"
  I dag 36.956,-
  Udlejes
  Der er to bygninger, en isoleret og en uisoleret I dag 825,-
  Udlejes
  26 m² kontor/kliniklokale - Middelfart Midtpunkt
  I dag 2.271,-
  Udlejes
  Nyopført kontorlejemål i Valby ? indrettet i suveræn stil
  I dag 48.405,-
  Udlejes
  Skal din butik være en del RingStedet?
  I dag 75.396,-
  Udlejes
  GRATIS !!!Fantastisk placering for Kontor/Butik/Frisør salon
  I dag 7.083,-
  Udlejes
  Lækkert lille kontor i smukke omgivelser
  I dag 3.325,-
  Udlejes
  Kontorlokaler fælles med revisor
  I dag 4.167,-
  Udlejes
  Butikslokale til leje med afståelse på attraktive Store Kongensgade
  I dag 7.993,-
  Udlejes
  Dit nye kontor midt i Frederiksstaden?
  I dag 19.267,-
  Udlejes
  Stort erhvervslejemål i centrum - i alt 146 kvm
  I dag 9.551,-
  Udlejes
  Ørestadens smukkeste mødelokaler
  I dag Fra kr.
  Unik mulighed for at drive hotel!
  I dag 17.000,-
  Udlejes
  Kontor og showroom til leje lige ved Vesterport Station
  I dag 39.875,-
  Udlejes
  Præsentabel kontorejendom ved ringvej 4
  Præsentabel kontorejendom ved ringvej 4, Præsentabel kontorejendom ved ringvej 4, Ejendommen er velbeliggende i forhold til Ring 4. Kommunen er efterhånden blevet et udbygget og eftertragtet erhvervsområde og huser mange forskelligartede virksomheder. Kommunen arbejder amibitiøst med at understøtte udvikling og vækst via erhvervsnetværk, byplanlægning, byggesagsbehandling samt miljø, klima, uddannelse og kultur. Af større kulturattraktioner ligger blandt andet Ballerup Super Arena samt East Kilbride Badet i kommunen. ommunen er lokaliseret flere større virksomheder som ATEA, Oracle, KMD og Siemens. Der er nem adgang til det overordnede vejnet, både Ballerup Byvej, Ringvej 4 samt motorring 4 er beliggende kun få hundrede meter fra ejendommen. De ledige lejemål er begge beliggende på 1. sal og er på henholdsvis 423,1 og 497,4 m². **Udfyld boksen til højre for at få fremsendt prospekt** De lyse lokaler og den gode indretning gør kontorerne virkelig effektive. Den nuværende indretning af primært som storrumskontorer, men i lejemålet på 1. sal mf., er der også indrettet til en vagtstue, et rum, som kan have mange anvendelsesmuligheder. To ?lave? vægge i lejemålet på 1. sal th., giver mulighed for opdeling af rummet, uden at have lukkede arealer og dermed opnår man roligere omgivelser men stadig gode muilgheder for videndeling. Der er hvidmalede vægge og pæne grå tæpper på gulve. Køkken- og toiletfaciliteter er fine og indrettet i lyse farver. Begge lejemål fremstår pæne og indflytningsklar, dermed er hurtig overtagelse mulig. Lejemålene er ideelle til jer, som har en virksomhed der skal ligge tæt på indfalds- og motorveje i en erhvervsvenlig kommune, som Ballerup er. Der er parkeringsmulighed hele vejen omkring ejendommen, som mod Brydehusvej er befæstet med flot, grøn beplantning, som giver et fint indtryk af ejendommen som helhed.
  I dag 28.165,-
  Udlejes
  Humlehuset - Lige ved Carlsberg S-togs station
  I dag 90.440,-
  Udlejes
  Butikslokaler til leje på Sdr. Jernbanevej 5, 3400
  Butikslokaler til leje på Sdr. Jernbanevej 5, 3400, Butikslokaler til leje på Sdr. Jernbanevej 5, 3400,   Erhvervsaktivitet og beliggenhed går hånd i hånd. Derfor er disse flotte lokaler helt ideelle, da de har en særdeles god og attraktiv adresse i hjertet af Hillerød; lige ved handelsstrøget, hvor det vrimler med liv og sultne, shoppelystne kunder, der trænger til at hvile benene og spise en bid mad, samt et stenkast fra Slotssøen og Hillerød Station. Med andre ord får man her de perfekte forhold for at drive restauration/forretning og skabe nogle hyggelige og intime rammer for det potentielle publikum, der befinder sig på stræderne lige uden for døren.  Lokalerne, finder man på Søndre Jernbanevej 5 midt i et lille takeaway- og cafékvarter. På den indvendige front er der tale om to store og indbydende lokale, der fungerer som henholdsvis køkken og restaurant, samt et indgangsparti med gangareal og adgang til wc. Derudover er der brugsret til et godt kælderrum, og der er parkeringsmuligheder i nærheden til gavn for både personale og gæster. I det store cafélokale er der fin plads til at etablere en serviceskranke med bar og betalingssystem, ligesom rummet byder på gode arealer til at indrette sig med spisepladser til det kommende klientel. Hvad end du drømmer om at starte en stemningsfyldt brunchcafé, en hip kaffebar, et ægte italiensk pizzaria, ny nordisk cuisine eller noget helt femte er både beliggenhed og lokaler helt i top til formålet. Kontakt os for yderligere information om stedets muligheder eller med henblik på en fremvisning.
  I dag 12.296,-
  Udlejes
  Kontor til leje i Hørsholm
  I dag 7.417,-
  Udlejes
  Nyt istandsat lokaler. Lager lokale med konto på 158 m2
  I dag 3.595,-
  Udlejes
  Lager centralt i Slagelse
  I dag 1.721,-
  Udlejes
  Erhvervslejemål - 317 kvm lager/produktion og 60 kvm kontor
  I dag 18.316,-
  Udlejes
  Gode parkeringsforhold, både foran og omkring ejendommen
  I dag 12.642,-
  Udlejes
  Kontorfælleskab i Aalborg Centrum
  I dag 3.450,-
  Udlejes
  Kontorlejemål i yderst moderne ejendom
  I dag 105.000,-
  Udlejes
  Stort Butikslokale på sidegade nær Algade
  I dag 21.450,-
  Udlejes
  Billigt lejemål på frederiksberg
  I dag 1.599,-
  Udlejes
  Aldeles effektivt kontorlejemål udlejes i stue etagen.
  I dag 52.247,-
  Udlejes
  Lagerlokaler i Brøndby
  I dag 3.179,-
  Udlejes
  Kontor i Østergade
  I dag Fra kr.
  Garage / Lager Lokale
  I dag 2.158,-
  Udlejes
  160 m2 kontor med udsigt til byens tage
  I dag 23.360,-
  Udlejes
  Lækre kontor baser i tidl. fotostudie med højt til loftet
  Lækre kontor baser i tidl. fotostudie med højt til loftet, Lækre kontor baser i tidl. fotostudie med højt til loftet, Det lyse og rummelige Studie 4 har også en repos og består af 9 godt indrettede og uforstyrede basepladser. Der er tale om et fuldt møbleret kontormiljø. Studiet, som er beliggende i et dynamisk miljø bestående af dygtige kommunikationsfolk, indgår i en større sammenhæng, som i dag råder over 4.000 kvm i det tidligere garnspinderi på Nørrebro i København. Huset er full-service, dvs. der er adgang til alt lige fra reception med pasning af telefon og modtagelse af gæster, mødelokaler, internet, lagerplads, kantineordning, parkeringsforhold, stort haveanlæg og meget mere. Huset er "blevet formet" over de sidste ca. 150 år og har i sin nuværende form eksisteret i 17 år. Vi har med vores unikke sammensætning af dygtige kommunikationsfolk formået at skabe et både socialt og meget professionelt miljø til stor gavn for husets lejere, netværket omkring og ikke mindst i forhold til de mange kunder, der dagligt besøger stedet. Synergien er således stor blandt husets mange virksomheder, der i dag består af alt fra fotografer, filmfolk, grafiske designere, journalister og PR-folk til modelbureau, ad?ere, digitale billedbehandlere, fotolaboratorium, reklamebureauer, eventmagere, samt store og små virksomheder som udvikler Online Presence værktøjer & app`s. Den månedlige baselejen er 3.154,- kr. alt incl. (se nedenfor) for en "plug and play" løsning. Ingen depositum. Alt dette får du med i prisen: - Arbejdsplads med Gubi-møbler - Full service reception (incl egen profil på husets hjemmeside) - Firmanavn på skilt mod Nannasgade & på facadeskilt - Adgang til mødelokaler - Alarm - El - Parkeringspladser - Adgang til kopimaskine med mulighed for scanning - Adgang til portomaskine - Hyggeligt gård-/havemiljø - Fri kaffe og te - Rabatordninger og tilbud fra dv leverandører - Renovation, samt øvrige driftsomkostninger Ydermere byder huset, mod ekstra betaling, på en kantineordning, som på daglig basis tilbyder en veltilberedt dejlig frokost, bestående af varme og lune retter, salatbar, pålægsbuffet, ostebord, frugt og et stort udvalg af brød.
  I dag Fra kr. 0
  Bo nemt og billigt i attraktivt og nyistandsat kontorfællesskab
  I dag 4.669,-
  Udlejes
  Kontor med mulighed for direkte adgang til lager i rampepla
  I dag 9.213,-
  Udlejes
  Attraktive lagerlokaler til leje på Solbjerg Søvej I dag 1.000,-
  Udlejes
  Centralt kontorhotel med god plads og højt serviceniveau
  I dag Fra kr. 0
  Butik til leje - Ringsted
  I dag 13.757,-
  Udlejes
  Havnegade i KBH K - eksklusive kontorer.
  Havnegade i KBH K - eksklusive kontorer., Havnegade i KBH K - eksklusive kontorer., Skønt, renoveret pakhus der vender ud mod vandet, hvor historisk inventar er blevet bevaret og forbedret med moderne stil. Det er en imponerende og betagende bygning, og den ligger i gåafstand fra en række restauranter, butikker og luksushoteller. Hurtig adgang til Københavns Centrum i gåafstand. Du er tæt på vandet og andre virksomheder, og centret ligger kun nogle få minutter fra metroen og O2-Ringvejen. Vores netværk inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på over 1000kvm og tilbyder stilfuld indrettede privatkontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. P-pladser i kælder og terræn er tilgængelige for kontorhotellets lejere og vi tilbyder ligeså gæsteparkering. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  I dag 268,-
  Udlejes
  Butik/kontor/showroom på Kongstedvej 5, 4200 Slagelse
  I dag 10.000,-
  Udlejes
  Innovativt fællesskab
  I dag Fra kr. 0
  Velbeliggende synlig butikslokaler i Give
  I dag 3.990,-
  Udlejes
  PRÆSENTABELT KONTORLEJEMÅL MED GOD INDRETNING
  I dag 17.021,-
  Udlejes
  Kontorlokaler
  I dag 9.625,-
  Udlejes
  Lyst arbejdskollektiv i Kbh NV
  Lyst arbejdskollektiv i Kbh NV, Lyst arbejdskollektiv i Kbh NV, Få dit eget store skrivebord i vores hyggelige fællesskab. Vi sidder 5 forskellige kreative personer og har en plads tilbage. Vi har fokus på at hjælpe hinanden, sparre, netværke og både være sociale og fordybe os i vores arbejde. Vi er modedesignere med speciale i læder, T-shirts og latex, en lyddesigner og en mand med et online magasin. Kontoret er lyst og ligger på Kbh NVs mest iværksætterstærke gade; Rentemestervej. Kontoret er en del af et gammelt støberi som nu er fuld af kreative virksomheder: fotografer, musikere, producere, IT-nørder og designere. Der ligger hyggelige cafeer lige ved siden af, og NVs store bibliotek hvor man kan tage kurser og bruge deres værkstedsfaciliteter. Lokalet som vi deler er 60 m2, beliggende øverst på 2. etage, meget lyst og solnedgangs-vendt. Her har før været IT-folk og musikanter; hvilket vil sige at her er masser af stikkontakter og god akustik. Lige over kontoret er en dejlig stor tagterrasse. Vinduerne vender ud mod lavere bygninger, så der er himmeludsigt og ingen larm. Der er et lille køkken i lokalet med håndvask og et bord hvor man kan spise eller holde møde. Du får din egen nøgle og kan være her 24/7 I prisen på 1188 kr eks moms er der inkluderet: Kontor-leje Vand/varme/el aconto Internet Forsikring Rengøring hver anden uge Depositum: 2 mdr husleje Hvis I er to der gerne vil dele en plads kan det også lade sig gøre. Har du brug for en større plads kan vi måske slå to pladser sammen. Kom gerne forbi og drik en kop kaffe, se stedet, og lad os tale om hvad du har brug for. Kontakt mig ved af udfylde boksen til højre.
  I dag Fra kr. 0
  Produktion / lager i naturskønne omgivelser.
  Produktion / lager i naturskønne omgivelser., Produktion / lager i naturskønne omgivelser., Ca. 90 m² produktion / lagerlokale, som henvender sig til en lille selvstændig, evt. tømrer / snedkervirksomhed, VVS-firma, elektriker eller noget metalproduktion. Ejendommen ligger på toppen af Hornsherred i landlige og naturskønne omgivelser i Kulhuse, tæt på skov og strand. Lager / produktionslokalet er delt i 2, hvor det ene er et stort rum med bl.a. en hems, og det andet rum er et lille lokale som har været brugt som kompressorrum, hvor der er mulighed for tilslutning af egen kompressor, da der er trykluftrør og -udtag monteret alle steder i lokalerne, samt en 1000 ltr. tryklufttank i kompressorummet. Loftshøjden i lokalerne er ca. 2,50 - 3,40 m. Der er også monteret udsugning i det store lokale og der er indlagt industristrøm, så man kan tilslutte større maskiner. Der har før været metalindustri i bygningerne. Der er gode tilkørelses og aflæsningsforhold på ejendommen og lokalet har en Aluminiumsledhejseport på 2,4 x 2,4 m. Lejemålet opvarmes med centralvarme af nyt fælles træpillefyr. Stor fælles parkeringsplads, samt 100 m. til nærmeste busforbindelse. Udlejes for 3500 kr. om måneden + forbrug og moms. Indskud 3 måneds husleje 10.500 kr. + moms. Kan evt. også lejes sammen med 87 m² kontorbygning til 7500 kr, om måneden + forbrug & moms. Se annoncen her på lokalebasen.dk under "kontor til leje i Jægerspris" Kan overtages efter nærmere aftale med udlejer.
  I dag 3.495,-
  Udlejes
  Unikt lejemål!
  I dag 7.000,-
  Udlejes
  Lyse og lækre servicerede mødelokaler til fornuftige priser !
  I dag Fra kr.