Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande


  Erhvervslokaler

  Filtrér

  Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
  Lager- / produktionsejendom - Fredericia
  I dag 9.750.000,-
  SOLGTFritids Center SOLGT
  I går 3.250.000,-
  Produktionslokale
  I går Udlejes
  Kontor/showroom
  I går 36.302,-
  Udlejes
  butik 8000 århus c
  d. 28.03 4.000,-
  Udlejes
  Butik udlejes i Slagelse d. 28.03 5.000,-
  Udlejes
  Bolig/ erhversejendom 544 kvm
  d. 28.03 1.295.000,-
  Kontor lokale til leje
  d. 28.03 4.000,-
  Udlejes
  Kontor lokale til leje
  d. 28.03 4.000,-
  Udlejes
  Flot ejendom med en god beliggende tæt på Lyngby
  d. 28.03 136.852,-
  Udlejes
  Lager & Produktionslokaler udlejes!
  d. 28.03 16.667,-
  Udlejes
  527 m² lokaler tilbydes i Helsingørs nye populære sundhedshus
  d. 28.03 24.857,-
  Udlejes
  Kontorlokaler beliggende centralt i Hillerød
  d. 28.03 15.450,-
  Udlejes
  Kontor til leje i Rødovre
  d. 28.03 28.810,-
  Udlejes
  Dejligt kontor eller klinik. Momsfri leje.
  d. 28.03 15.021,-
  Udlejes
  280 m² pænt kontorlokale i Åbyhøj - lejefrihed i 3 måneder
  d. 28.03 15.633,-
  Udlejes
  Kontor til leje i Aarhus syd
  d. 28.03 11.717,-
  Udlejes
  Attraktivt, nyrenoveret erhvervslejemål - 312 kvm butik/hal
  d. 28.03 16.500,-
  Udlejes
  Stuelejemål 300 meter fra Høje Taastrup Station på 162 m2
  d. 28.03 11.907,-
  Udlejes
  Hurtigt, nemt, fleksibelt og omkostningsbesparende kontorhotel
  d. 28.03 Fra kr. 0
  Lager og showroom med ny indrettede kontorer
  d. 28.03 33.489,-
  Udlejes
  Lyst kontorhotel centralt på Vesterbro - med udsigt til Søer
  Lyst kontorhotel centralt på Vesterbro - med udsigt til Søer, Lyst kontorhotel centralt på Vesterbro - med udsigt til Søer, Hos os får du workspaces i forskellige størrelser og priser centralt på Gammel Kongevej. Vi har et netværk der inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vores kontorhotel er beliggende på en eftertragtet adresse med smuk udsigt, godt lysindfald og offentligt transport til døren. Hovedbanen ligger kun få minutters gang herfra. Vi har et brutto areal på over 1000kvm og tilbyder private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  d. 28.03 3.220,-
  Udlejes
  Optilmal synlighed
  d. 28.03 17.967,-
  Udlejes
  Kontor til leje i atmosfærefyldt kontorfællesskab
  d. 28.03 5.150,-
  Udlejes
  ?Erhvervsfællesskab fra 24 m²
  d. 28.03 5.100,-
  Udlejes
  Fleksible lokaler med både storrum og enkeltmandskontorer
  d. 28.03 28.722,-
  Udlejes
  Nyrenoveret erhvervslejemål - 309 kvm butik/hal + kontor
  d. 28.03 16.405,-
  Udlejes
  VELBELIGGENDE KONTORER MED TAGTERRASSE
  d. 28.03 26.937,-
  Udlejes
  Kontor til leje i Holstebro
  d. 28.03 12.913,-
  Udlejes
  Lækre nyistandsatte storrumskontor - Overtag omgående
  d. 28.03 12.040,-
  Udlejes
  Velbeliggende lager lejemål i krydset mellem Vejlevej og motorvejen
  d. 28.03 16.042,-
  Udlejes
  Flot ejendom med høj eksponeringsværdi
  d. 28.03 24.375,-
  Udlejes
  Servicerede kontorer efter dit behov !
  Servicerede kontorer efter dit behov !, Servicerede kontorer efter dit behov !, Nyrenoveret bygning i Gladsaxe kommune, med smuk udsigt til skov i nord, Gyngemosen i nordvest og Høje Gladsaxe Park i syd. Effektivt netværk af bus- og togforbindelser til Kbh centrum. Vi har et brutto areal på over 1500kvm og tilbyder private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Vi har et netværk der inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  d. 28.03 3.220,-
  Udlejes
  Eksklusiv adresse med kig over Havnen
  Eksklusiv adresse med kig over Havnen, Eksklusiv adresse med kig over Havnen, Skønt, renoveret pakhus der vender ud mod vandet, hvor historisk inventar er blevet bevaret og forbedret med moderne stil. Det er en imponerende og betagende bygning, og den ligger i gåafstand fra en række restauranter, butikker og luksushoteller. Hurtig adgang til Københavns Centrum i gåafstand. Du er tæt på vandet og andre virksomheder, og centret ligger kun nogle få minutter fra metroen og O2-Ringvejen. Vores netværk inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på over 1000kvm og tilbyder stilfuld indrettede privatkontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  d. 28.03 3.220,-
  Udlejes
  Kontor til leje på Dannebrogsgade
  d. 28.03 283.333,-
  Udlejes
  Kontorfællesskabet "VÆRKSTEDET "
  d. 28.03 3.199,-
  Udlejes
  Kontor/domicil til leje - København Ø
  d. 28.03 77.807,-
  Udlejes
  Få mest ud af dine penge i professionelle omgivelser !
  Få mest ud af dine penge i professionelle omgivelser !, Få mest ud af dine penge i professionelle omgivelser !, Nyrenoveret bygning i Gladsaxe kommune, med smuk udsigt til skov i nord, Gyngemosen i nordvest og Høje Gladsaxe Park i syd. Effektivt netværk af bus- og togforbindelser til Kbh centrum. Vi har et brutto areal på over 1500kvm og tilbyder private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Vi har et netværk der inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  d. 28.03 268,-
  Udlejes
  Kontor til leje i Aarhus C
  d. 28.03 15.610,-
  Udlejes
  Charmerende kontorlokale på 1. sal
  d. 28.03 7.685,-
  Udlejes
  Kontor/klinik til leje i Viborg
  d. 28.03 17.729,-
  Udlejes
  I hjertet af Latinerkvarteret på Lars Bjørnsstræde!
  I hjertet af Latinerkvarteret på Lars Bjørnsstræde!, I hjertet af Latinerkvarteret på Lars Bjørnsstræde!, Beliggende i hjertet af det historiske latinerkvarter, midt i en skøn stemning præget af kreativitet og iværksætterånd. Bygningen byder bl.a på et gennemrenoveret fællesareal med frokoststue og mødelokaler og fra bygningens tagterrasse er der en fantastisk udsigt ud over byen, som byder på mange kulturelle attraktioner, fritidsaktiviteter, og lækre spisesteder. Vi har et netværk der inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på over 1500kvm og tilbyder private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt. Vores mødelokaler er fuldt udstyrede samt indrettede med designermøbler, projektor, videokonferenceudstyr og vi har mulighed for at tilbyde lækker catering og frokostordning. Vi hjælper naturilgvis med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  d. 28.03 3.220,-
  Udlejes
  KONTORLEJEMÅL MED DIREKTE ADGANG TIL FANTASTISK GÅRDHAVE
  d. 28.03 47.363,-
  Udlejes
  Meget synlig og moderne kontorlejemål
  d. 28.03 7.540,-
  Udlejes
  Bryggens bedste kontorlokaler!
  Bryggens bedste kontorlokaler!, Bryggens bedste kontorlokaler!, Midt på Langebrogade i en klassisk bygning, anerkendt for sit danske design, ligger dette funky forretningscenter. Mange elementer er skabt specielt til ejendommen af Arne Jacobsen og centret er udsmykket af Philippe Starck. Bygningen indeholder en særligt iøjnefaldende lobby med en imponerende åben trappe og farverig glasudsmykning på væggene, lavet af Preben Hornung. Vi har et netværk der inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Vi har et brutto areal på over 2000kvm og tilbyder private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vi har et lækkert, gratis fitnesscenter, badefaciliteter samt en kæmpe fælles tagterasse, perfekt til fredagbar fx. . Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt ? fra lækre mødelokaler inklusive efter behov projektor, videokonference og andet mødeudstyr, til catering og adgang til kantine / frokostordning. Vi hjælper selvfølgelig også med at finde en parkeringsløsning. Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555kr / måned og op.
  d. 28.03 268,-
  Udlejes
  Klinikfællesskab
  d. 28.03 3.901,-
  Udlejes
  Pizzeria og grillbar i løkken
  d. 28.03 6.663,-
  Udlejes
  Regulært lagerlejemål - i alt 305 kvm
  d. 28.03 7.015,-
  Udlejes
  Unikt lejemål Snekkersten station
  d. 28.03 34.266,-
  Udlejes
  Restaurant / Grillbar udlejes centralt i Silkeborg.
  d. 28.03 15.271,-
  Udlejes
  Ulvevej 1-3 (adm. v. hal 1), Rævevej 4
  d. 28.03 6.155,-
  Udlejes
  Nyistandsat kontorlejemål udlejes
  d. 28.03 20.117,-
  Udlejes
  Professionelle omgivelser til din virksomhed !
  Professionelle omgivelser til din virksomhed !, Professionelle omgivelser til din virksomhed !, Vores fællesreception er placeret i glas-atriummets indgang i stueetagen, hvor også centerets kantine ligger, omgivet af grønne omgivelser og udendørs faciliteter. Vi har et brutto areal på over 1500kvm og tilbyder private kontorer, coworking spaces og kontorfællesskaber i alle størrelser. Du vælger selv længden på din lejekontrakt og vi tilbyder fuld fleksibilitet. Vores kontorer er servicerede og vi regner i arbejdspladser, ikke kvm. Vi har et netværk der inkluderer mange af Danmarks mest succesfulde iværksættere, start-ups og etablerede virksomheder og vi er rigtig stolte af, at levere den struktur og de services som hjælper med at øge vores kunders forretning. Samtidig hjælper vi vores kunder imellem at skabe et professionelt netværk af mangfoldige samarbejdspartnere. Faciliteter inkluderet ved kontorleje: ? Kontordomicil og vedligeholdelse af ejendommen ? Varme, vand, el, ejendomsskatter og dækningsafgift ? Rengøring inkl. vinduespudsning ? 24 timers adgang inkl tyverialarm og autoriseret brandalarm ? Udstyret kontor med møbler (hæve/sænke bord, kontorstol, lampe, telefon og reol) ? Udstyrede tekøkkener (the/kaffemaskine, opvaskemaskine, køleskab og service) ? Udsmykning af fællesarealer ? Bemandet reception som blandt andet sørger for postmodtagelse og omdeling ? Piccolineservice inklusive adgang til print og kopiering ? Administrativ service samt mulighed for telefonpasning ? It-sikkerhedssystem, trådløst internet og patchkabling til IT Vores a la carte udbud, som kan tilvælges på time eller dagsbasis, er bredt ? fra lækre mødelokaler inklusive efter behov projektor, videokonference og andet mødeudstyr, til catering og adgang til kantine / frokostordning. Centeret har indendørs parkering og lagerfaciliteter Du bliver automatisk en del af et større dansk netvæk med fri adgang til 17 attraktive beliggenhder, strategisk placeret i og omkring københavn Priser fra 555 kr/ måned og op.
  d. 28.03 3.220,-
  Udlejes
  580 m2 butik til udvalgsvare eller pladskrævende formål
  d. 28.03 27.985,-
  Udlejes
  Kontorlejemål i centrum af Viborg
  d. 28.03 12.833,-
  Udlejes
  Erhvervslokaler til leje
  d. 28.03 2.344,-
  Udlejes
  623 m² kontor i Nimbusparken
  d. 28.03 77.356,-
  Udlejes
  259 m² rigtig flot butikslejemål
  d. 28.03 42.778,-
  Udlejes
  Kontor / lager / produktion
  d. 28.03 15.000,-
  Udlejes
  Velindrettede kontorer på 2. sal
  d. 28.03 14.750,-
  Udlejes