Andelsboliger

12
Andelsbolig Brønshøj 110 kvm

Andelsbolig Brønshøj 110 kvm

1.500.000 kr.

Jeg sælger min andelslejlighed på 110 kvm på frederikssundsvej 259E. Lejligheden ligger på første sal og det er to lejligheder som er slået sammen, hvilket betyder at lejligheden har 4 altaner (to af dem er franske) Lejligheden ligger inde i gården, og er derfor ikke lige ud til Frederikssundsvej og har lydisolerede vinduer så man høre slet ikke vejen. Lejligheden ligger 800 meter fra Brønshøj torv, 100 meter fra utterslev mose og kun 7 km fra Rådhuspladsen. Lejligheden er perfekt til par/familier da den har to store værelser, lækkert lyst køkken, samt både spisestue og stue. Den har en lukket hyggelig gård, samt baggård. Lejligheden er i øjeblikket udbudt på intern og ekstern venteliste, men fristen er ved at være udløbet, så derfor er jeg på udkig efter en anden køber. Skriv hvis dette har interesse :-) Pris: ca. 1.500.000 med overtagelse 1/5-2023. Endelig vurderingsrapport kommer i næste uge. Ejerafgift: 8100 om måneden

2700 Brønshøj
i går
Andelsbolig
 • Andelsbolig - 2
 • Andelsbolig - 3

Andelsbolig

687.000 kr.

I Bellinge, Odense, ikke langt fra hverken indkøb eller motorvejsnettet over Fyn, er denne andelsbolig til salg. Andelsboligen er beliggende Bakketoppen 30, 5250 Odense SV, hvorfra der er cirka 10 minutters kørsel ind til Odense. Boligen er beliggende i skønne og lukkede omgivelser og i nærområdet finder man flere indkøbsmuligheder, skoler, daginstitutioner og dejlige grønne områder. Boligen er beliggende i sammenbebyggede enfamiliehuse placeret i dobbelthuse med egen carport med plads til haveredskaber og en lille have, hvor der er plads til lidt hygge med børn og børnebørn. Boligen er en del af en større andelsforening, som er professionelt administreret. Boligen, som er opført i gode solide materialer og med gulvvarme, indeholder to soveværelser, en større opholdsstue, badeværelse, køkkenalrum samt bryggers. Boligen indeholder således køkkenalrum med køkken fra HTH, og i forlængelse heraf en større spisestue. I spisestuen er der et større ovenlysvindue af mærket Velux, som kan åbnes elektronisk. Boligen er udstyret med hvidolieret ask parketgulv. Der er blandt andet tilvalgt gulvvarme i alle husets rum. Boligen er opført i 2009 med et boligareal på 109 m2. Andelsboligen koster 714.089,45 kr. Den månedlige boligafgift til foreningen udgør 6.025 kr. Interesserede er mere end velkomne til at besigtige boligen. Aftale om besigtigelse kan ske hos Jesper på tlf. 60158703. Såfremt der er spørgsmål til boligen i øvrigt, står ovenstående til rådighed.

5792 Årslev
i går
 • Andelsbolig - 2
 • Andelsbolig - 3
 • Andelsbolig - 4
 • Andelsbolig - 5
78 kvm Andelslejlighed Aarhus
 • 78 kvm Andelslejlighed Aarhus - 2
 • 78 kvm Andelslejlighed Aarhus - 3

78 kvm Andelslejlighed Aarhus

1.942.000 kr.

BOLIGAFGIFT 1600KR PR MÅNED. 3 vær andelsbolig i Aarhus. 78 kvm, stort nyere badeværelse og køkken fra 2018. Beliggende Vestre Ringgade 68 3.tv, 8000 Aarhus C. Tæt på Handelshøjskolen og let adgang til Uni. Pris. 1.942.000kr, boligafgift er til gengæld under 1.600kr kr måned. Yderst veldrevet andelsforening. Der er næsten nye vinduer og altandør samt forholdsvis nyt tag på ejendommen Der er blændet af mellem de 2 stuer, men åbningen kan let laves igen, hvis man ønsker det. Nøgler kan udleveres så snart formalia er på plads. Der gives et afslag til istandsættelse.

8000 Aarhus C
ons.
 • 78 kvm Andelslejlighed Aarhus - 2
 • 78 kvm Andelslejlighed Aarhus - 3
 • 78 kvm Andelslejlighed Aarhus - 4
 • 78 kvm Andelslejlighed Aarhus - 5
Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser
 • Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser - 2
 • Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser - 3

Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske ...

825.000 kr.

Andelsrækkehus til salg i Odense N (kirkendrup), 77 kvm, 3 værelses i 1-plan (gang, 2 værelser, stue, wc/bad, køkken og bryggers), husdyr tilladt. Beliggende direkte ned til smukke naturarealer med masser af stier (ejet af naturstyrelsen). Tæt på handlemuligheder + offentlig transport. Sol hele dagen hhv. bagved (fra tidlig formiddag til aften) og foran (fra middag til solnedgang). Foreningen har fjernvarme. Meget sund forening!! Pris ca. 825.000 kr. (afventer vurderingsmand, kan derfor være lidt mindre/højere). Skriv for mere info/ved interesse.

5270 Odense N
ons.
 • Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser - 2
 • Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser - 3
 • Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser - 4
 • Attraktivt Andelsrækkehus i fantastiske omgivelser - 5
Andelsbolig

Andelsbolig

Sælges

Charmerende 3 værelses andelsrækkehus sælges. Efter mange års tro tjeneste, er det på tide at mit rækkehus giver en ny ejer minder for livet. Andelen er beliggende i Kirkendrup, i naturskønne omgivelser, tæt på både indkøb, børnehave, skole, og med kun 10 min til centrum. Andelen er en del af en god og veletableret andelsboligforening, med sund økonomi. Andelen indeholder soveværelse, værelse, gang, badeværelse, samt køkken i sammenhæng med stue, hvor der er plads til både spisestue og dagligstue. Andelen er 67 kvm, som er godt udnyttet. Derudover er det en hjørnegrund, så der er god haveplads. Der er fjernvarme. TV og internet igennem yousee. Der er lige blevet hulmursisoleret i år. Gulvene leveres nyslebne, hvis anden ikke aftales. Den månedlig andelsydelse 2700 kr. eksklusiv forbrug. Vurderingsprisen på andelen er 769.674. Lad os finde en pris.

5270 Odense N
25. jul.

Andelsbolig sælges

325.000 kr.

Billig andelsbolig til salg i centrum af Aabenraa. Totalt charmerende byhus fra 1790, ny moderniseret i 1989, midt i Aabenraa, ca. 100 meter fra gågade på Nygade 40a,1.sal, sælges for 325.000 kr. Fællesudgiften pr. måned er 2600 kr., som dækker vand, renovation, brandforsikring, vedligeholdelse af bygningerne, ejendomsskat osv. Boligen opvarmes med fjernvarme, hvilket afregnes direkte i fem rater årligt. I 2021 er der blevet isat nye termovinduer. Lejligheden er på 68 kvm., fordelt på entre, køkken alrum i åben forbindelse med stuen, et stort soveværelse, badeværelse med tilslutning til vaskemaskine. I baghuset har man et opvarmet kælderrum til opbevaring. Foreningen har en indergård og lille have til fællesbrug, samt parkeringsmulighed på en fælles parkeringsplads. Det er en sund forening med en god økonomi, som måske kunne være interessant for dig.

6200 Aabenraa
25. jul.

Andelsbolig med lav boligydelse

623.000 kr.

Dejlig lys og ny istandsat andelsbolig sælges. Lejeligheden er 75 kvm, fordelt på entre, køkken, badeværelse, stue, soveværelse og værelse. Derud over er der en dejlig lille altan, hvor man har solen både formiddag, eftermiddag og aften. Badeværelset er totalt renoveret med gulvvarme lavet i november/december 2020, alle rum pånær køkken har fået nye gulve, fodlister, døre og karme, samt fuldspartlet lofter og vægge beklædt med filt. Alle hårdevidevare medfølger. Lejeligheden ligger på Mylius Erichsens vej i 9210 Aalborg sø, der er under 100 meter til offentligt transport, 250 meter til indkøb, 500 meter til folkeskole som går til og med 10. Klasse. Der ligger flere børnehaver og daginstitutioner i området inden for 300-800 meter. Boligydelse pr. måned eksl. Forbrug: 2236,34 Kan kontaktes på 53348308

9210 Aalborg SØ
20. jul.

4-værelses andelslejlighed i Århus C

1.882.527 kr.

110 kvm andel i veldrevet andelsforening i hjertet af Århus C. Lejligheden indeholder køkken/alrum med udsigt til Aros, stue, to værelser, gang med garderobeplads og et lille kontor samt to badeværelser. Der medfølger et stort kælderrum. Fælles vaskemaskiner og tørretumbler i kælderen. Andelsforeningen er veldrevet og har en have med gårdtoilet, bordtennisbord og grill samt et udendørs køkkenbord med vand og vask. Beliggenheden er midt i Århus tæt på åen, universitetet, Botanisk Have og Frederiksbjerg. Andelsværdien er eksklusiv forbedringer. Værdien af disse forbedringer vil fremgå af en vurderingsrapport, som snart bliver udarbejdet. Vi formoder, at det er et sted imellem 50.000-100.000. Overtagelse per 1-12-2022. Dog prioriteres et hurtigt salg, så interesserede forventes at have talt med deres bank inden en fremvisning.

8000 Aarhus C
16. jul.

Skøn andelsbolig i Aalborg midtby

1.012.141 kr.

Jeg sælger min dejlige andelsbolig i Rosenlundsgade 5 3th. i Aalborg centrum. Lejligheden består af en stor stue med flot stukloft. Stuen er endvidere opdelt med en halvmur, så man får en spise- og en sofaafdeling. Lejligheden har et nyt lyst Svane køkken fra 2021, nyere Invita badeværelse med gulvvarme fra 2015 og et stort soveværelse med udgang til en altan, der vender ud mod gården. Lejligheden fremstår lys og meget rummelig, med en fin planløsning. Lejligheden har ligeledes fået skiftet alle vinduer i 2018. Til andelsboligen medfølger derudover eget kælderrum, adgang til vaskekælder med vaskemaskine og tørretumbler, hvor der også er mulighed for at hænge tøj til tørre i kælderen og aflåst tørregård. Der er ligeledes et aflåst cykelskur og et stort fælles gårdhaveareal med både græsplæne og flisebelagte områder. I foreningen får du en perfekt kombination af sund økonomi, men også naboer der er både søde og hjælpsomme. Rosenlundsgade ligger i Aalborg midtby, hvilket kombinerer en storbystemning med en charmerende historie på den stille vej i et ældre kvarter. Med få min. gang får man både storbylivet med en masse forskellige butikker og restauranter, men også rolige grønne områder, som f.eks. Kildeparken. På trods af den centrale beliggenhed har man hurtig og nem adgang til både banegården og til motorvejen. Denne lille perle sælges for 1.012.141 kr incl. forbedringer som f.eks nyt køkken, altan og badeværelse.

9000 Aalborg
6. jul.

Lejlighed I Hyltebruk

120.000 kr.

Sælges pga flytning til udlandet

31431 Hyltebruk
5. jul.

Andelsbolig, Ejby, Fyn

295.000 kr.

Godt indrettet andelsrækkehus i sund forening, med carport og redskabsrum,beliggende i lukket vænge med stisystem til handel og skole! Består af dejligt spisekøkken, stor stue med udgang til ugenert have, stort soveværelse, værelse, godt badeværelse med brus, bryggers med vaskemaskine. Pris andel: 295000,kr Husleje : 2750kr/mdr Fællesudgifter 1850 kr/mdr

5592 Ejby
3. jul.

Nyrenoverede andelsbolig. Kun 2091 kr om...

274.000 kr.

Dejlig andelsbolig i rolig område i Tårs. OMRÅDET: Flere billeder kommer hurtigt mulig da den er under salg klargøring indvendig. Magnolievej 17. 9830 Tårs i 2021 er der kommet helt Nye vinduer og døre. Nyt tag Bedre isolering oppe under loftet Nye Tagrender i aluminium Alt træbeklædning er også blevet udskiftet med nyt træ og malet i hvid Boligydelse pr/månden 2.091 kr + forbrug til ejen udgifter til Vand - Varme - El - TV - Indboforsikring Fællesudgifter til grundejerforening. 1.000 kr om året Beliggende i centrum af Tårs i roligt kvarter med kort afstand til indkøb, skole og busforbindelser. Fra andelsbolig har du ca. 10 min kørsel til Hjørring og 35 min kørsel til Aalborg midtby. EJENDOMMEN: Andelsbolig er en del af en forening med i alt 10 boliger. Boligerne er opført i 1983, har tilhørende carport og hyggelige fællesarealer. Boligen har find terrasser både ude foran og omme i haven. INDRETNING: Boligen er indrettet med lille entre/fordeligsgang, pænt og lyst køkken fra 2004 med spiseplads, Godt og rummeligt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskin. Skøn lys stue med udgang til terrasse. Endvidere soveværelse med faste skabe. Boligen byder også på mindre redskabsrum med plads til det nødvendigt. FORENINGEN: God og veldrevnen andelsforeningen

9830 Tårs
30. jun.