Dyr og tilbehør

17
Galleri annoncer
Omplacering

Omplacering

6.000 kr.

Omplacering, Vaccineret, Ormekur, Chippet, 1 års han, staffordshire Bull terrier/Old English bulldog Kærlig, mild og kontaktsøgende, evt. velegnet til børnefamilie, søger et nyt og blivende hjem

9370 Hals
i dag
Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges

9.500 kr.

Boxer/OEB/Staff hvalpe sælges, Vi har været så heldige at få hele 10 stk dejlige glade hvalpe som nu er 3 uger gamle og det er derfor tid til at begynde at finde deres fremtidige hjem. Mor er Boxer/OEB og far er Staffordshire Bull Terrier. Begge forældre er meget sociale, glade hunde som bor inde. De bor begge med små børn og det er de fantastiske til! Hvalpene er allerede meget glade for os og de er vant til andre dyr som katte og vores anden hund, børn og de mange lyde på landet. De er født 22/4 og vil være klar til at flytte hjemme fra den 17/6. Der er 3 piger og 7 drenge. Inden fraflytning herfra vil de være chippet, vacc. og have deres egen bog. Hvalpene kan reserveres mod depositum på 4500kr. Du er først sikret din hvalp når depositum er betalt. Ved fortrydelse betales depositum ikke retur. Mor og far kan se på de to sidste billeder. Tænker du en af vores hvalpe kunne være lige den du går og drømmer om så kontakt os her inde eller gerne på 22494960.

9240 Nibe
i går
Staffordshire bull terrier

Staffordshire bull terrier

9.000 kr.

Staffordshire bull terrier, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Det er med stor sorg i hjertet at vi skal sælges vores sbt. Hun er skøn og dejlig familie hund. Hun er meget kælen og har meget personlighed. Hun har DKK stamtavle og er fra 15-1-2019. For mere info skriv til mig. Vi ønsker kun seriøs henvendelser.

4532 Gislinge
i går
Staffordshire bullterrier, hvalpe.

Staffordshire bullterrier, hvalpe.

10.000 kr.

Staffordshire bullterrier, hvalpe., Vaccineret, Ormekur, Chippet, Da vi igen, har været så super heldige at vores tæve har fået hvalpe, de er født d. 22 maj 2022, søger vi derfor nye hjem til dem fra d. 24 juli 2022, og de har IKKE stamtavle, da hverken vores tæve eller hanhund har stamtavle. Inden fraflytning, vil de blive chippet, vaccineret og have fået ormekur - vores dyrlæge anbefaler dog en ormekur igen når de skal revaccineres omkring de 12-14 uger, for at være dækket helt ind. De vil inden fraflytning også have kørt bil, været i rummet imens der bliver støvsuget og vi vil gøre alt hvad vi kan, for at de er så renlige som vi kan gøre dem på 8 uger. Der er 2 tæver og 5 hanner til salg. Tævens pris ligger på 11.000kr. Hannernes pris ligger på 10.000kr. Der SKAL ligges et depositum på hvalpen, ved reservation, da jeg ikke ønsker at reserverer en hvalp som ikke bliver afhentet. Du er derfor først sikret din hvalp når du har betalt depositum. Depositummet er på 3000kr pr. Hvalp, og dit depositum bliver IKKE refunderet ved fortrydelse. Vi har givet hvalpene navne herhjemme, dog er det ikke et blivende navn - har I derfor et ønske om andet navn, så skriv det gerne så det kan blive givet videre til dyrlægen når den tid kommer. 1. tæve hedder Hera, og har gul snor om halsen. 2. hæve hedder Freja, og har pink snor om halsen. 1. han hedder Herkules, og har blå snor om halsen. 2. han hedder Thor, og har grøn snor om halsen. 3. han hedder Asterix, og har lys grøn snor om halsen. 4. han hedder Obelix, og har brun snor om halsen. 5. han hedder Diego, og har sort snor om halsen. Dette, er dog kun for at vi kan kende forskel på dem herhjemme.

5300 Kerteminde
man.
Staffordshire Bull terrier

Staffordshire Bull terrier

12.500 kr.

Staffordshire Bull terrier, Vaccineret, Ormekur, Chippet, Vores smukke sorte tæve Diva har fået 5 skønne hvalpe 3 drenge og 2 tæver. Pige(uden halsbånd reserveret) Pige gul halsbånd(reserveret) Dreng grå halsbånd Dreng blå halsbånd(reserveret) Dreng brun halsbånd Hvalpene er stueopdrættet, og ville vokse op med vores to andre hunde, samt have og ha oplevet børn. Vi vægter rigtigt meget at hvalpene skal have brugt deres sanser rigtigt meget, og vi får det klædt så meget på vi kan til deres ny hjem. De bliver osse vænnet til normal hverdags støj, i hjemmet men osse små turer udenfor hjemmet. Faren er rød, med stamtavle, og har hverken haft allergi eller andre sygdomme. Moren er sort med hvid men dog uden stamtavle men 100% ren, og er osse allergi/sygdomsfri. Hvalpene har ikke stamtavle. Hvalpene ville blive undersøgt fra top til tå ved dyrlægen inden de kommer ud til deres nye hjem, de får osse 2*ormekur, bliver chippet og vaccineret, samt bliver registeret i dansk hunderegister. Hvalpenes nye familier får hvalpepakke med som indeholder, tæppe med duft af mor og søskende, hvalpe mad til første stykke tid, og en masse legetøj. Ved reservation betales et depositum på 2500kr. Depositum refunderes IKKE ved fortrydelse. Du/i kan følge hvalpene fra helt ny født, og indtil afhentning i vores Facebook gruppe, som man bliver tilføjet til ved reservation af hvalp, der kan i lige ledes ligge billeder/videoer ind af hvalpene når de er kommet hjem til jer fra os, så vi også kan følge med i deres opvækst. Der bliver lige osse lavet en kontrakt, som er muligt at læse igennem inden. Ring eller skriv for mere info/billeder, eller hvis i skulle have flere spørgsmål. :)) skriv gerne for interesse på nr 30145545 Hvalpene er salgsklar d.24 juni :) Hvis d.24 ikke passer med jeres ferie, kan der sagtens laves en aftale om anden afhentnings dato.

9632 Møldrup
søn.

Familie hund

16.000 kr.

Familie hund, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Opdatering vores tæve blev parret i går lørdag den 21 maj.det var en vellykket parring. Man kan allerede nu kontakt mig og komme på venteliste Forældre har HD A og HD B Ad 00 Patella 00 Lghda og HC fri. Vi avler udelukket familiehund med gode gener og sind. Vi viser med glæde frem vores smukke sorte tæve, hun elsker gæster og tror alle gæster er til hende. Far kan ses i Dianalund. Far er rød og den kærligste hund man kan tænke sig. Sist kuld fik hun 4 blå og 3 sorte hvalpe Jeg har beholdt en hvalp fra sidste kuld. Hun er så nem. 9 måneder og jeg kan næsten ikke mærke jeg har en hvalp Opdatering. Zilla har dags dato bestået mental testen som læsehund.

5853 Ørbæk
søn.

Smukke tæve søger nyt hjem

4.500 kr.

Smukke tæve søger nyt hjem, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Sød og charmerende tæve søger nyt hjem. Staffordshire Bull terrie/doque bodoux bla. Hun elsker menneskelig kontakt og kærlighed. Sælges ikke til folk i lejlighed.

8740 Brædstrup
fre.

Engelsk staffordshire Bull terrier 8 mdr

14.000 kr.

Engelsk staffordshire Bull terrier 8 mdr, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Hej jeg søger et nyt hjem til min dejlige dreng på 8 mdr, han er en rigtig god hund som er lydig og loyal, han er en rigtig sjov hund som har den skønneste personlighed. Han er ren Engelsk staffordshire Bull terrier med stamtavle, han har fået alle sine vaccinationer og ormekur, han har også fået loppe og flået kur

2300 København S
18. maj.

English Staffordshire Bull Terrier hvalp...

18.000 kr.

English Staffordshire Bull Terrier hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, English Staffordshire Bull Terrier hvalpe med DKK stamtavle Født d. 25/4-22, salg klar d. 20/6-22 Diva og Nico er blevet forældre til 3 smukke piger, Nala, Bellis og lille Britt. (Nala beholder vi og er derfor ikke til salg). Pigerne er sorte m. hvid aftegning på brystet, de er opvokset inde i stuen med en masse kærlighed, og de vil bliver klædt bedst muligt på til hverdagens lyde, blive socialiseret, pottetræning m.m. Hver hvalp vil få en hvalpepakke med som inkludere: Foder, snor, halsbånd, et legetøj og et tæppe med divas dufte. De har fået den første vaccine, 2 gange ormekur, chippet, samt DKK stamtavle og sundhedsbog. Vi søger de helt rigtige, da disse hvalpe er familie og vi ønsker det bedste liv for dem, derfor forbeholder vi os retten til at vælge. Vil du/i gerne ud og se dem eller blot hører mere, så skal i være mere end velkommen til at ringe/skrive til mig på tlf: 60223307 eller min mand på tlf: 31377030 Depositum 4000 som betales ved reservering. (beløbet tilbagebetales ikke) Billed 1: Lille Britt Billed 2: H. Bellis - V. Nala Billed 3: Bellis Billed 4: Bellis Billed 5: Lille Britt Billed 6: Lille Britt - Belis Billed 7: Britt - Bellis- Nala Billed 8: Diva & hvalpene Billed 9: Nico

7500 Holstebro
18. maj.

Staffordshire Bull terrier

11.000 kr.

Staffordshire Bull terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Vi vil så gerne finde et godt og blivende hjem til vores Tamlin, Han kommer fra Tyskland og er reg i DKK. Han er en stor dreng der gerne vil tumle, men han skal helst være alene hund. Han kan ikke med katte og vil nok virke lidt voldsomt på små børn, han bliver 2 år til August. Han sælges af personlige årsager.

6880 Tarm
13. maj.

Bull terrier

15.000 kr.

Bull terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Jeg vil gerne hjælpe min bekendt at find et god hjem til hendes sidste 2 hvalpe. Begge forældre er på stedet. Standart bull terrier en hvid pige og en med sort plet på øret. De er med stamtavle. De er i Letland men nemt kan komme til Danmark. Depositum (reservation) er 2000kr som selvstændig trækkes fra beløbet. Skrive eller ringe til mig for mere info.

6980 Tim
6. maj.

English Staffordshire Bull Terrier

18.000 kr.

English Staffordshire Bull Terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, English Staffordshire Bull Terrier, hvalpe, 3 uger , salgklar 8.6.22 Min dejlige hund Coco har kun født 1 skøn dreng i farven Rød og vi søger hans nye kommende familie. Hvalpen er stueopdræt, og i daglig kontakt med vores 2 børn. Hvalpen er med DKK stamtavle og ud af to fine forældre. Begge forældre er glade og kontaktsøgende familie hunde, og begge forældre har DKK tavle Hvalpen vil være undersøgt af dyrlægen, chippet, vaccineret, og have fået ormekure inden flytning d. 8/6 hvor han vil være 8 uger. Der medfølger ved flytning en hvalpepakke Som indeholder foder, legetøj samt tæppe der dufter af mor. Ved reservation betales et depositum på 4000 kr. Depositum refunderes ikke ved fortrydelse.

2300 København S
4. maj.

Staffordshire hvalpe

21.000 kr.

Staffordshire hvalpe, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, Disse skønne og sunde drenge leder efter et nyt hjem - de er engelsk af ophav med meget fine papirer og forældre i absolut topklasse både af race standard men også i størrelse. Vi er 8 uger og trænger til at se lidt mere af verdenen Vi leder efter fornuftige ejere og vi vil gerne vide lidt om jer inden vi flytter ind ? Kontakt vores ejer på tlf og hør nærnwre

5200 Odense V
26. apr.

Staffordshire Bull terrie

13.000 kr.

Staffordshire Bull terrie, Sbt hvalp til salg . Dreng og er klar til at flytte hjemme fra den 18/5

2635 Ishøj
17. apr.

Engelsk staffordshire bull terrier

17.000 kr.

Engelsk staffordshire bull terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 1 skøn tæve i farven lys Brindle søger deres nye kommende familie. Hvalpene er stueopdræt, og i daglig kontakt med vores 5 børn. De kommer dagligt udendørs, og udforsker verden. Forældrene er skønne familie hunde, og haves begge som kan ses ved besøg. Hvalpene har: DKK stamtavle Fået 3x ormekur Dyrlægetjek /sundhedsbog Ved afrejser følger der en hvalpakke med. Som indeholder foder, legetøj samt tæppe der dufter af mor. Hvalpene er klar til og flytte hjemmefra d.1/10 hvor de vil være 8 uger. Står i og mangler jeres nye familie medlem, så i være velkommen til og kontakte os for mere info.

7171 Uldum
15. apr.

Staffordshire Bull Terrier

10.000 kr.

Staffordshire Bull Terrier, Sbt til salg skriv sms for info.

2635 Ishøj
12. apr.

Staffordshire Bull Terrier

18.000 kr.

Staffordshire Bull Terrier, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Ormekur, Chippet, 2drenge 1 pige Klar til at flytte 26/4

8471 Sabro
4. apr.