Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

Dyr og tilbehør


Hvalpe

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Super SMUKKE og ÆGTE Shih Tzu hvalpe
I dag 6.500,-
Ren staffordshire Bull terrier hvalpe
I dag 10.500,-
Skønne Bichon Havanais drenge hvalpe
I dag 12.000,-
2 Yorksire Hvalpe
I dag 5.500,-
Bichon Havanais
I dag 8.500,-
2 kuld nuttede hvalpe
I dag 6.000,-
BorderCollie Parring
I dag 1.500,-
Andet
Smukke drenge - DKK STAMTAVLE
I dag 5.000,-
Avl  Blue Roan Cocker Spaniel
I dag 2.000,-
Chihuahua langhåret han med DKKstamtavle
I dag 7.500,-
Havaton bamser til salg
I dag 10.500,-
Havaton bamser til salg
I dag 10.500,-
Dansk svensk gårdhund
I dag 2.500,-
Ruhåret Gravhunde Hvalpe I dag 5.000,-
Dværg Gravhund Korthåret
I dag 9.500,-
Bernersenne / Landseer hvalpe
I dag 6.000,-
Hvalpegård/Løbegård i træ 6 dele
I dag 525,-
Sams Field 20%
I dag 335,-
Sams Field 20%
I dag 335,-
Profine 20%
I dag 343,-
Nova Scotia Duck Tolling Retriever hvalp
I dag Sælges
Profine 20%
I dag 343,-
Bichon Havanaise hvalpe nu flytteklar
Bichon Havanaise hvalpe nu flytteklar, Hvalpene har været, ved dyrlægen (08:02:2017), og som forventet, havde dyrlægen kun ros .Race bichon Havanaise. latinsk navn Bichon Havanaise. dansk navn Silkehund. højde 25-33 cm. vægt 5-7 kg. levealder 12-14 år. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født, og vokset op i stuen, hvor de er vandt til børn, andre hunde, samt hjemmets lyde, de bliver renligheds trænet. Hvalpene er flytteklar/fylder 8 uger, D. 10 Februar. Pigerne der er solgt. Drengene der er pt. 2 hvide, hanner tilbage. Sundhed. hvalpene er chippet, vaccineret, 3 x ormekur, og dyrlæge kontrolleret, Dvs. der er lavet en sundhedsbog, der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led, testikler, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, alle hvalpene er, fundet sunde og raske, med fint navlested, temperament (nysgerrig, rolig og kontaktsøgende) både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme. Hvalpene er registeret i dansk hunderegister. foder og pelspleje. der medfølger foder, til den første tid, samt kyndig vejledning, i ernæring, pelspleje, samt opdragelse, og man er altid velkommen, til at trække på min viden, som dyrepasser og opdrætter, da jeg selvfølgelig, ønsker det bedste, for mine hvalpe. Fremvisning aftales via tlf.28215821 da jeg ikke tjekker mails dagligt, bedes man ringe eller sms, hvis man har ? Pris 7500 kr.
I går 7.500,-
Basset Hound
I dag 8.000,-
 Blandings hvalpe
I dag 3.500,-
Hvalpe  sælges
I går 3.500,-
Stor puddel
I dag 9.000,-
Border Collie hvalpe
I går 6.000,-
Chihuahua hvalpe
I dag 5.500,-
Lækker pomsedreng
I dag 7.500,-
Blandingshvalpe klar nu
I dag 2.400,-
Chinese crested
I dag Sælges
Gravhunde
I dag 4.500,-
Bichon havanais hvalpe skøøne uldtotter
I dag 8.800,-
Pekingeser blanding
I går 4.000,-
Lille hund købes I dag 3.000,-
Købes
Yorkie HAN hvalp
I dag 6.000,-
Mille`s Hvalpe
Mille`s Hvalpe, d. 7/2 2017 så 5 smukke Hvalpe dagens lys. 2 Tæver & 3 Hanner. Faderen til Hvalpene er vores skønne Bichon Havanaise, Mik. Når Hvalpene er tre uger må de små modtage besøg. Du/I har mulighed for at følge jeres Hvalp fra 3 ugers alderen ved besøg hos os så ofte Du/I har lyst & tid:-) & til de små uldtotter er klar til at flytte til deres nye Hjem i en alder af 8 uger. Hvalpene vil være tæt på os lige fra fødsel & til de rejser til deres nye Hjem. De vil få masser af kærlighed & omsorg fra os, vores Børn & Børnebørn. Mor Mille er godkendt til avl,- har stamtavle i DRU. Farmand Mik har stamtavle i DKK. Begge forældre er sunde & raske hunde, med fine stamtavler Både Coton de Tulear & Bichon Havanaise er legesyge & venlig, & egner sig fremragende til familiehund. Begge racer har følgende egenskaber: hengiven,vagtsom,venlig,nænsom,allergivenlig,intellegent,social. Vi ønsker at finde gode hjem til dem alle, & derfor forbeholder vi os retten til at vurdere om Du/I er det rette match til en af hvalpene. Begge Forældre bor hos os. De små er klar til besøg af kommende Familier d. 1 Marts:-) & den 4 April må de i en alder af 8 uger rejse til deres nye Hjem 3 Hanner & en Tæve er for nuværende reserveret De vil naturligvis være chippet,- ha' fået ormekur, været hos dyrlægen til sundhedstjek & vaccination De vil blive registeret i Dansk Hunderegister Ligeledes medfølger Hvalpefoder til de første dage 1 Stk. Legetøj Deres egen lille Hundekurv, som vil være taget i brug inden afrejse fra os så kurven dufter af Mor Mille bl.a Depositum: 2500 Kr Hvalpene kan følges på FaceBook. Coton de Tulear Mille`s Hvalpe Kontakt: 22592267 Kontakt: 28901832 Billederne er af Bellamy som er den Hvalp i Kuldet som ikke er forhåndsreserveret + af Hvalpene i "mælkebaren" hvor der er trængsel efterhånden :-) Bellamy,-Tæve Abrikos m. Havanna Brune Aftegninger. Mor Mille. Farmand Mik
I går 9.000,-
Ægte cotoner
I dag 8.000,-
Chorkie hvalpe drenge
I dag 5.000,-
Shih Tzu hvalpene med stamtavler
I dag 5.500,-
Hundekurv i hård plast.
I dag 75,-
Chihuahua hvalpe
I dag 5.000,-
Parring
I dag 1.000,-
Andet
Bichon Havanais
I dag 6.000,-
Labrador hvalpe
I dag 5.000,-
De skønneste Labradoodles hvalpe
I dag 8.000,-
En isbjørne pige tilbage
I dag 5.000,-
Pomeranian-blanding hvalpe sælges
I går 6.500,-
Boston Terrier hvalpe
I dag 10.000,-
Ægte gule Labrador-hvalpe, DKK-stamtavle
I dag 9.500,-
To chihuahuahvalpe
I dag 4.000,-
fransk Bulldog - han
I dag 12.500,-
Labrador hvalp
I dag 5.000,-
2 stk Shih tzu hvalpe  hanner
2 stk Shih tzu hvalpe  hanner, Vores dejlige tæve Molly fødte 21. december 2016. 3 hanner & 2 tæver, alle er tricolour og uden stamtavle. Bed gerne om billeder a drengene.. Der er kun 2 hanner tilbage.. De er nu 8 uger.. Begge forældre har et fantastisk sind.. De vil blive elsket, nusset, fulgt og være med i alt vi gør, fra start til slut. De vil være vant en snor og halsbånd, så snart, at de er gamle nok. Så de kan gå i snor ved hjemkomst. Deres hverdag er sammen med os, i alt hvad vi gør. De er kærlige og tillidsfulde, de er skønne og utroligt charmerende. Vi gør en ære ud af, at vores hvalpe får den bedst tænkelige start på livet, med alt der følger, og dermed gør det nemmere, at få dem hjem. Salgspris.: 6000 kr. uanset køn. Depositum.: 2000 kr. Som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. Vi tilbyder, at du kan komme og besøge din hvalp, næsten alt hvad du lyster, det kræver jo lidt, at vi er hjemme. Du vil blive inviteret med til dyrelægebesøg, De går fint i snor, og gør også sit ude, inde er de gode til, at bruge avisen. Der vil blive sendt billeder næsten dagligt af din hvalp. De har et fantastisk sind, elskelige, kærlige, naturligt nysgerrige, livlige og nyder opmærksomhed. De vil være vant til andre hunde, store som små og katte. Der er mindst 3 hvalpepakker med, af forskellig karakter, som er med i prisen for hvalpen.. 1 pk. med foder 1 pk. badeartikler - Økologisk hunde badeserie. Samlet værdi.: 550 kr. 1 pk. med div. Legetøj og underholdning. Der kan betales via Swipp, overførsel og kontant. Billede 1.: Mor og Far Billede 2-3:.: Hvalp grøn (Joey) Billede 4-5.: Hvalp gul (Jack) De vil være chippet, vaccineret, ormekur og have sundhedsbog. De vil være flytteklare mellem d. 17. feb. '17 og d. 17. marts '17. En klar hvalp, er en bedre hvalp, derfor dette tidsrum. Sommetider, skal der bare en uge mere til, hvilket er til hvalpens og den kommende familiens fordel. Spørg endelig..
I dag 6.000,-
Dejlige Shih Tzu hvalpe
Dejlige Shih Tzu hvalpe, Vores dejlige tæve Molly fødte 21. december 2016. 3 hanner & 2 tæver, alle er tricolour og uden stamtavle. Bed gerne om billeder, af det ønskede køn. Der er 2 hanner og en tæve tilbage.. Begge forældre har et fantastisk sind.. De vil blive elsket, nusset, fulgt og være med i alt vi gør, fra start til slut. De vil være vant en snor og halsbånd, så snart, at de er gamle nok. Så de kan gå i snor ved hjemkomst. Deres hverdag er sammen med os, i alt hvad vi gør. Vi gør en ære ud af, at vores hvalpe får den bedst tænkelige start på livet, med alt der følger, og dermed gør det nemmere, at få dem hjem. Salgspris.: 6000 kr. uanset køn. Depositum.: 2000 kr. Som ikke bliver tilbagebetalt ved fortrydelse. Vi tilbyder, at du kan komme og besøge din hvalp, næsten alt hvad du lyster, det kræver jo lidt, at vi er hjemme. Du vil blive inviteret med til alle nye "begivenheder" som første gåtur i snor, dyrelægebesøg, når din hvalp får fast kost første gang osv. Fordelen ved, at springe til nu er, at man kan være med fra start.. Der vil blive sendt billeder næsten dagligt af din hvalp. De har et fantastisk sind, elskelige, kærlige, naturligt nysgerrige, livlige og nyder opmærksomhed. De vil være vant til andre hunde, store som små og katte. Der er mindst 3 hvalpepakker med, af forskellig karakter, som er med i prisen for hvalpen.. 1 pk. med foder 1 pk. badeartikler - Økologisk hunde badeserie. Samlet værdi.: 550 kr. 1 pk. med div. Legetøj og underholdning. Der kan betales via Swipp, overførsel og kontant. Billede 1 - 2.: Mor og Far Billede 3 - 4.: Hvalp gul (Jack) Billede 5 - 6.: Hvalp grøn (Joey) De vil være chippet, vaccineret, ormekur og have sundhedsbog. De vil være flytteklare mellem d. 7. feb. '17 og d. 17. marts '17. En klar hvalp, er en bedre hvalp, derfor dette tidsrum, sommetider skal der bare en uge mere til, hvilket er til hvalpens og den kommende familiens fordel. Spørg endelig løs..
I dag 6.000,-
Shih tzu hvalpe nyfødte
Shih tzu hvalpe nyfødte, Vores skønne lille pige, fik små små bebser d. 170217 De vil være klar til, at flytte hjem til deres nye familier mellem den 14. April '17 og 12. Maj '17. For os er det vigtigt, at hvalpene er klar til, at flytte fra sin mor og søskende, og sommetider er de ikke helt klar, bare fordi, at de runder 8 uger. Men de extra uger, kan være en god investering. Der er 3 hanner tilbage. 1 rødbrun han, lidt hvid på bryst og pote. 2 hanner, hvide med rødbrune/sorte pletter, ny han fra hvert hovedbillede. Vi tilbyder folk muligheden for, at være med fra start, hvis du reserverer inden fødslen, depositummet, forventes først betalt, når hvalpen er født og valgt, at du kan være med under fødslen. Mor vejer ca. 5 kg og far vejer ca. 6,5 kg. Begge med ekstremt kærlige sind. Racen er en af de bedste familiehunde man kan få, de er loyale og lever op til tiltalen selskabs, de vil være hvor du/i er. De fælder ikke, og er allergivenlige, da de ikke har nogen underuld eller pelsstøv, hvilket de fleste er allergiske over for, inkl. mig selv. Da hvalpenes udvikling og sundhed ligger i højsædet, får de kun dansk kvalitetsfoder fra start, som er kornfrit fra Kingsmoor. Der vil være en hvalpepakke med derfra. Udover en hvalpepakke med foder, er der også en økologisk badeserie og div. udstyr, som fx. badehandsker med i pakken. Der vil også være en hvalpepakke med div. nødvendigheder, som fx en god sele/snor, lys til sele, forskelligt legetøj, lækkert tæppe osv. Der vil også være bekendte godbidder. De vil være vant til, at gå med halsbånd, da de får halsbånd på når de er omkring 1 uge gammel, de vil også være vant til en sele, da vi begynder at gå ture med dem, når de er klar til de. Renlighedsøvelse starter så snart det er muligt. Så de forventes, at være renlige når de flytter. Vi tilbyder en åben dør i hvalpetiden, fra de er 2 uger gammel, hvor der komme billeder i stedet. Depositum.: 2000 kr. som ikke bliver betalt retur ved fortrydelse. Send sms besked.
I dag 6.500,-
Schæferhvalpe
I dag Sælges
Mops dreng
I dag 7.000,-
Skøn lille Lhasa Apso tæve sælges
I går Sælges