Postnr/By

Fx 5000, Odense

Radiusfra hvor du bor

Byer

Områder

Lande

Dyr og tilbehør


Hvalpe

Filtrér

Beskrivelse Postnummer Opdateret Pris (kr.) Favorit
Søger Golden retriever tæve I dag Sælges
Siberian husky
I dag 13.000,-
Gulddreng
I dag 3.500,-
Fodring og pleje af hvalpe og hunde
I dag 20,-
10 lækre banditter
I dag 5.500,-
2 pragt eksemplar sælges
I dag 6.500,-
Jack Russell terrier hvalpe
I dag 7.000,-
engelsk bulldog / old english bulldog
I dag 6.800,-
engelsk bulldog / old englsih bulldog
I dag 6.800,-
Fransk bulldog hvalpe dk billigst 4500
I dag 4.500,-
Russisk Toy
I dag 7.500,-
chihuahua
I dag 4.000,-
maine coon / huskat
I dag 500,-
coton/ pudel bamser
I dag 5.500,-
Old english bulldog tilbydes til avl
I dag Andet
Chi hua hua blandings hvalpe
I dag 4.500,-
Hvalpe dansk svensk gårdhund
I dag 5.000,-
Hunde hvalpe sælges
I dag 5.800,-
Papillon Hvalpe
I dag 5.000,-
Mary og Liakos mangler hjem!
image_search_result
Mary og Liakos mangler hjem!, Deres brødre Lukas og Alex har fået deres forevige hjem og kommer snart til Danmark. Mary og Liakos venter spændt på, at det også bliver deres tur, deres håb ville uden tvivl være, at kunne rejse sammen med deres brødre. Søde Mary har det blideste og mildeste sind. Hun er en solstråle som vil berige hendes nye familie med så meget kærlighed og glæde. Hun er lidt forsigtig i starten, men der går ikke længe før hun er klar til kæl og nus. Spilopmageren Liakos er sjov og fjollet, han vil bringe mange grin til hans nye familie. Han elsker mennesker og deler gerne kys ud til højre og venstre. Han elsker at lære og kunne sikker blive god til f.eks. rally træning. De er ca. 7 mdr. gamle, vant til hunde, katte og børn. De er ikke vant til at køre i bil og man skal være klar til at lære dem at gå i snor. Liakos og Mary blev fundet sammen med deres 2 brødre af en sød dame og hendes mand, de var alle døden nær af sult på en høj trafikeret vej nær Korint. De sørgede over, deres allerede døde bror. Det var et chokerende billede, at se de fire hvalpe bare vente på døden.... Det kunne de ikke bare køre fra, så de stoppede og tog dem alle med. Der er nu gået tre måneder og ingen mangler hvalpene. De er bare endnu et uønsket kuld gadehunde. Mary og Liakos er vaccineret, chippet og har pas. De koster hver 3200,- kr. som dækker dyrlæge udgifter, transport, indregistrering i Dansk hunderegister og det lovpligtige hundetegn. Er Liakos eller Mary noget for dig/jer, så send os en mail. Så sender vi en adoptionsansøgning og et infobilag som du/I udfylder uforpligtende og returnerer til os, derefter vil du/I blive kontaktet hurtigst muligt.
I dag 3.200,-
Bichon Frisé hvalp sælges
I dag 10.000,-
Ægte Rottweiler
I dag Sælges
bladning
image_search_result
bladning, Hej søde mennesker, Jeg hedder Cody. Jeg er en hvalp på 1år, men har allerede oplevet en masse i mit liv. Selvom ikke alle mine mennesker har vidst, hvordan man skulle have en hund som mig, så er jeg alligevel blevet en GLAD og SØD vovse. Mit nuværende menneske har taget mig til sig, for at passe godt på mig, men kan desværre ikke beholde mig i længden. Så jeg leder efter en familie, hvor jeg kan få lov til at være, indtil jeg bliver gammel og grå. Jeg elsker andre mennesker, elsker børn og er helt vild med andre hunde. Selvom jeg elsker børn, så kan jeg blive lidt bange for dem, der er under 10 år gamle. De bevæger sig nogen gange lidt for hurtigt, og er hårde ved mig. Så jeg kan bedst lide de lidt større børn. Indeni bliver jeg meget bange, hvis du virker truende. Her kan jeg godt finde på, at bide ud efter dig, for at vise dig, at du altså gør mig bange. Jeg elsker at putte under dynen med mine mennesker, og tager engang i mellem deres dyne fra dem. Det er nemlig verdens blødeste hovedpude. Jeg er vant til at bo sammen med 4 katte, og selvom de engang i mellem er lidt hårde ved mig, så gøre jeg dem aldrig noget. De er jo bare små katte, som ikke ved bedre. Min yndlingsaktiviteter er at gå lange ture, lege med andre hunde, blive nusset og løbe løs. Håber du vil give mig en chance for et blivende hjem. Mit nuværende menneske syntes, jeg har fortjent det allerbedste, og det kan hun desværre ikke give mig lige nu. Poteklask og våde kys fra Cody vis interesse ring eller skriv til min søster siv da min mobil ikke virker :) på 29282068
I dag 3.500,-
Lækker bichon havanais hvalp.
I dag 8.800,-
Små børneglade selskabs blandinger
I dag 3.800,-
Børneglad lille selskabs bla hvalp
I dag 3.800,-
Irish Soft Coated Wheaten terrier hvalpe
I dag 9.000,-
Shiba hvalpe sælges
I dag 9.500,-
Frengler
I dag 6.500,-
Ægte Labrador hvalpe
I dag 4.500,-
1 lækker rottweiler hvalp sælges
I dag 6.000,-
Hun hvalp sælges , kan afhentes nu
I dag 2.500,-
 Bichon havanais
I dag 12.000,-
Bichon havanais/westi
I dag 6.500,-
Gode Familiehunde.
I dag 7.500,-
Old english bulldog hvalpe
I dag 12.000,-
DKK-kvalitet brune labrador
I dag 9.500,-
Pomeranian Prinsesse
I dag 9.500,-
Langhåret Chihuahua hvalpe
image_search_result
Langhåret Chihuahua hvalpe, Min skønne pige Molly er pt. drægtig med dejlige små hvalpe. vi forventer deres ankomst mellem d. 17 og 27 december og de vil være klar til at flytte hjemmefra 2 - 3 måneder senere afhængig af mental og fysisk udvikling. i annoncen kan man se billeder af Molly og der vil senere blive tilføjet billeder af far og hvalpe! ved interesse er det muligt at møde Molly før hun føder og hilse på hende. hvis man er interesseret i at reservere en hvalp, er der en gebyr på 1000 kr som bliver trukket fra det endelige beløb, men som ikke bliver retuneret ved fortrydelse Molly er en meget sød dame, kærlig og elskværdig, hun er meget tillidsfuld og elsker at blive nusset, specielt på maven! hun er vant til børn og andre hunde Hvalpen vil være chippet, fået 3 x ormekur og være vaccineret før de kommer hjemmefra. de vil også være blevet socialiseret uden for hjemmet, have været ude og køre bil, på ude besøg, møde andre hunde, børn og mennesker ud over det følger der en hvalpe- startpakke med som indeholder forskelligt (detaljer/ uddybning kommer senere ) foder til den første tid alt er kornfrit (essientiel, kingsmoor pure og olivers mængde og vægt vil komme på senere) godbidder til den første tid (hvalpe venlige og gode til træning) diverse legetøj og bamser mad og vand skål tæppe fra hjem kurv butterfly der gives ved fødslen børste til pelspleje ved spørgsmål så kontakt gerne på sms tlf nr: 42 66 90 03 ekstra info: begge forældre er testet PL 0/0 og er begge familie hunde med en daglig dag blandt hunde, mennesker og børn <3
I dag 5.500,-
Boston Terrier DKK
I går 12.000,-
Ægte mini Malteser
image_search_result, business_basic, business_small_image
I dag Sælges
10 uger chihuahua Han-Hvalp
I dag 4.500,-
Skønne Bichon frisé blandingshvalpe  -
I dag 7.000,-
Fransk bulldog hvalp
image_search_result
Fransk bulldog hvalp, Hej jeg er en dejlig tyk dreng bor her inde i menneskers stue med min mor og hendes flødebar mmm jeg bor sammen med mine 3 søskende. Jeg er meget legesyg og nysgerrig men jeg er samtidigt en meget rolig og magelig dreng. Jeg elsker at putte men det er nu også vildt spændende at udforske den store verden. Jeg er den eneste som ikke har fået et dejligt hjem og mine søskende flytter efter jul. Jeg håber der findes en dejlig familie der ude til mig også. Mor er meget kærlig og rolig af sind. Hun elsker mennesker og er en rigtig god besøgs ven og læse hund. Mor er meget kælen og elsker at putte dagen lang med vores menneske. Mor kan med alle dyr og elsker at komme i hunde skoven. Mor har rigtig gode luftveje og ingen problemer med chery eyes, ingen problemer med eksem og hårsækmider. Dr. dyr siger hun er fantastisk og det kan vi kun sige Ja til. min far er en fantastisk dejlig maskulin bred bøf. Han er en rigtig mand med flot brede og et dejligt stort hoved. Han vandt mors hjerte med det samme da han er meget kærlig og godmodig. Min far er rolig og vant til alle mulige dyr. Han har gode luftveje og lige som mor ingen sygdom. Far har en stamtavle. hvis man gerne vil vide mere om mig så kontakt mine mennesker.Jeg er klar til at flytte hjemmefra d 26 december. Jeg vil selvfølgelig have fået vaccine av! 3 ulækre ormekur ad ad. værst af alt en chip avvv. Dr. dyr vil naturligvis også tjekke mig og lave en flot bog til mig som jeg skal have med hele livet. Jeg bliver selvfølgelig registreret i DHR. jeg vil øve renlighed, lege med børn og andre hunde Hvis jeg lyder som noget for jer og i gerne vil give mig et dejligt hjem skal der lægges et depositum på 4000 kr og resten af min pris når jeg skal hentes hjem. jeg får en flytte gave med hvor der er en masse forskellige ting så jeg får en god start i min nye familie.
I dag 9.000,-
Japanese chin
I dag 8.500,-
Søde hvalpe
I dag 8.500,-
Frengle
I dag 8.500,-
Fransk  og d/s
I dag 8.500,-
Frengle hvalpe
I dag 8.500,-
Lækre hvalpe klar d. 03.01.18
I dag 6.500,-
Korthåret hønsehund
I dag 6.000,-
Mimi på 2 år søger nyt hjem
I dag 2.000,-
Hvalpe
I dag 6.500,-
Havamalt rejseklar
image_search_result, business_basic, business_small_image
I dag 6.900,-
Shih tzu tilbydes til parring
I dag 1.000,-
Andet
Cavapoo hvalpe 4 stk.
I dag 6.000,-
Shih tzu
I dag 5.000,-
2 skønne yorkshire Terrier hvalpe sælges
I dag 6.500,-
2 pekingser hvalpe søger nyt hjem
I går 5.500,-
3 Flytte klar Bichon Havanaise hvalpe
image_search_result
3 Flytte klar Bichon Havanaise hvalpe, Kiki fødte D. 11/9/2017, 5 dejlige hvalpe, 4 drenge, og 1 pige, der er pt. 3 drenge tilbage, hvalpene har været ved dyrlægen, hvor de er blevet chippet, vaccineret, registreret i dansk hunde register, og sundheds undersøgt, ( alle hvalpene er erklæret sunde og raske ) billede 1,2,3,4 er drenge Race bichon Havanaise. latinsk navn Bichon Havanaise. dansk navn Silkehund. højde 25-33 cm. vægt 5-7 kg. levealder 12-14 år. Pelsen er allergi venlig, da de ikke fælder, og ikke har underuld, eller skæl. pelsen vokser hele livet, og skal klippes, hvor ofte de skal kartes/friseres, afhænger af længden. farver hvid samt alle jord farver, farverne er blivende. Opvækst. hvalpene er født, og vokser op i stuen, så de er vandt til børn, andre hunde, samt hjemmets lyde, de bliver renligheds trænet. Hvalpene er flytteklar/fylder 8 uger, D. 6 November. Sundhed. hvalpene er ved afrejse, chippet, vaccineret, 3 x ormekur, og dyrlæge kontrolleret, Dvs. der er lavet en sundhedsbog, der beskriver hvalpens, sundheds status, på følgende punkter, øjne, mund/tænder, hjerte/lunger, poter/kløer, ydre øre, hud/hår lag, navle/lyske, anal området, næse, led, testikler, vægt, lymfeknuder, bevægelser, og temperament, både moren og faren er fri, af arvelige sygdomme, Hvalpene er registeret i dansk hunderegister. foder og pelspleje. der medfølger foder, til den første tid, samt kyndig vejledning, i ernæring, pelspleje, samt opdragelse, og man er altid velkommen, til at trække på min viden, som dyrepasser og opdrætter, da jeg selvfølgelig, ønsker det bedste, for mine hvalpe. Fremvisning aftales via tlf.91833605 Pris 6500 kr.
I dag 6.500,-