Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Dyr og tilbehør

71
Galleri annoncer
Hundehvalp

Hundehvalp

7.500 kr.

Mellem ægte pudel hundehvalp til salg der er 6 piger der er billeder af mor og far

8210 Aarhus V
man.
Hundehvalp

Hundehvalp

7.500 kr.

Ægte pudel hundehvalp til salg en tilbage der er billeder af mor og far

8210 Aarhus V
2. aug.
Hundehvalpe

Hundehvalpe

10.000 kr.

Dejlige hvalpe stueopdræt

7860 Spøttrup
4. jul.
Hundehvalpe
 • Hundehvalpe - 2
 • Hundehvalpe - 3

Hundehvalpe

9.500 kr.

DEJLIGE HUNDEHVALPE SÆLGES Vi er 6 dejlige hvalpe der kom til verden d. 23 juni. Vi søger nyt hjem, og er salgsklare i uge 33. Vi er en blanding af labrador og cockerspaniel - mor er en rød/brun lille hund (billede 7) og far er en pæn sort labrador?? Begge forældre kommer fra jagt-glade familier. Billede 1: Bjørk - brun hvalp, tæve Billede 2: Mini - sort hvalp, tæve Billede 3: Katja - sort hvalp, tæve Billede 4: Kaj - sort hvalp, han Billede 5: Guldberg - lys hvalp, han Billede 6: Selma - rød/brun hvalp, tæve (reserveret)

8830 Tjele
26. jul.
 • Hundehvalpe - 2
 • Hundehvalpe - 3
 • Hundehvalpe - 4
 • Hundehvalpe - 5
Hundehvalp

Hundehvalp

25.000 kr.

Super sød og kærlig Ginger søger nyt hjem. Jeg har taget hende retur da hendes familie ikke kunne have hende mere. Ginger kommer på indkald kan sit og dække gå pænt med og uden snor. Elsker at træne er vant til børn og hunde. Hun har lidt glad-gøen Ginger er 14 uger og koster 25000

5672 Broby
i dag

Hundehvalpe

10.000 kr.

Mor Alba er malteser/bichon havanaise og far Theo er Malteser. Forventet vægt kg. 5-7. Der er 2 hanhvalpe tilbage - en sort og brun. (sort tæve og hvid han er solgt).

6650 Brørup
i går

Hundehvalpe

8.500 kr.

Hej Alba blev mor til 4 skønne hvalpe den 30/7. 3 hanner og 1 tæve,1 han er dog solgt.Moren er ren Yorkshire terrier vægt 2,5 kg og faderen er ren Chihauhau vægt 4,5 kg Hvalpene bor i stuen hos os så de er vant til børn og dagligdags lyde støvsuger og musik og meget andet. De vil blive introduceret til haven så snart de er store nok for at lære at klare sig og for at tisse og vende sig til lydende udenfor. Hvalpene er tit i hænderne både voksne og børn så hvalpene er trygge og klar til at komme hjemmefra når der er 8 uger gamle. Der medfølger 1 tæppe og hvalpefoder og lidt legetøj. Det har fået 3 ormekur ,vaccinationer og chip og de bliver registreret i dansk hunderegister. Vi gør meget ud af at hvalpene kommer til at føle sig trygge i deres nye hjem og forebeholder os retten til ikke at sælge hvis den rigtige følelse og kemi er der. Ved spørgsmål er vi altid til rådighed. Ved reservation vil der blive sendt billeder løbende ved interresse og der er mulighed for at besøge hvalpene forud for aftale. Hvalpene er klar til at flytte hjemmefra d.1/10 2022. Prisen er pr hvalp 8500 og der er et depositum på 3500. Depositum betales ikke tilbage hvis køber fortryder. Ved yderligere information skal der skrives besked på dette nummer da der ikke svares herinde. Mobil nummer 23 68 63 14.

6000 Kolding
fre.

Hundehvalp

8.000 kr.

Vi har en skøn cane Corso/ presa canario blandings hval, en hun, født d 9maj, den er vokser op med andre hunde og børn. Den er sundhedstjekket, chippet, vaccineret og 3 gange ormekur. Sundhedsbog medfølger.

7000 Fredericia
fre.

Hundehvalpe

7.500 kr.

Dansk-Svensk Gårdhund/Jack Russel Terrier hvalpe klar til nye hjem 18/9-2022 Molly (Dansk-Svensk Gårdhund) er blevet mor til 3 skønne krudtugler. Hun har fået 2 kønne tæver (Lilly My og Tyksak) med brune aftegninger. En charmerende han (Storebror) med sorte aftegninger. Far er Jack Russel Terrier. Hvalpene bliver fantastisk kærlige, fyldt med gå-på mod og er allerede helt trygge ved børn og voksne, da de er blevet flasket op fra helt små. Mor Molly afviste dem efter fødslen, og vi mistænker at hun fik en efterfødselsreaktion af at hvalp nummer 4 desværre ikke klarede den. Hun er dog i rum med hvalpene, og har accepteret at de er til stede, så hvalpene socialiseres med en voksen hund. Blandingsracen bliver en dejlig, smuk og aktiv familiehund som har behov for daglig motion ? den kan evt. trænes til jagthund. Det er ikke en hund, man kan have i en lejlighed. Du skal som minimum have en have, den kan boltre sig i. Hvalpene bliver sundhedstjekket, chippet og vaccineret inden de flytter hjemmefra. Hvalpene koster 7500,- og kan reserveres mod depositum på 1500,-, som dog ikke refunderes ved fortrydelse men selvfølgelig fratrækkes ved køb. Vi glæder os til at høre fra jer og til at høre hvordan I/du kan gi en smuk guldklump og livskammerat et godt hundeliv ???

8765 Klovborg
fre.

Hundehvalp

7.500 kr.

En dejlig hvalp til salg. Den er rolig og dejlig af sind. Ligesom sin forældre. Den mangler et godt hjem.

5466 Asperup
tor.

Hundehvalpe

5.500 kr.

Vi har fået 8 hvalpe, der er 4 hanner og 4 tæver. De er 8 uger d. 27 september Moren er ruhåret gravhund og cockerspaniel Faren er papillon. Moren er 3 år og 4 måned og det er hendes første og eneste kuld hvalpe, inden hun blev drægtig vejede hun 11 kg og faren er lidt mindre. Der 4 hanner de koster 5500 kr. Der er 4 tæver de koster 6000 kr. Ved valg/reservation af hvalp, betales et depositum på 1500 kr. Som modregnes købsprisen. Når hvalpene rejser hjemmefra er de vaccineret og chippet samt fået ormekur. Da det er vigtigt at vores hvalpe kommer til den helt rigtig familie/ejer, så derfor laves der en kontrakt på den enkelte hvalp. Ved interesse kan der sendes flere billeder. Så hvis du/i har lyst til at følge jeres nye hvalp, fra helt lille så send en besked.

7200 Grindsted
tir.

Hundehvalpe

5.000 kr.

Blanding hvalpe, de er halv hårløse og halv mops. 4 stk er hårløse i forskellige grader og en er med pels. De er pt 7 uger. Der er en hårløs pige og resten er drenge. De vil blive chippet og vaccineret inden de rejser, men hvis der reserveres og gives et depositum, kan de registreres i købers navn De er flasker som supplement siden 3 ugers alder, da moderen ikke havde mælk nok, men har selvfølgelig været hos hende, og har fået alt det mælk hun havde. De er alle søde, kærlige og nogle rigtig frække charmetrolde Der medfølger sundhedsbog og en startpakke

7500 Holstebro
man.

Hundehvalpe

11.000 kr.

Vi har de mest nysgerrige og kloge og tillidsfulde hvalpe til salg er opvokset med store have og far og mor som de har lejet med og skal oplevelse de er i utrolige på alt elsker børn og naturen er renlige og allergivendlige det er en blandning mellem en malteser og Yorkere terrie så de har et spændene sind ring evt 31380538 for vidre info

4690 Haslev
4. aug.

Hundehvalpe

11.000 kr.

Vi har de meste dejligste og kloge og legesyge små vidunder de elsker andre dyr og er nysgerrige og tillidsfulde er op vokset i store have med dens udfoldelser er opvokset sammen med mor og far er sunde og raske det er en bl.a. af malteser/Shih Tzu( mor faren er en Yorksh terri sælges kun til dem der kan give den kærlighed de har brug for kun seriøse hendvendelser

4690 Haslev
2. aug.

Hundehvalpe

6.000 kr.

Vi er 5 glade hvalpe der søger nyt hjem. Vi er meget legesyge og elsker at blive nusset og snakket med, vi kan samme med små børn og Ander dyr.

9631 Gedsted
14. jul.

Hundehvalpe

5.500 kr.

7 skønne hvalpe til salg 2 hunner & 5 hanner Moren er en engelsk springer spaniel & faren er en labrador/vizla. 3 korthåret og 4 mellemlanghåret. Hvalpene er stueopdrættet, vant til børn og de daglige lyde, der nu er i et familie hus. Hvalpene er flere gange dagligt i kærlige hænder, og bliver nusset og pudset om. Racerne er rigtig dygtige jagthunde Både mor og far bliver brugt til jagt Salgsklar fra 7/8. Hvalpene er vaccineret, chippet og har fået ormekur ved salg.

8830 Tjele
10. jul.

Hundehvalp halsbånd

150 kr.

Halsbånd i læder til valp, 39cm.

6900 Skjern
fre.

Hundehvalpe sælges

6.500 kr.

Hunde hvalpene er 7 uger

8444 Balle
23. jul.

Hundehvalpe ting

300 kr.

Kattebakke, flydende kalk, navleklemmer 50 stk, madskål med forhøjning i midten, sutteflaske, alt er nyt og ubrugt

7000 Fredericia
4. jul.

Hundehvalp bullmastiff

10.000 kr.

Bullmastiff og rottweiler mix - (Mastweiler) Rigtig flot hundehvalp tilsalg. Glad, modig, vagtsom, nysgerrig, lærenem og fyldt med energi. Kan også anskaffe billede af moren. Har selv faren og har fået en hvalp fra kuldet som hermed skal ha fundet en ny famile. Han har været ude på en gård de første 3 måneders tid nu er han kommet hjem Til hans far for at finde sit forener hjem? Regner med 50-60kg fuld voksen. Kan kontaktes på telefonen?

8381 Tilst
25. jun.

Hundehvalp søges ?

7.000 kr.

Vi er et kærestepar der søger en lille hund som kan blive vores følgesvend. Vi bor tæt på skov og strand. Vores kriterie er at racen skal være lille. Vi har kiggede på maltesere og blandingshunde. Vi håber vi kan finde den rette hund. Pris mæssigt er vi på 7000kr :)

8500 Grenaa
12. jul.

Bommer Hundehvalpe

8.000 kr.

2 tæver og 1 han tilbage ud af kuld på 6. boomer blandingshund far bormuldshund mor shih tzu og malteser bladning salgsklare d 1 juli 2022 Stueopdræt de er dyrelæge kontrolleret chippet, vaccineret og ormekur Vil helst have telefonopkald

7100 Vejle
ons.

Hundehvalpe til salg

5.000 kr.

Far er en sort labrador. Faren er en blanding af almindelig labrador og formel 1 labrador. Mor er en blanding af border collie, golden retriever og Cocker spaniel. Der er tre hanner til salg. Hvalpene er chippet, har fået ormekur og første vaccination. De er født den 17 juni. Det ene billede er af faren og moren er på det andet billedet sammen med to hvalpe.

9440 Aabybro
ons.

Hundehvalpe sælges

12.000 kr.

4 hvalpe til salg. Hvalpene er 3/4 poomerania og 1/4 papillon. De får den tykke pels som poomerania og de store søde ører som papillionen. Kuldet består af 1 han og 3 hunner. Moren er en rigtig kærlig og god familiehund og som allerede i en alder af 10 uger var kvik og lærte en masse tricks og kan også agility. Sælges til kærlig og blivende hjem, hvor der er tid til den. Hvalpepakke inkl, chip og ormekur medfølger. Pris 12.000 Depositum 3000

6920 Videbæk
6. aug.

Labrador hundehvalpe

6.000 kr.

Vores hund Diva har fået 7 hvalpe, hvoraf der er 3 hanner til salg. Moren er halv Kleiner Münsterländer og halv formel 1 labrador, og faren er formel 1 labrador. Både mor er far er meget venlige, og Diva har før haft et kuld, hvor alle hvalpene var sunde og raske. Der er 3 sorte hanner tilbage, som kan hentes fra 19/8-22 i Lemvig. Der et et depositum på 1.000 kr., og så betaler man de resterende 5.000 kr. ved afhentning. Man kan kontakte 23 11 01 51, hvis man er interesseret.

7620 Lemvig
6. aug.

Små hundehvalpe

7.000 kr.

To prinsesser til salg. De er opvokset i stuen med masser af kærlighed. Mor er chihuahua, Beagle og dansk-svensk gårdhund, vejer 4kg. Far er chihuahua og vejer også 4kg. Kan kontaktes på 20897088 eller 20800242/ Facebook/messenger: Natasija Rægaard Nielsen og Anette Rægaard Nielsen

9990 Skagen
i går

Pyrenæer hundehvalpe

10.000 kr.

Pyrenæer hunden er en trofast vogter-hund, som er meget omgængelig. Den er en god hund til den aktive familie, som har god plads, og gerne andre husdyr, som den kan tage sig af. Den er intelligent, børnevenlig og selvstændig. Vi har 4 hanhunde til salg

5683 Haarby
tir.

Labrador Hundehvalpe

7.500 kr.

2 Dejlige brune labrador hvalpe, søger et nyt godt hjem. De er 6 uger gamle, og er fra uge 24. Hvalpene er salgklar i uge 32 - 33 Prisen for hun hunen er 7500 kr. og 6500 kr. for hanen. Køber er meget velkommen til at komme og se dem, inden da. Alle henvenelser bedes være med opkald på Tlf. 26170286 Så ring hvis interresset.

8620 Kjellerup
man.

Ruhårs hundehvalpe

8.000 kr.

10 fine ruhårshvalpe til salg. faderen er Wesla (DK14297/2015) og moderen er Fylla (DK06510/2017). Begge forældre er kåret som danmarskmestre. Hvalpene er født d. 22. maj og salgsklare d 18. juli 2022. Livlige og kvikke hvalpe

6040 Egtved
7. jul.

Hundehvalp malteser

9.000 kr.

Hej alle Vores søde og kærlig hvalp "lilly" søger nyt hjem. Vi har fået hende d.14/4, da hun var 8 uger gammel. Vi har hentet hende fra en ægtepar i Hornslet og besøgt dem og dermed set moderen. Lilly er vaccineret, chippet, ormebehandlet og været til sundhedstjek. Og alt papirer følger selvfølgelig med. Vi er nødt til at finde et nyt hjem til lilly af personlige årsager. Lilly sælges med alt hendes udstyr. Kurv,taske, madpotte, legetøj og shampoo.

2820 Gentofte
27. jun.

SØGES allergivenlig hundehvalp

123.456 kr.

Allergivenlig hundehvalp søges gerne i racen havapoo, cavapoo eller lignende. Gerne tæve med mørk/brun pels. Vi er to voksne der har masser af kærlighed og tid og ønsker derfor at give det videre til en hund. Hunden vil ligeledes skulle trænes op til at kunne agerer servicehund. Hvorfor vi søger svarende til en mellem størrelses hund. Vi er meget interesseret i at møde både familie og hund inden handel og derfor vil det være mest fordelagtigt, hvis i og hunden bor i Midtjylland.

8240 Risskov
15. jul.

Chow Pei Hundehvalpe

10.500 kr.

Lækreste Chow Pei hvalpe søger nye dejlige hjem :-) Mor: Chow Chow Far: Shar Pei Ved et et mindre uheld er dette glædelige B kuld kommet til verden D. 13.06.22 kl 07-11. De er klar til at flytte hjemmefra D. 08.08.22. De er renlighedstrænet, vaccineret, fået ormekur og har sundhedsbog med sig. De går daglig sammen med flere hunde og børn. Det er derfor en rigtig skøn familiehund. Jf. billederne og navnene: Boo: - Brun og korthåret - Male - Mest Shar Pei Basil: - Sort og langhåret - Male - Mest Chow Chow Baghera: - Sort og korthåret - Male - Mest Shar Pei Balto: - Sort og langhåret - Male - Mest Chow Chow Baloo: - Sort og langhåret - Male - Mest Chow Chow Kom endelig og se hvalpene. Mor og far kan opleves ved besøg. Hvalpene forventes at få et dejligt mildt og familievenligt sind. Ca 20 - 30 kg Billeder af A kuldet kan ligeledes fremvises efter ønske. Der skal lægges depositum på 3500 ved reservering. Det resterende betales ved afhentning. Kvittering medgives. Ring eller skriv endelig :-)

7400 Herning
31. jul.

Training Pads for hundehvalpe

375 kr.

Nye. 5 pakker Savic Puppy Trainer Pads, str. M/Mål: 45x30 cm. Normalpris omkring 100 kr. pr. pk. Én pakke er der taget 3 - 5 stykker fra. 3 pakker fra Rema 1000. Mål: 60x60 cm. Normalpris: 25 kr. pr. pk. Én pakke er der taget ét stk. fra. Nu hvor der er taget lidt fra ialt to pakker, er der for ialt knap 575 kr. Jeg vil gerne have en samlet pris på 375 kr. ialt. Nedenstående beskrivelse er for Savic pads: Indlæg til Puppy Trainer, fyldt med absorberende gelé, hurtigtørrende og lugtneutraliserende for hygiejnisk friskhed, ideelle til hundeopdragelse eller i transportboksen. Padsene til Puppy Traineren fra Savic er ideelle til opdragelse af din hund. Nu er du fri for urinpletter på gulvtæppe eller trægulv. Padsene har en dejligt blød overflade med gelé under, som absorberer væske og lugt. Padsene er tørre igen efter kun et halvt minut. Undersiden har en vandtæt folie for at sikre, at væske bliver inde i padsene. Paden er tør igen efter et halvt minut. Undersiden er belagt med en vandtæt film, så væsker ikke har nogen chance for at trænge igennem ned til gulvet. Padsene kan bruges alene, når hunden skal gøres stueren, men vi anbefaler at bruge starter-sættet med plastbakke for at være helt sikker på, at ingen af efterladenskaberne lander på gulvet. Sæt din hund på Puppy Traineren, når den skal lette sig - og beløn den, når den er færdig. For at din hund føler sig veltilpas på bakken bør du udskifte padsene efter hvert besøg. Puppy Traineren flyttes hver dag et lille stykke nærmere hoveddøren, indtil den står lige foran døren. Nu er din hund klar til at kunne forrette sin nødtørft udenfor. Puppy Trainer Pads i overblik: Ideel til hvalpeopdragelse. Også egnet til syge eller gamle dyr. Vand- og lugtabsorberende pads: hygiejnisk friskhed under træning. Blød overflade tørrer på 30 sekunder: til rene og tørre poter. Bedste beskyttelse i kombination med Puppy Trainer: klemmes blot mellem gulvet og kanten af ??bakken. Kan også bruges i transportboksen.

5560 Aarup
9. jul.

Hundehvalp(Schæfer/Cane Corso)

5.500 kr.

9 uger gammel - mangler nyt hjem da hus situation har ændret sig - meget lydig og livlig hvalp.

9870 Sindal
13. jul.

Husky hundehvalp 12 uger

10.000 kr.

Hey, har denne husky hvalp jeg ønsker at finde et godt hjem til, han er meget renlig og har stambog osv :)

5000 Odense C
27. jun.

Aktive familie hundehvalpe

8.000 kr.

Bichon havanais / FT Engelsk Springer Spanien, hvalpe, 5 uger , salgsklar 01.09.2022 Aktive og glade hvalpe søger nye hjem. Hvalpene er efter sunde og raske familie hunde. Hvalpene forventes at veje 10 kg som voksen. Der er 9 hanner og 3 tæver, der har forskellige aftegn og farver. (3 hanner og 1 tæve er solgt) Hvalpene er stueoprettet og vant til alle daglige lyde og at være sammen med børn, katte og andre hunde. Hvalpene får chip, sundhedsbog, dyrelægetjek og vaccine inden afrejse. Pris 8000,- hanner og 10.000,- for tæver. Depositum: 2000 kr. betales som reservation. Der medfølger: - Tæppe med duft af mor - Halsbånd - Foder til den første tid - Legetøj Mor kan ses på anden sidste billede og far på det sidste billede.

6950 Ringkøbing
fre.

Charmerende søde hundehvalpe

4.500 kr.

Hvalpene er født den 20. maj 2022, deres mor er en Cavalier King Charles spaniel og dansk / svensk gårdhund blanding og faren er en Retriver / Labrador blanding. Der er 4 hanner og 1 tæve. De er meget aktive og trives derfor bedst med masser af plads, da de er ude på en ejendom. Ring eller send en sms til: Jesper Nørgård Mobilnr. 26 33 80 77

9352 Dybvad
7. aug.

Labrador/F1 hundehvalpe

6.500 kr.

Vores dejlige familiehund, Mie, har fået 4 skønne hvalpe d. 30/5-2022. Vi er derfor på udkig efter nye hjem til de tre drenge i kuldet, mens tæven bliver hos os. De er i skrivende stund 1 uge gamle og vokser godt, mens moderen og vi tager os godt af dem. Vi sørger for de i løbet af de kommende uger bliver socialiseret og stimuleret med lyde, lygte og passende udfordringer. Mor, Mie, er halv/halv labrodor/F1 og far, Albert, er Golden Retriever (med stamtavle). Mie er 3 år, en rolig og, sammenlignet med de andre hunde på hundeskolen, meget intelligent hund, som hurtigt har lært til sig. Hun vejer 25kg og er vanligt slank og meget adræt, når hun ikke lige er gravid. Albert er 6 år, og ligeledes rolig og kælen, muskuløs af bygning på 35kg. Begge sunde og raske. Med hvalpene følger sundhedstjek, vaccination, ormekur og chipning, samt 3 Kg foder og et stofdyr med mors og kuldets lugte til overgangsfasen til et nyt hjem. Ved reservation betales depositum på 1.000kr, som ikke tilbagebetales ved fortrydelse. På dette link til vores facebookgruppe, kan du finde flere opdaterede billeder, videoer og informationer om deres udvikling. https://www.facebook.com/groups/1024984381469361

5260 Odense S
1. aug.

Hundehvalpe starter sæt

350 kr.

Diverse starterudstyr til små hunde. Sove/hvileplads,tissestykker, mad/vandskål, urine off, 2 forskellige hundeseler, 1 Julius-K9 , 2x small og en Curli small. Nypris 730 kr. Nu pris 350

9200 Aalborg SV
16. jul.

Hundehvalpe (labrador/Kleiner Münsterlän...

6.000 kr.

Vores hund Diva har fået 7 hvalpe, hvoraf der er 3 hanner til salg. Moren er halv Kleiner Münsterländer og halv formel 1 labrador, og faren er formel 1 labrador. Både mor er far er meget venlige, og Diva har før haft et kuld, hvor alle hvalpene var sunde og raske. Der er 3 sorte hanner tilbage, som kan hentes fra 19/8-22 i Lemvig. Der et et depositum på 1.000 kr., og så betaler man de resterende 5.000 kr. ved afhentning. Man kan kontakte 23 11 01 51, hvis man er interesseret.

7620 Lemvig
6. aug.

Hundehvalpe søger nyt hjem

7.000 kr.

Disse 8 stk. søde hvalpe søger nyt og kærligt hjem under de rette forhold. Begge forældre har et lyst og godt sind. Begge forældre er sunde og raske, har gennemgået sundhedsundersøgelse forud for parringen. De er nøje udvalgt med henblik på at få hvalpe som egner sig som familiehunde, men kræver at blive aktiveret hver dag og egner sig ikke til lejlighed. Mor/Mango: Mastif, schæfer, husky Vægt 33 kg Far/Kenzo: Bull mastif, presa canario Vægt 45 kg 5 hanner 3 tæver Ved reservation af hvalpene betales et depositum på 2.000,- Hvalpene vil være sundhedstjekket, med deres egen sundhedsbog, chippet, vaccineret og fået ormekur.

9700 Brønderslev
fre.

Hundehvalpe, Vizsla / Golden Retriever k...

6.500 kr.

Hundehvalpe søger nyt hjem, køkken opdræt. 1 tæve, 8 hanner. Blanding mellem Ungarsk Vizsla og Golden Retriever. Salgsklar d 17/8-2022. Kan reserveres mod depositum.

9670 Løgstør
3. aug.

Dansk svensk gård hundehvalpe

7.500 kr.

6 dejlige DSG hvalpe sælges. De er alle hanner. De er født den 2/7 og er nu 5 uger gamle. De er klar til deres nye hjem fra den 28/8 De har fået første ormekur. De bliver chippet og vaccineret inden afgang til deres nye familie. Både mor og far haves, samt hvalp fra sidste år. Send sms ved interesse.

4300 Holbæk
6. aug.

Hundehvalpe søger nyt hjem

5.000 kr.

Det er en blanding mellem danske svenske gårhund og en gravhund di er klar d 8 8 2022

8981 Spentrup
21. jul.

Jack Russel terrier hundehvalpe

8.000 kr.

Ægte Jack Russel terrier hvalp mor er broken Faren er glat begge forældre haves. Jagtglade forældre. Født 6-4 . En hun tilbage

8581 Nimtofte
16. jul.

Smukke goe Hundehvalper 9 uger Nykøbing ...

4.000 kr.

Dejlige 2 livsglade Han Bamse lign. Hundehvalpe Søger go familie Hvor de får det godt De venter på et godt oplevelsesrigt liv.mvh. Sms.gerne først ...Tak.

7900 Nykøbing M
26. jul.

Hundehvalpe F1 labrador - 8 uger d 11. J...

9.000 kr.

3 hanner og 1 tæve tilbage Sorte charmerende formel 1 labrador hvalpe sælges. Savner eller mangler du også en bedste ven, som - ALTID, uagtet afstand eller andre gøremål kender lyden af et køleskab, der åbnes? - ALTID vil gå en tur midt i nyhederne eller der hvor filmen er mest spændende? - Gladeligt udfordrer faste spisetider i forsøget på en ekstra godbid? - Bader i søer og vandløb med største fornøjelse? - Har de smukkeste og kærligste øjne - Logrende hale og (nogle gange) snavsede poter - Elsker at være midtpunkt, og er det? Så har VI generne til alt dette i en charmerende udgave af vores forældre Gaia og Cato. Vi er et kuld på 7 hvalpe ? 2 piger og 5 drenge. Vores forældre har de fineste snuder og de er jagt-ivrige og jagt-vante. De har de dejligste sind og så er de familiehunde 24/7/365. Vores mor er den smukkeste (synes vi!) sorte formel 1 labrador (med stambog) og vores far er naboens charmerende Cato af samme race (uden stambog). Bare rolig ? alt var planlagt! Og vi er født d. 16. maj ? måske knapt så planlagt? Vores to-benede forældre følger selvfølgelig dyrlægens anvisninger og derfor rejser vi hjemmefra med chip og registrering i hunderegisteret, samt de anbefalede ormekure og vaccinationer mm. Vores forældre har også taget 1 million billeder og lavet notater om vores første uger. Vi bor på landet. Og vi har rodet og larmet i stuen lige siden vi kom til verden. Vi er med andre ord i centrum hele tiden. Vi er klar til at flytte hjemmefra d. 11. juli 2022 - men hvis det kolliderer med ferie - så må vi gerne blive her ?? indtil I er hjemme igen. Vi kan kontaktes på tlf. 53639849 (Dorthe)

7830 Vinderup
29. jun.

Madskål

50 kr.

Madskål til hundehvalp.

5200 Odense V
10. jul.

Hunde sele str. S og flexi line

50 kr.

Sele til hundehvalp og flexi line Brugt til lille hvalp

5250 Odense SV
21. jul.

Rigtig godt hundebur

500 kr.

buret er tre år gammelt og har været brugt til hundehvalp til at stå indenfor når den var selv hjemme Er i rigtig god stand

6622 Bække
7. aug.

Mad- og vandskål

50 kr.

Ca. 125-150 ml store skåle Passer til en lille hundehvalp eller kattekilling Kun brugt i ca. 1,5 md Nypris 100,-

6840 Oksbøl
16. jul.

Mad/vand skåle Ca. 10cm diameter

75 kr.

Mad/vand skåle, Hunter smart, Brugt til hundehvalp.

5250 Odense SV
21. jul.

Transport bur

175 kr.

Transport kasse købt i Plantorama. Købt til at transportere hundehvalp. Kun brugt få gange.

8410 Rønde
25. jun.

EL varme paneler

250 kr.

EL varme paneler 2 x 500 wat ,250 kr Kan også købes enkelt vis, 150 kr Kan bruges til opdræt af alt fra kyllinger, ællinger, hundehvalpe, Drivhuse, væksthuse osv

7540 Haderup
27. jul.

Cockerpoo hvalpe

15.000 kr.

1 brun/hvid han. 1 sort/hvid hun. 1 sort hun. Dejlige søde hundehvalpe. Salgsklar den 9/8-22.

4460 Snertinge
25. jul.

Købes bichon havanese eller malteser

8.000 kr.

Jeg vil gerne købe en hundehvalp. Hvis du har en hvalp der er klar, kontakt mig. Hvalpen skal være chipmærket, vaccineret. Ormekur inden for de sidste 14 dage.

3900 Nuuk, Grønland
21. jul.

Løbegård 63 x 60 cm.

399 kr.

Løbegård / Hvalpegård 63 x 60 cm. Meget egnet til små gnavere som kaniner, marsvin, kattekillinger, eller mindre hundehvalpe. Løbegården består af 6 elementer på hver 63 x 60 cm. Et element med låge hvor du kan sætte dyrene ind, eller evt. selv gå med ind i løbegården. Foldes lynhurtigt ud, og pakkes lige så hurtigt sammen når den ikke bruges. Se også alle vores flotte kaninbure ! Se mere på www.am-handel.dk

4130 Viby Sjælland
i går
AM-Handel

Hvalpemælk

100 kr.

Hvalpemælk til nyfødte hundehvalpe. 500 g pr. pose. Der er to poser tilbage af en 2 kg spand. God at have en mindre portion som back-up ved hvalpefødsel. Prisen er pr. pose. Begge poser samt sutteflaske sælges samlet for 150,- kr. Afslag gives ikke på den samlede pris.

9310 Vodskov
4. aug.

Jack Russel

8.500 kr.

Jack Russel hundehvalpe klar til nye hjem fra d.28. august. De er blevet meget socialiseret og van til børn. De er bor i huset og er i hænder det meste af tiden (0: Hvalpen er uden stambog, men begge forældre Jack Russel. De er chippet, ormekur, sundhedstjekket og vaccineret inden. Dep på 1500 kr.

5792 Årslev
5. aug.

Shih tzu

11.000 kr.

Min hund Luna (ses på billede 7) fik en enkelt hundehvalp d. 17/6-2022. Vi skal derfor nu finde et skønt hundehjem til sødeste Uffe (hanhund). Uffe er en ordentlig basse, idet han er meget madglad. Han har fået meget opmærksomhed både af sine hundemor og mennesker. Ved interesse for den søde Uffe, kan jeg kontaktes på 22 15 92 85.

9400 Nørresundby
24. jul.
Side:af 2