Svindlere på GulogGratis, tilbyder kurér-aftale og benytter falske betalingssider, der ligner GulogGratis. De kontakter via WhatsApp eller e-mail.

Dyr og tilbehør

28
Galleri annoncer
Sugar glider hun

Sugar glider hun

1.500 kr.

sød standart grå sugar glider hun søger nyt hjem. kontrakt mig her eller på jkm-sugar glider på Facebook

7130 Juelsminde
søn.
Sugar glider

Sugar glider

1.400 kr.

sælger denne super fine sugar glider med bur for flere spørgsmål skriv privat :)

7800 Skive
24. jul.
Sugar glider han

Sugar glider han

2.000 kr.

fin platin han, søger nyt hjem kontrakt mig her eller på jkm-sugar glider på

7130 Juelsminde
15. jul.
Sugar glider hun

Sugar glider hun

1.500 kr.

sød mosaik hun sugar glider søger nyt hjem Kontrakt mig her eller på jkm-sugar glider på Facebook

7130 Juelsminde
søn.
Sugar glider

Sugar glider

1.500 kr.

Har sådan et par sugar glider som søger nyt hjem. De er fra Marts 2020 Vi skal af med dem da kæresten ikke kan tåle dem Ring eller skriv for mere info

7430 Ikast
i går

Sugar Glidere

1.234.567 kr.

Smukke, sunde Sugar Glider fra kendt opdrætter tilbydes til seriøse købere. Dyrene er skumrings/ natteaktive og kan blive meget tamme men kræver at man sætter sig ind i hvordan de holdes. Da de er flokdyr SKAL man mindst have 2 sammen. Jeg hjælper gerne med oplysninger om hvad de kræver af pasning og foder. Alle mine dyr har stamtavle uden indavl og sælges på kontrakt, så du er sikret sunde dyr. Der følger stor startpakke med, bla med foder, bondingpose, poser, hjælp og vejledning osv, så man kan komme godt i gang :-) Billederne viser nogle af de Sugar Glidere der har fået nye hjem . På "Sugar Glider Denmark" på FB kan du læse om pasning og møde andre der holder disse fantastiske dyr :-) Priser fra 1200 kr til 4200 kr afhængig af køn, alder og farve :-D. Der er pt ingen Sugar Glidere til salg men man kan skrive sig på venteliste :-)

8763 Rask Mølle
4. aug.

Sugar glider

1.500 kr.

Sugar glider pige søger nyt hjem, er fra 7 feb 22 Moren er Black beauty Faren er standard grå obs på dette dyr kræver, at man sætter sig ind i hvordan man holder det. Det kræver plads, og specielt diæte.

7130 Juelsminde
5. aug.

Sugar glider

1.500 kr.

Sugar glider pige søger nyt hjem, er fra 7 feb 22 Moren er Black beauty Faren er standard grå obs på dette dyr kræver, at man sætter sig ind i hvordan man holder det. Det kræver plads, og specielt diæte.

7130 Juelsminde
5. aug.

Sugar Gliders

1.400 kr.

så har jeg endnu engang sugar glider joeys til salg. det drejer sig om unge nummer 24 og 25 af eget opdret. det drejer sig om to hanner der er omkring et år gamle begge to. de bider ikke men er ikke vant til at være i hænderne da de har været reserveret i et stykke tid hvorefter køber sprang fra. begge unger fungere super godt og er sunde og raske. derudover er de super nysgerrige og vil blive hurtigt tamme. de er begge opmadet på en basis diæt og er derfor nemme at fodre for nye ejere der derefter kan eksperimentere med præcis den diæt der ønskes. ungerne sælges for 1400 kr stykket eller 2500 kr samlet. her er det vigtigt at huske at dyrene ikke fungere alene og man derfor skal have mere end en. de kan reserveres mod 50% af salgsprisen der som udgangspunkt ikke refunderes medmindre der skulle ske svigt fra min side. dyrene kan også leveres i det meste af danmark mod aftalt betaling til benzin og eventuelle broer mm. hvis der skulle være nogle spørgsmål om dyrene eller mig som sælger er man velkommen til at kontakte mig på 60681643 jeg fortrækker at man skriver først da jeg oplever mange telefonsælgere for tiden.

2650 Hvidovre
5. jul.

Sugar Gliders

1.900 kr.

Jeg har 1 han og 1 hun som ikke er beslægtet med hinanden, de er 2 år gamle. De er meget sociale når de har vænnet sig til deres ejer. Vi skal flytte så vi er desværre nød til at skille os af med dem. Der medfølger i prisen for over 1000 legetøj/udstyr med (ses på billede) og for ca. 500 kosttilskud til deres diæt.

8270 Højbjerg
4. aug.

Sugar Glider

3.500 kr.

Jeg sælger mine to søde og nysgerrige brødre. Den ene er standard grey, med sort halespids, og den anden er mosaic, med hvid halespids og hvid plet i nakken. De er født 15/11-2021 De sælges kun samlet. De ligger i databasen med ID nr. 1170 og 1171. Sælger kun til ny ejer, hvis man har sat sig godt ind i arten og ved hvad man går ind til, eller til nogle med i forvejen erfaring :) De er super søde, eventyrlystne og håndvante. De vil rigtig gerne ud og kravle på dig, og viser stor interesse og nysgerrighed, når de er vågne om aftenen. Jeg har fra erfaring med gæster, oplevet at de ikke har noget i mod at blive sat og nusset med. Bur fra april 2022, kan sælges med for yderligere 2500 kr, hvis ønskes. (Dog uden inventar, ellers kan aftale laves) Mål; L115 x B67,5 x H153. Den kan skilles ad, så den er nemmere at fragte ved afhentning. Den har 4 låger til adgang af buret. Ekstra plader medfølger.

7430 Ikast
27. jul.

Nekton til sugar glider

90 kr.

Nekton sugar glider 3/4 fyldt nekton til sugarglider. Er et vitamin og mineraltilskud. Ny pris 150kr.

7000 Fredericia
28. jun.

Sugar glider - hun platinium

2.000 kr.

Jeg sælger min super søde og nysgerrig Sugar glider maisy. Hun er fra 07.01.2021 og er farven platinium. Der stamtavle på hende, som medfølger og overdragelse af hende på databasen. Hun har ID nummer 939 Hun er meget vant til mennesker og kommer ud af buret og leger dagligt, ikke kræsen eller bange af sig og elsker at lege med legetøj og især hvis det nyt. Hun har aldrig fejlet noget. Kan tage videoer og sende til dig og du mere end velkommen til at besøge hende. Der medfølger sovepose til hende samt diæt mad til opstart og livslang vejledning hvor man er velkommen til at spørge til råds hvis man er i tvivl om noget. Hun kommer selv fra en god opdrætter. Hun sælges fordi jeg skal have skåret ned på min voksne hun flok, da jeg snart skal flytte.

8700 Horsens
17. jul.

Sugar gliders avlspar + 2 unger.

3.500 kr.

Vi sælger vores avlspar med 2 unger, som er omkring de 5 mdr. Derudover er der 1-2 nye unger i pungen. Der er papirer på avlsparet, som er fra 2020. Al mad medfølger. Vi sælger grundet tidsmangel og fordi vi er alt for spontane, til at have sådanne dyr. Sælger kun til folk der kender til sugar gliders, eller som har læst godt og grundigt op på dem, da de er ret krævende. Kan sælges samlet eller deles i par.

5270 Odense N
tor.

Sugar Glider Unger "2 Hanner søger ny Ma...

1.000 kr.

NYE BILLEDER >>LÆS VENLIGST FØR DU KONTAKTER MIG<< Hejsa. Så har jeg 2 stk sugar glider unger til salg igen. Det er 2 hanner Begge Sugar gliders er fra samme Mor, men der er 15 dages mellemrum mellem dem. Så det er derfor der er lidt størrelsesforhold på dem :) jeg tager 1000,- for hver sugar glider unge Men ønsker man dem begge tager jeg 1800,- for dem begge 2. Jeg anbefalder man tager dem begge 2 sammen, da søskende enes bedst og får det bedste ud af hinanden. Den første unge kom OOP d. 8. Juli og vil være klar til at flyve hjemmefra den 8. Sep. Den anden unge kom OOP d. 25. Juli og vil være klar til at flyve hjemmefra den 25. Sep. Men ønsker man dem begge 2 anbefalder jeg man henter dem begge 2 sammen efter den 25. Sep da det vil være usundt for deres forhold at være adskilt. Det er allerede muligt nu at resevere en eller begge sugar glider Unger. Ønsker man at reserver en eller begge sugar gliders tager jeg et Reservationsgebyr på 500,- Dette gebyr dækker ind under at jeg har med seriøse købere og gøre som ikke vælger og hoppe fra i sidste øjeblik Skulle det ske du har reserveret en sugar glider af mig og ikke ønsker at hente den alligvel vil reservationsgebyret "Ikke" blive tilbagebetalt! Når sugar gliderne bliver afhentet på deres flytte-hjemmefra dato, vil de 500,- fra reservationen self blive modregnet den fulde pris. Der vil medfølge en hjemmelavet stofpose som jeg selv har lavet til at have dem med hjem i. og en opskrift på min egen proteinterninger hvis den ønskes med. Billeder & Videoer vil også være muligt at sende gennem tiden hvis dette ønskes. (Ønsker du billeder af den lille ny også som ikke har fået øjne endnu, venligst skriv dette til mig) Jeg holder rettigheden til at afvise at sælge mine sugar gliders til folk uden viden om dem. Har du spørgesmål er du hjertelig velkommen til at skrive eller ringe på mit nummer "22 76 20 83" :)

8900 Randers C
tir.

Sugarglider

1.500 kr.

Karstoft's dyrehave' har 2 par Sugar glidere tilsalg. 1 par std. Grå, og mosaic glidere 1 par mosaic glidere. Jeg har bure, der kan medkøbes, samt diæt. Sælges kun, da der ønskes andre dyr på pladsen. Send en sms eller ring. På 21851013. Ved interesse. Beskeder herinde besvares ikke.

7800 Skive
11. jul.

Drikkeflaske 50 ml

10 kr.

Drikkeflaske 50ml perfekt til Sugar gliders eller små gnavere.

7000 Fredericia
28. jun.

Sugarglider søskende par

3.000 kr.

Sugar glider søskende par sælges. To stk. Drenge Billederne er kun af den ene af drengene, den anden er helt almindelig i pelsen

9370 Hals
27. jun.

soveposer

50 kr.

fine soveposer til små kæledyr f.eks. sugar glider, hamster, mus og rotter. syet ud af fleece, med indvendig syninger, kan vaskes på 30 grader.

7130 Juelsminde
5. aug.

Aktivering.

210 kr.

Et vidundeligt og aktiverende spil for dig og din hund. Ø 37,5 cm. Højde 3,5 cm. DOG TURBO har fire runde klodser der glider i en fordybning rundt på skiven. Heri kan du gemme godbidder, som hunden skubber ud med klodserne til siden og frigives til stor begejstring. Ideen med . DOG TURBO er først og fremmest at du og din hund skal have en sjov og givende tid sammen. Du viser først hunden. Hunden kikker og lær. Og i har det sjovt og rart sammen.

6100 Haderslev
13. jul.

hundepool

549 kr.

Vores utroligt populære hundepool har en ujævn bund for at reducere risikoen for, at hunden glider. Robuste kanter og ingen oppustelige dele gør dem modstandsdygtige over for vilde lege og hundeklør, der kan ridse. Perfekt til varme sommerdage! STR: 160X30cm 804L

8350 Hundslund
4. aug.

Hundekurv, plast

130 kr.

Plastseng Domus small købt hos Maxi Zoo sælges, da vores hund er vokset fra den. Sengen er lavet af termoplast. Den er mørkegrå og vejer ca. 1 kg. Mål 70x42x22 cm. Sengen er købt for et par måneder siden og fremstår fin. Rengøres med fugtig klud. Anti-glidende fødder.

5260 Odense S
4. aug.

Ponysadler

200 kr.

To forskellige børnesadler sælges. Puderne kan justeres med Velcro på begge sadler. Halerem i læder kan købes med for 40kr. De bliver ofte brugt til mindre ponyer, da den forhindrer sadlen i at glide fremad. Nummer 1: Størrelse 10-11 tommer (se billede) Der kan sættes støtter på med Velcro. Pris 300kr Nummer 2: Størrelse 11-12 tommer (se billede) Pris 200kr Kan sendes.

9800 Hjørring
tir.

Belica Black - cavaleros

900 kr.

Super lækre ridebukser sælges! Sælges udelukkende da jeg har tabt mig og ikke længere passer dem. De er kun brugt 3 gange og er derfor som nye Ridebukserne er modellen BELICA BLACK fra Cavaleros De er lavet af bambus materiale og er derfor: Antibakterielle Krymper ikke i vask Åndbare Hurtigtørende De er med fuldgrip og har også grip på indersiden af buksen så de ikke glider De har en rigtig flot lak detalje De er str 48 men er små i størrelsen Talje målet er 103-108 cm Benlængden er 72 cm Pris: 900kr Ny pris: 1.199kr

8831 Løgstrup
5. aug.

Vaske/trimmebord til kæledyr justérbart ...

860 kr.

Dette vaske-/trimmebord er perfekt til brug i hjemmet, til hundefrisører, hundeshows osv. Det har en skridsikker bordplade, pulverbelagt jernstel og en justérbar arm med seler. Dette professionelle, foldbare plejebord er alsidigt og giver komfort i enhver plejesituation. Bordpladen med en skridsikker gummioverflade giver dit kæledyr en behagelig overflade at stå på, mens du vasker og plejer det. Den robuste kvalitetsarm er nem at afmontere, når den ikke er i brug for nem opbevaring og transport, for ikke at nævne det højdejustérbare, ergonomiske design. Den justérbare sele fastholder dit kæledyr på en sikker måde og har glidende låsebeslag. Pakken indeholder 1 plejebord, 1 aftagelig arm og 1 sele. Slidstærk, pulverbelagt jernstel med arm i rustfrit stål Farve: SortBordmateriale: MDF med gummioverfladeProduktmål: 97 x 61 x 154,5 cm (L x B x H)Bordplademål: 91 x 61 cm (L x B)Højde fra gulvet: 77 cmMaksimal bæreevne: 60 kgMed 1 løkkeSammenfoldelig for nem opbevaringLet at samle

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Vaske-/trimmebord til kæledyr justérbart...

1.056 kr.

Dette vaske-/trimmebord er perfekt til brug i hjemmet, til hundefrisører, hundeshows osv. Det har en skridsikker bordplade, pulverbelagt jernstel og en justérbar arm med seler. Dette professionelle, foldbare plejebord er alsidigt og giver komfort i enhver plejesituation. Bordpladen med en skridsikker gummioverflade giver dit kæledyr en behagelig overflade at stå på, mens du vasker og plejer det. Den robuste kvalitetsarm med seler er nem at afmontere, når den ikke er i brug for nem opbevaring og transport, for ikke at nævne det højdejustérbare, ergonomiske design. De justérbare seler fastholder dit kæledyr på en sikker måde og har glidende låsebeslag. Pakken indeholder 1 plejebord, 1 aftagelig arm og 2 seler. Slidstærk, pulverbelagt jernstel med arm i rustfrit stål Farve: SortBordmateriale: MDF med gummioverfladeProduktmål: 105 x 61,5 x 160 cm (L x B x H)Bordplademål: 91 x 61 cm (L x B)Højde fra gulvet: 77 cmMaksimal bæreevne: 60 kgMed 2 matchende løkker Sammenfoldelig for nem opbevaringLet at samle

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk

Sugarglider

2.500 kr.

Sugar Glider Vores familie har en lille privat hobby/avl af forskellige eksotiske pattedyr. Afrikanske Hvidbugede Dværgpindsvin / Egyptiske Langørede Pindsvin / Tenrec (også kaldet små Børstesvin) samt Sugarglider (også kaldet Korthovedet Flyvepungegern). Vi står også bag det gratis stamtavle-system www.animaldatabase.dk hvor flere dyrearter er registreret bl.a. vores egne dyr. Vi har løbende unger til salg, men også unger/voksne avlsdyr samt dyr til adoption. Vores priser varierer meget afhængig af om dyrene skal bruges til kæl/hobby eller til avl. Men også farverne har meget betydning for priserne. Pris angivet her er derfor en form for mellem-pris Vi har et stort netværk og kan ofte være behjælpelig med at finde ubeslægtede dyr, hvis man ønsker at prøve kræfter med at avle. Og kan ofte hjælpe med transport. Vi altid behjælpelige med gode råd og vejledning/pasningsvejledning og Derfor forventer vi ALTID, af eventuelle købere, at de sætter sig ind i dyrets behov inden køb/anskaffelse. Billederne i annoncen er af forskellige dyr vi har eller har haft og priserne er eksempler. Hvis du vil vide mere om, hvilke dyr, der er til rådighed/salg lige nu og aktuelle priser så er du velkommen til at skrive eller sende sms. Messenger = Betinie Andersen FB side = BetiniesHuler Vi glæder os til at hører fra dig

5492 Vissenbjerg
man.

Ilodningsudstyr - Alle rammemål

450 kr.

Ilodningsudstyr - Alle rammemål KLARGØR DINE RAMMER MED VOKS NEMT OG HURTIGT... Ilodnings-plade uden tilbehør sælges for 450 kr.. Flg. sæt sælges samlet til 650 kr. (500 kr. under nypris): A. Adapter med 2 stk. 50 cm ledninger med krokodillenæb. B. Plade med kobber-plader og med bi-motiv. Flg. sæt sælges samlet til 700 kr. (550 kr. under nypris): A. Adapter med 2 stk. 50 cm ledninger med krokodillenæb. B. Plade med kobber-plader og med bi-motiv. C. Trådstrammer (½ pris af nypris) Beskrivelse: Plade med adapter. Et uundværligt stykke værktøj. Påsæt rammen på kobber-pladerne (god lede-evne) og tråden bliver varm. Du kan nu påsætte voksen i rammen, og den smelter fast. En liste - på undersiden af pladen - sørger for, at pladen holdes urokkelig plads, så den ikke glider rundt på bordet under arbejdet. Ved afhentning viser jeg gerne, hvordan og hvor hurtigt ilodningen foregår. På fotoet ses en ramme på pladen i rammemål 12x10. Plade og adapter er malede med bi-motiv i forskellinge farver og coated med klarlak.. (har du allerede selv en adapter med 2 krokodillenæb, så kan du let forbinde denne til pladen, og du er straks i gang). Trådstrammer. Trådstrammeren er meget praktisk, når man vil stramme trådene op i rammerne. Den er specielt nyttig, når vokset er blevet smeltet ud af rammerne og tråden er blevet slap. Rul over tråden og den er stram igen. Kan sendes - Fragt betales af køber. Søgeord: Bistade - Bi-stade - Bi stade - Bistader - biavl - bi-avl - trugstade - trug stade - trug-stade - trugstader - trug stader - trug-stader

6752 Glejbjerg
man.