Katte

554
Kattekillinger

Kattekillinger

500 kr.

En hun killing født slut september, og 2 født midt juni 2022 , hvor den grå/hvide er han killing og den anden er hun killinger. Søde og rare håndtamme, men ikke voldsom kælende. Er vaccineret 1. gang, fået ormekur og loppekur 2 gange. Er vant til at bruge kattebakke.

6100 Haderslev
i dag
Kradsetræ med sisalkradsestolper 180 cm cremefarvet

Kradsetræ med sisalkradsestolper 180 cm ...

638 kr.

Hold dine søde katte underholdt i timevis med dette multifunktionelle kradsetræ! - Multifunktionelt kradsetræ: Kattemøblet i flere niveauer er designet med 4 huse, 2 hængekøjer og platforme, så det giver dine katte det perfekte sted, hvor de kan klatre, sidde, kradse, skjule sig og slappe af. - Blødt plysmateriale: Det ekstra tykke og bløde plys er godt ventileret, ridsefast, superbehageligt og varmt. - Naturlige sisalstolper: Dine elskede katte kan tilfredsstille deres kradseinstinkt ved hjælp af de robuste og stærke kradsestolper beklædt med naturligt sisal, og de lader dermed være med at kradse i dine møbler. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Cremefarvet - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 64 x 97 x 180 cm (L x B x H)

5750 Ringe
i dag
Boligcenter.dk
Søger 2 kattekyllinger at købe

Søger 2 kattekyllinger at købe

500 kr.

Jeg vil gerne have to huskat killinger, meget bedst to han-kat. Det skal meget gerne fra en privat husholdning fordi jeg vil gerne have at de er tamt til mennesker. 14 uger er kun en forslag, de også gerne være flere uger ældre. Vi må gerne snakke om prisen. Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

6960 Hvide Sande
i går
Maine coon han killing

Maine coon han killing

8.500 kr.

Super sød og fræk blå hankilling, søger forever madslaver og sit nye kongerige. Han er fuld og fis og ballade, og skal være med til alt, lige fra at lave mad, hvor han selv mener det er ok at tæve mine fødder og/eller prøve at kravle op ad mine bukseben hahaha, han er også med til at feje gulvet, hvilket godt kan tage lang tid, da han er aaaallleee vegne ?? Han er vant til store hunde og de voksne katte i huset, de færdes stort alle steder, men er under opdragelse mht at gå på borderne, for det er et no go ?? Han elsker at splatte ud foran brændeovnen og blive stegt der, jeg bruger meget tid på at lege med mine killinger og udfordre dem med diverse sjove legeting, hoppebolde, sølvpapirskugler, og papkasser med huller i, han elsker kradsetræer, og er super dygtig til at bruge kattebakken. Han bliver vaccineret, chippet og sundhedstjekket og har selvfølgelig stamtavle, kontrakt, han er blevet behandlet med ormekur 2 gange indtil videre og får også en 3. Og der medfølger en killingepakke med det foder han er vant til. Ved reservation betales der et reservationsgebyr som er bindene. Han er klar til at flytte den 07-04-2023

9330 Dronninglund
i går
KUN 1 han Maine coon killing

KUN 1 han Maine coon killing

5.200 kr.

Smuk lille dreng tilbage nu. Født d 13/3-23 Salgsklar d 5/6-23 Han bliver vaccineret Får 4 x ormekur Får loppekur (hvis det er nødvendigt) Får sundhedstjek og sundhedsbog. Der medfølger startpakke herfra :-) Ved reservation betales et depositum på 1000,- Forældrene er på de sidste billeder. Billeder fra tidligere kuld kan sendes ved interesse. Sms eller ring på 28912289 Mvh Maria

5853 Ørbæk
i går
Søger 2 kattekillinger

Søger 2 kattekillinger

Købes

Søger 2 hunkattekillinger, gerne gårdkatte

5700 Svendborg
i går
Han kat søger nyt hjem

Han kat søger nyt hjem

Sælges

Sød og dejlig hankat på 8 måneder søger nyt hjem. Han er renlig og går i kattebakken uden problemer Han kan godt være alene hjemme uden problemer Han har aldrig bidt eller revet os. Han kan med børn og dyr Han er rigtig kælen og sød Han befinder sig på fyn

5856 Ryslinge
i går
1 han killing tilbage. Maine coon

1 han killing tilbage. Maine coon

6.000 kr.

En smuk lille dreng tilbage. Født d 4/3-23 Salgsklar d 27/5-23 Han bliver vaccineret Får sundhedsbog + sundhedstjek Samt 4 x ormekur. Billeder af forældrene på de sidste billeder. Ved reservation betales et beløb på 1000,- Kom gerne og mød ham. Ring eller sms på 28912289 Mvh Maria

5853 Ørbæk
i går
Sødeste Luna søger nyt hjem

Sødeste Luna søger nyt hjem

2.000 kr.

Sødeste og skønneste Luna søger nyt hjem Luna er 1,5 år gammel hun er renlig er vand til at omgives hunde og børn i små aldre andre katte kan hun os med hun elsker at blive nusset og ligge sammen med en på sofaen og i sengen hvis hun kan få lov til det det er meget vigtigt for os hun kommer til det rette hjem skriv gerne hvad du kan tilbyde hende på nr 52799508

8000 Aarhus C
i går
 Maine Coon han killing med stamtavle
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 2
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 3

Maine Coon han killing med stamtavle

5.800 kr.

Vi har en dejlig og smuk maine coon han killing til salg. Farve: Black Silver Blotched Tabby and White. Killingen er stor, kraftig, fræk, kærlig og nysgerrig. Dens forældre er store og flotte, sunde og racetypiske med et godt temperament. Begge forældre haves. Far: Løvehulens Diablito Mor: Donderboss Nala Lion Queen Killingen er opvokset i vores hjem, sammen med hele familien. Alle er velkommen til et uforpligtende besøg. Se flere billeder af killingen på Facebook Gruppen Donderboss Maine Coon Killingen sælges med stamtavle, sundhedsattest, vaccination og chip. Sælges fra et lille, godt og trygt opdræt, til kæl 5800 kr. Der er mulighed for at købe ham til avl.

9620 Aalestrup
i går
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 2
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 3
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 4
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 5
Skovl til Kattebakke

Skovl til Kattebakke

50 kr.

Stor skovl til Kattebakke

5210 Odense NV
i går
Diverse katteting.

Diverse katteting.

Sælges

Sælges pga ophør med opdræt og udstilling. Bl.a. burgardiner. Underlag udstillingsbur. Begge dele passer til dobbbentbur. Mad og vandskåle i rustfrit stål. Transportkasse. Hjemmelavet fødekasse osv. Skifterammer plus fødder så de kan stå ovenpå udstillingsburet.

8831 Løgstrup
i går
Dobbelt transportkasse

Dobbelt transportkasse

400 kr.

Dobbelt transportkasse, mellemvæg kan fjernes.

5464 Brenderup Fyn
i går
Søger em sød indekat

Søger em sød indekat

100 kr.

Jeg mistede min elskede chace kat for 2 dage siden og er i sorg og min hund også, han har mistet sin bedste ven. Fik lovet en indekat idag men efter 2 dage venten blokerede hun en på fb messenger. Jeg søger en sød kun indekat, det kan med min lille chihuahua dreng på 14 måneder. Her er hjerterum og Knus og leg Gerne tæt på bor 7600 Linde, har ikke bil

7600 Struer
i går
Kattebakke

Kattebakke

320 kr.

nyt 1 stk. med mange finesser, renseskovl gemt i rum i toppen osv afhentes i 8751 Gedved eller kan tages med i nær området.

8751 Gedved
i går
Angoa blanding

Angoa blanding

800 kr.

Killinger på 12 uger sælges, børne og hunde van samt går på kattebakke, indekat

6715 Esbjerg N
i går
Kradsetræ med sisalkradsestolper 108,5 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 108,5 c...

376 kr.

Med dette kattetræ får dine pelsede venner et strejf af luksus. Dine katte vil nyde at kradse, klatre, sidde, skjule og hvile sig. - Multifunktionelt kradsetræ: Kradsetræet i flere niveauer giver din kat et sjovt og kompakt sted til leg og bevægelse samt et varmt hus, hvor den kan tage en god lur. Det har også et hus, en kurv og platforme. - Komfortabelt plys: Det hudvenlige og bløde plysbetræk giver dine katte mulighed for at lege i komfort. - Slidstærkt sisalreb: Kradsetræets stolper er dækket med naturligt sisalreb, som giver katte et sundt afløb for deres kradseinstinkter. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 61 x 61 x 108,5 cm (L x B x H)

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalstolper 180 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalstolper 180 cm lysegr...

590 kr.

Hold dine søde katte underholdt i timevis med dette multifunktionelle kradsetræ! - Multifunktionelt kradsetræ: Kattemøblet i flere niveauer er designet med 4 huse, 2 hængekøjer og platforme, så det giver dine katte det perfekte sted, hvor de kan klatre, sidde, kradse, skjule sig og slappe af. - Blødt plysmateriale: Det ekstra tykke og bløde plys er godt ventileret, ridsefast, superbehageligt og varmt. - Naturlige sisalstolper: Dine elskede katte kan tilfredsstille deres kradseinstinkt ved hjælp af de robuste og stærke kradsestolper beklædt med naturligt sisal, og de lader dermed være med at kradse i dine møbler. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Lysegrå - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 64 x 97 x 180 cm (L x B x H)

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk

Få beskedNår der er nye resultater i Katte

Lup med søgeord i
Kradsetræ med sisalstolper 175 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalstolper 175 cm lysegr...

528 kr.

Hold dine søde katte underholdt i timevis med dette multifunktionelle kradsetræ! - Multifunktionelt kradsetræ: Kattemøblet i flere niveauer er designet med 3 huse, 1 hængekøje, 1 stige og platforme, så det giver dine katte det perfekte sted, hvor de kan klatre, sidde, kradse, skjule sig og slappe af. - Blødt plysmateriale: Det ekstra tykke og bløde plys er godt ventileret, ridsefast, superbehageligt og varmt. - Naturlige sisalstolper: Dine elskede katte kan tilfredsstille deres kradseinstinkt ved hjælp af de robuste og stærke kradsestolper beklædt med naturligt sisal, og de lader dermed være med at kradse i dine møbler. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Lysegrå - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 47,5 x 78 x 175 cm (L x B x H)

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 168 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 168 cm ...

604 kr.

Hold dine søde katte underholdt i timevis med dette multifunktionelle kradsetræ! - Multifunktionelt kradsetræ: Kattemøblet i flere niveauer er designet med 2 huse, 1 hængekøje, 1 tunnel, 1 stige og platforme, så det giver dine katte det perfekte sted, hvor de kan klatre, sidde, kradse, skjule sig og slappe af. - Blødt plysmateriale: Det ekstra tykke og bløde plys er godt ventileret, ridsefast, superbehageligt og varmt. - Naturlige sisalstolper: Dine elskede katte kan tilfredsstille deres kradseinstinkt ved hjælp af de robuste og stærke kradsestolper beklædt med naturligt sisal, og de lader dermed være med at kradse i dine møbler. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 91 x 52 x 168 cm (L x B x H)

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer
 • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 2
 • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 3

Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer

1.000 kr.

Flere forskellige kradsetræer / kattemiljøer. Fra helt små modeller til til kæmpe modeller. Priserne starter ved 1000 kr... For flere modeller og prisen se min webshop www.sb-trade.dk

6700 Esbjerg
i går
Www.sbhandel.dk .
 • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 2
 • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 3
 • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 4
 • Kæmpe kradsetræ / katteemiljøer - 5
Transportkasse til kat eller lille hund

Transportkasse til kat eller lille hund

100 kr.

God og robust transportkasse. H×B×D 33×48×33

8700 Horsens
tir.
Kattetilbehør

Kattetilbehør

300 kr.

Overdækket kattetoilet, transportbur, kattehule, seng, diverse madskåle og skovle til kattegrus.

6310 Broager
ons.
Kattefoder oke cat 10kg 180kr

Kattefoder oke cat 10kg 180kr

180 kr.

Kattefoder Oke cat 10kg 180kr Øster Bording landhandel Øster Bording vej 55 8600 Silkeborg

8600 Silkeborg
tir.
Katteseng

Katteseng

125 kr.

Kattehule som ikke rigtig er blevet brugt. Mål. 45 cm lang og 39 cm bred.

6800 Varde
tir.
Vanddispenser til kat

Vanddispenser til kat

50 kr.

Brugt få gange. Der følger 2 filter med.

9760 Vrå
tir.
Transportkasser til kat

Transportkasser til kat

100 kr.

Har stået i mit skur, så de er lidt støvede ellers fremstår de som nye.

9760 Vrå
tir.
Kradsetræ af pap og katteseng

Kradsetræ af pap og katteseng

200 kr.

Sælges billigt

7100 Vejle
tir.
Maine coon hunkat

Maine coon hunkat

4.500 kr.

Denne super søde, kærlige og kælne pige søger nyt hjem hun er 10 måneder. Hun er vant til hunde og andre katte og er på ingen måde den dominerende type. Hun er enorm legesyg og fjollet. Hun spiser royal canin Maine coon killing, og Concept for life Maine coon killing og royal canin vådfoder. Hun er 100% renlig og bruger både åbne og lukket kattebakker.

9330 Dronninglund
tir.
Blandet perser kat

Blandet perser kat

7.500 kr.

Jeg er en skøn pige som søger kærlige familie.

4700 Næstved
tir.
Kradsetræ til katte med sisal-kradsestolper 95 cm grå fodspor

Kradsetræ til katte med sisal-kradsestol...

442 kr.

Giv dine kattevenner en smag af luksus med vores kattetræ med mange sjove funktioner! Dette legeplads med mange etager med et solidt stel, der er dækket af blød og behagelig plys, er det perfekte sted for dine katte at kradse, klatre, slappe af, skjule sig og hvile. Dine kattevenner kan hvæsse deres kløer på kradsestolpen, som er beklædt med sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også elske at jage hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. På toppen af kradsetræet dingler der et stykke legetøj, som vil beskæftige dine nysgerrige katte. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner nyde at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage sig en lur. Med alle disse sjove funktioner bliver dette legetårn til katte dine pelsede venners foretrukne sted at hænge ud! - Farve: Grå med print af kattepoter - Materiale: Spånplade + karton + plysstof + sisalreb - Produktmål: 70 x 45 x 95 cm (L x B x H) - Husets mål: 30 x 25 cm (Diameter x H) - Mål på bundplade: 60 x 35 cm (L x B) - Med et hus, et dinglende stykke legetøj, kradsestolper og platforme - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetønde til kat 60 cm søgræs

Kradsetønde til kat 60 cm søgræs

624 kr.

Denne charmende kradsetønde tilbyder din kat masser af måder, hvorpå de kan lege og hvæsse deres kløer. Den rummelige tønde er særligt egnet til store katteracer. Den giver nok plads til, at dine katte kan skjule sig, sidde, klatre og slappe af. Denne tønde inkluderer 3 store åbninger for nem adgang til etagen ovenover. Søgræsset giver dine katte mulighed for at hvæsse deres kløer, og det beskytter dine møbler mod at blive beskadiget. Det bløde, indvendige plys giver dine pelsede venner ultimativ komfort. - Farve: Brun - Materiale: Spånplade, plys, søgræs - Mål: 36 x 60 cm (Diameter x H) - Diameter, udvendig åbning: 13,5 cm - Med 3 huse

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ til katte med sisal-kradsestolper 65 cm grå

Kradsetræ til katte med sisal-kradsestol...

310 kr.

Kradsetræet af høj kvalitet giver dine katte mulighed for at kradse, sidde, gemme sig, klatre og slappe af, så meget de lyster. Det vil passe til ethvert interiør. Kradsetræet giver også dine katte mulighed for at strække sig og motionere, især i de kolde vintermåneder, hvor de er tvunget til at være indendørs. Den plysbeklædte overflade er yderst behagelig, og kradsestolperne beklædt med sisalreb tilfredsstiller kattenes kradseinstinkter. Det har en bold, der hænger i en snor, udkigsplatforme og afslapningsområder, så din lille ven er godt underholdt. Bundpladen er robust og stabil. Det er egnet til flere katte. Kradsetræet er nemt at montere. - Farve: Grå - Materiale: Spånpladestel + blødt plys + sisalreb - Mål: 30 x 30 x 65 cm (L x B x H) - Stolpediameter: 5 cm - Med en legetøjsbold i snor, udsigtsplatforme og afslapningsområder - Let at samle - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 71 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 71 cm l...

218 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 48 x 35 x 71 cm (L x B x H) - Med et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 155 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 155 cm ...

396 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Der er også en rampe i bunden, så de kan klatre. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Mørkegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 54 x 73 x 155 cm (L x B x H) - Med en rampe, et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 92 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 92 cm l...

252 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Der er også en rampe i bunden, så de kan klatre. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 35 x 54 x 92 cm (L x B x H) - Med en rampe, et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 92 cm cremefarvet

Kradsetræ med sisalkradsestolper 92 cm c...

364 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Der er også en rampe i bunden, så de kan klatre. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Cremefarvet - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 35 x 54 x 92 cm (L x B x H) - Med en rampe, et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ til katte med sisal-kradsestolper 260 cm beige

Kradsetræ til katte med sisal-kradsestol...

632 kr.

Giv dine kattevenner en smag af luksus med vores kattetræ med mange sjove funktioner! Dette legeplads med mange etager med et solidt stel, der er dækket af blød og behagelig plys, er det perfekte sted for dine katte at kradse, klatre, slappe af, skjule sig og hvile. Dine kattevenner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, som er beklædt med sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også elske at jage hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Der er et hængende stykke legetøj, som vil beskæftige dine nysgerrige katte. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner nyde at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus eller tunneller, hvor de kan tage sig en lur. Med alle disse sjove funktioner bliver dette legetårn til katte dine pelsede venners foretrukne sted at hænge ud! - Farve: Beige - Materiale: Spånplade + karton + plysstof + sisalreb - Produktmål: 70 x 58 x 260 cm (L x B x H) - Hus, mål: 30 x 30 x 25 cm (L x B x H) - Tunnelmål: 17 x 20 cm (Diameter x L) - Mål på bundplade: 40 x 40 cm (L x B) - Med et hus, et dinglende stykke legetøj, to tunneler, kradsestolper og platforme - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 105 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 105 cm ...

326 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted, hvor dine katte kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Kattetræet giver dine katte mulighed for at strække sig og motionere, især i de kolde vintermåneder, hvor de tilbringer mere tid indenfor. Det giver din kat en optimal overflade, hvor den kan hvæsse sine kløer, og et sted, hvor den kan lege, klatre og hoppe. Når katten er færdig med at lege, tilbyder den bløde liggeoverflade et perfekt udsynspunkt, hvor den kan hvile sig og holde øje med omgivelserne. Denne kradsestolpe passer til ethvert rum, og den er yderst komfortabel for din kat. - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl (100 % polyester) - Mål: 35 x 35 x 105 cm (B x D x H) - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 60 cm cremefarvet

Kradsetræ med sisalkradsestolper 60 cm c...

290 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsepælene, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Cremefarvet - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 55 x 22 x 60 cm (L x B x H) - Mål, hus: 22 x 22 x 22 cm (L x B x H) - Stolpediameter: 6,5 cm - Med to huse, kradsestolper og platforme

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ til katte med sisal-kradsestolper 95 cm grå

Kradsetræ til katte med sisal-kradsestol...

452 kr.

Giv dine kattevenner en smag af luksus med vores kattetræ med mange sjove funktioner! Dette legeplads med mange etager med et solidt stel, der er dækket af blød og behagelig plys, er det perfekte sted for dine katte at kradse, klatre, slappe af, skjule sig og hvile. Dine kattevenner kan hvæsse deres kløer på kradsestolpen, som er beklædt med sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også elske at jage hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. På toppen af kradsetræet dingler der et stykke legetøj, som vil beskæftige dine nysgerrige katte. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner nyde at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage sig en lur. Med alle disse sjove funktioner bliver dette legetårn til katte dine pelsede venners foretrukne sted at hænge ud! - Farve: Grå - Materiale: Spånplade + karton + plysstof + sisalreb - Produktmål: 70 x 45 x 95 cm (L x B x H) - Husets mål: 30 x 25 cm (Diameter x H) - Mål på bundplade: 60 x 35 cm (L x B) - Med et hus, et dinglende stykke legetøj, kradsestolper og platforme - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 105 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 105 cm ...

346 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted, hvor dine katte kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Kattetræet giver dine katte mulighed for at strække sig og motionere, især i de kolde vintermåneder, hvor de tilbringer mere tid indenfor. Det giver din kat en optimal overflade, hvor den kan hvæsse sine kløer, og et sted, hvor den kan lege, klatre og hoppe. Når katten er færdig med at lege, tilbyder den bløde liggeoverflade et perfekt udsynspunkt, hvor den kan hvile sig og holde øje med omgivelserne. Denne kradsestolpe passer til ethvert rum, og den er yderst komfortabel for din kat. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl (100 % polyester) - Mål: 35 x 35 x 105 cm (B x D x H) - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 155 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 155 cm ...

378 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Der er også en rampe i bunden, så de kan klatre. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 54 x 73 x 155 cm (L x B x H) - Med en rampe, et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 71 cm cremefarvet

Kradsetræ med sisalkradsestolper 71 cm c...

230 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Cremefarvet - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 48 x 35 x 71 cm (L x B x H) - Med et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 166 cm cremefarvet

Kradsetræ med sisalkradsestolper 166 cm ...

500 kr.

Hold dine søde katte underholdt i timevis med dette multifunktionelle kradsetræ! - Multifunktionelt kradsetræ: Kattemøblet i flere niveauer er designet med 1 hus, 1 hængekøje, 1 stige og platforme, så det giver dine katte det perfekte sted, hvor de kan klatre, sidde, kradse, skjule sig og slappe af. - Blødt plysmateriale: Det ekstra tykke og bløde plys er godt ventileret, ridsefast, superbehageligt og varmt. - Naturlige sisalstolper: Dine elskede katte kan tilfredsstille deres kradseinstinkt ved hjælp af de robuste og stærke kradsestolper beklædt med naturligt sisal, og de lader dermed være med at kradse i dine møbler. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Cremefarvet - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 80 x 60 x 166 cm (L x B x H)

5750 Ringe
i går
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 70 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 70 cm l...

252 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsepælene, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 54 x 22 x 70 cm (L x B x H) - Mål, hus: 22 x 22 x 22 cm (L x B x H) - Stolpediameter: 6,5 cm - Med et hus, kradsestolper og platforme

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kattegård
 • Kattegård - 2
 • Kattegård - 3

Kattegård

3.985 kr.

Fritstående alu. katte gård eller løbegård, 2m høj x 2m lang x 1 m bred fremstilles. i flotte alu rammer 20x20x1,5. Fås med 19 x 19 x 1,45 Esafort kvalitets tråd. Med sort, antracit eller grøn stel. Ej tysk import, fremstillet i Danmark "Hand Made". Fremstilles også i fx. Dine egne mål. Kan også fås i kraftige 25x25 x2 alu. rør egnet til fx større katte/ hunde. Hør på prisen når du har dine mål.! Det ene af de to foto's viser en katte pension vi har bygget ved Middelfart med 8 pladser på række., og for nyelig yderlige udvidet med 7 bure mere. alle leveres med montage skruer Pris på fx. 2x2x2 5625,- og 2x3x2 7275,-. Vi fremsender hurtigt dit tilbud.

6392 Bolderslev
tir.
Birdhouse .
 • Kattegård - 2
 • Kattegård - 3
 • Kattegård - 4
Kradsetræ med sisalkradsestolper 60 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 60 cm l...

226 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsepælene, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 55 x 22 x 60 cm (L x B x H) - Mål, hus: 22 x 22 x 22 cm (L x B x H) - Stolpediameter: 6,5 cm - Med to huse, kradsestolper og platforme

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ til katte med sisalkradsestolper søgræs

Kradsetræ til katte med sisalkradsestolp...

292 kr.

Med dette håndlavede kradsetræ kan dine katte kradse, sidde, klatre og slappe af, så meget de har lyst til. Takket være det søde og kompakte design vil dette kradsetræ passe perfekt ind i ethvert interiør. Kradsetræet giver dine små venner mulighed for at strække sig og motionere, især i de kolde måneder hvor de er indenfor det meste af tiden. Kradsestolperne er viklet i sisalreb, hvilket er yderst behageligt og bekvemt, når din katteven skal hvæsse sine kløer. Vores kradsetræ er desuden designet med 1 dejlig kurv og 1 hule, hvor din kat kan tage en lur eller slappe af. Ydermere har træet også aftagelige hynder, så din kat kan ligge behageligt. Dette kradsetræ i søgræs er meget nemt at samle og vedligeholde. - Farve: Natur - Materiale: Søgræs + blødt plys + sisalreb - Kradsetræ, højde: 64 cm - Hule, mål: 30 x 30 x 26 cm (L x B x H) - Diameter, kurv: 30 cm - Med 1 hule, 1 kurv og aftagelige hynder

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalstolper 191 cm cremefarvet

Kradsetræ med sisalstolper 191 cm cremef...

730 kr.

Med dette kattetræ får dine pelsede venner et strejf af luksus. Dine katte vil nyde at kradse, klatre, sidde, skjule og hvile sig. - Multifunktionelt kradsetræ: Kradsetræet i flere niveauer giver din kat et sjovt og kompakt sted til leg og bevægelse, samt et varmt hus, hvor den kan tage en god lur. Det har en stige, 2 huse, 2 kurve og platforme. - Komfortabelt plys: Det hudvenlige og bløde plysbetræk giver dine katte mulighed for at lege i komfort. - Slidstærkt sisalreb: Kradsetræets stolper er dækket med naturligt sisalreb, som giver katte et sundt afløb for deres kradseinstinkter. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Cremefarvet - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 104 x 78 x 191 cm (L x B x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 110 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 110 cm ...

360 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Mørkegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 60,5 x 60 x 110 cm (L x B x H) - Mål, hus: 22 x 22 x 22 cm (L x B x H) - Med et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalstolper 191 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalstolper 191 cm mørkeg...

722 kr.

Med dette kattetræ får dine pelsede venner et strejf af luksus. Dine katte vil nyde at kradse, klatre, sidde, skjule og hvile sig. - Multifunktionelt kradsetræ: Kradsetræet i flere niveauer giver din kat et sjovt og kompakt sted til leg og bevægelse, samt et varmt hus, hvor den kan tage en god lur. Det har et hus og platforme. - Komfortabelt plys: Det hudvenlige og bløde plysbetræk giver dine katte mulighed for at lege i komfort. - Slidstærkt sisalreb: Kradsetræets stolper er dækket med naturligt sisalreb, som giver katte et sundt afløb for deres kradseinstinkter. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 104 x 78 x 191 cm (L x B x H)

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalkradsestolper 119 cm lysegrå

Kradsetræ med sisalkradsestolper 119 cm ...

314 kr.

Dette kradsetræ er det perfekte tilflugtssted for dine katte, hvor de kan kradse, klatre, sidde, skjule sig og hvile. Det giver dine katte mulighed for at strække og bevæge sig, især i de kolde vintermåneder, hvor de opholder sig meget indendørs. Dine pelsede venner kan hvæsse deres kløer på kradsepælene, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner elske at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus, hvor de kan tage en lur eller slappe af på det behagelige fløjlssæde. Med alle disse underholdende funktioner vil dit kattetræ helt sikkert blive din pelsede vens foretrukne legested! - Farve: Lysegrå - Materiale: Spånplade, sisal, fløjl - Produktmål: 66 x 41 x 119 cm (L x B x H) - Hus, mål: 35 x 30 x 25 cm (L x B x H) - Stolpediameter: 7 cm - Med et hus, kradsestolper og platforme - Montering påkrævet: Ja

5750 Ringe
tir.
Boligcenter.dk
Tyrkisk Van kat

Tyrkisk Van kat

2.900 kr.

Hej. Min dejlige han kat søger et nyt hjem:( Han er vandt til børn da han altid er iblandt dem og er fyldt med energi, han har 2 forskellige øjenfarve som man kan se på billedet, han er helt hvid med 2 korte streger på hovedet. Han er en meget special tyrkisk Van kat, han er meget renlig og elsker at ligge i vindueskarmen og nyde solen når den er der, han har det fint med vand. Han er vaccineret og han er chippet.

7100 Vejle
man.
Kattesele

Kattesele

Gives væk

Ny grøn sele.

9210 Aalborg SØ
man.
Katte transport i flet

Katte transport i flet

300 kr.

Retro katte transport flet kurv

8210 Aarhus V
man.
Killinger

Killinger

3.000 kr.

Min russian blue kat har fået killinger De blev født lørdag d.25 februar Og de skal være 12 uger før de må komme fra moren ?? De har en anderledes farve da faren er en anden race og stribede kat Jeg har lagt et billedet ind af faren ?? 2 hanner 2 hunner Jeg befinder mig i Aalborg øst 9220 Hvis man kunne tænke sig at se dem *Har ingen stamtavle Pris 3000,-kr 1000,-kr ved reservering Og de sidste 2000kr betales ved afhentning

9220 Aalborg Øst
man.
Kradsetræ til katte med sisal 125 cm grå

Kradsetræ til katte med sisal 125 cm grå

654 kr.

Giv dine kattevenner en smag af luksus med vores kattetræ med mange sjove funktioner! Dette legeplads med mange etager med et solidt stel, der er dækket af blød og behagelig plys, er det perfekte sted for dine katte at kradse, klatre, slappe af, skjule sig og hvile. Dine kattevenner kan hvæsse deres kløer på kradsepælene, der er dækket af sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også nyde at jagte hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Når de har haft nok sjov legetid, vil dine små venner elske at hvile sig på de øverste platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i de hyggelige huse for at tage sig en lur. Med alle disse sjove funktioner bliver dette kradsetræ dine pelsede venners foretrukne hangout-spot! - Farve: Grå - Materiale: Træstel + sisalreb + blødt plys - Samlede mål: 67 x 67 x 125 cm (L x B x H) - Mål for det store hus: 50 x 25 x 21 cm (L x B x H) - Mål for det mindste hus: 25 x 25 x 21 cm (L x B x H) - Mål, fod: 50 x 50 cm (L x B) - Med stige, huse, kradsepæle og platforme - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
man.
Boligcenter.dk
Kradsetræ til katte med sisal-kradsestolper 260 cm mørkeblå

Kradsetræ til katte med sisal-kradsestol...

574 kr.

Giv dine kattevenner en smag af luksus med vores kattetræ med mange sjove funktioner! Dette legeplads med mange etager med et solidt stel, der er dækket af blød og behagelig plys, er det perfekte sted for dine katte at kradse, klatre, slappe af, skjule sig og hvile. Dine kattevenner kan hvæsse deres kløer på kradsestolperne, som er beklædt med sisalreb, hvilket giver et sundt afløb for deres kradseinstinkter. De vil også elske at jage hinanden, mens de springer op og ned på denne sjove legeplads. Der er et hængende stykke legetøj, som vil beskæftige dine nysgerrige katte. Når de har fået nok af at lege, vil dine små venner nyde at slappe af på de øvre platforme, hvor de har en bedre udsigt. De kan også gemme sig i det hyggelige hus eller tunneller, hvor de kan tage sig en lur. Med alle disse sjove funktioner bliver dette legetårn til katte dine pelsede venners foretrukne sted at hænge ud! - Farve: Mørkeblå - Materiale: Spånplade + karton + plysstof + sisalreb - Produktmål: 70 x 58 x 260 cm (L x B x H) - Hus, mål: 30 x 30 x 25 cm (L x B x H) - Tunnelmål: 17 x 20 cm (Diameter x L) - Mål på bundplade: 40 x 40 cm (L x B) - Med et hus, et dinglende stykke legetøj, to tunneler, kradsestolper og platforme - Stof: Polyester: 100%

5750 Ringe
man.
Boligcenter.dk
Kradsetræ med sisalstolper 180 cm mørkegrå

Kradsetræ med sisalstolper 180 cm mørkeg...

640 kr.

Hold dine søde katte underholdt i timevis med dette multifunktionelle kradsetræ! - Multifunktionelt kradsetræ: Kattemøblet i flere niveauer er designet med 4 huse, 2 hængekøjer og platforme, så det giver dine katte det perfekte sted, hvor de kan klatre, sidde, kradse, skjule sig og slappe af. - Blødt plysmateriale: Det ekstra tykke og bløde plys er godt ventileret, ridsefast, superbehageligt og varmt. - Naturlige sisalstolper: Dine elskede katte kan tilfredsstille deres kradseinstinkt ved hjælp af de robuste og stærke kradsestolper beklædt med naturligt sisal, og de lader dermed være med at kradse i dine møbler. Bemærk: - Hvert produkt kommer med en brugermanual for nem montering. - Farve: Mørkegrå - Materiale: Konstrueret træ, plys, sisal - Mål: 64 x 97 x 180 cm (L x B x H)

5750 Ringe
man.
Boligcenter.dk
Side:af 10