Katte

38
Mainecoon killinger

Mainecoon killinger

2.000 kr.

Mainecoon killinger, Loppekur, Super søde og kælne killinger sælges, er fra hus med hund. Kuld på 5 hvor der er 2 piger tilbage De er 3 uger P.t og klar når de er 12 uger gamle. Mor og far på de sidste 2 billeder

4450 Jyderup
i dag
Med stamtavle

Med stamtavle

6.500 kr.

Med stamtavle, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Loppekur, Chippet, Efter længere tids overvejelse har jeg valgt at Hope skal have nyt hjem, hun er eget opdræt, og jeg har hendes mor herhjemme ?? Hope er vant til andre katte og hunde, hun er en super sød og kærlig kat, som er fuld af fis og ballade. Hun er vaccineret og chippet og har selfølgelig stamtavle. Hope er vokset op på Royal canin baby Cat, kitten og Maine coon kitten foder, og jeg anbefaler at man fortsætter med dette til hun er ihvertfald 12-14 mdr?er. Hun er selfølgelig renlig ?? Hun kan sælges til avl, men kun hvis alle killinger efter hende registreres med stamtavle! Prisen er hvis hun sælges som kælekat, ved avl er der en mer pris!

9330 Dronninglund
i går
Maine Coon killinger uden stamtavle

Maine Coon killinger uden stamtavle

4.000 kr.

Maine Coon killinger uden stamtavle, Vaccineret, Loppekur, Lille lækker uldtot er nu klar til sit nye hjem. Født d. 16/02-22 og er derfor klar til at flytte hjemmefra nu. Kommer fra et stueopdræt hvor begge forældre er Maine Coon uden stamtavle. Begge forældre haves Killingen er vant til børn, samt alle husets lyde. Han er vant til at gå på bakken, og får både tørkost og vådfoder. Han har fået ormekur og loppekur. Han er blevet sundhedstjekket, vaccineret og får sundhedsbog med herfra Ved reservation betales 1500kr af prisen. Dette refunderes ikke hvis man fortryder.

7570 Vemb
i går
Maine coon killing

Maine coon killing

8.500 kr.

Maine coon killing, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Loppekur, Steriliseret, Chippet, Mainecoon killinger sælges 3 drenge og en pige tilbage, de er 10 uger og er klar til og flytte til nye hjem den 5/6 2022, de sælges med stamtavle, sundhedsbog 1vaccine, madpakke legetøj og selvfølgelig chip, meget nysgerrige Legesyge dejlige killinger, Pris 8500 Skriv endelig ved spørgsmål

5550 Langeskov
man.
Maine Coon pige
  • Maine Coon pige - 2
  • Maine Coon pige - 3

Maine Coon pige

3.500 kr.

Maine Coon pige, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Chippet, Hej Har en Maine Coon pige til salg. Hun er 1 år og 2 måneder gammel. Hun har WCF stamtavle og prisen er 3000kr. Hun sælges kun til kæl og til hjem uden andre dyr.

7600 Struer
man.
  • Maine Coon pige - 2
  • Maine Coon pige - 3
  • Maine Coon pige - 4

Lækre race typiske maincoon

5.000 kr.

Lækre race typiske maincoon, Vaccineret, Loppekur, Chippet, Main coon killinger , efter racetypiske forældre De er opvokset i stuen og ved salg, er de vaccineret, ormebehandlet og chippet, samt har sundhedsbog og loppefri De er vant til bakke. De er klar til at flytte omkring 1. August Følgende farver Hvid måske Odd eyed Sort smoke Tortie smoke

9981 Jerup
tor.

Maine coon hankilling

7.500 kr.

Maine coon hankilling, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Loppekur, Steriliseret, Chippet, Begge forældrene haves . For mere info send en SMS på 30724515 . Black smoke han killing. Født 17.02.2022 Medfører vaccine ormekur ,kastreret, chip registret I katteregister stamtavle og madpakke fra royal canin.

6630 Rødding
18. maj.

Maine coon bl

2.500 kr.

Maine coon bl, Vaccineret, Loppekur, Lækre Maine coon bl. Flere killinger.for info ring

4800 Nykøbing F
18. maj.

Maine coon pige 5 mdr

6.500 kr.

Maine coon pige 5 mdr, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Loppekur, Jeg søger et blivende hjem med nogle gode mad og kæleslaver ?? Jeg er vokset op med at spise royal canin Maine coon kitten, og royal canin kitten, plus vådfoder og råt kød, jeg er vant til hunde og andre katte, og er meget social og kælen. Jeg er renlig og har været det siden jeg bar 5 uger gammel. Jeg er selfølgelig med stamtavle, og er vaccineret og har også fået ormekur. Jeg er vant til at være indekat, men kan nu godt lide at sidde i vinduet og kigge på alle de lækre snacks der flyver rundt udenfor, men mor kalder dem for fugle ??

9330 Dronninglund
16. maj.

Maine Coon killinger

4.500 kr.

Maine Coon killinger, Maine coon killinger uden stamtavle Vi har de sødeste maine coon killinger. Født 07.04.2022 Begge forældre er ægte maine coon. Faren black tabby vejer over 10 kg Moren vejer 7 kg Killinger kommer til at være godt socialiseret blive fodrer med Royal canin kitten og ra°kød og topic da°semad. Vi lære dem at ga° tidligere pa° kattebakke og være renlige inden de flytter hjem fra. Begge forældre har god sind. Moren er med stamtavle. Alle killinger bliver vaccinntet , med chip og sundhed checket, samtidig fa°r de ogsa° ormekur + lidt mad pakke hjem fra Royal Canin Reservation 1500 kr (bemærk reservation refunderes ikke ved fortrydelse) Klar at flytte hjem uger 26.

6500 Vojens
14. maj.

Maine coon han killing

3.500 kr.

Maine coon han killing, Loppekur, Født 12 marts så er snart klar Ka komme hjemme fra 4 juni

8600 Silkeborg
13. maj.

Main Coon killinger uden tavle

5.000 kr.

Main Coon killinger uden tavle, Vaccineret, Chippet, Vi er 4 dejlige MC killinger (nogle rigtig små rødder), født 5 marts. 1. Grå dreng 2. Tyrkis dreng - solgt 3. Blå dreng 4. Turbo, dreng Vores madslave har givet os sutteflaske 5 gange i døgnet siden vi var 1 uge fordi mor ikke havde mælk nok til os 8 killinger. Far og mor bor her sammen med os. Far har stamtavle men mor er poly så hun kan ikke få en. Vi er forresten også poly, det er bare ikke lige synligt på os alle sammen Vi vil være vaccineret 2 gange, 2 ormekure, chippet og selvfølgelig sundhedsbog. Vi er i voliere udenfor et par timer hver dag og det elsker vi. Skriv til vores madslave hvis du kan tilbyde os et rigtig godt liv med en masse kærlighed. Depositum 1500 kr, de returneres ikke ved fortrydelse.

8530 Hjortshøj
12. maj.

Maine coon killinger

8.500 kr.

Maine coon killinger, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Steriliseret, Chippet, Hi, it's our blue litter 2 boys and 1 girl, parents are free from genetic diseases, they has been tested for maine coons diseases Hcm, Pkdef, Sma. The pedigree is recognized all over the world (FIFe organization). Girl name: Blue Khaleesi, blue solid with white reserved Boy name: Bazyli, blue tabby Boy name: Baloo Jungle King, blue tabby with white socks - Reserved I invite you to follow our Facebook page Montecco purebred cats https://www.facebook.com/MonteccoPl/ Frederikshavn 9900

9900 Frederikshavn
10. maj.

Killinger 1/2 Maincoon

3.500 kr.

Killinger 1/2 Maincoon, 1/2 Maincoon killinger sælges fra kærligt hjem med hunde, høns, heste og masser af kærlig opmærksomhed. Mor: Maincoon Far: ukendt hankat Killingerne er født 26. Maj og er først klar til at flytte hjemmefra 26. Aug. Alle killingerne vil være passet med ormekur, være vaccineret og have sundhedsbog. Det er også muligt at få killingen neutraliseret inden afhentning hvis det ønskes. Som I kan se på billedet så er hundene kærligt interesserede og en del af killingernes liv fra dag 1. Killingerne bor med mor i køkken-alrummet og vil når de er gamle nok gå med mor ud i haven. Vi bor på en lille gård for enden af en grusvej. Her er roligt og plads til sjov for alle dyr og mennesker. Vi elsker alle vores dyr og ønsker at de skal føle sig set og mærket hver dag. Det er derfor vigtigt for os at killingerne får kærlige hjem. Der kommer løbende billeder af de forskellige killinger... Der er 7 ialt. Formegentlig 3 hanner og 4 hunner (det er svært at bedømme så tidligt) De 2 katte i vinduet er Mor og morbror, som begge bor hos os. Træffes bedst på mobil: 30649686 Tiger ? solgt Felix ? Reserveret (endelig melding 15/6) Berta ?? Solgt Olga ?? Solgt Tilde ?? ELLER Mynte ?? Reserveret (endelig melding uge 26) Silke ?? Kærligst Lotte

8654 Bryrup
1. maj.

Main Coon / skov katte

4.500 kr.

Main Coon / skov katte, Vaccineret, Loppekur, Chippet, Smukke charmende og helt enkelte Maincoon/skovkat blandinger søger nye hjem. De er meget langhåret som deres forældre og smukke. 2 er sorte og en er med flere farver. De er været til læge igår. Og dyr lægen var meget glad for dem og har gentagende gange sagt at dem der får de katte vil være meget heldige ejer. Har også skrev kommentar på deres bøger at hun syns de er virkelig kære katte. Bemærk : De sælges hermed med fuldt : 1X sunhed tjek. 1x vacccination 1x orme kuren 1x loppe kur hvis nødvendigt. 1x chippning 1x register hos katteregister STERILISERATION STÅ KØBEREN SELV FOR. Prisen er ikke til forhandling. Goddag derude :).

2900 Hellerup
30. apr.

Maine coon x killinger

1.200 kr.

Maine coon x killinger, Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Loppekur, Steriliseret, Chippet, Øremærket, Maine Coon X killinger killinger klar til at gå nu, de er 16 uger gamle. Litter uddannet og ajour med orm og loppebehandlinger. Whatsapp for info +45 65 74 76 66

6240 Løgumkloster
4. apr.

Maine Coon killinger

5.500 kr.

Maine Coon killinger, Mine katte og killinger kan følges i min gruppe på Facebook, Maine coon killinger uden stamtavle. Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet, få ormekur. Der vil medfølge sundhedsbog og foder til den første tid. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt med en opdatering. Jeg tager 5500,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6200 Aabenraa
2. apr.

Main coon blanding

BYD!

Main coon blanding, 3 hankatte killinger halv Main coon, søger nyt hjem . 1 sort og 2 flerfarvede. Kælne og meget sociale.

7100 Vejle
i dag

Maine Coon killinger

5.500 kr.

Maine Coon killinger, Mine katte og killinger kan følges i min gruppe på Facebook, Maine coon killinger uden stamtavle Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet og få ormekur. Der vil medfølge sundhedsbog og foder til den første tid. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt med en opdatering. Jeg tager 5500,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6200 Aabenraa
i dag

Kattekilling Maine Coon/halv Maine Coon

1.234 kr.

Kattekilling Maine Coon/halv Maine Coon, Vi søger en han killing/ungkat til et roligt hjem, hvor han får mulighed for at være både ude og inde. Den må gerne være kastreret, vi skal ikke bruge den til avl, kun som kælekat. Det må gerne være en blandingsrace og uden stamtavle, bare der er noget Maine Coon i ham. Billedet viser vores Max der nåede at få sin sidste jul med inden han steg til kattehimlen efter et langt og godt liv. Vi kører gerne langt efter den rigtige.:-)

6740 Bramming
i går

Blandings killinger

5.000 kr.

Blandings killinger, Vaccineret, Loppekur, 1 TILBAGE . De smukkeste vamsede cremefarvede killinger søger 5 stjernet hjem. De bliver 12 uger d. 9 juni. De er opvokset inde, med adgang til udendørs voliere. Mor er blanding af ragdoll og norsk skovkat. Far er blanding af norsk skovkat og maine coon. Begge forældre er rolige og meget kælne katte. Killingernes sind afspejler forældrenes sind. De er vant til at omgås børn, støvsuger og dagligdagens generelle larm. De vil ved fraflytning være dyrlæge tjekket og have fået første vaccine. Samt ormekur. Loppekur hvis nødvendigt. Reserverer mod depositum på 1000,- som IKKE betales tilbage ved fortrydelse men fratrækkes prisen ved afhentning.

5540 Ullerslev
i går

Maine coon killinger

4.700 kr.

Maine coon killinger, Loppekur, 7 små lækre Maine coon killinger kom til verden i dag, d. 23 maj. Salgsklar om 12 uger. Begge forældre haves og kan vises frem. Begge forældre er Maine coon. De er uden stamtavle. Ring eller sms på 28912289 for mere info.

5853 Ørbæk
man.

Main coon

2.800 kr.

Main coon, Vaccineret, Main coon hun kat uden stamtavle Dejlig og kærlig Aya søger sin nye familie. Hun kan med børn og andre katte Hun har fået første vaccination Ormekur Sundhedstjek

7100 Vejle
søn.

2 skønne killinger sælges sammen

350 kr.

2 skønne killinger sælges sammen, Hej jeg har disse to fantastiske, smukke killinger fra to forskellige kuld 4 dage fra hinanden. Ville gerne have beholdt dem, men da mig og min kæreste skal flytte herfra, kan det ikke lade sig gøre. Det er en dreng og en pige, de er bedste venner og uadskillelige, derfor de sælges sammen. De er maine coon blandinger og huskat. Super kælne og vil rigtigt gerne putte og hygge!! Skriv til 31214878 Skriv kun hvis du kan give dem et fælles hjem mvh Linnea! Pris er så lav, da de er lidt ældre og de sælges sammen :)

5881 Skårup Fyn
fre.

Dejligste killinger

2.200 kr.

Dejligste killinger, De dejligste små uldtotter De vokser op på min datters værelse De er i hænder hverdag De er legesyge og kærlige De er alle renlige og vil få ormekur inden deres nye hjem De er salgs klar d. 13/7 3 drenge og to piger Moren er : Maine Coon Faren er : norsk skovkat Depositum : 1100kr Ring eller skriv på : +45 21 67 96 97

8370 Hadsten
tor.

Maine Coon killinger

5.500 kr.

Maine Coon killinger, Mine katte og killinger kan følges i min gruppe på Facebook, Maine coon killinger uden stamtavle Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet, få ormekur. Der vil medfølge sundhedsbog og foder til den første tid. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt med en opdatering. Jeg tager 5500,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6200 Aabenraa
19. maj.

Smukke Maine Coon killinger.

6.000 kr.

Smukke Maine Coon killinger., Vaccineret, Stambog/stamtavle medfølger, Loppekur, Steriliseret, Chippet, Øremærket, Maine coon killinger til genhusning er blevet opdraget under strålende forhold. Spørg kun, hvis du kan give den samme kærlighed og omsorg Både mor og far er stamtavle. Hver killing kommer med følgende: Sundhedstjekket af dyrlægerne. Flead og Ormekur. Første og anden vaccination med dyrlægekort. Mikrochippet. Skrabestolpe & kuld trænet Kitten startpakke (tør- og vådfoder) Legetøj og et tæppe med Moms duft De er 12 - 13 uger gamle. DNA-testet klar til HCM/PKD-certificering tilgængelig. TICA registrerede killinger. killingerne blev fodret med fantastisk naturligt foder. De er opdraget i et familiemiljø med vores børn og hunde/killing. WhatsApp til billeder og videoer.

1401 København K
16. maj.

Søger langhåret killing

Købes

Søger langhåret killing, Jeg søger en langhåret killing, hvis det kan være en Maine coon ville det være fantastisk! Køn er lige meget! Pris: jeg kan ikke give så meget, da jeg er på SU, men skriv endelig hvad du kræver. Alder skal være lige fyldt 12 uger, når jeg henter den, idet opfostring og træning er vigtig for mig. På billedet ses min nuværende kat og bedste ven! Han hedder Oreo, og kunne super godt tænke sig enten en lillebror eller lillesøster. Han er kastreret. Oreo er SUPER sød mod alle katte han møder: han deler gerne sin mad med dem og inviterer dem hjem til os. Men jeg savner selv følelsen af at opfostre en killing. Katte er super gode for mit velbefindende, og jeg lover at de vil blive forkælet på bedste vis! Jeg kan ikke give så meget for en killing idet jeg er studerende på SU, men jeg lover at de bliver vaccineret 1 gange årligt, forkælet med snacks, får sundhedstjek jævnligt, og får lov til både at være inde og ude katte, idet vi har en stor baghave. De får også flåtmiddel om sommeren, så de kan komme ud og lege uden bekymring. Jeg kan hente på strækningen mellem Esbjerg og Odense. Kærligste hilsner

6700 Esbjerg
14. maj.

Langhåret hunkat

750 kr.

Langhåret hunkat, Smuk langhåret hunkat. Sort med flotte gule øjne, søger nyt hjem. Hun er købt som værende halvt Main coon, og har den smukkeste tykke hale. Hun er kun 9 mdr.gammel. Hun er ikke glad for små børn, og derfor søger hun andre jagtmarker. Hun er vant til at komme ud, og bruger kattebakke når hun er inde. Sød og tillidsfuld, og holder sig tæt på hjemmet. Hun får pt p-piller. Der følger kattebakke og en pose kattemad med.

5772 Kværndrup
10. maj.

Maine Coon killinger

5.500 kr.

Maine Coon killinger, Man kan følge mine katte, killinger og kommende kuld i min gruppe på Facebook - Maine coon killinger uden stamtavle Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet. Der vil medfølge sundhedsbog, og foder til den første tid. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt, med en lille opdatering. Jeg tager 5500,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6200 Aabenraa
26. apr.

Maine Coon killinger

5.500 kr.

Maine Coon killinger, Man kan følge mine katte, killinger og kommende kuld i min gruppe på Facebook - Maine coon killinger uden stamtavle Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet og få ormekur. Der vil medfølge sundhedsbog, og foder til den første tid. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt, med en lille opdatering. ? Jeg tager 5500,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6200 Aabenraa
26. apr.

Smukke Bella søger sin nye famllie

2.000 kr.

Smukke Bella søger sin nye famllie, Søde og rolige Bella søger hendes nye familie. Hun kan hentes efter den 23. I denne måned. Hun er blanding af norsk skov og main coon og alm hus kat. van til børn og bare nuttet

6940 Lem St
23. apr.

Katte

1.500 kr.

Katte, Steriliseret, Pga skilsmisse og flytning hvor jeg desværre ikke må have dem med, søger mine 2 hankatte et nyt og blivende hjem.. den ene er 6 mdr main coon og hus kat blanding endnu ikke neutraliseret. Den anden er en 4årig hus kat blanding som er neutraliseret. Meget søde og kælen. De hedder bimse og bamse.

6933 Kibæk
19. apr.

Lækre store killinger

2.500 kr.

Lækre store killinger, krydsning killinger på norsk skovkat og Maine coon samt Angora. Flotte og velpassede. 4-9måneder gamle. Vant til katte bakke mm. Pris fra 2000 - 5000 kr.

6920 Videbæk
18. apr.

Maine Coon, Ragdoll el blanding pige

5.000 kr.

Maine Coon, Ragdoll el blanding pige, Vaccineret, Chippet, Vi er en familie på 3, mor og far samt datter på 9 år. Vi søger en hunkilling, Maine Coon eller en Maine coon blanding. Vi har erfaring med Racen og generelt kat, da jeg har haft kat de sidste 30 år. Vores seneste Main coon blev 14 år. Vi bor i stor Villa, sammen med vores to hunde.

9200 Aalborg SV
14. apr.

Langhåret kat købes

2.500 kr.

Langhåret kat købes, Maine coon eller norsk skovkat eventuelt blandet søges i nærheden af Århus.

8270 Højbjerg
9. apr.

Maine coon/ norsk skovkat

3.500 kr.

Maine coon/ norsk skovkat, Har 4 killinger på 4 måneder i sort og hvid. Alle er super kælne og vant til kattebakke mm. Uden stamtavle. Langhårede. Der er mest Maine Coon i dem. Priser fra 3500-5500

6920 Videbæk
8. apr.

Maine Coon killinger

Sælges

Maine Coon killinger, Mine katte og killinger kan følges i min gruppe på Facebook, Maine coon killinger uden stamtavle Her kan man følge med når jeg har killinger, og venter killinger. Killingerne vil vokse op med os i hjemmet, og være en del af vores hverdag. De vil vokse op med begge deres forældre, og vores Berner Sennen hvalp. De vil derfor også være vandt til hund når de kommer herfra. Før de kommer ud i deres nye hjem vil de få deres første vaccine når de fylder 8 uger, og anden vaccine når de fylder 12 uger. De vil få en sundhedsundersøgelse ved dyrelægen og blive indskrevet i katteregisteret. De vil blive chippet, få ormekur og der vil medfølge sundhedsbog og foder til den første tid. Jeg vil løbende sende billeder og videoer, så man kan følge sin killing frem til afhentning. Dette gør jeg ugentligt med en opdatering. Jeg tager 5500,- for en killing. 1500,- i reservation, resten når man afhenter sin killing.

6200 Aabenraa
5. apr.