Katte

228
Rolig huskat

Rolig huskat

Gives væk

Laiqa er en almindelig huskat på 7 år (fra maj 2015). Steriliseret. Hun trives bedst uden andre dyr. Jeg ved ikke om hun kan med børn, men da hun er en anelse sky, tror jeg hun ville have det bedst uden. Hun er meget renlig. (Dog er det vigtigt med en "Hop-in" kattebakke, da hun rejser sig op når hun tisser). Hun er sky overfor fremmede indtil hun lige får set dem an og derefter vil hun meget gerne kæles for og har brug for mere opmærksomhed end jeg kan give hende. Hun er generelt en meget stille og rolig kat, men elsker at jage en laser. Hun har paradentose, så det skal der kunne tages hånd om.

9830 Tårs
i går
Gårdkatte søger nyt hjem

Gårdkatte søger nyt hjem

50 kr.

Kælende gårdkatte søger nyt og godt hjem. Hej derude, vi ønsker at give vores ung katte et nyt og dejligt liv. Gerne et hjem med have da de ikke er indekatte og derfor skal have mulighed for at kunne komme udenfor. De er vant til mennesker og elsker at nusse og lege. Kattene sælges både flere af gangen eller hver for sig. Vi har 1 pige og 2 drenge. De er ganske gratis. Skriv gerne for mere information eller flere billeder.

5491 Blommenslyst
tor.
Hun kat til salg

Hun kat til salg

100 kr.

Hej, jeg hedder Molly. Jeg er fra den 22 august 2021, jeg søger nyt hjem da min mad mor er i kommen i en dilemma så hun ik kan have mig. Jeg er en glad og meget snakken kat. Jeg er meget speciel min hale hænger hen over ryggen og mod den en side når jeg går. Jeg er indekat har ik været meget ude. Jeg elsker og sove i dynen i min mad mors seng. Jeg er meget nysgerrig og elsker og lege med ting. Jeg er vandt til at have tørrekost hele tiden men vil helst have vådfoder. Jeg er renlig, dog er jeg ik strellisert og øremærket.

6800 Varde
ons.
 2 killinger.

2 killinger.

50 kr.

Pga af personlige årsager søger vores 2 halv store killinger et nyt hjem.. hun katten er ikke steriliseret.

9740 Jerslev J
ons.
Hankat søges

Hankat søges

Andet

Hej! Mine to dejlig hunkatte. - Trille 4 år (Blandet 3 farver, tyklanghåret hunkat) til sommer 2023 - Silke 3 år. ( Maine croon uden stamtavle lysegrå og hvis hunkat.) De er inde katte med en masser plads. De søger en hankat som vil komme på besøg hos dem, for "en" kommen killings pris. Der vil blive passet rigtig godt på din hankat. Forventer at din hankat er vaccineret, ormekur og er loppefri. Skrive til vores katte mor og vi finder ud af tingen.

5700 Svendborg
ons.
Hellig birma killinger

Hellig birma killinger

5.500 kr.

Hellige birma killinger til salg . Kattene er 100% ægte hellig birma . Far og mor haves . Faren er en brun masket hellig birma og moren er en lilla masket hellig birma. Killingerne er født den 17/3 2023 . 3 drenge 1 pige . og ville være salgsklar d. 17/6 . De ville være 8 og 12 uger vaccineret inden de kommer til deres nye familie . Derudover ville killingerne have fået sundhedstjek, sundhedsbog, loppe og ormekur . Depositum 2000 kr. sendes ikke retur hvis køber springer fra. Pris pr killing 5500 billeder af forældre kan også ses i annoncen

8800 Viborg
ons.
Lille dame søger hjem til at boltre sig i

Lille dame søger hjem til at boltre sig ...

1.800 kr.

Denne lille er en glad og kælen lille dame fuld af leg og hygge. Så hvorfor et nyt hjem? Hun er så fuld af energi at det desværre går ud over vores gamle chihuahua'er så vi vil ikke anbefale hende til et hjem med små hunde. Prisen er non-profit og vil dække for sterilisering og øremærkning. Skriv hvis du/I har spørgsmål.

7140 Stouby
ons.
Burmeser killing
 • Burmeser killing - 2
 • Burmeser killing - 3

Burmeser killing

3.500 kr.

Tidligst klar til nyt hjem d. 3 maj, hvor de er 12 uger gamle. Vi har fået tre skønne burmeserkillinger. Desværre viser det sig, at mor-Frida har været på svingtur inden hendes burmeserparring, så killingerne er halvt burmesere. De sælges derfor uden stamtavle. Killingerne vil få den samme kærlige og hjemmelavet behandling som Fridas tidligere killinger. De vil blive nusset og leget med, få kvalitetsfoder og vaccineret. Vi har en rød han, som er super sød og legesyg. En smuk trefarvet/tortie hun med hvide poter, som elsker at lege med sin bror og også elsker at blive nusset, især på maven, som hun altid vender til. Og så har vi en lille trefarvet/tortie hun, som minder meget om sin mor i størrelse og udseende (selvom mor er i lyse farver). Hun er rolig og lidt forsigtig, og glad for at blive nusset. Hun springer tit op på maven af ungerne, når de ligger og får børstet tænder. Vores killinger har adgang til hele vores hus, og er en del af familien. Vores tre børn på 2, 4 og 6 år elsker at lege med dem, og nusse dem, så vores killinger er meget vant til børn. De bliver leget med og nusser mange gange hver dag. mor-Frida er en fantastisk kattemor, og tager sig godt af killingerne. Samtidig har hun god hjælp fra killingernes storebror Kurt, og gerne leger med dem, men virkelig også er rolig og nænsom omkring dem. Du/I er meget velkomne til at komme til at komme forbi og møde killingerne, og Frida og Kurt. Burmesere elsker jo mennesker og gæster, så det er svært ikke at møde dem😁 Se også mere på min hjemmeside: https://overdrevetsburmeser-dk.webnode.dk/

8370 Hadsten
tir.
 • Burmeser killing - 2
 • Burmeser killing - 3
 • Burmeser killing - 4
 • Burmeser killing - 5
 Maine Coon han killing med stamtavle
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 2
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 3

Maine Coon han killing med stamtavle

4.900 kr.

Vi har en dejlig og smuk maine coon han killing til salg. Farve: Black Silver Blotched Tabby and White. Killingen er stor, kraftig, fræk, kærlig og nysgerrig. Han er renlig. Dens forældre er store og flotte, sunde og racetypiske med et godt temperament. Begge forældre haves. Far: Løvehulens Diablito Mor: Donderboss Nala Lion Queen Killingen er opvokset i vores hjem, sammen med hele familien. Alle er velkommen til et uforpligtende besøg. Se flere billeder af killingen på Facebook Gruppen Donderboss Maine Coon Killingen sælges med stamtavle, sundhedsattest, vaccination og chip. Sælges fra et lille, godt og trygt opdræt, til kæl 4900 kr. Der er mulighed for at købe ham til avl.

9620 Aalestrup
tir.
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 2
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 3
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 4
 • Maine Coon han killing med stamtavle - 5
Maine coon adoption

Maine coon adoption

2.500 kr.

Verona, maine coon med FIFe stamtavle. Pigen skal adopteres, hun er ikke steriliseret, er vaccineret og mikrochippet. Meget sød og omgængelig. Hun er 1,5 år gammel. Kvissel Frederikshavn 9900

9900 Frederikshavn
tir.
Maine coon Risa

Maine coon Risa

2.500 kr.

Risa, maine coon med FIFe stamtavle. Pigen skal adopteres, hun er steriliseret, vaccineret og mikrochippet. Meget sød og omgængelig. Høflig, du kan rede det og tage i dine hænder. Hun er 1,5 år gammel.

9900 Frederikshavn
tir.
Cleo - Hunkat, Ragdoll, Indekat

Cleo - Hunkat, Ragdoll, Indekat

4.500 kr.

Det er med tungt hjerte at jeg bliver nød til at finde skønne Cleo her et nyt hjem, da jeg må indse efter lang gennemtænkning at hun har brug for et større sted at bo, sammen med nogen som har mere tid til hende. (Jeg er studerende i en 40m2 lejlighed) Jeg ser gerne at Cleo forbliver indekat (da hun altid har været det) og kommer ud i et hjem med masser af plads, så hun kan være lige hvor hun føler for. Kan Cleo omgås andre dyr? Svaret er nogenlunde ja. Cleo er ret sky omkring hunde i hjemmet, dog kan jeg godt forestille mig at hun i længden sagtens kunne varme sig op for hunden, så længe den ikke er for vild omkring hende. Jeg har fået at vide fra Cleos tidligere ejere, at hun sagtens kan omgås andre katte, men jeg har ikke selv set det endnu. Cleo er en snaksalig kat og lidt af en puttetrold engang imellem. Hun er en indekat og har altid været det, selvom hun har snor til at gå udenfor med. Dog er den ikke rigtigt blevet brugt, da hun ikke er særlig glad for vesten dertil. Selvom hun ikke er så vild med at være udenfor, elsker hun dog et dejligt åbent vindue at sidde i. Som sagt kan Cleo være meget snaksalig og en puttetrold, dog er dette kun når hun selv bestemmer det. Hun er lidt af en diva. Cleo kommer med en samlepakke af alt: - hendes legetøj (iblandt dette er hendes favorit, laser pointeren) - et klatretræ (160 cm) - lukket kattebakke med i et hul i toppen - pelsbørster (Både til over- og undercoat) - transportkasse - mad & vand skåle Hun er vant til at spise 'Pure Beef' af Wilderness fodder fra Maxi Zoo, da det skulle være godt for hendes race + så gider hun ikke mad fra dagligvarebutikker. Derudover elsker hun at drikke fra vandglas, så dem skal man være forberedt på at dele. Cleo er fuldblods Ragdoll (dog uden stamtavle), hendes helbred er tip-top, hun er chippet og stereliseret. Hendes kommende ejer får self. alle hendes papirer med ved afhentning (Prisen er til forhandling, da det vigtigste er at Cleo for et dejligt hjem)

8700 Horsens
tir.
Perser

Perser

Sælges

Hun søger nyt hjem, hvor der er max en kat i forvejen. Hun er meget kærlig og social, er vant til hunde. Hun har selvfølgelig stamtavle. For mere info kontakt mig.

7500 Holstebro
man.
Maine coon

Maine coon

7.500 kr.

Flere smukke killinger efter store flotte forældre. 2 piger og 4 drenge Født 27/02/2023 Rød bånd: pige - g 09 Lyserødbånd: pige - ns 09 23 -reserveret Blå bånd: dreng - n 25 Lyseblå bånd: dreng - d 09 23 reserveret Sort bånd: dreng - e 09 23 -reserveret Grøn bånd: dreng - n 09 23 Der medfølger: - sundhedsbog - vaccineret - ormekur - chippet - neutraliseret - købskontrakt - stamtavle (fra Tica) - lille pose foder og vådfoder. - lille tæppe. - foderspand med målebærer. - lidt legetøj De er vant til børn fra alder 1.5 - 11 år. Prisen er til kæl 2000kr i depositum og resten når man henter sin killing. De 2000kr i depositum bliver ikke betalt tilbage, hvis køberen springer fra. Vi har en facebook gruppe man er velkommen til at melde sig ind i. DK AlwaysDreamBell’s Maine coon

5800 Nyborg
man.
Norsk skovkat

Norsk skovkat

2.000 kr.

Norsk skovkat, han, på ca 3 år søger nyt hjem. Jack/Mulle er fanget ind fra at have været hjemløs. Han har fået løvefrisure da hans pels var meget knudret sammen. Efter indfangning er han blevet kastreret, øretatooveret og vaksineret. Han er meget kælen men lidt nærvøs da han har været alene længe. Efter han er blevet reddet har han været indekat og bruger kattebakke og opfører sig eksemplarisk. Han har været udendørs og snuse lidt rundt et par gange, men han bliver let skræmt. Han mødte en kat i vores baghave og virkede imødekommende og jeg har fået at vide at han også har været set sammen med andre katte i det område han befandt sig i. Hans udstyr og tørfodder følger selvfølgelig med.

6100 Haderslev
man.
Maine coon killinger

Maine coon killinger

4.500 kr.

Lækre Maine coon drenge til salg født d 2.9. 2022 og d 6.9.2022 de er ekstrem kælne - sociale - snakkende - legesyge - spindende og putte misser. Den røde dreng er efter en rød silver tabby mor og en rød far og er den yngste killing. Den creme dreng er efter en tortiefarvet mor ( trefarvet ) og en blå farvet ( grå ) far. De er vaccineret 1 gang fået ormekur og opvokset på kvalitetsfoder fra Arion. Der følger sundhedsbog - vaccinationattest og killingefoder med til den første tid - De er uden Stamtavle. Er dus med kattebakke og kun været vant til at være ind - har aldrig været ude og gør ikke krav på at komme ud. De kan fint sammen med hund går sammen med fransk bulldog til dagligt, er glade for børn og kan med andre katte... Et par super skønne drenge der er lagt meget arbejde i at gøre til sociale familiekatte - der er vant til at være hvor vi er og opvokset i stuen. Prisen er pr. Stk

7260 Sønder Omme
søn.
Kat (Luna)

Kat (Luna)

Gives væk

Hej😊 Jeg vil gerne give min kat væk da jeg her på det sidste ikke har tid til hende, jeg synes det er synd for hende derfor har jeg beslutte mig for at give hende væk. Luna er en kat på 1 år hun er en aktiv kat som elsker at lege døgnet rund, Luna har haft killinger før hvor en af dem desværre døde😔 Luna har været en ude kat i 1 måned. Hun elsker små børn og elsker at lege med dem. Luna er en lidt gul i pelsen men også brun og sort, hun elsket at kigge ud af vinduet i timevis nogle gange. Luna har ikke nogen vacciner. Skriv gerne hurtigst muligt så hun for en bedre familie.

9700 Brønderslev
søn.
SØGES kat/kattekilling

SØGES kat/kattekilling

123.123 kr.

Kælen og rolig killing/kat max 1 år gammel søges i Jylland. Ikke langhåret.

8270 Højbjerg
25. mar.

Få beskedNår der er nye resultater i Katte

Lup med søgeord i
Mainecoon killing
 • Mainecoon killing - 2
 • Mainecoon killing - 3

Mainecoon killing

3.200 kr.

Smukkeste💜 Celina søger nyt hjem. Ægte Mainecoon, men uden tavle. Hun er sød, kælen og fræk, som en killing skal være. Intakt. Vant til hund og andre katte. KUN seriøse henvendelser.

5330 Munkebo
25. mar.
 • Mainecoon killing - 2
 • Mainecoon killing - 3
 • Mainecoon killing - 4
 • Mainecoon killing - 5
Tyrkisk Van kat

Tyrkisk Van kat

4.500 kr.

Hej. Min dejlige han kat søger et nyt hjem:( Han er vandt til børn da han altid er iblandt dem og er fyldt med energi, han har 2 forskellige øjenfarve som man kan se på billedet, han er helt hvid med 2 korte streger på hovedet. Han er en meget special tyrkisk Van kat, han er meget renlig og elsker at ligge i vindueskarmen og nyde solen når den er der, han har det fint med vand. Han er vaccineret og han er chippet.

7100 Vejle
25. mar.
Mainecoon killing
 • Mainecoon killing - 2
 • Mainecoon killing - 3

Mainecoon killing

7.500 kr.

Smuk Maine Coon killing på 5 mdr. søger kærligt hjem, med mindst 1 anden kat. Hun er vant til børn i alle aldre og selvfølgelig andre katte. Hun er meget mild og kælen og elsker selskab. Hun har stamtavle, sundhedsattest fra dyrlæge, 2 x vaccine, steriliseret og chippet. Sælges med Fife købskontrakt og der medfølger killingepakke. Hendes forældre er både DNA testede og hjertescannede for at gøre alt for killingernes sundhed. For at høre mere om hende kontakt os på 42733735

6200 Aabenraa
25. mar.
 • Mainecoon killing - 2
 • Mainecoon killing - 3
 • Mainecoon killing - 4
 • Mainecoon killing - 5
British shorthair
 • British shorthair - 2
 • British shorthair - 3

British shorthair

7.150 kr.

British shorthair silver shaded killinger sælges. Der er to hunner og en han. Jeg har begge forældre som kan ses på de sidste to billeder. Der medfølger: stamtavle, sundhedsbog, chip, to vaccinationer. Killingerne bliver kastreret/neutraliseret før flytning. Salgsklar den sidste uge i april.

8471 Sabro
25. mar.
 • British shorthair - 2
 • British shorthair - 3
 • British shorthair - 4
 • British shorthair - 5
Perser

Perser

10.000 kr.

Vi sælger vores skønne killinger Jolly og Jackie (indekat) som er 19 uger gamle. Det er svært for os men vi må erkende at min mand ikke kan tåle katte.. De er stille og rolig kat, passer meget sig selv, siger til hvis de vil have kærlighed eller hvis de mangler mad :) De er opvokset i stuen og er vand til den daglig larm og er med i alt?? De er vaccineret Ormekurve og lopper Chipmærke Sundhessbog fra dyrlægen. Der medfølger litter box og legetøj kattegrus og mad til det første stykke tid. Vi ønsker at de får et dejligt hjem.

4700 Næstved
25. mar.
Killinger

Killinger

3.000 kr.

Min russian blue kat har fået killinger De blev født lørdag d.25 februar Og de skal være 12 uger før de må komme fra moren ?? De har en anderledes farve da faren er en anden race og stribede kat Jeg har lagt et billedet ind af faren ?? 2 hanner 2 hunner Jeg befinder mig i Aalborg øst 9220 Hvis man kunne tænke sig at se dem *Har ingen stamtavle Pris 3000,-kr 1000,-kr ved reservering Og de sidste 2000kr betales ved afhentning

9220 Aalborg Øst
24. mar.
Søger 2 kattekyllinger at købe

Søger 2 kattekyllinger at købe

500 kr.

Jeg vil gerne have to huskat killinger, meget bedst to han-kat. Det skal meget gerne fra en privat husholdning fordi jeg vil gerne have at de er tamt til mennesker. 14 uger er kun en forslag, de også gerne være flere uger ældre. Vi må gerne snakke om prisen. Jeg glæder mig til at høre fra dig :-)

6960 Hvide Sande
22. mar.
Søger 2 kattekillinger

Søger 2 kattekillinger

Købes

Søger 2 hunkattekillinger, gerne gårdkatte

5700 Svendborg
22. mar.
Sødeste Luna søger nyt hjem

Sødeste Luna søger nyt hjem

2.000 kr.

Sødeste og skønneste Luna søger nyt hjem Luna er 1,5 år gammel hun er renlig er vand til at omgives hunde og børn i små aldre andre katte kan hun os med hun elsker at blive nusset og ligge sammen med en på sofaen og i sengen hvis hun kan få lov til det det er meget vigtigt for os hun kommer til det rette hjem skriv gerne hvad du kan tilbyde hende på nr 52799508

8000 Aarhus C
22. mar.
Angoa blanding

Angoa blanding

800 kr.

Killinger på 12 uger sælges, børne og hunde van samt går på kattebakke, indekat

6715 Esbjerg N
22. mar.
Maine coon hunkat

Maine coon hunkat

4.500 kr.

Denne super søde, kærlige og kælne pige søger nyt hjem hun er 10 måneder. Hun er vant til hunde og andre katte og er på ingen måde den dominerende type. Hun er enorm legesyg og fjollet. Hun spiser royal canin Maine coon killing, og Concept for life Maine coon killing og royal canin vådfoder. Hun er 100% renlig og bruger både åbne og lukket kattebakker.

9330 Dronninglund
21. mar.
Gråstribe

Gråstribe

100 kr.

Født 290922 og er kælderen ikke vant til hund.

9240 Nibe
19. mar.
Lækker killing

Lækker killing

6.000 kr.

Smuk pige venter på sit nye hjem. Hun er registreret i Fifé og vokset op med andre katte og hund. Hun sælges ikke som enekat eller til friløb kun evt. sikret altan eller løbegård. Alonzo vil være neutraliseret, vaccineret x 2, chippet evt. øremærket, dyrlæge kontrolleret og have Fifé's helbredsundersøgelse. Der medfølger kontrakt, stamtavle, sundheds- og og helbredsattest. Desuden får hun en madpakke med til den første tid. Salgsklar så snart hun er blevet neutraliseret.

6310 Broager
19. mar.
British shorthair, hunkat, 2 år

British shorthair, hunkat, 2 år

4.000 kr.

British shorthair hunkat har brug for at finde et nyt hjem hurtigst muligt. Vi havde købt hende for nogle dage siden, dog havde det desværre vist sig at et familiemedlem har katte allergi, og Lucy er derfor nødt til et forevigt hjem. Lucy er fyldte to år for to dage siden d. 16 marts. Hun er både chippet, steriliseret og vaccineret. Derudover har hun et sundhedskort og pas. Lucy er en sød og godt opdraget kat. Hun elsker at blive nusset, at sove og hun elsker at lege gemmeleg. Når man kaster en blyant kan hun lide at løbe efter den ligesom en hund. Med hende følger elektrisk madskål, som virker af sig selv og hælder maden når det er tid til at spise. Der medfølger også en elektrisk drikkefontæne, kattebakke, transportkasse, kradsetræ, kattefoder, negleklipper og pelsbørste. Man er velkommen til at komme for at se hende.

8381 Tilst
17. mar.
Kattekilling

Kattekilling

550 kr.

ALLE VORES KILLINGER ER RESEVERET Sort/Hvis han killing fra den 27 december 2022 er klar til at flytte hjemmefra den 21marts 2023 Vant til børn, meget legesyg, fræk og renlig. Den bliver sundhedstjekket og vaccineret den 16 marts derfor prisen der følger selvfølgelig vaccinationsbeviset med.

6705 Esbjerg Ø
17. mar.
Sød, dejlig kat

Sød, dejlig kat

1.000 kr.

Lægger lige en føler ud. Føler mig nødsaget til at se om ikke der er et godt hjem derude til min dejlige kat, Mumrik. Dette på grund af, at han driller min ældste kat til et punkt, hvor hun knapt tør spise eller bevæge sig rundt i vores hjem, og jeg må se i øjnene, at det nok ville være bedre for dem begge, hvis han boede andetsteds. For hun har mistet tilliden til ham. Han er ellers sød og rar. En kæmpe kælepotte, men også lidt en bangebuks. Derfor er det meget vigtigt for mig, at han skal det helt rigtige sted hen, hvis han ikke skal være ved mig mere. Han har været vant til hund, en gammel dansk svensk gårdhund, og kan nok godt lære at bo med en anden, venlig hund, hvis det er. Han er også vant til andre katte, men skal nok bo enten alene, eller med en, der ikke hverken driller eller lader sig drille. Han er renlig og er indekat. Han ville elske adgang til indhegnede udearealer, eller mulighed for at komme ud i snor, men skal IKKE være fritgående udekat. Hans eneste minus er, at han altså sutter når man sidder med ham. Han er ikke taget for tidligt fra kattemor, så hvorfor han lige gør det, ved jeg ikke. Han plejer at kunne blive afledt med en pude eller lignende. Skriv her eller på sms ved interesse. Ingen opkald.

5610 Assens
17. mar.
Til parring

Til parring

2.500 kr.

Til parringHej, jeg hedder Fabio. Med stamtavle. Jeg er 10 måneder og bor i Sønderborg. Tilbyder parring. Mit farve er surt Golden tipped. Jeg er en rigtig britisk kort håret, og klar til damebesøg, så jeg er perfekt til parring??. Jeg er en sund, rolig og ren fyr, der elsker at lege. Jeg er blevet vaccineret og ormekur. Øremider og lopper, han har fået et dyrlægetjek, masser af erfaring og klarer sig normalt godt. Hvis hunnen løber tør. Genforening tilbydes gratis. Inden for 3 måneder er alle killinger velkomne, så længe de er sunde og i god fysisk form. Jeg har også fået alle vacciner som jeg skal have. Jeg har fået HCM/RCM, og medlem af FDKAT. jeg er helt sund. Jeg er naturligt uden problemer og uden genetiske sygdomme. Min far og min farfar er master og har fået kopper flere gange. Jeg også medlem af JYRAK. Skriv gerne på 50700411 Hvis du har flere spørgsmål :) Prisen er 3000 DKK Bemærk: Katten har lov til at yngle, mens den er registreret og har en stamtavle, der tillader den at formere sig

6400 Sønderborg
16. mar.
han killing søges

han killing søges

100 kr.

hej søger en rød og hvid han killig mest hvid til min autist søn som virkelig ønsker sig en killing håber nogle vil hjælpe

9220 Aalborg Øst
16. mar.
Katte

Katte

100 kr.

2 skønne katte tøser. Den sorte langhårede til højre er solgt. Tilbage er moderen den forreste, og pigen til Venstre m, hvid hals. Begge mega søde og dejlige. Går som staldkatte og render rundt over alt på gården. Kan medbringes til Skive/Viborg ved lejlighed. Al henvendelse kun over tlf. Sms/opkald. Beskeder herinde besvares ikke.

7800 Skive
15. mar.
Søger racekilling gerne en han 12 uger

Søger racekilling gerne en han 12 uger

3.000 kr.

Søger en racekattekilling eller en blandings race. Det skal helst være en han killing og på 12 uger. Må gerne være vantil børn og hvis muligt hund. Helst i Jylland.

8800 Viborg
15. mar.
Maine Coon med stamtavle

Maine Coon med stamtavle

6.500 kr.

Martha - Theo - MyLady 3 Maine Coon ungkatte, vi er født 04-06-22. Vi er opvokset i gode trygge rammer/ hænder sammen med vores mor og far, madmor. vi elsker at lege med fjer pind bolde kuglebane og stjæle vores madmors sidde plads i sofaen , vi er inde katte her hvor vi bor nu. Men skulle du/i have en voliere eller en dejlig have kunne det da være lækkert. Med os følger der : Stamtavle 2 x vaccine chip , 2 x sundhedstjek+ bog fra dyrlægen , 3 x ormekur Milbemax. Kontrakt madpakke , legetøj. Samt vi har en Agria altid forsikring , + billeder fra vi blev født både vores mor og far bor sammen med os. Vi er alle 3 neutraliseret og klar til nye udfordringer vi er lige blevet 9 mdr. Vi kigger efter søde familier der vil elske os ❤️. Vi modtager også gerne en besked på sms el. Opringning Foto 1+2 = Martha Foto 3+4 = Theo SOLGT Foto 5+6 = MyLady SOLGT

8700 Horsens
14. mar.
Søger efter en Norsk skovkat killing/ungkat

Søger efter en Norsk skovkat killing/ung...

4.500 kr.

Om katten en eller anden form for defekt er ligemeget. Jeg har et udsøgt katte hjerte og katten vil få et fantastisk sted sammen med mig. For mere information kan du kontakte mig.

4572 Nørre Asmindrup
13. mar.
Katte til salg

Katte til salg

150 kr.

Det er med blødende hjerte at jeg sælger mine katte, grundet flytning. de er alle sammen virkelig kælen, og elsker at putte. Men elsker også at løbe rundt og lege. De har altid været indendørs katte, så ser helst gerne at de forbliver indendørs katte. De er alle 2 år, og søger nyt og kærligt hjem.

5560 Aarup
12. mar.
Killinger

Killinger

6.000 kr.

Manie coon ægte uden stamtavle Der er 3 hanner og 1 hun killing De er opvokse i stuen sammen med mine andre katte og en schæfer. De er vand til den daglig larm og er med i alt?? De er allerede renlig De bliver sundheds tjekket inden afrejse. De vil være: Vaccineret 1 gang Være behandlet for orm og lopper Chipmærke Bliver neutraliseret Sundhessbog fra dyrlægen Man betaler 2000 kr i depositum som trækkes fra når man henter sin killing Betales ik tilbage hvis man fortryder Billede 1 dreng jax solgt Billede 2 pige Zoe solgt Billede 3 dreng zed solgt Billede 4 dreng zac solgt Billede 5 er mor Billede 6 er far Sælges når de er 12 uger

9260 Gistrup
11. mar.
Rigtig dejlig og sjov kat.

Rigtig dejlig og sjov kat.

100 kr.

Jeg bliver desværre nød til at gå af med min elskede hankat, grundet flytning til udlandet. Han er super kærlig og sjov. Han kan godt lide at komme udenfor en gang imellem og han elsker at slappe af og tage lange lure. Jeg håber jeg kan finde et trygt og kærligt blivene hjem til ham. Han har tendens til urin krystaller og jeg fodre ham med mad fra dyrelægen for at undgå det. Er du interreseret i en rigtig skøn kat, så skriv endelig. Han betyder rigtig meget for mig, så jeg forbeholder mig retten til at sige nej hvis jeg ikke finder hjemmet tilpas til ham. Jeg giver hans skåle og legetøj med ham hvis du er interreseret i det. Så vel som hans kattebakke. Han skal lære andre dyr godt og kende før han kan sammen med dem. Det har gået fint med min lille hund, men han har ikke kunnet godt med større hunde. Han har slåsset lidt med nabolagets katte, så ved ikke hvad han siger til en anden kat i hjemmet.

8620 Kjellerup
10. mar.
Killing

Killing

Købes

Søger hun killing til min søn som mistede sin hunkat efter 16 år hun skal være indekat Kan hente når som helst

4200 Slagelse
9. mar.
Bengeser perser kat bla

Bengeser perser kat bla

400 kr.

Flot hankat kælen renlig kalder ham Leo

6200 Aabenraa
7. mar.
Norsk skovkat bla

Norsk skovkat bla

400 kr.

Flot hun norsk skovkat bla hun kan både være ude og inde hun er enlig og elsker at blive kælet med hun hedder mia

6200 Aabenraa
7. mar.
Kat

Kat

500 kr.

Oliver søger nyt hjem, han er lidt reserveret indtil man lære ham at kende, ellers er han meget kælen og spinder meget især når han spiser Han er steriliseret , har fået ormekur, loppekur osv Hvis du kan give Oliver et godt, så koster han ikke noget. Hvis du er interesseret ring 24804474

9440 Aabybro
6. mar.
Han og hun Katte og killinger søger nyt hjem

Han og hun Katte og killinger søger nyt ...

50 kr.

pga. at vi vægter familie, skal flytte og pga studie og arbejde hvor vi ikke er hjemme om dagen, går vi af med vores katte. Flotte, velholdte søde og dygtige katte. Ude og inde katte.

6830 Nørre Nebel
6. mar.
Mor og søn

Mor og søn

Gives væk

Disse to søger nyt hjem Trille 6år (den med rød) Shadow 1år De er vant til at gå ude meget af dage så vi håber at de kan komme et sted hen hvor det er muligt at fortsætte med det. De er kælen og er vant til børn Der medfølger det sidste mad vi har og der er mulighed for at få kattebakke med.

8970 Havndal
3. mar.
Kat

Kat

400 kr.

To meget søde og kælne katte , kan både færdes ude og inde , den sorte hedder Nelli og er lidt reserveret , men meget kælen. Molly er meget social og elsker at blive nusset i et væk Deres mor er en norsk skovkat

9440 Aabybro
3. mar.
Maine coon uden tavle

Maine coon uden tavle

2.500 kr.

Hej, mit navn er Louis Jeg er en dejlig og kælen hankat på 4 år, som desværre skal finde et nyt hjem, da jeg ikke er så glad for den anden hankat i mit nuværende hjem. Jeg har fået nogle rigtig flotte killinger, og er ikke neutraliseret. Jeg er ikke aggressiv over for andre katte, men er desværre blevet underkuet lidt af den anden hankat i mit nuværende hjem. Jeg kommer når man kalder, og jeg snakker rigtig meget med mine mennesker. Jeg er vant til at være i en stor løbegård, og jeg elsker at ligge ude og sole mig. Men da jeg bor tæt på en meget trafikeret vej, så har jeg ikke været uden for løbegården.

7570 Vemb
2. mar.
RAGDOLL

RAGDOLL

1.500 kr.

Hej, jeg hedder Snebold. Jeg er 9 måneder og bor i Sønderborg. Tilbyder parring. Jeg er en rigtig ragdoll og klar til damebesøg. Jeg er en sund, rolig og ren fyr, der elsker at lege. Jeg er blevet vaccineret og ormekur. Øremider og lopper,Og vitaminer. han har fået et dyrlægetjek, masser af erfaring og klarer sig normalt godt. Hvis hunnen løber tør. Genforening tilbydes gratis. Inden for 3 måneder er alle killinger velkomne, så længe de er sunde og i god fysisk form. Skriv gerne på 50700411

6400 Sønderborg
26. feb.
Maine Coon hankat inkl. ALT i udstyr

Maine Coon hankat inkl. ALT i udstyr

3.000 kr.

Jeg lægger en lille føler ud for at se, om jeg kan finde et bedre hjem til min skønne Maine Coon hankat. Jeg er flyttet i lejlighed, hvor katte ikke må være udenfor overhovedet og det fungerer ikke så godt. Han er ikke vant til at være ude i frit løb, men tidligere havde jeg en lukket gårdhave, hvilket han elskede. Han er det mest elskelige væsen, han elsker alle mennesker og er lidt som en hund. Han følger med i alt. Han er glad for børn, når de forstår at læse hans signaler og når de ellers er gode ved ham. Han er kastreret, vaccineret og chippet/øretatoveret. Elsker vand og savler lidt, når man kæler for ham. ALT udstyr følger med: stort kradsetræ gulv-til-loft, lukket kattebakke, legetøj, børster, sele, stor transportboks osv. KUN seriøse henvendelser, hvis du kan tilbyde ham et hjem, der er bedre for ham end mit. OBS: minus stamtavle.

7600 Struer
25. feb.
Katte

Katte

50 kr.

Har disse 2 dejlige katte er Ca 1 år det er bror og søster de er meget tamme. Bruger kattelem og kattebakke er inde og ude kat. Søger nyt hjem

9530 Støvring
25. feb.
Kun 1 tilbage Store killinger fra 2022

Kun 1 tilbage Store killinger fra 2022

50 kr.

1 stk staldkat stor killing fra 2022 Storog flot hunkat

6900 Skjern
24. feb.
Skøn kat søger nye hjem

Skøn kat søger nye hjem

75 kr.

Weekend pris: 50kr 1 dejlig killing er klar på nye eventyr. 1 brun stribede hun Vant til andre katte og hund Kommer dagligt ud

9640 Farsø
18. feb.
huskat

huskat

500 kr.

pæn plettet hvide og grå aftegninger utrolig flot sælges til et stille og roligt hjem kun seriøse henvendelser. billede kan sendes via sms

8340 Malling
16. feb.
Kattekilling eller ungkat søges

Kattekilling eller ungkat søges

Købes

Jeg søger en kattekilling eller ungkat. Gerne i Nordjylland:) Helst inde kat:)

9900 Frederikshavn
14. feb.
Killing

Killing

500 kr.

Vi søger en Killing, da vi elsker Katte. Vi er 3 børn og Mor og Far.

5600 Faaborg
10. feb.
Killinger

Killinger

Gives væk

Min far har 3 søde killinger han gerne finde et dejligt hjem til . Der er en pige og en dreng fra d. 30 september 2022 og en lidt større han killingen der er 3 1/2 måned ældre en de andre

9870 Sindal
7. feb.
Side:af 4